Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport

Bikecenter.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 2.20
opinie o Bikecenter.pl
2019-02-19

Brak jakiegokolwiek kontaktu. Firma krzak. Uważajcie !

2019-02-03

w sklepie zakupiłem gniazdo na garmina firmy K-Edge. Produkt był na tyle kiepskiej jakości, że próby demontażu (konieczne do regulacji luzu na sterach) skończyły się koniecznością wydłubywania jego resztek z obejmy. Reklamacja (nie wnioskowałem o zamianę tylko o określenie, co mogą zaproponować w takiej sytuacji) nie zrobiła na panach wrażenia - po prawie trzech tygodniach milczenia usłyszałem po tym jak sam zadzwoniłem, że mam przesłać uszkodzony produkt w celu "zapoznania się ze sprawą". Mógłbym oczywiście przesłać 25 kawałków zmielonego plastiku o ile znajdę je jeszcze w kuble na śmieci, tylko po co. Firma unika odpowiedzialności za produkty, które sprzedaje, czym łamie prawo. Lekcja dla mnie - sprawdzać opinie o sklepach przed zakupem. Choć w tym przypadku zapewne bikecenter.pl wyręczy mnie i innych, bo nie wróżę im zbyt długiej przyszłości przy tym poziomie arogancji.

5 / 5 2018-07-13

Kupiłem przedłużki do kierownicy triathlonowej. Potrzebowałem długich raczej niespotykanych. W Bike-Center akurat były...i tylko w Bike-Center. Chciałem zadzwonić i z niedowierzaniem zapytać o dostępność...ale telefonu brak. No coż, nie było to dla mnie przeszkodą. Zamówiłem opłaciłem i wysłałem email z prośbą o szybką wysyłkę i na drugi dzień odebrałem z paczkomatu. REWELACJA. Mimo, iż brak jest bezpośredniego kontaktu telefonicznego ze sklepem to wcale nie jest to przeszkodą do zakupów. Ile to już razy rozmawiałem z "dużymi" sklepami i ich "mądrymi" doradcami z różnym skutkiem. Towar to towar, trzeba znać jego specyfikację, a wysyłka i zgodność z opisem i tym razem jak dla mnie PERFEKT. Dzięki za szybką obsługę. Dzięki Wam zdążyłem na ostatnią chwilę przygotować rower do startu. . Takie właśnie były w w Bike-Center w bardzo dobrej cenie. Super szybka wysyłka, towar unikalny dostępy tylko w bike-center. Wszystko zgodnie z opisem

1 / 5 2018-05-23

Zamówiłem ***y,zapłaciłem 02.09 sklep miał 7 dni na realizacje i nagle cisza przez kolejne 2 tygodnie.Zero kontaktu prowadzący sprawę niejaki GRZEGORZ -UNIKAJCIE DZIADA !!! BEZNADZIEJNY SPRZEDAWCA PO CO SZEF GO TRZYMA.WYPIERD...Ć NA ZBITY PYSK.

2018-04-21

Realizacja zamówienia powyżej 5 dni roboczych .... żenada

2 / 5 2018-03-11

Kupiłem w tym sklepie nowy damper Rock Shox Vivid Air R2C. Damper dotarł do mnie bez karty gwarancyjnej. Damper co kilka godzin jazdy tracił ciśnienie, a po napompowaniu go robić się strasznie twardy, uginał się na 1cm i momentalnie wracał. Pisałem do nich o gwarancję, jak to z nią jest skoro nie ma karty gwarancyjnej. Nie dostałem żadnej odpowiedzi. Wysłałem damper na serwis na własny koszt. Serwis stwierdził, że problem leży w komorze negatywnej. Do sklepu napisałem, że skoro nie raczą mi odpisać to wystawię im wszędzie odpowiednią opinię. Od razu otrzymałem odpowiedź, że kontaktowali się w tej sprawie z producentem i szczegółowe informacje otrzymam w dniach 28-29 grudnia. Żadnych informacji nie otrzymałem. Wczoraj napisałem kolejny raz, jak ma się sprawa z gwarancją. Zero odzewu. Nie polecam. Nie da się z nimi nic załatwić. Wzięli 3tys za damper i są zadowoleni, co z tego, że nie nadaje się do użytku. Serdecznie odradzam zakupy w tym sklepie.

2 / 5 2018-02-04

Totalna kpina i banda oszustów !!! Proszę uważać i wyciągać wnioski. 2 kwietnia zakupiłem siodełko Selle Italia x1 za cenę 92 zł z wysyłką. 3 kwietnia zrobiłem przelew. 4 kwietnia wtorek otrzymałem potwierdzenie wpłaty i info że towar jest zapakowany i czeka na wysyłkę. 6 kwietnia nie otrzymałem przesyłki. Napisałem do sklepu co sie stało. W odpowiedzi dostaję informację, że siodełko miało skazę i że nie mają nic w zastępstwie (DZIWNE GDYŻ DO CHWILI WYSŁANIA MAILA MIELI JESZCZE 4 TAKIE SIODEŁKA!!!) I CHCĘ ANULOWAĆ SPRZEDAŻ. SKLEP NIE POCZUWA SIE DO ŻADNEJ ODPOWIEDZIALNOŚCI, NIE PROPONUJE ŻADNEJ REKOMPENSATY !!! ZMARNOWAŁEM 7 DNI CZEKAJĄC NA TOWAR. TERAZ NIE MAM SIODEŁKA I ZMUSZONY JESTEM ZAMÓWIĆ nowe GDZIEŚ INDZIEJ. CENA TEGO SIODEŁKA W CHWILI OBECNEJ TO 130 ZŁ PLUS WYSYŁKA!!! Morał tego jest taki, że sprzedawca jest zwykłym naciągaczem i oszustem! Ja strace 2 tygodnie na czekanie na towar za który musze zapłacić 50 zł więcej. Nie kupujcie w tym sklepie!! Zaoszczędzicie sobie nerwów i czasu. Nie polecam !!!

3 / 5 2018-01-21

Zakup na odległość daje prawo klientowi do ewentualnego zwrotu towaru. Sprzedawca, zgodnie z ustawą, powinien zwrócić klientowi równowartość towaru wraz z kosztami wysyłki. Jest to podstawowa sprawa gwarantująca zmniejszenie ryzyka przy nieodpowiednim dobraniu towaru (np. rozmiaru). Ten Sprzedawca nie zwraca kosztów w ciągu ustawowych 14 dni. Nagabywany zapewnia, że już wysyła. Trzeba się wielokrotnie domagać zwrotu. Nie zwrócił mi kosztów wysyłki pomimo kilku upomnień. Przeprasza i nie wysyła. Nie odpisuje na maile. Odradzam zakupy w tym sklepie ze względu na pozorną uprzejmość Sprzedawcy, przykrywającą zwykłe krętactwo i złodziejstwo.

1 / 5 2018-01-17

Zamówiłem kask w Bike bo nigdzie taniej nie znalazłem. Następnie sprawdziłem opinie i zdębiałem. Myślę sobie ładnie na 8 opinii 5 negatywnych, pewnie stanę się kolejnym niezadowolonym klientem. A tu miła niespodzianka. Wszystko w jak najlepszym stanie solidnie zapakowane.

2017-12-20

Bardzo sprawnie. W dniu 6.09 zlozylem Zamowienie na stronie sklepu a 8.09 o 12.30 mialem towar w domu . Rewelacja

5 / 5 2017-12-18

Zamówienie złożone 15 marca, przesyłkę z hamulcem hydraulicznym otrzymałem 21 marca (paczkomat inpost - błyskawiczna dostawa) i tuz przed wysyłka dokładałem jeszcze dwie części. Jestem zadowolony. Prosiłem o skrócenie przewodu i taki hamulec dostałem. Dobry kontakt. Wrócę.

2017-12-01

Z daleka od tego sklepu!!! Złożyłem zamówienie na początku marca- termin wysyłki był określony na 7 dni, po 2 tygodniach otrzymałem przesyłkę i stwierdziłem brak jednej z zamówionych części, po złożeniu reklamacji drogą mailową oraz telefoniczną otrzymałem wiadomość, że w następnym dniu zostanie wysłana do mnie brakująca część, minął kolejny tydzień oczekiwania, żadnych informacji ze strony sklepu, po kilku interwencjach telefonicznych i beznadziejnych tłumaczeniach- nadal czekam i wierzę, że przesyłka wreszcie nadejdzie. Reasumując- jeśli chcecie mieć spokojne nerwy i działający rower- omijajcie ten sklep z daleka...

1 / 5 2017-10-03

Pisze opinie ponieważ widziałem kilka negatywnych wiec miałem wątpliwości z zapupami ale jestem pod wrażeniem jakości obsługi. Bez żadnych wątpliwości jak będę potrzebował to zrobię tam kolejne zakupy

1 / 5 2017-09-17

Po kupnie produktu ktory widnial na magazynie po oplaceniu dostalam wiadomosc z informacja ze otrzymali pieniadze na tym kontakt sie urwal po tygodniu dzien w dzien z mama dzwonilismy aby uzyskac informacje kiedy wysla paczke niestety nikt nie odbieral nie odpisywali na maile i tak przez kolejny tydzien az wkoncu sprawa miala trafic na policje wkoncu odpisali ze odesla pieniadze niestety pieniedzy tez nie otrzymalam nie odpisywali na maile telefonu nie odbierali !!!!!!

1 / 5 2017-04-12

Żenujący oszuści. Zero kontaktu, zero przesyłki.

Rzetelne opinie o Bikecenter.pl

Bikecenter.pl

Siedziba
Tarnów Opolski

WWW
http://bikecenter.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie