Kategorie: / Pozostałe

Bitiba.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.00
opinie o Bitiba.pl
1 / 5 2024-02-23

Niestety po wielu latach korzystania z Bitiba to był ostatni raz. Ponad tydzień czekam na przesyłkę przy pełnej dostępności zamówionych produktów. Po kontakcie z infolinią otrzymałem informację, że opóźnienie wynika z powodu dużej liczby zamówień w ostatnim czasie... A chyba jest to największy sklep w Europie?

5 / 5 2023-04-13

Dotychczas nie było żadnych komplikacji, przesyłki przychodziły szybko i były ładnie zapakowane. Wystarczyło szybko dokonać przelewu, a karma była dostarczona w ciągu dwóch dni. Niestety, sytuacja się zmieniła - natychmiastowe przelewy przestały działać, zamiast nich wymagają wpłaty na konto i zatwierdzenia transakcji przed wysyłką. Pomimo zamówienia we wtorek, dzisiaj już piątek, a karmy na horyzoncie brak. Co więcej, dostaliśmy osobną paczkę z przysmakiem dla kota za 7 zł, co wydaje nam się dość absurdalne. Niestety, nie ma żadnych informacji o karma dla psa. Myślimy, że czas na zmianę sklepu.

1 / 5 2022-04-03

Problemy z obsługą

Od pewnego czasu kupuję w tym sklepie ze względu na atrakcyjne ceny, jednak zawsze miałem problemy z jakością opakowań. Pomimo, że torba z karmą jest zawsze zgrzebna, są one wykonane z grubej folii, więc nie stanowią większego problemu. Niestety, jeśli chodzi o produkty twardsze lub kruche, to opakowania często się psują, a puszki są pogięte. Ostatnio też spotkało mnie nieprzyjemne zdarzenie, kiedy to sprzedano mi produkty, których nie było na stanie, a na moje skargi kierowane do sprzedawcy otrzymałem jedynie kupon rabatowy, który okazał się być niewłaściwie rozliczony. Mimo moich próśb, nie chciano ze mną dyskutować na ten temat. Mimo, że ceny są niskie, jest sporo negatywnych opinii na temat tego sklepu. Mam nadzieję, że przynajmniej jedna osoba zdecyduje się wybrać inny sklep.

4 / 5 2019-03-19

Jestem zadowolona i polecam innym do robienia zakupów dla swoich pupili .

3 / 5 2018-09-30

Chociaż na pierwszy rzut oka wszystko wydaje się być w porządku, to jednak są pewne rzeczy, które powodują pewne niezadowolenie. Na przykład, jeśli poprosimy o jakąś zmianę w panelu użytkownika, to odpowiedzią jest "zrób to sam", nie ma możliwości dokonania zmian z poziomu telefonu komórkowego, konieczne jest użycie komputera. Księgowość działa również powoli, więc również trzeba dokonać zmian samemu, jak choćby wypełnić notatkę korygującą. Jeśli chodzi o faktury, to ostrzegają, że wystawiają jedynie faktury, a nie paragony. W odniesieniu do karmy, właśnie otrzymano animonda kitten sucha, które ma zupełnie inne krokiety niż wcześniej, ale ich jakość pozostała taka sama, więc nie ma podstaw do reklamacji. Nie ma sensu kontaktować się z nimi w jakikolwiek sposób, ponieważ zawsze dostaje się odpowiedź "nein", czyli niemiecką niezłomną dyplomację, a ich zdanie jest zawsze najsilniejsze. Nie oferują również żadnych rabatów dla stałych klientów lub hodowców zwierząt. W takiej sytuacji warto poszukać innego sklepu.

1 / 5 2018-08-11

Złożyłam zamówienie czwartego dnia, a otrzymam je dopiero jedenasty dzień. Rozumiem, że potrzebują czasu na zarejestrowanie na moim koncie, zapakowanie i wysłanie, ale myślę, że nawet zwykła poczta poradziłaby sobie w ciągu tygodnia. Firma, która specjalizuje się w wysyłce produktów, powinna prezentować wyższy poziom. Kiedy skontaktowałam się z serwisem, aby zapytać o moje zamówienie, odpowiedzieli, że otrzymali już przelew, ale muszę poczekać na realizację. Nie będę już więcej tam zamawiać i zostawiam decyzję innym, czy chcą długo czekać na swoje zamówienie i fundować sobie i swojemu zwierzakowi takie doświadczenia. Nie polecam.

5 / 5 2018-06-29

Po dwóch dniach otrzymałam kompletną przesyłkę, chociaż pakowanie mogło być lepsze, ale karton nie został uszkodzony. Wszystkie produkty były zgodne z moim zamówieniem i nie przeterminowane. Ze względu na negatywne komentarze postawiłam na płatność przy odbiorze, ale okazało się, że obawy były niepotrzebne. Zaskoczył mnie darmowy koszt przesyłki przy zamówieniu powyżej 139 zł, co pozwala zaopatrzyć się na kilka tygodni. Ceny są również bardzo przystępne. Bardzo mi się podoba dokładny opis składu, który daje mi pewność, że kupuję to, czego szukam.

5 / 5 2018-06-27

Jestem niezwykle usatysfakcjonowana. Obsługa była profesjonalna i jednocześnie niezwykle miła. Reagowali szybko na moje wiadomości i wykazali szacunek dla klienta. Zamówiłam karmę oraz kilka zabawek dla mojego kota. Karmę dostałam błyskawicznie, w idealnym stanie i zapakowaną perfekcyjnie. Firma jest bardzo solidna. Pozdrawiam!

5 / 5 2018-06-15

Wysyłka była niezwykle szybka, a zamówienie dotarło kompletnie i w doskonałym stanie. Duży plus za szczegółowe informacje od firmy kurierskiej dotyczące statusu przesyłki. Całość przebiegła w pełni profesjonalnie, gorąco polecam!

5 / 5 2018-06-15

Przesyłka została dostarczona bardzo szybko i dotarła w komplecie oraz w doskonałym stanie. Warto także zaznaczyć, że firma kurierska regularnie informowała mnie o aktualnym statusie przesyłki, co było bardzo pomocne. Ogólnie, obsługa była bardzo profesjonalna i zdecydowanie polecam!

1 / 5 2018-05-12

Posłużyłam się usługami tego sklepu po raz pierwszy i jednocześnie ostatni. Zamówiłam u nich produkty, ponieważ według informacji miały zostać wysłane w ciągu 24 godzin. Ponadto, potrzebowałam szybko suchej karmy i puszek dla moich psów, pomimo wyższej ceny niż w innych sklepach, jednak bardzo zależało mi na komplecie produktów i sprawnej wysyłce. Niestety, okazało się, że sklep nie wysłał puszek, a zamiast nich otrzymałam kilka tandetnych ciasteczek. Co gorsza, obsługa klienta odmówiła ich ponownego wysłania, argumentując brakiem opłacalności. Bez wyjaśnień i odpowiedzi z ich strony otrzymałam jedynie zwrot pieniędzy na konto. Szanowne Bitiba, w przypadku popełnienia błędu, należy uderzyć się w pierś i zrobić wszystko, aby klient był zadowolony.

0 / 5 2018-03-14

Za 290 zł kupiłam drapak natural home II, który uległ zniszczeniu po 15 miesiącach użytkowania przez dwóch kotów o wadze około 4 kg każdy. Zgłosiłam reklamację słupka sizalowego z powodu odpadających sznurków i oczekiwałam, że zostanie wymieniony na nowy w ramach gwarancji. Jednak sklep odmówił wymiany, twierdząc, że słupek był zbyt intensywnie używany. Polecam przyszłym klientom tego sklepu uważne podejście do zakupów. Sklep ignoruje klientów w jawny sposób, więc jeśli nie będzie to ten klient, to inny zostanie oszukany.

5 / 5 2018-03-01

sklep godny polecenia, bardzo szybka realizacja, konkurencyjne ceny . zwierzaki zadowolone , właściciele równie. POLECAM

4 / 5 2018-02-26

Profesjonalny sklep dla zwierząt.

5 / 5 2017-11-26

super sklep :))))

5 / 5 2017-10-27

Zdecydowanie polecam ten sklep wszystkim, którzy są zainteresowani zakupem różnych artykułów dla swoich zwierząt. Obsługa jest profesjonalna, co sprawia, że robienie zakupów jest szybkie, łatwe i przyjemne.

5 / 5 2017-08-04

Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Otrzymałam je w pełni, starannie zapakowane, aby uniknąć jakiejkolwiek szkody w czasie transportu. Ceny są konkurencyjne, co mnie bardzo cieszy. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z zakupu. :)

5 / 5 2017-08-04

Zamówienie zostało szybko zrealizowane, a ja otrzymałam je w pełni kompletnie i starannie zapakowane, aby nie miało żadnych uszkodzeń podczas transportu. Ceny oferowane przez tę firmę są konkurencyjne, co sprawia, że jestem bardzo zadowolona z mojego zakupu. :)

5 / 5 2017-07-24

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa zamówień. Ani razu nie miałam problemu, a ceny są bardzo konkurencyjne.

5 / 5 2017-05-31

Przesyłka jest bardzo szybka, a produkty, zwłaszcza Cosma Nature dla kociąt, są wysokiej jakości. Polecam szczególnie tę karmę, ponieważ kotka miała problem z wzdęciami po innych rodzajach karmy. Jest to naprawdę dobrej jakości karma, którą nie wszystkie sklepy mają w swojej ofercie.

5 / 5 2017-05-31

Przesyłka jest bardzo szybka, a produkty są wysokiej jakości. Szczególnie polecam karmę Cosma Nature dla kociąt. Po próbie innych karm, moja kotka miała problemy z wzdęciami, ale ta karma jest naprawdę dobrej jakości. Dodatkowo, nie wszystkie sklepy mają ją w swojej ofercie.

Rzetelne opinie o Bitiba.pl

Bitiba.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.bitiba.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie