Kategorie: / Telefony

Bludiode.com Opinie Klientów

3.60/5.00 - ilość ocen: 91
opinie o Bludiode.com
5 / 5 2021-08-23

Mojego telefonu nigdy nie dostałem, pełnego zwrotu środków też nie mimo uzyskania nakazu zapłaty (zamówienie 10748/2018).

1 / 5 2020-04-07

W 2018 zamówiłam w tej ironicznej firmie telefon Xiaomi. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu gotówki, mimo skierowania sprawy na policję. Firma za nic nie zamierza zwrócić pieniędzy, bo ich nie ma. Absurd, widocznie sprawa musi trafić na drogę sądową. Nie polecam tej firmy.

5 / 5 2019-03-21

It was a new store for me and first time shopping with them, I didn't know if they can deliver my phone so fast. Also no one in europe had LG V30 phone so it was hard to believe they will manage to deliver the phone to Belgium on time. It turned out that phone arrived as promised and they delivered phone with more memory than it was ordered as I asked for upgrade after I made a purchase. To summarize: RELIABLE STORE, ON TIME DELIVERY, VALUABLE SUPPLIER. I will certainly do the business with them again as they respect their customers. Let's not forget, they are the only one in Europe able to deliver phone before anyone else (LG V30) on time. My respect.

5 / 5 2019-03-11

wszystko zgodnie z opisem .polecam sprzedawce

4 / 5 2019-02-26

Wzorowy zakup.

4 / 5 2019-02-24

sklep godny zaufania. Towar zgodny z opisem. Dobrze zabezpieczona przesyłka. polecam.

4 / 5 2019-02-22

Długi czas oczekiwania, ale niska cena i wszystko ok.

5 / 5 2019-02-12

Wszystko ok polecam.

1 / 5 2019-02-10

Ostrzegam wszystkich z daleka od tych zlodziei .9 lipca zakupilam u nich telefon LG v30 za 2 tysiące zl.Telefon nie dotarl w określonym terminie 14 dni roboczych nie dotarł również za kolejne 2 tygodnie wystapilam o zwrot środków obiecali do 14 dni zwrot.Wtedy zaczely się schody setki mejli i kolejnych pustych tlumaczen i obietnic pieniedzy nie otrzymalam dzisiaj jest 20 listopada. Sprawe zglosilam na policje

4 / 5 2019-02-01

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.

1 / 5 2019-01-30

Ten sklep to jedno wielkie oszustwo. Towar zamówiony na początku lipca. Po kilka tygodniach przyszło powiadomienie, że usługa nie zostanie zrealizowana, zamówienie zostało anulowane i mam czekać na zwrot pieniędzy. Właściciel w korespondencji stale przesuwa termin zwrotu środków tłumacząc się problemami z urzędem celnym. Początkowo na początek października, później na koniec roku. Pieniędzy w dalszym ciągu nie otrzymałem pomimo wielokrotnych wezwań do zapłaty. Sprawa została zgłoszona na policję a firma również do rejestru dłużników. Firma jest niewypłacalna a właściciel w dalszym ciągu prowadzi sklep próbując naciągnąć ludzi.

4 / 5 2019-01-27

Wszystko zgodne z tym co deklarują na swej stronie.

5 / 5 2019-01-22

Sklep BLUDIODE jest sklepem rzetelnym na zasadzie "Klient nasz Pan". Więcej takich sklepów jak BLUDIODE!!!

4 / 5 2019-01-14

Bardzo polecam. Solidny sklep. Pełna informacja w trakcie dostawy. Nie miałem okazji korzystać z gwarancji ale to chyba jeszcze lepiej. Jedna uwaga - na listach przewozowych wypisujcie nr tel odbiorcy.

3 / 5 2018-12-29

Po miesiącu czasu użytkowania telefonu pojawił się kurz na aparacie, został odesłany na reklamacje już 8 tygodni temu. Jedynym feedbackiem od sprzedawcy jest to że telefon jest u producenta. Firma powinna być przygotowana na takie sytuacje i im zapobiegać bo jest to bardzo nieprofesjonalne. Nie poleciłbym.

1 / 5 2018-12-11

23 lipca zamówiłam u nich Xiaomi Mi6. Po 30 dniach dowiedziałam się, że owy sklep nie ma na stanie tego telefonu i będę musiała czekać kolejne 3 tygodnie(ciekawe zagranie, napisać to idealnie po 30 dniach, żeby formalnie nic im nie można było zarzucić). Wybrałam zwrot gotówki. 1 września zostałam poinformowana, że w ciągu 3-14 dni otrzymam zwrot pieniędzy. Dziś jest 15 września(wow, prawie 2 miesiące męki z tą firmą!), a pieniędzy nie otrzymałam. Sprawa trafia na policję, a wszystkich przestrzegam przed tym "innowacyjnym" sklepem, który okazał się być g*nem zawiniętym w złoty papierek oferującym niesamowite telefony. Kontakt odbywa się tylko przez e-mail, gdzie właściciel odpowiada jak mu się podoba lub wcale(czekam ok 4 dzień na odpowiedź, a skrzynka milczy). NIE KUPUJCIE!! NIE POLECAM!!

1 / 5 2018-12-09

Zamówiłem ponad miesiąc temu telefon. Telefonu nie otrzymałem i pieniędzy też nie chcą zwrócić. Już została zawiadomiona Policja we Wrocławiu, Wydział dw. z Przestępczością Gospodarczą. Pozostaje czekać na pomoc policji w tej sprawie.

1 / 5 2018-12-08

Dnia 7 maja wysłałem telefon na gwarancję. Dnia 5 lipca czyli po 2 miesiącach dostałem informację że telefon został wysłany do serwisu i czas oczekiwania to 8 tygodni. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem telefonu więc mija już 5 miesiąc. Do tego nie mam żadnego kontaktu ze sprzedającym. Zmienił on swoj numer kontaktowy na infolinię ktora ma jedynie zapowiedź i się rozłącza. Na maile nie odpowiada. Sprawa niedługo zostanie zgłoszona na policję bo telefon został zakupiony za prawie 4tys. a w tym momencie jest nadal wart ok 1,8tys. zł.

4 / 5 2018-12-03

Realizacja zamówienia zgodna z opisem. Dobry kontakt. Możliwość dogadania się w sprawie zmiany towaru na inny niż tek który się wylicytowało.

4 / 5 2018-12-01

Bardzo dobra obsługa, pomoc w wyborze sprzętu. Dostępność modeli dużo lepsza niż w tradycyjnym sklepie. To już mójtrzeci telefon zakupiony w Bludiode i myślę że nie ostatni :) Trochę długo trzeba czekać na dostawę, ale zrozumiałe, jeśli model jest sprowadzany spoza Polski. Dla ulubionego modelu Samsunga w opcji dual sim warto czekać! Polecam!

5 / 5 2018-11-29

Super sprzedawca

4 / 5 2018-11-21

Dobra

4 / 5 2018-11-10

Transakcja OK. Telefon dotarł do mnie po 14 dniach od zamówienia. Jedyne zastrzeżenie, to brak polskiego menu w telefonie (mimo, że miało być). Ostatecznie jednak, dzięki wskazówkom ze sklepu udało mi się je zainstalować.

5 / 5 2018-11-09

Niesamowicie profesjonalna i miła obsługa klienta oraz bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. W 100% POLECAM! :)

4 / 5 2018-10-31

Obsługa bez zarzutu, towar dokładnie taki jak zamówiony. Polecam :)

5 / 5 2018-10-25

Polecam sklep internetowy bludiode z pełnym przekonaniem, gdybym mogła dałabym ocenę 11/10. Profesjonalna, miła obsługa, błyskawiczna realizacja nietypowego, indywidualnego zamówienia. Na maszyn etapie wyczerpująca informacja o stanie zamówienia oraz niespotykana dziś uczciwość, właściciel firmy przedstawił mi ofertę tańszą o ponad 700 PLN od pierwotnej z własnej inicjatywy. Wspierajmy takie firmy i cieszmy się takimi perełkami. Zachęcam do skorzystania z oferty sklepu BLUDIODE i 100% satysfakcji z zakupów. Dziekuję serdecznie :)

2018-10-09

jak dla mnie trzymac sie z dala juz lepiej samemu zamowic z chin przynajmniej sie ma swiadomosc ze moga spartolic nie nie i jeszcze raz nie dlugo by pisac a krotko jak najdalej od tej firmy

4 / 5 2018-10-07

Bardzo dobra obsługa klienta.

5 / 5 2018-10-02

Już drugi raz korzystam z usług bludiode i zapewne nie ostatni raz. Polecam

1 / 5 2018-09-28

Jedna wielka żenada! omijać szerokim łukiem, najgorszy przykład typowego Janusza biznesu! Czekałem na naprawę telefonu ponad 5 miesięcy! Kontakt z klientem godny pożałowania(właściciel odpisuje po tygodniu albo kiedy mu się chce), do tego forma odpowiedzi sprawia wrażenie że robi to z wielkiej łaski i to klient jest wszystkiemu winien. Programy serwisowe które kiedyś były dostępne nagle znieknęły, w tym sklepie prawo działa wstecz i nie ma żadnej szansy na żadne normalne rozwiązania, żadnego nawet słowa przepraszam, czy chęci współpracy, traktują klienta jak zło konieczne. Do tego telefon wysłany z pełnym zestawem akcesoriów(co było zaznaczone w zgłoszeniu), wrócił bez nich(nie mam ładowarki ani kabla, o słuchawkach nie mówiąc). Infolinia sklepu na początku działała bardzo wybiórczo po czym zostałą zlikwidowana(próby skontaktowania się przez infolinię właściciel określił mianem stalkowania infolinii!), jedyną formą kontaktu jest email ale właściciel nie raczy odpisywać na maile albo robi to z tygodniowym opóźnieniem. Jeszcze raz omijać i nie dać się wykorzystać!

5 / 5 2018-09-25

Bardzo pozytywnie,dobra komunikacja ze sklepem, wszystko przebiegło bardzo sprawnie -Faktura . Polecam.

5 / 5 2018-09-23

Kupiłem u nich LG G6 w wersji koreańskiej, przesyłka dotarła bezpiecznie.

4 / 5 2018-09-21

Telefon dotarł dobrze zapakowany, użytkuje go już 4 miesiące i nie ma żadnych problemów. Jedyny minus to dość długi czas zamówienia, wydłużony dodatkowo przez przedświąteczny bum. Ale lepiej poczekać niż prawie tysiąc drożej kupić od ręki w elektromarkecie ;)

4 / 5 2018-09-09

Bardzo dobra obsługa. Gdyby nie czas realizacji byłoby idealnie.

5 / 5 2018-09-09

Przed zakupem miałem wątpliwości. Pewnie jak każdy. Chciałbym, aby przeczytali to Ci, którzy są w identycznej sytuacji. Za każdym razem gdy dzwoniłem dostałem informację na podjęty temat. Nigdy nie czekałem dłużej niż 30 sekund na rozmowę. Moje wątpliwości już były rozwiane, wiec zamówiłem telefon. Na maila otrzymywałem informację, gdzie znajduje się przesyłka. Na jakim jest etapie moje zamówienie. Realizacja trwała dokładnie 17 dni roboczych o czym byłem poinformowany i w pełni świadomy. Telefon dotarł w stanie nienaruszonym, dołączona była faktura i wszystkie akcesoria w pudełku. Powiem krótko. Chcesz mieć telefon, którego nie zakupisz w krajowych punktach? Nie masz ciśnienia na czas, zamów poczekaj 3 tygodnie i odbierz swój wymarzony telefon. Oczywiście POLECAM w 100%

2018-09-09

nawywijali nakradli i sie zwineli oto cala prawda teraz to niebieska dioda i wywalone na bluediode tak jest jak sie u niewlasciwych ludzi robi zakupy

4 / 5 2018-09-05

Profesjonalnie i zgodnie z umową

3 / 5 2018-09-04

Wszystko ok. Trochę długo się czeka, ale poza tym wszystko zgodnie z zamówieniem

4 / 5 2018-08-29

Świetnie że istnieje taki sklep. Nietypowe urządzenia z solidną gwarancja to to czego mi brakowało. Miła obsluga i dobry kontakt. Polecam!

4 / 5 2018-08-21

Polecam

5 / 5 2018-08-13

Sklep zrealizował moje zamówienie zgodnie z moim oczekiwaniem. Nie mam zastrzeżeń.

4 / 5 2018-08-05

polecam

5 / 5 2018-07-27

W odpowiedzi na opinię: Andrzej (3 opinie) 17 sierpnia 2017 | 23:32 Cieszymy się że w porównaniu do pozostałych opinii jest już więcej informacji - kwota, typ urządzenia. Wydaje nam się że możemy to powiązać z Panem który zgłosił swoją chęć udziału w programie gwrancyjnym i ze względu na przedłużającą się naprawę gwarancyjną, dostanie od sklepu całkowicie nowe urządzenie, z nową, liczoną od początku, gwarancją. Z takiego uprawnienia może skorzystać każdy kogo naprawa gwarancyjna trwa dłużej niż 8 tygodni, a jeśli ktoś chce, może otrzymać nowe urządzenie już po 4 tygodniach, jednak wtedy wartość jego urządzenia to 80% aktualnej wartości w sklepie i w tej kwocie może wybrać dowolne nowe urządzenie. To program autorski, myślimy że doskonale zastępuje on szybszy czas realizacji produktów sprowadzanych z dystrybucji europejskiej, a przecież nasi klienci poszukują towarów deficytowych, niedostępnych. Ten program ma więc na celu umożliwić naszym klientom komfortową naprawę ich urządzenia sprowadzanego z poza kontynentu europejskiego.

1 / 5 2018-07-27

UWAGA - Sprawa trafila na policje. Zakup telefonu dokonany w czerwcu z terminem dostawy ~kilka tygodni- po kilku tygodniach po kontakcie z mojej strony informacja od Sprzedajacego ze telefonu nie jest w stanie sprowadzic w zadeklarowanym czasie i proponuje zwrot srodkow na co z przykroscia przystalem. Srodki mialy byc zwrocone w ciagu 14 dni. 3 dnia od momentu przyjecia anulacji zamowienia info od Sprzedajacego ze oddadza mi tylko 1000pln na reszte mam czekac 4-5 tygodni do 25 lipca. Mamy sierpnien pieniadze nadal nie wplynely, kontakt sie urwal, brak odpowiedzi na emaile, czat na stronie nie dziala. Telefon to jakis automat gadajacy w kolko to samo. Poszedlem na policje. Czekam na dalsze kroki prokuratury. Osobiscie nie planuje wiecej robic interesow z tym sklepem...

3 / 5 2018-07-18

Wszystko ok, przesyłka mogła by być lepiej zapakowana.

4 / 5 2018-07-09

Sprzęt zgodny z zamówieniem, na sprzęt czekałem długo bo to wersja na ZEA ale byłem tego świadom przy składaniu zamówienia. Następny telefon też kupię w Bludiode. POLECAM !

5 / 5 2018-07-05

Wszystko super

2018-06-28

Z opisu nie wynikało że telefon będzie z brytyjską ładowarką z adapterem.

5 / 5 2018-06-09

W odpowiedzi na opinię: Negatyw mar1577 (2 opinie) 18 lipca 2017 Chcieliśmy ponownie zauważyć że nie mamy tutaj podanych konkretów dot. złożonej reklamacji, jej numeru, osób z którymi ten Pan podaje że rozmawiał. Nie możemy się zatem do niej ustosunkować. Data pokazuje jednak że na dzień pisania tej opinii już od prawie 3 tygodni działał nasz program, umożliwiający wymianę telefonu na nowy już po 4 tygodniach ,za 80% jego aktualnej wartości, lub za 1 na 1 bez dopłat lub inne urządzenie za 100% wartości po 8 tygodniach od zgłoszenia serwisu. Telefony przez nas są sprowadzane najczęściej z Azji i tam też muszą trafić do serwisu żeby ten był wykonany wedle sztuki. Wiąże się to jednak z dłuższym niż w Polsce czasem oczekiwania, sklep jednak właśnie dlatego proponuje w/w programy serwisowe....

1 / 5 2018-05-21

Szczerze odradzam Kontakt z klientem to jakaś masakra, brak reakcji na wiadomości czas oczekiwania na załatwienie sprawy nawet 7 miesięcy Nigdy więcej

4 / 5 2018-05-12

Telefon dotarł w stanie nienaruszonym, wraz ze spolszczonym menu. Dostawa trwala około 2 tygodni, ale spodziewałem soe takiego czasu. Statusy dostawy aktualizowane na bieżąco. Polecam.

3 / 5 2018-05-12

Dobra

2018-05-08

OK, zamowilem telefon Samsunga Galaxy S8+, 15 marca. Na stronie info ze jest dostepny i dostawa 7-11 dni. Telefon kurier dostarczyl 6 kwietnia. Dlaczego takie dlugie oczekiwanie. Telefon nie jest z Europejskiej dystrybucji, tylko z Azjackiej. Tak naprawde moj exemplarz mial opakowanie (naklejki Chinskie na podelku). Ladowarka Chinska ( Bludiode dodaj adapter). Ze firma prowadzi dzialanosc na podstawie takiej. Klient zamawia telefon. Na koncu dnia robia zamuwenie przez np. wish.com i towar jest wysylany do Bludiode. To trwa 2-4 tygodni po paczki z Chin trzeba oclicz. Dlatego tak dlugo klienci czekaja. Ale to jest tak naprawde najmiejszy problem. Ten glowny problem jest ze gwarancja telefonu nie istnieje na naszym rynku bo Samsung nie ma gwarancji na ich produktach w w europie co sa przeznaczone na Chinski rynek. Ze jak cos by sie popsulo, to nawet jak by firma Bludiode powiedziala ze telefon naprawia, wysylaja sprzet do Chin ;-).. Ze kwartal bez telefonu dla klienta. Zadna informacja ze telefon jest z Chinskiego rynku nie ma, i tez firma nie informuje ze telefon tak naprawde kupujemy bez gwarancji. Bo kto sobie morze pozwolic na wymiane lub naprawe jak ona trwa 2-3 miesiace minimum.

4 / 5 2018-04-15

Kolejny raz robię zakupy w Bludiode i kolejny raz jestem zadowolony, wszystko jest ok, z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep każdemu zainteresowanemu kupnem nowego smartfona, towar oryginalny, dostarczany szybko, dobrze zabezpieczony, kontakt ze sklepem bardzo dobry, pozdrawiam, Marcin z Warszawy

4 / 5 2018-04-13

Polecam innym.

1 / 5 2018-04-11

Masakra! Miesiąc oczekiwania na zapłacone z góry zamówienie bez jakiejkolwiek informacji o statusie zamówienia. Interwencje telefoniczne bezskuteczne - pracownicy BLUEDIODE, bardzo sympatyczni, nie mają zielonego pojęcia, gdzie jest zamówiony towar. Anulowanie zamówienia nie jest możliwe przed upływem 30 dni, a dodatkowo wymagane jest podanie w email... numeru konta z którego dokonano opłaty zamówienia. W XXI wieku takie rzeczy? Omijajcie z daleka... bo oszczędność wynikająca z niższych cen jest tu jedynie pozorna.

1 / 5 2018-04-11

Ostrzegam wszystkich z daleka od tych zlodziei .9 lipca zakupilam u nich telefon LG v30 za 2 tysiące zl.Telefon nie dotarl w określonym terminie 14 dni roboczych nie dotarł również za kolejne 2 tygodnie wystapilam o zwrot środków obiecali do 14 dni zwrot.Wtedy zaczely się schody setki mejli i kolejnych pustych tlumaczen i obietnic pieniedzy nie otrzymalam dzisiaj jest 20 listopada. Sprawe zglosilam na policje

5 / 5 2018-04-06

Perfekcyjnie od początku do końca!

2018-03-11

Tragedii nie ma bo telefon otrzymałem ,ale co się na denerwowałem i napisałem do nich to moje...dłuższy czas oczekiwania od info. na stronie ,jak również dłuższy od obiecanek w trakcie realizacji . Zaginione przelewy to tu norma i jakieś takie trochę naciągactwo ...nie wiem czy bym się drugi raz zdecydował

5 / 5 2018-02-15

Sklep wywiązał się z zamówienia terminowo. Kontakt oraz udzielane informacje przez sklep szybkie. Zakupiony telefon dotarł w umówionym terminie dobrze zapakowany. Tak trzymać profesjonalizm i miła obsługa.

4 / 5 2018-02-08

"Szybka, miła i profesjonalna obsługa. Mogę z czystym sumieniem polecić firmę jako sprzedawcę solidnego"

5 / 5 2018-01-16

Polecam!

5 / 5 2018-01-12

Obsługa świetna zarówno telefonicznie, mailowo jak i na chacie. Realizacja usługi bardzo sprawna. Dostawa przed terminem. Kontakt bardzo dobry. Polecam

5 / 5 2017-12-31

Zakupiłem tu telefon LG V20. przesyłka dotarła zgodnie z ustalonym terminem. telefon dobrze zapakowany. Obsługa sklepu bardzo pomocna.

4 / 5 2017-12-29

Solidna firma

5 / 5 2017-12-29

POLECAM

3 / 5 2017-12-11

27.08.2017r. nadal nie otrzymałem instrukcji do urzadzenia które mi obiecano ok. tydzeń temu

5 / 5 2017-11-28

wszystko ok

5 / 5 2017-11-23

Długi czas oczekiwania na realizację gwarancji. Samo załatwienie sprawy jak najbardziej pozytywne. W pełni zaufana firma.

5 / 5 2017-11-13

Gorąco polecam ten sklep, to pewna marka!

1 / 5 2017-11-04

Moja Ciocia zamówiła w sklepie telefon Samsung Note 8. Zamówienie miało być zrealizowane do 10 dni roboczych ... Minęło w tej chwili około 40 dni.. Po 20 dniach powiedziano że telefon będzie za 4 dni, po kolejnych 3 dniach nikt nie był w stanie powiedzieć co się dzieje z telefonem . Pan, z którym rozmawiałem dnia 26 marca 2018 roku nie chciał nawet się przedstawić a od dwóch dni nikt nie odbiera telefonu. Przestrzegam państwa przed kupnem w tym sklepie ...

4 / 5 2017-10-30

Długi termin realizacji zamówienia, gdyż sprzęt sprowadzany zza granicy, więc nie wiem czy uznać to za minus :-)

5 / 5 2017-10-14

Bludiode oddział w Warszawie - rewelacyjny kontakt, statusy informujące o aktualnym stanie zamówienia, które niezwłocznie przychodzą na maila, dostawa mimo widełek między 6.12 a 12.12 mój Galaxy Note 8 był do odebrania już 8.12! Bardzo profesjonalna i miła obsługa, żadnych problemów przy odbiorze. Polecam serdecznie!

2017-10-12

OK, zamowilem telefon Samsunga Galaxy S8+, 15 marca. Na stronie info ze jest dostepny i dostawa 7-11 dni. Telefon kurier dostarczyl 6 kwietnia. Dlaczego takie dlugie oczekiwanie. Telefon nie jest z Europejskiej dystrybucji, tylko z Azjackiej. Tak naprawde moj exemplarz mial opakowanie (naklejki Chinskie na podelku). Ladowarka Chinska ( Bludiode dodaj adapter). Ze firma prowadzi dzialanosc na podstawie takiej. Klient zamawia telefon. Na koncu dnia robia zamuwenie przez np. wish.com i towar jest wysylany do Bludiode. To trwa 2-4 tygodni po paczki z Chin trzeba oclicz. Dlatego tak dlugo klienci czekaja. Ale to jest tak naprawde najmiejszy problem. Ten glowny problem jest ze gwarancja telefonu nie istnieje na naszym rynku bo Samsung nie ma gwarancji na ich produktach w w europie co sa przeznaczone na Chinski rynek. Ze jak cos by sie popsulo, to nawet jak by firma Bludiode powiedziala ze telefon naprawia, wysylaja sprzet do Chin ;-).. Ze kwartal bez telefonu dla klienta. Zadna informacja ze telefon jest z Chinskiego rynku nie ma, i tez firma nie informuje ze telefon tak naprawde kupujemy bez gwarancji. Bo kto sobie morze pozwolic na wymiane lub naprawe jak ona trwa 2-3 miesiace minimum.

1 / 5 2017-10-06

Zamówiłem ponad miesiąc temu telefon. Telefonu nie otrzymałem i pieniędzy też nie chcą zwrócić. Już została zawiadomiona Policja we Wrocławiu, Wydział dw. z Przestępczością Gospodarczą. Pozostaje czekać na pomoc policji w tej sprawie.

5 / 5 2017-09-24

Po prostu: wysoki poziom obsługi. Oby tak dalej :-)

1 / 5 2017-09-23

Telefon Google Pixel 32GB LTE Silver kupiony za 2995 PLN dnia 20.05.2017, sprzęt dostarczył kurier dnia 01.06.2017. Telefon od początku miał wadę - przegrzewanie się, bateria nie trzymała nawet 1 dnia. Dzwonię do serwisu Bludiode- pracownik tłumaczy mi, że to wszystko jest OK -> "telefon, który wytrzymuje na baterii prawie cały jeden dzień to bardzo dobry wynik" w tym samym dniu pojawiają się czerwone mrugające paski na ekranie -ostatecznie reklamacja zgłoszona 09.06.2017, telefon dostarczony do Bludiode 13.06.2017. Wg Bludiode nie ma możliwości wymiany na nowy bez wady, bo zakup na FV (jednoosobowa działalność gospodarcza), nie ma też możliwości zwrotu pieniędzy, bo zakup na FV... "Jako świadomy nabywca (telefon zakupiony na fakturę VAT) zapewne zapoznał się Pan z naszym regulaminem..." Dzisiaj jest 17.08.2017, 3 miesiące temu wydałem 3 tysiące na telefon, którego do dzisiaj nie mam a firma, która mi go sprzedała uważa, że może sprzedawać wadliwe sprzęty a następnie naprawiać je w nieskończoność i że jest to zgodne z prawem (zatrzymując tym samym moje pieniądze i uniemożliwiając mi zakup sprawnego sprzętu w innym sklepie). Moje doświadczenie jest takie- NIE WARTO tracić czasu, nerwów i pieniędzy w sklepie Bludiode. Czuje się oszukany - w przyszłym tygodniu jestem w tej sprawie umówiony u radcy prawnego. Mam nadzieję, że ta historia pomoże w podjęciu decyzji odnośnie zakupu w sklepie Bludiode.

1 / 5 2017-09-06

Nie polecam Bluediode ! zamówiłam towar pod koniec września, od razu anulowałam zamówienie i poprosiłam o zwrot pieniędzy. Obiecali zwrócić je w ciągu 14 dni. DO TEJ PORY nie ma pieniędzy. W mailach żadnych konkretnych informacji nie dają. Nie bedę dłużej czekać, dziś idę zgłosić sprawę na Policję!

1 / 5 2017-08-19

Nie polecam. Realizacja zamówienia w miarę szybko, natomiast realizacja gwarancji od 2 do 8 miesięcy. Nie ma możliwości odstąpienia od umowy w przypadku realizacji gwarancji przekraczającej 30 dni roboczych. Nie oddają pieniędzy po cenie zakupionego sprzętu tylko chcą odkupić za zaniżoną cenę ( w przypadku braku możliwości realizacji gwarancji: naprawy, wymiany na nowy.) Nie polecam

5 / 5 2017-08-17

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Komunikacja świetna i sama transakcja bez problemów. Polecam!

4 / 5 2017-08-16

Jest w porzo. Zgodnie z przewidywaniami towar dostarczony.

1 / 5 2017-08-15

Po dwóch miesiącach użytkowania telefonu który zakupiłem w tej firmie oddałem na gwarancję z powodu problemów z ładowaniem. Teraz już czwarty miesiąc nie mam telefonu, kontakt z firmą się urwał! Zostałem bez telefonu za który zapłaciłem ponad 2100 zł. NIE POLECAM!!!

1 / 5 2017-08-09

Niestety muszę odradzić firmę BLUDIOBE Sp. z o.o. Jeżeli chcą sprzedać towar to super a jeżeli prosisz o kontakt w sprawie ewentualnej reklamacji to zerowy kontakt. Są nastawieni tylko na zarabianie a pomagać w sprawach gwarancyjnych nie myślą. A to ONI sprzedali towar to ONI wystawili fakturę to powinni chociaż brać udział w pomocy załatwieniu sprawy a tu prrrrrrrrryyyyy maja to w D.... Moim zdaniem to oszuści nastawieni na zysk. Nie polecam tej firmy lepiej dopłacić 200 lub 300 zł i kupić w innej firmie (tak zrobiłem przy zakupie innych 10 tych samych telefonów i dziś wiem że się bardziej opłacało) - numer do moje transakcji 9440/2017. JESZCZE RAZ NIE POLECAM!!!! NIE POLECAM!!! NIE POLECAM!!!!

4 / 5 2017-07-31

Bardzo dobry kontakt, profesjonalna i miła obsługa, również posprzedażowa. Termin dostawy zgodny z opisem przy produkcie - u mnie trwał faktycznie jeden dzień krócej tj.14 dni , zaznaczam że roboczych. Przesyłka dobrze zabezpieczona, wszystkie akcesoria w komplecie. Możliwość otrzymania pełnej faktury VAT23% w przeciwieństwie do większości konkurencji na rynku oferującej smartfony w cenach niższych niż markety rtv. Osobiście uważam, że warto poczekać, by cieszyć się smartfonem w znacznie bogatszej specyfikacji przy cenie nizszej od uboższych wersji sprzedawanych na rynku europejskim. Polecam zakupy u tego sprzedawcy i dziękuję za udaną transakcję.

5 / 5 2017-07-19

Transakcja przebiegła szybko i profesjonalnie . Swój towar odebrałem osobiście, więc nie mogę napisać nic o dostawie.

4 / 5 2017-07-07

Reklamacja. Mimo, że to była długa procedura, to jestem bardzo zadowolony z obsługi informacyjnej i pozytywnego podejścia do mojej reklamacji. Otrzymałem nowy produkt, jestem zadowolony Zdzisław

3 / 5 2017-07-02

obecnie reklamuję

1 / 5 2017-06-21

Wszystko super

5 / 5 2017-06-06

polecam

5 / 5 2017-05-30

dobrze wszystko

3 / 5 2017-05-21

PORAŻKA - Profesjonalna obsługa do momentu jak nie zamówisz sprzętu. W przypadku awarii sprzętu (dość często nie kompletne zamówienie nie działająca ładowarka lub niezgodny opis z tym co się dostaje w paczce) już obsługi nie ma załatwiaj sobie sam a najlepiej daj nam święty spokój. Właśnie jestem w trakcie sprawy sądowej, zakupiłem telefon LG G5 telefon był 2 razy na gwarancji. Za 1 razem czekałem 3 miesiące, za drugim razem 7 miesięcy. Życzę powodzenia innym zamawiającym. NIE POLECAM

5 / 5 2017-05-09

Polecam

1 / 5 2017-05-01

Długo można mówić o mojej historii zakupu w tym sklepie, ale krótko muwiąc - zamówiłem telefon 19.12.2017 i czekałem do 6.03.2018 i anulowałem zamówienie. 2.5 miesiąca oczikiewania(na stronie była informacja 7-14 dni roboczych)!!! Tak więc jeżeli chcecie czekać na zamówienie >2 miesięcy, to POLECAM ten sklep!!!

4 / 5 2017-04-29

Polecam

5 / 5 2017-04-03

Witam, W odpowiedzi na opinię: marcin (3 opinie) 12 maja 2017 Chcieliśmy zauważyć że osoba w swoich opiniach raz podaje się za mężczyznę, raz za kobietę. Brak jest również konkretnego numeru zamówienia - tak żeby sklep mógł się odwołać. A w opineo sklep nie ma możliwości odpowiedzi na wysłaną opinię. Uważamy zatem że jej wartościowość jest bardzo niska... Prosimy o sugerowanie się naszymi opiniami z konta allego - bludiode, oraz trustedshops.

5 / 5 2017-03-29

bardzo elegancka rzetelna obsługa

1 / 5 2017-03-26

Przedmiotem zakupionym we wrześniu 2017 roku od Bludiode.com był telefon Samsung Galaxy S8 za prawie 3 tysiące zł. O ile realizacja samego zamówienia przebiegła w miarę sprawnie, to w momencie reklamacji wychodzi cała prawda o tym przedsiębiorcy. W moi telefonie, już w październiku ujawniła się wada w postaci błędnych wskazań GPS - nie cały czas, ale od czasu do czasu telefon pokazywał, że jestem w... Dniepropietrowsku na Ukrainie, mimo, że cały czas nie ruszałem się z domu (okolice Łodzi). Na początku listopada zgłosiłem reklamację do sklepu, w rezultacie telefon trafił do nich 22 listopada 2017 r., a potem, jak sami mówią, do "autoryzowanego serwisu producenta" gdzieś w świecie - prawdopodobnie Chiny. Po 8 tygodniach (styczeń 2018) ciszy z ich strony, zapytałem co się dzieje z moim telefonem - stwierdzili, że PRAWDOPODOBNIE nie ma uszkodzenia, a ktoś się włamał na moje konto Google i stąd dziwne wskazania mapy... Tylko, że problem nie dotyczył tylko map Google, ale również innych aplikacji z mapami, które korzystają z modułu GPS w telefonie. Poza tym problem nie występował na innych urządzeniach, które pracowały na tym samym koncie Google, tak więc teza o włamaniu na konto Google jest fałszywa. Zażądałem zwrotu telefonu w ciągu 10 dni, a po upływie tego terminu, zwrotu pieniędzy - to żądanie z tytułu odpowiedzialności sprzedawcy z tytułu rękojmi, o której sprzedawca chyba nie ma pojęcia, a najprawdopodobniej ma, tylko udaje idiotę. W ogóle nie ustosunkowano się do mojego żądania, tylko zlecono "ponowną ekspertyzę"!!! Co oni robili przez prawie 2 miesiące z moim telefonem????? Potem, w lutym, poinformowano mnie, że mam pecha, bo trafiłem na chiński Nowy Rok i wysyłka sprzętu opóźni się o tydzień... Od tamtej pory minął kolejny miesiąc, aż telefon znalazł się w końcu Polsce - 20 marca 2018 r. Poinformowano mnie o tym i zażądano zapłaty za "ekspertyzę serwisu" w związku z nieuzasadnionym zgłoszeniem gwarancyjnym. Na moją prośbę o przedstawienie jakiegoś dokumentu serwisu (ekspertyzy/opinii), tak żebym wiedział za co mam zapłacić - odmówiono mi jej i zatrzymano również telefon do czasu aż opłacę ten.... haracz. Zwróciłem uwagę, że jest to działanie bezprawne, ale oczywiście mnie zignorowano. Na razie zaangażowałem w moją sprawę rzecznika praw konsumenta i czuję, ze sprawa trafi przynajmniej do sądu cywilnego. Zastanawiam się, czy nie zainteresować też prokuratury, bo odmowa wydania moje własności kwalifikuje się jako zabór mienia, a żądanie zapłaty za "ekspertyzę", której nie ma, czyli za kota w worku tak naprawdę, to próba wyłudzenia. Ktoś napisał w innej opinii, że od tej firmy opłaca się kupić telefon, który się nie psuje, bo w przeciwnym przypadku czeka konsumenta gehenna - ja zostałem przez Bludiode.com pozbawiony prawie 3 tysięcy złotych oraz telefonu... Właścicielem sklepu Bludiode.com była do niedawna spółka Bludiode sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu. W marcu tego roku sklep przejęła inna spółka Niebieska Dioda Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. W obu spółkach prezesem jest Jacek Świętochowski. Właścicielem pierwszej spółki jest Jan Świętochowski, właścicielem drugiej Elżbieta Świętochowska... Po co ta zmiana? Czyżby Bludiode Sp. z o.o. miała za chwilę ogłosić upadłość i OSZUKANI przez nią klienci, tacy jak ja, nie odzyskają niczego, ani telefonu ani pieniędzy?

Rzetelne opinie o Bludiode.com

Bludiode.com

Siedziba
Wrocław

WWW
https://bludiode.com/pl/

Email
-

Telefon
71 700 02 35

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie