Kategorie: / Pozostałe

Blueink.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.86
opinie o Blueink.pl
2019-03-23

bardzo dobry sprzedawca.

5 / 5 2019-03-02

zakupy ok wszystko było ko

5 / 5 2019-02-16

szybka i sprawna obsługa

5 / 5 2019-02-02

Szybko zrealizowane doładowanie. Polecam.

5 / 5 2019-01-18

Solidny i uczciwy sprzedawca, jak najbardziej Polecam!!!

5 / 5 2018-12-30

Polecam. Sprawnie i profesjonalnie. Bardzo solidny sprzedawca.

5 / 5 2018-12-23

ogólnie bez zastrzeżeń, polecam w 100%

5 / 5 2018-12-21

Towar zamówiony dostarczony szybko i zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-12-21

Jestem zadowolona z przebiegu transakcji. Wszystko bez żadnych zastrzeżeń. Polecam!

5 / 5 2018-12-20

Polecam gorąco. Tonery tanie i dobre co się rzadko zdarza aby było coś tanio i dobrze. Firma hula na zamiennikach z blueink.pl aż miło. No i rabacik dostałem 5% na dalsze zakupy. Pani Aniu skorzystam na pewno

2018-12-02

Sklep przyjazny dla klienta.

5 / 5 2018-11-23

Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko i solidnie

5 / 5 2018-10-29

bardzo dobry towar super

5 / 5 2018-10-26

super

5 / 5 2018-10-05

Szybka realizacja. Dobry kontakt. Wzorowy sprzedawca. Polecam !!!

5 / 5 2018-10-01

Słaby kontakt tylko mail Nie miła obsługa Pani Anna kojarzy mi się ze słowem "Żegnam" Darmowa szybka odstawa

5 / 5 2018-09-19

Sklep szybko reaguje na zamówienie, bardzo dobra obsługa oraz kontakt. Towar bez zarzutu.

5 / 5 2018-09-17

pozytywna, bardzo dobra transakcja, pełny profesjonalizm

5 / 5 2018-09-12

Bardzo dobra i szybka obsługa. Towar w dobrej cenie.

5 / 5 2018-09-06

Wszystko OK sprawnie i jak trzeba. Polecam

5 / 5 2018-08-29

bardzo dobry kontakt-----polecam

5 / 5 2018-08-08

Transakcja szybka, łatwa i przyjemna. Polecam.

5 / 5 2018-07-23

Super obsługa i dostawa oraz kontakt. Towar zgodny z opisem, polecam

2 / 5 2018-07-22

NIE POLECAM. Przez tydzień od złożenia - cisza, brak potwierdzenia. Po tygodniu, mail wysłany z telefonu: "Proszę zapłacić za zamówienie". Odpowiadam, ok, ale pozycja nr. 1 chciałbym o jedną sztukę więcej. Odpowiedź: "nie mamy tego, możemy dać inne" ( z maila nie wynika jakie). W takim razie - rezygnuję z powodu żenującej obsługi klienta. Odpowiedź: "Dzięki Bogu". Takie "sklepy" jak to coś - powinny mieć zakaz wstępu do porównywarek i wyszukiwarek.

5 / 5 2018-07-01

dobra cena, tusze napełnione do pełna, szybka i tania wysyłka

5 / 5 2018-06-30

Gorąco polecam, towar zgodny z opisem, żaróweczki super. Nie pierwszy mój zakup w tej firmie. Przesyłka tania i solidnie zabezpieczona.

5 / 5 2018-06-17

szybko i profesjonalnie

2018-06-16

godny polecenia

5 / 5 2018-06-02

super,super,polecam

5 / 5 2018-05-17

Bardzo dobry kontakt,super szybka wysyłka,towar oczywiście zgodny z opisem. Gorąco polecam !!!!

5 / 5 2018-05-15

polecam za profesjonalne podejście do klienta i konkurencyjne ceny

2018-05-01

Wszystko zgodnie z opisem. Udane zakupy.

2018-04-21

BARDZO DOBRY SKLEP

2018-04-20

uwaga na sprzedawce! wysyła maile o zakupach nie opłaconych z 2013 roku kupionych na allegro i od ręki opłaconych przez PayU(a konto na allegro ma zawieszone - o czymś to świadczy). działanie wybitnie nieuczciwe i radzę omijać

1 / 5 2018-04-16

Uważajcie na zakupy przez internet w tej firmie - przesyłają towar niezgodny z zamówieniem, tylko taki, który akurat mają na stanie. Zamówiłam żarówki na napięcie 230V a dostałam na napięcie 12V. Nie odbierają telefonów, na maile i reklamacje nie odpowiadają. A jak już dodadzą jakiś komentarz do negatywnej opinii to jest bardzo niegrzeczny i impertynencki i winny jest tylko klient, sami sobie nie mają nic do zarzucenia. Przed jakimkolwiek zakupem u nich zastanówcie się kilka razy - w przeciwnym razie zostaniecie z towarem, którego nie potrzebujecie i bez pieniędzy.

2018-04-02

Bardzo bogata oferta, dobra jakość przystępna cena.

5 / 5 2018-02-10

100 % satysfakcji. Towar dostarczony szybko, jakość ok.

5 / 5 2018-01-31

Profesjonalne podejście dobry kontakt .

5 / 5 2018-01-05

Wszystko w porządku. Towar jak w opisie a nawet lepszy. Ekspresowa wysyłka :). POLECAM

5 / 5 2017-12-29

Realizacja szybka i bezproblemowa - polecam!

5 / 5 2017-12-25

Dobry kontakt. Polecam

2017-12-04

Sklep działający bez zarzutu. Tusz dobrej jakości. Sprawdzony.

5 / 5 2017-11-13

Jak najbardziej OK.

5 / 5 2017-10-15

jestem zadowolona z transakcji :)

5 / 5 2017-10-07

Super szybko i sprawnie POLECAM

2017-09-16

DUZY POZYTYW

5 / 5 2017-09-08

szybko,sprawnie , solidnie, towar zgodny z zamówieniem, polecam !

5 / 5 2017-08-26

Towar zgodny z opisem, super kontakt i obsługa.

5 / 5 2017-08-13

Super. Tanie materiały eksploatacyjne, tanie oświetlenie. Skorzystałem i z tego i z tego

5 / 5 2017-08-12

Pełen profesjonalizm.

2017-08-11

sklep godny podziwu

5 / 5 2017-08-09

jestem zadowolony z zakupu.Brak zastrzeżeń do sklepu sprzedającego ten produkt.

5 / 5 2017-07-25

Super produkt,expresowa wysyłka.POLECAM SKLEP

5 / 5 2017-07-10

Szybka i sprawna transakcja zgodna z opisem. Wszystko co trzeba jeśli chodzi o udaną transakcję.

2017-07-07

bdb

2017-07-03

Pozytywnie!

5 / 5 2017-06-25

Tanio szybko solidnie.Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-06-23

szybko,sprawnie ,polecam

2017-06-12

Jasno i przejrzyście prezentowany asortyment

5 / 5 2017-06-04

Wszystko bardzo sprawnie i szybko.Również ,jeśli chodzi o załatwienie reklamacji.Niestety żarówki LED nie są tak trwałe jak opisywano i trzeba było kilka wymienić.Ale z tym naprawdę nie było problemów.Ciekawe jak będzie dalej.Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-06-01

jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-05-26

polecam

2017-04-29

Bardzo dobra

5 / 5 2017-04-16

Wszystko OK.

Rzetelne opinie o Blueink.pl

Blueink.pl

Siedziba
-

WWW
http://blueink.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie