Kategorie: / Pozostałe

Boomelektronika.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.64
opinie o Boomelektronika.pl
5 / 5 2018-10-24

Polecam współpracę.

2018-09-20

Kupiłem HTC One - przyszedł z pękniętym wyświetlaczem, po kontakcie telefonicznym ze sprzedawcą wysłałem mu zdjęcia produktu. Teraz czekam jaką odpowiedz wyczarują. Od tego zasadniczo zależy dalsza opinia. Zobaczymy jak zostanę potraktowany.

5 / 5 2018-06-04

Sprzedawca profesjonalnie podszedł do zamówienia. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. POLECAM!!!

2018-01-01

Dobry kontakt ze sklepem, choć przesyłki mogłyby przychodzić szybciej. nie jest to jednak wina sklepu, gdyż towar wysyłany jest zazwyczaj z dalekiego wschodu. Bez problemów sklep zwrócił mi pieniążki za cło, które musiałem zapłacić.

5 / 5 2017-11-11

Dla każdego prawnika bezpieczeństwo i właściwe rozumienie reguł kształtujących zdrową komunikacje społeczną to rzecz istotna. Pan Mateusz Cz. i jego biznes brendowany marką boomelektronika.pl daje takie poczucie oraz nadzieje na właściwe realizowanie wysokich standardów wspomnianej komunikacji. Dlatego polecam jego projekt i liczę iż dobra prospekcja potrzeb klienta jak i staranny dobór asortymentu będą powodem zadowolenia klientów a pomysłodawcy przyniosą przysłowiowy milion. Czego serdecznie życzę.

5 / 5 2017-10-28

Gorąco polecam, sprawnie, szybko, rzetelnie. Produkt zgodny z opisem.

2 / 5 2017-10-16

Unikajcie go jak ognia! Absolutnie nie polecam! Kupiłem tam telefon HTC DESIRE Z. Już po tygodniu użytkowania, an tylnej obudowie pojawiła się rdza i to wiele ognisk na raz! Już wtedy mogłem go odesłać, ale byłem głupi i tego nie zrobiłem, w końcu to tylko wizualna wada. Po miesiącu natomiast przestał działać dotyk w ekranie. Zostałem zapewniony, ze telefon zostanie naprawiony w max. 14 dni roboczych. Na telefon czekałem ponad miesiąc i co? Wrócił z serwisu w jeszcze gorszym stanie! Nie dość, że nic nie zostało naprawione, to jeszcze wypadał przycisk od otwierania klapki, pod którą jest bateria... Po telefonie (na odpowiedź meilową trzeba czekać parę dni), powiedziano mi, żebym znów odesłał telefon i zostaną mi oddane pieniądze, również w terminie 14 dni. Można się już domyśleć, że również musiałem na nie czekać dłużej, niż mnie zapewniali... Jeśli chcecie sobie kupić składaka z Singapuru (na opakowaniu nie ma nawet nr IMEI), który się psuje, już po tygodniu, szarpać sobie nerwy z serwisem i z obsługa tego sklepu, oraz być pozbawionym telefon na wiele tygodni, to polecam ten sklep, w innym przypadku omijajcie go szerokim łukiem.

2 / 5 2017-09-22

Witam z cała satysfakcja nie polecam zakupów u tego oszusta ! Zakupiłem telefon za którym czekałem prawie 2 miesiące po czym przyszedł użytkowaniem go 1 miesiąc i sie rozpadł wysłałem na reklamacje był u nich 30 dni po czym napisali ze z mojej winy tel. Nie działa szczyt hamstwa NIE POLECAM !!!!!!

5 / 5 2017-09-04

Bardzo dobra jakość obsługi klienta, dobry kontakt z biurem obslugi klienta. Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Stosunek cena - jakość wysoki. Serdecznie dziękuję

2017-08-28

... jednym słowem Wszystko na TAK:) Serdecznie POLECAM sklep Wszystkim, którzy lubią udane zakupy:)

5 / 5 2017-07-29

Super sklep, duzy wybor, POLECAM!!!!!

2 / 5 2017-07-18

Zamawiałem telefon w sklepie OKEYGSM.PL ale kiedy powstał gwarancyjny przypadek ze mną skontaktował się specjalista ds. sprzedaży z BOOMELEKTRONIKA.PL więc moja opinia jest sprawiedliwy dla obu sklepów. Kupiłem telefon HTC Windows Phone 8X. On sam został zaktualizowany do wersji 8.1 przez wifi i przestał się włączać. Zadzwoniłem na serwis gwarancyjny HTC - odpowiedzieli że przypadek gwarancyjny ale potrzebny jest paragon lub karta gwarancyjna. Karty lub paragonu z telefonem nie przysłali. Wysłałem telefon do sprzedawcy w celu naprawy gwarancyjnej. Odmówiono mi z powodu braku oryginalnego opakowania. Zadzwoniłem na serwis gwarancyjny HTC - odpowiedzieli że opakowanie nie jest potrzebna do naprawy gwarancyjnej. Jak rozumiem sprzedawca po prostu nie chce wykonywać swoje zobowiązania gwarancyjne. Tak samo chcę zauważyć, że czekał na telefon 36!!! dni ROBOCZYCH. W końcu-stracone 3 miesiące i 599 zł a w rezultacie - niesprawny telefon. Więc bardzo nie polecam tego sprzedawcy

2 / 5 2017-05-31

Zamówiłam telefon i zapłaciłam za towar, którego nie otrzymałam, mimo że termin oczekiwania na przesyłkę minął ( wynosił 25 dni roboczych ).Właściciel sklepu nie chce zwrócić pieniędzy. Cały czas twierdzi, że towar jest wysłany ( numer przewozowy paczki na poczcie cały czas jest nieaktywny), a regulamin sklepu dopuszcza kilka dni opóźnienia. Nie chce także podać powodów opóźnienia, ani dokładnego terminu wywiązania sie z umowy. Nie obawia się policji ani prokuratury, gdyż twierdzi, że zgodnie z regulaminem sklepu pieniadze zwróci dopiero, gdy oddam mu telefon, którego nie otrzymałam i nie wiem, czy otrzymam ( od terminu zamówienia minęło 35 dni roboczych ). nigdy już nie skorzystam z oferty tego sklepu i nie polecam go.

2017-03-30

wszystko zgodnie ze standardami ;)

2 / 5 2017-03-29

NIE POLECAM SPRZEDAWCY! Co prawda błyskawiczna wysyłka jak na Chiny (co na początku mnie ucieszyło, ale było tylko początkiem nerwów i kłopotów) po kilku dniach otrzymałem telefon używany zamiast nowego (na aukcji był nowy telefon z gwarancją), dodatkowo jeszcze musiałem dokupić ładowarkę bo port wejścia ładowarki był tak wyrobiony że wtyczka wychodziła z gniazda i nie ładowała telefony + folię na wyświetlacz. Bez żadnej gwarancji, a zamiast dowodu zakupu otrzymałem list przewozowy od chińczyka w Excelu ( w sumie to można sobie napisać co tam się podoba, prosto z czapki - strach czy przypadkiem nie pochodzi nie wiadomo skąd....) bez żadnej gwarancji producenta, po prostu sprzedawca myślał że się może uda - ot ktoś telefon zwrócił, a na koniec telefon po kilku dniach użytkowania zamienił się w przycisk do papieru, przestał reagować na włączanie i ładowanie. Jedyny plus tej transakcji był taki, że sprzedawca zwrócił gotówkę po kilku dniach czekania i upominania się. A na koniec dla zabawy wklejam treść maila od sprzedawcy, śmieszne ale smutne:" Drogi kliencie w związku z tym, że nasza oferta sprzedażowa jest przygotowana bardzo profesjonalnie i zawiera wszystkie wyczerpujące informacje odpisujemy tylko na maile związane z reklamacjami, różnymi problemami czy płatnościami. Zapytania dotyczące cech towaru będą ignorowane. Wszystkie cechy i właściwości sprzętu są podane na aukcji. Poniżej przedstawiamy jeszcze raz informacje na najczęściej zadawane pytania: - NIE WYSYŁAMY PACZEK ZA POBRANIEM GDYŻ TOWAR NADAWANY JEST Z ZAGRANICY I NIE MA TAKIEJ FIZYCZNEJ MOŻLIWOŚCI. - WSZYSTKIE TOWARY SĄ NOWE I ORYGINALNE. POSIADAJĄ FOLIE OCHRONNE. - CZAS DOSTAWY WYNOSI OKOŁO 3-4 TYGODNI. NIE DA SIĘ SZYBCIEJ CHYBA, ŻE PO DOPŁACIE ZA KURIERA 50$. (4-10 DNI DOSTAWA) - NIE MOŻNA ODEBRAĆ PACZKI OSOBIŚCIE - WSZYSTKIE TOWARY MAJĄ POLSKIE MENU - WSZYSTKIE TOWARY OBJĘTE SĄ 2 LETNIĄ GWARANCJA NA TERENIE POLSKI. - GWARANCJA JEST W NASZYM FIRMOWYM SERWISIE, NIE JEST TO GWARANCJA PRODUCENTA. - TOWARY SĄ WOLNE OD OPŁAT CELNYCH. W RAZIE TAKOWYCH POKRYWAMY JE JAKO FIRMA. CENA TOWARY JEST CENA OSTATECZNĄ. - WYSTAWIAMY FAKTURY ZE STAWKĄ VAT 0%. JEST TO FAKTURA ZAGRANICZNA."

Rzetelne opinie o Boomelektronika.pl

Boomelektronika.pl

Siedziba
Olkusz

WWW
http://www.boomelektronika.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie