Kategorie: / Dla Dzieci / Gry

Boryshop.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.75
opinie o Boryshop.pl
5 / 5 2022-11-03

Profesjonalne podejście do klienta. Polecam sklep https://boryshop.pl , szybka dostawa, extra kontakt.

5 / 5 2019-03-14

Brawo, szybko i sprawnie nawet w tak gorącym okresie. Dziękuję i polecam!!!!!

5 / 5 2019-03-09

było ok

5 / 5 2019-03-02

Same pozytywy

5 / 5 2019-02-08

świetny kontakt, szybka realizacja

5 / 5 2019-01-22

Towar zgodny z opisem

5 / 5 2019-01-20

Wszystko idealnie

4 / 5 2018-12-31

Szybko i sprawnie.

4 / 5 2018-11-28

Jest w pożądku

5 / 5 2018-11-21

Super

5 / 5 2018-11-02

Super sprzedawca

5 / 5 2018-09-29

Wszystko ok :-)

5 / 5 2018-09-18

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-09-07

Profesjonalna obsługa ceny odpowiednie sklep polecam

5 / 5 2018-07-20

Jak najbardziej polecam. Szybko i bezproblemowo zrobiłam zakupy.

5 / 5 2018-07-02

Polecam!

5 / 5 2018-07-01

Chciałabym polecić ten sklep, ponieważ wszystko przebiegło w sposób doskonały. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie - zapłaciłam w środę po południu, a już w piątek kurier dostarczył mi paczkę.

5 / 5 2018-07-01

Jestem bardzo zadowolony/a z zakupów w tym sklepie. Wszystko przebiegło bez problemów, a zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Złożyłem/a płatność w środę po południu, a już w piątek kurier dostarczył mi paczkę.

5 / 5 2018-06-24

Wszystko gładko. Polecam

5 / 5 2018-06-21

Profesjonalna obsługa i szybka przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-06-21

polecam

5 / 5 2018-05-10

Transakcja szybka i przyjemna jak najbardziej polecam zakupy w tym miejscu.

5 / 5 2018-05-06

5+szybkie realizacja zamówienia i wysylks

5 / 5 2018-04-07

Szybko sprawnie solidnie

5 / 5 2018-03-20

Zaraz po upływie tygodnia od momentu, kiedy złożyłem zamówienie, otrzymałem przesyłkę. Przed dostarczeniem jej do mnie, sklep przesłał mi ankietę, która dotyczyła tego zamówienia. To pokazuje, że zamówienie zostało zrealizowane w wyjątkowo szybkim tempie.

5 / 5 2018-03-20

Dostałem przesyłkę tydzień po złożeniu zamówienia. Przed dostarczeniem jej, sklep wysłał mi ankietę, która dotyczyła mojego zamówienia. To dowodzi, że zrealizowano je stosunkowo szybko.

4 / 5 2018-01-18

Polecam zakupy w tym sklepie

2018-01-07

Super o sługa i wszystko zgodne z opisem

4 / 5 2018-01-06

Polecam!

3 / 5 2017-12-11

Transakcja nie powiodła się z powodu opóźnienia w dostawie. Po rozmowach telefonicznych ustalono, że przesyłka zostanie wysłana tego samego dnia, ponieważ bardzo mi zależało na czasie. Niestety, została wysłana dniem później. Z tego powodu jestem bardzo rozczarowany, że prezent nie dotarł na czas i dziecko było zawiedzione.

5 / 5 2017-11-22

przesyłka dotarła w terminie

5 / 5 2017-11-14

szybko i sprawnie

5 / 5 2017-10-09

Super o sługa i wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2017-09-15

super

5 / 5 2017-08-16

wszystko bardzo sprawnie i szybko

5 / 5 2017-07-21

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-07-09

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-06-13

Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Polecam każdemu.

5 / 5 2017-06-11

Polecam

3 / 5 2017-04-09

Przesyłka została dostarczona, ale pudełko było w niezbyt dobrym stanie, było otwarte. Bardzo mi zależało na wyglądzie, ponieważ miało to być prezentem. Klient powinien być poinformowany, że towar został już rozpakowany lub że opakowanie uległo uszkodzeniu.

3 / 5 2017-04-09

Przesyłka została dostarczona, jednak pudełko było w złym stanie - było otwarte. Bardzo mi zależało na tym, aby wyglądało estetycznie, ponieważ miało być to prezent. Klient powinien zostać poinformowany, że towar został już rozpakowany lub że wystąpiły jakieś uszkodzenia opakowania.

Rzetelne opinie o Boryshop.pl

Boryshop.pl

Siedziba
Kochlice

WWW
http://boryshop.pl

Email
[email protected]

Telefon
507022110

Komórka
507022110

Infolinia
-

Logowanie