Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Brawat.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o Brawat.pl
5 / 5 2019-03-25

Świetny Wspaniały Polecam

5 / 5 2019-03-23

Bardzo ok

5 / 5 2019-03-22

Transakcja przebiegła sprawnie, produkt zgodny z opisem, szybka przesyłka.

5 / 5 2019-03-19

Wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-03-15

Super szybko i fschowo.

5 / 5 2019-03-10

wsz. super. pełne profi. polecam

5 / 5 2019-03-02

Wszystko OK. Mankamentem jest to, że na szkło zakupionego zegarka sklep praktycznie nie daje gwarnacji, podczas gdy inni dystrybutorzy tego samego modelu zapewniaja gwarancję 5-letnią.

5 / 5 2019-02-28

Polecam

2019-02-25

Zamiast markowej puszki Casio otrzymałem jakąś badziewną kasetkę plastikową, pomimo że zwracałem na to uwagę. Poza tym sklep ma źle oznaczone kioski w Rzeszowie. Jest zaznaczony kiosk, który nie świadczy ich usług co niepotrzebnie wprowadza klienta w błąd. Zegarek w porządku, dobrze zapakowany, ale za brak fabrycznej puszki spory minus.

5 / 5 2019-02-21

Szybko i sprawne zrealizowano moje zamówienie. Na bieżąco informowanie sms-em o przesyłce. Szczerze polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-02-12

Szybko , tanio i przyjemnie -zdecydowanie polecam

5 / 5 2019-02-06

super

5 / 5 2019-02-05

szybko i sprawnie. Zawsze wybieram, sklepy internetowe> allegro używam jako wyszukiwarki. Zamówienia składam poprzez sklep internetowy, allegro ma złodziejskie prowizje , wolę aby w ten sposób zaoszczędzone 10% trafiło do mnie i sprzedawcy a nie lichwiarzy z allegro

5 / 5 2019-01-14

błyskawicznie konkretna cena super

5 / 5 2019-01-12

Konkurencyjne ceny i ekspresowa wysyłka. Jestem bardzo zadowolona. polecam!

5 / 5 2019-01-12

Zakupy w sklepie Bawat bez zarzutu! Ekspresowa wysyłka, towar bardzo dobrze zabezpieczony, gorąco polecam!

5 / 5 2019-01-09

Wszystko ok. Polecam

2019-01-03

bdb

5 / 5 2019-01-01

Transakcja przebiegła szybko i bardzo dobrze.

5 / 5 2018-12-30

szybkie i sprawne zamówienie! cena niż o ponad 100 zł niż w sklepie stacjonarnym

5 / 5 2018-12-26

Polecam.

2018-12-26

Moja przygoda z zegarkiem Diesla DZ 7350 zaczęła się od zakupu podrobki na Allegro, po odesłaniu i wielkim rozczarowaniu, postanowiłem zakupiic ten sam zegarek w sklepie Brawat, oczywiście po wcześniejszym upewnieniu się mailowym iż zegarek jest oryginalny. Niestety po 2-3 dniach od odebrania zegarka, zauważyłem iż w godzinach porannych(temp 0-3 stopnie), na zegarku pojawia się wilgoć na szkle( tak samo jak w zegarku podrobionym, zakupionym wcześniej na Allegro), dodam ze w przeciągu tych 2-3 dni zegarek nie miał styczność z żadna cieczą, nawet przy myciu rąk. Nastepnie po bliższym przyjrzeniu się, zauważyłem ze jedna ze śrubek w środku jest inna co nie powinno mieć miejsca, do tego w owym modelu datownik ma kolor biały, ja w niewiadomy sposób dostałem z czarnym-edycja limitowana?;)) Po zauważeniu tych mankamentów, wysłałem dwa maile do sklepu, w końcu doczekałem się odpowiedzi, ze przyślą kuriera. Dwa tygodnie czekania przy reklamacji nowego zegarka i jest odpowiedz! "zegarek niewłaściwe użytkowany- stad ta wilgoć , śrubka wymieniona na nowa.(Skąd się wcześniej wzięła w środku ta inna?tej informacji nie dostałem) co do koloru datownika - cisza. Propozycja ze strony sklepu, za 35 zł osuszenie i uszczelnienie zegarka! Ogólnie proszę przemyśleć wybór sklepu przed zakupem, jak się moja sprawa potoczy dalej - tego nie wiem, wpierw rzecznik praw konsumenta, później sprawa cywilna w sądzie najprawdopodobniej, gdyz nie odpuszczę, wysyłają towar za ponad 1000zl z wada, która potem zrzucają na konsumenta. Natomiast jeżeli ktoś miał podobne przygody ze sklep Brawat, proszę o kontakt na mail [email protected]

2018-12-25

Wszystko jak trzeba, towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2018-12-20

Profesjonalna obsługa , bezproblemowy kontakt i szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-12-19

Wszystki poszło szybko i sprawnie. Zegarek super. Polecam

5 / 5 2018-12-10

Dostawa ekspresowa,100%zadowolenia. Polecam

2 / 5 2018-12-01

Zero kontaktu, paczka po tygodniu dalej nie dotarła (nie wiem czy to wina sklepu, ale z braku informacji), a pytania o dodanie opinii dostałem z 5 razy. Tragedia. NIE POLECAM.

5 / 5 2018-11-25

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Gorąco polecam

5 / 5 2018-11-21

Bardzo szybka transakcja, wszystko na plus. Polecam

2018-11-20

Godny polecenia

5 / 5 2018-11-16

Jestem pod wielkim wrażeniem szybkości realizacji zamówienia, w 48 godzin towar już był u mnie. Wszystko idealnie zapakowane - wielki pozytyw. Wrócę to tego sklepu na 100%

5 / 5 2018-11-11

Wszystko w należytym porządku, profesjonalna obsługa na każdym etapie realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-11-04

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko.polecam

5 / 5 2018-11-04

Szybka realizcja zamówienia w ciągu dwóch dni.Na szczęście bez żadnych uszkodzeń dotarł zegarek MK5354.Wydaje się oryginalny..Bardzo dobra cena.Polecam sklep

2018-10-28

Sklep godny polecenia! Błyskawiczną dostawa. Towar bezpiecznie zapakowany. Wielki pozytyw!!!

5 / 5 2018-10-28

Szybko i sprawnie! Ceny mega dobre ! Zegarek b.dobrze zabezpieczony w paczce ( nie obijał się w org. pudełku, był zapakowany osobno w folię bąbelkową ). Rewelacja!

2018-10-25

Wszytko przebiegło pomyślnie. Szubka wysyłka. produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-10-20

Jestem zadowolony z usług. Cena zakupu była atrakcyjna, towar dostarczono w ciągu dwóch dni po przelaniu pieniędzy na rachunek sklepu

5 / 5 2018-10-14

produkt zgodny z opisem. Szybka realizacja zlecenia. Gorąco polecam

5 / 5 2018-10-13

Polecam. Realne ceny, dobry kontakt, szybka dostawa

5 / 5 2018-10-07

Polecam!

5 / 5 2018-10-02

Ekspresowa przesyłka. Zegarek świetny. Polecam każdemu; )

5 / 5 2018-10-01

Wszystko super. Towar zgodny z ofertą.

2 / 5 2018-09-29

Zegarek szybko przyszedł,.ale gdy przez przypadek spadł odrzucili gwarancje i nie zrobili nie polecam !!!!!

2018-09-20

Sklep godny polecenia.

2018-09-19

bardzo dobra

5 / 5 2018-09-12

super

5 / 5 2018-09-10

Polecam

5 / 5 2018-09-06

Świetna obsługa telefoniczna jak i mailowa. Szybka wysyłka. Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam

2018-09-03

Wszystko w porządku sklep godny polecenia. Ale przyznam szczerze ze z kurierem prawie dostalismy zawału. Otwieramy pudełko z zegarka a tam pusto.Zegarek byl zapakowany oddzielnie w folii babelkowej chyba taki skecz haha

2018-08-29

Realizacja zamówienia przebiegła dość płynnie. Towar starannie zapakowany, chociaż jedynym niuansem to brak polskiej instrukcji obsługi przynajmniej do mojego zegarka. Można by było doczepić się czasu na odpowiedzi e-mailowe.

2018-08-21

Doskonały kontakt mailowy ...zamówienie natychmiast wysłane i bezpiecznie zapakowane..

5 / 5 2018-08-21

Szybka i bezproblemowa transakcja. 200% zadowolenia !!!piękne zegarki w przystępnej cenie

2018-08-20

Oceniam sklep na 5! Nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2018-08-19

Po prostu PROFESJONALNY!

5 / 5 2018-08-17

Sklep jest naprawdę godny polecenia przesyłka dotarła bardzo szybko

2018-08-13

sklep jak na razie spoko,

5 / 5 2018-08-09

Zakup szybki i pewny.Polecam.

5 / 5 2018-08-07

Świetny kontakt. Zależało mi na szybkiej dostawie i pracownik przypilnował osobiście.

5 / 5 2018-08-06

Polecam sklep, dobre ceny szybka wysyłka

5 / 5 2018-08-05

Przesyłka błyskawiczna. Produkt zgodny z zamówieniem. Polecam ! :-)

5 / 5 2018-08-04

Pierwsze zakupy w sieci i bardzo pozytywna doswiadczenie !! szybka reakcja na zadawane pytania !!!

5 / 5 2018-08-02

super polecam, wszystko ok przesyłka ekspresowa

5 / 5 2018-08-01

super

5 / 5 2018-07-30

Wszystko zgodnie z zamówieniem.szybko, bez problemu a i cena konkurencyjna.Polecam

5 / 5 2018-07-30

Pierwszy raz robiłem tu zakupy. Ogólnie jestem zadowolony.Przesyłka do odbioru w kiosku"RUCH' ,to dobry pomysł-odpada czekanie na kuriera. Towar zgodny z zamówieniem + prezencik za kilka złotych jako miły dodatek . Tak trzymać!!!

5 / 5 2018-07-26

Super szybka wysyłka towaru

2018-07-21

transakcja przebiegła idealnie

5 / 5 2018-07-21

Bardzo szybko otrzymałem produkty, zamówienie złożyłem w poniedziałek ok 22 a w środę przed południem odebrałem​ paczkę

5 / 5 2018-07-20

Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa

5 / 5 2018-07-03

Polecam. Towar w 100 % zgodny z ofertą. Jasna, czytelna informacji oraz szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-06-27

Serdecznie polecam zakupy w sklepie Brawat. Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z oczekiwaniami.

5 / 5 2018-06-26

Sklep ok. Przyzwoite ceny i gratis dla zamówienia powyżej 160 zł.

2018-06-21

Przesyłka przyszła 5 dni po czasie

5 / 5 2018-06-20

Sklep jest ok.

5 / 5 2018-06-19

Sklep godny polecenia. Szybko, sprawnie, zero problemów.

5 / 5 2018-06-01

pozytywnie, wszystko ok

2018-05-31

Bardzo dobry

5 / 5 2018-05-23

Polecam

2018-05-23

Nic złego nie mogę powiedzieć. Cena najlepsza, informacje o zamówieniu wysyłane na bieżąco, towar dotarł w całości.

5 / 5 2018-05-21

Polecam

5 / 5 2018-05-03

polecam zakupy w sklepie Brawat

5 / 5 2018-04-23

Pozytywna

5 / 5 2018-04-20

Bardzo fajny sklep, to już kolejny zakup i jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-04-10

Polecam solidna i szybka firma

5 / 5 2018-03-16

szybka dostawa, zgodnie z regulaminem, jednak nie działająca bateria w czujniku pulsu

5 / 5 2018-03-16

wszystko ok polecam

2018-03-14

Bardzo dobra

5 / 5 2018-03-10

Szybka dostawa, produkt b.dobry, polecam

5 / 5 2018-03-07

Wszystko sprawnie załatwione. Zegarek zamówiony w poniedziałek, a we wtorek dobijał się już kurier! Gorąco polecam!

5 / 5 2018-03-02

Super sklep

2018-02-25

Dostawa w przewidywanym terminie. Zamówiony zegarek zgodny z przedstawionym na stronie internetowej.

5 / 5 2018-02-24

Mega szybko !mega piękny !mega dzięki!!!

5 / 5 2018-02-20

Jestem bardzo zadowolony, zegarek był w najniższej cenie, jaką znalazłem, szybka przesyłka, fachowo zapakowany.

2018-02-13

lepiej być już chyba nie może :)

5 / 5 2018-02-08

Szybko i sprawnie. Polecam

2018-02-01

Wszystko

5 / 5 2018-01-31

Zamówienie zostało bardzo szybko i rzetelnie zrealizowane a towar faktycznie ładniejszy niż na zdjęciu :) Polecam ten sklep każdemu no i oczywiście te ceny ;) czegóż chcieć więcej.

5 / 5 2018-01-30

POLECAM

5 / 5 2018-01-29

Kolejny raz jestem zadowolona z zegarka☺miła obsługa,szybka wysyłka,polecam wszystkim sklep Brawat 100% oryginał ☺☺☺pozdrawiam

5 / 5 2018-01-28

Sklep polecam! Zegarek wyslany ekspresowo, wszystko zgodne z opisem, jednakze firma kurierska zawiodla. Zegarek wyslany w poniedzialem 06.02.2017 dotarl 09.02.21017 a w miedzy czasie byl w Niemczech pod Stuttgartem.

5 / 5 2018-01-26

Szybka wysyłka i dostawa w tempie ekspresowym. Zegarek bardzo dobrze zabezpieczony. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2018-01-20

Gorąco polecam

5 / 5 2018-01-18

Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Polecam!

5 / 5 2018-01-15

super, polecam, szybka realizacja i solidna

5 / 5 2018-01-11

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa wysyłka w następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2018-01-10

Dno totalne dno , złożyłem dwie reklamacje pierwsza przebiegła bez problemu wiązało to się z podniesieniem wskazówek ,które się blokowały, lecz druga była skutkiem niedokładności przy pierwszej czego nie zauważyłem od razu tylko po czasie gdyż uszczelka raz wyjęta podczas reklamacji nr1 została źle osadzona co było następstwem tego że wypadła. Oczywiście zostało mi wmówione że to ja "otworzyłem" zegarek i wyjąłem uszczelkę a ta firma może mi to naprawić za 45zł. Teraz mam zegarek w dwóch częściach . Uzasadnieniem nie uznania reklamacji był zużycie skórzanego paska. Dodam że zegarek nie należał do najtańszych . Nie popełniajcie tego błędu co ja i nie kupujcie tam!!!

5 / 5 2018-01-08

Super. Szybka dostawa! Polecam Wszystkim :)

5 / 5 2018-01-08

Szybko, fachowo i dokładnie tak jak powinno to wyglądać. Polecam.

5 / 5 2017-12-31

wszystko ok

5 / 5 2017-12-25

Szybki i miły kontakt. Towar zgodny z opisem i zdjęciem. Super!

5 / 5 2017-12-23

Ok

5 / 5 2017-12-20

Szybko, fachowo i dokładnie tak jak powinno to wyglądać. Polecam.

2017-12-19

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-12-17

Profesjonalnie i szybko:)

5 / 5 2017-12-11

Zaufany sklep, polecam!

5 / 5 2017-12-05

Szybka wysyłka, zegarek przepiękny, narzeczonemu bardzo się podoba, a to najważniejsze! :) Polecam jak najbardziej!

5 / 5 2017-12-04

Jestem bardzo zadowolona z dokonanego zakupu. Bardzo szybka realizacja zmówienia. Polecam!

2017-12-02

Wszystko sprawnie w dodatku z bonuem

5 / 5 2017-11-22

Sklep wiarygodny a towar wysłany bardzo szybko

5 / 5 2017-11-15

Bardzo sprawne i szybkie podejście do klienta. Zegarek doszedł w jeden dzień roboczy. W dodatku miły upominek. Mogę szczerze polecić

5 / 5 2017-11-12

Wszystko tak jak być powinno. Towar oryginalny, dobrze i bezpiecznie zapakowany - szybka przesyłka. Polecam - pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-11-05

Profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2017-11-05

Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka dostawa, zegarek taki jak w opisie. Polecam sklep Brawat.pl

2017-11-02

Sprzedawca godny polecenia.

5 / 5 2017-10-29

Wszystko ok.

5 / 5 2017-10-24

Zamówiony zegarek w porządku. Szybki czas realizacji. Mam zastrzeżenia do gratisu. Po co mamić klientów gratisem, który jest uszkodzony (uszkodzony wyświetlacz)? Natychmiast po otrzymaniu zegarka zgłosiłam to Pani z obsługi i już 3 tydzień czekam na inny egzemplarz.... No szkoda....

5 / 5 2017-10-24

Transakcja bezproblemowo przebiegła.polecam

5 / 5 2017-10-09

Super szybka realizacja. Niespodzianka w postaci ledowego zegarka. Super! Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Brawat. Przesyłka doskonale zabezpieczona.

5 / 5 2017-10-04

ok

5 / 5 2017-09-24

OK

5 / 5 2017-09-23

Niska cena, szybka dostawa, sklep godny uwagi!

2017-09-06

Zamówiony zegarek Casio DB-E30D-1AVDF przysłali błyskawicznie i bezproblemowo, transakcja na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam sklep brawat.pl

2017-09-02

pomyślna transakcja

2017-08-26

Cała transakcja przebiegła spawie, pełne zadowolenie. Zegarek idealny. Serdecznie polecam :).

5 / 5 2017-08-06

Szybko, sprawnie, konkretnie!

5 / 5 2017-07-25

Nie było problemów, bardzo szybka wysyłka, wszystko bardzo dobrze opisane - zarówno opis przedmiotu jak i warunki zakupu i wysyłki

5 / 5 2017-07-25

Profesjonalne podejście do każdego klienta.

2017-07-24

Zamówienie zrealizowane natychmiastowo, wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-07-20

Wszystko wzorowo i szybko! Serdecznie polecam! Dobry towar i dobre ceny! Polecam!

2017-07-16

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-07-14

Super realizacja , dobry kontakt. Sklep godny polecenia .

5 / 5 2017-07-08

Super!

5 / 5 2017-06-21

wiarygodność, rzetelność, pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-06-18

Wszystko jak najbardziej ok. Polecam

5 / 5 2017-06-11

Super sklep

5 / 5 2017-05-14

Szybko,sprawnie towar pierwsza klasa w dobrej cenie. Polecam

5 / 5 2017-05-11

Jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy, polecam

5 / 5 2017-04-25

wszystko ok, mam nadzieję ze zegarek będzie działał bez problemów

2017-04-25

Doskonała komunikacja. Błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2017-04-22

Jestem zadowolony bo to już kolejna transakcja. Wszystko w należytym porządku, szybko i terminowo no i bez zastrzeżeń. Szczerze polecam.

2017-04-17

bardzo dobra

5 / 5 2017-04-07

polecam szybka i sprawna obsługa

Rzetelne opinie o Brawat.pl

Brawat.pl

Siedziba
Katowice

WWW
http://www.brawat.pl

Email
[email protected]

Telefon
327908941

Komórka
327908941

Infolinia
327908941

Logowanie