Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Brawat.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.93
opinie o Brawat.pl
5 / 5 2019-03-25

Świetny Wspaniały Polecam

5 / 5 2019-03-23

Bardzo ok

5 / 5 2019-03-22

Transakcja przebiegła sprawnie, produkt zgodny z opisem, szybka przesyłka.

5 / 5 2019-03-19

Wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-03-15

Super szybko i fschowo.

5 / 5 2019-03-10

wsz. super. pełne profi. polecam

5 / 5 2019-03-02

Nie ma z tym problemu. Jedyną wadą jest brak gwarancji sklepu na szkło zegarka, który został zakupiony, podczas gdy inni sprzedawcy tego samego modelu oferują 5-letnią gwarancję.

5 / 5 2019-03-02

Wszystko jest w porządku. Jednak wada polega na tym, że sklep praktycznie nie udziela gwarancji na szkło zakupionego zegarka, podczas gdy inni sprzedawcy tego samego modelu oferują 5-letnią gwarancję.

5 / 5 2019-02-28

Polecam

0 / 5 2019-02-25

Zamiast oryginalnej puszki markowego zegarka Casio zostałem obdarowany niskiej jakości plastikową kasetką, mimo że mocno podkreślałem swoje preferencje. Dodatkowo, sklep ma błędnie oznaczone kioski w Rzeszowie. Jest tam oznaczony kiosk, który nie oferuje ich usług, co niepotrzebnie wprowadza klienta w błąd. Zegarek jest w porządku i solidnie zapakowany, ale brak fabrycznej puszki to duży minus.

5 / 5 2019-02-21

Szybko i sprawne zrealizowano moje zamówienie. Na bieżąco informowanie sms-em o przesyłce. Szczerze polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-02-12

Szybko , tanio i przyjemnie -zdecydowanie polecam

5 / 5 2019-02-06

super

5 / 5 2019-02-05

W celu oszczędzania czasu i pieniędzy, preferuję korzystać z sklepów internetowych, zwłaszcza z allegro, które traktuję jako wyszukiwarkę produktów. Zamówienia składam bezpośrednio przez sklep internetowy, ponieważ allegro pobiera wysokie prowizje. Wolę, aby 10% oszczędzone w ten sposób trafiło do mnie i sprzedawcy, a nie do lichwiarzy z allegro.

5 / 5 2019-01-14

błyskawicznie konkretna cena super

5 / 5 2019-01-12

Konkurencyjne ceny i ekspresowa wysyłka. Jestem bardzo zadowolona. polecam!

5 / 5 2019-01-12

Zakupy w sklepie Bawat bez zarzutu! Ekspresowa wysyłka, towar bardzo dobrze zabezpieczony, gorąco polecam!

5 / 5 2019-01-09

Wszystko ok. Polecam

2019-01-03

bdb

5 / 5 2019-01-01

Transakcja przebiegła szybko i bardzo dobrze.

5 / 5 2018-12-30

szybkie i sprawne zamówienie! cena niż o ponad 100 zł niż w sklepie stacjonarnym

0 / 5 2018-12-26

Po nieudanym zakupie podróbki zegarka Diesla DZ 7350 na Allegro, postanowiłem znaleźć oryginał w sklepie Brawat. Przed dokonaniem zakupu upewniłem się mailowo, że produkt jest autentyczny, jednak po kilku dniach zauważyłem problemy zegarka - parował się w godzinach porannych i pojawiała się wilgoć na szkle, tak samo jak w przypadku poprzedniej podróbki. Zauważyłem również, że jedna ze śrubek w środku jest inna i datownik ma nieodpowiedni kolor. Złożyłem dwie reklamacje i po dwóch tygodniach otrzymałem odpowiedź, że zegarek został źle użytkowany, co spowodowało problem z wilgocią, i że wymieniono jedną ze śrubek. Sklep zaproponował dodatkowo osuszenie i uszczelnienie zegarka za 35 zł. Uważam, że sklep powinien być bardziej odpowiedzialny za jakość produktów i nie zrzucać winy na klienta. Chcę walczyć o swoje prawa i planuję skontaktować się z rzecznikiem praw konsumenta, a następnie złożyć pozew w sądzie cywilnym. Jeśli ktoś miał podobne problemy z Brawatem, zapraszam do kontaktu ze mną na mój adres e-mail: [email protected].

5 / 5 2018-12-26

Polecam.

2018-12-25

Wszystko jak trzeba, towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2018-12-20

Profesjonalna obsługa , bezproblemowy kontakt i szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-12-19

Wszystki poszło szybko i sprawnie. Zegarek super. Polecam

5 / 5 2018-12-10

Dostawa ekspresowa,100%zadowolenia. Polecam

2 / 5 2018-12-01

Nie utrzymałem żadnego kontaktu, przesyłka jest dalej nie dostarczona po upływie tygodnia (nie jestem pewien, czy to wina sklepu, ale brakuje mi informacji), natomiast otrzymałem prośbę o dodanie opinii aż 5 razy. To prawdziwa tragedia. Gorąco nie polecam.

2 / 5 2018-12-01

Brak jakiejkolwiek komunikacji, paczka nie dotarła nawet po upływie tygodnia (nie jestem pewien, czy jest to wina sklepu, ale brakuje mi jakiejkolwiek informacji na ten temat). Ponadto, otrzymałem pięć razy prośby o wystawienie opinii. To jest tragedia. Nie polecam.

5 / 5 2018-11-25

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Gorąco polecam

5 / 5 2018-11-21

Bardzo szybka transakcja, wszystko na plus. Polecam

2018-11-20

Godny polecenia

5 / 5 2018-11-16

Jestem bardzo zaskoczony, jak szybko zamówienie zostało zrealizowane. W ciągu zaledwie 48 godzin towar już dotarł do mnie. Wszystko zostało idealnie zapakowane - jestem bardzo zadowolony. Na pewno wrócę do tego sklepu w stu procentach.

5 / 5 2018-11-16

Jestem bardzo zaskoczony tym, jak szybko moje zamówienie zostało zrealizowane. W ciągu 48 godzin towar już dotarł do mnie. Całość była perfekcyjnie zapakowana - nie mam żadnych zastrzeżeń. Na pewno jeszcze będę korzystać z tego sklepu.

5 / 5 2018-11-11

Wszystko w należytym porządku, profesjonalna obsługa na każdym etapie realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-11-04

Zamówienie zostało szybko zrealizowane w ciągu dwóch dni, co było bardzo korzystne. Na szczęście zegarek MK5354 dotarł bez żadnych uszkodzeń i wydaje się być oryginalny. Dodatkowo, cena była bardzo dobra, dlatego gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-04

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko.polecam

5 / 5 2018-10-28

Błyskawicznie i efektywnie! Niewiarygodnie korzystne ceny! Zegarek był solidnie zabezpieczony w przesyłce (nie przemieszczał się w oryginalnym opakowaniu, był oddzielnie zapakowany w folię bąbelkową). To było rewelacyjne!

2018-10-28

Sklep godny polecenia! Błyskawiczną dostawa. Towar bezpiecznie zapakowany. Wielki pozytyw!!!

2018-10-25

Wszytko przebiegło pomyślnie. Szubka wysyłka. produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-10-20

Jestem zadowolony z usług. Cena zakupu była atrakcyjna, towar dostarczono w ciągu dwóch dni po przelaniu pieniędzy na rachunek sklepu

5 / 5 2018-10-14

produkt zgodny z opisem. Szybka realizacja zlecenia. Gorąco polecam

5 / 5 2018-10-13

Polecam. Realne ceny, dobry kontakt, szybka dostawa

5 / 5 2018-10-07

Polecam!

5 / 5 2018-10-02

Ekspresowa przesyłka. Zegarek świetny. Polecam każdemu; )

5 / 5 2018-10-01

Wszystko super. Towar zgodny z ofertą.

2 / 5 2018-09-29

Zegarek szybko przyszedł,.ale gdy przez przypadek spadł odrzucili gwarancje i nie zrobili nie polecam !!!!!

2018-09-20

Sklep godny polecenia.

2018-09-19

bardzo dobra

5 / 5 2018-09-12

super

5 / 5 2018-09-10

Polecam

5 / 5 2018-09-06

Świetna obsługa telefoniczna jak i mailowa. Szybka wysyłka. Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam

0 / 5 2018-09-03

Sklep jest w porządku i zasługuje na polecenie, ale muszę szczerze przyznać, że doświadczyliśmy prawie zawału, gdy kurier dostarczył paczkę. Po otwarciu pudełka zegarkowa nie znaleźliśmy w nim zegarka! Zegarek był zapakowany oddzielnie w folię bąbelkową, co jest dość dziwne. To wyglądało jak żart, haha.

0 / 5 2018-09-03

Sklep jest naprawdę godny polecenia, wszystko w nim jest w porządku. Jednak muszę przyznać, że prawie doświadczyliśmy zawału z nerwów związanych z kurierem. Kiedy otworzyliśmy pudełko z zamówionym zegarkiem, zobaczyliśmy tylko pustkę. Okazało się, że zegarek był zapakowany oddzielnie w folię bąbelkową. To był taki żart, ale prawie sprawił nam atak śmiechu.

0 / 5 2018-08-29

Zamówienie zostało przeprowadzone bez większych problemów. Towar został starannie zapakowany, jedynym mankamentem jest brak polskiej instrukcji obsługi dla mojego zegarka. Odpowiedzi na maile mogłyby być udzielane szybciej.

0 / 5 2018-08-29

Zamówienie zostało zrealizowane bez większych problemów. Produkt został starannie spakowany, choć jedynym mankamentem jest brak polskiej instrukcji obsługi dla mojego zegarka. Trochę trzeba by było poprawić czas oczekiwania na odpowiedzi mailowe.

2018-08-21

Doskonały kontakt mailowy ...zamówienie natychmiast wysłane i bezpiecznie zapakowane..

5 / 5 2018-08-21

Szybka i bezproblemowa transakcja. 200% zadowolenia !!!piękne zegarki w przystępnej cenie

2018-08-20

Oceniam sklep na 5! Nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2018-08-19

Po prostu PROFESJONALNY!

5 / 5 2018-08-17

Sklep jest naprawdę godny polecenia przesyłka dotarła bardzo szybko

2018-08-13

sklep jak na razie spoko,

5 / 5 2018-08-09

Zakup szybki i pewny.Polecam.

5 / 5 2018-08-07

Świetny kontakt. Zależało mi na szybkiej dostawie i pracownik przypilnował osobiście.

5 / 5 2018-08-06

Polecam sklep, dobre ceny szybka wysyłka

5 / 5 2018-08-05

Przesyłka błyskawiczna. Produkt zgodny z zamówieniem. Polecam ! :-)

5 / 5 2018-08-04

Pierwsze zakupy w sieci i bardzo pozytywna doswiadczenie !! szybka reakcja na zadawane pytania !!!

5 / 5 2018-08-02

super polecam, wszystko ok przesyłka ekspresowa

5 / 5 2018-08-01

super

5 / 5 2018-07-30

Po raz pierwszy skorzystałem z możliwości zakupów tutaj. Ogólnie rzecz biorąc, jestem zadowolony. Bardzo dobrym pomysłem jest możliwość odbioru przesyłki w kiosku "RUCH", co eliminuje konieczność oczekiwania na kuriera. Towar był zgodny z moim zamówieniem, a dodatkowo otrzymałem jeszcze mały prezent wart kilka złotych. Bardzo miło, że tak się trzyma.

5 / 5 2018-07-30

Po raz pierwszy kupowałem tutaj. Ogólnie jestem zadowolony. Jest to dobry pomysł, żeby przesyłka była odbierana w kiosku "RUCH" - nie trzeba czekać na kuriera. Produkt jest zgodny z zamówieniem, a także dostałem mały upominek wart kilka złotych jako miły dodatek. Bardzo dobrze, że tak kontynuujecie!

5 / 5 2018-07-30

Wszystko zgodnie z zamówieniem.szybko, bez problemu a i cena konkurencyjna.Polecam

5 / 5 2018-07-26

Super szybka wysyłka towaru

2018-07-21

transakcja przebiegła idealnie

5 / 5 2018-07-21

Bardzo szybko otrzymałem produkty, zamówienie złożyłem w poniedziałek ok 22 a w środę przed południem odebrałem​ paczkę

5 / 5 2018-07-20

Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa

5 / 5 2018-07-03

Polecam. Towar w 100 % zgodny z ofertą. Jasna, czytelna informacji oraz szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-06-27

Serdecznie polecam zakupy w sklepie Brawat. Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z oczekiwaniami.

5 / 5 2018-06-26

Sklep ok. Przyzwoite ceny i gratis dla zamówienia powyżej 160 zł.

2018-06-21

Przesyłka przyszła 5 dni po czasie

5 / 5 2018-06-20

Sklep jest ok.

5 / 5 2018-06-19

Sklep godny polecenia. Szybko, sprawnie, zero problemów.

5 / 5 2018-06-01

pozytywnie, wszystko ok

2018-05-31

Bardzo dobry

5 / 5 2018-05-23

Polecam

2018-05-23

Nic złego nie mogę powiedzieć. Cena najlepsza, informacje o zamówieniu wysyłane na bieżąco, towar dotarł w całości.

5 / 5 2018-05-21

Polecam

5 / 5 2018-05-03

polecam zakupy w sklepie Brawat

5 / 5 2018-04-23

Pozytywna

5 / 5 2018-04-20

Bardzo fajny sklep, to już kolejny zakup i jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-04-10

Polecam solidna i szybka firma

5 / 5 2018-03-16

szybka dostawa, zgodnie z regulaminem, jednak nie działająca bateria w czujniku pulsu

5 / 5 2018-03-16

wszystko ok polecam

2018-03-14

Bardzo dobra

5 / 5 2018-03-10

Szybka dostawa, produkt b.dobry, polecam

5 / 5 2018-03-07

Wszystko sprawnie załatwione. Zegarek zamówiony w poniedziałek, a we wtorek dobijał się już kurier! Gorąco polecam!

5 / 5 2018-03-02

Super sklep

2018-02-25

Dostawa w przewidywanym terminie. Zamówiony zegarek zgodny z przedstawionym na stronie internetowej.

5 / 5 2018-02-24

Mega szybko !mega piękny !mega dzięki!!!

5 / 5 2018-02-20

Jestem bardzo zadowolony, zegarek był w najniższej cenie, jaką znalazłem, szybka przesyłka, fachowo zapakowany.

2018-02-13

lepiej być już chyba nie może :)

5 / 5 2018-02-08

Szybko i sprawnie. Polecam

2018-02-01

Wszystko

5 / 5 2018-01-31

Zamówienie zostało realizowane bardzo sprawnie i rzetelnie, a produkt okazał się piękniejszy w rzeczywistości niż na zdjęciu :) Gorąco polecam ten sklep każdemu, a także doceniam atrakcyjne ceny. Czego można chcieć więcej?

5 / 5 2018-01-31

Zamówienie zostało szybko i solidnie wykonane, a produkt rzeczywiście wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu :) Gorąco polecam ten sklep każdemu, a także wspaniałe ceny! Czego można chcieć więcej?

5 / 5 2018-01-30

POLECAM

5 / 5 2018-01-29

Kolejny raz jestem zadowolona z zegarka☺miła obsługa,szybka wysyłka,polecam wszystkim sklep Brawat 100% oryginał ☺☺☺pozdrawiam

5 / 5 2018-01-28

Polecam ten sklep! Zegarek został dostarczony ekspresowo i wszystko zgadzało się z opisem, jednakże firma kurierska nie spełniła moich oczekiwań. Zegarek został wysłany w poniedziałek, 06.02.2017, ale dotarł dopiero 09.02.2017, a w międzyczasie był w Niemczech, pod Stuttgartem.

5 / 5 2018-01-28

Polecam ten sklep! Zegarek został wysłany bardzo szybko i wszystko zgadza się z opisem. Jednakże, niestety, firma kurierska zawiodła. Zegarek został wysłany w poniedziałek, 6 lutego 2017 roku, a dotarł dopiero 9 lutego 2017 roku, a w międzyczasie znajdował się w Niemczech, pod Stuttgartem.

5 / 5 2018-01-26

Szybka wysyłka i dostawa w tempie ekspresowym. Zegarek bardzo dobrze zabezpieczony. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2018-01-20

Gorąco polecam

5 / 5 2018-01-18

Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Polecam!

5 / 5 2018-01-15

super, polecam, szybka realizacja i solidna

5 / 5 2018-01-11

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa wysyłka w następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

0 / 5 2018-01-10

Mój zegarek miał dwa problemy, ale pierwsza reklamacja przebiegła bez przeszkód i jedynie podniesiono uwagę dotyczącą blokowania wskazówek. Jednak druga reklamacja nie poszła tak łatwo, ponieważ okazało się, że uszczelka została źle umieszczona i wypadła po czasie. Firma oskarżyła mnie o uszkodzenie zegarka, twierdząc, że wyjąłem uszczelkę, a naprawa mogłaby kosztować mnie 45 złotych. Aktualnie mój zegarek jest zepsuty na dwie części, a reklamacja nie została uwzględniona z powodu zużycia paska skórzanego. Warto unikać tej firmy, ponieważ mój zegarek nie był tani. Nie powiedzcie, że nie ostrzegałem!

5 / 5 2018-01-08

Super. Szybka dostawa! Polecam Wszystkim :)

5 / 5 2018-01-08

Szybko, fachowo i dokładnie tak jak powinno to wyglądać. Polecam.

5 / 5 2017-12-31

wszystko ok

5 / 5 2017-12-25

Szybki i miły kontakt. Towar zgodny z opisem i zdjęciem. Super!

5 / 5 2017-12-23

Ok

5 / 5 2017-12-20

Szybko, fachowo i dokładnie tak jak powinno to wyglądać. Polecam.

2017-12-19

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-12-17

Profesjonalnie i szybko:)

5 / 5 2017-12-11

Zaufany sklep, polecam!

5 / 5 2017-12-05

Szybka wysyłka, zegarek przepiękny, narzeczonemu bardzo się podoba, a to najważniejsze! :) Polecam jak najbardziej!

5 / 5 2017-12-04

Jestem bardzo zadowolona z dokonanego zakupu. Bardzo szybka realizacja zmówienia. Polecam!

2017-12-02

Wszystko sprawnie w dodatku z bonuem

5 / 5 2017-11-22

Sklep wiarygodny a towar wysłany bardzo szybko

5 / 5 2017-11-15

Bardzo sprawne i szybkie podejście do klienta. Zegarek doszedł w jeden dzień roboczy. W dodatku miły upominek. Mogę szczerze polecić

5 / 5 2017-11-12

Wszystko tak jak być powinno. Towar oryginalny, dobrze i bezpiecznie zapakowany - szybka przesyłka. Polecam - pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-11-05

Profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2017-11-05

Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka dostawa, zegarek taki jak w opisie. Polecam sklep Brawat.pl

2017-11-02

Sprzedawca godny polecenia.

5 / 5 2017-10-29

Wszystko ok.

5 / 5 2017-10-24

Zamówiony zegarek dotarł w dobrym stanie i został szybko dostarczony. Mam jednak zastrzeżenia dotyczące gratisu. Nie rozumiem, dlaczego firma próbuje przyciągnąć klientów ofertą darmowego produktu, który jest uszkodzony (uszkodzony wyświetlacz). Natychmiast po otrzymaniu zegarka zgłosiłam to Pani w dziale obsługi klienta i od trzech tygodni czekam na wymianę na nowy egzemplarz... To naprawdę rozczarowujące...

5 / 5 2017-10-24

Transakcja bezproblemowo przebiegła.polecam

5 / 5 2017-10-09

Super szybka realizacja. Niespodzianka w postaci ledowego zegarka. Super! Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Brawat. Przesyłka doskonale zabezpieczona.

5 / 5 2017-10-04

ok

5 / 5 2017-09-24

OK

5 / 5 2017-09-23

Niska cena, szybka dostawa, sklep godny uwagi!

2017-09-06

Zamówiony zegarek Casio DB-E30D-1AVDF przysłali błyskawicznie i bezproblemowo, transakcja na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam sklep brawat.pl

2017-09-02

pomyślna transakcja

2017-08-26

Cała transakcja przebiegła spawie, pełne zadowolenie. Zegarek idealny. Serdecznie polecam :).

5 / 5 2017-08-06

Szybko, sprawnie, konkretnie!

5 / 5 2017-07-25

Nie było problemów, bardzo szybka wysyłka, wszystko bardzo dobrze opisane - zarówno opis przedmiotu jak i warunki zakupu i wysyłki

5 / 5 2017-07-25

Profesjonalne podejście do każdego klienta.

2017-07-24

Zamówienie zrealizowane natychmiastowo, wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-07-20

Wszystko wzorowo i szybko! Serdecznie polecam! Dobry towar i dobre ceny! Polecam!

2017-07-16

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-07-14

Super realizacja , dobry kontakt. Sklep godny polecenia .

5 / 5 2017-07-08

Super!

5 / 5 2017-06-21

wiarygodność, rzetelność, pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-06-18

Wszystko jak najbardziej ok. Polecam

5 / 5 2017-06-11

Super sklep

5 / 5 2017-05-14

Szybko,sprawnie towar pierwsza klasa w dobrej cenie. Polecam

5 / 5 2017-05-11

Jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy, polecam

5 / 5 2017-04-25

wszystko ok, mam nadzieję ze zegarek będzie działał bez problemów

2017-04-25

Doskonała komunikacja. Błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2017-04-22

Jestem zadowolony bo to już kolejna transakcja. Wszystko w należytym porządku, szybko i terminowo no i bez zastrzeżeń. Szczerze polecam.

2017-04-17

bardzo dobra

5 / 5 2017-04-07

polecam szybka i sprawna obsługa

Rzetelne opinie o Brawat.pl

Brawat.pl

Siedziba
Katowice

WWW
http://www.brawat.pl

Email
[email protected]

Telefon
327908941

Komórka
327908941

Infolinia
327908941

Logowanie