Kategorie: / Pozostałe

Bricoman.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 2.80
opinie o Bricoman.pl
2019-02-02

A ja nie miałem żadnych problemów. Zadzwoniłem, umówiłem się na odbiór i odebrałem bez problemu. Wszystko kwestia komunikacji, i poinformowali kiedy mogę odebrać. Dla mnie pozytyw i już

2019-01-18

Opinia dotyczy sklepu w Szczecinie - totalna porażka, klienta traktuje się jak intruza, zero kompetencji pracowników (jeśli uda się takowego spotkać na sklepie), rozmowa z kierownikiem nic nie daje, on tak samo ma klienta w głębokim poważaniu. A moje złe doświadczenie dotyczy zakupu glazury - wybrałem sobie towar, po kilku minutach oczekiwania "zgarnąłem" pierwszego napotkanego w końcu pracownika, mówię co chcę i w jakiej ilości, okazuje się, że jednego rodzaju płytek nie ma. Ale otrzymuję zapewnienie, że następnego dnia zostanie wysłane zamówienie, rzecz się dzieje we wtorek. No to mówię, poczekam. Profilaktycznie zajechałem tam w sobotę i pytam czy towar został zamówiony. Okazuje się, że nie, bo ma to być wysłane dopiero w poniedziałek. A w poniedziałek dalej ta sama sytuacja. Ale o dziwo napatoczył się kierownik tego działy, mówię mu o co chodzi, a ten do mnie, że tych płytek już nie będzie, lecz skontaktuje się z przedstawicielem producenta. Otrzymał informację, że płytki są gdzieś w kraju i tego samego dnia miał do mnie zadzwonić na kiedy to przywiozą. I tak dzwoni już czwarty dzień i się jakoś dodzwonić nie może. Zastać go w sklepie też graniczy z cudem, pod żadnym telefonem też go nie ma, a ja nadal nie mam płytek. Totalna ignorancja, ja nie wiem, że w obecnych czasach walki o klienta w tych sklepach obowiązują zasdy rodem z PRL-u.

2 / 5 2018-09-30

Zamówienie nr 517838 (z dnia 20 sierpnia 2016 15:53:51 CEST)Bricoman W-wa Połczyńska 01-303 Warszawa, ul. Połczyńska 121/125, Ceownik aluminium anodowane 15x15x2mm1m 55391 3szt Sztanga aluminiowa płaska srebrna 20x2x1 1m 383383 2szt Katownik aluminiowy srebrny 10x15x1000mm 383593 1szt dostałem co innego. 2szt ceownik 15/15.1,5mm 1szt ceownik 16/13/1,5mm reszta zgodna. sklep mnie zlewa. nie odpowiada na maile. zapewne cena jest inna cieńszych ceowników bo zamiast grubości 2mm jest 1,5 że o innym wymiarze 1dnego z ceowników nie wspomnę. zwykłe oszustwo i na pieniądzach i na towarze. nie polecam nikomu.

2 / 5 2018-07-04

Zamówiłem płytki kurierem przy odbiorze paczka wyglądała na nienaruszoną a w środku paczki sklejone taśmą bricomana płytki bez oryginalnego opakowania na 7 płytek tylko 3 nie połamane nie polecam tego sklepu !!!

2018-05-15

Sklep Internetowy BricoMan Warszawa Połczyńska. Zakupiłem wszystkie dostepne 15 paczek Gresu,wypożyczona przyczepa,jadę po odbiór i dostaję telefon,że gres jest połamany i anulują zamówienie. Wracam i rzeczywiście dostepnosci już nie ma ale po 3 godzinach ponownie na stronie pojawia sie dostepne 15 paczek gresu.Zakupuje i nastepnego dnia kolejny telefon,że gres połamany. Najbardziej nieogrnięci pracownicy i nie miła obsługa.

2018-04-25

Zamówienie przyjmują, pieniądze też, ale towaru nie wydadzą mimo że samochód przejechał po niego blisko 500 km bo nie mogą skontaktować się z handlowcem - skandal. Oferują zwrot pieniędzy za zamówienie, ale kosztów wysłanego samochodu nie mają zamiaru.

5 / 5 2017-12-19

Nie ma na co narzekać. Jako jedyny sklep wywiązali się szybko, sprawnie i jak należy. Przed nimi zamawiałam upatrzone mebelki w 2 innych sklepach internetowych. Nie dość, że obsługa skandaliczna to ceny 2x wyższe. W końcu znalazłam Bricomana i dostałam to, co chciałam w 4 dni i 60% taniej niż w poprzednich sklepach. Jestem bardzo zadowolona. Jedno zastrzeżenie: mają tyle sklepów o tej nazwie w PL, że wysyłając e-maila do jednego miasta nie masz pewności z którego z [pozostałych dostaniesz odpowiedź. Chyba od niedawna bawią się w "dostawę do domu" bo mają haos z ogarnięciem tematu. Ogólnie jednak na duży plus. Szybko i chyba najtaniej w tej części Świata. Polecam.

2 / 5 2017-10-26

W żadnym wypadku nie polecam zakupów w sklepie BricoMan w Szczecinie. Dwa miesiące temu zakupiłem kosiarkę spalinową firmy NAC. Kosiarka tania - no i też zepsuła się szybko. Pojechałem z nią więc do sklepu - do punktu obsługi. Na miejscu okazało się, że nie przyjmą urządzenia do naprawy bo .... nie spuściłem oleju i paliwa z maszyny. Odpowiedziałem więc grzecznie, że są dużym sklepem i powinni mieć zaplecze techniczne i pracowników do takich spraw. Ja zaś nie mam możliwości wylania płynów w tej chwili - chyba że do kieszeni(!?). Kierownik działu obsługi klienta poradził mi: WYLANIE PŁYNÓW DO STUDZIENKI PRZED SKLEPEM!!! Brawo!!! ekologiczna i pomocna firma. Dziękuję za zakupy - więcej już moja noga w sklepie nie postanie. Kosiarkę naprawiłem w 5 minut w innym małym serwisie w Szczecinie - a nie w kilka tygodni...

3 / 5 2017-10-11

Totalna kpina!!! Po otrzymaniu potwierdzenia o zamówieniu gotowym do odbioru w sklepie w Łodzi - udałem się po towar. W sklepie czekając na swoją kolej zaobserwowałem innych klientów których zamówienia \"gotowe do odbioru\" były chaotycznie kompletowane na szybko. Oczywiście trwało to dłuższy czas. Gdy nadeszła moja kolej poinformowano mnie że moje, potwierdzone mailowo do odbioru zamówienie, nie może być zrealizowane ponieważ towaru już nie posiadają !!! Odradzam jakiekolwiek zakupy we wspomnianym sklepie - szkoda czasu, nerwów...

Rzetelne opinie o Bricoman.pl

Bricoman.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://bricoman.pl/

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie