Kategorie: / Pozostałe

Brykacze.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.08
opinie o Brykacze.pl
5 / 5 2019-03-06

Rewelacyjny,profesjonalny,uczciwy sklep!przesyłkę otrzymałam w ciągu 2 dni od zamówienia!

5 / 5 2019-02-08

Z usług sklepu jestem bardzo zadowolona. Cenie sklepy , które nie wprowadzają w błąd klienta odnośnie dostępności towaru. Szybka i miła obsługa. Szybka wysyłka. Zero problemów. Płaciłam z góry. Dziękuję i polecam.

5 / 5 2019-01-05

Świetny sklep. Kupiliśmy plac zabaw little tikes. Polecam!

2018-08-20

Mega sklep. Zakup: dwa gokarty Berg. Wracam na zakupy pod choinkę!

5 / 5 2018-03-02

W grudniu 2013 zakupiłam zabawkę (kuchnia Tefal Super Chef). Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane. Jedna drobna część zabawki była uszkodzona (wyłamany haczyk na którym miała zawisnąć łyżka), jednakże towar był porządnie zapakowany przez sklep "Brykacze" (w mojej ocenie - sklep Brykacze nie wiedział o uszkodzeniu towaru). Skontaktowałam się ze sklepem w tej sprawie - bardzo szybko dostałam całą nową część uszkodzonej zabawki i przeprosiny ze strony sklepu. Byłam mile zaskoczona szybką i pozytywną reakcją ze strony sklepu, nie musiałam odsyłać uszkodzonego elementu (wystarczyły zdjęcia przesłane emailem do sklepu). Dodatkowo otrzymałam naklejki dla nowej wymienianej części. BARDZO POLECAM TEN SKLEP!!!

2 / 5 2018-01-08

Stanowczo nie polecam. Okazalo sie, ze towaru, ktory kupilem na ich stronie nie mieli nawet na stanie, poprosilem o zwrot pieniedzy

2 / 5 2017-12-06

nie mogę ocenić jakości zabawki bo jej nie otrzymałam. 6 dni temu złożone zamówienie,zero kontaktu ze strony sklepu i wyjaśnienia sytuacji. Na moje telefoniczne interwencje otrzymuję informacje niezgodne z prawdą. Zdecydowanie nie polecam sklepu

5 / 5 2017-11-29

Gorąco polecam Sprzedającego. Ekspresowa wysyłka, towar zawsze zgodny z opisem, solidnie zapakowany. Kilkakrotnie dokonywałam zakupów w tym sklepie i każdorazowo transakcja przebiegała bez najmniejszych komplikacji. Poza tym ciekawy asortyment i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-11-11

Wielki pozytyw. Zakupy dokonalem co prawda w sklepie stacjonarnym w Chynowie (po uprzednim wypatrzeniu artykułów na stronie) ale obsługa super. Sprzedający przyjemni i uprzejmi. Napewno dokonam ponownego zakupu i polecę znajomym.

5 / 5 2017-08-23

Polecam sklep z całego serca, towar wysłany niemal natychmiast (zamówiłam w sobotę, a we wtorek był już u mnie kurier). Zabawki solidnie zapakowane, praktycznie nie ma szans żeby się zniszczyły w transporcie. Kontakt ze sklepem bardzo dobry, szybko i konkretnie odpowiadają na wiadomości. Ceny zabawek bardzo korzystne, naprawdę POLECAM. Z pewnością nie były to moje ostatnie zakupy :D

5 / 5 2017-08-02

Rewelacja- wczoraj ok 8.00 zamówiłam towar dziś o 8.30 do drzwi zadzwonił kurier!!

3 / 5 2017-07-18

Negatywna. Aplikacja internetowa sklepu dopuszcza realizację zamówień na towary, których w rzeczywistości nie mają. Czekam tydzień na zwrot pieniędzy. Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie.

1 / 5 2017-06-07

Zamówiłam zabawkę na prezent na urodziny dla dziecka. Okazało się, że zabawki nie ma na stanie. Nadal nie ma też pieniędzy. Na przelew czekam już prawie 3 tygodnie.Telefon odbiera zawsze inna osoba i obiecuje, że sprawę rozwiąże. Na obietnicach się kończy a dziecko nadal nie ma zabawki.NIE POLECAM, FATALNA FIRMA

5 / 5 2017-05-22

Polecam ,przesyłka w 19 godzin .super sklep

2017-05-06

Bardzo miła i kompetentna obsługa telefoniczna. Widać, że sprzedają towar, który sami mają, wielki plus za dostępność i czas realizacji - w sobotę wykonaliśmy przelew, a we wtorek przesyłka była już u nas.

Rzetelne opinie o Brykacze.pl

Brykacze.pl

Siedziba
Piaszeczno - Jazgarzewszczyzna

WWW
http://www.brykacze.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie