Kategorie: / Odzież i Obuwie

Butyk.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.93
opinie o Butyk.pl
5 / 5 2019-03-13

Bardzo sprawna obsługa, szczegółowe, rzetelne opisy artykułów - polecam

5 / 5 2019-03-04

Bardzo dobry profesjonalny sprzedawca, szybko realizowane przesyłki,dobry kontakt z kupującym.Sklep godny polecenia.

2019-03-01

Zakupów w butyk.pl dokonywałam nie raz i zawsze wszystko jest w porządku: bardzo sprawna realizacja zamówienia, dobrze zapakowane obuwie, opis i zdjęcia na stronie przedmiotu rzetelne.

5 / 5 2019-02-24

Polecam. Sprawna i szybka obsługa. Nie było żadnego problemu ze zwrotem towaru i pieniędzy.

5 / 5 2019-02-19

Sklep jak zawsze bez zarzutu. Wysyłka ekspresowa,buty piękne i pasują. Zawsze zamawiam numer, który noszę i jeszcze nigdy nie odsyłałam. Jak najbardziej polecam!!!!!!!!!!!

5 / 5 2019-02-12

Rewelacyjne szybka dostawa. Kozaki świetne a cena rewelacyjna

5 / 5 2019-02-10

Polecam, zawsze sprawnie i szybko.

2019-02-03

i tym razem ekipa butyk.pl zasłużyła na najwyższe noty! jesteście niezawodni! tak trzymać:D dzięki za cudne buty i błyskawiczną wymianę na właściwy rozmiar (źle dobrałam rozmiar butów na prezent)

5 / 5 2019-02-03

Bardzo dobrze zaopatrzony sklep, łatwe bezproblemowe zakupy, błyskawiczna wysyłka, jestem mega zadowolona z każdego zakupu w tym sklepie.

5 / 5 2018-12-28

Jestem zadowolona, z jakości produktów, szybkości realizacji zamówienia oraz sposobu dostarczenia przesyłki.

2018-12-22

bardzo rzetelna informacja na temat gdzie w danym momencie znajduje się przesyłka, buty ładnie zapakowane w idealnym stanie (zapasowe fleki).

2018-12-22

Bardzo dobry sklep internetowy w 100% godny polecenia.

5 / 5 2018-12-16

Sprawna, szybka obsługa.

5 / 5 2018-12-10

Wszystko ok, szybka wysyłka. Buciki identyczne jak na zdjęciu.

2018-11-24

Niestety okazało się, że sklep butyk nie opublikował wystawionej przeze mnie oceny na temat kupionych butów, gdyż napisałam o wadach jakie faktycznie posiadało obuwie. Publikują tylko pozytywne komentarze. Buty dałam do naprawy na gwarancji i niestety naprawili tylko częściowo dając mało zadowalające usprawiedliwienie. Z pozytywów mają buty dobrej jakości, o ile nie trafi się wadliwy egzemplarz.

3 / 5 2018-11-17

ODRADZAM I UPRZEDZAM!!! We wtorek 24 sierpnia rano dostaję wiadomość, że super promocja -20% na letnie kolekcje, więc jest okazja kupić upatrzone sandały jeszcze taniej. Dodaję do koszyka, wpisuję kod - nic z tego - błąd. Próbuję się dodzwonić na infolinię - PORZUĆCIE NADZIEJĘ!!! Na 4 podane numery nikt nie odbiera żadnego, wita mnie echo przez pół dnia. Piszę maila i dostaję odpowiedź - zamówić, wpisać w uwagach, żeby uwzględniono rabat i zmienią cenę ręcznie. Zamówione, mail do BOKu wysłany, jest odpowiedź - cena zmieniona, czekamy na wpłatę. Wybrałam płatność kartą kredytową, wchodzę w zamówienia i cóż, cena nadal wyższa. Znów piszę do BOK, pani idzie w zaparte, że cena zmieniona, co próbuje mi wykrzyczeć capslockiem. Dopiero po następnej mojej wiadomości, że niestety, cena NIE JEST zmieniona - olśnienie! PayU nie widzi ręcznej zmiany ceny, więc albo wysyłam normalny przelew, albo paczka za pobraniem - logiczne, że wybrałam opcję numer dwa. Wysyłka w środę, bo batalia z zamówieniem trwała na tyle długo, że było już za późno na skompletowanie i spakowanie butów. W środę sprawdzam status na stronie - nadal oczekiwanie na płatność! Piszę maila, czy aby na pewno buty będą dziś wysłane - tak, paczka zostanie dziś puszczona w świat. Mamy czwartek, status bez zmian, nie dostałam maila z UPSu z numerem nadania, więc czerwona lampka miga. Kolejna wiadomość, tym razem z prośbą o podanie numeru przesyłki - brak odzewu. Dobijam się na infolinię - jak wyżej. W końcu JEST! Odpowiedź! Przepraszamy, ale buty okazały się uszkodzone. Ze śmiechem na ustach spytałam, kiedy zostałabym o tym łaskawie powiadomiona, na co odpowiedź, że DOPIERO DZIŚ podczas PAKOWANIA paczki wyszła na jaw wada!!! Odpisałam, że DZIŚ to ja miałam mieć przesyłkę w domu, a wysłana miała być WCZORAJ! Jedyne, co poszło gładko i łatwo to anulowanie zamówienia. Jeśli macie nadmiar czasu i nerwy ze stali - zamawiajcie bez obaw. Mnie nie dane było dokonać pierwszego zamówienia i już nigdy nie dołączę do grona klientów sklepu butyk.pl.

5 / 5 2018-11-12

świetny sklep, przemiła obsługa , błyskawiczna wysyłka 1000 % zadowolenia z zakupionych towarów. POLECAM

2018-11-07

Doskonały sklep, ogromny wybór obuwia, znakomite marki, świetna obsługa, bezproblemowe zwroty. Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-10-31

Z przyjemnością zamawiam w tym sklepie. Zawsze jestem bardzo zadowolona zarówno z realizacji moich zamówień jak i jakości produktów

5 / 5 2018-10-28

SZYBKO, SPRAWNIE I BEZ PROBLEMU.POLECAM SKLEP.

5 / 5 2018-10-23

Kupuję już od kilku lat i jak dotąd jestem zadowolona. Bardzo sprawna realizacja zamówień, a same buty są bardzo dobrej jakości.

5 / 5 2018-10-21

Bardzo miła obsługa, dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka. Polecam tego sprzedajacego!!!

2018-10-10

Zakupy w butyk.pl są zdecydowanie godne polecenia - fajne buty, dobre ceny, bezproblemowy zwrot i wymiana. Korzystam dość często i nigdy się nie zawiodłam.

5 / 5 2018-10-08

Z zakupu obuwia w Waszym sklepie jestem bardzo zadowolona. przesyłka dotarła bardzo szybko. Buty bardzo dobre jakościowo, rozmiar pasował idealnie. Dziękuję

5 / 5 2018-10-08

Najlepszy obuwniczy sklep internetowy, kupuję już tylko w butyk.pl buty przez internet!!! \polecam wszystkim

5 / 5 2018-09-19

expresowa wysyłka, solidne i ładne opakowanie. Towar-CUDO!! świetna jakość, supercena. Polecam wszystkim! I życzę wielu zadowolonych jak ja klientów:))

5 / 5 2018-09-16

sklep przesłał mi... pare róznych butów, wysyłka zwrotna z reklamacja na koszt własny... reklamacja do rozpatrzenia 14 dni ...a butow brak... kontakt ze sklepem nieciekawy, brak zainteresowania ... takze jak wszystko ok to ok a jak cos źle to juz wielkie problemy i właśnie po tym poznaje sie sklep

5 / 5 2018-09-15

Super, szybko i sprawnie. Serdecznie polecam ;)

5 / 5 2018-09-02

Wszystko super

5 / 5 2018-08-21

świetny sklep,szybka realizacja zamówień,ze zwrotami nie ma problemu :-) polecam

2018-08-12

mój ulubiony:)

5 / 5 2018-07-17

Bardzo słaby sklep, zero profesjonalizmu, nie pilnują ustawowych terminów dot. reklamacji, podobnie jak nie przestrzegają zapisów własnego regulaminu. Nie czytają co jest żądaniem klienta, w moim przypadku w drugim zgłoszeniu reklamacyjnym był zwrot środków, a dowiedziałam się, że buty "grzecznościowo" zostały naprawione. Nie kupujcie butów w tym sklepie, bo wszystko jest ok tylko wtedy, gdy buty się nie zepsują.

5 / 5 2018-07-14

Sklep jak najbardziej godny polecenia. Kompetentna obsługa, doskonały kontakt. Podejście do klienta w 100% profesjonalne. Produkty bardzo dobrej jakości, jednak przed zakupem radzę zapoznać się z rozmiarówką i w razie wątpliwości skonsultować się ze sklepem

5 / 5 2018-07-08

Polecam! Bardzo korzystne ceny, szybka realizacja zarówno przesyłki jak i zwrotu kosztów.

5 / 5 2018-07-07

Sklep ok, Firma kurierska niestety nie kontaktuje się telefonicznie z kupującym - to duży problem

5 / 5 2018-07-04

Sklep do którego wracam, przemiła obsługa, uprzejmość...cechy które warto cenić. Szybkość realizacji jest kolejnym atutem. Szczerze polecam

5 / 5 2018-07-01

to był mój kolejne zakup w tym sklepie; jestem bardzo zadowolona i będę do niego wracać; bardzo polecam

5 / 5 2018-07-01

Jestem zadowolona z zakupów jednak przy wyborze płatności samodzielny przelew realizacja zamówienia jest zdecydowanie wolniejsza i dopiero po telefonie do obsługi klienta otrzymałam maila z potwierdzeniem wysłania przesyłki. Po wyborze metody płatności nie ma możliwości jej zmiany.

5 / 5 2018-06-20

Sklep polecam ale od jakiegoś czasu pojawiły się problemy z kontaktem telefonicznym , nikt nie odbiera telefonu cały dzień włączona jest sekretarka.

5 / 5 2018-06-01

Bardzo dobry sklep , profesjonalna obsługa .Polecam

5 / 5 2018-05-29

Polecam zakupy w tym sklepie

2018-05-28

Jak pokazuje punktacja wszystko na 100%

5 / 5 2018-05-25

Super sprzedawca, bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka. Jestem klientką, która z czystą przyjemnością wraca do robienia zakupów w tym sklepie. Dziękuję za wszystko, POLECAM "Butyk.pl" wszystkim zainteresowanym:)

5 / 5 2018-04-20

szubka realizacja, bezproblemowa, kontakt emailowy równiez bardzo dobry. fajne buty przede wszystkim ! polecam !

5 / 5 2018-04-13

Polecam!

2018-04-08

10/10

2018-03-28

Ekspresowa wysyłka

2018-03-26

ok.

5 / 5 2018-03-24

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-03-15

Bardzo dobry sklep, polecam

2018-03-13

świetny sklep, dobre ceny z darmową wysyłką

5 / 5 2018-03-13

Jestem zadowolona z obsługi klienta w sklepie internetowym na 100% ♥♥♥♥♥

5 / 5 2018-03-12

Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem i zdjęciem, polecam.

5 / 5 2018-02-24

Fantastyczny sklep. Zamówiłam w nocy buty ciemno szare,rano zadzwoniła do mnie przemiła Pani z informacją że niestety nie ma ciemno szarego ale jest jasnoszary i czy chcę anulować zlecenie czy ewentualnie bym wzięła jasnoszary. Dodam, że jasno szare były droższe ale Pani stwierdziła, że oczywiście będą w tej samej cenie czyli tańsze. Jestem bardzo zadowolona. Długo się wstrzymywałam z wystawieniem opinii ponieważ chciałam być wiarygodna i dopiero jak się przejdę w nich to napiszę. Dziś pierwszy raz je założyłam i SĄ CUDOWNE. Lekkie,ciepłe, wygodne,pięknie wyglądają. Polecam

5 / 5 2018-02-23

obsługa i czas realizacji szybki i bezproblemowy

5 / 5 2018-02-17

Rewelacyjne szybka dostawa. Kozaki świetne a cena rewelacyjna

2018-02-15

Obsługa bardzo miła.

2018-01-25

Duży wybór, sporo interesujących promocji, szczegółowe, zgodne z rzeczywistością opisy, błyskawiczna wysyłka. Świetny sklep!

5 / 5 2018-01-23

Sklep super!!!

5 / 5 2018-01-23

Sklep solidny. Bardzo szybka wysyłka. Towar zapakowany rewelacyjnie. Wszelkie formalności załatwiane bez zbędnej zwłoki. Polecam!!!

5 / 5 2018-01-14

Polecam ten sklep. jakość obsługi na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-01-13

Przystępne ceny, super szybka wysyłka. Szkoda, że nie ma podanych długości wkładek.

2 / 5 2017-12-13

Buty które zakupiłam niejednokrotnie są ok ale sytuacja jaką miała miejsce to niepoważne że strony firmy... jedne z guzików rozkleily się podczas użytkowania.postsnowilam wysłać w oryginalnym pudełku wraz z wypełnionym formularzem i dowodem zakupu jak opisane w zakładce REKLAMACJE. W ciągu 14 dni roboczych miałam dostać informacje odnośnie reklamowanego obuwia i już 2 miesiąc zero odzewu ani butów.... złodzieje i oszuści... co się okazuje na innej zakładce podają żeby nie wysyłać reklamacji do nich bezpośrednio tylko do firmy z której są buty..... tylko że w zakładce REKLAMACJE piszą w jaki sposób złożyć reklamację i podają adres swojej siedziby do wysyłki...... złodzieje jak sprzedać to umieją żeby wziąć kasę ale jak chodzi o reklamację to ręce umywaja..... Nie polecam!!!!!!!!!

5 / 5 2017-12-11

Wszystko szybko, sprawnie, bez problemu.

2017-12-06

Rewlacyjny sklep na zakupy online

5 / 5 2017-11-23

Polecam!

5 / 5 2017-11-22

szybko, profesjonalnie, bez problemowo, polecam!! to już moje 2 zakupy w butyku i pewnie nie ostatnie

5 / 5 2017-11-08

Polecam sklep, to solidna firma.

2017-11-03

Sklep jak do tej pory spisuje się na najwyższym poziomie, przesyłki są błyskawiczne, zamiany również. Ceny są bardzo korzystne, z pewnością będę w nim robić zakupy. Jedynie to trochę rozmiarówka butów budzi zastrzeżenia, bo często jednak producenci zaniżają i wtedy trzeba brać większe. Butyk mógłby ze swojej strony umieszczać jeszcze dł. wkładek wewnątrz butów bo tego brak. Może mniej by było zwrotów i wymian.

5 / 5 2017-10-23

Polecam. Wielki pozytyw

5 / 5 2017-10-11

Super :)

5 / 5 2017-09-18

Przemila obsluga rzetelna szybka dostawa

5 / 5 2017-09-02

Najlepszy sklep z butami w sieci. Niewiarygodnie szybka dostawa, zawsze profesjonalna obsługa telefoniczna sklepu. Najlepiej wyeksponowane obuwie w polskim internecie (na nodze modelki). Zawsze polecam!

5 / 5 2017-08-28

Obsługa na najwyższym poziomie, super towar i dobra cena. Czego chcieć więcej.

5 / 5 2017-08-18

Pełen profesjonalizm. Szybka i sprawna realizacja zamówień, często pojawiające się obniżki cen produktów, możliwość "wypracowania" sobie dodatkowych zniżek za dodawanie na stronie www sklepu opinii nt. zakupionego towaru.

2017-08-17

Doskonały sklep z doskonałą obsługą klienta i jeszcze lepszym towarem.

2017-08-09

Bardzo dobry i rzetelny sklep. terminowo dostarcza towar.

5 / 5 2017-08-04

Sklep rewelacyjny,dostaea ekspresowa. Polecam i szykam kolejnych produktow.

5 / 5 2017-07-24

SUPER

2017-07-05

Sklep na 5! :)

5 / 5 2017-07-05

Buty bardzo wygodne. Polecam!

5 / 5 2017-07-01

ok

5 / 5 2017-06-16

Profesjonaliści. Szybka wysyłka, bezproblemowy zwrot. Produkty dobrej jakości. Polecam serdecznie, nikt się nie powinien zawieść:)

5 / 5 2017-05-29

Profesjonalne podejście do sprzedaży.Szybko,sprawnie i miło.

5 / 5 2017-05-16

Realizacja zamówienia bardzo sprawna i szybka, produkt zgodny z opisem. Jestem absolutnie na tak, polecam.

5 / 5 2017-05-02

Bardzo polecam sklep, dostawa błyskawiczna, buty i ubrania dobrze opisane, komentarze klientów pomocne w wyborze. Nie ma też najmniejszych problemów przy zwrotach. Wybór obuwia bardzo, bardzo dobry.

5 / 5 2017-05-01

Jestem zadowolona !

2017-04-30

Błyskawiczna wysyłka, buty były u mnie w mniej niż 24 godziny po zamówieniu. Wszystko zgodnie z opisem.

5 / 5 2017-04-12

polecam, jest wiarygodny, jednakże jeśli zamawia się obuwie bez rejestracji w sklepie, co zrobiłam zamawiając wcześniej inną parę butów ,otrzymałam ze sklepu informację, ze dodanie komentarza na temat butów (za który jest 3% rabatu na następne) jest niemożliwe,więc zamawiając następną parę butów już się zalogowałam i teraz pomimo dodanego wcześniej komentarza na temat zamówionego obuwia, otrzymuję od kilku dni maile ze sklepu przypominające jeszcze o napisaniu opinii na jego temat ,co niniejszym czynię ,ale uważam za zbyt natrętne

5 / 5 2017-04-09

Super sklep! Polecam

Rzetelne opinie o Butyk.pl

Butyk.pl

Siedziba
Wisznia Mała

WWW
http://www.butyk.pl

Email
[email protected]

Telefon
0 71 312 46 73

Komórka
-

Infolinia
0 801 011 060

Logowanie