Kategorie: / RTV

Car-tronic.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Car-tronic.pl
5 / 5 2019-03-18

Szybko, zgodnie z zamówieniem. Bez zastrzeżeń.

2019-03-18

spoko

5 / 5 2019-02-08

Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2019-02-08

super

5 / 5 2019-02-07

Super sklep. Wszystko realizowane bez jakich kol-wiek problemów

2019-01-26

bardzo dobra

2019-01-22

Sklep ma w 90 % niższe ceny wiec mogę go polecić

5 / 5 2019-01-19

Bardzo dobry i miły kontakt. Szybka i wygodna wysyłka. 100% zadowolenia

2019-01-18

ok!

5 / 5 2019-01-04

Bardzo mila obsluga, przesylka doszla momentalnie. Polecam !

2018-12-14

bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-12-12

Super

5 / 5 2018-12-11

Bardzo szybka dostawa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-12-07

Bardzo dobry sklep internetowy. Polecam wszystkim.

2018-12-06

Wszystko git :)

5 / 5 2018-12-05

super kontakt, szybka obsługa.

5 / 5 2018-11-02

Szybko i skutecznie!

5 / 5 2018-10-30

Super szybka dostawa Polecam.

5 / 5 2018-10-29

Bardzo szybka obsluga jak i dynamiczna wysylka zamowiinych towarow. sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-10-16

wszystko ok

5 / 5 2018-10-12

Pelny profesjonalizm. Polecam w 100%. Zamowienie zlozylem przed godzina 15tą a o 17ej towar juz byl w drodze. Paczkę odebralem od kuriera dokladnie 24h po złożeniu zamowienia w drugim koncu polski

5 / 5 2018-10-12

Jestem zadowolony ze sklepu szybki zakup i szybka wysylka

5 / 5 2018-09-25

Transakcja przebiegła pomyślnie. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-09-07

Wszystko OK

5 / 5 2018-08-30

Profesjonalne podejście. bardzo dobre doradztwo s prawie zakupu jak i montażu. Jestem bardzo zadowolony wszystko działa.

5 / 5 2018-08-28

ok polecam

2018-08-24

DOBRY KONTAKT

5 / 5 2018-08-16

Transakcja przeszła bez problemowo, dobry kontakt oraz dobrze zabezpieczone paczki. Polecam

5 / 5 2018-08-13

Super Sklep !!! Pełen profesjonalizm !!! Polecam i pozdrawiam.

5 / 5 2018-08-08

Szybka miła obsługa towar zgodny z zamówieniem wszystko OK.

2018-07-25

Bardzo dobry sklep i bardzo dobre podejście do klienta. Rewelacyjne ceny, doskonały kontakt , błyskawiczna wysyłka . Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu, na pewno będę robił tu zakupy częściej, pozdrawiam

5 / 5 2018-07-10

Transakcja bardzo szybka i przyjemna

2018-07-04

Świetna obsługa.

5 / 5 2018-06-30

Profesjonalne doradztwo!

5 / 5 2018-06-21

Kolejne zamowienie zralizowane szybko i bez problemów. Towar pierwsza klasa.

5 / 5 2018-06-01

Ok

5 / 5 2018-05-28

Wzorowo przeprowadzona transakcja.Polecam.

5 / 5 2018-05-21

Super!

5 / 5 2018-05-20

Bardzo szybka wysyłka, bezproblemowe transakcje ;) Polecam ;D

2018-05-17

Jakość towaru zgodna z opisem

5 / 5 2018-05-17

Bardzo szybka dostawa :-) Dzięki

5 / 5 2018-05-02

Bardzo solidne podejście do klienta. Szybka realizacja zamówienia. Wielki pozytyw.

5 / 5 2018-04-29

Szybka wysyłka ,profesjonalne podejście do sprawy

2018-04-19

Jednego dnia zamowilem, drugiego już w skrzynce. Pocztą ! Rewelacja

5 / 5 2018-03-29

Naprawdę polecam! Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcami.

5 / 5 2018-03-21

Szybka i sprawna transakcja naprawdę polecam Wszystkim

5 / 5 2018-03-08

polecam

5 / 5 2018-03-02

Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z zamówieniem i specyfikacją. Obsługa super !

2018-02-22

wzorowa transakcja

5 / 5 2018-02-20

Szybko i zgodnie z opisem otrzymano towar

5 / 5 2018-02-10

Wszystko w porządku. Polecam.

5 / 5 2018-02-06

szybko .miło. rewelacyjnie.

5 / 5 2018-02-01

ok

5 / 5 2018-01-28

Szybka i profesjonalna obsługa, duży wybór

5 / 5 2018-01-17

Świetny sklep, znakomita i błyskawiczna obsługa. Zamówione zakupy dotarły w ciągu 24 godzin od zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-01-14

Rewelacja!! Ekspresowa wysyłka towaru. Produkt zgodny z zamówieniem. Gorąco polecam wszystkim osobom, które chcą kupić coś fajnego do swego samochodu.

5 / 5 2017-12-27

Świetny sklep - niskie ceny i ekspresowa obsługa. POLECAM

5 / 5 2017-12-26

Polecam bardzo dobry sklep

5 / 5 2017-12-24

Bardzo ok

5 / 5 2017-12-12

Sklep jak najbardziej OK

5 / 5 2017-12-05

Polecam!

5 / 5 2017-12-02

Szybka wysyłka, bogata oferta. Trafia na liste ulubionych :)

2017-11-28

Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-11-28

Szybka i rzetlena obsługa. Oferowane produkty spełniają oczkiwania. Polecam wsztskim urzytkownikom radioodbiorników i pilotów do bram.

5 / 5 2017-11-24

super

5 / 5 2017-11-23

Cóż... po prostu SUPER!!!

5 / 5 2017-11-14

Przesyłka dotarła błyskawicznie. Polecam.

5 / 5 2017-11-13

Super szybka wysyłka , gorąco polecam!!!!!!

5 / 5 2017-11-12

Transakcja przeprowadzona błyskawicznie, stała informacja na mailu o statusie zamówienia i później o przesyłce. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń z mojej strony, więc gorąco polecam sprzedawcę.

5 / 5 2017-11-10

polecam, szybko zrealizowano moje zamówienie bez najmniejszych problemów

5 / 5 2017-11-02

szybko i sprawnie. polecam

5 / 5 2017-11-01

Bardzo polecam, to co zamówiłem przyszło a nie pusta paczka, oraz naprawde bardzo szybka wysyłka

5 / 5 2017-10-20

Wszystko szybko sprawnie i dobrej jakosci

5 / 5 2017-10-17

Polecam super sklep

5 / 5 2017-09-30

Rewelacja! Do tej pory nie spotkałam się z TAK profesjonalną obsługą. ZAWSZE dostępni, zawsze skorzy do pomocy. Wysyłka błyskawiczna, produkt dokładnie taki jak w opisie na stronie. To mój drugi zakup w tym sklepie i na pewno nie ostatni. Zdecydowanie i z czystym sercem POLECAM! :)

5 / 5 2017-09-16

Polecam sklep. Szybka i błyskawiczna obsługa.

2017-09-15

Wszystko załatwione w mgnieniu oka

5 / 5 2017-08-30

Polecam!

5 / 5 2017-08-12

Szybko Sprawnie

5 / 5 2017-07-27

Bardzo porządny sklep, kupiłem szybko produkt, który okazał się nie pasować do mojego samochodu przez mój rozpęd. Zadzwoniłem wyjaśniłem w czym jest problem. Wymienili mi produkt na właściwy a przed tym doradzili na co wymienić. Dodatkowo poinstruowali jak zamontować. Jestem bardzo zadowolony ponieważ opisywałem mój problem w wielu sklepach i nikt nie umiał mi pomóc a tu wielkie zaskoczenie jestem zadowolony. Po prostu czasami wystarczy tylko zadzwonić i zapytać. Tak trzymać dalej !

2017-07-21

Bardzo dobra obsługa

5 / 5 2017-07-13

Wszystko w jak najlepszym porzadku!polecam

5 / 5 2017-07-13

Sklep sam w sobie jest ok tylko bałagan mają bo sami nie wiedzą co mają, tzn. Jeden mówi że nie mają a po 10 min jak dzwonię to drugi mówi że oczywiście że mają. Więc zamówiłem i tylko tyle z aluzji. no i z tego się uśmiałem a reszta wszystko super.

5 / 5 2017-06-17

polecam

5 / 5 2017-06-05

OK

5 / 5 2017-05-06

Polecam.

2017-05-04

Duży wybór akcesoriow

5 / 5 2017-04-23

Szybka wysyłka i miła obsługa

5 / 5 2017-03-30

Bardzo solidne podejście do klienta. Szybka realizacja zamówienia. Wielki pozytyw.

5 / 5 2017-03-27

Polecam!

Rzetelne opinie o Car-tronic.pl

Car-tronic.pl

Siedziba
Nowy Sącz

WWW
http://car-tronic.pl

Email
[email protected]

Telefon
18 5404290

Komórka
516-539-609

Infolinia
-

Logowanie