Kategorie: / Pozostałe

Cardsplitter.pl Opinie Klientów

3.71/5.00 - ilość ocen: 14
opinie o Cardsplitter.pl
1 / 5 2022-08-05

Karta Cameleon NC+

Karta mimo opłacenia na rok, przestała działać po 4 miesiącach. Bezowocna korespondencja ciągnie się ponad miesiąc. Ciągle jakieś obiecanki, deklaracje i oskarżenia w moją stronę że jestem niemiły. Jak mam być jak po drugiej stronie stoi ewidentny złodziej, który dawno powinien zniknąć z polskiego rynku. Telefon jak już ktoś odbierze, to jest obrażony za samo 'dzień dobry' i robi łaskę, że w ogóle słucha co się do niego mówi. Powtarzam jeszcze raz, ta firemka to złodzieje. Przywłaszczają pieniądze których nie chcą oddać - rozumiem, że dla niektórych to mogą być spore kwoty, ale wystarczy po ludzku powiedzieć, że się ma pustą kasę a rachunek za prąd przyszedł a nie ściemniać. Z drugiej strony, jak z DG nie starcza na rachunki to wypadałoby ją zlikwidować a nie zakładać coraz to nowe konta na allegro.

5 / 5 2022-06-04

Uważaj, nigdy niu kupuj w Cardsplitter.pl

zamówienie z dnia 8-03-2022, zwrócone 14-03-2022 jako niezgodne z ofertą. Paragon wystawili po mojej interwencji (po odesłaniu produktu) w dniu 4 kwietnia 2022. Kasę razem z kosztami za zwrotną przesyłkę oddali !!! 30-05-2022 po interwencji Rzecznika Praw Konsumenta. Sprzedają stare karty NC+ jako NOWE, zaś korespondencja admina firmy jest porażająca, pisze on między innymi " pisanie o oszukiwaniu przez nas klienta zalatuje nam allegrowym patologicznym roszczeniowym podejściem do sprzedającego, z czym stanowczo walczymy niczym z ruskimi trollami." Ja zaś mam zasadę: "Każde oszustwo musi być usuwane razem z korzeniami". Innym poszkodowanym radzę: Walczcie o swoje, WYGRACIE !!!

1 / 5 2022-02-05

Zakupiłem dwie karty Cameleon w sklepie po 300 zł każda. Działały niecałe trzy miesiące, a po reklamacji powiedziano mi, że się same aktywują. Tak się nie stało. Odpuściłem temat i kupiłem w UK dwie inne karty, które działają bez zarzutu do dziś. Teraz otrzymałem maila z ponagleniem o przedłużenie ważności niedziałających kart. Kiedy odpisałem, że nie są aktywne to po kilku godzinach stały się aktywne. zażądano ode mnie po 300 zł za kolejny rok lub zwrot kart. Karty kupiłem na własność co potwierdziła sprzedająca. Przy sprzedaży nie chciano wystawić mi paragonu, ale na moje żądanie wypisano ręcznie coś w rodzaju rachunku z pieczątką sklepu (mam go zachowany do dzisiaj). Oczywiście po jawnym wymuszaniu nielegalnych korzyści, skieruję zapytanie do US czy transakcja była zarejestrowana, żeby mieć pewność, że legalnie stałem się właścicielem kart. Mimo iż zapomniałem o transakcji i nie miałem ochoty się tym zajmować, to czego dopuszcza się ta firma, zmusiło mnie do ostrzeżenia innych klientów przed ich nieuczciwością.

5 / 5 2022-02-05

Zakupiłem dwie karty Cameleon w sklepie po 300 zł każda. Działały niecałe trzy miesiące, a po reklamacji powiedziano mi, że się same aktywują. Tak się nie stało. Odpuściłem temat i kupiłem w UK dwie inne karty, które działają bez zarzutu do dziś. Teraz otrzymałem maila z ponagleniem o przedłużenie ważności niedziałających kart. Kiedy odpisałem, że nie są aktywne to po kilku godzinach stały się aktywne. zażądano ode mnie po 300 zł za kolejny rok lub zwrot kart. Karty kupiłem na własność co potwierdziła sprzedająca. Przy sprzedaży nie chciano wystawić mi paragonu, ale na moje żądanie wypisano ręcznie coś w rodzaju rachunku z pieczątką sklepu (mam go zachowany do dzisiaj). Oczywiście po jawnym wymuszaniu nielegalnych korzyści, skieruję zapytanie do US czy transakcja była zarejestrowana, żeby mieć pewność, że legalnie stałem się właścicielem kart. Mimo iż zapomniałem o transakcji i nie miałem ochoty się tym zajmować, to czego dopuszcza się ta firma, zmusiło mnie do ostrzeżenia innych klientów przed ich nieuczciwością.

2 / 5 2019-02-21

Chce kazdego uswiadomic aby nie zamawial zadnych produktow u tej firmy. Zakupilam pakiet 12msc comfort. Nie dosc ze po miesiacu zostalam bez telewizji .. dzwoniac codziennie do nich laskawke zostal wlaczony ponownie po tygodniu! To na dzien dzisiejszy mam pakiet start a nie comfort z czego sekretareczka i glowny szef twierdza ze wedlug nich jest ok... wyslalam zdjcia programow ktore maja chodzic w pakiecie comfort.. kazali mi cala noc miec wlaczony tv na tvp1 . Smiechu warte... zaplacilam 360zl za cos czego nie mam. Nie zwracaja pieniedzy i sa chamscy do ludzi. Nie polecam uwazajcie na nich nie warto zostac bez telewizji.

5 / 5 2019-01-23

Polecam sklep Cardsplitter ! Możliwość negocjacji cen szybka fachowa obsługa, bardzo miłe podejście do Klienta, dużo rabatów i promocji z których warto skorzystać ! :)

5 / 5 2019-01-08

Bardzo miła i fachowa obsługa - bez jakichkolwiek zastrzeżeń polecam każdemu :)

2018-10-31

Zamówiłem w tej firmie zestaw 10 anten satelitarnych. Było to moje drugie już identyczne zamówienie, Za pierwszym razem wszystkie anteny (blachy) miały po obwodzie na 2-3 cm rancie ślady jakby oparte były one wcześniej na żwirze. Za drugim razem połowa anten (blach) miała zgięty ww rant w różnych miejscach obwodu. Widać było, że zniszczenie powstało przed spakowaniem anten, gdyż te skrajne były proste. Zdjęcia uszkodzeń wysłałem po rozmowie telefonicznej z nimi. Zapewniano mnie o zajęciu się sprawą. Dostałem informację, że mogę je odesłać na swój koszt jak mi się nie podobają. Na to się nie zgodziłem, bo w regulaminie mają napisane, że do 7 dni zwrot na ich koszt. Ja terminu zgłoszenia dotrzymałem. Po kilku mailach również do szefowej firmy nie odpowiadają. Przestrzegam wszystkich klientów przed tą firmą.

3 / 5 2018-08-17

Mało spotyka się takich sklepów, którzy nie szanują klienta. Ale Cardsplitter w tym przoduje. Zależało mi na pilnej wysyłce zakupionego towaru, najpierw nie raczyli sprawdzić czy przelew doszedł, przez co wysyłka opóźniła się. Po drugie, z całą świadomością dopłaciłem do wysyłki kurierem DPD ....... a wysłali In Postem, z którym są same problemy. Zwróciłem się o zwrot różnicy w kwocie wysyłki (5 zł ) to próbowali zrobić ze mnie głupka że wysyłka jest w takiej samej cenie (szybko zmieniając kwotę w cenniku dostaw). i nie wspomnę, że zostałem postraszony sądem za wystawienie negatywnej opinii. Masakra. Brak profesjonalizmu, podejścia do klientów, wyznają prostą zasadę - mieć klienta w d...e. ZDECYDOWANIE ODRADZAM

2 / 5 2018-06-26

Po przykrych doświadczeniach i hamskim traktowaniem,niepoważnym podejściem do klienta,brakiem reakcji na zgłaszane reklamacje zdecydowanie nie polecam tego sklepu. Zakupiłem w sklepie moduł 4K NC+ Cayman z kartą na doładowania i zamówiłem pakiet 12 m-cy START , a później tj.13.06.208r. dodatkowo jeszcze doładowanie na 12 m-cy pakiet 9 kanałów Canal+ . Okazało się ,że aktywacja Canal+ wykonana została na 6 m-cy mimo,ze zamawiałem i zapłaciłem za 12 m-cy. Teraz zniknęły uprawnienia kanału Canal+ 4K Ultra HD , brak reakcji na wysłany e-mail ze zgłoszeniem, próba rozmowy telefonicznej skończyła się rzuceniem słuchawki przez obsługę sklepu. Eddi

2018-06-21

Dramatyczna obsługa! Zakup w niedzielę, przelew sklep otrzymał w poniedziałek przed południem. Towar kurierem za którego zapłaciłam wg opisu miał być u mnie we wtorek. Sprawa była dla mnie pilna z uwagi na zaplanowaną delegację. Ale towaru nie wysłano ani w poniedziałek ani we wtorek ani w środę ani w czwartek! Po mojej interwencji nadal ZERO działania dostalam mail ze zawinil pracownik. Więc zrezygnowałam z zamówienia. A sklep bezczelnie wysłał mi wiadomosc ze zamowienie anulowane z powodu braku towaru. Masakra! NIE KUPUJCIE W TYM SKLEPIE! SZKODA NERWOW!

2018-06-11

Zakupilem Cyfrowy Polsat przez eBay od cardsplitter.pl. Przesylka nie dotarla w wyznaczonym terminie (tydzien po) w zwiazku z czym nie mial jej kto odebrac gdyz wyjechalem na wakacje. Przesylke odeslano do nadawcy. Nie zwrocono mi pieniedzy wiec sprzedawca ma i produkt i moje pieniadze. Kontakt sie urwal. eBay umywa rece, ja dalej walcze.

3 / 5 2018-04-26

Widać że ten sklep nie uczestniczy w programie "słucham swoich klientow" ani w żadnym innym. Wybierzcie INNY SKLEP !! Odradzam zdecydowanie

5 / 5 2018-03-25

Polecam w 100%. Szybko, tanio i profesjonalnie. Świetny sklep i przemiła obsługa :)

5 / 5 2018-03-05

Szybka i sprawna wysyłka, jestem bardzo zadowolony:)

5 / 5 2017-11-20

zamawiałam dekoder i wszystko przebiegło bez kłopotu, polecam miła Pani z biura odpowiadała na moje pytania i wszystko tłumaczyła dokładnie

2017-11-11

Nie spotkałem się z tak chamskim i obelżywym traktowaniem klienta przez sklep! To, że nie chcieli przyjąć zwrotu towaru za 279zł to nic, w między czasie dowiedziałem się, że jestem "polaczkiem mieszkajacym za granica" chamem, itp I to w Polsce XXI wieku!! Jak oni utrzymują się na rynku jeszcze? Kopia co mi napisali: "na koniec tej głupiej rozmowy z polaczkiem co wyjechał z kraju i myśli że jest lepszy : w treści aukcji na samym dole napisane jest dużymi literami w kolorze czerwonym: UWAGA!!! Karty lub zestawy prepaid są rodzajem przedpłaconej usługi, wykonanej w pełni przed wysyłką do Klienta. Z tego powodu nie podlegają prawu zwrotu. Prosimy więc o przemyślane zakupy"

2017-07-01

Banda złodzieji

5 / 5 2017-05-25

Duży pozytyw za expresową wysyłkę, zamówiony towar miałam juz na drugi dzień. Bardzo polecam ten sklep, szybko załatwione zamówienie, a na dodatek obsługa musiała się ze mną bardzo męczyć gdyż zadawałam mnóstwo pytań. Duża kompetencja i bardzo duża cierpliwość co się chwali.

Rzetelne opinie o Cardsplitter.pl

Cardsplitter.pl

Siedziba
Polkowice

WWW
http://www.cardsplitter.pl

Email
[email protected]

Telefon
662521744

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie