Kategorie: / Motoryzacja / Transport i logistyka / Usługi

Carfree Opinie Klientów

4.50/5.00 - ilość ocen: 317
opinie o Carfree
5 / 5 2022-05-25

ŻENADA

Po kolizji mimo wielokrotnego kontaktu i długiego czasu (3 miesiące) nie udało mi się otrzymać dokumentów naprawy auta - których potrzebuje do wypłaty ubezpieczenia. Poza tym zabrano mi pieniądze z konta w kwocie wyższej niż regulaminowa bez mojej zgody. Kieruję sprawę na policję i do sądu.

5 / 5 2022-03-27

wszytsko ok

wszytsko ok, brak zastrzezez

5 / 5 2022-03-20

ok, polecam

Polecam, wszytsko ok

5 / 5 2022-03-20

Wszytsko ok

Polecam, wszytsko ok

5 / 5 2021-12-26

100 % profesjonalizm wszystko sprawnie i szybko polecam tę firmę co przyjazd będę korzystał z usług tej firmy

5 / 5 2021-12-26

Zwykle nie mam zwyczaju korzystać z wypożyczalni samochodów. Są taksówki i wygodne aplikacje, a zatem po co. Włączam apkę i gotowe, a wypożyczenie to masa formalności. Wracałem jednak ze znajomymi i namówili mnie, że tak będzie wygodniej – i było. Kilka minut i już mieliśmy Astrę na cały weekend.

5 / 5 2021-12-26

Polecam ta wypożyczalnie z czystym sumieniem, wszystko szybko i bez ukrytych kosztow. Korzystalismy z ich uskug wiele razy i zawsze wszystko ok. Pozdrawiamy

5 / 5 2021-12-26

Musiałam nagle pojechać służbowo na spotkanie z potencjalnym klientem. Nie było daleko, ale słabe połączenia kolejowe mnie zniechęciły do takiej podróży. Szybko weszłam na stronę wypożyczalni Q24, aby sprawdzić, jakie auta mają, zadzwoniłam, aby spytać o dostępność wybranego modelu i już miałam wszystko zaplanowane. Podróż minęła bez żadnych problemów - przyjemnie i na czas. Polecam i pewnie jeszcze skorzystam, bo często wyjeżdżam służbowo.

5 / 5 2021-12-26

Polecam wypożyczalnie, czyste i umyte auto, bezawaryjne, bez żadnych problemów.

5 / 5 2021-12-26

Z czystym sumieniem polecam wypożyczalnie

5 / 5 2021-12-26

Profesjonalnie szybko i przystepne ceny warte polecenia!!

5 / 5 2021-12-26

Zawsze sprawnie, fachowo, konkretnie i na czas! Skorzystam jeszcze nie raz. Polecam w 100%

5 / 5 2021-12-26

Wszystko spoko, auto czyste i na czas, obsługa miła tylko na sam koniec tankują sami auto. Po odbiciu pistoletu od paliwa co daje do zrozumienia ze jest pełen zbiornik Ty idziesz do kasy to dotankowywuja między czasie i dobija co najmniej 10zl do rachunku.Nawet pani na stacji pytając które stanowisko powiedziała ze pistolet musi by złe odłożony Trochę nie ładnie wole uczciwych ludzi

5 / 5 2021-12-26

Bardzo często pokonuję trasę Katowice – Gliwice, ale nie mam własnego samochodu, bo jednak na co dzień nie korzystam. Po samych Katowicach nie jeżdżę autem, pracuję niedaleko domu, rodzina też i nie mam takiej potrzeby. Po co trzymać auto, a także płacić za ubezpieczenie, skoro mogę wypożyczyć wybrany pojazd? Na pewno są i plusy posiadania własnej prywatnej bryki, ale na razie nie mam takiej potrzeby. Jechałem ostatnio do klienta do Gliwic Cactusem, świetna sprawa, a prywatnie pewnie musiałbym kupić coś mniejszego, więc tym bardziej lubię wypożyczać. Poza tym – co to za kłopot? Formalności od ręki i szybko można załatwić, wcześniej można obgadać szczegóły, lokalizacja biura też jest dobra, bo dojechać można tam łatwo niemal z każdego miejsca – korzystam i polecam!

5 / 5 2021-12-26

Super obsluga i niskie ceny. Brak ukrytych kosztow i samochod podstawiony pod terminal. Polecam.

5 / 5 2021-12-26

Super Service!!!

5 / 5 2021-12-26

Swietny serwis z bardzo mila obsluga. Firma stara sie jak najbardziej dopasowac do klienta, niskie ceny I samochody w bardzo dobrym standardzie. Po kilku doswiadczeniach z innymi firmami moge stwierdzic ze jest to jak dla mnie najlepsza wypozyczalnia samochodow I napewno w przyszlosci skorzystam z ich usług. Polecam.

5 / 5 2021-12-26

Wypożyczalnia godna polecenia. Kierowca czekał już na nas na lotnisku gdy przylecieliśmy, chociaż wylądowaliśmy 30 minut przed czasem. Auto było czyste i z dobrym wyposażeniem. Kierowca zapłacił również za postój na parkingu lotniska. W dniu oddania samochodu kierowca zjawił się punktualnie i podwiózł nas pod sam terminal. Ceny niskie. Bardzo polecam!

5 / 5 2021-12-26

Najlepsza wypożyczalnia samochodów w Polsce. Obsługa na najwyższym światowym poziomie. Polecam!!!

5 / 5 2021-12-26

Najlepsza wypożyczalnia!!! Polecam! Sprawna i bardzo miła obsługa.

5 / 5 2021-12-26

Świetna wypożyczalnia. Pomocna i miła obsługa. Uczciwie i niedrogo. Korzystam od lat. Polecam.

5 / 5 2021-12-26

Najlepsza wypożyczalnia. Sprawna i bardzo miła obsługa. Polecam

5 / 5 2021-12-26

Jestem bardzo zadowolony wszystko jak powinno być Polecam

5 / 5 2021-12-26

Prosto z lotniska trzeba często wsiąść w samochód i ruszać – na szczęście błyskawicznie można wypożyczyć samochód

5 / 5 2021-12-26

Super cena i bardzo miła obsługa. Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2021-12-26

Najlepsza firma jaka znam. Wszystko na czas bez problemow . Pomocniczy pracownicy i bardzo dobry samochod . Polcem naprawde !

5 / 5 2021-12-26

Jestem bardzo zadowolona z wypożyczalni samochodów, autka są w bardzo dobrym stanie , jest bardzo miła obsługa i szczerze polecam . I przede wszystkim maja super ceny !!!

5 / 5 2021-12-26

Polecam!! Najwyższa ocena! Bardzo przyjemny i pomocny personel wypożyczali.

5 / 5 2021-12-26

BARDZO Polecam Tą wypożyczalnie w od 2 lat wynajmujemy z żoną regularnie samochody z Tej firmy zawsze jestesmy bardzo zadowoleni , auta czyste,nowe,zadbane . Nigdy nie było problemów podczas wynajmu jak i zwrotu . Gdy wynajmiesz z tej firmy odpada Ci jedno zmartwienie podczas urlopu bo możesz być pewny ze wszystko będzie tak jak się umówiłeś :)

5 / 5 2021-12-26

Very friendly staff, very helpful, good explanation, modern cars

5 / 5 2021-12-26

Dobra oferta wynajmu samochodów

5 / 5 2021-12-26

Wszytko super

5 / 5 2021-12-26

polecam

5 / 5 2021-12-26

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2021-12-26

Miło, szybko, sprawnie i w dodatku kameralnie.

5 / 5 2021-12-26

szybka i bezproblemowa obsługa . Polecam

5 / 5 2021-12-26

Profesjonalna obsługa, nowe samochody

5 / 5 2021-12-26

Szybko i sprawnie

5 / 5 2021-12-26

Polecam. Nowe auta w dobrym stanie

5 / 5 2021-12-26

Świetna obsługa!

5 / 5 2021-12-26

Bardzo dobra wypożyczalnia. Bezproblemowe załatwienie rezerwacji online i od tego jeszcze rabat. Super.

5 / 5 2021-12-26

Obsługa fachowa i szybka. Ceny przystępne. Samochody roczne i dwuletnie. Polecam

5 / 5 2021-12-26

Tanio dobre auta

5 / 5 2021-12-26

Pełen profesjonalizm tylko nowe samochody.

5 / 5 2021-12-26

Profesjonalizm. Nigdy się nie zawiodłem. Polecam

5 / 5 2021-12-26

Tanio, auta funkcjonalne, czyste i ogólnie zadbane

5 / 5 2021-12-26

Profesjonalne podejście do klienta pomimo trudnej sprawy.

5 / 5 2021-12-26

Działają bardzo sprawnie. Miła obsługa, wszystko zgodnie z umową. OK

5 / 5 2021-12-26

Auto od ręki, tanio, bezproblemowo. Polecam!

5 / 5 2021-12-26

Wszystko poszło sprawnie, jasno wyjaśnione zasady wypożyczenia.

5 / 5 2021-12-26

Wszystko super ????

5 / 5 2021-12-26

Profesjonalna i miła obsługa, szeroka oferta świeżych rocznikowo pojazdów. Miejce godne polecenia.

5 / 5 2021-12-26

Profesjonalna obsluga, samochod w swietnym stanie, kaucja zostala zwrocona natychmiast bez problemow I w swietnych warunkach. Panowie w biurze zasluzyli na owacje na stojaco. Bede wracal napewno

5 / 5 2021-12-26

Samochody w niezłym stanie, czyste, zatankować do pełna. Stosunkowo nowe. Długo trwające formalności. Pracownicy mili i profesjonalni na wszystko zwracają uwagę. Dobry dojazd. Sporo miejsca do zaparkowania przed wypozyczalnią, jak i z tyłu żeby spokojnie się przepakować do samochodu.

5 / 5 2021-12-26

Samochód zastępczy z AC prawie "nówka"Bardzo polecam możliwość przedłużenia .Panowie z Katowic jak i z Wawy podchodzą do klienta profesjonalnie 100% zadowolony . Pewnie kiedyś skorzystam!!!

5 / 5 2021-12-26

Wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2021-12-26

Jestem z Ukrainy, mając międzynarodowe prawo jazdy nie będzie kłopotu wynająć tutaj samochód. Serwis postawiony na wysokim poziomie, żadnych zarzutów z mojej strony. Twarde 5/5

5 / 5 2021-12-26

Bardzo polecam Samochody w super kondycji, obsługa miła i konkretna. Polecać będę każdemu

5 / 5 2021-12-26

Szybko i konkretne.

5 / 5 2021-12-26

Szybko i konkretne.

5 / 5 2021-12-26

Polecam, wszystko ok

5 / 5 2021-12-26

Polecam, wszystko ok

5 / 5 2021-12-26

Znakomite miejsce by wypożyczyć auto

5 / 5 2021-12-26

Polecam szybko sprawnie

5 / 5 2021-12-26

Dla mnie super, wypożyczenie , obsługa wszystko bez najmniejszego problemu, polecam. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z poziomu obsługi

5 / 5 2021-12-26

Super auto podstawione na czas z oddaniem też bez problemów, stan techniczny auta bez zarzutu :))

5 / 5 2021-12-26

Wypożyczalnia warta polecenia. Kontakt w razie potrzeby bez problemu. Warto wykupić sobie dodatkowy pakiet ub.

5 / 5 2021-12-26

Firma godna polecenia , dostawa i odbiór pojazdu bez problemu i co najważniejsze punktualnie , dziękuje ????

5 / 5 2021-12-26

Polecam - auto zarezerwowane półtora miesiąca wcześniej bez problemów czekało w dniu najmu. Samochód bez wad, praktycznie nowy (3700 km), czysty, zatankowany. Bardzo szybkie wydanie samochodu. Zrobiłem 1300 km bez najmniejszych problemów. Na pewno wrócę. Polecam.

5 / 5 2021-12-26

Świetna wypożyczalnia. Bardzo dobry kontakt, udało mi się zarezerwować pojazd o 2 w nocy, z dnia na dzien. Sympatyczna obsługa. Polecam!!

5 / 5 2021-12-26

Oddział w Warszaawie nigdy nie zawodzi. Obsługa profesjonalna i szybka niezależnie od pory dnia.

5 / 5 2021-12-26

Szukałem małego dostawczaka do przeprowadzki na południe. Oferta na doblo maxi (diesel 1.6 6 biegów) była nie do pobicia. Po udanej podróży i zwrocie mogę potwierdzić że obyło się bez problemów. Polecam!

5 / 5 2021-12-26

Potrzebowałem samochód zastępczy z OC sprawcy na czas naprawy mojego auta. Otrzymałem praktycznie nowe Renault Clio z przebiegiem 180 km. Czyste i pachnące nowością. Bezproblemowe podstawienie samochodu na wskazany adres i bezproblemowy zwrot. Bez zbędnej papierologii. Cała dokumentacja w formie elektronicznej i na mailu. Polecam tą wypożyczalnie.

5 / 5 2021-12-26

Potrzebowałem samochód zastępczy z OC sprawcy na czas naprawy mojego auta. Otrzymałem praktycznie nowe Renault Clio z przebiegiem 180 km. Czyste i pachnące nowością. Bezproblemowe podstawienie samochodu na wskazany adres i bezproblemowy zwrot. Bez zbędnej papierologii. Cała dokumentacja w formie elektronicznej i na mailu. Polecam tą wypożyczalnie.

1 / 5 2021-12-09

wszystkie pozytywne opinie o tej firmie sa zamieszczane prez nia sama. jest to niespotykanie nieuczciwa firma, fakturuja wymyslone awarie klientom po zawyzonych cenach, blokuja samochody na odleglosc bez zadnego ostrzeznie i zawiadomienia! nie reaguja na reklamacje unikajcie tej firmy dla waszego dobra!

1 / 5 2021-11-15

Zapowiadało się dobrze: sprawne przekazanie auta, normalny kontakt z firmą i zwrot bez uwag. Po czym po miesiącu zaskoczenie: 500 zl kary. Mandat z Niemiec (przekroczenie prędkości o 8 km/h) opiewał na 15 Euro. Firma przysłała maila (celowo?) już z opóźnieniem, ale Niemcy zaakceptowali moje spóźnione zgłoszenie i sprawa z nimi została załatwiona. A za co 500 zl dla CarFree? Tak sobie wpisali w cennik: kara umowna. Mają oddzielną komórkę w firmie zajmującą się mandatami. Mogę podejrzewać, że znaczna część generowanego przychodu firmy pochodzi z takiego źródła. Czysto i bezkosztowo! Ja na pewno nigdy do nich nie wrócę. A moją opinię, jako ostrzeżenie przed praktykami firmy, zamieszczę ku przestrodze dla wszystkich zainteresowanych. Moja rada - omijać z daleka.

5 / 5 2021-09-13

PILNE!!! SZUKAM LUDZI POSZKODOWANYCH PRZEZ FIRME CARFREE. PROSZE O KONTAKT NA EMAIL. DAWEAD507,,MALPA,,HOTMAIL.COM

1 / 5 2021-09-06

Ubezpieczenie premium, to ściema. Na początku wszystko było dobrze. Auto w porządku i dostawione na czas . Problem zaczął się przy oddaniu. Po pierwsze obsługa nie wiedziała co ma zrobić. Tłumacząc się że auto wynajęte w innej fili i że oni nie wiedzą co zawiera ubezpieczenie premium. (Okazało się że gdy auto stało pod blokiem ktoś zarysował zderzak). Ale najgorzej było po miesiącu gdy otrzymaliśmy e-mail z informacją że szkoda wyceniona została na 1000 zł i pieniądze z automatu zostały pobrane z konta. Rozumiem sytuacje gdybyśmy nie wzięli ubezpieczenia PREMIUM, w którym jest napisane że pokrywa koszty uszkodzenia karoserii i nie tylko (do jednej szkody). Napewno nigdy więcej nie weźmiemy z tej wypożyczalni auta.

1 / 5 2021-05-11

Pracowałem u nich do marca 2019. Nie rozliczyli się do tej pory. Pozdrowienia Adrianek.

4 / 5 2019-03-25

Ceny niższe niż u konkurencji plus auto zawsze czyste. wszystko ok

5 / 5 2019-03-22

Dobra firma, opłaty zgodnie z umową bez dopłat, jak dla mnie firma na plus.

5 / 5 2019-03-15

Przypadkiem ostatnio trafiłem na carfree, ale nie będzie przypadkiem to, ze zostane z nimi na dłużej. Robia robote.

1 / 5 2019-03-14

Firma fatalna. Oszukuje klienta jak i pracownika na każdym kroku. Klient podpisując umowę podaje wszystkie dane, a firmie nie ma RODO. PRZEZ TO KAŻDY ZNA KAŻDEGO DANE I MOZE JE WSZĘDZIE WYKORZYSTAĆ. auta stare i zniszczone. Często mają wypadki i są łatane tak aby jeździły. Samochody do 3 lat? Chyba w snach. Ostatnio weszły nowe modele ale żeby je dostać to graniczy z cudem, a już są jakieś szkody i są naprawiane. Ceny karygodnie wysokie. Niby cena niska ale zaraz wcisną ubezpieczenie które nic nie wnosi bo znajdą coś gdzie płacisz kilka tysięcy. Ale to nasza wina bo sami zgadzamy się na wynajem takich aut. Pan prezes to niezrównoważony psychicznie psychol. Drze się i krzyczy na wszystko co się rusza. Chodzi cały czas z telefonem i trzęsie nim jakby był na głodzie. nigdy nie usłyszysz od niego żadnego miłego słowa chyba że mu się podlizesz i zgodzisz się pracować codziennie 20h ale wątpię w ten cud. Nie szanuje nawet swojej rodziny która pracuje wraz z nim. Dziewczyny w biurze robią najwięcej wałków a on tego nie widzi. Od kilku miesięcy dziewczyny oszukują go z godzin ale on o tym nie wie. Siedzą przy komputerach i przeglądają wszystko to co nie potrzeba a on za to im płaci i każe każdego pracownika weryfikować. Dziewczyny podczas protokołów wypisują każde przewinienia kierowcy a inne ucinają godziny . Ale kierowcy są nie lepsi bo sami oszukują godziny bo wiedzą że będą mieli ucięte. Pan prezes stworzył taka patologie w firmie ze szerzy się ona dalej. Reasumując nie polecam nikomu wchodzić w układy tą firmą. Pracownicy oszukają na każdym kroku klienta i siebie nawzajem . Tego wszystkiego uczy ich pan Machowski wraz ze szwagrem.

5 / 5 2019-03-13

Auto, które mi dostarczono trochę się różniło od tego, które zamawiałam, ale i tak było ok. Nie miałam żadnych problemów z samochodem i bezpiecznie dotarłam do celu ;)

5 / 5 2019-03-04

Co tu dużo pisać, po prostu full professka.

5 / 5 2019-03-01

Potrzebowałem auto na teraz- szybki telefon na infolinie carfree i po kilkunastu minutach odbiór zamówionego auta w ustalonym miejscu :)

5 / 5 2019-02-26

Ostatnio odwiedzałam mamę w Chorzowie i szukałam auta na 4 dni, ponieważ musiałam zawieźć ją do różnych lekarzy w okolicy. Nigdy nie wynajmowałam samochodu, a potrzebowałam go bardzo pilnie. Kontaktowałam się telefonicznie z firmą, która bardzo kompleksowo doradziła mi wybrać samochód, a do tego wyjaśniła mi klarownie jak wyglądają warunki wynajmu. Muszę przyznać, że pomimo mojego wieku udało mi się wszystko zrozumieć i również pełne uszanowanie dla Pana z infolinii, który miał nerwy na moje pytania. Daje 5 gwiazdek na 5. Na pewno będę wracać do Was :)

4 / 5 2019-02-25

Obsługa ma świetne podejście do klienta, jasna i rzeczowa umowa, wszystko przebiegło sprawnie , samochód czysty i pachnący.

5 / 5 2019-02-25

Odebrałem Opla Corse w oddziale w Gdańsku, samochód czysty i gotowy do jazdy. Po kilku dniach wymieniłem Corsę na nową Mazdę 6, którą gorąco polecam każdemu. Auta zostały wymienione w ciągu godziny od telefonu. Pan Damian spisał się na medal przy podstawieniu i przy zwrocie auta. Pozdrawiam

5 / 5 2019-02-24

Podoba mi się w tej firmie, że jest taki szeroki wybór samochodów, przy dobrej cenie. Byłam u nich już 2 razy i jeszcze nie raz ich odwiedzę.

5 / 5 2019-02-22

Firma po prostu bomba, mega przyjemna zaloga zrobila mi caly dzien ;)

5 / 5 2019-02-14

Niedawno odwiedziłem firmę Carfree w Gdańsku. Szukałem samochodu na tydzień, aby zwiedzić z rodzinką całe Trójmiasto. Wybrałem Forda Focusa, który posiadał dużo miejsca wraz z klimatyzacją. Cena wynajmu była naprawdę atrakcyjna jak i sama obsługa w punkcie na bardzo wysokim poziomie. daje ocenę 5/5

5 / 5 2019-02-12

Profesjonalna firma, która zapewnia wszystkim klientom zadbane samochody w przystępnych cenach. Polecam

5 / 5 2019-02-09

Zamówiłem auto, dostarczyli na czas, co tu wiele mówić po prostu rzetelnie.

5 / 5 2019-02-06

Wynajmowałem u nich samochód krótkoterminowo i przyznaje że nie jest to tania zabawa, ale jakość jest naprawdę na wysokim poziomie.

5 / 5 2019-02-04

Aktualnie twierdzę że carfree to jedyna wypożyczalnia której mogę zaufać nareszcie jakaś wypożyczalnia z której korzystałem i się nie zawiodłem.

5 / 5 2019-01-29

Moja przyjaciółka niedawno temu korzystała z waszych usług i była tak zachwycona, że aż sama spróbowałam.. i szczerze mówiąc, nie jestem w stanie o was powiedzieć złego słowa, po prostu dbacie o swojego klienta jak trzeba.

5 / 5 2019-01-24

Nigdy nie kupowałem samochodów z salonów, ponieważ uważałem, że jest to strata pieniędzy przy tym, że lubię zmieniać auta jak rękawiczki. Gdy zapoznałem się z ofertą Carfree od razu wiedziałem, że to jest właśnie to czego szukałem. Kompleksowa obsługa, szeroki wybór pojazdów oraz profesjonalizm, to pierwsze trzy myśli jakie przychodzą mi do głowy na temat tej firmy.

5 / 5 2019-01-22

Od dłuższego czasu korzystam z wielu różnych wypożyczalni. Ostatnio stwierdziłem jednak, że czas na coś nowego i mój wybór padł na Carfree. Uważam, że firma naprawdę się stara, bo rzeczywiście to co piszą w swojej ofercie, przekłada się na realne czyny.

5 / 5 2019-01-22

Z carfree swietnie sie wspolpracuje. Korzystam z ich uslug od lat i jak bylo dobrze tak nadal jest - zarówno na dłuższy okres jak i na krótszy. Niezawodni :)

5 / 5 2019-01-15

Nie od dziś korzystam i szczerze polecam, nigdy nie mialem problemow z autami carfree

1 / 5 2019-01-14

Korzystam z najmu długoterminowego w tej firmie . Niestety umowę jeszcze mam na rok więc zrezygnować nie mogę . Panie które pracują na infolinii mimo dobrych chęci nic zrobić nie mogą ponieważ jak niejednokrotnie słyszałam nie posiadają kompetencji . Pracownicy nic nie wiedzą a osób kompetentnych brak . Moja historia zaczęła się od wymiany opon z letnich na zimowe zostałam umówiona przez pracowników owej firmy na wizytę po dojechaniu na wulkanizację okazało się że nikt nic tam nie wie !!! Stracone pół dnia oraz ustalenie kolejnego terminu już indywidualnie oczywiście po zgłoszeniu tego ,zwalenie winy na wulkanizację oraz zero słowa przeprosin .Kolejna sytuacje jaka miałam to zgłosiłam car Free ze muszę udać się do serwisu celem przeglądu powiedziano mi że mam ustalić sobie dogodny termin dla siebie i podjechać na serwis ustaliłam - pojechałam po skończonym przeglądzie kiedy chciałam odebrać auto dowiedziałam się że przyszedł mail od pracownika owej firmy że takiego pojazdu nie posiadają w swojej flocie i auta nie chciano mi wydać z powodu braku autoryzacji faktury na infolinii panie nic nie wiedziały !!!! Musiałam za fakturę zapłacić sama z własnych środków ok 1400 zł do dnia dzisiejszego mimo wielu prób z mojej strony wysyłania maili i telefonowania jest zero oddzewu i zainteresowania się sprawą . Każdy mówi co innego każdy jest niekompetentny a do nikogo kompetentnego nie chcą podać numeru telefonu poprostu takich ludzi tam nie ma !!!!!! Nie polecam nikomu tej firmy będziecie mieć straszne trudności w trakcie użytkowania pojazdu . Jeszcze jedno pracownicy którzy odeszli z tej firmy poświadczają niekompetencję , naprawę aut w nieautoryzowanych placówkach a przede wszystkich brak fachowości i rzetelności wobec do swoich klientów !!! Odradzam

5 / 5 2019-01-12

Od dłuższego czasu wypożyczam auta od carfree i jeszcze ani razu się na nich nie zawiodłem - polecam!

5 / 5 2019-01-09

Wykonują swoją prace jak należy. Samochód został poprawnie przystosowany do jazdy. Polecam

5 / 5 2019-01-04

Zdarzyło mi się raz skorzystać z ich usług i muszę przyznać, że jest to chyba jedna z lepszych firm dostępnych na polskim rynku. Polecam serdecznie :)

4 / 5 2018-12-25

Fachowa obsługa pomogła mi szybko i wygodnie wynająć samochód na weekend. Polecam

5 / 5 2018-12-24

Jako nowy klient, uważam, że carfree zaimponował mi swoją profesjonalnością w obsłudze klientów - infolinia bardzo miła i odpowiedzialna. Natomiast auto, które zamówiłem, zostało dostarczone w punkt na czas.

5 / 5 2018-12-24

Nic tak nie charakteryzuje carfree jak bogata flota, szybka dostawa czy profesjonalna obsługa. Nic tylko korzystać :)

5 / 5 2018-12-23

Bardzo profesjonalna firma, przy podpisywaniu umowy Pan w salonie bardzo kompleksowo wyjaśnił mi warunki najmu. Dzięki temu nie miałam żadnych problemów przy zwrocie.

5 / 5 2018-12-21

Nie ukrywam, że do carfree byłem negatywnie nastawiony. Jakiegoś dnia miałem problem z własnym autem a musiałem szybko dostać się do innego miasta. Postanowiłem, że warto spróbować i w sumie okazało się, że jest totalnie inaczej niż myślałem. Miła obsługa oraz naprawdę zadbane auta

1 / 5 2018-12-17

Auto nie zostało dostarczone wogóle.Próby dodzwonienia się katasrtofa , automat informował mnie: jesteś pierwszy w kolejce a operator odbierał dopiero po około 20 minutach.Po kontakcie i wyjaśnieniach że auto nie zostanie dostarczone które trwało około 1 godziny pani zaproponowała abym dojechał po odbiór innego auta z Bydgoszczy do Poznania. ŻENADA. Dwa lata temu miałem okazję korzystać z usług CARFREE , po dwóch dniach auto uległo awari szkoda więcej pisać omijać szerokim łukiem.

5 / 5 2018-12-12

Na carfree zawsze można polegać. Mojemu przyjacielowi zepsuło się auto w czasie gdy musiał pilnie dostać się na spotkanie ze swoim szefem. Niestety sam osobiście byłem za daleko, dlatego zadzwoniłem po was i myślę, że gdyby nie wy, to mógłby mieć poważne problemy.. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-12-07

Wynająłem auto w carfree na dłuższy okres. Według mnie to była bardzo dobra decyzja - infolinia 24/7, serwis, przeglądy i ubezpieczenie. O wiele łatwiej było wynająć niż kupić i trudzić się z kosztami utrzymania.

5 / 5 2018-12-05

Profesjonalnie, szybko i adekwatnie pod względem ceny - po prostu carfree :)

1 / 5 2018-12-04

Jakiś czas temu znajomy mi polecił usługi Carfree. Nie do końca byłem do nich przekonany, ale ze względu na kryzysową sytuację musiałem skorzystać. Myślę, że lepiej trafić nie mogłem - czyściutke auto dostarczyli na czas bez jakichkolwiek kłopotów.

5 / 5 2018-11-29

Wypożyczyłam wasze auto na weekend aby pojechać do swojej przyjaciółki. Muszę przyznać, że całkiem oszczędne są te wasze samochody, a dodatkowo bardzo wygodne!

5 / 5 2018-11-29

Porządna firma z ładnymi autami i kulturalną obsługą, polecam :)

5 / 5 2018-11-26

Potrzebowałem auto na już. Zadzwoniłem do carfree, która zapewniła mi samochód w dobrej cenie.

5 / 5 2018-11-23

Wybierając się na weekendową wycieczkę stwierdziłem, że warto by skorzystać z carfree i jak mam szczerze mówić, to lepiej trafić nie mogłem. Wraz z rodziną jednoznacznie stwierdziliśmy, że auta macie naprawdę zadbane i komfortowe :)

5 / 5 2018-11-17

Jakiś czas temu znajomy mi polecił usługi Carfree. Nie do końca byłem do nich przekonany, ale ze względu na kryzysową sytuację musiałem skorzystać. Myślę, że lepiej trafić nie mogłem - czyściutke auto dostarczyli na czas bez jakichkolwiek kłopotów.

5 / 5 2018-11-17

Sugerując się licznymi artykułami, wypożyczyłem w carfree auto na wyjazd za granicę. Wszystko poszło jak trzeba, auto bezawaryjnie dało radę przewieźć mnie i moją rodzinę do Bułgarii i z powrotem.

1 / 5 2018-11-13

Od dłuższego czasu wypożyczam auta od carfree i jeszcze ani razu się na nich nie zawiodłem - polecam!

5 / 5 2018-11-07

Szybka papierologia i jeszcze szybszy wynajem. Nie tylko ja mogę polecić carfree ale i także moja żona, która korzysta z usług od lat.

1 / 5 2018-11-01

Fatalna jakość obsługi szczególnioe w centrali i dziale reklamacji. Firma ucieka się do oszustw aby wyciągnąc pieniądze od klientów. Tydzień po oddaniu samochodu otrzymałem wezanie do zapłaty kosztów czyszczenia auta 250zł (! ), mimo, ze pracownik przy odbiorze zapewniał mnie,że wszystko jest w porządku. Samochody i wyposażenie o słabym stanie technicznym. Pierwszy samochód był niesprawny. Wydano nam inny. Ogrzewanie było nie działało. Firma nie wywiązuje się z własnych zobowiązań. Rekompensata za koszt y naprawy usterki auta przy poprzednim najmie została mi zwrócona jedynie częściowo. Spędziłem godziny wyjaśniając sprawę z róznymi osobami. Kompletna strata czasu i pieniędzy. Radzę omijać.

5 / 5 2018-10-20

Usługi szybkie, auta dopieszczone, ceny normalne. Wypożyczalnia samochodów od ludzi dla ludzi :)

5 / 5 2018-10-19

Z okazji urodzin 10 letniej córeczki chcieliśmy z żoną zorganizować małą imprezkę dla niej oraz koleżanek. Wpadliśmy na pomysł aby zorganizować wyjazd do kina oraz zoo- był tylko jeden problem. Córka chciała zaprosić 5 koleżanek a ja nie miałem wystarczająco dużego auta, aby wszystkich wziąć. Na szczęście przyjaciel podsunął mi ofertę busów w Carfree. Muszę przyznać, że była to jedna z moich lepszych decyzji. Wynajęliśmy za około 120 zł za dobę Citroena C4 Grand Picasso. Nigdy nie jeździłem autem takiej klasy. Auto było umyte i pachnące, plus profesjonalna i miła obsługa. Naprawdę szanuję i polecam firmę Carfree :)

5 / 5 2018-10-14

Jak dla mnie naprawdę fajnie, wszystkie papierki sprawnie podpisałem i od razu mogłem wyruszać.

5 / 5 2018-10-14

Z wypożyczeniem, oddaniem czy nawet z samym samochodem podczas jazdy nie było kłopotu, polecam.

5 / 5 2018-10-06

Z Carfree korzystam od paru lat i nigdy nie miałem z nimi jakiegokolwiek problemu. Auta zawsze dostarczane na czas, obsługa bardzo miła, natomiast cena standardowo atrakcyjna.

1 / 5 2018-10-04

Stanpwczo odradzam jaki kolwiek kontakt z ta firma. To zwykli oszusci i naciagacze. Samochody stare zniszczone brudne smierdzace w srodku. Nieserwisowane i skrajnie niebezpieczne. Wlascicielnie dba o bezpieczenstwo klientow tylko o wlasna kieszen, aby pprtfel byl pokazny. Nie szanuje ani pracownikow ani klientow. Mobbing w stosunku do pracownikow jest widoczny golym okiem juz z daleka. Powinien sie ktos zajac ta firma i przyjrzec dokladnie wszelakim przekretom finansowym jakie maja tam miejsce. Pracownik w tej firmie jest ppzbawiony wszlkich praw, nikt nie ma prawa glosu ani do dnia wolnego. Ci ludzie pracuja ponad 200h tygodniowo niekiedy nawet do 20 godz na dobe. Nie nalezy wspierac takiego procederu a skutecznie go zwalczac. Nierzadko ludzie pracujacy tam boja sie przeciwstawic szefostwu aby nie zostac zwolnionym dyscyplinarnie w trybie natychmiastowym! Odradzam korzystanie i jakikolwiek kontakt z ta firma!

5 / 5 2018-10-03

Nie od dziś korzystam z usług firmy i uważam, że na tle konkurencji naprawdę nieźle im idzie, auta zawsze czyste i na czas.

1 / 5 2018-10-03

Podrozowalam ostatnio do Modlina z 3 dzieci (najmlodsze 6 miesiecy). Nie dostalismy samochodu ktory zamowilismy - zamiast 7 osobowego auta chcieli nam dac vana - byl bardzo brudny (akurat wrocil z budowy!). Po 1.5 godziny czekania i dyskusji dostalismy 5 osobowy samochod - i nie wazne ze zaplacilam za 7 osobowy! Z gorsza firma jeszcze nigdy nie mialam doczynienia.

5 / 5 2018-09-30

Carfree to po prostu jakość, nic dodać nic ująć ;)

5 / 5 2018-09-30

W końcu jakaś normalna firma, która ceni czas klienta. Nie raz zamawiałem auta u różnych wypożyczalni i bardzo często dochodziło do sytuacji w której musiałem czekać za samochodem po x czasu. Pracownik od Carfree przyjechał na czas jak trzeba.

5 / 5 2018-09-23

Pan z salonu w Krakowie wyjaśnił jasno i przejrzyście jak wyglądają warunki umowy. Formalności zamknięte bez żadnych problmemów. Pozostaje mi polecać wszystkim tą firmę :)

5 / 5 2018-09-21

Transakcja przebiegła jak należy - szybko i sprawnie. polecam

5 / 5 2018-09-18

Z każdym powrotem do Polski korzystam z carfree, choć musze przyznać, że wcześniej sprawdzałem ofertę innych wypożyczalni i jak mam porównać to o wiele lepiej mi tutaj :)

5 / 5 2018-09-15

Zamówiłam auto pod dom wraz z fotelikiem dla mojego małego Adasia. Niestety samochód dotarł z chwilowym opóźnieniem, ale za to było w komplecie tak jak chciałam.

5 / 5 2018-09-14

Kilka razy mi się zdarzyło wynająć auto z różnych klas i za każdym razem byłem zadowolony.

5 / 5 2018-09-11

W zeszłym tygodniu potrzebowałem samochód "na teraz", zadzwoniłem do nich i w piorunującym tempie podstawili mi auto.

5 / 5 2018-09-11

Takiej firmy jak Carfree brakowało na naszym polskim rynku. Nic tylko polecać tą firmę innym

5 / 5 2018-09-11

Zależało mi głównie na szybkiej obsłudze, ponieważ się spieszyłem na ważne spotkanie. Carfree mi to zapewniło. Wielki plus dla was :)

5 / 5 2018-09-08

Polecam! Wyjechałem w zeszłym tygodniu autem od carfree w trase między Niemcy a Polskę w celach służbowych. Auto podołało, jestem naprawdę zadowolony.

5 / 5 2018-09-06

Kolega ostatnio polecił mi tą firmę. Bardzo sobie ją chwalił, dlatego myślałem, że przesadza, do czasu kiedy odwiedziłem firmę Carfree w Kaliszu. Piękne auta, profesjonalna obsługa, to właśnie to co zastałem gdy przyjechałem do firmy. Polecam wszystkich gorąco tą firmę! ocena na 6+

5 / 5 2018-09-03

Jeżeli ktoś szuka profesjonalnej wypożyczalni aut, to gorąco mogę polecić carfree, pomocna obsługa i bardzo zadbane auta!

5 / 5 2018-09-03

Polecam tą wypożyczalnię, auto zawsze dobrze przygotowane do trasy

5 / 5 2018-09-01

Zamówiłem auto i doszło w naprawdę świetnym stanie. Aż miło spędzać wakacje bezawaryjnie :)

5 / 5 2018-08-16

W ofercie Carfree każdy znajdzie coś dla siebie. Korzystam regularnie od 3 lat i nie miałem nigdy większych problemów. Osobiście polecam forda focusa, a dla osób z mniejszym portfelem skode citigo :)

5 / 5 2018-08-15

Zamówiłam w ostatnim czasie auto, niestety pan, który dostarczał auto, spóźnił się o 1h, ale za to fotelik dla dziecka był na miejscu oraz reszta zgadzała się z opisem. polecam.

5 / 5 2018-08-14

Mam troje dzieci, a nie wszystkie wypożyczalnie oferują samochody rodzinne. Na całe szczęście jest carfree, które oferuje przestronne samochody w świetnej cenie. Wypad za miasto na weekend okazał się bardzo udany.

5 / 5 2018-08-02

Gorąco polecam, cały wynajem przebiegł szybko i w dogodnej cenie.

1 / 5 2018-07-31

Pojazdy zadbane, miła obsługa czego chcieć więcej?

1 / 5 2018-07-29

Ostatnio wpadło kilka prawdziwych opinii to szynka reakcja musiała być. Nagle jednego dnia kilkanaście pozytywnych opinii. Co za magia. Firma to cyrk na kółkach prowadzona przez najgorszego Prezesa jaki tylko może być. Pracownicy to dzieci maksymalnie 25 lat i kilka osób w wieku starszym które są dla pozorów. Wyobraźcie sobie, że te dzieci robią wszystko a zarazem nic. Reasumując dostajecie graty które dają Wam dzieci. Później te dzieci was obsługują na infolinii bądź Was rozliczają i czekają aż Pan prezes każe im wprowadzisz kolejne kłamstwa w firmie aby klient nie wiedział jak tragiczna jest sytuacja. Firma ma mega długi i zaraz pójdzie na dno. Już są nie wypłacalni dla pracowników, serwisantów i innych..

5 / 5 2018-07-28

Nie od dziś korzystam i szczerze polecam, nigdy nie mialem problemow z autami carfree

5 / 5 2018-07-17

Do carfree zadzwoniłem za namową przyjaciela i nie zawiodłem się wysokiej klasy wypożyczalnia z jasnymi zasadami.

5 / 5 2018-07-15

Pierwszy raz wynajęłam auto z carfree. Ponieważ jestem bardzo zadowolona z usługi, zdecydowałam się na wystawienie dobrej opinii tej firmie. Polecam przede wszystkim za punktualność w podstawiania i odbiorze auta, za czyste i pachnące auto w środku, infolinię która udzieliła mi wszystkich niezbędnych informacji. Na pewno jeszcze skorzystam.

5 / 5 2018-07-10

Konkretna i fachowa obsługa. Na pewno jeszcze wpadnę :)

5 / 5 2018-07-01

Jakiś czas temu musiałem dostać się z Poznania do Warszawy. Zdecydowałem się na carfree przez niską cenę najmu i oczywiście tak jak się spodziewałem wszystko poszło ok - opel astra, którą wybrałem była totalnie bezawaryjna i dowiozła mnie na miejsce.

5 / 5 2018-07-01

Potrzebowałem auto na szybko, co naturalnie dla carfree to nie było problemem. Umowa jest tak przejrzysta, że podpisałem ją w mgnieniu oka i po chwili już mogłem się cieszyć wypożyczonym samochodem.

4 / 5 2018-06-29

Wszystko w porządku. Pani bardzo miła, a sam pojazd czysty i zatankowany :)

5 / 5 2018-06-26

Z usług carfree pierwszy raz skorzystałem 3 lata temu od tamtego czasu regularnie ich odwiedzam. Polecam, solidna firma.

5 / 5 2018-06-22

Ostatnio przydarzyła mi się niemiła sytuacja. Miałem wypadek, cały zderzak rozwalony w moim prywatnym samochodzie. Musiałem dać samochód do mechanika, ale nie miałem żadnego samochodu zastępczego. Na szczęście znalazłem firmę Carfree, która rozwiązała mój problem. Wynająłem opla astrę, który był chyba najlepszym autem jakim do tej pory jeździłem. Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. A przy tym nie drogo!

5 / 5 2018-06-17

Nie ma firm idealnych ale widać że carfree bardzo mocno się stara jestem zachwycona wysoką jakością obsługi i prostotą z jaką udało mi się wypożyczyć samochód.

5 / 5 2018-06-16

Nie raz skorzystałam z usług carfree i jestem przekonana o tym, że naprawdę umieją zadbać o klienta - zadbane auta zawsze na czas ;)

5 / 5 2018-06-15

Wynajmowałam w zeszłym miesiącu u Was samochód i przyznaje, że naprawdę warto. Profesjonalna obsługa i atrakcyjne ceny, to mi się podoba :)

5 / 5 2018-06-09

Podstawili mi samochód prosto na lotnisko bez zbędnych formalności, prawo jazdy i dowód wystarczyły. Polecam wszystkim podróżującym samolotem do Poznania.

5 / 5 2018-06-07

Na podstawie konkurencji, muszę naprawdę przyznać, że carfree robi swoje, obsługa błyskawiczna i profesjonalna.

5 / 5 2018-06-07

Miesiąc temu przyleciałem samolotem na lotnisko w Warszawie. Z początku zastanawiałem się jaką wybrać wypożyczalnie. Finalnie wybrałem carfree i nie żałuje :) Cena, profesjonalna obsługa to jest to co wyróżnia tą firmę na tle innych. Firma godna polecenia.

1 / 5 2018-06-06

Pragne ustrzec wszystkich myslacych o wynajmie auta z tej pozal sie Boze firmy! Zwykli oszusci ii naciagacze! Zanim wzialem od nich auto tez czytalem opinie .. jednak pomyslalem ze te zle opinie nie maja wuele wspolnego z prawda a zawsze trafi sie ktos komu ciagle jest zle i nic munie pasuje. Jednak przekonalem sie na wlasnym zdrowiu nerwach i oczywiscie portfelu jaka ta firma jest! Niechce mimi sue opisywac bo za duzo tego by opowiadac w jakim stanie dostalem auto. Oczywiscie nie to co zamawialem.jak zostalem potraktowany przez infolinie itp. Sprawe zglosilem juz na policje jak i adwokatowi. Tez prowadze wlasny biznes i w Polsce bywam czesto przez co wynajmuje samochody, jednakto to byla jakas porazka zyciowa! Przygladalem sie opinia dot tejze firmy i przyznam szczerze ze jes niemniej dziwne poxytywne kom o podstawieniu auta w godzine bzdura! Jedna negatywna opinia a za chwil3 pozytywne! Tak tez bedzie pewnie i w tym przypadku, w krotkim czasie pojawie sie opinie wyssane z palca. Sa to moil mili Panstwo falszywe opinie, ktore sie wykupuje :) nie ma co sugerowac sie nimi bo te prawdy nie widzialy a nawet kolo niej nie staly.Mili Panstwo serdecznie przestrzegam przed nimi, jezeli szanujecue siebie swoj czas i ciezko zarobione pieniadze poszukajcie gdzie indziej. Tutaj zmarnujecie czas zszargacie nerwyi jeszcze stracicir pieniadze na zloma kilkuletniego rozklekotanego i jeszcze po 2000 zl za kazdy uszczerbek ktory byl na aucie w momencie wydania a przy zwrocie okazuje sie ze to klient zrujnowal auto. Zenada#

1 / 5 2018-06-04

Na szczescie wlasnie zakonczyl sie moj nieszczesny wynajem i jakikolwiek kontakt z ta firma!to zwykli oszusci i klamcy. Fakt kaucji nie pobieraja bo i niby za co. Samochody stare zaniedbane, kompletnie nie przygotowane brak oleju w silniku, zepsute wycieczarczki,nie dzialajaca klimatyzacja, zepsute sprzeglo.auto rozklekotane i wydawalo odglosy czolgu . Zglaszajac ten fakt na infolinie zostalam przez jakas mila pania wysmiana,ze niby czego sie spodziewalam za taka cene.. hmm wsumie miala racje. To sa zwykle zlomy ktore w zadnym wypadku nie sa bezpieczne. Niby dopiero co przeglad byl haha zenada. U kumpla w garazu albo lewa pieczatka podbite.nikt przy zdrowych zmyslach nie dopuscil by czegos takiego do jazdy.jak mozna tak oszukiwac ludzi i jarazac klientow na niebezpieczenstwo. Malo tego za olej silnikowy,naprawione sprzeglo i. Wymienione wycieraczki nikt mi pieniedzy nie zwrocil a sluchawka jest odkladana przez panie z info jak tylko podaje nazwisko. Rozumiem wiec ze tu sie nic dobrowolnie nie zalatwi i trzeba bujac sie po sadach o zwrot kilkuset zlotych.. ehh stanowczo odradzam jakakolwiek wspolprace czy kontakt z nimi. Banda zlodziei

5 / 5 2018-05-22

Miesiąc temu miałem przyjemność korzystać z usług firmy Carfree. Byłem w Szczecinie w delegacji, wynajmowałem Skode Citigo. Muszę przyznać, że autko było zadbane i wyczyszczone, sama obsługa szybka i profesjonalna. Z pewnością do nich wrócę, polecam

1 / 5 2018-05-16

Pracowałem w CarFree kawał czasu, zostałem oszukany na kilkadziesiąt TYSIĘCY złotych. Wyzysk po 16 godzin pracy za stawkę która w Polsce jest nielegalna!!!!! Wszystkie dane klientów są ogólnodostępne i ma do nich dostęp pierwszy lepszy pracownik. RODO w firmie nie istnieje a samochody są stare i zniszczone. Jeżeli możecie to wybierzcie inną wypożyczalnie!!!!

5 / 5 2018-05-14

super

5 / 5 2018-05-12

Widać, że firma się rozwija i zaopatrza się w kolejno nowe modele samochodów, dlatego z przyjemnością odwiedzam firmę Carfree, bo wiem, że zawsze mają coś dla mnie. Za to szanuję tą firmę, polecam :)

5 / 5 2018-05-11

Obsługa ma świetne podejście do klienta, jasna i rzeczowa umowa, wszystko przebiegło sprawnie , samochód czysty i pachnący.

1 / 5 2018-05-10

Byłem w salonie w lodzi i muszę przyznać, że carfree ma naprawdę wszystko ladnie ogarnięte. Z wypozyczeniem nie bylo problemu, papierki migiem podpisane i mozna bylo jechac.

5 / 5 2018-05-05

Jako osoba tradycyjna nie jestem przekonany do tych nowych metod wypożyczania samochodu telefonem dlatego zdecydowałem się tradycyjnie zadzwonić do carfree i szczerze mogę polecić wszystkim.

5 / 5 2018-05-04

Tanio, łatwo i przyjemnie. Dla carfree wielki plus za to co robi.

5 / 5 2018-04-29

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, auto czyste i bez zastrzeżeń przez cały czas użytkowania, wyczerpujące informacje na wszystkie pytania. Polecam jak najbardziej!!!

5 / 5 2018-04-28

Kilka razy korzystałem w Krakowie i Łodzi i nie mam większych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-04-25

Terminowość i dokładność - to cechy które lubie w carfree :)

5 / 5 2018-04-13

Razem z zespołem zostaliśmy zaproszeni na imprezę poza miastem a nikt z nas nie posiadł busa żeby zabrać sprzęt. Zdecydowaliśmy się bus od carfree i sprawdził się doskonale a formalności załatwiliśmy w kilka minut.

1 / 5 2018-04-10

i jak tam panie Mchowski, nadal blokujemy negatywne - PRAWDZIWE - opinie?

5 / 5 2018-04-05

Stanowczo polecam tą firmę. Nie ma najmniejszego problemu z wynajęciem auta tego samego dnia przez telefon - dojeżdżają tak jak trzeba, na czas.

5 / 5 2018-03-28

Kombi jest samochodem niezłej klasy, dotarł bez jakichkolwiek zniszczeń, przede wszystkim czysty, co dla mnie osobiście jest ważne.

5 / 5 2018-03-21

Prosta firma, która oferuje klientowi zadbane pojazdy w przystępnych cenach.

5 / 5 2018-03-20

Byłam, korzystałam i mogę śmiało polecić każdemu, auto umyte, obsługa bardzo miła :)

1 / 5 2018-03-19

Byłem wczoraj w salonie i muszę przyznać, że firma naprawdę mi zaimponowała. Wszystko dopięte na ostatni guzik - prosta i całkowicie zrozumiała umowa, miła i profesjonalna obsługa + czyste i zadbane samochody.

5 / 5 2018-03-16

Ostatnio po raz pierwszy skorzystałem z usług carfree i na tyle jestem zadowolony z ich usług, że na pewno zostanę na dłużej ;)

1 / 5 2018-03-15

Profesjonalna firma, która zapewnia wszystkim klientom zadbane samochody w przystępnych cenach. Polecam

5 / 5 2018-03-14

Korzystanie z usług carfree to nic innego jak przyjemność. Liczy się nie tylko oferta a także i obsługa, która swoja robotą zasługuje na medal. Polecam :)

5 / 5 2018-03-14

Idealne rozwiązanie dla ludzi w ciągłym ruchu. Wynająłem samochód w Warszawie i oddałem go w Łodzi przy czym mogłem załatwić sprawy biznesowe po drodze. Uważam, że oferta Carfree jest naprawde atrakcyja w porównaniu do konkurencji.

5 / 5 2018-03-13

Pan, który dostarczył mi auto się nieco spóźnił ale poza tym wszystko było ok, nawigacja o którą prosiłam idealnie zdała egzamin.

5 / 5 2018-03-11

Mój samochód Opel Astra był pod moim domem już po godzinie umyty i zatankowany a ja mogłem ruszać dalej do kolejnego klienta.

5 / 5 2018-03-08

Dwa miesiące temu miałam okazje korzystać przez dłuższy czas z usług firmy Carfree. Wynajęłam u nich na 30 dni Skode Citigo. Samochodzik elegancki, umyty i dodatkowo mało palił. Świetne auto, świetna firma 5/5 :)

5 / 5 2018-03-07

Widać, że poukładana firma. Dzwoniłam na infolinie aby dowiedzieć się coś więcej na temat samochodów. Pani z którą rozmawiałam odpowiedziała mi na wszystkie pytania, a przy tym była bardzo miła. Dzięki niej udało mi się wybrać auto jakie potrzebowałam - naprawdę polecam ;)

5 / 5 2018-03-05

Nie miałam pomysłu jak dotrzeć do domu z lotniska Warszawa-Modlin - osoba która miała po mnie przyjechać zawiodła, natomiast taksi wyniosła by mnie za wiele w moje okolice. Pomyślałam, że warto by spróbować carfree.. i nie myliłam się, jak na to jaką drogę przebyłam, wyszło naprawdę tanio, a dodatkowo bardzo dobrze mi się prowadziło auto.

5 / 5 2018-02-28

Skorzystałam z ich uslug raz na lotnisku we Wrocławiu. Poszło szybko i tanio. Dodatkowym plusem jest brak kaucji.

5 / 5 2018-02-27

Bardzo przyjemna i obsługa w salonie. Nie miałam najmniejszych problemów z załatwieniem auta.

5 / 5 2018-02-25

Samochód dostarczony w punkt na czas tak jak trzeba, to jest właśnie carfree :)

Rzetelne opinie o Carfree

Carfree

Siedziba
Warszawa

WWW
https://carfree.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48223088887

Komórka
-

Infolinia
+48794500550

Logowanie