Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

Cenazdrowia.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Cenazdrowia.pl
2019-03-06

Dziś zamawiasz,dziś masz i to w bardzo dobrej cenie,zwłaszcza przy odbiorze własnym.Zawsze kupuję w aptece Medicor-coraz częściej przez internet.Gdyby można kupować w systemie internetowym leki na receptę byłoby suuuper!

5 / 5 2019-01-31

To juz kolejne zakupy w aptece int. CENAZDROWIA !! Jak zwykle tanio i sprawnie !! przesylka bezpiecznie zapakowana!Pelen profesjonalizm w obsludze!Atrakcyjne promocje i mozliwosc uczestnictwa w programie lojalnosciowym!! POLECAM I DZIEKUJE!

5 / 5 2019-01-25

Jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy, na której mi bardzo zależało! Dużo promocji, ulotki reklamowe, przystępna cena. Polecam!!!

5 / 5 2018-09-13

Polecam, kupiłem produkt którego nigdzie indziej nie mogłem znaleźć, a do tego w dobrej cenie. Kupując 3 szt płaciłem jak za 2 :)

5 / 5 2018-08-03

Ekspresowa dostawa, paczka rzetelnie zapakowana co nalezy do rzadkości. W środku duzo gratisów oraz materiałow reklamowych. POLECAM!!!!!!!!!

5 / 5 2018-07-20

Kupowałam już wcześniej leki przez internet ale jeszcze nigdy nie byłam tak pozytywnie zaskoczona. Wspaniały kontakt, korzystne ceny, szybka dostawa :) POLECAM!

2018-05-13

Kupowałam już 3 razy na cenazdrowia.pl Zawsze przesyłka docierała na czas, porządnie zapakowana a ostatnio jeszcze miła niespodzianka - kilka próbek nowości kosmetycznych - wystarczyło wypełnić ankietę na ich stronie. Fajny pomysł.

5 / 5 2018-05-04

to mnie jeszcze nikt nie zaskoczył.Fachowo,szybko i stosunkowo tanio.Polecam serdecznie

5 / 5 2018-03-20

Szybka realizacja,transakcja bez najmniejszych problemów.Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-02-01

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Jeśli będę kupować kosmetyki to tylko w tej Aptece,ponieważ traktuje klienta z szcunkiem i do produktu kupionego dołącza małe upominki co jest bardzo miłe

5 / 5 2018-01-16

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w cenazdrowia.pl. Ceny naprawdę atrakcyjne, maile informujące o dotarciu zamówienia i wysłaniu przesyłki. I co ciekawe mnóstwo informacji pozamarketingowych, szczególnie przydatne normy laboratoryjne.

5 / 5 2017-12-29

Jestem mile zaskoczony fachowością i uprzejmością farmaceuty.Robienie zakupów w tej aptece jest dla mnie przyjemnością.Ponadto otrzymałem ładne dodatki reklamowe.Polecam zakupy w tej aptece.

5 / 5 2017-06-29

Polecam ten sklep. Szybka dostawa, bezproblemowy kontakt telefoniczny. Dużo ciekawych artykułów na stronie. Dobrze wyeksponowana informacja o leku. Ceny też korzystne ;)

5 / 5 2017-05-25

Kupiłam kosmetyki, ceny konkurencyjne. W przesyłce znalazłam jeszcze próbki nowości, miły list i ulotkę z promocjami. Polecam.

5 / 5 2017-04-08

Rzetelna informacja o leku.Szybka realizacja zamówienia.PROFESJONALNIE:)POLECAM!!!

Rzetelne opinie o Cenazdrowia.pl

Cenazdrowia.pl

Siedziba
Pleszew

WWW
http://www.cenazdrowia.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
0801 011 957

Logowanie