Kategorie: / Sport

Centrumrowerowe.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.89
opinie o Centrumrowerowe.pl
1 / 5 2021-11-29

brak możliwości dodania opinii o przedmiotach, same opinie wyglądają na wymyślone przez twórców sklepu, skąpe opisy produktów, wysokie ceny, płatny zwrot

5 / 5 2019-03-25

Super.

5 / 5 2019-03-19

Bardzo szybka dostawa, niskie ceny. Polecam

5 / 5 2019-03-18

Profesjonalna obsługa , szybka dostawa , duża wiarygodność i towar zawsze tak jak należy , ceny konkurencyjne. Często kupuję to wiem.

5 / 5 2019-03-17

Wszystko OK. Błyskawiczna wysyłka.

5 / 5 2019-03-16

Profesjonalna obsługa.Polecam.

5 / 5 2019-03-13

Polecam

5 / 5 2019-03-11

Szybka przesyłka do serwisu gdzie złożono mi rower. Serwisant bardzo rozmowny. Polecam

5 / 5 2019-03-07

Szybko i profesjonalnie, polecam

5 / 5 2019-03-07

bardzo profesjonalne podejście do klienta,szybka wysyłka towar zgony z opisem. Polecam sklep.

5 / 5 2019-03-07

Super Sklep internetowy z częściami rowerowymi. Miła i fachowa obsługa. Zawsze odpowiadają na maile. Dostawa błyskawiczna, towar zgodny z opisem. Czegóż więcej chcieć! Polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2019-03-06

Ok, dziękuję

5 / 5 2019-03-04

Świetny zakup w sprawdzonym sklepie. Wrócę tam nie raz!

5 / 5 2019-02-26

Szybko i sprawnie polecam

5 / 5 2019-02-22

To już któryś z rzędu zakup w centrum rowerowym i wszystko jest na najwyższym poziomie. Dostawa, kontakt, pakunek, zdecydowanie polecam!

5 / 5 2019-02-20

Wszystko tak jak powinno być

5 / 5 2019-02-15

Kupiłem rower dla siostry w tym sklepie. Obsługa profesjonalna, szybka przesyłka, rower był wyregulowany i solidnie spakowany. Tylko ustawić i przykręcić kierownice oraz ***y. Kupuje tu również części do rowerów, nigdy nie było problemów. Polecam

5 / 5 2019-02-13

Szybka realizacja zamówień,szczerze polecam.

5 / 5 2019-02-10

Ok.polecam

4 / 5 2019-02-04

Wszystko OK

5 / 5 2019-02-02

Great.!!!

5 / 5 2019-02-02

Brak uwag wszystko OK.

5 / 5 2019-01-27

Bardzo jestem zadowolona. Mieliśmy trochę problemu z zamówieniem on Line. Telefonicznie wszystko bardzo miło zostało naprawione. Przesyłka błyskawiczna.rower super. Polecam

5 / 5 2019-01-23

Wszystko super

5 / 5 2019-01-11

Sprawnie, szybko, bezproblemowo :)

5 / 5 2019-01-10

Zakupy bardzo udane, jak zwykle,zamówienie w paczkomacie następnego dnia.

5 / 5 2019-01-10

Transakcja łatwa, prosta i przyjemna. Super szybka!

5 / 5 2019-01-09

Wszystka sprawnie i tak jak ma być. Polecam

5 / 5 2019-01-04

Profesjonalnie

5 / 5 2019-01-04

Szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2019-01-04

Super sklep. Towar godny z opisem. Na razie mało używany, więc trudno o ocenę jakości i trwałości

5 / 5 2019-01-04

Wszystko w 100% ok,by tak dalej.Polecam

5 / 5 2018-12-28

Profesjonalna obsługa, niestety zamówiony kask okazał się za mały i trzeba było go zwrócić - przez co sprawdziłem cały proces, wszystko buło OK.

5 / 5 2018-12-28

Wszystko ok , polecam

5 / 5 2018-12-22

Rewelacja! Jak zwykle sklep stanął na wysokości zadania i zrealizował zamówienie błyskawicznie a do tego najtańsza oferta na rynku. Polecam

5 / 5 2018-12-19

Wszystko jak najbardziej na 5 plus:) Polecam ,ceny super i szybka przesyłka

5 / 5 2018-12-16

Profesjonalnie i super ekspresowo..Polecam

5 / 5 2018-12-16

Jak zawsze, mają towar który sprzedają. Szybka wysyłka i dobra cena. Polecam, to nie pierwsza rzecz którą tu kupiłem i zawsze jest super.

5 / 5 2018-12-10

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-12-09

Wszystko zawsze bardzo super. Jeśli jest jakiś problem z dostępnością, kwestia dotyczy zwrotu, kontakt ze sklepem jest zawsze szybki, uprzejmy i życzliwy.

5 / 5 2018-12-06

Szybko tanio terminowo

5 / 5 2018-12-03

Polecam, towar szybciej niż podawali, ze wyślą i wszystko zgodnie z opisem

5 / 5 2018-11-29

Jak zawsze: OK

5 / 5 2018-11-26

Polecam zakupy.

5 / 5 2018-11-21

Profesjonalne podejście do klienta. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-11-17

Polecam!!!

5 / 5 2018-11-14

Następnego dnia po złożeniu zamówienia przyjechał do mnie kurier z towarem. Polecam

5 / 5 2018-11-14

Od lat ten sam super poziom !

5 / 5 2018-11-12

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w centrum rowerowym. Szybko tanio i solidnie. Polecam

5 / 5 2018-11-12

rewelacja sklep zamawialem juz kilka razy i swietny sklep polecam

5 / 5 2018-11-12

Wszystko OK. Polecam. Złożyłem kilka zamówień i nigdy nie było żadnych problemów.

5 / 5 2018-11-08

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, dobra cena w stosunku do jakości.

5 / 5 2018-11-04

Polecam.

5 / 5 2018-11-04

Super sklep. Pozdr.

5 / 5 2018-11-02

Szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2018-11-02

bardzo sprawna obsługa i szybka przesyłka .

5 / 5 2018-10-30

Polecam!

5 / 5 2018-10-21

Mega szybka wysyłka, towar nowy i dobrze zapakowany.

5 / 5 2018-10-16

Bardzo profesjonalnie. Bardzo szybko.

5 / 5 2018-10-12

Sklep godny polecenia, szybka sprawna obsługa i pomimo małej wtopy z rozmiarówką (ale to trzeba brać duuużą poprawkę na azjatycką rozmiarówkę - ja wziąłem za małą poprawkę) nastąpiła szybka wymiana. Nie ma kłopotów ze zwrotem towaru. Polecam

5 / 5 2018-10-07

Super sklep

5 / 5 2018-10-05

Polecam

4 / 5 2018-10-05

Towar ok

5 / 5 2018-09-30

Kupowałem wiele razy. Zawsze szybko i sprawnie. Towar bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Sklep ma też dobrą infolinie. Szczerze polecam

5 / 5 2018-09-29

Jak zawsze wszystko w porządku.Będę kupował tam dalej.Polecam sklep w 100%.

5 / 5 2018-09-29

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-09-28

Szybka dostawa zamówione produkty bardzo dobre polecam

5 / 5 2018-09-26

Sprawnie i wszystko zgodnie z zamówieniem, lampka i pokrowiec szczelnie zapakowane i w bardzo dobrej cenie.

5 / 5 2018-09-24

Profeska

5 / 5 2018-09-23

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2018-09-05

kontakt telefoniczny, obsługa, wiedza i doświadczenie naprawdę na wysokim poziomie. Zamówienie złożone o godz 15:00 następnego dnia o 11 do odbioru w paczkomacie. REWELACJA!!!

5 / 5 2018-09-03

Dobre ceny, sprawne wysyłki, polecam każdemu

5 / 5 2018-09-03

To mój kolejny zakup. Przede wszystkim kolejny raz nie było problemów z ekspresową wysyłką. Dodatkowo bogaty asortyment i odpisujący na maile pracownicy. Jak na razie mogę śmiało polecić :)

5 / 5 2018-09-01

Konkurencyjne ceny, profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Polecam :)

5 / 5 2018-08-29

Polecam zakupy w tym sklepie .

5 / 5 2018-08-23

Wszystko ok polecam

5 / 5 2018-08-15

Największy wybór, doskonale ceny! Jest to mój ulubiony sklep rowerowy!

5 / 5 2018-08-09

..yes! yes! yes! wow!!!..

5 / 5 2018-08-07

Polecam

5 / 5 2018-08-03

Profesjonalna obsługa wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-08-02

Po prostu szybko i perfekcyjnie.

4 / 5 2018-07-31

Profesjonalne podejscie do klienta

5 / 5 2018-07-27

Mega szybka transakcja, najlepsze ceny, godny polecenia. Pogubiłem się w opcjach dostawy na karcie produktu możliwy paczkomat i kurier w koszyku tylko kurier?!.

5 / 5 2018-07-26

Towar zgodny z zamówieniem, szybko, sprawnie, wszystko ok. Polecam współpracę.

4 / 5 2018-07-20

zakupu w sklepie asortyment i ceny towarów na wysokim poziomie

5 / 5 2018-07-19

Kolejny zakup, bardzo dobre ceny, szybka przesyłka- rano płacę przez blik następnego dnia odbieram w inpost. Dlaczego jednak nie ma instrukcji montażu w języku polskim? Regulacja przerzutki z wersją obcojęzyczna nie jest prosta a nie wszystko jest w necie.

5 / 5 2018-07-19

polecam, jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-07-19

Super!

5 / 5 2018-07-17

Realizacja zamówienia błyskawiczna. Towar zamówiłem w gorącym okresie przedświątecznym, a przesyłka była do odbioru w paczkomacie następnego dnia. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-07-15

Szybka realizacja zamowienia,szczerze polecam znajomym i nieznajamym.

5 / 5 2018-07-08

Obsługa sprzedaży wzorowa

4 / 5 2018-07-06

Polecam

5 / 5 2018-07-06

Polecam

4 / 5 2018-06-30

Jak najbardziej polecam sklep. Sprawnie zrealizowane zamówienie.

5 / 5 2018-06-30

Bez zarzutu, wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-06-21

Polecam

5 / 5 2018-06-17

Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi w tym sklepie

5 / 5 2018-06-16

Sklep działa bardzo dobrze i bardzo szybko. Obsługa zapewnia wysoki komfort robienia nawet skomplikowanych i drogich zakupów. Polecam.

5 / 5 2018-06-13

Dosyc napusalam

5 / 5 2018-06-11

Fantastyczna i ekspresowa obsluga zamowienia. Serdecznie polecam i dziekuje:)

1 / 5 2018-06-07

przesyłkę przesłali szybko, niestety nie zgadzało się z opisem na stronie, oddałem do reklamacji. niestety stwierdzili, że przesyłka jest uszkodzona. zapakowane było oryginalnie.nie chcą zwrócić kasy (na razie). zobaczymy co będzie dalej. na tę chwile nie polecam korzystać z usług tego sklepu. czuje się po prostu oszukany. zobaczymy

5 / 5 2018-06-07

Najszybsza dostawa z jaką miałem odczynienia. Mniej niż 24 godziny od złożenia zamówienia do dostarczenia pod wskazany adres. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-06-05

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-06-01

Pełen profesjonalizm + Szybka realizacja zamowienia

5 / 5 2018-05-30

:) :) :) polecam

5 / 5 2018-05-29

Polecam

5 / 5 2018-05-29

To już kolejne zakupy w Centrum Rowerowym. Jak do tej pory wszystko SUPER!

5 / 5 2018-05-27

Do tej pory nigdy nie zawiedli. SUPER.

5 / 5 2018-05-27

Polecam

5 / 5 2018-05-17

Ogólnie rewelacja. Super kontakt i błyskawiczną wysyłka. Ceny ok!

5 / 5 2018-05-17

Polecam w 100% sklep.Wszystko tak jak w opisie a przede wszystkim szybka wysyłka.Polecam.

5 / 5 2018-05-13

owar zgodny z opisem, b szybka wysyłka . Polecam

5 / 5 2018-05-11

Polecam

5 / 5 2018-05-07

Szybko, bardzo szybko, zgodnie z zamowieniem! Super

5 / 5 2018-05-01

Jest to bezsprzecznie najlepszy sklep internetowy w Polsce z częściami rowerowymi. Bardzo miła fachowa obsługa i szybka realizacja zamówień. Zawsze odpowiadają na maile. Zawsze dobrze doradzą. Reklamacje potrafią załatwić w ciągu 3 dni.Polecam wszystkim ten sklep.Części są w przystępnych cenach, w porównaniu do innych sklepów.

5 / 5 2018-04-30

kompletny brak negatywów

5 / 5 2018-04-26

profesjonalne podejście szybka wysyłka i zgodność przedmiotu z opisem

5 / 5 2018-04-26

Jednym słowem Rewelacja!!!

5 / 5 2018-04-22

Kupuję w tym sklepie już kilka lat,zawsze jest to dla mnie przyjemność.Polecam wszystkim,to świetny sklep.

5 / 5 2018-04-19

Pracownicy zawsze wesołi i uśmiech nie schodzi im z twarzy obsługa bardzo przyjemna

5 / 5 2018-04-16

Bardzo wysoka jakość usług. Polecam

5 / 5 2018-04-11

zadowolona z dostarczonej przesyłki

5 / 5 2018-04-07

Obsługa błyskawiczna

5 / 5 2018-04-07

Towar zgodny z opisem. Ekspresowa wysyłka. POLECAM.

4 / 5 2018-04-06

super - polecam !!!

5 / 5 2018-04-01

Jak zawsze pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-03-30

Super sklep

5 / 5 2018-03-29

Polecam

5 / 5 2018-03-25

Wszystko super sprawnie, pełna profeska .Polecam!!

5 / 5 2018-03-21

Wszystko 100 % ok

5 / 5 2018-03-19

Jakość usługi godna polecenia.

4 / 5 2018-03-14

Szybko, sprawnie. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-03-13

Zamawiałem już 6 razy z centrumrowerowe.pl znów jestem zadowolony ! To niespotykane aby sklep internetowy działał w taki sposób :) Polecam polecam i jeszcze raz polecam moim zdaniem najlepszy sklep online z częściami rowerowymi.

5 / 5 2018-03-12

Wszystko szybko i sprawnie. Cena też bardzo konkurencyjna.

5 / 5 2018-03-08

Realizacja dostawy zgodna z zamówieniem.

5 / 5 2018-03-07

miodzio!

5 / 5 2018-03-07

Polecam!

5 / 5 2018-03-01

Super obsługa, doradca szybko pomógł mi w dobraniu odpowiedniego sprzętu. Polecam

5 / 5 2018-03-01

Pełny profesjonalizm

5 / 5 2018-02-28

Szybko i sprawnie polecam

4 / 5 2018-02-23

polecam

5 / 5 2018-02-19

Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówionym. Polecam

5 / 5 2018-02-17

Wszystko super

5 / 5 2018-02-13

Bardzo Serdecznie Polecam. Super obsługa .

5 / 5 2018-02-12

Wszystko sprawnie i szybko.Polecam

5 / 5 2018-02-11

W trudnym, przedświątecznym okresie zamówienie dostarczono błyskawicznie w opakowaniu bliskim świątecznemu. 6 w ocenie.

5 / 5 2018-02-08

POLECAM

5 / 5 2018-02-06

Polecam zakupy

5 / 5 2018-01-29

szybka realizacja, pomocny personel - polecam

5 / 5 2018-01-17

wszystko ok

5 / 5 2018-01-12

Tak powinno być w każdym sklepie

5 / 5 2018-01-09

Szybko sprawnie profesjonalnie.

5 / 5 2018-01-04

polecam

5 / 5 2018-01-03

Jak kupuję towary z magazynu wysyłka jest ekspresowa Jak nie mają w magazynie to trzeba się uzbroić w cierpliwość :)

5 / 5 2018-01-01

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-25

Sklep bardzo profesjonalny, obsługa miła i kompetentna. Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia. Z pewnością ten sklep wart jest polecenia wszystkim amatorom dwóch kółek.

5 / 5 2017-12-22

Bardzo dobry sklep.Polecam

5 / 5 2017-12-19

Sklep godny polecenia pod każdym względem!

4 / 5 2017-12-18

będę nadal korzystał z tego sklepu. Polecam

5 / 5 2017-12-16

Transakcja szybka i przyjemna

5 / 5 2017-12-15

Pełen profesjonalizm. Żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-12-13

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-12-10

Polecam w 100%. Szybko, profesjonalnie.

5 / 5 2017-11-30

Wszystko OK. POLECAM.

5 / 5 2017-11-26

Sklep warty polecenia :)

5 / 5 2017-11-22

Polecam każdemu!

5 / 5 2017-11-22

Najlepszy sklep na rynku.

5 / 5 2017-11-17

Szeroki asortyment, profesjonalna obsługa, korzystne ceny.

5 / 5 2017-11-13

Kupuje u nich od paru lat, rzadko kiedy wysylka trwa dłużej niz jest to napisane na stronue z przedmiotem. Zawsze pomoga, nie ze boli odpowiedz jest zawsze. Raz szybciej, raz później, ale wiadomo sam czlowiek nie jest. Ceny bardzo konkurencyjne.

5 / 5 2017-11-12

Wszystko super, bardzo szybka wysyłka zamówienia. Tylko dużo czasu zajmuje dodzwonienie się na infolinię :P

5 / 5 2017-11-10

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

4 / 5 2017-11-05

Profesjonalna obsługa. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam sklep "Centrum Rowerowe".

5 / 5 2017-11-04

wszystko ok, a sklep polecam

5 / 5 2017-11-04

Już kilkukrotnie tu kupowałem i za każdym razem jestem w pełni usatysfakcjonowany obsługą klienta.

5 / 5 2017-10-30

slawek

5 / 5 2017-10-30

Dobry kontakt. Wszystko szybko sprawnie tak jak powinno byc

5 / 5 2017-10-27

Miła obsługa

5 / 5 2017-10-24

Pełna profeska!!!

5 / 5 2017-10-22

Profesjonalna obsługa. Towar nie pasował i zwrot przebiegł bez problemu ,poleca.

4 / 5 2017-10-22

Towar dobrej jakości w konkurencyjnej cenie POLECAM

5 / 5 2017-10-16

Transakcja przeprowadzona wzorowo. :)

5 / 5 2017-10-08

profesjonalne podejście szybka wysyłka i zgodność przedmiotu z opisem

5 / 5 2017-10-05

Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. 100% profesjonalizmu.

5 / 5 2017-10-01

Korzystam od lat i jestem zadowolony.

5 / 5 2017-09-22

Polecam

5 / 5 2017-09-20

Szybko tanio solidnie. Polecam

5 / 5 2017-09-04

Towar dostarczony szybko, bez problemów, do tego cenne porady fachowców. Jestem w pełni zadowolony. Polecam

5 / 5 2017-08-30

Profesjonalna obsługa, można otrzymać poradę jaką dobrać cześć, akcesoria lub odzież na rower. Polecam

5 / 5 2017-08-25

Profesjonalna i doradztwo, szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-08-03

Kolejne zakupy i ponownie wszystko na najwyższym poziomie. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-08-02

wszystko ok

5 / 5 2017-08-02

Profesjonalna obsługa. Polecam. Szybka wysyłka.

5 / 5 2017-07-27

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam ten sklep!!!

5 / 5 2017-07-26

Szybko, łatwo, przyjemnie i zgodnie z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-07-25

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-07-13

Szybka dostawa , rower super wygląda , dobrze jeździ , to tak na szybko.

5 / 5 2017-06-29

Dałem maksymalne noty przy ocenianiu sklepu. Wyciągnijcie sobie sami wnioski. :)

5 / 5 2017-06-25

Bardzo fajny sklep

5 / 5 2017-06-23

profesjonalna i miła obsługa

5 / 5 2017-06-22

Jestem klientem od paru lat, więc to wszysko wyjaśnia.

Rzetelne opinie o Centrumrowerowe.pl

Centrumrowerowe.pl

Siedziba
Bydgoszcz

WWW
https://www.centrumrowerowe.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 52 363 40 50

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie