Kategorie:

Citychic.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.11
opinie o Citychic.pl
5 / 5 2022-08-11

Polecam

Polecam każdemu ten sklep online. Zakupiłam kilka przedmiotów tutaj i jestem naprawdę zadowolona. Zdarzył się pewien problem, gdy musiałam czekać 3 tygodnie na produkt w moim rozmiarze, ale warto było.

5 / 5 2022-08-11

Polecam

Na pewno warto zdecydować się na zakupy w tym sklepie internetowym. Osobiście go polecam, ponieważ sama kupiłam kilka rzeczy i jestem naprawdę zadowolona z jakości oraz obsługi. Przyznam jednak, że musiałam raz czekać aż trzy tygodnie na produkt w moim rozmiarze, ale warto było poczekać, ponieważ ostatecznie bardzo mi się opłaciło.

5 / 5 2022-08-11

Polecam

Polecam wszystkim ten sklep online, zakupiłam parę przedmiotów tutaj i jestem naprawdę zadowolona. Miałam tylko jedną sytuację, gdy musiałam czekać trzy tygodnie na mój rozmiar, ale było warto.

5 / 5 2022-08-05

opinia

opinie niezle podzielone:D ja naleze do zadowolonego grona klientow, dobre rzeczy w stosunkowo niskiej cenie

5 / 5 2022-08-02

Zadowolona

Dostałam właśnie paczkę z automatycznego punktu odbioru. Cały proces przebiegł bez żadnych trudności i szybko. Zamówione przeze mnie sukienki i komplety są rewelacyjne, wykonane z doskonałego materiału. Mam pozytywne zdanie o tym sklepie internetowym. Serdecznie polecam go innym.

5 / 5 2022-08-02

Zadowolona

Dostałam właśnie przesyłkę z paczkomatu. Wszystko poszło gładko, szybko. Sukienki i komplety, które zamówiłam, są niesamowite, wykonane z doskonałego materiału. Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu internetowego i polecam go.

5 / 5 2022-07-26

POLECAM

Moim zdaniem ten sklep jest jednym z moich ulubionych. Naprawdę polecam go. Już kilka razy zamówiłam i otrzymałam ubrania zgodne z opisem. Wszystko było po prostu świetne - zarówno cena, jak i czas wysyłki, bo czekałam tylko 4 dni.

5 / 5 2022-07-26

POLECAM

Według mnie, ten sklep jest jednym z moich ulubionych. Szczerze go polecam. Już po raz kolejny zamówiłam i otrzymałam ubrania zgodnie z opisem. Po prostu świetne. Zarówno cena, jak i czas wysyłki są doskonałe, ponieważ czekałam tylko 4 dni.

5 / 5 2022-07-25

Zadowolona

Produkty są świetne, wykonane z miękkiego materiału i solidnie uszyte. Po złożeniu zamówienia otrzymałem paczkę już po dwóch dniach. Na pewno nie będą to moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Gorąco polecam.

5 / 5 2022-07-15

POLECAM

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2022-07-14

Co do opini poniżej , zobaczyłam ten komentarz przez przypadek

Cześć Kaśka, kto będzie wysyłać dodatkowe trzy sukienki w ramach reklamacji? To przecież oczywiste, że każdy robiłby tak samo. Z tego co mi wiadomo, zawsze musisz wysłać reklamowany towar z powrotem do sklepu, aby mogli sprawdzić, czy rzeczywiście był błąd. Czy chodzisz do sklepu i reklamujesz rzeczy, pozostawiając je w domu? Wydaje mi się, że niektórzy ludzie są po prostu nieracjonalni...

5 / 5 2022-07-11

Polecam

Odkąd pamiętam, regularnie zamawiam w tym sklepie i nie doświadczyłam żadnych trudności. Co prawda czasami dłużej czekam na dostawę, ale nie robię z tego wielkiej sprawy. Szczerze polecam, ubrania są naprawdę godne uwagi. Z pewnością odpisują na maile, ponieważ niejednokrotnie kontaktowałam się z nimi w ten sposób. Nie mogę jednak powiedzieć, jak reagują na telefon, ponieważ jeszcze nie miałam potrzeby dzwonienia.

5 / 5 2022-07-11

Brak szacunku dla klienta

Zamówiłam trzy sukienki, ale niestety sklep pomieszał rozmiary. Chciałam to rozwiązać poprzez proszenie o przysłanie właściwego rozmiaru zamiast zwrotu. Jednakże, musiałam długo czekać na odpowiedź, i mimo wielu zapewnień, sprawa nadal nie została załatwiona. Dodatkowo, ceny sukienek wzrosły o 20zł w krótkim czasie.

5 / 5 2022-07-07

Polecam

Również zamawiam u nich ciuchy, nigdy nie miałam problemów z wysyłką, towarem a ceny mają super i to trzeba przyznać, ceny i modele z tej epoki.

1 / 5 2022-07-06

Oszuści

Bardzo ostrzegam dziewczyny przed tą firmą! Kilka moich transakcji z nimi przebiegło bezproblemowo, dopóki nie napotkałam kłopotu z przesyłką. Od kwietnia staram się odzyskać swoje pieniądze, ale po trzech miesiącach nadal nie mam ani towaru, ani zwrotu środków. Bardzo się rozczarowałam działaniem Citychic. Absolutnie nie polecam!

5 / 5 2022-07-05

Zamawiam

Zamawiam i polecam . Nigdy nie miałam z niczym problemu, nawet niedawno wymieniałam sukienkę i szybko poszło.

5 / 5 2022-06-30

POLECAM

Także ja robię zakupy w tym sklepie. Ostatnio, gdy kupowałam sukienkę i przy wypełnianiu danych do wysyłki, przypadkowo nie wpisałam numeru domu. Jednakże, nie było to problemem, gdyż Pani telefonicznie skontaktowała się ze mną i to poprawiła. Mają również fajny wybór produktów, które odpowiadają mojemu gustowi. Z tego powodu polecam.

5 / 5 2022-06-22

Polecam

Już 4 lata kupuję w tej firmie i zawsze jestem zadowolona z zakupu. Polecam

5 / 5 2022-06-20

Polecam

Mam kilka rzeczy z tego sklepu , kiedy Napisałam maila z prośbą o datę wysyłki odpowiedź dostałam na drugi dzień i przesyłkę również. Ja polecam

5 / 5 2022-06-18

Polecam

Ja polecam, nie mam złych doświadczeń z zamówieniami.

Rzetelne opinie o Citychic.pl

Citychic.pl

Siedziba
-

WWW
http://citychic.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie