Kategorie:

Citychic.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.11
opinie o Citychic.pl
5 / 5 2022-06-17

Jest ok

Kupowałam w tym butiku I jestem zadowolona.

5 / 5 2022-06-16

Zaskoczenie

Po przeczytaniu opinii o sklepie długo się zastanawiałam, czy powinnam zamówić sukienki tam. Pomimo tego, nie mogłam oprzeć się ich pięknych modelom. Zdecydowałam się złożyć zamówienie i następnie czekałam przez dwa tygodnie. Jednakże opłaciło się, ponieważ sukienki są dla mnie idealne. Mimo długiego czasu dostawy, gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2022-06-15

Polecam

Moje koleżanki, zdecydowanie polecam to miejsce, ponieważ w innych sklepach musiałam długo czekać na dostawę, natomiast tutaj ceny są atrakcyjne, jakość produktów jest dobra, a modele są również interesujące. Osobiście preferuję zakupy online i wiem, że inne sklepy nie są tak skuteczne.

5 / 5 2022-06-15

Polecam

Ja bardzo polecam dziewczynom tutaj robić zakupy, ponieważ w innych sklepach zawsze musiałam długo czekać na wysyłkę. Tutaj jednak cena jest atrakcyjna, jakość produktów dobra, a ponadto znajdują się tutaj fajne modele. Osobiście preferuję zakupy online i wiem, że inne sklepy nie działają tak dobrze jak ten.

5 / 5 2022-06-15

NIE POLECAM!!!!!

Miałam okropne doświadczenie z pewnym sklepem internetowym. Zamówiłam kilka rzeczy i od razu opłaciłam zamówienie, ale musiałam czekać aż 18 dni roboczych, zanim postanowiłam napisać do nich z pytaniem o mój pakiet. Powiedziano mi, że mają problemy kadrowe i opóźnienia w wysyłce. Po kolejnym tygodniu zapytałam o mój pakiet i otrzymałam odpowiedź, że postarają się go wysłać jeszcze dzisiaj. Po kolejnym tygodniu zdecydowałam się anulować moje zamówienie, ponieważ już nie mogłam dłużej czekać. Czekałam 31 dni na dostawę, ale ją nie otrzymałam. Poprosiłam też o zwrot pieniędzy, ale powiedzieli mi, że mają 14 dni na zwrot, co jest niezgodne z tym, że zamówienie powinno być dostarczone w ciągu 10 dni roboczych. Teraz minęło już 15 dni od anulacji mojego zamówienia, a nie otrzymałam jeszcze mojego zwrotu. Po miesiącu i 15 dniach zostałam bez towaru i bez zwrotu pieniędzy. Odradzam ten sklep! Nie kupuj tam, jeśli cenisz swój czas, pieniądze i oczekujesz profesjonalizmu, pomocy i szacunku.

5 / 5 2022-06-15

Może byc

Ja rezygnowałam z zakupionego towaru to pieniądze mi przelali po 5 dniach . Dzwoniłam do nich, czy o mnie nie zapomnieli to telefon normalnie odebrali.

5 / 5 2022-06-14

Pozdrawiam

Dostałam miły welurowy zestaw odzieżowy, który jest niezwykle wygodny - naprawdę świetny! Choć musiałam czekać na dostawę przez cały tydzień, to mimo to gorąco polecam. Niestety, nie był to pierwszy raz, kiedy musiałam czekać na przesyłkę ponad tydzień.

5 / 5 2022-06-14

Pozdrawiam

Dostałam dres z weluru i jest naprawdę wygodny, świetny. Musiałam czekać na przesyłkę przez cały tydzień, ale mimo to polecam. To już drugi raz, gdy musiałam czekać ponad tydzień na paczkę.

1 / 5 2022-06-14

Welurowy dres

Ten sklep jest po prostu oszustwa. Jak możemy sprzedawać produkty, których nie posiadają? Czekaliśmy miesiąc na paczkę, kiedy napisałem kilka maili o zwrocie pieniędzy, ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Sklep ten przywłaszcza pieniądze klientów. Na pewno nie zostawię tego tak, jeśli będzie konieczne, złożę pozew zbiorowy.

5 / 5 2022-06-14

Ok

Ciuchy ok.

1 / 5 2022-06-13

Brak towaru

Ogromne opóźnienie i brak zamawianego towaru

5 / 5 2022-06-12

Polecam

Zakupy w tym sklepie robię już któryś raz i jestem zadowolona, po prostu polecam.

5 / 5 2022-06-10

Haha

Zdaje się, że jeden z pracowników został zwolniony w maju i teraz próbuje się zemścić, haha. Żadne informacje nie są potwierdzone faktami. To straszne. Naprawdę ktoś powinien się tym zająć!

5 / 5 2022-06-10

Haha

Jest to dosyć zabawne, wydaje się, że jeden z pracowników został zwolniony w maju i teraz zemścił się hahaha. Nie ma żadnych dowodów potwierdzających te opinie. To jest całkowicie żałosne, naprawdę ktoś powinien się tym zainteresować!

5 / 5 2022-06-10

Niskie ceny

Zadzwoniłam dzisiaj do tej firmy, żeby dowiedzieć się, kiedy dostanę moją przesyłkę. Ktoś odebrał telefon i uprzejma Pani poinformowała mnie o planowanym dniu wysyłki. Jednakże, dokonałam zmiany w kolorze i teraz moje zakupy przyjdą w poniedziałek. Czekałam na zrealizowanie zamówienia przez 5 dni, ale przynajmniej telefon został odebrany. Gorąco polecam tę firmę.

5 / 5 2022-06-10

Jestem zadowolona

Kupuję dziewczyny w tym sklepie od dawna i nigdy nie doświadczyłam złego traktowania klienta. Niektóre opinie wydają się być pisane przez konkurencję lub byłe pracownice, które źle przyjęły utratę pracy w firmie, o której twierdzą, że jest beznadziejna. Jest to co najmniej dziwne.

5 / 5 2022-06-10

????

Otrzymałam wczoraj moje zamówione dresy, które są niezwykle miękkie i wygodne. Materiał jest świetny, a rozmiar idealnie mi pasuje. Przez 3 tygodnie czekałam na moje dresy i dostałam telefon od Pani z informacją o opóźnieniu. Jednak warto było poczekać, ponieważ jestem bardzo zadowolona z produktu i planuję złożyć kolejne zamówienie. Na pewno podzielę się z Wami swoimi opiniami dotyczącymi jakości obsługi klienta. Póki co, polecam!

5 / 5 2022-06-10

Polecam

Rzeczywiście dziwne te negatywy, firma citychic.pl powinna się tym zainteresować, nie wierzę, że to piszą klienci...

5 / 5 2022-06-10

Zadowolona

Ja tez należę do grona zadowolonych klientek. Polecam

5 / 5 2022-06-10

No

Moje zakupy odbyły się bezproblemowo, na pewno tam wrócę. Przemawia za nimi CENA

Rzetelne opinie o Citychic.pl

Citychic.pl

Siedziba
-

WWW
http://citychic.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie