Kategorie:

Citychic.pl Opinie Klientów

4.16/5.00 - ilość ocen: 77
opinie o Citychic.pl
5 / 5 2022-08-11

Polecam

Każdemu polecam ten sklep internetowy,kupiłam kilka rzeczy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona,był raz problem bo musialam czekac 3 tygodnie na swoj rozmiar,ale opłaciło sie .

5 / 5 2022-08-11

Polecam

Każdemu polecam ten sklep internetowy,kupiłam kilka rzeczy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona,był raz problem bo musialam czekac 3 tygodnie na swoj rozmiar,ale opłaciło sie .

5 / 5 2022-08-05

opinia

opinie niezle podzielone:D ja naleze do zadowolonego grona klientow, dobre rzeczy w stosunkowo niskiej cenie

5 / 5 2022-08-02

Zadowolona

Właśnie odebrałam przesyłkę z paczkomatu. Wszystko przebiegło bez problemu, szybko. Sukienki i komplety, które zamówiłam są super, super materiał. Jestem na tak, jeżeli chodzi o en sklep. Polecam.

5 / 5 2022-07-26

POLECAM

Jak dla mnie to jeden z moich ulubionych sklepów. Naprawdę polecam . Już któryś raz zamawiałam i otrzymałam ciuszki zginęło z opisem. Poprostu mega . I cena i wysyla , bo czekałam 4 dni

5 / 5 2022-07-25

Zadowolona

Rzeczy są super, mięciutki materiał, dobrze uszyte, po zamówieniu paczka do mnie dotarła po dwóch dniach. To na pewno nie będą pierwsze zakupy wctym butiku. Polecam

5 / 5 2022-07-15

POLECAM

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2022-07-14

Co do opini poniżej , zobaczyłam ten komentarz przez przypadek

Kaśka !, który sklep wyśle dodatkowe trzy sukienki w ramach reklamacji? PRZECIEŻ WSZYSCY BY TAK ROBILI. Z tego co wiem, to zawsze trzeba reklamowany towar wysłać do danego sklepu, żeby oni mogli nawet sprawdzić, czy rzeczywiście się pomylili. Do sklepu stacjonarnego tez idziesz reklamowac daną rzecz zostawiajac ją w domu ??? Niektórzy ludzie urwali się chyba z choinki...

5 / 5 2022-07-11

Brak szacunku dla klienta

Zamówiłam trzy sukienki, zostały pomylone rozmiary(przez sklep).chciałam załatwić to w ten sposób żeby dosłali mi odpowiedni rozmiar bez zwrotów.Bardzo długo czekałam na odpowiedź,mimo zapewnień do dnia dzisiejszego nie została sprawa załatwiona, a sukienki w szybkim czasie podrożały o 20zł.

5 / 5 2022-07-11

Polecam

Długi czas zamawiam w tym butiku, nigdy nie miałam z niczym problemu. Wysylka raz się czeka raz nie, ale nie robię z tego dramy. Z całego serca polecam , ciuchy warte uwagi . Na pewno odpisują na maile, bo nie raz pisałam, z telefonem nie wiem, bo nie dzwoniłam, nie miałam aż takiej potrzeby.

5 / 5 2022-07-07

Polecam

Również zamawiam u nich ciuchy, nigdy nie miałam problemów z wysyłką, towarem a ceny mają super i to trzeba przyznać, ceny i modele z tej epoki.

1 / 5 2022-07-06

Oszuści

Dziewczyny, uważajcie na tą firmę u mnie kilka transakcji przebiegło pomyślnie do póki nie pojawił się problem z przesyłką i od kwietnia walczę o zwrot pieniędzy. Po trzech miesiącach ani towaru ani pieniędzy bardzo się zawiodłam na Citychic. Nie polecam!!!

5 / 5 2022-07-05

Zamawiam

Zamawiam i polecam . Nigdy nie miałam z niczym problemu, nawet niedawno wymieniałam sukienkę i szybko poszło.

5 / 5 2022-06-30

POLECAM

Ja tez zamawiam z tego sklepu, nawet ostatnio jak kupowałam sukienkę i przy wypełnianiu danych do wysyłki przez przypadek nie wpisałam numeru domu. Bez problemu zadzwonila do mnie Pani i to zmieniła. Asortyment też mają fajny, pod mój gust. Dlatego polecam.

5 / 5 2022-06-22

Polecam

Już 4 lata kupuję w tej firmie i zawsze jestem zadowolona z zakupu. Polecam

5 / 5 2022-06-20

Polecam

Mam kilka rzeczy z tego sklepu , kiedy Napisałam maila z prośbą o datę wysyłki odpowiedź dostałam na drugi dzień i przesyłkę również. Ja polecam

5 / 5 2022-06-18

Polecam

Ja polecam, nie mam złych doświadczeń z zamówieniami.

5 / 5 2022-06-17

Jest ok

Kupowałam w tym butiku I jestem zadowolona.

5 / 5 2022-06-16

Zaskoczenie

Po przeczytaniu opinii o tym sklepie długo zastanawiałam Się czy zamówić tam sukienki. Jednak nie mogłam się powstrzymać, ponieważ ujęły mnie ich piękne modele . Zamówiłam... i czekałam... dwa tygodnie ... ale opłacało się, sukienki są na mnie idealne. Mimo czasu wysyłki polecam.

5 / 5 2022-06-15

NIE POLECAM!!!!!

Najgorszy sklep internetowy z jakim miałam do czynienia!Zamówiłam kilka rzeczy, od razu opłaciłam zakup,a po 18 dniach roboczych!!sama napisałam z pytaniem gdzie jest moje zamówienie!?Powiedziano mi,że mają braki kadrowe i wysyłka lekko się opóźni.Po kolejnym tygodniu ponownie zapytałam, co z moim zamówieniem,odpowiedziano,że postarają się wysłać jeszcze dziś.Po kolejnym tygodniu już nie wytrzymałam i poprosiłam o anulacje zamówienia! 31 dni czekałam na wysyłkę i się nie doczekałam!Zażądałam natychmiastowego zwrotu należności.Powołali się na regulaminowe 14 dni na zwrot gotówki (regulamin, którego sami nie przestrzegają bo zamówienie powinno zostać wysłane maksymalnie do 10 dni roboczych), gdzie tego również nie przestrzegają ,bo dziś mija 15 dzień od anulacji zamówienia i zwrotu gotówki brak!!Po 1 miesiącu i 15 dniach od zamówienia zostałam bez towaru i bez zapłaconych pieniędzy !!ODRADZAM!!!Jeśli szanujesz swój czas i swoje pieniądze to nie kupuj nic w tym miejscu, bo nie otrzymasz towaru, szacunku, pomocy, profesjonalizmu i swoich pieniędzy!!!!

5 / 5 2022-06-15

Polecam

Dziewczyny, ja polecam, w innych sklepach czekałam dużej na wysyłkę, tu przemawia cena i dobrą jakość oraz fajne modele. Ja robię zakupy tylko przez internet i wiem, że inne działają gorzej .

5 / 5 2022-06-15

Może byc

Ja rezygnowałam z zakupionego towaru to pieniądze mi przelali po 5 dniach . Dzwoniłam do nich, czy o mnie nie zapomnieli to telefon normalnie odebrali.

1 / 5 2022-06-14

Welurowy dres

Ten sklep to po prostu OSZUŚCI. Jak można sprzedawać towar którego nie mają?! Miesiąc czekania na paczkę, po wymianie maili i rezygnacji zero odpowiedzi co do zwrotu środków. Przywłaszczenie pieniędzy klienta. Na pewno tego tak nie zostawię, jak trzeba będzie to postaram się o pozew zbiorowy.

5 / 5 2022-06-14

Ok

Ciuchy ok.

5 / 5 2022-06-14

Pozdrawiam

Otrzymałam welurowy dresik, jest bardzo wygodny, super. Na przesyłkę czekałam tydzień, mimo to polecam. Już drugi raz mi się zdążyło czekać ponad tydzień na paczkę.

1 / 5 2022-06-13

Brak towaru

Ogromne opóźnienie i brak zamawianego towaru

5 / 5 2022-06-12

Polecam

Zakupy w tym sklepie robię już któryś raz i jestem zadowolona, po prostu polecam.

5 / 5 2022-06-10

Haha

Ha ha , wygląda na to, że któryś pracownik został zwolniony w maju i się mści hahaha Żadne opinie nie są podparte dowodami . MASAKRA JEST TO ŻENUJĄCE, rzeczywiście ktoś powinien się tym zająć ¡!!!!!!!

5 / 5 2022-06-10

Polecam

Rzeczywiście dziwne te negatywy, firma citychic.pl powinna się tym zainteresować, nie wierzę, że to piszą klienci...

5 / 5 2022-06-10

Zadowolona

Ja tez należę do grona zadowolonych klientek. Polecam

5 / 5 2022-06-10

No

Moje zakupy odbyły się bezproblemowo, na pewno tam wrócę. Przemawia za nimi CENA

5 / 5 2022-06-10

Polecam

Ja również polecam

5 / 5 2022-06-10

Jestem zadowolona

Dziewczyny kupowałam i kupuje w tym sklepie i nigdy nie spotkałam się ze złym traktowaniem klienta, niektóre opinie wyglądają jakby pisała je KONKURENCJA, lub rzeczywiście byli pracownicy, których chyba bardzo uderzyła strata pracy w rzekomo beznadziejnej firmie. JEST TO CONAJMNIEJ DZIWNE :(

5 / 5 2022-06-10

POLECAM

Super ciuszki, super jakość, dobry kontakt

5 / 5 2022-06-10

Polecam

Polecam zakupy w tym butiku

5 / 5 2022-06-10

:(

Tak źle nie potraktowano mnie jeszcze nigdzie jako klienta. I jeszcze usuwają negatywne komentarze na facebooku!

1 / 5 2022-06-10

Ocena zero

Ignorowanie klienta, sprzedają towar którego nie mają.

1 / 5 2022-06-10

Żart

Dziewczyny uważajcie, ja nie dostałam od miesiąca kupionego towaru i jakoś się nie zapowiada.

1 / 5 2022-06-10

Nie polecam

Ogromne opóźnienia w zamówieniach. Bardzo ciężki kontakt.

1 / 5 2022-06-10

Lipa

Brak towaru, brak zwrotu środków.

5 / 5 2022-06-10

????

Wczoraj przyszły do mnie zamówione dresy, są mega miękkie i wygodne. Super materiał ,rozmiar idealny. Czekałam na dresy 3 tygodnie, w tym czasie dzwonila do mnie Pani i poinformowała o opóźnieniu. Powiem Wam, że naprawdę warto było czekać. Mam zamiar złożyć znowu zamówienie. Oczywiście podzielę się na następny raz moimi odczuciami co do zamówienia i obsługi klienta. Jak ba razie polecam.

5 / 5 2022-06-10

Ok

Dziewczyny ja zamawiałam od nich i było wszystko ok.

5 / 5 2022-06-10

Tak

Ja zwracałam towar do tej firmy i nie było problemu ze zwrotem środków.

5 / 5 2022-06-10

Niskie ceny

Dzisiaj dzwoniłam do tej firmy z zapytaniem kiedy otrzymam przesyłkę. Telefon został odebrany i miła Pani poinformowała mnie o terminie wysłania, ale zmieniłam kolor i swoje zakupy otrzymam w poniedxialek. Na realizację czekałam 5 dni, telefon został odebrany . Polecam

5 / 5 2022-06-10

Ocena 5/5

Wraz z koleżanką jesteśmy zadowolone z sukienek, są suuuperr

5 / 5 2022-06-10

Polecam

Polecam zakupy w tym sklepie, odzież tania i dobra jakościowo. Zamówienie przyszło po dwóch dniach .

1 / 5 2022-06-08

Odradzam

Czekam na zamówienie już 4 tygodnie, telefony milczą, maile olewka. Poziom obsługi klienta tragiczny

1 / 5 2022-06-08

NIE POLECAM!

Dokładnie tak jak piszą dziewczyny - brak towaru, a po rezygnacji brak zwrotu pieniędzy! Pilnują aby negatywna prawda nie wyszła na jaw i usuwają na bieżąco komentarze - zamieściłam na FB i został usunięty, założyłam pinezkę miejsca na google maps aby dodać opinię i też zostało to usunięte. Śmiech na sali że nie ogarniają swojego biznesu tylko skupiają się na usuwaniu komentarzy.

5 / 5 2022-06-06

ok xd

jest ok ale czas wysyłki moglby byc krotszy. w cenie 1 sukienki w innym butiku tu mam 2 dobrej jakości:)

5 / 5 2022-06-06

Super sukienki

Właśnie otrzymała przesyłkę z sukienkami . Jest to mój kolejny zakup i jest ok. Z czasem wysyłki jest różnie, raz szybciej raz musiałam tydzień czekać. Ale WARTO :)

5 / 5 2022-06-06

Bardzo fajne ubrania

Polecam

5 / 5 2022-06-06

Super

Ja kupowałem parę razy od tej firmy i nigdy nie miałam takich sytuacji jak niektórzy tu opisują.

5 / 5 2022-06-06

Polecam

Polecam zakupy w tym butiku. Zamówiłam dresik welurowy i sukienkę. Jakość dobra , dostawa po 3 dniach.

1 / 5 2022-06-03

Stanowczo odradzam i przestrzegam

Dziewczyny, omijajcie ten sklep szerokim łukiem. Na towar czekałam prawie miesiąc, okazało się że go nie mają, no i teraz czekam na zwrot pieniędzy kolejny miesiąc. Mega ciężko się tam dodzwonić, maile olewają. Zaczęłam grozić sądem i jedna prawcownica telefonicznie powiedziała mi że sama ma dość tej firmy, chaosu który tam panuje i że zwyczajnie nie mają towaru którym handlują. Jakieś to wszystko żenujące, nie wiem jak można tak funkcjonować.

5 / 5 2022-06-02

Polecam

Polecam, tanie rzeczy, szybka wysyłka, jakość dobra.

5 / 5 2022-06-01

Zadowolona klientka

Ja i moja córka jesteśmy zadowolone z zakupu, na pewno tam wrócimy :)

5 / 5 2022-06-01

Ok

Polecam

1 / 5 2022-05-30

NIE POLECAM

Ocena 1

5 / 5 2022-05-30

NIE POLECAM

Witam, Zamówiłam towar niecałe 2 tygodnie temu, napisała @ co z moją przesyłką? Odpisali, że dopiero będą szyć xd. Napisałam oświadczenie odnośnie odstąpienia umowy, w oczekiwaniu, że pieniądze wrócą na moje konto. Ku przestrodze!

5 / 5 2022-05-29

Ważne, że Żona zadowolona :)

Zamówiłem żonie kilka produktów- w kompletach welurowych chodzi non stop :) Dzięki!

5 / 5 2022-05-27

Polecam

Zamówiłam, zapłaciłam, otrzymałam bez żadnego problemu:)PVH

5 / 5 2022-05-24

Polecam

Robiłam zakupy w tym butiku, nie mieli koloru, który zamawiałam, ale zadzwonili i wymieniłam na inny, bezproblemowo, jestem zadowolona .

5 / 5 2022-05-24

Polecam

Czasami czekałam kilka dni, ale było warto. Ciuchy super i za fajną cenę. Normalnie czekam 2-3 dni.

5 / 5 2022-05-23

Polecam

Kupiłam komplet welurowy jest bardzo ładny, polecam.

1 / 5 2022-05-21

Nie polecam

Zakupiłam odzież miesiąc temu i do dziś nic nie otrzymałam, na maile też nie dostaje odpowiedzi, więc to poprostu oszuści, a nie sklep z odzieżą

4 / 5 2022-05-20

4/5

wysyłka mogłaby być szybsza, wtedy dałabym 5 gwiazdek. polski butik, atrakcyjne ceny w porownaniu do konkurencji, a jakość super. ogólnie polecam, tylko prosze popracowac nad wysylka

5 / 5 2022-05-19

Polecam

Ja kupiłam parę razy i jestem zadowolona

5 / 5 2022-05-19

Polecam

Polecam, dobra jakość, tanio

5 / 5 2022-05-18

OK

Klientką jestem już od jakiegoś czasu. Zaczęło się niewinnie bo wybrałam jedną sukienkę dla testu. Wszystko było ok. Potem kolejne zamówienie – tym razem większe bo trzy produkty Ogólnie raz lepiej, raz gorzej, ale ogólnie jestem zadowolona.

5 / 5 2022-05-17

Polecam

Zamawiałam komplet dresowy, co prawda przyszedł z opóźnieniem ale jakość wykonania jak najbardziej ok

5 / 5 2022-05-13

citychic.pl butik City Chic, formalnie SYNC Karolina Tabędzka

Opowiem trochę jako była pracownica. Ogólnie dno. Właścicielki to dwie durne baby, które kompletnie nie wiedzą co się dzieje i zawierzyły los firmy trzeciej głupiej babie - managerce gówniarze, która też nic nie ogarnia, niczego nie potrafi, ale robi wokół siebie dużo szumu i ciągnie firmę ku upadkowi rok za rokiem, sprawiając jedynie dobre wrażenie przed właścicielkami. Za coraz gorsze wyniki finansowe firmy, winieni są pracownicy, także po kolei ucieka stamtąd kto może. Klienci także traktowani są jak karaluchy - na stronie wystawiane są produkty których nie ma i szybko nie będzie, a przed klientem gra się później głupa. Pieniądze za zwroty wypłacane są z grubym opóźnieniem i to już po wielu upomnieniach i oblegach od klientów. Masa negatywnych komentarzy z Facebooka jest na bieżąco usuwana. Ogólnie produkty to ścierki szyte na kolanie, a siedziba firmy to praktycznie blaszana szopa na wsi.

1 / 5 2022-05-10

Nie polecam, ubranie przyszło dziurawe i BEZ METEK!!

Zachowanie tego butiku to kpina, towar wysłany po ponad 2 tygodniach, ale to nie jest w tym wszystkim najgorsze. Komplet dresowy przyszedł z ogromną dziurą w spodniach i BEZ METEK! Odsyłam go, ale czy otrzymam zwrot środków? Tego nie wie nikt. Dziewczyny, omijajcie ten butik szerokim łukiem!

5 / 5 2022-05-09

wszystko ok

zamawiałam kilkukrotnie, wszystko było ok :) dobre ceny w porównianiu do innych butikow

1 / 5 2022-03-15

Najgorszy butik

Pierwszy raz zamówiłam sukienkę, okazało się że jej nie mają - zwrócono mi pieniądze. Po kilku miesiącach zamówiłam dwie rzeczy. Czekałam chyba z 4 tygodnie, pisałam maile, niby miałam czekać na towar, bo oczywiście go nie mieli - już drugi raz! Po czym pani do mnie dzwoni, że oni dopiero dostali materiał!!! Serio wystawiacie rzeczy, ktore nawet nie są jeszcze uszyte! Jedna z dwóch rzeczy została wysłana, za drugą zwrot pieniędzy. 5 tygodni czekania, w międzyczasie kasowanie komentarzy niezadowolonych klientów.

1 / 5 2021-06-07

Oszustwo.Brak kontaktu ,brak zwrotu środków pomimo zwrotu towaru.dHSIpd

5 / 5 2021-06-07

Nie polecam.Pomimo zwrotu towaru nie ma zwrotu środków.Brak kontaktu z butikiem.Oszustwo

1 / 5 2021-03-12

nie polecam tego butiku, ubrania jak i sama obsluga to porazka. Materiały prosto i Chin, ubrania są tak słabej jakosci ze z kazdego miejsca wychodzą nitki po szwie, dodatkowo zamowione ubrania przychodzą brudne i porwane! zero szacunku do klienta.

Rzetelne opinie o Citychic.pl

Citychic.pl

Siedziba
-

WWW
http://citychic.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie