Kategorie:

Citychic.pl Opinie Klientów

3.76/5.00 - ilość ocen: 17
opinie o Citychic.pl
5 / 5 2022-05-27

Polecam

Zamówiłam, zapłaciłam, otrzymałam bez żadnego problemu:)PVH

5 / 5 2022-05-24

Polecam

Robiłam zakupy w tym butiku, nie mieli koloru, który zamawiałam, ale zadzwonili i wymieniłam na inny, bezproblemowo, jestem zadowolona .

5 / 5 2022-05-24

Polecam

Czasami czekałam kilka dni, ale było warto. Ciuchy super i za fajną cenę. Normalnie czekam 2-3 dni.

5 / 5 2022-05-23

Polecam

Kupiłam komplet welurowy jest bardzo ładny, polecam.

1 / 5 2022-05-21

Nie polecam

Zakupiłam odzież miesiąc temu i do dziś nic nie otrzymałam, na maile też nie dostaje odpowiedzi, więc to poprostu oszuści, a nie sklep z odzieżą

4 / 5 2022-05-20

4/5

wysyłka mogłaby być szybsza, wtedy dałabym 5 gwiazdek. polski butik, atrakcyjne ceny w porownaniu do konkurencji, a jakość super. ogólnie polecam, tylko prosze popracowac nad wysylka

5 / 5 2022-05-19

Polecam

Ja kupiłam parę razy i jestem zadowolona

5 / 5 2022-05-19

Polecam

Polecam, dobra jakość, tanio

5 / 5 2022-05-18

OK

Klientką jestem już od jakiegoś czasu. Zaczęło się niewinnie bo wybrałam jedną sukienkę dla testu. Wszystko było ok. Potem kolejne zamówienie – tym razem większe bo trzy produkty Ogólnie raz lepiej, raz gorzej, ale ogólnie jestem zadowolona.

5 / 5 2022-05-17

Polecam

Zamawiałam komplet dresowy, co prawda przyszedł z opóźnieniem ale jakość wykonania jak najbardziej ok

5 / 5 2022-05-13

citychic.pl butik City Chic, formalnie SYNC Karolina Tabędzka

Opowiem trochę jako była pracownica. Ogólnie dno. Właścicielki to dwie durne baby, które kompletnie nie wiedzą co się dzieje i zawierzyły los firmy trzeciej głupiej babie - managerce gówniarze, która też nic nie ogarnia, niczego nie potrafi, ale robi wokół siebie dużo szumu i ciągnie firmę ku upadkowi rok za rokiem, sprawiając jedynie dobre wrażenie przed właścicielkami. Za coraz gorsze wyniki finansowe firmy, winieni są pracownicy, także po kolei ucieka stamtąd kto może. Klienci także traktowani są jak karaluchy - na stronie wystawiane są produkty których nie ma i szybko nie będzie, a przed klientem gra się później głupa. Pieniądze za zwroty wypłacane są z grubym opóźnieniem i to już po wielu upomnieniach i oblegach od klientów. Masa negatywnych komentarzy z Facebooka jest na bieżąco usuwana. Ogólnie produkty to ścierki szyte na kolanie, a siedziba firmy to praktycznie blaszana szopa na wsi.

1 / 5 2022-05-10

Nie polecam, ubranie przyszło dziurawe i BEZ METEK!!

Zachowanie tego butiku to kpina, towar wysłany po ponad 2 tygodniach, ale to nie jest w tym wszystkim najgorsze. Komplet dresowy przyszedł z ogromną dziurą w spodniach i BEZ METEK! Odsyłam go, ale czy otrzymam zwrot środków? Tego nie wie nikt. Dziewczyny, omijajcie ten butik szerokim łukiem!

5 / 5 2022-05-09

wszystko ok

zamawiałam kilkukrotnie, wszystko było ok :) dobre ceny w porównianiu do innych butikow

1 / 5 2022-03-15

Najgorszy butik

Pierwszy raz zamówiłam sukienkę, okazało się że jej nie mają - zwrócono mi pieniądze. Po kilku miesiącach zamówiłam dwie rzeczy. Czekałam chyba z 4 tygodnie, pisałam maile, niby miałam czekać na towar, bo oczywiście go nie mieli - już drugi raz! Po czym pani do mnie dzwoni, że oni dopiero dostali materiał!!! Serio wystawiacie rzeczy, ktore nawet nie są jeszcze uszyte! Jedna z dwóch rzeczy została wysłana, za drugą zwrot pieniędzy. 5 tygodni czekania, w międzyczasie kasowanie komentarzy niezadowolonych klientów.

1 / 5 2021-06-07

Oszustwo.Brak kontaktu ,brak zwrotu środków pomimo zwrotu towaru.dHSIpd

5 / 5 2021-06-07

Nie polecam.Pomimo zwrotu towaru nie ma zwrotu środków.Brak kontaktu z butikiem.Oszustwo

1 / 5 2021-03-12

nie polecam tego butiku, ubrania jak i sama obsluga to porazka. Materiały prosto i Chin, ubrania są tak słabej jakosci ze z kazdego miejsca wychodzą nitki po szwie, dodatkowo zamowione ubrania przychodzą brudne i porwane! zero szacunku do klienta.

Rzetelne opinie o Citychic.pl

Citychic.pl

Siedziba
-

WWW
http://citychic.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie