Kategorie:

Citychic.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.12
opinie o Citychic.pl
3 / 5 2024-05-17

Zamowilam kilka kompletow i jestem naprawde zadowolona!

5 / 5 2024-05-16

Jestem bardzo zadowolona z sukienki jaką zakupiłam. Cena atrakcyjna, wysyłka po 4 dniach, wszystko przebiegło spokojnie. Nic nie odsyłałam, ponieważ rozmiar był idealny. Polecam

1 / 5 2024-05-15

Czekałam na rzeczy prawie 3 tygodnie, myślałam, że już nie przyjdą i ta firma to jakaś ściema. Płatna reklama co mi wyskakiwała z piękna biała bluzką, na pięknej modelce a na mnie jakby rozmiar za duże????nie wiem jakby nie mieli jej na stanie też Plusy minusy zaznaczone przy zamówieniu, bluzka rozmiar XS/S a wygląda jak M, aż trudno uwierzyć, że robione w Polsce i tyle się czeka...szok są lepsze butiki Polskie

3 / 5 2024-05-11

Nie polecam Nie polecam! Zamówiłam garnitur 3 częściowy, top przyszedł brudny o czym niezwłocznie poinformowałam droga mailowa sklep. Niestety garnitur okazał się za duży więc go zwróciłam, zwrot został odrzucony ze względu na brudny top (którego nawet nie mierzyłam, plamy byly ewidentnie od palców przy dekoldzie i na gumie) , w odpowiedzi otrzymałam " Zwroty są wnikliwie sprawdzane bo często są ubrudzone podkładem " Za wysyłkę, zwrot oczywiście płaciłam po 15 zł. Łaskawie zwrócili mi część środków, kwota pomniejszona niby wartość topu i oczywiście kolejny raz za przesyłkę bo top mi odesłano. Z 300 zł dostałam 197zl !!!! Dno!

1 / 5 2024-04-19

Niestety nie polecam! Dwukrotnie składałam zamówienie na które musiałam czekać ponad miesiąc w rezultacie żadnego się nie doczekałam, po miesięcznym okresie oczekiwania otrzymałam zwrot środków.

4 / 5 2024-04-11

Dres przepiękny jakoś super, polecam ????

5 / 5 2024-04-04

Komplet prezentuje się ekstra???? polecam w 100 %

5 / 5 2024-04-01

Zakupy zrobionych tym sklepie to naprawdę super sprawa, sukienka piękna, super miękki materiał. Jestem zadowolona

5 / 5 2024-04-01

Polecam, polecam, polecam. Wszystko zgodne ze sieciami, jestem naprawdę miło zaskoczona. Jeszcze tam wrócę po zakupy .

1 / 5 2024-03-29

Dres bardzo słabej jakości. Kupiłam dwuczęściowy dres z kolorze brązowym, niestety jakość i wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Widoczne były dziurki, oddałam więc na reklamacje i nowy wymieniony dres po 2 praniach znów ma dziury przy szwach. Nie polecam, lepsza jakość a chińskim sklepie...

5 / 5 2024-03-05

Właśnie odebrałam beżowy dresik- jestem zakochana-jest boski????????❤️????

5 / 5 2024-02-27

Ja polecam, nigdy nie miałam problemu z wysyłką, czy kontaktem

1 / 5 2024-02-19

Dres rzeczywiście bardzo ładny i ciepły, ale z wadami: minimalną dziurką na bluzie i rozpruty na szwie przy kieszeni spodni. Może pierdoła, ale zapłaciłam za niego 259 zł. Brak kontaktu ze sklepem, nie odbierają telefonów i nie odpisują na maile. Dla mnie to przesądza. Drugi raz już zakupów tam nie zrobię. Są internetowe butiki z pięknymi kobiecymi kompletami, gdzie komunikacja jest sprawniejsza i ja jako klient czuję się bezpieczniej.

5 / 5 2024-02-18

Dostałam to po 2 dniach od zamówienia. Jest taki jak na zdjęciu.Bardzo cieplutki.Polecam.

3 / 5 2024-02-17

Nie polecam nikomu, gdy ciuszki są dobre to jest pięknie, super kontakt itp... Ale gdy dokonujesz zwrotu , wtedy zaczyna się eldorado. NIE POLECAM Oczywiście sprawa będzie zgłoszona dalej i negatywne komentarze gdzie tylko się da Na fb usuwają od razu cwaniaczki

5 / 5 2024-02-13

Wszystko w jak najlepszym porządku , zamówienie dostarczone, przymierzone i wszystko pasuje. Poprostu polecam, ja się nie zawiodłam .

5 / 5 2024-02-09

Polecam, ciuszki piękne i nie za drogie, przesyłka szybka

5 / 5 2024-02-07

Zdecydowanie polecam tan butik , już kilka rzeczy kupiłam i nie miałam żadnego problemu. Jeszcze raz polecam , fak , że nic nie oddawałam ani nie wymieniałam , myślę, że przed zakupem poprostu trzeba się zastanowić !

5 / 5 2024-02-07

Dobry kontakt z tym sklepem , jak dla mnie to wszystko jest na plus. Sukienka świetna, miła w dotyku, rozmiar dobry. Na zamówienie czekałam 5 dni , ale sklep się ze mną kontaktował na każdym etapie zamówienia, wszystko mailowo. Jestem mile zaskoczona .

4 / 5 2024-02-06

Kupno kompletu przeszło bardzo sprawnie, szybka wysyłka , jestem mega zadowolona . Towar zgodny ze zdjęciem i opisem.

Rzetelne opinie o Citychic.pl

Citychic.pl

Siedziba
-

WWW
http://citychic.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie