Kategorie: / AGD

Clatronic24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.89
opinie o Clatronic24.pl
2019-03-21

Wszystko przebiegło sprawnie

5 / 5 2019-03-17

Po małym poślizgu ,wszystko poszło gładko.Ogólnie jestem zadowolony produkt dotarł na czas.

2019-03-16

sklep godny polecenia, ciekawa oferta

5 / 5 2019-03-15

Jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz sposobu informowania o szczegółach. Dziękuję

5 / 5 2019-03-15

Bardzo dobry sklep Szybka przesyłka zgodna z zamówieniem.

5 / 5 2019-03-05

Produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka.

5 / 5 2019-03-02

Wszystko ok. Transakcja odbyła się szybko, sprawnie i przyjemnie.

2019-02-28

bardzo dobry

2019-02-27

bardzo dobry

2019-02-26

bardzo dobry

5 / 5 2019-02-16

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia (a zależało mi na czasie ze względu na zbliżające się Święta Bozego Narodzenia) tuż przed samymi Świętami. Brawo!

5 / 5 2019-02-15

Szybka obsługa i wysylka, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2019-02-13

Jestem zadowolona z kupna. Polecam sprzedawcę.

5 / 5 2019-02-04

Szybka realizacja zamówienia, solidnie zapakowana przesyłka polecam.

5 / 5 2019-02-02

Sprawnie i szybko.

5 / 5 2019-01-31

Jestem bardzo zadowolony z jakości tego sklepu. Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, dobra cena i swietny kontakt. POLECAM!!!

2019-01-31

Bardzo dobry sklep godny polecenia

5 / 5 2019-01-08

WSZYSTKO OK ,SZYBKA DOSTAWA PRZED ŚWIETAMI, JEDYNE CO BY UŁATWIŁO ZAKUPY TO PŁATNOŚĆ PAYPALEM ZAMIAST RĘCZNIE PRZEZ PRZELEW

5 / 5 2018-12-07

RZETELNIE, SZYBKO, BEZ PROBLEMU

5 / 5 2018-11-20

Polecam ten sklep

2018-11-20

UWAGA. SKLEP OMIJAĆ Z DALEKA!!! Nr.aukcji: 4894913665 POTĘŻNA NIEMIECKA SOKOWIRÓWKA 1000W CLATRONIC 3532 Przelew za towar dokonałem w dniu. 23.12.2014r Potwierdzenie otrzymania należności e-mailem otrzymałem w dniu 05.01.2015r. Próby nawiązania połączenia bez powodzenia - włączona automatyczna sekretarka. Do dzisiaj 19.01.2015r NIE OTRZYMAŁEM TOWARU !!!

5 / 5 2018-11-14

jestem zadowolona z transakcji

2018-11-01

udane zakupy

5 / 5 2018-10-24

Polecam!

2018-10-20

Transakcja przebiegła sprawnie, towar zgodny z oczekiwaniami.

5 / 5 2018-10-08

wszystko ok

5 / 5 2018-10-02

Wszystko poszło sprawnie i bez zbędnych problemów, wysyłka szybka, transakcja w pełni udana, Polecam!

5 / 5 2018-09-29

Polecam sklep, wysyłka ok, kontakt ok

5 / 5 2018-09-21

Wszystko elegancko - ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-09-16

Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja zamówienia, sklep godny polecenia, jasny i czytelny opis całego asortymentu dostępnego w sklepie.

2018-09-14

transakcja przebiegła prawidłowo, szkoda tylko że produkt nie był zakryty folią a wysłany w pudełku.. no i po prezencie

5 / 5 2018-08-23

gorąco polecam

5 / 5 2018-08-16

Pozytywna. Polecam

5 / 5 2018-08-15

Szybko, sprawnie, bezproblemowo - polecam

5 / 5 2018-08-13

Szybka realizacja zamówienia, solidnie zapakowana przesyłka polecam.

2018-08-13

Ze wzlędu na chorobę nie byłem w stanie odbrać przesyłki zakupionej na allegro. Jakie było moje zdziwnie gdy pierwszą informację jaką dostałem od firmy była następująca: Ostateczne przedsądowe wezwanie do zapłaty Działając w imieniu własnym, wzywam do zapłaty kwoty 20,00 zł. (słownie: dwadzieścia sześć złotych) wraz z ustawowymi odsetkami od dnia wymagalności do dnia zapłaty. Powyższa należność przysługuje nam z tytułu nieodebrania przesyłki będącej realizacją zamówienia złożonego na Allegro dnia 8.03.2018r. Na kwotę wezwania składają się: - poniesiony koszt wysyłki określony w aukcji (13,00zł) - poniesiony koszt zwrotu niepodjętej w terminie przesyłki do nadawcy (13,00 zł) Wpłaty należy dokonać w terminie 7 dni na poniższy rachunek bankowy o numerze XXXXXXXXXXX. Po zaksięgowaniu wpłaty będziemy mogli jeszcze raz wysłać towar do Państwa. Brak spłaty wyżej określonej należności w wyznaczonym terminie spowoduje skierowanie sprawy na drogę postępowania sądowego, a następnie egzekucyjnego, co znacznie zwiększy dochodzoną należność (koszty sądowe i egzekucyjne, koszty zastępstwa procesowego pełnomocnika). Z poważaniem, Sebastian Wądołowski Firma Slimtex Sklep internetowy nie uczestniczy w Programie Słucham Swoich Klientów - jakoś mnie to nie dziwi.

3 / 5 2018-07-30

Zakupiłam grzejniki poprzez Allegro. Ustalenia z osobą, która odebrała telefon były bardzo jasne, wysyłka w tym samym dniu. Niestety po złożeniu zamówienia w tym samym dniu nic sie nie stało, towar nie został nadany jak obiecano. Gdy na drugi dzień zadzwoniłam do frimy Pan, który odebrał przedstawił się jako Właściciel i powiedzial, że jest REGULAMIN i wedlug tego REGULAMINU wysyłka w tym samym dniu nie jest możliwa. Na moje oświaczenie, że wysyłka w tym samym dniu była ustalona telefonicznie, stwierdził, że firma niczego nie sutala. Pan właściciel był bardzo nieuprzejmy, arogancki i w rozmowie telefonicznej wiadomo było, że tylko on ma tu rację. Grzejniki dojechały, jeden z wygiętym żebrem, ja otrzymalam negatywny komentarz na Allegro bo ustaliłam coś jakby się wydawało z kompetentną, bo dedykowaną do kontaktu telefonicznego z klientem, ososbą. Niesmak i ogromne rozczarowanie tą transakcją. Odradzam kontakt z firmą, jej właścicielem i kimkolwiek kto odbiera telefony. OSTRZEGAM PRZED NIEKOMPETENCJĄ!

2018-07-16

dobra

5 / 5 2018-07-10

Zakup produktu przebiegl bezproblemowo i szybko

5 / 5 2018-05-25

Wszystko sprawnie i szybko.Doskonała komunikacja o statusie paczki.

2018-05-15

Godny polecenia

5 / 5 2018-05-11

Moja opinia polecam każdemu szybka dostawa i bez problemowe zakupy

2018-04-22

18 grudnia zamawiałem prezent na wigilie. Nie dostałem go do teraz 02.01.2015 :) Firma dno !

2018-04-20

dobry kontakt

5 / 5 2018-04-02

ok

5 / 5 2018-03-23

Witam. Obsługa w punkcie niezbyt przyjazna.Za szybko chciano pieniązki,nie wydając towaru..Towar w dniu zakupu OTWARTY I NIE W PEŁNI KOMPLETNY..Po ponownej wizycie w punkcie dołożono brakujący element..

5 / 5 2018-03-22

Wszystko super

5 / 5 2018-03-21

Towar ok, ceny przyzwoite, tylko kupować.

2018-03-15

Bardzo dobra obsługa.

5 / 5 2018-02-18

Sklep solidny w realizacji zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-02-16

Profesjonalna obsługa sklepu internetowego;) POlecam

5 / 5 2018-02-11

Polecam

2018-02-09

Wszystko w porządku

2018-01-23

Sklep Clatronic sprzedaje towar z outleu, czyli wybrakowane buble szczególnie kuchenki i czajniki elektryczne. Zwroty z reklamacji trwają, trwaja i trwają do znudzenia, a na konto i tak nie wpływa to co się należy. Wpisy zachwalające ten sklep pochodza od sprzedawcy i wystarczy wejść na post, kliknać prawym i już wiesz kto pisał. Ten sklep tym bardziej to wielka porażka. Posiadam wiele rzeczy od clatronica z Niemiec i to od 20 lat i tu jest zero problemu.

5 / 5 2018-01-10

super szybka transakcja, dostawa i w ogóle. Polecam szczerze.

5 / 5 2018-01-01

Wszystko w najlepszym porządku! Polecam

5 / 5 2017-12-13

szybko, sprawnie bez problemów

5 / 5 2017-12-09

Bardzo szybka i bezproblemowa realizacja. Polecam

2 / 5 2017-11-27

Niestety nie moge wystawic pozytywnej opinii. Zamowilam 2 szklane wagi, przyszly w oryginalnych pudelkach opakowane JEDYNIE cienka czarna folia, w zwiazku z czym jedna z nich byla strzaskana w drobny mak. W sumie nie dziwi mnie to gdyz przesylka nie byla nadana jako OSTROZNIE. W regulaminie sklepu jest informacja, zeby sprawdzac przesylke przy listonoszu/kurierze, niestety zostalam przez niego poinformowana, ze przesylka bez takiego dopisku i tak nie moglaby byc przez niego pokwitowana i odeslana ! Poinformowalam sklep o tym, ze zamiast wagi mam szklana mozaike, zaproponowalam zrobienie zdjec bo nie widzialam sensu w odsylaniu stluczki szklanej. Niestety nie uzyskalam zgody i JESZCZE RAZ musialam poniesc koszty przesylki. Poprosilam by nastepna waga zostala przeslana w bezpieczniejszym opakowaniu lub nadana z opcja OSTROZNIE SZKLO. Niestety, zostala przeslana w identycznym opakowaniu. Na szczescie TYM RAZEM dotarla cala. Listonosz takze odmowil otwierania komisyjnego paczkji, gdyz nie bylo tego w protokole nadania. Jestem bardzo zawiedziona. Cena wagi + 2-krotnej przesylki przewyzszyla cene wagi w markecie... Zeby nie bylo, SAM TOWAR CLATRONIC jest swietny, ladne i dobrze dzialajace wagi (kuchenna i osobowa). Niestety sklepu, dopuki nie zmienia polityki wysylkowej, nie polecam.

5 / 5 2017-11-23

Polecam serdecznie zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność

5 / 5 2017-11-20

przesyłak przyszła bardzo szybko cały czas ja obserwowałam , no jestem pod wrazeniem jak się zmieniamy w naszym kraju na lepsze oczywiście

5 / 5 2017-11-17

Polecam.

5 / 5 2017-11-06

Szybko po dobrej cenie, brak zastrzeżeń.

3 / 5 2017-10-21

Niestety wcześniej nie sprawdziłam opinii o sklepie a po otrzymaniu wadliwego, słabo zabezpieczonego towaru (grzejnik olejowy 9 żeberkowy AEG RA 5521) i przejściu procedury reklamacyjnej (w tym niejasne, wprowadzające w błąd informacje dot. odesłania towaru NA KOSZT KLIENTA) muszę potwierdzić wszystkie negatywne opinie dot. obsługi. Pomimo prowadzonej korespondencji mailowej i rozmów telefonicznych podczas których pracownicy byli bardzo nieuprzejmi (m.in. zostałam poinformowana, że mogę zgłaszać sprawę gdzie chce i pani nie widzi sensu kontynuowania rozmowy) do dziś nie otrzymałam pełnowartościowego towaru ani żadnej informacji kiedy go otrzymam. Odradzam zakupy w tym sklepie.

2017-10-19

bdobra

2017-10-04

Wczoraj odebrałem baterie do telefonu ,po 12 godz. ładowania 0 napięcia. już jest w koszu na śmieci idę kupić nową. Myślę że skończę z allegro.

2017-10-03

Pozytywny

2017-09-12

Przesyłka została wysłana błyskawicznie! Ale koperta nie zawierała danych odbiorcy, brak paragonów, które są dowodem do reklamacji. Paczka została wysłana przez inną firmę, z innego miejsca niż zamawiałam , a poduszka elektryczna , która zamówiłam na prezent dla teścia miała brudną białą powłoczkę tak jakby leżała gdzieś długi czas, golarka do odzieży natomiast miała pracować na 1 baterię tak było w opisie na stronie sklepu, a okazało się,że są potrzebne 2 baterie. Jestem rozczarowana!

5 / 5 2017-09-01

Szybko i sprawnie. Produkt znakomicie zapakowany.Bardzo POLECAM!!!!

2017-08-29

Pozytywnie!!!

5 / 5 2017-08-26

Polecam gorąco!

5 / 5 2017-08-15

polecam,szybkie sprawne wykonanie transakcji

2017-08-05

Ok.

2017-07-29

Sklep jak najbardziej wiarygodny. Żadnych problemów z wysyłką nie było.

5 / 5 2017-07-18

Transakcja przebiegla pomyslnie, polecam sklep

5 / 5 2017-07-01

pozytywna

2017-06-02

Transakcja przebiegła bez problemów.

5 / 5 2017-05-25

jest OK

2017-05-22

Sprawdzony,uczciwy sprzedawca

5 / 5 2017-05-22

Bardzo dobry sklep internetowy. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, super cena. POLECAM!!!

5 / 5 2017-05-07

Z towaru jestem zadowolony, ale podejście do klienta jak w latach 80. Pani wydająca towar została w czasach swojej młodości.

5 / 5 2017-05-04

sklep działa profesjonalnie

5 / 5 2017-05-02

pełen profesjonalizm

2017-05-01

Brak możliwości zakupu karta ani żadnymi środkami. Dostępne tylko opłata dla kuriera albo przelew.

5 / 5 2017-04-30

Polecam ten sklep, b.dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka, towar dobrze zapakowany i zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-04-20

OK. Polecam.

5 / 5 2017-04-18

pełen profesjonalizm, szybka i przyjemna obsługa. Mimo gorączki przedświątecznej sklep wywiązał się należycie. Bardzo dziękuję

5 / 5 2017-04-17

POLECAM TEN SKLEP . BARDZO SPRAWNA OBSŁUGA

5 / 5 2017-04-05

Bez zastrzeżeń. Polecam !

5 / 5 2017-04-04

ok

Rzetelne opinie o Clatronic24.pl

Clatronic24.pl

Siedziba
Pszów

WWW
http://www.clatronic24.pl

Email
[email protected]

Telefon
32-4240505

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie