Kategorie: / Pozostałe

Cliffsport.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.91
opinie o Cliffsport.pl
2019-01-26

Obuwie które sprzedają jest tańsze, ale psuje się po kilku miesiącach chodzenia. Gwarancja niby dwuletnia, ale co z tego skoro jej nie uznają. Lepiej kupić gdzie indziej.

3 / 5 2019-01-08

Odradzam zdacydowanie!!! Wadliwy towar!!! Kupiłam w tym sklepie dwie hulajnogi dla moich dzieci w wieku cztery i sześć lat. Wyglądały na solidne i dodam że nie były tanie. Pierwsza pękła w pierwszy dzień, gdy sześciolatek jeździł po salonie w domu, a druga pękła w tym samym miejscu, za cztery dni , na pierwszim spacerze. Reklamacja została odrzucona!!! Uznano iż uszkodzenie powstało wskutek przeciążenia!!! Masakra , starszy chłopiec waży 17kg, a hilajnogi do 60kg.

3 / 5 2019-01-05

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie. Kupiłam plecak adidas. Już na samym początku były problemy z wpłatą. Dziwnym trafem sklep nie widział wpłaty, kilka dni trwało zanim udało mi się dokonać zakupu. Następny problem pojawił się kiedy składałam reklamację na ten plecak gdyż zaczął się łuszczyć po kilkukrotnym wyjściu w nim na miasto. Dzwoniła do mnie kobieta, która załatwiała tą reklamację w imieniu właścicielki sklepu. Pani zaproponowała zwrot połowy ceny i dalsze użytkowanie plecaka. Kiedy się nie zgodziłam, to bez żadnej informacji plecak został mi odesłany wraz z dokumentem, że reklamacja nie została uznana. A co z gwarancją producenta? W opisie widnieje 24 m-ce! Żenada. Nie ma możliwości bezpośredniego kontaktu z właścicielem sklepu. Nie rozumiem jak można w taki sposób potraktować klienta! Jak to możliwe, że tak drogi plecak sportowy zaczął się łuszczyć po kilkukrotnym użyciu. Omijajcie ten sklep z daleka!!!

5 / 5 2018-12-14

Wszystko super, dostawa następnego dnia. Towar dobrze zapakowany.

3 / 5 2018-11-21

ODRADZAM! Przesyłka, kontakt wszystko ok do czasu az sie cos nie stanie. Nie uwzgledniaja reklamacji oraz nie proponują dogodnego rozwiązania sprawy. Wg ich myślenia buty powinny stać na półce i błyszczeć najlepiej a nie być użytkowane.

2018-11-13

Sklep rozprowadza towar z wadami i nie realizuje REKLAMACJI !

2 / 5 2018-09-03

NIE POLECAM!!!!! Kupiłem markowe buty za niemałą kwotę, prawie 200zł, założyłem je może 10 razy i się rozkleiły bez żadnego powodu. Gwarancja, którą daje sklep nie jest uwzględniana a sprzedający nie jest w stanie podać rzetelnej opinii na temat tego dlaczego ją odrzuca.

5 / 5 2018-03-31

Świetny towar BEZ pomyłek w stosunku do numeracji ,towar bez najmniejszych defektów moje zadowolenie jest stu procentowe ,no i cenowo jest nie porównywalnie jak w sklepie na moim przykładzie jest to 159 a nie 390 tak ze różnica też duża ,Polecam i pozdrawiam ...

2 / 5 2018-02-08

nie polecam towar wadliwy odradzam

5 / 5 2018-02-01

Transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-12

naprawdę super sklep zero problem z obsługą ani z reklamacją a rzeczy przychodza po 2 dniach

2017-09-25

Cliff sport ma potężny problem z uwzględnianiem reklamacji. Nie pomagają odwołania, interwencje rzecznika praw konsumenta. Skuteczna okazsła się dopiero interwencja sądu. Stracony czas i pieniądze. Omijać tą firmę szerokim łukiem. Rzecznik praw konsumenta stwierdził, że klienci tej firmy pojawiają się u niego najczęściej.

2017-08-23

Zamówiłam buty zimowe Merrell. Przesyłkę odebrałam od razu na drugi dzień, a do tego buty -40%. Na pewno jeszcze coś tu kupię i dziękuję za miłą obsługę, która doradziła dobry rozmiar (buty były na prezent). Czekam na więcej promocji

5 / 5 2017-07-31

Przesyłka dotarła następnego dnia kurierem. Miałem problem pierw z płatnością ale facet na infolinii szybko mi pomógł. Jestem bardzo zadowolony, kupiłem kurtkę zimową w przecenie -40%

5 / 5 2017-05-25

Miesiąc temu kupiłam buty treningowe reebok z nowej kolekcji -30%. Buty przyszły już na drugi dzień, kurier zadzwonił przed przyjazdem i umówił się na konkretną godzinę. Towar super, sprawdza się na treningu. Wymiana na większy rozmiar bez problemu, a Pan z obsługi nieziemsko miły. Na pewno wrócę i polecę wszystkim znajomym. Oby więcej takich sklepów internetowych.

Rzetelne opinie o Cliffsport.pl

Cliffsport.pl

Siedziba
Wyszków

WWW
http://www.cliffsport.pl

Email
[email protected]

Telefon
881222788

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie