Kategorie: / Militaria

Comando.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.79
opinie o Comando.pl
5 / 5 2019-03-16

Przystępując do zakupu miałem obawy co do pomyślności transakcji, jednak po kontakcie ze sprzedawcą zostały one całkowicie rozwiane. Bardzo konkurencyjne ceny, sympatyczna obsługa i co najważniejsze profesjonalne podejście do wykonywanych obowiązków. Mam nadzieję, że będę miał okazje do dalszych zakupów w tym sklepie.

2 / 5 2019-03-13

Tragedia !!! Zamówiłem baterie i dokonałem przelewu zaraz po złożonym zamówieniu. Czekałem 12 dni, aż w końcu zniecierpliwiony zadzwoniłem. Usłyszałem że towaru tego nie ma u nich w sklepie, że dopiero zamówili że niedługo do nich przyjdzie. Poprosiłem w takim razie o zwrot pieniędzy, zależało mi na szybkiej dostawie, tym bardziej skoro płace 15zł za kuriera ! Zwrotu doczekałem się po kolejnych 4 dniach jak wysłałem Państwu ze sklepu Comando OSTATECZNE WEZWANIE DO ZAPŁATY. Telefon jakoś dziwnie cały czas przełączał mnie na automatyczną sekretarkę. DRAMAT. Już dawno nie spotkałem się z takim brakiem profesjonalizmu. NIE POLECAM !!!!

5 / 5 2019-02-21

Na podstawie zakupu w sklepie www.comando.pl (nóż Ka-bar 1212) stwierdzam, że cała transakcja przebiegła wzorowo. Zamówienie, potwierdzenie przez sprzedawcę, że towar jest dostępny, wpłata na konto i odebranie przesyłki dokładnie z tym, co zamówiłem. Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie i z czystym sumieniem go POLECAM. W przyszłości, gdy będę kupował artykuły, które ten sklep ma w swojej ofercie, to też najprawdopodobniej właśnie w nim je kupię.

5 / 5 2019-01-19

Z czystym sumieniem polecam ten sklep. Mało tego, że znajdziecie w nim potrzebne rzeczy w sprawie militarii to ceny są naprawdę konkurencyjne. Jednak najważniejsze, że klienta traktują bardzo poważnie. W razie pomocy po sprzedaży nie odwracają się tyłem. Dla mnie rewelacja, dawno nie miałem do czynienia z tak solidnym sprzedawcą. Ja osobiście jestem sklepem zachwycony i jeżeli coś u Nich dla siebie znajdę, zawsze tam będę robił zakupy. REWELACJA!!! Panowie tak trzymać i jeszcze raz dziękuję.

1 / 5 2018-12-25

Ku przestrodze!!! W listopadzie 2014 zamówiłem latarkę za 519 zł wysyłka miała być natychmiastowa po tygodniu dostałem maila zamówienie przyjęte do realizacji.Dzwonię i pytam co z przesyłką, facet mówi że mają opóźnienie w dostawie i po niedzieli wyślą. Po niedzieli dzwonie ale nikt nie odbiera telefonu przez kilka dni z rzędu, wpadam na pomysł zadzwonienia z telefonu żony i o dziwo natychmiast odbiera jednak tłumaczy się że nie jest teraz w firmie i za pól godziny sprawdzi i oddzwoni.Oczywiście nie oddzwonił jak również nie odbierał już połączeń z tego numeru.W międzyczasie zacząłem wysyłać maile i smsy w których pisałem że rezygnuje z zamówienia i proszę o zwrot pieniędzy,codziennie 1 mai i 1 SMS . W odpowiedzi na maile dostawałem: transakcja przyjęta do realizacji. Postanowiłem kupić kartę z numerem którego jeszcze nie zna i jeszcze raz porozmawiać z Panem z comando -udało się odebrał! I obiecał wszystko sprawdzić i oddzwonić,.. Tylko obiecał... Po miesiącu oczekiwania i nieudanych próbach kontaktu poszedłem zgłosić sprawę na policję, mimo tego codziennie wysyłałem 1 maila i 1 smsa z prośbą o zwrot pieniędzy. Minął miesiąc dzwoni do mnie comando i mówi że nęka go policja i chciałby wyjaśnić sprawę, pyta też czy wpłaciłem pieniądze za towar i potwierdziłem zamówienie - oczywiście! odpowiadam zrobiłem wszystko jak należy, dostawałem przecież maile potwierdzające. Po godzinie dzwoni ponownie i przeprasza tłumacząc się przeprowadzką firmy i tym że moje zamówienie nie było widoczne w systemie. Hmm to jakim cudem system przysyłał mi wiadomości: transakcja przyjęta do realizacji? Po następnych trzech dniach pieniądze pojawiły się na koncie, dokładnie 2 miesiace po złożeniu zamówienia. Żeby nie było wątpliwości sklep Comando.pl, Wrocław, ul.Giełdowa 12 hala 11, właściciel firma Apcom Wołów ul.Piłsudskiego 34 Podziękowania dla policji :)

2018-10-21

W zamówieniu miał być śrut pewnej firmy 250 szt , a był tylko 75 szt. a reszta to 175 szt. innego producenta. Naboje CO2 miały być innego producenta, a na nich jest produkcja TW (podejrzewam że Tajwan ) . Reszta bez zarzutu .

5 / 5 2018-10-19

Super sprzedawca. Dobry kontakt i profesjonalne podejscie do sprawy. Doradzą naprawde dobrze i nie ma mowy o nieudanych zakupach. Co najwazniejsze znaja sie na rzeczy i nie wciskaja bez sensu najdrozszych rzeczy. Szybka wysylka i profesjonalnie zapakowany towar. POLECAM bez zastanowienia w 100 %

1 / 5 2018-09-06

Witam, zakup w pełni udany! Mimo negatywnych opinii nie mam uwag. Przedmiot zgodny z opisem. W pełni oryginalny, dobrze zapakowany. Wysyłka około 7 dni - do akceptacji. Dobry kontakt email. Ogólnie polecam.

2018-09-04

Brak aktualizacji statusu zamówienia, brak odpowiedzi na mail, nikt nie odpowiada na telefon. Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-03

Zazwyczaj nie wystawiam opinii, dla sklepu comando zdecydowałem się jednak napisać. Sklep zaliczam do najlepszych w branży, już drugie zamówienie i wielki pozytyw ze względu na szybką realizację zamówienia. Towar zapakowany bardzo solidnie.

5 / 5 2018-09-01

Wszystko szybko i sprawnie , polecam sklep

5 / 5 2018-08-25

Zrobione zakupy w comando.pl dotarły szybko , dostałam nawet mały gratis

3 / 5 2018-08-16

TRAGEDIA. Wodzenie za nos jeżeli chodzi o czas realizacji zamówienia zwieńczone moją rezygnacją (z powodu braku towaru, "dostępnego od ręki" - jak zapewniał w mailu sprzedający). Zwrotu pieniędzy nie otrzymałem. Minęły ponad dwa miesiące a ja wciąż "boksuje się" o zwrot marnych 312zł! Zdecydowanie odradzam zakupy w tym JARMARKU!

5 / 5 2018-07-20

Kolejne zakupy ok, polecam !

2018-07-04

Konkretna i rzetelna obsługa. Przy tym uprzejma i miła.

5 / 5 2018-06-29

Polecam sklep comando.pl , świetna i fachowa obsługa , pomimo małego poślizgu z dostawą jestem super zadowolony z zakupu , poślizg był w zasadzie spowodowany weekendem :))

5 / 5 2018-06-21

Wszystko OK

5 / 5 2018-06-15

W mailu zwrotnym (zresztą błyskawicznym) właściciel prosił o pozytywną opinię w związku ze złą sławą po poprzednim właścicielu. Obiecał profesjonalną obsługę klienta i słowa dotrzymał. Paczka dotarła w podanym dniu, a produkty w środku dokładnie takie jak oczekiwałem. Kupowałem przedmioty, dla których zdarzają się podróbki, ale moje były w pełni oryginalne :). To był bardzo dobry zakup, w dobrym sklepie z dobrą obsługą, na pewno jeszcze tam zajrzę ;).

2018-05-31

W styczniu wysłałem pieniądze na Hatsana i do dzisiaj ani Karabinki ani pieniędzy .Radzę unikać zakupy w tym sklepie. Ted

3 / 5 2018-05-23

Bardzo odradzam!! Kupiłem w sierpniu wiatrówkę za ponad 450zł, po tygodniu się popsuła więc odesłałem. Przed wysłaniem do serwisu spytałem się czy dostanę zwrot pieniędzy za wysyłkę do serwisu, bo tak jest napisane w umowie, dostałem odpowiedz że tak. wiatrówkę wysłałem, czekałem miesiąc na zwrot. przyszła przesyłka, wiatrówka w jeszcze gorszym stanie niż przed wysłaniem. usterka naprawiona ale na jej miejsce pojawiły się dwie następne które powstały w serwisie, po prostu popsuli ją. wiatrówka przyszła do mnie, wysłałem im nr konta by oddali koszt przeyłki i cisza. wysłałem chyba z 5 maili na różne adresy w tej sprawie i nic. boje się wysłać znowu do serwisu bo nie oddadzą mi kasy za wysyłkę i popsują mi jeszcze ją bardziej! NIE KUPOWAĆ!!!!

3 / 5 2018-05-19

absolutny brak profesjonalizmu. na przesyłkę czekam już ponad 3 tygodnie. po pierwszym telefonie do sklepu obiecali wysłać zaraz po łikendzie (podobno urlop - można to zrozumieć, wystarczyłby mejl z wyjaśnieniem a żadnej informacji ze strony sklepu nie dostałem) - było to 2 tygodnie temu. dzwoniłem, obiecali szybko sprawdzić zamówienie i odpowiedzieć mejlowo co i jak. i znowu zero kontaktu. szczerze odradzam.

1 / 5 2018-04-27

Brak słów, TRAGEDIA to mało powiedziane. początek sierpnia zamówienie. Po tygodniu pytanie kiedy przyjdzie - "lada dzień" po kilku dniach znów - kiedy zostanie nadana, odp: "Czekamy na dostawę"... 18.09 poprosiłem o zwrot pieniędzy (do dziś 4-krotnie!!) Dziś mija 22 dzień a pieniędzy dalej nie mam na koncie. Podobno będzie w pon. jak właściciel opuści szpital. Nieźle co?

5 / 5 2018-04-12

Polecam sklep, ile razy robiłem tam zakupy miałem bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, odbiera telefony, odpowiada na gg (choć czasem z opóźnieniem). Fachowe doradztwo i uprzejme podejście do klienta.

5 / 5 2018-04-09

Obsługa sklepu zasługuje na 6 gwiazdek , piszę opinię bo zrobiłem już 3 zamówienia , wszystko przyszło szybko , super zapakowane - no jak na wojnę :) , mają dobre ceny a człowiek z którym zawsze piszę i rozmawiam - P.Piotr jest głęboko w temacie latarek i noży . Polecam wszystkim sklep comando.pl . A i taki jeden mały minus - może się czepiam, podają kontakt 24h a po 22.00 nikt nie odbiera ;)

2018-02-21

Kolejny marketingowy geniusz. Sprzedaje przedmioty, których nie posiada. Jakość obsługi poniżej krytyki. Do dzisiaj brak zwrotu należności za niedostarczony towar.

1 / 5 2018-02-06

Firma "krzak". Ostrzegam! Towaru nie ma, zamawiany z zewnątrz mimo, że na stronie jest wysyłka natychmiast. Zero profesjonalizmu, wyłączony telefon, nie odpowiadają na maile, brak jakiegokolwiek kontaktu. Po trzech tygodniach braku towaru sprawa ma policji. Pieniądze zwrócone po interwencji policji.

3 / 5 2018-02-04

Najgorszy sklep z jakim miałem doczynienia, zamówiłem multitool leatherman rebar gdzie było napisane że wysyłka w 24 h. Na początku były problemy bo produkty nawet nie mieli w magazynie, potem dwa tygodnie sprowadzania a i tak nie przyszedł. Zrezygnowałem z zamówienia i zażądałem zwrotu pieniędzy, po 2 tygodniach napisali że będą zwracać pieniądze w przyszłym tygodniu. Jak się okazało pieniądze wciąż nie dotarły aż w końcu w następnym tygodniu już były. Wszystko to trwało 43 dni. Kontaktu ze sklepem nie ma wcale. Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie.

2018-01-30

W weekend zamówiłem wiatrówkę w bardzo fajnej cenie. Wyprzedaż do wyczerpania zapasów, wysyłka 24 godz. Wow ! Robię przelew. Po 3 dniach roboczych dostaję maila z systemu "Zamówienie przyjęte do realizacji". Mija kolejnych kilka dni. Piszę maila z pytaniem kiedy zrealizują zamówienie. Odzew natychmiastowy: Nie dostał Pan informacji, że czekamy na dostawę wiatrówki ? Czekamy ???!! Miało być 24 godziny ! Ponawiam pytanie: Kiedy realizacja ? Bez odpowiedzi. Kolejne zapytanie mailem. Brak odpowiedzi. Dzwonię. Nikt nie odbiera, ale oddzwania. Słyszę, że tej wiatrówki nigdzie nie ma i żebym napisał maila o zwrot kasy. Piszę o zwrot kasy. Cisza. Kasy nie ma. Pytam na gadu-gadu co ze zwrotem. Zero reakcji mimo, że status rozmówcy "dostępny". Piszę wiadomość - ultimatum poprzez allegro - to już zaczyna wyglądać źle, albo kasa albo składam zawiadomienie o przestępstwie. Reakcja natychmiastowa. Moje zamówienie zmienia status na "zawieszone" (?) pieniądze do zwrotu. Mimo to wciąż zwrotu nie dostałem (3 dni robocze minęły). Bez zawiadomienia się nie obejdzie... Na allegro człowiek ma same pozytywy. Sklep natomiast to jakaś pomyłka, gdzie "wyprzedaje" się rzeczy, których się nie ma i mieć nie będzie a pisze się "wysyłka w 24 godziny". Ile mam czekać na moje pieniądze ? Z czymś takim spotykam się pierwszy raz.

5 / 5 2017-09-14

Sklep polecam wszystkim, szybka dostawa i towar w dobrej cenie.

5 / 5 2017-08-31

Jestem Bardzo zadowolony z obsługi.Telefon wyjaśniający niezgodności w zamowieniu ( moje oczywiśćie błedy) bardzo mnie zaskoczył oczywiśćie badrdzo pozytywnie> pełna profeska obsługi.

2 / 5 2017-08-28

Jeśli kuszą niskie ceny trzeba się dobrze zastanowić dlaczego - na realizacje natychmiastową czekam już 15 dni ... Towaru prawdopodobnie nigdy w tym "sklepie" nie było. Na prawdę, nie polecam !

1 / 5 2017-08-12

brak kontaktu nie moge sie dodzwonic kase zaplacilem a towaru brak 3 miesiac

5 / 5 2017-08-11

Robiłem zakupy w sklepie comando wiele razy, od marca 2015 roku zmienił się właściciel sklepu, pomimo że nigdy nie narzekałem na obsługę sklepu gdy złożyłem kolejne zamówienie otrzymałem telefon że zamówione towary są dostępne i zamówienie zostanie wysłane natychmiast :D Czytając opinię o sklepie śmiem stwierdzić że jest to jeden z najlepszych sklepów militarnych w sieci, nadal będę tam kupował, do paczki dostałem nawet gratis o którym nie było mowy przy zamawianych towarach - dodatkowo w mailu ze sklepu była informacja o nowym właścicielu sklepu - "...stawiamy na szybkość i zadowolenie klientów.." . Nic więcej mi nie potrzeba jeśli dostaję zamówienie na drugi dzień i dodatkowy gratis od firmy :) POLECAM SKLEP COMANDO.PL

5 / 5 2017-08-08

Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Ceny bardzo konkurencyjne, ciekawe zestawy i co najważniejsze fachowa pomoc przed sprzedażowa. Towar zgodny z opisem, oryginalny. Szybka wysyłka i realizacja (towar zakupiony w poniedziałek wieczorem, w środę rano był już u mnie), towar porządnie zapakowany. Polecam wszystkim niezdecydowanym, to na pewno nie są moje ostanie zakupy w tym sklepie :)

5 / 5 2017-06-19

Witam! zakup naprawdę w pełni udany! Mimo negatywnych opinii nie mam uwag. Przedmiot 100% zgodny z opisem. W pełni oryginalny, Solidnie zapakowany. Wysyłka naprawdę szybka! :) Nie było żadnych problemów! Naprawdę wielki "Plus" dla sklepu Comando.pl!

5 / 5 2017-05-14

Polecam sklep z przyjemnością, zakupiony towar był u mnie następnego dnia popołudniu, zgodny z opisem i solidnie zapakowany. Kontakt ze sprzedawcą również bardzo dobry >>>

2017-04-27

Odesłałem im zamówienie korzystając z 10dni na zwrot. Odpisali, że nosi wyraźne ślady użytkowania żeby tylko nie oddać mi pieniędzy. Odesłałem w takim stanie w jakim dostałem. Do tego zamówienie było niekompletne. Mineły 3 miesiące i odesłali mi paczke pisząc w tytule "reklamacja". Dodali brakujące rzeczy ale co mi z tego jak ja już tego nie potrzebuje!

5 / 5 2017-04-14

Nie mam najmniejszych zastrzeżeń, co do sklepu! Błyskawiczna realizacja, towar był u mnie następnego dnia, po wysłaniu. Towar zamawiałem w piątek wieczorem, a we wtorek kurier zapukał do drzwi. Kontakt ze sklepem rewelacyjny. Błyskawiczna odpowiedź dotycząca wysyłki towaru. Dodatkowo doradzono mi jak dbać o tą replikę. Ba! Nawet mają serwis i możliwość tuningu. Jak będę chciał ją usprawnić, na pewno do nich wyśle! Polecam sklep wszystkim, którzy bawią się w ASG. Fachowo doradzą co do wyboru repliki oraz osprzętu.

3 / 5 2017-04-09

Beznadzieja, wystawiają produkty których nie mają, wysyłka w 24 godziny to też fikcja. Odradzam, szkoda czasu i nerwów.

1 / 5 2017-04-06

Dokonałem zakupu, towar dotarł bez opóźnień, zapakowany solidnie, kompletny, kontakt email bez zarzutu. Mogę tylko polecić ten sklep mimo obaw wywołanych negatywnymi opiniami.

Rzetelne opinie o Comando.pl

Comando.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.comando.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie