Kategorie: / Komputery / Foto / Telefony / Biuro / Gry

Comp4you.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Comp4you.pl
2019-03-21

Kupiłem w comp4you odtwarzacz Creative Zen,jakie było moje zdziwienie gdy odebrałem paczkę w której były jakieś gry komputerowe. Trzeba oddać f-mie comp4you ze sprawnie wymieniła pomyloną przesyłkę..coś,jak widać przesyłki czasem trafiają nie tak..

5 / 5 2019-03-21

szybko ,tanio,solidnie

2019-03-21

Wszystko w porządku, od samego zamówienia po dostawę. Duży pozytyw

5 / 5 2019-03-20

jestem zadowolony z towaru pelna profesjonalizacja zakup przez GG szybko i sprawnie aby tak dalej takich sprzedawcow sie chwali. Poprostu jak to muwia 300% normy ;-))

5 / 5 2019-02-20

Wczoraj 14:30 zamówiłam dziś o 12:30 już ciesze sie zakupionym towarem . POLECAM Miła i fachowa obsługa :-)

5 / 5 2019-02-12

Perfekcyjna obsługa transakcji i ekspresowa realizacja zamówienia. Jestem zadowolona z przebiegu transakcji. Przed zakupem kontaktowałam się telefonicznie, bo miałam kilka pytań. Na każde uzyskałam wyczerpującej odpowiedzi. Kupowałam odtwarzacze MP3 Sandisk i kilka pamięci USB i-Disk Bullet. Nabyłam je po atrakcyjnej cenie a przesyłka bardzo szybko dotarła. Tak, zdecydowanie polecam zakupy na http://www.comp4you.eu

5 / 5 2019-02-11

Sklep byłby OK, gdyby nie fatalna obsługa reklamacji - tak się nie robi w uczciwym serwisie.

5 / 5 2019-02-08

Dwukrotnie dokonywałam zakupów w Comp4you i jestem bardzo zadowolona. Fantastyczna, fachowa obsługa i błyskawiczna dostawa towarów. Bardzo rzetelny sprzedawca. Szczerze polecam.

5 / 5 2019-02-07

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie Comp4You. Na szczególną pochwałę zasługuje bardzo miła obsługa. Z wielką przyjemnością w niedalekiej przyszłości ponownie skorzystam z oferty sklepu.

5 / 5 2018-12-18

Sklep godny polecenia, błyskawiczna wysyłka, towar dobrze zabezpieczony na czas transportu. A najważniejsze to dostępność towaru aktualny stan magazynowy. Wiadomo czy dana rzecz jest i ile czy chwilowo brak. To moje 2 zakupy w tym sklepie polecam innym a sam na pewno jeszcze skorzystam z ich usług.

5 / 5 2018-12-16

W niedziele zamowione, w poniedzialek nadane, we wtorek rano odbior. Zalezalo mi bardzo na czasie, wiec SUPER! Sprzet otrzymany zgodny z zamowieniem. Polecam.

2018-12-07

Zamówienie nr 9364188. 31.08.11 skontaktowałem się telefonicznie ze sklepem i wysłałem do do nich maila z informacją, że do kupionego skanera (DR-2020U) nie dołączono programu Adobe Acrobat 8.0 i gwarancji producenta. Prosiłem również o podanie terminu dosłania brakujących elementów. Adobe Acrobat 8.0 Standard zgodnie z informacją na stronie sklepu oraz na stronie producenta powinien być dołączony do sprzętu. Do sprzętu nie dołączono również polskiego oprogramowania (np. OCR jest w języku angielskim) i instrukcji. Sklep w rozmowach telefonicznych przyznaje się do popełnionego błędu jednak do dzisiaj (13.09.11) nie otrzymałem mailem/pisemnie informacji, że uznają moje zastrzeżenia do realizacji zamówienia. Sklep nie jest również w stanie określić kiedy otrzymam wszystkie brakujące elementy zamówienia.

5 / 5 2018-12-03

napisze krótko: dzisiaj kupujesz, jutro masz. Bardzo szybko i bez problemów

5 / 5 2018-12-03

Wzorowy kontakt ze sklepem, a do tego tanio i w miarę szybko.

5 / 5 2018-11-15

Ogólnie OK, mogliby informować o zmianie statusu przesyłki i automatycznie wysyłać nr. listu przewozowego bo musiałem się dopytywać, ale dostałem odpowiedź po 5 minutach więc w sumie kontakt wzorowy :)

5 / 5 2018-11-05

Kupuję drugi raz w tym sklepie i ponownie zaskoczyła mnie szybkość realizacji zamówienia (zlecenie złożyłem po 13 a następnego dnia o 12 miałem części w domu), ceny jedne z najniższych, a przede wszystkim jako jedyny sklep miał wszystkie wybrane przezemnie części!. Muszę ich jeszcze sprawdzić kilka razy!

5 / 5 2018-10-30

Wzorowa transakcja bardzo sprawnie przeprowadzona - ekspresowy i miły kontakt mailowy Wszystkim szczerze POLECAM!

5 / 5 2018-10-26

Pełen Profesjonalizm!!!

5 / 5 2018-10-25

Towar zgodny z zamówieniem,dostarczony w ciągu 24h.Profesjonalnie i szybko.Polecam!

5 / 5 2018-10-24

Wszystko OK, polecam w 100%

5 / 5 2018-10-21

sklep godny polecenia szybka wysyłka i towar zgodny z zzamówieniem

2018-10-19

Doskonały zakup, bardzo dobra cena (100 zł mniej niż przeciętna)i błyskawiczna przesyłka. Sklep naprawdę godny polecenia!

5 / 5 2018-10-13

Kupiłem ruterek śliczniutki,cena była przystępna,dostawa błyskawica bez jakichkolwiek problemów.Polecam zakupy jest OK

5 / 5 2018-10-01

Bardzo szybka przesylka. Towar zgodnie z opisem. Polecam !

5 / 5 2018-09-01

Jestem w 100% zadowolony z zakupu, towar był u mnie w niecałe 24h od złożenia zamówienia. Solidnie zapakowany, całkowicie zgodny z oczekiwaniami. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-08-23

Po raz kolejny sklep comp4you sprostał moim oczekiwaniom. Po problemach z zamówieniem płyty głównej w innym z wiodących sklepów, byłem bardzo zadowolony z profesjonalizmu i błyskawicznej dostawy od comp4you. Polecam gorąco!

5 / 5 2018-07-20

100% satysfakcja z zakupu. Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-07-11

Kolejne zamówienie i znów 100% satysfakcji. Atrakcyjne ceny i szybka realizacja.

2018-07-04

Jestem pod wrażeniem - za to kocham zakupy w sieci, jest po prostu błyskawicznie i bezproblemowo. Zakupiłem dysk we wtorek po południu a w środę rano kurier przynosi towar!!! Czego chcieć więcej?! Gratuluję organiozacji sklepu. Sklep ma bardzo wiele opcji płacenia, więc łatwo się wstrzelić w bank, który się ma, albo zapłacić kartą. I przede wszystkim sprzedają towar który mają na składzie, bez ściemniania i ściągania tego od kogoś. Do następonego!

5 / 5 2018-06-22

Jeszcze dobrze nie zamówiłem i już miałem na biurku. Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-06-17

Ogólnie jestem zadowolony, konkurencyjne ceny, b.dobrze zabezpieczone przesyłki. Tylko mają problem z odpisaniem na e-maile.Dysk otrzymałem błyskawicznie. Na obudowę czekałem kilka dni później pomimo że produkt był dostępny.

5 / 5 2018-06-14

szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-06-01

Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem, szybka obsługa, dobry tracking zamówienia.

5 / 5 2018-05-10

Karta przyszla do mnie szybko i jak najbardziej zgadza sie z opisem. Poza tym atrakcyjna cena, lepsza niz na Allegro :)

5 / 5 2018-05-08

100% satysfakcja z zakupu. Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-05-07

Bardzo szybka przesyłka w ciągu 24 godz., jestem bardzo zadowolony z zakupu, towar solidnie zapakowany, polecam zakupy w tym sklepie w 100%

5 / 5 2018-05-02

Polecam sklep Comp4You - solidna obsługa i szybka wysyłka towaru. Złożyłem zamówienie o 14 w poniedziałek a następnego dnia o 12 miałem sprzęt w domu. Sklep na 10!!!!

5 / 5 2018-04-22

Najniższa cena na rynku danego produktu, natychmiastowa realizacja, najszybsza przesyłka i przemiły kontakt. Szczerze polecam !

5 / 5 2018-04-21

Polecam sklep w 100%. To był mój pierwszy zakup. Wszystko poszło bardzo sprawnie i bez jakichkolwiek komplikacji, a przy tym cena była bardzo atrakcyjna.

5 / 5 2018-04-13

Polecam Sprzedawcę, szybko, zgodnie z opisem, błyskawiczna transakcja. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-04-09

Bardzo serdecznie za przesyłkę, doszła w ekspresowym tempie, co było dla mnie dużym i miłym zaskoczeniem. Gratuluję profesjonalnej usługi i tempa! Polecam ten sklep!

5 / 5 2018-04-03

Pełen profesjonalizm.Bardzo dobra komunikacja ze sklepem.Towar zgodny z opisem.Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.

2018-03-31

Pełen profesionalizm w obsłudze klienta, rzeczowy i miły kontakt, błyskawiczna realizacja przesyłki. Kurier dotarł już następnego dnia przed południem po złożeniu zamówienia. Otrzymany towar orginalny w pełni zgodny zopisem. Podsumowując należy powiedzieć,że Comp4You to sklep szczególnie godny polecenia.

5 / 5 2018-03-30

wszystko szybko, solidnie i bez zbędnych słów - polecam

2018-03-22

Zakupiłem tusze w Comp4you. Najlepsza Cena ! Towar pierwszy gatunek !

5 / 5 2018-03-21

Bardzo fajna i bezproblemowa obsluga. Dzieki fachowej obsludze otrzymalem swoj towar nastepnego dnia. Polecam bardzo fajny sklep !!!

5 / 5 2018-03-20

kupiłem tu karte muzyczna, otrzymalem ja na drugi dzien. Milo,szybko i uczciwie. Polecam!

5 / 5 2018-03-19

Zakup w niedziele,ramka byla na miejscu w srode.Szybko,sprawnie,bez problemow.Polecam !!!

5 / 5 2018-03-01

Szybko i sprawnie. Sprzęt doskonale zabezpieczony i zgodny z informacjami na stronie. Polecam. Aczkolwiek cena produktu na stronie zmalała po moim zamówieniu o kilka groszy :P

5 / 5 2018-02-18

Zakupiłem kieszonkowy NV100HD, aparacik w pełni zaspokoił moje oczekiwania, czyli drugiego aparatu , zawsze pod ręką , z dużymi możliwościami jak na takiego malucha:). Pudełko pełne "dobroci" : stacja , pilot, kable, oprogramowanie. Współpraca ze sklepem : szybka i rzeczowa, bezproblemowy kontakt. Polecam.

2018-02-07

Wszystko w jak najlepszym stanie i z zawrotna prędkością :)

5 / 5 2018-01-29

Pokrowiec zamówiony w poniedziałek - we wtorek był u mnie. Niestety nie pasował (mój błąd, nie sprawdziłem). Żadnego problemy ze zwrotem towaru. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-01-17

Wszystko w porzadku, szybka wysylka.

5 / 5 2018-01-11

Taką domeną można reklamować sklep. Wszystko szybko i sprawnie

2018-01-08

Wszystko w jak najlepszym porządku. Expresowa przesyłka

5 / 5 2018-01-05

Zdecydowanie polecam ten sklep wszystkim potencjalnym klientom.bardzo szybka realizacja zamówienia i ekspresowa przesyłka.Towar zgodny z opisem.Paczka odpowiednio zabezpieczona.Bardzo miły kontakt mailowy i telefoniczny.Widać , że firma dba o klienta.Wszystko w pełni profesjonalne.Na pewno będę jeszcze klientem tego sklepu.Szczerze i gorąco POLECAM.

5 / 5 2017-12-19

Pierwszy kontakt z tym sklepem i jak najbardziej pozytywny. Wpłaciłem bezpośrednio na konto i to pokaźną sumkę, miałem lekkie obawy a tu miła niespodzianka, już następnego dnia zapukał do mnie kurier z zamówionym towarem. Rewelacja!!! Polecam.

5 / 5 2017-12-03

Sklep rewelacja! Realizacja zamówienia wzorowa. Zamówiłem kilka pozycji w niedzielę wieczorem, a we wtorek w południe miałem wszystko w domu. Bez pomyłek. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.

2017-12-03

W tym sklepie dokonałem zakupu po raz pierwszy i nie narzekam wszystko zgodnie z regulaminem.

5 / 5 2017-11-29

Wszystko w jak najlepszym porządku. Jakość, szybkość wysyłki, wszystko OK. Polecam!

5 / 5 2017-11-20

W dniu 13 sierpnia 2009 (czwartek) złożyłem zamówienie na dysk Seagate Momentus7200.4 2,5'' 320GB, 7200RPM, SATA/300, 16MB cache, NCQ [ST9320423AS] + Gembird obudowa USB 2.0 na dysk HDD 2.5'' SATA. Przesyłka kurierska została dostarczona w poniedziałek 17 sierpnia. Na stronie internetowej sklepu można było "śledzić" status zamówienia. Zakupiona elektronika była zgodna z opisami na stronie sklepu. Jestem ogólnie zadowolony z zakupów w tym sklepie. Uwag żadnych nie mam.

2017-11-20

Zgodnie z informacją na stronie dostawa w 48h bez najmniejszych problemów. Wszystkie zamówione przedmioty solidnie zapakowane dotarły w nienagannym stanie. Jest jednak parę rzeczy do których można by się przyczepić: - Brak aktualizacji stanów magazynowych po dokonaniu zakupu. Od razu rzuca się w oczy, że dla większości produktów stan magazynowy wynosi "20 szt. dostępne od ręki". - Nie ma dokładnej informacji jak przebiega proces składania zamówienia. Od razu wysyłane jest automatyczne potwierdzenie z prośbą o wpłatę, a w regulaminie jest zapis: "W przeciągu 24 godzin od momentu złożenia zamówienia przeprowadzana jest jego weryfikacja." - Po zalogowaniu się w sklepie można zobaczyć złożone zamówienie, ale jest ono mało czytelne.

5 / 5 2017-11-18

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar jak najbardziej zgodny z opisem. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-11-11

100% satysfakcja z zakupu. Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-10-31

Bezproblemowa, szybka realizacja transakcji. Dobry kontakt i atrakcyjna cena zamówionego towaru. Serdecznie polecam COMP4YOU !

5 / 5 2017-10-25

Błyskawiczna dostawa na następny dzień od zamówienia, dobra cena, wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Jestem zadowolonym klientem.

5 / 5 2017-10-21

Zakupiłem w tym sklepie trzy przedmioty: torbę i zasilacz do laptopa oraz rozdzielacz gniazda zapalniczki. Wszystkie dotarły w jednej solidnie zapakowanej paczce i bardzo szybko. Towar zgodny z opisem i oczekiwaniami. Nawet na Allegro nie kupiłbym tego wszystkiego tak tanio.

5 / 5 2017-10-17

Kupiłem u nich kiedyś nagrywarkę, a teraz inne produkty. Bezpiecznie, szybko, tanio. Uważam, że to najlepszy sklep komputerowy w sieci. Na pewno u nich jeszcze coś kupię.

5 / 5 2017-10-12

Przesyłka ekspresowa, doszła na następny dzień po zamówieniu mimo, że miała do przebycia 600 km. Produkt oczywiście zgadza się z zamówieniem. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-10-05

Kupuję w Comp4you nie pierwszy raz i za każdym razem jestem w 100 usatysfakcjonowany. Pełen profesjonalizm, towar dostarczony w mniej niż 12 godzin. )

5 / 5 2017-09-28

Wszystko O.K. sprzęt cały i zdrowy dotarł przed upływem trzeciej doby. Polecam.

5 / 5 2017-09-27

Towar przyszedł w 100% zgodny z zamówieniem, bardzo szybko, pomimo zamówienie w okresie świątecznym. Polecam

5 / 5 2017-09-18

Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia. Produkt w 100% zgodny z opisem.

5 / 5 2017-09-14

Ten sklep polecam wybitnie. Pełny profesjonalizm. Zamawiałem obudowę do komputera. Jak nigdy dotąd, zostałem zaskoczony terminem realizacji zamówienia. Realizacja była wręcz błyskwiczna. Cała reszta również bez zarzutu. Gdyby tak wszyscy podchodzili do klienta, byłoby super. Jeszcze raz wybitnie polecam ten sklep.

5 / 5 2017-09-14

Wszystko w jak najlepszym porządku, miła profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem!!

5 / 5 2017-09-12

Witam! To mój pierwszy kontakt ze sklepem internetowym.Zostałem mile zaskoczony szybkością realizacji zamówienia jak i funkcjonalnością programu CREATOR 9. Serdeczne dzięki.Jesteście OK będę pamiętał o Was w przyszłości. z poważaniem dziadek Sagan

5 / 5 2017-08-13

sklep godny polecenia, bardzo szybka przesyłka. Bardzo dobrze zabezpieczona paczka i rewelacyjna cena :)

2017-08-05

Zamówiony towar przyszedł do mnie wybrakowany. Mija już miesiąc od zgłoszenia reklamacji i odesłania produktu - zero reakcji lub innego kontaktu z firmą. Tak więc ani pieniędzy, ani towaru. Kwota niewielka, ale co by bylo gdyby to był produkt o wartości np. 10 tys.? Są solidniejsze sklepy, zdecydowanie zniechęcam wszystkich do zamawiania w comp4you. Andrzej

5 / 5 2017-08-01

Pełny pozytyw, szybka przesyłka. Zaskoczona byłam niezwykle konkurencyjnymi cenami. Polecam, bo warto.

5 / 5 2017-07-30

Bezproblemowa transakcja, szybko i profesjonalnie. Niskie ceny, błyskawiczna wysyłka. Polecam.

2017-07-25

Udany zakup, chociaż toner do najtańszych nie należy.

5 / 5 2017-07-24

Naprawde godny polecenia sklep, na bieżąco emaile z info o stanie zamówienia, expresowa dostawa - poprostu tanio, szybko i solidnie spokojnie można stawiać jako przykład dla innych sklepów.

5 / 5 2017-07-20

Profesjonalnie, szybko, bezproblemowo.

5 / 5 2017-07-13

Bezproblemowa transakcja, szybko i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2017-07-07

Wszystko w jak najlepszym porządku! Szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt telefoniczny, przystępne ceny. Towar bez zarzutu, bardzo dobrze zapakowany. Drukarka świetnie się spisuje! Dodatkowy plus dla sklepu - w zestawie znajdują się wkłady atramentowe w wersji XL oraz kabel USB(tak się składa, że nie wszystkie sklepy oferują taki zestaw). Jednym słowem polecam sklep COMP4YOU! Z pewnością tu jeszcze wrócę... :)

5 / 5 2017-07-06

Polecam zakupy ! Szybko i bezproblemowo. Jestem zadowolony.

2017-07-04

Błyskawiczna wysyłka, praktycznie w ciągu 24 godzin po dokonaniu przelewu towar był dostarczony. Perfekcyjnie zapakowany i zgodny z ofertą. Wyrazy uznania. Oby tak zawsze. Niewątpliwie sprzedawca godny polecenia.

5 / 5 2017-07-01

Chociaż nawet nie dostałem potwierdzenia o zamówieniu na email to na stronie można sprawdzić postęp realizacji, zamówione pamięci miałem po dwóch dniach. Płaciłem kartą kredytową SZCZERZE POLECAM

2017-06-29

OK.!!!!!!!!!

5 / 5 2017-06-22

Zakupiłem w sklepie komputer HP Pavilion i monitor Samsung 23". Towar zgodny z opisem, błyskawiczna wysyłka i profesjonalna obsługa. Na pewno będę kupował w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-08

Bezproblemowo, dostawa w mniej niż 48h po złożeniu zamówienia - polecam!

5 / 5 2017-05-31

GORĄCO POLECAM!!! Super kontakt, zarówno telefonczny jak i e-mailowy. Na stronie sklepu bieżąca informacja dotycząca realizacji zamówienia. Błyskawiczna przesyłka - na drugi dzień od zamówienia przesyłka była na miejscu, a przebyła drogę: Biała Podlaska - Węgierska Górka (koło Żywca). Towar bez zastrzeżeń, bardzo dobrze zapakowany w atrakcyjnej cenie.

5 / 5 2017-05-10

To był mój pierwszy kontakt z tym sklepem i zarazem ostatni!! Zapłaciłem kartą, płatność autoryzowana a oni skasowali moje zamówienie bo płatność nie wpłynęła. No to ja dzwonie do banku, do payu.pl i wszędzie mi mówią że płatność karta została autoryzowana i wszystko jest OK. Więc znowu pisze do sklepu COMP4YOU i pytam co jest grane a oni mi mówią że tak rzeczywiście kasa wpłynęła pomyliliśmy się a przesyłka już powinna u mnie być. Wszystko to trwało tydzień. W tym czasie zero kontaktu ze strony sklepu, zero informacji że kasa się odnalazła. A co gdybym w tym czasie kupił ten sam produkt w innym sklepie nie wiedząc że jednak mi oni wysłali?? Miał bym 2??

5 / 5 2017-04-23

Moja opinia jest znakomity sklep szybko (towar zamowilem w srode o 10.57 a nastepnego dnia( 500km !!!) o godz 13.20 byl u mnie w domu !! 2/ bardzo mila obsluga !! 3/ towar zgodny z zamowieniem 4/ zabezpieczony wlasciwie . POZDRAWIAM SKLEP I ZALOGE i P O L E C A M

5 / 5 2017-04-18

Naprawdę jestem pod wrażeniem! Towar dotarł do mnie w ciągu 24godz. i to w gorącym okresie przedświątecznym - fachowość, szybkość realizacji i kontakt z klientem na najwyższym poziomie. Dziękuję i każdemu szczerze polecam ten sklep

5 / 5 2017-04-17

szybko, bardzo dobrze zapakowane; konkurencyjne ceny:P kontakt gg i mailowy bardzo dobry; potwierdzenie zamówienia, itd. na skrzynce:P jedynie zabrakło info, że przesyłkę wysłano:D doszło szybciutko. Jestem bardzo zadowolona i sklep polecić mogę z czystym sumieniem:D

5 / 5 2017-03-31

Szybka wysyłka,miły kontakt.Polecam

Rzetelne opinie o Comp4you.pl

Comp4you.pl

Siedziba
Biała Podlaska

WWW
http://www.comp4you.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 83 344 70 91

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie