Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / Telefony / Książki / Biuro / Dom

Cortland.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.91
opinie o Cortland.com.pl
3 / 5 2019-03-24

Pracownicy serwisu traktują klientów w skandaliczny sposób i wprowadzają ich w błąd. Konsultanci używają bezczelnego i kpiącego tonu podczas rozmów telefonicznych. Mimo skarg mailowych, przełożeni ignorują problemy z procesem serwisowym. Otrzymany sprzęt został dostarczony w pomiętym worku, bez fabrycznego opakowania. Czas oczekiwania na wymianę lub naprawę sprzętu wynosi ponad 2 tygodnie, podczas gdy pracownicy zapewniali, że proces zajmie tylko 3 dni. W innych sklepach, rtw/agd lub komisach telefonicznych, można kupić ten sam telefon w takiej samej cenie lub nawet lepszej. Nie polecam korzystania z tej firmy i sugeruję szukanie nowego sprzętu gdzie indziej, zamiast wymieniania go na nowy w tej firmie.

0 / 5 2019-03-17

W ciągu jednego dnia mój telefon przeszedł diagnozę, a następnie otrzymałem wiadomość z informacją na temat statusu procesu naprawy. Kolejnego dnia otrzymałem wiadomość z informacją o ukończeniu naprawy i zaproszeniem do odebrania wymienionego sprzętu. Ostatecznie, w trzeci dzień, otrzymałem zupełnie nowy sprzęt. Dzięki tej profesjonalnej obsłudze posprzedażowej, zarówno serwis jak i sklep zyskali moje zaufanie i lojalność. Serdecznie pozdrawiam, Tomek.

5 / 5 2019-03-17

Profesjonalne podejście do naprawy Iphona. polecam wszystkim !

2019-03-16

Dobra obsługa, wszystko na zadowalającym poziomie.

5 / 5 2019-03-12

Polecam

5 / 5 2019-03-11

W tym sklepie zakupiłem laptop Apple MacBook Pro i jestem bardzo zadowolony z decyzji wybrania tego miejsca. Zauważyłem, że pracownicy nie są obojętni wobec klientów i są w stanie pomóc po zakupie w przesiadce z komputera PC. Potrafią profesjonalnie wyjaśnić oraz doradzić.

5 / 5 2019-03-11

Postanowiłem zakupić w tym przedsiębiorstwie laptop Apple MacBook Pro i jestem niezmiernie usatysfakcjonowany z tego wyboru. Wyraźnie zauważyłem, że nie traktują klientów obojętnie, a także są w stanie udzielić wsparcia i porad dotyczących przejścia z komputera PC. Zawodowo i zrozumiale tłumaczą oraz udzielają doradztwa.

5 / 5 2019-03-11

Profesjonalizm

5 / 5 2019-03-09

Sprawna i szybka obsługa

5 / 5 2019-03-09

polecam wszystkim

5 / 5 2019-03-08

Całym sercem polecam serwis Cortland, profesjonalne podejście. Nie zawiedli mnie ani razu.

5 / 5 2019-03-07

Bardzo fachowa , szybka i miła obsługa. Bardzo polecam.

5 / 5 2019-03-06

Profesjonalne podejście do sprawy, przesyłkę otrzymałem w wyznaczonym terminie, solidnie zapakowana. Polecam ;)

2 / 5 2019-03-02

Reklamacja dotyczyła Iphone'a 6, a pierwsza próba naprawy wynikała z problemów z mikrofonem i kamerą. Jednak po wymianie urządzenia na wadliwe, telefon w ogóle nie był w stanie nawiązać sieci i nie nadawał się do użytku. Następnie, telefon został ponownie wymieniony, ale serwis kompletnie zignorował klienta i nie przeprosił ani nie zrekompensował za swoje błędy. Osobiście nie polecam tego serwisu.

5 / 5 2019-02-26

Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja. Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2019-02-23

Absolutnie profesjonalne podejście! W odróżnieniu od innego autoryzowanego serwisu Apple, tu udało się bezbłędnie zlokalizować i naprawić usterkę. Dodatkowo, przesyłka z telefonem została starannie i solidnie zabezpieczona przed uszkodzeniami. Gorąco polecam!

5 / 5 2019-02-23

Bardzo profesjonalne podejście! W odróżnieniu od innego autoryzowanego serwisu Apple, udało im się precyzyjnie zlokalizować problem. Dodatkowo, przesyłka z telefonem została solidnie zabezpieczona. Gorąco polecam!

2019-02-19

Od zamówienia do dostarczenia minął jeden dzień. Produkt bardzo dobrze zapakowany.

5 / 5 2019-02-12

Wszystko szybko, sprawnie i przy okazji tanio. Serdecznie POLECAM !!!

5 / 5 2019-02-08

Bardzo szybka wymiana bateri iPhone 6

5 / 5 2019-02-06

Zdecydowanie polecam to miejsce. Ostatnio zakupiłem tam komputer i nie miałem absolutnie żadnych trudności z przeniesieniem danych z uszkodzonego starego sprzętu, który również naprawili. Dodatkowo, bardzo sobie cenię uprzejmą obsługę i regularne informowanie mnie o aktualnym statusie mojego zamówienia, a także o tym, kiedy będę mógł odebrać sprzęt.

5 / 5 2019-02-06

Naprawdę polecam to miejsce. Zakupiłem tam komputer i nie miałem żadnych trudności z przeniesieniem danych z uszkodzonego starego sprzętu. Pomogli mi również w serwisowaniu tego starego komputera. Dodatkowo, kontakt z obsługą był bardzo miły, informowali mnie regularnie o postępie naprawy i informowali kiedy będę mógł odebrać sprzęt.

2019-01-31

REWELACYJNY POD KAŻDYM WZGLĘDEM !!!

5 / 5 2019-01-22

Miła obsługa, sprzęt naprawiony w miarę dobrym terminie. Polecam

0 / 5 2019-01-20

To jest jeden z najlepszych sklepów, których obsługa na najwyższym poziomie mnie zadziwiła. Zdecydowanie wart polecenia. Już od samego początku, gdy dzwonisz i telefon jest zajęty, informują cię o tym i o liczbie osób oczekujących. Dodatkowo, masz pełną informację na temat postępu zlecenia i otrzymujesz wiadomości na swoją skrzynkę pocztową. To jest naprawdę godne podziwu!

5 / 5 2019-01-17

Bardzo szybka naprawa. Super obsługa i serwis Polecam !

5 / 5 2019-01-16

Bardzo szybka realizacja, kontakt również.

5 / 5 2019-01-10

Mega miła i szybka obsługa uważam ze pan Tymoteusz zasługuje na premie za fachowe, miłe i szybkie zrealizowanie naprawy

5 / 5 2019-01-03

Szybka interwencja w przypadku uszkodzonego zasilacza, wymiana przeprowadzona natychmiast - a następnie otrzymałem informację o możliwości odbioru. Nie zdążyłem nawet pomyśleć o telefonie w tej sprawie, a już wszystko było gotowe do odbioru. Gorąco polecam Cortland na Bitwy Warszawskiej!

5 / 5 2019-01-03

Niezwłocznie zareagowano na awarię zasilacza i dokonano jego wymiany, a następnie od razu poinformowano o gotowości do odbioru. Nie miałem czasu pomyśleć o tym, żeby zadzwonić w sprawie, gdy okazało się, że już mogę go odebrać. Gorąco polecam skorzystać z usług Cortland na Bitwy Warszawskiej!

5 / 5 2019-01-01

Polecam, latwo szybko i przyjemnie....

5 / 5 2018-12-24

Obsługa w tym sklepie jest bardzo profesjonalna, a wysyłka towaru oraz naprawy sprzętu objęte gwarancją na nowy są bardzo szybkie. Jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z tego sklepu, jak i z produktów firmy Apple. Szczerze polecamy.

5 / 5 2018-12-24

Obsługa w sklepie była bardzo profesjonalna, a wysyłka towaru oraz naprawa sprzętu objętego gwarancją przebiegły niezwykle szybko. Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi, jak i z produktów firmy Apple. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-12-23

Kilka lat temu miałam kolejną naprawę gwarancyjną w Cortlandzie i jestem bardzo zadowolona z ich usług. Pracownicy odebrali sprzęt z mojego domu, naprawili go szybko i zwrócili jeszcze szybciej. To właśnie takie doświadczenia sprawiają, że wybieram Cortland jako miejsce, gdzie kupuję i serwisuję sprzęt Apple.

5 / 5 2018-12-21

Profesjonalna obsługa i bardzo szybka. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-12-20

Komputer był w serwisie przez cały tydzień, ale problem nadal nie został naprawiony. Obsługa klienta powtarza te same słowa jak zakodowana papuga, informując, że możliwość i sposób naprawy będą ustalone dopiero po dostarczeniu urządzenia do serwisu. Nie odpowiadają jednak na żadne z naszych pytań. Sugeruję poszukać innego serwisu.

5 / 5 2018-12-20

Profesjonalna obsługa. Naprawa gwarancyjna/wymiana została wykonana szybko i bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2018-12-19

Jestem bardzo usatysfakcjonowany obsługą oferowaną przez ten sklep. Komunikacja jest doskonała, a zamówienia są niezwłocznie wysyłane. Szczerze polecam wszystkim składanie zamówień w sklepie Cortland!

5 / 5 2018-12-19

Polecam

5 / 5 2018-12-12

Polecam. Szybka diagnoza, telefon otrzymałem po 2 dniach. Tylko Cortland! Pozdrawiam

5 / 5 2018-12-06

Profesjonaliści.

5 / 5 2018-11-15

Wspaniała,szybka obsługa.Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-11-13

Plus za szybką realizację zamówienia. Dostałem to, co zamawiałem i wszystko działa jak należy.

5 / 5 2018-11-12

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-11-08

Świetny sklep i serwis, polecam wszystkim ;)

2018-11-05

Wszystko odbylo sie bardzo sprawnie. Nie mam zadnych zastrzezen. Oby tak dalej!

5 / 5 2018-11-05

Super, szybko, profesjonalnie, z uśmiechem :)

5 / 5 2018-11-04

Profeska !!! Jedynie czas oczekiwania mógłby być szybszy po za tym mega pozytyw . Obsługa super zaproponowali etui z mega rabatem . POLECAM

0 / 5 2018-11-02

Ten sklep zdecydowanie zasługuje na polecenie. Często tam robiłem zakupy i nigdy nie byłem rozczarowany. Dodatkowo, obsługa jest profesjonalna i udziela wyczerpujących informacji.

2018-10-31

Gdyby wszystkie firmy w Polsce tak działały, to bylibyśmy krajem szczęśliwości. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w biznesie. Leszek

2018-10-29

Bardzo sprawnie przeprowadzona naprawa. Urządzenie udostępnione dużo wcześniej niż szacowano na początku.

5 / 5 2018-10-26

Tak jestem zadowolony z wykonania usługi

0 / 5 2018-10-25

Złożyłem zamówienie na wymianę baterii w moim iPhone 7 i zostałem poinformowany, że telefon zostanie dostarczony w ciągu 1-2 dni. Po 3 dniach udałem się, aby odebrać kartę SIM, którą pozostawiłem w telefonie. Dowiedziałem się jednak, że coś się zepsuło w moim telefonie i zostanie dostarczony nowy telefon pojutrze od otrzymania tej informacji.

5 / 5 2018-10-20

Kilka razy już korzystałam z usług Cortlandu i za każdym razem było wszystko w porządku. Transakcje przeprowadzane były szybko i sprawnie, a kontakt z sprzedawcami był bardzo dobry. Otrzymałam również towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2018-10-18

Profesjonalna i szybka obsługa, sprzęt naprawiony rewelacyjnie. Polecam!

5 / 5 2018-10-17

Polecam!

5 / 5 2018-10-15

Pełen profesionalizm, szybko, sprawnie, super kontakt, polecam

5 / 5 2018-10-10

Szybko, sprawnie i bez problemów.

2018-10-05

Po prostu rewelacja!

5 / 5 2018-10-04

Profesjonalna, pomocna i miła obsługa.

5 / 5 2018-10-02

Bardzo dobry sklep. Bardzo miły kontakt i szybki czas realizacji. Produkt dotarł bezpiecznie.

5 / 5 2018-09-29

Gorąco polecam

5 / 5 2018-09-23

Bardzo dobry kontakt tel i mailowy! Profesjonalizm i jakość obsługi na najwyższym poziomie! Sprzęt Apple tylko od Cortland, polecam!

5 / 5 2018-09-20

Błyskawiczna pomoc, przemiły kontakt z serwisantem. Dziękuję za szybką i sprawną obsługę.

5 / 5 2018-09-14

Szybko, rzetelnie i sprawnie! A do tego informacje o stanie przesyłane na bieżąco.

2018-09-11

Obsługa na najwyższym poziomie.

2018-09-05

W sklepie zakupiłem już drugi tablet wacoma i wszystko odbyło się jak należy. Ten sklep to wzór do naśladownictwa dla innych !

2018-09-04

Telefon po wymianie baterii działa jak nowy. Dziękuję

5 / 5 2018-09-02

Zarówno sklep, jak i serwis są godne polecenia. Udało mi się załatwić telefonicznie zakup komputera z oprogramowaniem za 12 tysięcy, lecz było to skomplikowane, ponieważ musiałem wypełnić wiele dokumentów i dotrzymać terminów. Inne sklepy nie chciały zrealizować mojego zamówienia, ale ten sklep był bardzo pomocny, utrzymując ze mną stały kontakt i informując o postępach. Kiedy dowiedziałem się, że nie mogę odebrać sprzętu osobiście, zaproponowano mi bezpłatną i ubezpieczoną wysyłkę kurierem. Byłem trochę zdenerwowany, ale przesyłka dotarła bezpiecznie, a opakowanie było bardzo solidne - kilka warstw folii i styropianu w naprawdę dobrze zabezpieczonym pudełku. Niestety, gdy dostałem komputer, zauważyłem fabryczną wadę matrycy, którą od razu zgłosiłem. Pracownicy sklepu skierowali mnie do serwisu, który poprosił mnie o odesłanie sprzętu na ich koszt. Szybko potwierdzili usterkę i w ciągu 4 dni roboczych wymienili matrycę. Ostatecznie dostałem komputer z nową matrycą w tym samym tygodniu. Zdecydowanie polecam ten sklep i cieszę się, że istnieją takie miejsca w Polsce.

5 / 5 2018-09-02

Cortland Katowice - profesjonalna i przyjazna klientowi obsługa, polecam.

2018-09-02

Bardzo miła i spoko obsługa zarówno jak w Katowicach tak w Głowicach. Pozdrawiam

5 / 5 2018-09-01

Bardzo szybka naprawa. Polecam!

2018-08-26

Usługa serwisowa wykonana perfekcyjnie.

2018-08-20

Długie kolejki. Obsługa zblazowana, sero uśmiechu. Długi czas realizacji, bateria nadal momentalnie traci pojemność.

5 / 5 2018-08-14

Polecam. 100 % zadowolenia.

2 / 5 2018-08-07

Od ponad trzech tygodni oczekuję na produkt, który zamówiłem i zapłaciłem. Nie otrzymałem żadnej informacji od sklepu w tej sprawie. To już drugi raz, kiedy spotykam się z taką sytuacją w tym konkretnym sklepie. Są sprzedawcy, którzy oferują produkty, których faktycznie nie mają na stanie. To kompletnie żałosne. Bez wątpienia nie polecam tego sklepu.

2 / 5 2018-08-07

Oczekuję 23 dni na towar, który zamówiłem i opłaciłem. Sklep nie przekazuje żadnych informacji na ten temat. To już drugi raz, kiedy spotyka mnie taka sytuacja w tym konkretnym sklepie. Przedstawiają się jako sprzedawcy, a tak naprawdę nie posiadają oferowanych produktów. Całość jest kompletnie żałosna. Nie polecam tego miejsca.

5 / 5 2018-08-03

Obsługa na najwyższym poziomie, bardzo szybka realizacja zlecenia oraz szybki i bezproblemowy kontakt. Polecam!

5 / 5 2018-08-03

Świetny serwis polecam ;)

5 / 5 2018-07-31

Błyskawiczna wymiana iPhone na nowy. Bardzo dobry kontakt. Profesjonalna obsługa - najlepsza w Polsce !!!

5 / 5 2018-07-29

Chciałbym polecić firmę Cortland, która oferuje szybką i profesjonalną obsługę. Co więcej, ich ceny są niższe od sugerowanych przez katalog. Dzisiaj planuję złożyć zamówienie, a już jutro otrzymam przesyłkę - to jest właśnie to, co lubię. Dodatkowo, dokonywanie płatności kartą kredytową nie stanowi żadnego problemu.

5 / 5 2018-07-29

Opinia o sklepie jest bardzo pozytywna, czasami można tam znaleźć niespodziewanie niskie ceny, jednak jest jedno ale. Złożyłem zamówienie na iMaca oraz Adobe Web premium za około 13000 złotych, ale niestety nie otrzymałem żadnego gratisa. Mimo że nie każdy uważa tę sumę za dużą, to mój kolega kupujący jedynie iMaca w iSpocie otrzymał iPoda jako gratis. Cieszył się tym bardzo. Pytałem nawet w mailu, czy w moim przypadku też mogę spodziewać się takiego upominku, niestety nie uzyskałem odpowiedzi. Poza tym wszystko było w porządku.

5 / 5 2018-07-29

Miła i kompetentna obsługa Szybka realizacja zamówienia Łatwy kontakt z biurem obsługi Polecę moim znajomym ;)

5 / 5 2018-07-28

Zdecydowanie polecam ten sklep - szybka dostawa, dobra cena

5 / 5 2018-07-26

Pełny profesjonalizm i w dodatku miła obsługa. Tak trzymać.

5 / 5 2018-07-25

Procesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-07-24

Obsługa dobra. Wszystko poszło dobrze ale myślałem że pójdzie sprawniej. Polecam sklep jak najbardziej.

5 / 5 2018-07-22

Cześć. Serdecznie rekomenduję ten sklep i serwis. Odesłałem tam mojego uszkodzonego iPhone'a 5 i w zaledwie 3 dni dostałem nowego. Co można chcieć więcej? Szczerze polecam. :D

5 / 5 2018-07-19

Super obsługa, telefon wymieniony na nowy w ekspresowym tempie. Polecam

5 / 5 2018-07-17

Z małymi kłopotami co do określenia zakresu serwisu ale potem już szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-07-04

wszystko ok bez problemów

2018-07-03

Najlepsza

5 / 5 2018-07-02

super na piatke

5 / 5 2018-06-28

bardzo szybka przesylka co bardzo mnie zaskoczylo. wszystko sprawnie .

5 / 5 2018-06-25

Jeżeli macie zamiar skorzystać z serwisu Apple, to tylko w Cortland. Na początku poszedłem do iSpotu, ale byli niekompetentni w kwestii wymiany baterii z promocji, o której Apple ogłosiło. Natomiast w Cortland telefon został przyjęty bez żadnego problemu i zamiast wymiany baterii otrzymałem zupełnie nowy telefon za darmo, w ramach gwarancji. Szczerze polecam, daję 10/10.

5 / 5 2018-06-25

profesjonalna, szybka obsluga

5 / 5 2018-06-24

Naprawa gwarancyjna, szybko, kompetentnie, fachowo – pełny profesjonalizm – jak będę w potrzebie na pewno tam wrócę. Polecam wszystko OK!!!!

5 / 5 2018-06-22

Dobry kontakt. Transakcja przebiegła szybko i bez kłopotów

5 / 5 2018-06-21

Okołołoło bardzo miło zaskoczyłam się. Jeśli poszuka się trochę, można nawet znaleźć tańsze oferty niż na niektórych popularnych serwisach aukcyjnych ;) Jestem przyjemnie zaskoczona profesjonalną obsługą... Szybkie odpowiedzi nawet w dniu, kiedy przeprowadzana była inwentaryzacja :)

5 / 5 2018-06-21

Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona. Jeśli się trochę rozejrzeć, można znaleźć nawet tańsze rzeczy niż na niektórych popularnych serwisach aukcyjnych ;) Byłam miło zaskoczona profesjonalnym podejściem obsługi... Otrzymywałam szybkie odpowiedzi nawet w dniu, kiedy przeprowadzano inwentaryzację :)

2018-06-15

Bardzo mila profesionalna obsluga rzadko spotykana

5 / 5 2018-06-13

Wspaniała obsługa, bezpośredni i szybki kontakt. Jestem bardzo zadowolona!

5 / 5 2018-06-11

To jest naprawdę niezawodna firma. Ich profesjonalizm jest widoczny na każdym etapie. Usługi są świadczone przez autoryzowany serwis Apple, co gwarantuje najwyższą jakość. Od wielu lat korzystam z ich usług i zawsze byłem z nich zadowolony.

5 / 5 2018-06-11

Firma ta jest bardzo niezawodna. Są profesjonalni we wszystkich działaniach. Usługi są świadczone przez oficjalne centrum serwisowe Apple, które gwarantuje najwyższą jakość. Od długiego czasu korzystam z ich usług i zawsze mogę na nich polegać. Nigdy mnie nie zawiedli.

5 / 5 2018-06-11

Dobry kontakt, szybka wysyłka, czego chcieć więcej?

0 / 5 2018-06-10

Wszystko poszło sprawnie, ale napotkałem problem przy gwarancji. Powiadomili mnie, że mój iPhone został wymieniony na odnowiony zgodnie z zasadami Apple, ale kurier dostarczył mi używany telefon z rysami na obudowie. Po rozmowie z Centrum Serwisowym okazało się, że telefon nie został wymieniony, a firma Cortland pomyliła się w wiadomości.

5 / 5 2018-06-07

Przejrzysta strona i szybie zamówienie, stosunkowo profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2018-06-06

Obsługa była profesjonalna, niezwykle szybka i uprzejma! Moja żona i ja byliśmy mile zaskoczeni! Trudno uwierzyć, że taka jakość obsługi jest dostępna w dzisiejszych czasach, zwłaszcza w Polsce w 2019 roku, w Gdańsku! To było naprawdę super!

5 / 5 2018-06-06

Jesteśmy niesamowicie zadowoleni z profesjonalnej, bardzo szybkiej i uprzejmej obsługi! Razem z moją żoną jesteśmy mile zaskoczeni! Trudno uwierzyć, że taka doskonała obsługa jest dostępna teraz i tutaj, w polskim Gdańsku w roku 2019! To naprawdę super!

5 / 5 2018-05-31

Zgłosiłem telefon do serwisu z powodu słabej wydajności baterii. Serwisant wymienił baterię, ale problem nadal występował. Zgłosiłem reklamację usługi, w rezultacie czego otrzymałem nowy telefon. Warto dodać, że telefon nie był już objęty gwarancją. Cały proces naprawy odbył się szybko i profesjonalnie, co bardzo mnie zadowoliło. Polecam skorzystać z usług Cortland Rzeszów.

2018-05-31

Warto złożyć zamówienie w tym sklepie.

0 / 5 2018-05-23

Iphone X został wysłany do naprawy gwarancyjnej i został naprawiony w krótkim czasie. Zamówiony nowy MacBook Air został dostarczony szybko i zgodnie z zamówieniem. Nie mogę polecić niczego innego niż Cortland jako sprzedawcę i serwis sprzętu Apple.

0 / 5 2018-05-23

Naprawa gwarancyjna telefonu iPhone X została wykonana w krótkim czasie, co było bardzo satysfakcjonujące. Nowy MacBook Air, który zamówiłem, został dostarczony szybko i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Zdecydowanie polecam Cortland jako sprzedawcę i serwis urządzeń Apple.

5 / 5 2018-05-21

Naprawa gwarancyjna poszła bardzo dobrze, jestem zadowolony z Cortland ;)

5 / 5 2018-05-14

profesjonalna podejście. Pan Damian z Ratajczaka w Poznaniu bardzo pomocny

5 / 5 2018-05-13

Pełen profesjonalizm :)

5 / 5 2018-05-09

Sklep jest super. Zawsze w nim kupuję produkty Apple'a. Polecam.

5 / 5 2018-05-07

Fachowa i szybka pomoc na największym poziomie! Polecam serdecznie

5 / 5 2018-05-06

Bardzo OK

5 / 5 2018-05-06

Szybka i profesjonalna obsługa na bardzo wysokim poziomie.

2018-05-05

Profesionalna obsługa w sklepie, i serwise. Najlepszy sprzedawca produktów Apple.

5 / 5 2018-04-25

profesjonalizm!!!!!!!!!!!! nic dodać nic ująć :)))))

5 / 5 2018-04-22

To jest Pan Krystian, który pracuje w Cortland w Poznaniu na ulicy Ratajczaka. Jego charakterystycznymi cechami są profesjonalne podejście do klienta, ogromna wiedza specjalistyczna i umiejętność rozumienia oczekiwań klienta. Serwis świadczony przez niego i jego zespół jest genialny. Chciałbym pogratulować Zespołowi Cortland! Z poważaniem, Andrzej Bury.

0 / 5 2018-04-18

Ten sklep jest niezwykle godny polecenia. Obsługa w nim jest na naprawdę wysokim poziomie, a co więcej, pracownicy są nie tylko mili, ale także fachowi. Pomimo zamieszania związanego ze świętami, cała transakcja została zrealizowana w ciągu dwóch dni.

0 / 5 2018-04-18

W środę oddano telefon do serwisu i planowano, że diagnostyka zajmie dwa dni. W piątek zadzwoniłem, aby się zapytać o usterkę, ale serwisant poinformował mnie, że diagnostyka wciąż trwa. W poniedziałek zadzwoniłem ponownie, ale inny pracownik powiedział mi, że telefon zostanie poddany diagnostyce dopiero we wtorek. Wydaje się, że ktoś z serwisu kłamał mi w piątek. Jeśli Cortland będzie traktować klientów w ten sposób, to może nie przetrwać na rynku.

5 / 5 2018-04-13

Obsługa była niezwykle miła i profesjonalna. Czas potrzebny na wymianę baterii w moim iPhone 6 był imponująco szybki. Również otrzymałem pełne odpowiedzi na wszystkie pytania i wątpliwości, nie tylko dotyczące tej konkretnej naprawy, ale także innych produktów firmy Apple. Chciałbym gorąco polecić tę usługę, a szczególnie chciałbym docenić Panią Monikę za jej zaangażowanie.

0 / 5 2018-04-12

Musiałam czekać na naprawę telefonu aż 2 tygodnie, mimo że zwykle Apple szacuje czas naprawy na maksymalnie 7 dni. Kiedy oddałam telefon do serwisu na Ratajczaka, powiedziano mi, że diagnoza potrwa do 3 dni roboczych, jednak dopiero po 7 dniach otrzymałam wiadomość e-mail dotyczącą statusu naprawy i zamówionych części. Naprawa trwała następne 7 dni, co całkowicie przedłużyło czas oczekiwania na naprawę do 2 tygodni.

5 / 5 2018-04-12

kolejny raz kupiony programik - znowu mieli co trzeba na stanie, szybka przesyłka, a całość za rozsądną cenę.

5 / 5 2018-04-07

Szybkość jest kluczem do sukcesu - 16 marca złożyłem zamówienie, a już 17 marca cieszyłem się otrzymanym towarem! Gorąco polecam! Wcześniej miałem okazję skorzystać z serwisu Cortland (komputerowego) i również byłem bardzo zadowolony z ich usług.

5 / 5 2018-04-07

Najszybsze dostawy to oznaka doskonałości - już 16 marca złożyłem zamówienie, a już 17 marca cieszyłem się otrzymanym towarem! Gorąco polecam! Wcześniej miałem już okazję korzystać z usług firmy Cortland (komputery) i również byłam bardzo zadowolony.

2018-04-05

znakomita obsługa poprzez infolinię

5 / 5 2018-04-03

wszystko ok

5 / 5 2018-04-03

fachowo doradzono mi wybór akcesoriów do mojego sprzętu i szybko zrealizowano zamówienie.

5 / 5 2018-03-30

Jestem zawsze zachwycony, firma ta cechuje się profesjonalizmem. Zakupiłem MacBooka i teraz również iPoda nano wraz z oprogramowaniem Parallers Desktop. Mogę zapewnić, że wrócę do tej firmy niejednokrotnie. Kolejnym moim zakupem będzie telefon iPhone 4. Życzę ci wielu sukcesów w biznesie. :-)

5 / 5 2018-03-30

Jestem zawsze bardzo imponowany, ta firma wyróżnia się profesjonalizmem. Zakupiłem MacBooka i teraz również nabyłem iPoda nano oraz Parallers Desktop. Obiecuję, że wrócę do tej firmy jeszcze kilka razy. Następnie planuję zakupić iPhone'a 4. Życzę Ci dużo powodzenia w biznesie. :-)

0 / 5 2018-03-23

Sklep funkcjonuje sprawnie podczas sprzedaży. Macbook Pro zakupiony w 2012 roku z dyskiem SSD przez pewien czas działał bez zarzutu, jednak teraz przestał działać. Po otwarciu komputera okazało się, że wewnątrz znajduje się dysk OCZ (?!), który nie był spodziewany. Niestety, wszystkie dane zostają utracone, a komputer nie działa, ponieważ gwarancja już wygasła. Dlatego uważajcie na to, co wstawiają wam do komputerów.

5 / 5 2018-03-22

Genialna obsługa i bardzo szybka naprawa urządzenia. To moja nie pierwsza naprawa u Nich i zawsze tak samo. Polecam z całego serca ten Cortland.

5 / 5 2018-03-19

Bardzo polecam! Serwis jest naprawdę świetny, obsługa profesjonalna, naprawa została wykonana szybko i solidnie. Jedyny serwis, który bez dodatkowych opłat wymienił baterie w moich dwóch iPhone SE. Gorąco polecam!!

5 / 5 2018-03-19

Bardzo gorąco polecam ten serwis! Jego usługi są na najwyższym poziomie, obsługa bardzo profesjonalna, a naprawa wykonana szybko i solidnie. Dodatkowo, jedyny serwis, który nie pobierał dodatkowych opłat za wymianę baterii w moich dwóch telefonach iPhone SE. Warto skorzystać!

5 / 5 2018-03-15

Obsługa, jak zawsze, na najwyższym poziomie :) bardzo polecam. Nigdy się nie zawiodłem.

5 / 5 2018-03-15

WSZYSTKO BARDZO SZYBKO I SPRAWNIE - PRAWDZIWE PROFESSIONALS

5 / 5 2018-03-08

Jestem przyjemnie zaskoczony profesjonalizmem w obsłudze mojego zamówienia. Cały proces odbył się bezproblemowo, opierając się głównie na fakturze pro forma. Szybko otrzymałem również zamówiony produkt i już go używam - głośniki są doskonałe :) Serdecznie dziękuję.

5 / 5 2018-03-08

Polecam

2018-03-06

Very friendly, fast and professional service provided. Thank you!!!

5 / 5 2018-03-02

Realizowałem naprawę gwarancyjną w tym sklepie. Wyjątkowo szybko, profesjonalnie i bez "przesłuchania".

5 / 5 2018-03-02

Profesjonalna obsługa i wsparcie w serwisie, polecam.

5 / 5 2018-03-01

Serwis cortland jak zawsze niezawodny. Szybko i profesjonalnie. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-03-01

Bardzo szybki i sprawnie zrealizowana usługa. Towar zgodny z opisem, porządnie zapakowany. Na pewno tam wrócę na zakupy :)

5 / 5 2018-03-01

Kupiłem Adobe Design Premium CS5 w dobrej cenie i z mozliwością darmowego upgrade do CS5.5. Transakcja przeprowadzona szybko i bez problemów. Polecam.

0 / 5 2018-02-28

Wszystko jest w bardzo dobrym stanie. Czas naprawy jest odpowiedni, a co więcej, wykryto usterki, o których nie informowałem, ponieważ nie byłem świadomy ich istnienia.

5 / 5 2018-02-21

Kiedy chciałem skorzystać z oferty promocyjnej na wymianę baterii w sklepie iSpot.pl, Pani Anna poinformowała mnie, że mają obecnie bardzo dużo zleceń i zaproponowała mi naprawę u ich konkurencji. Bardzo się cieszę, że otrzymałem dobrą obsługę ze strony Cortlanda i że wymiana została przeprowadzona szybko. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam.

5 / 5 2018-02-21

Planowałem skorzystać z oferty promocyjnej na wymianę baterii w sklepie iSpot.pl, jednak Pani Anna przepracowana tłumaczyła, że mają dużo pracy i zaproponowała, abym skorzystał z usług konkurencji. Cieszę się, że obsługa w Cortlandzie była świetna i baterie zostały szybko wymienione. Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

0 / 5 2018-02-19

Złożyłem zamówienie na pokrowiec do iPada. Otrzymałem powiadomienie o nadchodzącej dostawie i kolejne informacje o możliwości odebrania przesyłki. Obsługa była doskonała, podobnie jak jakość produktu.

5 / 5 2018-02-10

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-02-05

Jestem zadowolony z całej usługi łącznie z obsługa . Szybko i profesjonalnie . Polecam :)

2018-02-04

Sklep godny polecenia. Realizacja zamówienia była ekspresowa. Poziom obsługi klienta na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-01-22

Bardzo gorąco polecam ten sklep. Klient obsługiwany jest szybko i życzliwie, a proponowane rozwiązania spraw są bardzo satysfakcjonujące. Jeśli chodzi o serwis Apple, to tylko Cortland jest godny uwagi! Moja satysfakcja wynosi aż 200%!

5 / 5 2018-01-22

Naprawa wykonana expresowo, spodziewałem się tygodniowgo braku sprzętu a odzyskałem go w pełni naprawiony już po kilku dniach. Polecam.

5 / 5 2018-01-17

Wszystko ok. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-01-17

Reklamacja telefonu Apple przebiegła sprawnie, w miarę szybko, dobry kontakt z firmą Cortland Poznań

2018-01-12

Obsługa i poziom podejścia do klienta godny polecenia.

5 / 5 2018-01-10

Profesjonalna obsługa, brak jakichkolwiek problemów, zawsze doradzą, podpowiedzą. Serdecznie polecam

0 / 5 2018-01-09

Chciałabym podziękować serdecznie miłemu i uprzejmemu Panu Arturowi z salonu Cortland w Bielsku-Białej, który z wielką życzliwością pomógł mi skonfigurować telefon ze smartwatchem – warto dodać, że nie zakupiłam go w tym salonie. Pan Artur poświęcił swój cenny czas, aby wyjaśnić mi funkcjonalności, pokazać zegarek i uruchomić go. Bardzo mu dziękuję za nieocenioną i altruistyczną pomoc. Szkoda tylko, że panie ze sklepu Swiss, w którym kupiłam smartwatcha, nie mieli pojęcia o tym sprzęcie, który oferowali.

5 / 5 2018-01-09

Jestem pod wrażeniem szybkości i jakości usług. I do tego wszystko w miłej atmosferze. POLECAM !!!

2018-01-08

Dobry sklep ale pamięci za 900zł sztuka nie powinny latać luzem w woreczku./Gdzie opakowanie producenta./

5 / 5 2018-01-05

Profesjonalna i miła obsługa. Polecam sklep oraz serwis Cortland

2018-01-01

Błyskawicznie, przyjemnie, bez problemów. Nic tylko polecać!!!

5 / 5 2017-12-31

jestem bardzo zadowolony z zakupow.

5 / 5 2017-12-26

sklep naprawdę świetny, polecam wszystkim

2017-12-22

Oceniam pozytywnie

5 / 5 2017-12-22

Jestem bardzo zadowolony! Polecam

5 / 5 2017-12-20

Drodzy Państwo, po raz pierwszy miałem problem z jednym z produktów firmy Apple (iphone x) i pierwszy raz skorzystałem z usług Państwa serwisu. Jestem pod wrażeniem profesjonalnego podejścia do klienta, które było proste, uprzejme, fachowe i szybkie. To był mój pierwszy przypadek, kiedy reklamacja została załatwiona w sposób pozytywny. Wyrazy szacunku i życzenia kontynuowania na takim poziomie. Pozdrawiam serdecznie.

5 / 5 2017-12-18

W tym sklepie, księgowanie przelewów za pośrednictwem płatności.pl potrzebuje dodatkowego dnia roboczego. Jeśli złożysz zamówienie w czwartek późnym wieczorem i zapłacisz przez płatności.pl, wysyłka nastąpi w poniedziałek, mimo że towar jest na składzie. Nie ma tutaj żadnych zarzutów, jest to jedynie informacja dla osób, które oczekują szybkiej realizacji i wysyłki. Należy jednak zwrócić uwagę, że mimo użycia innej adresu wysyłki niż na fakturze, towar może zostać dostarczony na nieprawidłowy adres.

5 / 5 2017-12-15

Fantastyczna sprawa, byłem regularnie informowany o wszystkich szczegółach i sama transakcja przebiegła bardzo szybko i bez żadnych trudności. Zdecydowanie polecam ten sklep i na pewno będę do niego wracać po kolejne zakupy.

5 / 5 2017-12-15

To było fantastyczne doświadczenie - byłem na bieżąco informowany o wszystkim i sama transakcja została przeprowadzona szybko i bez żadnych kłopotów. Szczerze polecam ten sklepik i z pewnością powrócę tam na kolejne zakupy.

5 / 5 2017-12-14

Polecam Szybko Sprawnie I bez Problemów

5 / 5 2017-12-14

Jak najbardziej zadowolona z realizacji zamówienia - bezproblemowo - polecam ten sklep!

5 / 5 2017-12-13

Super sklep! Miła i fachowa obsługa. Świetny kontakt. Szybka wysyłka. Polecam!

2017-12-12

Jeszcze nigdy nie zawiodłem się na serwisie Cortland. Szczególnie na ul. Ratajczaka w Poznaniu! Jest to najlepszy serwis Apple! Rekomenduje w 100%!

5 / 5 2017-12-08

Szybko i profesjonalnie. Po prostu.

5 / 5 2017-12-04

Profesjonalna obsługa i serwis. Szybka realizacja naprawy w ramach gwarancji telefonu - POLECAM!

5 / 5 2017-12-02

Szybka dostawa, dobry kontakt. Polecam ten skle

5 / 5 2017-11-30

polecam

2017-11-27

Dobry serwis gwarancyjny, prawilny hypebeast Arek dowozi naprawy na czas. :)

5 / 5 2017-11-25

Zgłosiłem swojego iPhone'a SE do serwisu w ramach gwarancji i muszę przyznać, że Cortland naprawił go i dostarczył nowy, identyczny telefon w ciągu zaledwie jednego i pół dnia. Dodatkowo, regularnie informowali mnie o postępach poprzez wiadomości e-mail. Szczerze polecam ich usługi.

5 / 5 2017-11-25

Zgodnie z gwarancją, zwróciłem iPhone SE do naprawy, a muszę przyznać, że firma serwisowa Cortland zdołała w ciągu jednego i pół dnia dostarczyć mi zupełnie nowy, identyczny telefon. Dodatkowo, w międzyczasie regularnie przesyłał mi informacje mailowe, informując o postępach prac. Gorąco polecam ich usługi.

5 / 5 2017-11-22

Polecam wszystkim . Ok.

2017-11-22

Swietny sklep solidna i kompetentna obsługa błyskawiczna realizacja zamówienia. Oby było więcej takich sklepów

5 / 5 2017-11-20

Wszystko jest w porządku, ale warto zaktualizować mechanizm sklepu internetowego, ponieważ trudno jest się zorientować w swoim zamówieniu. Wszystko jest ukryte i mało przydatne. Poza tym jest w porządku.

5 / 5 2017-11-18

Profesjonalna obsługa, naprawa była szybka i przyjemna. Jak najbardziej polecam ten sklep.

5 / 5 2017-11-16

Usługa serwisowa, która jest całkowicie poświęcona klientowi, polega na oddaniu iPhone'a 5s na gwarancję i otrzymaniu nowego w ciągu jednego dnia. Cały proces zajmuje łącznie 7 dni, wliczając w to wysyłkę w poniedziałek. Warto również wspomnieć, że serwis działa także w soboty i niedzielę. Chciałbym podziękować Panu Janowi Wiśniewskiemu, który bardzo szybko zaangażował się w rozwiązanie tej sprawy. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-11-16

Nasz serwis jest w pełni zaangażowany w zadowolenie klienta. iPhone 5s, który został oddany na gwarancję, został wymieniony na nowy w ciągu jednego dnia. Cały proces, włącznie z wysyłką, trwał siedem dni, począwszy od poniedziałku, z wyłączeniem soboty i niedzieli. Dziękuję Panu Janowi Wiśniewskiemu za szybkie podejście do sprawy. Pozdrawiam!

5 / 5 2017-11-15

Polecam.

2 / 5 2017-11-11

Z przywitaniem rozpoczynam swoją opinię. Parę lat temu zakupiliśmy komputer marki Mac. Niestety, po pewnym czasie zauważyliśmy, że w trakcie użytkowania pojawiają się problemy z zawieszaniem lub samoczynnym wyłączaniem urządzenia. Postanowiliśmy skorzystać z gwarancji i odesłać sprzęt do serwisu. Po odzyskaniu urządzenia, otrzymaliśmy informację, że został naprawiony, jednak niestety nic się nie zmieniło. Komputer był nieużyteczny i odstawiliśmy go na kilka lat. W końcu zdecydowaliśmy się na przeinstalowanie systemu i przeróbkę komputera na zwykłego PC. Niestety, po instalacji Windowsa, problemy się utrzymują i urządzenie nachodzi. Nasza konkluzja jest jasna - zakupione urządzenie posiadało wadę, a serwis nie był w stanie jej naprawić. Za sprzęt zapłaciliśmy kilka tysięcy, a niewiedzącym nas wykorzystano do realizacji nieudanego interesu. Nie polecamy temu producentowi nikomu, ponieważ w razie problemów być zostaniecie sami.

2017-11-03

Obsługa serwisowa na najwyższym poziomie

5 / 5 2017-11-02

Obsługa na najwyższym poziomie, nie mam nic do zarzucenia. Polecam firmę cortland.

5 / 5 2017-10-30

Zakupy nie pierwsze i nie ostatnie w tym sklepie :) jak zwykle szybko, milo i porzadnie ;) Chyba jedyny tak dobry reseller Apple w polsce.

5 / 5 2017-10-26

To czwarta rzecz jaką nabyłem w tym sklepie. Jestem zadowolony. Po dokonaniu przelewu na nastepny dzien był towar.

5 / 5 2017-10-23

Działanie błyskawiczne! W środę oddałam komputer, a już w poniedziałek był gotowy do odbioru, wyglądając niemalże jak nowy. Zgłosiłam komputer poza okresem gwarancyjnym w ramach programu wymiany klawiatury, jednak okazało się, że nadaje się również do wymiany matrycy. Dwie sprawy załatwione w jednym czasie! To jest właściwe podejście do klienta! Polecam!

5 / 5 2017-10-20

Znakomity, profesjonalny serwis sprzętu Apple. Najlepszy w Polsce!

Rzetelne opinie o Cortland.com.pl

Cortland.com.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.cortland.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
61 66 90 229

Komórka
-

Infolinia
0801800014

Logowanie