Kategorie: / Pozostałe

Ctbike.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 1.70
opinie o Ctbike.pl
1 / 5 2019-03-15

Oszust oszust i jeszcze raz oszust towar wystawiony na stronie jest nieosiągalny !!!!!!! Zamiennik zaproponowany doszedł jednak stan opony był tragiczny nowa ale powyginana w każda możliwa stronę. Przez zmianę towaru mam nadpłatę której nie mogę odzyskać, koszmar!!!! Zero kontaktu ze sprzedającym nie odpowiada na maile i sms.

1 / 5 2018-12-21

Potwierdzam opinię innych, ze to oszuści. Kupiłem kask, którego nie mają na stanie, choc ciągle jest widoczny na stonie jako dostępny. Zamówienie anlulowane, ale pieniedzy nie zwracają. Od kilku dni próbuje sie dodzwonić. Telefon stacjonarny w ogóle wyłaczyli, a komórki nie odbierają. Nic nie daje pisanie maili i straszenie policją. Zawiadomiłem policje w Bydgoszczy, ze mają w miescie oszustów. Szkoda tylko, że kasy prawdopodobnie nie odzyskam, nawet po złożeniu zawiadomienia z art 286 K.K.

1 / 5 2018-12-07

Sklep sprzedaje przedmioty, których nie ma. Co prawda po dwóch tygodniach oczekiwania i telefonicznym upomnieniu, wysłano mi dwa produkty z trzech, które zamówiłem, natomiast minął już niemal miesiąc i nadal nie zwrócono mi funduszy za niezrealizowaną cześć zamówienia. Jeszcze trochę i idę na policję. Obsługa sklepu nie odpisuje na mejle, dodzwonienie się graniczy z cudem.

2018-11-19

Bym powiedział że słaby kontakt, ale jego praktycznie nie ma. Na emaile zero odpowiedzi. Zwróciłem towar i nie oddali za niego pieniędzy. Jak dla mnie to oszusci.

2018-09-08

CTbike.pl Michał Czajka ul. Igrzyskowa 6/99 85-796 Bydgoszcz oszuści nie wysłali zamówionego towaru nie oddali pieniędzy nie odbierają telefonów Zamówienie nr 34467

2018-07-25

Założyłem zamówienie , dostałem potwierdzenie , skorygowano telefonicznie zamówienie i potwierdzono że wysyłka wychodzi natychmiast. I na tym KONIEC . Od trzech dni nie mogę się skontaktować ze sklepem . NIE POLECAM !!!!

1 / 5 2018-06-11

Tak jak piszą pozostali, to oszust. Może ktoś uniknie mojego błędu, dlatego wystawiam dodatkową negatywną opinię temu sklepowi.

5 / 5 2018-04-24

Uważajcie na ten sklep ! Towar wystawiony na stronie to jakaś fikcja. Kiedy próbowałem uzyskać informację, co do losów zamówionego towaru, okazało się, że udzielenie odpowiedzi na moje pytanie wykracza już poza możliwości tego "sklepu". Na szczęście złożyłem zamówienie za pobraniem i szybko się zorientowałem, że mam do czynienia z oszustem, usiłującym sprzedać towar, którego nie posiada na stanie. Co gorsza, jak wspomniałem wyżej, kontakt ze sprzedawcą nie istnieje. Przestrzegam innych przed zakupem w ctbike.pl !!!

1 / 5 2018-03-18

Koleś jest jakimś oszustem, złożyłem zamówienie , po pewnym czasie otrzymałem informacje,że niestety nie ma na stanie i mogę kupić coś innego. Zwleka ze zwrotem pieniędzy. A pragnę zauważyć,że w momencie założenia zamówienia ,zapłaciłem. I nie che nic innego . Oszust!!!!!

2017-09-29

Bym powiedział że słaby kontakt, ale jego praktycznie nie ma. Na emaile zero odpowiedzi. Czasem odbiorą telefon. Masakra.

3 / 5 2017-09-03

Szczerze odradzam!!! Ze sklepem zerowy kontakt pomimo 3 numerow telefonu, na maila nikt nie raczy odpowiedzieć. Zamówiłam kurtke Rogelli, zamówienie 33690. Kurtka w koncu doszła, niestety musialam towar zwrocic. Ullynelo 14 dni na zwrot. Brak pieniędzy i towaru. Nikt nie odbiera telefonow, a skrzynka głosowa prZepelniiona. Jak widać nie tylko ja zostałam oszukana!!!

1 / 5 2017-08-07

Zakupiłem przez sklep internetowy CTbike kask narciarski , towar otrzymałem niestety rozmiar okazał się za mały i poprosiłem o wymianę , kask odesłałem i na tym koniec . Ani wymiany ,ani kasy , nie odpisują na maila , czekam jeszcze tydzień i zgłaszam sprawę na policję

2017-07-25

Oszukali mnie na 400 zł - towar niezgodny z opisem, po odesłaniu towaru brak zwrotu pieniedzy na konto.

1 / 5 2017-06-12

Omijać!!! Poniedziałek 14.01 składam zamówienie i płacę z konta tego samego banku, który ma sklep, cisza; 15.01 ja: "Widzę, że moje zamówienie ma status: nieopłacone, a przelew zrobiłem wczoraj. Dlatego w załączeniu przesyłam potwierdzenie" , sklep: Wpłata zaksięgowana." ; 16.01 ja: "Wpłata zaksięgowana i co dalej? Jeśli towar nie zostanie wysłany do mnie do piątku, proszę o zwrot pieniędzy na konto" 17.01 zamówienie zmienia status na "wysłane", ale na razie tylko wirtualnie; 18.01 ja: To, że wygenerował Pan elektronicznie nr listu przewozowego, nie oznacza, że wysłał Pan przesyłkę. Jeśli towar nie zostanie dzisiaj wysłany, ewentualnie jeśli Pan nie zwróci mi dzisiaj pieniędzy na konto, to w poniedziałek zgłoszę do prokuratury podejrzenie popełnienia przestępstwa z wydrukiem wszystkich print screenów oraz korespondencji elektronicznej dotyczącej zamówienia, sklep: "Nie wiem po co tego typu teksty. Nie będę tego komentował. Losy paczki proszę sprawdzić w trackingu DHL. Numer dostał Pan chwili przeniesienia zamówienia do sekcji WYSŁANE" Tia, tyle tylko, że ostatnia wiadomość została wysłana o 14:26, natomiast paczka została przekazana do wysłania o godzinie 14:25. 21.01 kurier przywiózł paczkę. I czy to jest normalne? Dla mnie nie i więcej tam nic nie zamówię.

2 / 5 2017-05-17

Nie polecam!!! (omijać szerokim łukiem). Sprzedawca oferuje do sprzedaży towar, którego w rzeczywistości nie ma na stanie i mieć nie będzie. Zwleka z oddaniem kasy za niezrealizowane zamówienie.

Rzetelne opinie o Ctbike.pl

Ctbike.pl

Siedziba
Bydgoszcz

WWW
http://www.ctbike.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie