Kategorie: / Pozostałe

Dariosklep.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.67
opinie o Dariosklep.pl
5 / 5 2019-02-01

Zamówiony towar dotarł do nas szybko . Polecam współpracę ze sprzedawcą

5 / 5 2018-12-23

Szybka realizacja zamówienia, towar w porządku, ale zewnętrzne opakowanie mogłoby być nieco solidniejsze - wanna akrylowa to delikatny przedmiot, a cienka czarna folia stanowi słabe zabezpieczenie. Zasadniczo pozytywne wrażenie próbował zepsuć kurier, ale wystarczył jeden telefon do oddziału w Poznaniu, by dostosował godzinę dostawy do życzenia klienta (wcześniej stwierdził, iż "nie ma takiej możliwości" i wyłączył telefon).

5 / 5 2018-11-06

szybka i miła obsługa

5 / 5 2018-09-14

Bardzo rzetelny, sprawnie i szybko!!! Polecam!!!

5 / 5 2018-09-10

Jestem zachwycona profesjonalnym podejściem. Szybka wysyłka, towar w 100% zgodny z ofertą i zamówieniem (tańszy niż w sklepie firmowym). Możliwość śledzenia przesyłki przez Internet. Najbardziej bałam się, czy dojedzie w całości (ceramika sanitarna) - ale tak rewelacyjnie opakowany i oznakowany, że wszystko OK. POLECAM

5 / 5 2018-08-18

Profesjonalne podejście do zakupów. Sklep prowadzony na wysokim poziomie. Zdecydowanie jeden z najlepszych.transakcja bez zarzutów, szybka i profesjonalna obsługa,Rewelacyjny stosunek możliwości do ceny.po raz kolejny tutaj robię zakupy SZYBKO, TANIO I SOLIDNIE :-) zdecydowanie polecam !!

5 / 5 2018-08-13

Nie mam zastrzeżeń, zamówiony towar dotarł szybko i był dobrze zabezpieczony. Polecam.

5 / 5 2018-07-29

Transakcje ze sprzedającym to czysta przyjemność. Towar zgodny z opisem, błyskawiczna przesyłka oraz stały kontakt. Gorąco polecam!!

2 / 5 2018-07-03

Zdecydowanie nie polecam zakupów w tym sklepie!

5 / 5 2018-06-09

Transakcja przebiegła bardzo dobrze. Czas oczekiwania na dostawę, chyba szybciej się nie da :-) Towar w 100 % zgodny z opisem. Polecam !!!

5 / 5 2018-05-04

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona jakością obsługi klienta. Na moje maile otrzymywałam odpowiedź prawie natychmiast. Kontakt czy to mailowy czy telefoniczny na wysokim poziomie i bardzo miły. Towar w dobrej cenie i przystępna cena dostawy. Polecam naprawdę z dużą przyjemnością.

5 / 5 2018-02-13

Bardzo dobry kontakt, powiadamianie o zmianie statusu przesyłki, szybka wysyłka, polecam

5 / 5 2018-01-24

Współpraca przebiegła szybko i pomyślnie. Sprzedawca godny polecenia !!!

5 / 5 2017-09-18

Polecam, nie mam zastrzeżeń.

2 / 5 2017-09-05

Totalna porażka. Przysłali mi niepasującą część. Pierwszą odpowiedź ze sklepu dostałam po tygodniu (!), szli w zaparte że część pasuje, tylko nie potrafię jej zamontować. Po kilku telefonach, mailach, wysłaniu zdjęć i filmu ktoś łaskawie spojrzał na to co do nich wysyłam i niespodzianka- nie pasuje! Element został wymieniony po 18 dniach! Podejście do klienta żenujące. Pracuję w sklepie internetowym i nie pozwoliłabym sobie na tak lekceważące traktowanie! Nie usłyszałam ani przepraszam, ani przyznania się do błędu, po tak długim czasie dostałam jedynie wiadomość "informujemy że doślemy". Bardzo nie polecam!

5 / 5 2017-07-29

Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka wysyłka. Towar zgodny z zamawianym.

5 / 5 2017-07-13

info na biezaco, szybka wysylka, towar ok. Polecam.

5 / 5 2017-04-12

Z wielką przyjemnością zrobiłam u Was zakupy , paczka dotarła bardzo szybko -jestem zadowolona z zakupu w Waszym sklepie .Polecam

Rzetelne opinie o Dariosklep.pl

Dariosklep.pl

Siedziba
-

WWW
http://dariosklep.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie