Kategorie: / Budownictwo

Dekorados.pl (Biselado) Opinie Klientów

2.76/5.00 - ilość ocen: 218
opinie o Dekorados.pl (Biselado)
5 / 5 2021-04-19

Jaki numer. Dzwoni się do was i pisze maile i zarówno jedna jak i druga forma okazuje się nieskuteczna ponieważ odpowiadacie rzadko albo wcale doskonale wiecie do kogo nie odesłaliście jeszcze pieniędzy, marnujcie mój czas .

5 / 5 2021-04-19

Panie Kamilu proszę o podanie numeru zamówienia w celu weryfikacji i załatwienia sprawy.

1 / 5 2021-04-19

U mnie dokładnie podobna sytuacja towar nie przyszedł na czas i nie ma zwrotu pieniędzy. Sprawę zgłoszę na komendę której jestem funkcjonariuszem. Miejscowość znajduje się w tym samym województwie co firma więc przepływ informacji w sprawie powinien być szybszy. Prawdopodobnie to sprawa dla wydziału przestępstw gospodarczych. Ale jutro się dokładniej zorientuje.

1 / 5 2021-04-19

jestescie idiotami,smieciami i poprostu najgorszym syfem, nie macie honoru i jedyne co wam zostalo to pisanie sobie tu samemu komentarzy. warto było nakrasc te pieniadze ? warto przez pryzmat wstydu jaki na was spadnie ? myslicie ze ludzie odpuscili ? jestescie zesrusami

5 / 5 2021-04-19

Szanowny panie to dlaczego wystawia pan te wszystkie komentarze anonimowo. Nic pan u nas nie zamówił i działa pan bez żadnych podstaw.

1 / 5 2021-04-19

witam sprawa pozglaszana do gazet i telewizji. te prosby i numer sprawy to szczyt skurwysynstwa oddajcie kase wszystkim a nie tylko tym co sie upominają najbardziej wy GNIDY!!! nie odpuscimy

1 / 5 2021-04-16

Bardzo dziękuję. Jednak do momentu wpłynięcia środków na konto nie wycofam mojego wniosku o interwencję do Miejskiego Rzecznika Konsumentów. Szkoda, że zareagowali Państwo dopiero po wysłaniu oficjalnego przedprocesowego wezwania do zapłaty i informacji, że sprawa została oficjalnie zgłoszona.

5 / 5 2021-04-16

Pani Katarzyno zam. 13248 pani sprawa została załatwiona. Przepraszamy za kłopot.

5 / 5 2021-04-16

Negatywne opinie są pisane bez żadnej weryfikacji. Prosimy o poddawanie numerów zamówień w celu rozwiązania ewentualnych problemów.

1 / 5 2021-04-16

negatywne opinie w pełni mają swoje uzasadnienie, a podanie numeru zamówienia nic nie zmienia

Rzetelne opinie o Dekorados.pl (Biselado)

Dekorados.pl (Biselado)

Siedziba
Szczecin

WWW
https://dekorados.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 888 202 004

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie