Kategorie: / Budownictwo

Dekorados.pl (Biselado) Opinie Klientów

3.05/5.00 - ilość ocen: 111
opinie o Dekorados.pl (Biselado)
1 / 5 2021-04-19

Oczywiście pomyłka w ilości gwiazdek powinno być 0!!!!

5 / 5 2021-04-19

Negatywne opinie jak najbardziej słuszne. To jest żenujące zarzucać klientom zamieszczanie bezpodstawnych opinii i sugerowanie że podanie nr zamówienia rozwiąże problem. Guzik prawda!!! Wielokrotnie kontaktowaliśmy się telefonicznie z tymi kłamcami i podawaliśmy nr naszego zamówienia i nic. Myślę że nasze kafle w ogóle nie zostały przez nich zamówione u producenta. Oni sami już się gubią w tych kłamstwach. W piątek 16 kwietnia mnie poinformowali że kurier nie dojechał a następnie jak mąż zadzwonił że kafelki już zostały wysłane i będą w poniedziałek. Do tej pory pięciokrotnie przesuwany termin realizacji zamówienia, a kafelek jak nie było tak nie ma. Zdecydowanie nie polecam!!!

5 / 5 2021-04-19

Panie Kamilu przepraszamy za kłopot , sprawa została załatwiona. Numer potrzebujemy w celu weryfikacji ponieważsa osoby które nic u nas nie zamawiały a wystawiają negatywne komentarze których nie idzie zweryfikować .

5 / 5 2021-04-19

Jaki numer. Dzwoni się do was i pisze maile i zarówno jedna jak i druga forma okazuje się nieskuteczna ponieważ odpowiadacie rzadko albo wcale doskonale wiecie do kogo nie odesłaliście jeszcze pieniędzy, marnujcie mój czas .

5 / 5 2021-04-19

Panie Kamilu proszę o podanie numeru zamówienia w celu weryfikacji i załatwienia sprawy.

1 / 5 2021-04-19

U mnie dokładnie podobna sytuacja towar nie przyszedł na czas i nie ma zwrotu pieniędzy. Sprawę zgłoszę na komendę której jestem funkcjonariuszem. Miejscowość znajduje się w tym samym województwie co firma więc przepływ informacji w sprawie powinien być szybszy. Prawdopodobnie to sprawa dla wydziału przestępstw gospodarczych. Ale jutro się dokładniej zorientuje.

1 / 5 2021-04-19

jestescie idiotami,smieciami i poprostu najgorszym syfem, nie macie honoru i jedyne co wam zostalo to pisanie sobie tu samemu komentarzy. warto było nakrasc te pieniadze ? warto przez pryzmat wstydu jaki na was spadnie ? myslicie ze ludzie odpuscili ? jestescie zesrusami

5 / 5 2021-04-19

Szanowny panie to dlaczego wystawia pan te wszystkie komentarze anonimowo. Nic pan u nas nie zamówił i działa pan bez żadnych podstaw.

1 / 5 2021-04-19

witam sprawa pozglaszana do gazet i telewizji. te prosby i numer sprawy to szczyt skurwysynstwa oddajcie kase wszystkim a nie tylko tym co sie upominają najbardziej wy GNIDY!!! nie odpuscimy

1 / 5 2021-04-16

Bardzo dziękuję. Jednak do momentu wpłynięcia środków na konto nie wycofam mojego wniosku o interwencję do Miejskiego Rzecznika Konsumentów. Szkoda, że zareagowali Państwo dopiero po wysłaniu oficjalnego przedprocesowego wezwania do zapłaty i informacji, że sprawa została oficjalnie zgłoszona.

Rzetelne opinie o Dekorados.pl (Biselado)

Dekorados.pl (Biselado)

Siedziba
Szczecin

WWW
https://dekorados.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 888 202 004

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie