Kategorie: / Budownictwo

Dekorados.pl (Biselado) Opinie Klientów

3.31/5.00 - ilość ocen: 363
opinie o Dekorados.pl (Biselado)
5 / 5 2021-11-24

Kupiłam mozaikę z motywem Pocałunku Klimta. Na żywo jest jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu. Jestem nią zachwycona. Szybka realizacja zamówienia. Towar był dobrze zabezpieczony na palecie. Szczerze polecam

5 / 5 2021-11-22

Polecam płytki Arcana Stracciatella 80x80 Nacar. Niepowtarzalne lastryko. https://dekorados.pl/produkt/arcana-stracciatella-r-nacar-80x80/

5 / 5 2021-11-19

Polecam https://dekorados.pl/, świetne płytki ceramiczne Vives i Aparici. Adaś

1 / 5 2021-11-19

To jest najgorszy sklep z którym miałam okazję współpracować przy okazji budowy domu. NIC z zamówionego towaru na przyjechało na czas, dostawy przyjeżdżały niepełne i dopiero po otwarciu i interwencji brakujące towaru były dosyłane. DRAMATYCZNY kontakt ze sklepem, kilka telefonów dziennie i nikt nie raczy odebrać, nawet po ustaleniach nikt nie oddzwania. NIE POLECAM! Jest wiele innych sklepów gdzie współpraca odbywała bez najmniejszych przeszkód

5 / 5 2021-11-10

Piękne i oryginalne płytki Aparici. Dostawa zrealizowana w umówionym terminie. Zamówienie dotarło w komplecie i bez najmniejszych uszkodzeń. Polecam.

5 / 5 2021-11-06

Jakość płytek na najwyższym poziomie. Zamówienie składaliśmy w sklepie, bo przed zakupem chcieliśmy je zobaczyć na żywo. Czas oczekiwania 2,5 tygodnia. Płytki dostarczone na palecie, dobrze zabezpieczone. Polecam sklep.

5 / 5 2021-11-06

Szczerze polecam odwiedzić ten sklep, jeśli ktoś poszukuje innych płytek niż wszędzie.

5 / 5 2021-10-29

Plus za indywidualne podejście do klienta i możliwość zamówienia płytek spoza oferty dostępnej w sklepie. Za płytkami z katalogu czekaliśmy dokładnie 3 tygodnie, ale warto było. Płytki włoskie mają niepowtarzalne wzornictwo i w każdej jednej widać dbałość o detale.

5 / 5 2021-10-29

Super obsługa polecam:)

5 / 5 2021-10-21

Polecam sklep. Szybka i sprawna wysyłka.

Rzetelne opinie o Dekorados.pl (Biselado)

Dekorados.pl (Biselado)

Siedziba
Szczecin

WWW
https://dekorados.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 888 202 004

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie