Kategorie: / Budownictwo

Dekorados.pl (Biselado) Opinie Klientów

2.79/5.00 - ilość ocen: 225
opinie o Dekorados.pl (Biselado)
1 / 5 2021-05-13

Jesteście żałośni z tymi komentarzami które sami piszecie - ja nie mam najmniejszego zamiaru podawać tutaj na forum numeru zamówienia ani faktury korygującej, jesteście ciekawi czy to prawda ? To odbierzcie telefon. Jaka firma rozmawia z klientami na FORUM z opiniami ?? Żałosne Żałosne Żałosne Jesteście już wpisani do BIG-u jako dłużnicy więc życzę powodzenia

2 / 5 2021-05-13

Chciałabym sprostować moja ostatnio dodana opinię. Po kilku mailach ponaglających otrzymałam zwrot pieniędzy.

5 / 5 2021-05-12

Witam płytki zamówione po 10 tygodniach zamiast 3 okazało się że paleta jest uszkodzona i nie nadają się do sprzedaży.Zdjęć uszkodzeń się nie doprosiłam.Rezygnacja,wystawiono korektę do zaliczki.Do 2 tygodni miał być zwrot.Mija 3 tydzień i ani zwrotu ani jakiegokolwiek odzewu na meile czy telefony. Ta firma to nieporozumienie... KFS 135/MAG/2021 Nie zostwię tak tego.

5 / 5 2021-05-12

W związku z tym że wiele opinie jest wystawianych bez żadnych podstaw więc jeżeli wystawiasz opinie prosimy o podawanie numeru zamówienia żebyśmy mogli zweryfikować czy dotyczy ona realnego zamówienia i móc się do niej odnieść. Możemy wtedy rozwiązać problem jeżeli taki istnieje w przeciwnym razie jest to tylko HEJT.

5 / 5 2021-05-12

W związku z tym że wiele opinie jest wystawianych bez żadnych podstaw więc jeżeli wystawiasz opinie prosimy o podawanie numeru zamówienia żebyśmy mogli zweryfikować czy dotyczy ona realnego zamówienia i móc się do niej odnieść. Możemy wtedy rozwiązać problem jeżeli taki istnieje w przeciwnym razie jest to tylko HEJT.

5 / 5 2021-05-11

Ponad 6 tygodni zwodzenia. Zrezygnowałam z usług tej „firmy” , otrzymałam korektę faktury ale zwrotu brak. Jak to możliwe ze taka „firma” funkcjonuje? Proszę o informacje gdzie moge to zglosic ?

2 / 5 2021-05-11

Dziękuję! Bardzo liczę na to, że załatwią Państwo moją sprawę. Bardzo mi zależy na tych pieniądzach - nie otrzymuję żadnych alimentów i naprawdę jest mi ciężko. Bez tych pieniędzy nie mamy szans z córką na własny kąt.

1 / 5 2021-05-09

Podobnie jak inni- złożone zamówienie, zwodzenie przez 2 i pół miesiąca. Po anulowaniu zamówienia brak zwrotu gotówki. Z niemal 8 tys. Zwrócono zaledwie 3tys. Kolejne obietnice bez pokrycia. Sprawa laduje w prokuraturze, ponadto pozew cywilny wobec właścicieli i nagłośnienie sprawy medialnie.

1 / 5 2021-05-08

Ja czekam na jej opłacenie od LUTEGO, kiedy mnie spłacicie ?

5 / 5 2021-05-08

Pani Beato W przyszłym tygodniu załatwimy pani sprawę.

Rzetelne opinie o Dekorados.pl (Biselado)

Dekorados.pl (Biselado)

Siedziba
Szczecin

WWW
https://dekorados.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 888 202 004

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie