Kategorie: / Budownictwo

Dekorados.pl (Biselado) Opinie Klientów

3.19/5.00 - ilość ocen: 335
opinie o Dekorados.pl (Biselado)
1 / 5 2021-03-26

UWAGA OSZUŚCI!!!! Sprawdźcie Alekafelki i KENION Krzysztof Trochim ta samo osoba. Uważajcie.

1 / 5 2021-03-26

Dekorados to oszusci. Zamowione plytki nigdy nie dotarly, pieniedzy nie zwrocili, na maile z zapytaniami nie odpisuja. Kontakt telefoniczny od tygodni tylko z osobami z call center, ktore zaslaniaja sie niewiedza. Sprawa zostanie zgloszona na policje i do rzecznika praw konsumenta. Firma dziala dopiero od 09.2020, a poszkodowanych jest juz wiecej.

5 / 5 2021-03-26

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2021-03-26

Dzisiaj otrzymałem przesyłkę. Zamówione cegiełki są super. Dostawa sprawna. Polecam

5 / 5 2021-03-26

Płytki piękne i taki wybór, ze ciężko było zdecydować się na jeden model. Wybrałam duży format 60x120. Sprzedawca podpowiedział mi jak najlepiej położyć takie płytki. Wyglądają rewelacyjnie. Jestem bardzo zadowolona. Obsługa bardzo miła i fachowa.

5 / 5 2021-03-25

Polecam, szybka realizacja zamówienia, obsługa kompetentna i pomocna. Płytki pięknie się prezentują.

5 / 5 2021-03-25

Jestem bardzo zadowolony z zamówionego towaru oraz z obsługi sklepu

5 / 5 2021-03-25

Bardzo zadowolona jestem z płytek, które kupiła i jakie zostały mi polecone w sklepie. Jakość płytek świetna, obsługa sklepu bardzo pomocna i rzeczowa.

5 / 5 2021-03-25

Serdecznie polecam. Zamówiłem płytki dostępne od ręki, już następnego dnia były u mnie.

1 / 5 2021-03-24

Firma nie zrealizowała naszego zamówienia i, pomimo rozwiązania umowy, do dzisiaj nie zwróciła naszych pieniędzy

Rzetelne opinie o Dekorados.pl (Biselado)

Dekorados.pl (Biselado)

Siedziba
Szczecin

WWW
https://dekorados.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 888 202 004

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie