Kategorie: / Pozostałe

Dekormania.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.91
opinie o Dekormania.pl
5 / 5 2019-03-19

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie, kupiłam szablon do pokoju do dziecka, szablon bardzo ładnie i estetycznie wykonany (dużo lepiej niż te z marketu), bez problemów sama go pomalowałam. polecam sklep dekormania.pl

5 / 5 2019-02-12

Kupiłam w tym sklepie szablon do malowania, szablon otrzymałam bardzo szybko, dobrze zapakowany, bardzo łatwy w użyciu. Jestem zadowolona z zakupu

2 / 5 2018-12-19

Zamówiłam zegar płacąc z góry. Przez dwa tygodnie nie otrzymałam potwierdzenia transakcji, mimo kontaktu mailowego i telefonicznego. Po 2 tygodniach (10 dniach roboczych) napisałam kolejnego maila z pytaniem kiedy mogę spodziewać się produktu - otrzymałam informację, że przesyłka zostanie wysłana "następnego dnia" z jakimś "gratisikiem". Kurier nie pojawił się przez kolejne dwa dni robocze, dlatego poprosiłam o zwrot pieniędzy za towar. Nie otrzymałam odpowiedzi na maila, po dwóch kontaktach telefonicznych i kolejnych dniach roboczych dostałam pieniądze. Zmarnowałam 3 tygodnie na czekanie na zegar, którego nie dostałam i musiałam prosić się o zwrot pieniędzy - nie polecam. Nigdy nie spotkałam się jeszcze z tak lekceważącym, nierzetelnym podejściem do klienta.

5 / 5 2018-11-15

Sklep z ogromną ilością wzorów, Ja kupowałam szablon, zrobili mi na zamówienie inny rozmiar niż mają w standardzie, dali dobrą cene. Polecam

5 / 5 2018-08-30

W 100% polecam. Szablon otrzymałem w ciągu 2 dni, bardzo dobrze wykonany, dobrze zapakowany, pięknie się prezentuje po wymalowaniu na ścianie.

2 / 5 2018-06-04

Nie polecam. Kiepska jakosć produktów

5 / 5 2018-03-17

Sklep mogę polecić w 100%, wszystko zgodnie z opisem, bardzo szybka oprzesyłka

5 / 5 2018-03-01

Transakcja przebiegła bezproblemowo. Przed zakupem zadzwoniłem żeby się doradzić, pracownik bardzo dokładnie i fachowo odpowiedział na moje pytania, poprosiłem o szybką wysyłkę pobraniową i już następnego dnia miałem zakupiony towar u siebie. Polecam sklep dekormania.pl

2 / 5 2017-09-26

W tym sklepie zamówiłem szablon.Chyba skusiła mnie cena i to był błąd. Najpierw nie było materiału, później popsuła się maszyna do wycinania, utrudniony kontakt za pośrednictwem e-meil. Co do jakości szablonu, to kiepskie wykonania. Szablon składał się z dwóch części. Obie części z różnych formatów materiału, brak znaczników złożenia obu części. O zapakowaniu przesyłki lepiej nie mówić. Sklep nie wie jeszcze co to zwykła kartonowa tuba do przesyłania takich rzeczy. Definitywnie nie polecam tego sklepu i sam nie złożę więcej tam zmówienia.

2 / 5 2017-07-17

Całkowicie nie polecam , uryte kruczki na temat wysyłki ... która ma az 14 dni !!! Wysłałam prosbe o szybką wysyłkę i nie dostałam zwrotnej informacji sama musialam się dopytać i niby mają wysłać. maile bez dzien dobry , bez pozdrawiam zero kultury , ostatnie moje zakupy tam

5 / 5 2017-06-18

Sklep super. Towar przesłali w 3 dni, bardzo dobrze wykonany, dobrze zapakowany. Pięknie się prezentuje na ścianie

2017-06-13

Porazka 2 tyg czekam na naklejke i do tej pory nie mam.Oczywiście jest zapłacona.W dodatku dodzwonić sie do sklepu graniczy z cudem.Nie polecam szkoda pieniedzy i nerwów

Rzetelne opinie o Dekormania.pl

Dekormania.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.dekormania.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie