Kategorie: / Pozostałe

Deltaoptical.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Deltaoptical.pl
2019-02-23

Dopiero od kuriera dowiedziałem się, że przesyłka nie dotrze na ustalony telefonicznie termin. To po co mnie zapewniano, że będzie inaczej. To był warunek złożenia zamówienia.

5 / 5 2018-12-18

Zamawiałem w tym sklepie lornetke, wczesniej dlugo szperałem po różnych stronach, w końcu zdecydowałem sie w tej firmie zamówić, troche sie obawiałem, w końcu to bardzo delikatne urządzenie, czułe ma wstrząsy, no ale okazało się , że moje obawy były nieuzasadnione. Sprzęt dostarczony szybko przez kuriera, bardzo dobrze zabezpieczony przez delte, spakowany tak by nie miał nawet szans sie uszkodzić podczas podróży. Jestem zadowolony z zakupy.

2018-08-19

"8 listopada złożyłam zamówienie z odbiorem osobistym w sklepie w Katowicach, zgodnie z informacją w mailu skontaktowałam się ze sklepem telefonicznie 9 listopada. Pan zapewnił mnie, że 13 listopada złoży zamówienie na okular bo nie ma go na stanie i w ciągu 2 dni będzie do odbioru. Rozmowa trwała około 45 minut, bo miło nam się rozmawiało o astronomii.... Niestety. 17 listopada dzwonię do sklepu aby dowiedzieć się czy okular jest do odbioru i słyszę: Ale ja nie mam takiego zamówienia a okularu nie ma stanie! Mogę zamówić w najbliższy wtorek, czyli 20 listopada. ŻENADA. z taką obsługą to aż wstyd...

2018-04-14

Przesyłka doszła w troszkę ponad 24 godziny, wszystko się w niej zgadzało, gratisy też, bardzo dobrze zapakowane, trochę słabo z obsługą mailową w tym sklepie

5 / 5 2018-04-10

Firma na rewelacyjnym poziomie. Profesjonalne podejście do klienta, a sprzęt najwyższej jakości. Gorąco polecam!

2018-02-24

Wszystko w najlepszym porzadku

2017-11-05

Towar zgodny z opisem, sprawny i dostarczony ekspresowo (nieco ponad dobę od zamówienia). Zapakowany bardzo solidnie. Już po rozpoczęciu użytkowania zauważyłem drobną usterkę (mogła wystąpić w transporcie) - sklep wymienił ten drobny element bez dyskutowania, dosyłając go na własny koszt. Bardzo pozytywna ocena. (nr zamówienia 33418)

2017-09-12

Próbowałem dowiedzieć się więcej o mikroskopie USB ofertowanym przez firmę. Niestety poziom obsługi klienta tragiczny. Odpisywanie nie na temat ! Prośba o doprecyzowanie kończy się ... odsyłaniem do poprzedniej (bezwartościowej) odpowiedzi. Co gorsza odpowiedzi udzielał sam kierownik w tej firmie. Nie polecam jeśli ktoś potrzebuje konkretów i rzetelnej informacji o produkcie.

5 / 5 2017-06-25

Odważyliśmy się na zakup w deltaoptica.pl lornetkę - dość drogi zakup. Bardzo dobra obsługa, lornetka po 1 dniu roboczym w solidnym i bezpiecznym opakowaniu dotarła do nas firmą kurierską. Pełny profesjonalizm. Niskie ceny, darmowa wysyłka!

Rzetelne opinie o Deltaoptical.pl

Deltaoptical.pl

Siedziba
Mińsk Mazowiecki

WWW
http://www.deltaoptical.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie