Kategorie: / Foto

Digital24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.81
opinie o Digital24.pl
5 / 5 2019-03-22

super obsługa, profesjonalne doradztwo, expresowa dostawa POLECAM!!!

5 / 5 2019-02-25

Polecam zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z opisem, w dobrej cenie, bardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu. Firma godna 100% polecenia.

2019-02-25

Kolejny zakup, kolejny duży plus.

2 / 5 2019-02-23

Sklep, który ma w głębokim poważaniu Klientów. Nie przyznaje się do błędów, które popełnił, a winę zrzuca na kuriera tłumacząc się, że zapomniał paczki. Ciężko uwierzyć, że w tak dużej firmie nie ma osoby odpowiedzialnej za wydawanie towaru dla kuriera. Żałosne. Na ocenę negatywną zasłużyli sobie przede wszystkim podejściem do klienta. Nie chcą pomóc, na Allegro wystawiają komentarz negatywny w odwecie. Nie reagują na sugestie rekompensaty. W mailach są opryskliwi, niemili, odpisują na odwal się. Klient nie znaczy dla nich kompletnie nic. Mocno nie polecam jeśli szukacie sklepu, który wam pomoże, dla nich liczy się tylko kasa.

2019-02-22

wszystko ok! na czas, dobra cena, miła obsługa, sprawna i dobrze opakowana wysyłka

5 / 5 2019-02-21

profesjonalizm w obsłudze klienta, szybko sprawnie i w dobrej cenie, zdecydowanie polecam zakupy w digital24

5 / 5 2019-02-16

Super sklep, zamówienie składałem internetowo, odbiór osobisty - bez problemów, nawet po godzinach otwarcia ;)

5 / 5 2019-02-15

Z zakupu dobrej optyki do canona jestem tak samo zadowolony jak z samej inwestycji. 24-70/2,8 canona dobyl trafony zakup. Wcześniej pracowałem 28-70/2,8 też super. Sprzedawca zoriętowany na klienta zdecydowany słowny, odsyłka podbitej gwarancji natychmiast, odpowiedzi na zapytanie natychmiast, zdecydowane. Tego oczekuję. Do kolejnego zakupu.

5 / 5 2019-02-09

Pelny profesjonalizm, wszystko na czas, fachowa i miła obsluga. Wszystkim firmom zycze takiego podejscia do klienta jak ma Digital24.pl

5 / 5 2019-02-09

Fachowa, szybka i kompetentna obsługa. Dobry kontakt z klientem. Gorąco polecam !!!

5 / 5 2019-02-08

Szybko, profesjonalnie, bardzo dobry kontakt.

2019-02-05

Sympatyczny kontakt telefoniczny i emailowy, towar w najlepszej cenie, dotarł zgodnie z umową. Nic, tylko polecać i kupować :)

5 / 5 2019-01-26

Informacja o przesyłce, zapakowanie i szybkość dostawy bez zastrzeżeń. Kurier zadzwonil z trasy (!) zeby sieę dokladnie umówić na odbiór. Towar oryginalny, zgodny z opisem w ofercie. Cena przystępna.

2019-01-24

Wszystko o.k.

5 / 5 2019-01-23

Dokładnie tak jak powinno być - szybko i składnie. Polecam wszystkim.

5 / 5 2019-01-21

Świetna obsługa- miła i kontaktowa, błyskawiczny czas realizacji- z dnia na dzień. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-01-19

Kupowałem sprzęt za ponad 2 tyś. złotych. Zdecydowałem się na ten sklep z powodu niedostępności towaru gdzie indziej. Zaufałem opiniom w necie i nie żałuje. Ekspresowa wysyłka, świetnie zabezpieczona. Towar w dobrej cenie, bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Polecam sklep jak najbardziej.

2 / 5 2019-01-19

Przy zakupie korpusu Nikon D7100 okazało się, że nie ma w pudełku instrukcji papierowej w języku polskim (była tylko po niemiecku). Brak polskiej wersji obcojęzycznej instrukcji obsługi oznacza w sumie, że towar bez niej jest niekompletny, czyli niezgodny z umową. Sprzedawca zapewnił mnie jednak, że w niedługim czasie załatwi mi wersję papierową w języku polskim. Po 2-3 tygodniach od zakupu, wielu telefonch i korespondencji elektronicznej dostałem informację w postaci linku do instrukcji PDF.... Pomyślałem sobie co za chamstwo. Wykonałem telefon do sklepu i powiedziałem, że chyba sobie ktoś żarty robi jeżeli myśli, że będe drukować ok 400str. instrukcję. Myślę, że przy zakupie za ponad 6000 ( kupiłem również lampę SB-700 i wcześniej obiektyw 18-105 Nikkor firmę stać na załatwienie lub kupienie instrukcji). Po drugie sam link nie jest dostarczeniem instrukcji nawet w wersji elektroniczej tylko wskazaniem miejsca. Pan oświadczył, że sklep dostarczył instrukcję i nie ma sobie nic do zarzucenia. I nie będzię wersji papierowej. Nie polecam tegu sklepu. Jak zwykle wszystko fajnie przed zakupem a później radź sobie sam. Czuje się oszukany, gdybym wiedział jak skończy się sprawa na pewno nie kupiłbym w tym sklepie. Już nie mówiąc o tym jak zmienia się ton rozmowy sprzedającego w przypadku takiej rozmowy. A w dzisiejszych czasach konkurencja jest na tyle duża, że nie liczy się chyba to żeby tylko sprzedać ale również zadowolenie i satysfakcja klienta oraz to żeby wrócił do danego sklepu. Digital24 raczej na tym nie zależy. Jeszcze raz - nie polecam.

5 / 5 2019-01-19

Fatalnie. Mam wrażenie, że handlują czymś, czego nie mają na stanie. Nie dotrzymują terminu wysyłki, ciekawe, czy i kiedy zwrócą pieniądze za niedostarczony towar. Dość dużo kupuję sprzętu do fotografowania, ale w tym sklepie kupuję po raz pierwszy i ostatni. Wszystkim polecam sklep Eltec z Warszawy. Po zakupie w tym sklepie, towar jest na drugi dzień u klienta (Paczkomatem).

5 / 5 2019-01-18

Witam! Sklep mogę polecić każdemu. Tak jak tam obsługują - pełen profesjonalizm! aż mnie zatkało jak miałem kamerke na drugi dzień od złożenia zamówienia i to jeszcze załatwiali na raty. Kontakt telefoniczny bez zarzutu, widać że znają sie na rzeczy! Z serca POLECAM.

5 / 5 2019-01-07

Wspaniały kontakt e-mailowy z firmą, rzeczowa i wyczerpująca informacja, dogłębna troska o klienta, szybka przesyłka. Dodatkowo pełna obsługa łącznie z załatwieniem spraw kredytu. Polecam wszystkim ten sklep. Pomimo wirtualności warto. Jarek

5 / 5 2018-12-22

Polecam ten sklep jak najbardziej. Szybka dostawa. Towar zamowilem w poniedzialek po poludniu. Platnosc przelewem. We wtorek o 10.05 dostalem maila ze pieniazki dotarly wiec realizuja zamowienie. Przesylka byla u mnie we srode o 11.00. Aparat (choc to byla ostatnia sztuka jak poinformowano mnie telefonicznie) dotarl w stanie idealnym, nie zawierajacym sladow wczesniejszego testowania lub uzytkowania.

5 / 5 2018-12-22

Polecam zakupy w tym sklepie. Zarezerwowałem telefonicznie aparat i obiektyw, a następnie mailowo wypełniłem formalności. Tego samego dnia dostałem potwierdzenie zamówienia z informacją o szacowanym czasie dostarczenia przesyłki. Na bieżąco byłem informowany o statusie zamówienia. Przesyłka dostarczona kurierem trafiła na czas cała i bezpiecznie. Nie mam żadnych zarzutów co do obsługi i sposobu działania samego sklepu. Ocena: najwyższa

5 / 5 2018-12-10

To był mój drugi zakup w tym sklepie (pierwszy: 70-200 f4 L), i kolejny, z którego jestem pod każdym względem zadowolony. Szukałem obiektywu w kilku sklepach, bo jakoś ostatnio był problem z jego dostępnością. Ekipa digital24 zanotowała moje dane i zadzwoniła po kilku dniach, gdy akurat dotarło do nich kilka egzemplarzy. Obiektyw wylądował u mnie na drugi dzień po przelewie. Zapakowany bardzo solidnie - karton z obiektywem miękko spoczywał na powietrznych poduszkach wypełniających z każdej strony wnętrze większego kartonu. Sklep naprawdę solidny - z pewnością nie raz tu wrócę. Pozdrawiam

5 / 5 2018-12-07

Bardzo dobry kontakt mailowy.Szybka dostawa.Bardzo dobre opakowanie

5 / 5 2018-12-03

Dobry kontakt telefoniczny, obsługa sklepu zorientowana w temacie sprzętu i ruchu w magazynie. polecam

5 / 5 2018-11-29

Zakupiłem w sklepie Digital24 obudowę podwodna. Nie pasowała jednak do mojego aparatu. Był to mój wybór jak się okazało nietrafny. Obudowa okazała się za mała, nie otwierała się lampa błyskowa. Została mi ona wymieniona na inny model po uprzednim "przymierzeniu" przez personel na podobnym do mojego aparacie. Niestety ta z kolei była nieszczelna( uszkodzenie mechaniczne). Kolejna wymiana. Kurier odebrał uszkodzoną przywiózł inną. Wszystko odbyło się bez jakichkolwiek trudności. Nie musiałem udowadniać ze to nie ja uszkodziłem obudowę i wykłócać się o wymianę. Polecam ten sklep i miła obsługę :) .

5 / 5 2018-11-28

Swietna komunikacja i szybka reakacja na potrzeby klienta.

5 / 5 2018-11-26

Kupiłem w tym sklepie akumulator (zamiennik) SONY NP-BG1. Zamówienie zrealizowano szybko. Przy odbiorze osobistym zostałem poinformowany, że z moim aparatem (Cybershot DSC-HX5) może nie współpracować i w takim wypadku będę mógł go zwrócić. Na szczęcie nie było takiej potrzeby.

2018-11-20

U mnie było tak: kupiłem EOS 400D, obiektyw, lampę i torbę, czyli cały zestaw:-) Kontakt rewelacyjny, ale do momentu kiedy zauważyłem wypalony pixel na wyświetlaczu...jakimś cudem Pan Tomasz w sekundę stracił zainteresowanie klientem, mimo że napisałem mu, ze nie chce wymieniać sprzetu, oddawać go itp... W sumie mogę polecić, ale proszę o zwrócenie uwagi na reklamacje, zwroty i wymianę towaru... Ja z moim Canonem jeszcze poczekam, a kiedyś tam oddam go do serwisu, pixel w niczym mi nie przeszkadza:) Ale takiej reakcji sklepu sie nie spodziewałem...:-(

2018-11-08

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Towar dobrze opakowany. Sklep godny polecenia. Już planuję następne zakupy.

5 / 5 2018-11-08

digital24.pl - jest sklepem w którym kupuję z powodu niskich cen, professionalnej obsługi i doradztwa technicznego, natychmiastowej wysyłki towaru po dokonaniu przelewu i poinformowaniu o nr paczki.Jeżeli potrzebujesz kupić np kamere i akumulatory, to tak jak ja przy zmówieniu w środę i dokonaniu przelewu - w piątek robisz film.Działają naprawdę pod dobrym szyldem - digital24, i szczerze polecam

5 / 5 2018-10-27

Jestem zadowolona chociaż porównując ceny po zakupie aparacik nieco przepłaciłam. Wszystko odbyło się zgodnie z ustaleniami miło i kulturalnie.Przesyłkę otrzymałam następnego dnia. Łatwy kontakt ze sklepem zarówno telefoniczny jak i przez GG. Polecam.

5 / 5 2018-10-14

Właściwie mogłabym wystawić pozytywną opinię za sam fakt, że po długich poszukiwaniach tu właśnie znalazłam to, czego potrzebowałam i to w konkurencyjnej cenie. Ale jakość i szybkość obsługi była zdumiewająca! Bardzo polecam :-)

5 / 5 2018-10-10

Transakcja odbyła się bez jakichkolwiek zarzutów. Dobry kontakt ze sklepem i informowanie klienta o każdej zmianie statusu zamówienia. Paczka dobrze i solidnie zapakowana. Polecam, pełen profesjonalizm.

2018-10-07

Zamówiłem obiektyw dostępny w sklepie po czym dostałem telefon, że zamówienie może być zrealizowane dopiero po 2 miesiącach. Nikt nawet nie przeprosił za kłopot.

2018-09-27

najtaniej i najszybciej. sprzedawca godny zaufania i polecenia

5 / 5 2018-09-20

Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka realizacja. Polecam!

5 / 5 2018-09-02

To jest po prostu doskonały sklep internetowy. POLECAM.

5 / 5 2018-08-29

Transakcja szybka i bez zbędnych formalności.Dobry kontakt.Aparat naprawe bardzo ciekawy.

5 / 5 2018-08-29

super sklep profesjonalna obsługa wytłumaczą doradza rewelacja godny polecenia

5 / 5 2018-08-26

Kupiłem u nich Kodaka P 880, ale miał walniętą matrycę. Wymienili mi na nowy model bez najmniejszego problemu. To się nazywa właśnie obsługa! Polecam sklep i aparat! :)

2 / 5 2018-08-22

NIE POLECAM... Kupiłem konwenter CANON 1.4x III w stanie używanym. Porysowana obudowa, mnóstwo kurzu, rys.....masakra. byle opchać kilku letni towar i zgarnąć kasę jak za nowy. Niecałe 2 tys. wyżucone w błoto. Teraz muszę go sprzedać jako używany za połowę ceny. Kupuję w branży foto bardzo dużo od ponad 10 lat, RADZĘ TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA!

2018-08-17

Może nie błyskawiczne, ale bez zarzutu. Solidna firma, dobry kontakt z klientem

5 / 5 2018-08-14

BARDZO DOBRA OBSŁUGA TOWAR WYSOKIEJ JAKOŚCI PEŁEN PROFESJONALIZM POLECAM

5 / 5 2018-08-06

Obsługa miła ale jestem rozczarowany zmianą oferty praktycznie z dnia na dzień. W skrócie: postanowiliśmy kupić aparat Canon 700D + używany obiektyw za ceną 1599zł. Sklep zaoferował 1500zł + wyczyszczenie obiektywu w serwisie - oczywiście w cenie. Zgodziliśmy się i zabraliśmy obiektyw aby go przetestować (ustalona cena wynajmu 30zł). Jak już została sporządzona umowa najmu cena z 30zł zmieniła się na 50zł (niby nie dużo ale zawsze). Obiektyw był ok i zwróciliśmy go dzień później aby odesłać go do serwisu - gratis zgodnie z ustaleniami. Dzień później dowiadujemy się, że serwis raczej na pewno będzie gratis ale się może zdarzyć, że trzeba będzie dopłacić 100zł o czym wcześniej nie było mowy. Dwa dni później kolejne info - trzeba dopłacić nie 100zł a 240zł - w sumie nie wiemy dlaczego, tak ot po prostu. Ostatecznie zrezygnowaliśmy z zakupu (pewnie cena znów by się zmieniła). Przy dzisiejszej konkurencji i ilości sprzedawców polecam inne sklepy - tak i ja uczyniłem tracąc tydzień czasu i 50zł. Sklep zyskał 50zł ale stracił klienta ...a jak wiemy każdy niezadowolony klient lubi się dzielić swoją opinią.

2018-08-04

bez zadnych problemow, bardzo dobrze zapakowany, 100% bezpieczenstwa, 0 watpliwosci. *czas dostawy byl niesamowity!

5 / 5 2018-07-13

Bardzo fachowa obsłuka profesjonalne podejscie do dzialalnosci

5 / 5 2018-06-27

W moim doświadczeniu zakupów internetowych, sklep Digital24.pl to absolutny top. Bardzo miła, elastyczna obsługa, nastawiona na rozwiązanie problemów klienta. Zamówiłem aparat, (zaznaczam, że raczej w godzinach popołudniowych), nie dość, że otrzymałem rzetelna informacje techniczną, to jeszcze przesyłka była następnego dnia u mnie. Bardzo polecam!

5 / 5 2018-06-27

super sklep ,towar zamówiłem o 13:00 i nastepnego dnia kurier dostarczył mi sprzet,dobry kontakt telefoniczny,polecam :-)

5 / 5 2018-06-23

Bardzo udana transakcja, zarówno pod względem cenowym jak i obsługi a także szybkości wysyłki. Polecam z czystym sumieniem!

5 / 5 2018-06-22

Fachowa obsluga przed i po sprzedazy. Doradza i pomoga w kwestii zakupow - szczerze polecam ten sklep !

2 / 5 2018-06-15

Chciałbym przestrzec przed zakupami w tej pseudo-firmie. Kupiony aparat jako nowy, dostałem prawdopodobnie powystawowy, bez folii fabrycznych. Sprzęt wielokrotnie się psuł na gwarancji, wysyłany został do sprzedawcy, a reklamacje zostały z automatu odrzucane. Zerowy poziom obsługi klienta. Bardzo długi czas oczekiwania na naprawę sprzętu, bardzo słaby kontakt mailowy i żadnego telefonu o stanie napraw nie dostałem od Digital24. Dla tego sklepu dobry klient, to tylko taki co kupi i zniknie, - jak już masz problemy ze sprzętem sklep "odwraca kota ogonem", nie chce pomóc, nie uznaje praw konsumenta ! Dokumentacja do wglądu (z tej sprawy). Nie polecam !

5 / 5 2018-06-03

Polecam w 1000%

5 / 5 2018-04-23

REWELACJA, super profesjonalna obsługa w punkcie odbioru we Wrocławiu. Szybko konkretnie i z ogromną dbałością o klienta. Polecam, właśnie dokonałem kolejnego zakupu. Pozdrawiam Marcin

5 / 5 2018-04-18

niby wszystko w porządku ale znajomość i wiedza oceniam na bardzo niską może podstawy te osoby mają ale na pewno nie są to profesjonaliści.

2018-04-16

Wyjątkowo sprawna realizacja zamówienia i fakt dostępności w "magazynie" artykułu. Bogata oferta w branży fotografia, porównywałem w innych sklepach ze sprzętem fotograficznym. Zasługuje pochwały oryginalność zamówionego towaru.

5 / 5 2018-04-14

Bardzo szybka informacja o dostępności i realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-04-02

Aparat super, sklep super. Obsługa zna się na fotografii, dlatego potrafi doradzić i odpowiedzieć na pytania klienta. Z pewnością trafię tam znowu jak uzbieram trochę gotówki.

5 / 5 2018-03-31

Kupiłem lampę studyjną Quantuum - co prawda mimo statusu dostępny na ich stronie okazało się, że jednak jej nie posiadają - w ramach rekompensaty otrzymałem wyższy model - warty 150zł więcej -więc polecam bardzo :)

5 / 5 2018-03-26

Szczerze polecam ten sklep

5 / 5 2018-03-18

Po raz kolejny muszę pochwalić zespół Digital24 za szybkość i profesjonalizm przy realizacji zamówienia. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-03-12

Dobra cena, pełen profesjonalizm obsługi, aparat zamówiony po dwóch dniach był już sprowadzony i gotowy do odbioru w sklepie, dobry kontakt mailowy. Jednym słowem - polecam

2018-03-06

Wszystko w porządku info o statusie na bierząco.Zadowolony.

5 / 5 2018-03-05

Świetna obsługa zamówienia, ekspresowa dostawa - wszystko profesjonalnie, rzetelnie i bezproblemowo! POLECAM!

2018-02-18

Pozytywnie!

5 / 5 2018-01-30

Pierwszy raz korzystałam z zakupów sprzętu foto w sklepie internetowym i jestem bardzo zadowolona! Nasłuchałam się wcześniej o niekompetencji wielu podobnych sklepów ale postanowiłam zaryzykować. Bardzo profesjonalne podejście do sprawy. Wysyłka ekspresowa i świetne podejście do klienta. Sam sprzęt idealnie zapakowany i jakościowo bardzo porządny. Fantastyczny kontakt jak i doradztwo ze strony sklepu. Pełen pozytyw! Polecam i pozdrawiam!

5 / 5 2018-01-28

Opinia pozytywna. Ubogi kontakt z klientem. Polecam.

5 / 5 2018-01-22

Jak zawsze - szybko, fachowo, profesjonalnie - bez najmniejszy problemów - gorąco polecam !!!

5 / 5 2018-01-07

Wszystko w jak najlepszym porządku. Błyskawiczny kontakt i wysyłka. POLECAM

5 / 5 2017-12-30

Bardzo dobry kontakt. Szybka odpowiedź i przesyłka. Jestem zadowolony.

5 / 5 2017-12-30

Skorzystałem z usługi wypożyczalni sprzętu Digitale24 Wrocław. 7 grudnia złożyłem rezerwację na obiektyw 70-200 IS z odbiorem 3 stycznia, po czym zadzwoniłem, aby upewnić się, że jest poprawna. Otrzymałem odpowiedź, że wszystko ok i zapraszają po odbiór w wybranym dniu. Tydzień przed odbiorem (w okresie międzyświątecznym) otrzymałem telefon, że 3 stycznia będzie przeprowadzana inwentaryzacja i obiektyw nie będzie dostępny. Wyraziłem oburzenie zaistniałą sytuacją, tzn. że tydzień przed zleceniem otrzymuję takiego newsa i że się z tym nie zgadzam. Po chwili otrzymałem kolejny telefon, że obiektyw będzie jednak dla mnie dostępny. Super, prawda? Niezupełnie, 3 stycznia pojechałem po odbiór i okazało się, że jednak nie ma tego obiektywu. Nawet nikt nie pofatygował się zadzwonić do mnie, abym nie tracił czas na dojazd do ich punktu! Otrzymałem przeprosiny za zaistniałą sytuację i w gratisie wypożyczenie 100mm bez stabilizacji...

5 / 5 2017-12-27

Polecam wszystkim bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-12-24

W sklepie kupiłam promocyjny zestaw Canon EOS 450D z obiektywem Tamrona, plus dodatkowo kilka gadżetów, wszystko na raty. Sprawnie załatwiony kredyt, kontakt ze sklepem na bieżąco e-mailowy i telefoniczny. Zależało mi na szybkiej dostawie, kurier był wcześniej niż się spodziewałam :) Towar zgodny z opisem, rewelacja! Na pewno skorzystam z zakupów w Digital24 jeszcze nie raz, nie dość, że mają ciekawe promocje to i ekipę miłą :)

5 / 5 2017-11-28

Szybka i terminowa realizacja zamówienia, pomoc przy wyborze akcesoriów. Szczerze polecam.

2017-11-25

Transakcja na najwyższym poziomie. Sprawnie i fachowo.

5 / 5 2017-11-24

Kupiłem w tym sklepie : obiektyw Canon EF-S 18-200 f/3.5-5.6 IS obiektyw Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS / Canon EOS 50D BODY ( SanDisk CF Extreme III 4GB Wszystkim przyszłym klientom szczerze polecam, same superlatywy o tym sklepie, błyskawiczna wysyłka, towary w sklepie dobrze opisane, dobry kontakt telefoniczny i meilowy.

2017-10-30

Wydając ponad 3000 PLN miałem pewne obawy ale po otrzymaniu sprzętu zniknęły całkowicie. Mogę z całą odpowiedzialnością polecić ten sklep. Są oczywiście sklepy mające ten obiektyw taniej o 100 lub 200 zł. Dlaczego wiec wybrałem ten a nie inny; z prostej przyczyny dostaję sprzęt w 100% sprawny, zapakowany w oryginalne pudełko. Dodatkowo umieszczony w solidnym pudełku z dodatkowym wypełnieniem. Informacja telefoniczna bardzo rzetelna. Bravo Bravo Bravo!!!!!!!!

5 / 5 2017-10-13

Chciałbym poinformować o sytuacji jaka spotkała mnie w salonie DIGITAL24 przy ulicy Bułgarskiej. Czwartego września znalazłem interesujący mnie model akumulatorów z ładowarką, pojechałem do sklepu, model okazał się niedostępny więc poprosiłem sprzedawcę o pomoc w doborze. Sprawa stanęła na dwóch opcjach: -Panasonic BQ-CC18 -Sanyo MQR06 Sanyo miał przecięte opakowanie więc cena była niższa i wynosiła 89 zł. Pytałem się sprzedającego czy zestaw jest oryginalnie nowy. Zapewniał, że to fabrycznie nowy zestaw na gwarancji. Po przyjrzeniu się w domu stwierdziłem, że fabryczne opakowanie powinno zawierać akumulatory 2450 mAh a nie jak miałem 1900 mAh. Ale to jeszcze nic. Po podłączeniu baterii do aparatu okazało się, że są całkowicie rozładowane a nie jak mnie zapewniano w salonie naładowane w ok. 30%. Czyli akumulatory nie dość, że nie z oryginalnego opakowania to jeszcze używane a sprzedane jako nowe. Tego samego dnia po reklamacji telefonicznej uzyskałem informację o możliwej wymianie na nowe. Piątego września (piątek) pojechałem na Bułgarską gdzie ten sam sprzedawca (na zmianie z dziewczyną) przyniósł zestaw Panasonica, oczywiście bez słowa przepraszam, wymienił produkt i zaczął robić swoje. Oczywiście nie otrzymałem akumulatorów o większej pojemności (bo są droższe) jakie były w zestawie ale inny zestaw. Cyli nie było mowy o pomyłce tylko to zwykłe wciskanie używanego towaru Pozdrawiam [dane osobowe]

2017-09-24

od tygodnia próbuję uzyskać w sklepie odpowiedź (wydawało mi się na proste) pytanie, i owszem raz mi odpowiedziano ale bardzo ogólnikowe, a częściowo nie na temat - gdy mi zależy na prostym TAK lub NIE. Zważywszy że chcę wydać ponad 4tys. to trochę dziwne. Na temat dostarczenia przesyłki i kupowania nie mogę się wypowiadać dlatego oceniam je neutralnie na 5 pkt

5 / 5 2017-09-21

Super obsługa. Gorąco polecam

5 / 5 2017-09-20

Rewelacja. Raty załatwione w pół godziny przez internet - byłem w szoku, a chwilę później aparat wysłany kurierem. Bardzo polecam!!!!

5 / 5 2017-09-08

Wszystko sprawnie i miło. Zamówienie zostało szybko zrealizowane.

5 / 5 2017-09-07

Nic tylko kupować ,szybko,tanio i solidnie

5 / 5 2017-09-02

Zakupiłem obiektyw Sigma 55-200 mm. Szybka przesyłka, towar sprawny, kontakt bezproblemowy. Śledzenie statusu zamówienia. Polecam !

2017-08-27

wszystko w najlepszym porzadku, wzorowy sprzedawca

5 / 5 2017-08-13

Dobra szybka realizacja zamówienia, polecam

5 / 5 2017-08-09

Solidna firma. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i e-mailowy. Kupiłem obiektyw - cena bardzo dobra - przesyłka zapakowana super. Polecam sklep z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-07-29

Witajcie, powierzyłem dość duże zaufanie digital'owi 24, zakupiłem Brauna Pulsonic 9595, zapłaciłem z góry przelewem. I sklep mnie nie rozczorował, zamówienie złożyłem w sobore wieczorem, tak samo jak przelew. W poniedziałek dostałem informację o tym iż przelew dotarł i przesyłka została wysłana, a we wtorek była już u mnie, wszystko sprawnie, szybko i tak jak powinno być. Sprzęt zapakowany wzorowo. Bez obaw polecam zakupy.

2 / 5 2017-07-04

Niestety nie polecam !!! zakupiłam lustrzankę cyfrową w tej firmie mój był wadliwy i pomimo zapewnienie że zostanie wymieniony na inny egzemplarz sprzedawca stwierdził że jest OK tylko dlatego bo nie chciał robić sobie kłopotu z wysyłaniem do serwisu wadliwe sprzętu od nowości.

5 / 5 2017-06-21

Z obawą postanowiłem kupić za tak dużą kwotę sprzęt przez net (Canon 40D). Na szczęście nie zawiodłem się. Bardzo szybka dostawa. Sprzęt OK. Odetchnąłem :). Pozdrawiam JG

5 / 5 2017-06-20

Dokonałem zakupu Canon 450D plus obiektyw 18-200 w tym sklepie i naprawdę szerze polecam. Szybko, sprawnie. Jedna mała wpadka (brak polskiej instrukcji w zestawie, który był w pełni zafoliowany i nieotwierany) bez żadnych kłopotów baaardzo szybko naprawiona.

5 / 5 2017-06-06

polecamt

5 / 5 2017-05-07

Polecam wszystkim ten sklep. Pochwalić należy bardzo dobry kontakt, rzetelną informację i szybką wysyłkę. Zadzwoniłem we wtorek, dowiedziałem się że aparaty będą w czwartek i tego dnia zostanie do mnie wysłana przesyłka. Złożyłem więc zamówienie. Wszystko potwierdziło się w 100% ponieważ w piątek kurier dostarczył mi aparat. Na bieżąco otrzymywałem informację mailem o stanie mojego zamówienia. Przesyłka bardzo dobrze opakowana (w podwójne pudło i baloniki foliowe). Jednym słowem pełen profesjonalizm. Zachęcam do zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-07

Szybko na temat zgodnie z zamówieniem

2017-05-02

dobra obsługa i porady, dobre ceny i pomoc posprzedażowa na 5 z plusem, zakupiony produkt nie działał, ale wymienili mi bez żadnego problemu:-)

2017-04-05

Fachowa obsługa i terminowa dostawa.

5 / 5 2017-03-31

Ładnie, szybko i to co trzeba... mi wystarczy żeby dać pozytywne noty:) Pozdrawiam

5 / 5 2017-03-29

Bez uwag. Towar szybko ściągnięty, elastyczność w uzgodnieniu ceny, wysoka kultura obsługi. Zdecydowanie polecam.

Rzetelne opinie o Digital24.pl

Digital24.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.digital24.pl

Email
[email protected]

Telefon
61-8936400

Komórka
+48 501-508-587

Infolinia
-

Logowanie