Kategorie: / Dom

Domu.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 2.50
opinie o Domu.com.pl
2019-03-12

totalnie nieporozumienie, od 3 tygodni uzyskuje cały czas informacje że płytki są, a to ich nie ma, nie idzie się dodzwonić, w końcu kiedy następuje anulacja zamówienia nie da się ściągnąć od nich pieniędzy. Lepiej trzymać się z daleka!

2019-01-10

UWAGA złodzieje i kanciarza zły kontakt naciagacze

3 / 5 2018-12-28

Złozyłem zamówienie (2276) i od tamtego dnia cisza jak makiem zasiał. Podany tel na stronie sklepu nie istniej- tzn nie ma takiego numeru a na moje trzy zapytania wysłane na [email protected] nie dostałem odpowiedzi więc również drogą internetowa poinformowałem sklep, że rezygnuję z zamówienia i nie zapomnę wystawić opini w necie dla innych. Szczęście, że kupowałem za pobraniem choc zawsze płacę przelewem- przeczucie! Podsumowując odradzam wszystkim a sam na pewno nigdy nie wejdę już na ich stronę choćby towar był za darmo!!!

2018-12-09

Chciałbym przestrzec kupujących przed niesolidną firmą. W czerwcu 2009(5 miesięcy temu!) wpłaciłem za towar, który był oferowany do sprzedaży. Zamówienie nie zostało zrealizowane. Od tego czasu wykonałem kilkadziesiąt telefonów i napisałem kilkanaście e-maili prosząc o zwrot pieniędzy. Pieniądze nie zostały zwrócone. UWAGA NIESOLIDNA FIRMA.

2018-06-03

Widzę, żę inni też już się rozczarowali - szkoda, że nie zajrzałam tutaj zanim złożyłam zamówienie. Moja historia wygląda tak, że zamówiłam coś i od razu zapłaciłam za to przelewem, później dowiedziałam się że nie ma towaru i nie mogę się doprosić zwrotu pieniędzy już od ponad miesiąca.

1 / 5 2018-05-12

Zamówiłam towar ponad trzy tygodnie temi i do tej pory echo.Telefonów nikt nie odbiera,na wiadomości nikt nie odpowiada.Zero kontaktu.Jakieś żarty,a remont stoi.

2018-05-07

Niezwłocznie potrzebowałem panelu natryskowego do łazienki. Przejrzałem oferty wielu sklepów internetowych a najbardziej zaciekawiła mnie oferta domu.com.pl. Sklep ten posiada szeroką i ciekawą ofertę więc miałem z czego wybierać. Pisano, że produkt znajduje się na magazynie, niestety mijało się to z prawdą. Transakcja opóźniła się o jakiś tydzień, co mnie niemile zaskoczyło.

5 / 5 2018-01-22

Mimo negatywnych opinii, skuszeni bardzo atrakcyjną ceną, zamówiliśmy w domu.com.pl umywalkę (oczywiście decydując się na płatność przy odbiorze). Trzeba przyznać, że nie od razu potwierdzono nasze zamówienie, ale-oddając sprawiedliwość-zarówno na www, jak i w e-mailu z podsumowaniem zamówienia znalazła się informacja na temat możliwych opóźnień. Po 1,5 dnia postanowiliśmy zadzwonić,aby sprawdzić czy negatywne opinie innych klientów się przypadkiem nie potwierdzą, ale z przyjemnością stwierdzamy, że a)telefon odebrano od razu, b) jeszcze tego samego dnia mogliśmy odebrać umywalkę. Reasumując-jeśli ktoś ma możliwość odebrać towar osobiście i nie musi go mieć "na wczoraj", polecamy, bo ceny (przynajmniej te, którymi się interesowaliśmy) są naprawdę atrakcyjne.

1 / 5 2017-12-31

Uważajcie! Zamówiłam fuge do płytek, po wpłaceniu pieniędzy okazało się, że towaru brak. Poprosiłam o zwrot pieniędzy. Oczywiscie nie otrzymałam ich do dnia dzisiejszego. W poniedziałek zgłaszam sprawę na policję.

2017-11-08

Znajomy mile wspominał zakupy w tym sklepie. Wraz z żoną chcieliśmy sprawić miły prezent naszemu synkowi . Zdecydowaliśmy się na zakup brodzika ze sklepu domu.com.pl. Okazał się to strzał w dziesiątke bo kąpiele w tym brodziku sprawiają dużą frajdę naszemu dziecku. Jedyne zastrzeżenie do sklepu to wydłużony czas dostarczenia towaru.

2017-10-22

totalna porażka!!!czekam na towar od miesiąca i nikt nic nie wie czy kiedykolwiek zamówiony towar dojedzie,straciłem dużo nerwów,czasu na telefony itp,a teraz będę zmuszony skorzystać z innego sklepu

2 / 5 2017-09-10

Sklep widmo. Wystawiona duża ilość artykułów, których nie można kupić. Całkowita ignorancja klienta. Brak kontaktu. Brak cen na większość towaru. To wszystko przypomina mi lata 70-te. Reasumując - zdecydowanie nie polecam.

5 / 5 2017-08-15

Realizacja zamówienia nr 2369 gorzej niż fatalna.Prawie 3 tygodnie oczekiwania na dosłanie z innego magazynu jednej rzeczy , żadnej prawie możliwości kontaktu, nie odpowiadają na maile, nie odbierają telefonów . Dodzwonić mi się udało po kilku dniach , żeby usłyszeć obietnicę sprawdzenia , czemu nie ma towaru , potem kilka dni znowu nic . Organizacja tego sklepu żenująca , poziom obsługi oburzający , w sumie - jak na obecne standardy - jedno wielkie nieporozumienie. Ludzie tam pracujący mają być może dużo pracy , bo - nie da się ukryć - ich promocyjne ceny są zachęcające , ale to , w jaki sposób organizują pracę sklepu i jak za nic mają klientów nakazuje wystawić im najgorszą z możliwych ocenę .NIE WARTO TRACIĆ NERWÓW W TYM SKLEPIE , A JUŻ CI , KTÓRYM NAPRAWDĘ SIĘ SPIESZY NIE POWINNI TU ZAGLĄDAĆ W OGÓLE , GDYŻ NAWET TOWARÓW, KTÓRE - RZEKOMO - SĄ W MAGAZYNIE SZYBKO NIE DOSTANĄ . KUPUJĘ W SKLEPACH INTERNETOWYCH RÓŻNE RZECZY I TO W SPORYCH ILOŚCIACH, ALE SKLEPU TAK NIERZETELNEGO I FATALNIE PROWADZONEGO JESZCZE NIE MIAŁEM OKAZJI POZNAĆ . TERAZ JUŻ WIEM NA PEWNO, ŻE Z OFERTY TEGO SKLEPU NIGDY JUŻ WIĘCEJ NIE SKORZYSTAM I PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH , KTÓRY WYDAJE SIĘ , ZE DOBRZE TRAFILI.

2 / 5 2017-06-16

Sklep internetowy domu.com.pl to prawdziwa porażka strata pieniędzy, czasu i nerwów . Płytki zmówione w połowie października przez dwa tygodnie żadnego odzewu . Straciłem cierpliwość i postanowiłem zadzwonić , po 5 godzinach wydzwaniania się w ich infolinie dowiedziałem się od pani przy telefonie , że towaru to oni nie mają nie wiadomo kiedy będzie , i że ona już na tym nie panuje. Od razu porosiłem Kierownika, na początku z rozmowy wydawał się zdezorientowany, że niby o niczym nie wie , że przeprasza i że sprawa od razu będzie załatwiona. A za towar którego nie mogą skompletować od razu oddadzą pieniądze. Po kolejnym tygodniu ani, płytek ani pieniędzy, od razu do kierownika a ten tą samą śpiewkę . Nie dało rady prośbą ani groźbą. Zażądałem telefonu do prezesa i dałem jeden dzień na zwrot całych pieniędzy niby się zgodzili i że przepraszają . Dwa dni później pieniędzy nie ma , prezes nie odbiera , do kierownika to mi się nawet nie chce dzwonić ,po co żeby znowu tych samych tekstów słuchać ? Takie zachowanie to porostu ŻENADA i nie interesuje mnie że mają problemy techniczne bo przez miesiąc wysłać kilka płytek , to nie jest żadna filozofia, nie wiem czy uda mi się odzyskać moje pieniądze. SPRAWĘ ZGŁOSIŁEM MOJEMU ADWOKATOWI. Sklep WWW.domu.com.pl to ŻENADA NIE POLECAM

1 / 5 2017-03-26

TRAGEDIA. OS 10 LISTOPADA 2009 R CZEKAM NA ZWROT PIENIĘDZY ZA NIEDOSTARCZONY TOWAR. ZGŁOSIŁAM NA POLICJĘ.

Rzetelne opinie o Domu.com.pl

Domu.com.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.domu.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
0668 365 465

Komórka
-

Infolinia
0668 364 364

Logowanie