Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria / Erotyka

dybcia.pl Opinie Klientów

4.24/5.00 - ilość ocen: 151
opinie o dybcia.pl
2017-07-26

W sklepie internetowym dybcia.pl zrobiliśmy z żoną duże zakupy. Ubrania, bielizna i inne akcesoria. Towary dotarły do nas bez żadnych opóźnień. Jesteśmy zadowoleni z ich cen i jakości.

3 / 5 2017-07-17

Witam, czekam na przesyłkę juz 43 dni ROBOCZE. Każdy kontakt z firmą kończy się dokładnie taką samą odpowiedzią, a mianowicie "kupując w naszym sklepie zaznaczyła Pani regulamin, w którym jest napisane, że przesyłka może iść 10-30 dni roboczych a w uzasadnionych przypadkach 50 ... itd.". Rozumiem, ale ja pytam CZY została już wysłana. I odpowiedz jaką otrzymuje to "kupując w naszym sklepie zaznaczyła Pani regulamin ... itd.". Czy ja rozmawiam z robotem? Pomijam fakt, że sprzedawane tam rzeczy są z AliExpress, ale kontakt z tą firmą i czas oczekiwania jest stokroć gorszy niż przy zamówieniach z Alliexpress. Odradzam stanowczo zakup.

5 / 5 2017-07-02

I ja też polecam już dwa razy zamawiałam i mimo tak dlugiego czasu oczekiwania wszystko przyszło :)

5 / 5 2017-06-27

Jak najbardziej polecam! wszystko zgodne z opisem , szybka dostawa . Kontakt z włascicielami super ;) wielka 5!!!

2017-06-27

Zamówione rzeczy spełniły moje oczekiwania. Jestem usatysfakcjonowany.

2017-06-24

Zawsze bałam się robić zakupy na Ali. Dzięki dybci.pl mam to wszystko w zasięgu ręki i płacę normalnie w złotówkach :) Bardzo dobre rozwiązanie dla takich "nieogarniętych" jak ja. Fajny towar za nieduże pieniądze.

2017-06-21

Śmiało można polecać sklep. Nie mam do czego się przyczepić. Cała transakcja przebiegła bez zarzutu.

2017-06-15

Zamawiałam tam wiele razy, owszem czas oczekiwania był długi, do ok 3 tygodni. Jakiś czas temu zamówiłam okulary na które czekam 2 miesiące i nadal ich nie mam. Będąc stałym klientem dostałam zero rekompensaty za to, że moja paczka nie przyszła. Co mi po zwrocie 20 zł na konto, którego jeszcze nie dostałam. Lubiłam tam zamawiać rzeczy, ale juz nigdy tam nic nie kupie, wogóle nie dbają o klientów. Nie polecam !!

3 / 5 2017-06-15

Odradzam ten sklep. Zapłaciłam za towar przelewem zaraz po złożeniu zamówienia, natomiast codziennie dostawałam maila o braku dokonanej płatności. Nawet kilkakrotne wysłanie potwierdzenia transakcji nie przyniosło rezultatu. Kiedy zażądałam zwrotu gotówki na szczęście otrzymałam zwrot. Zdziwił mnie fakt ze codziennie domagali się płatności, bo nie mają mojego przelewu, a w momencie zwrotu pieniądze się znalazły.

5 / 5 2017-06-14

Zamówiłam kilka babskich ciuszków. Nie spodziewałam się rewelacji za tę cenę, a gdy dostałam paczkę, byłam pozytywnie zaskoczona. Szczerze mogę polecić - ja jestem zadowolona.

Rzetelne opinie o dybcia.pl

dybcia.pl

Siedziba
-

WWW
http://dybcia.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie