Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria / Erotyka

dybcia.pl Opinie Klientów

4.27/5.00 - ilość ocen: 136
opinie o dybcia.pl
5 / 5 2021-05-07

Stanowczo odradzam, paczka wysłana z Sosnowca a w przypadku niezgodności asortymentowej zwrot trzeba zrobić na swój koszt do Chin. Porażka a nie sprzedawca!

1 / 5 2021-05-03

Czekam na koszulkę od 10.02 Pisałam na e-maila zerowy odzew, brak kontaktu

1 / 5 2021-04-27

Zamawiam z różnych firm ubrania dla dzieci ale z tej firmy to juz przesada czekam 1,5 miesiąca i dalej nic jestem zawiedziona ostatni raz kupuje co kolwiek u was zima się skończyła a paczki dalej nie ma masakra

1 / 5 2021-03-29

Zamówiłam sukienkę. Po opłaceniu zamówienia, okazało się, że sukienka zostanie wysłana z Chin. Czas dostawy 7 tygodni. Nikt wcześniej nie uprzedził o tym fakcie. Produkt niezgodny ze zdjęciem. Nie polecam.

1 / 5 2021-02-25

Robią ludzi w konia, informacja o dostawie jest nieprawdziwa, podają krótki czas oczekiwania po czym przychodzi info na pocztę ze może to potrwać nawet 3msc Nigdy już nic od nich nie zamówię !!

1 / 5 2021-02-25

Przestrzegam! Szkoda czasu i nerwów ! Nie zamawiajcie nic z tego sklepu,, nie warto

1 / 5 2021-02-23

Z tej złości nie zmieniłam gwiazdek! Szkoda ze nie można dać mniej niż 00000 A to by była jeszcze za wysoka ocena dla tego sklepu

5 / 5 2021-02-23

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!

1 / 5 2021-02-23

Nie polecam!!!! Tragedia,, z daleka od tego sklepu. Jeśli chcecie czekać na chiński badziew 2-3 msc i nie zawsze towar otrzymacie,, to polecam każdemu samemu zamówić z AliExpress

1 / 5 2021-02-22

UWAGA OSZUŚCI Nie polecam, omijajcie z daleka, chiński szitttt.... a czas oczekiwania.... No coment!!!

Rzetelne opinie o dybcia.pl

dybcia.pl

Siedziba
-

WWW
http://dybcia.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie