Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria / Erotyka

dybcia.pl Opinie Klientów

4.23/5.00 - ilość ocen: 164
opinie o dybcia.pl
2017-06-15

Zamawiałam tam wiele razy, owszem czas oczekiwania był długi, do ok 3 tygodni. Jakiś czas temu zamówiłam okulary na które czekam 2 miesiące i nadal ich nie mam. Będąc stałym klientem dostałam zero rekompensaty za to, że moja paczka nie przyszła. Co mi po zwrocie 20 zł na konto, którego jeszcze nie dostałam. Lubiłam tam zamawiać rzeczy, ale juz nigdy tam nic nie kupie, wogóle nie dbają o klientów. Nie polecam !!

3 / 5 2017-06-15

Odradzam ten sklep. Zapłaciłam za towar przelewem zaraz po złożeniu zamówienia, natomiast codziennie dostawałam maila o braku dokonanej płatności. Nawet kilkakrotne wysłanie potwierdzenia transakcji nie przyniosło rezultatu. Kiedy zażądałam zwrotu gotówki na szczęście otrzymałam zwrot. Zdziwił mnie fakt ze codziennie domagali się płatności, bo nie mają mojego przelewu, a w momencie zwrotu pieniądze się znalazły.

5 / 5 2017-06-14

Zamówiłam kilka babskich ciuszków. Nie spodziewałam się rewelacji za tę cenę, a gdy dostałam paczkę, byłam pozytywnie zaskoczona. Szczerze mogę polecić - ja jestem zadowolona.

5 / 5 2017-06-04

Ceny są tak niskie a towar tak fajny że czasem warto dłużej poczekać na przesyłkę. Polecam!

5 / 5 2017-05-22

Zamówiłam 3 koszulki. Co prawda przyszły osobno ale jestem zadowolona z ich jakości i terminu dostawy. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-05-16

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Bluzeczka i spodnie przyszły dokładnie takie jak na obrazku. Wymiary też odpowiednio podane, nie było żadnych problemów z rozmiarówką.

2017-05-15

Niskie ceny i darmowa przesyłka skusiły mnie do zakupów na dybcia.pl i nie żałuję. Ciuszki przyszły całkiem fajne i nawet z rozmiarem trafiłam. Warto wejść na stronę dybcia.pl i sprawdzić samemu.

2017-05-13

Jeśli komuś nie przeszkadza, że na towar poczeka trochę dłużej to jak najbardziej warto tu złożyć zamówienie. Jest o wiele taniej a jakość towaru niczym nie odbiega od dostępnych na rynku. Bogaty wybór artykułów dla domu, ogrodu, ubrań, wszelkich dodatków. Warto zajrzeć.

5 / 5 2017-05-12

Towar przyszedł po długim czasie ale kontakt i zainteresowanie sytuacją ok,

5 / 5 2017-05-02

Do mnie zamówienie przyszło stosunkowo szybko. Jestem bardzo zadowolona z ubrań, które kupiłam. Bardzo dobrze się je nosi, a w praniu nie ma żadnych problemów. Na pewno długo będą mi służyć.

Rzetelne opinie o dybcia.pl

dybcia.pl

Siedziba
-

WWW
http://dybcia.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie