Kategorie: / Ogród

e-kosiarki.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.50
opinie o e-kosiarki.pl
5 / 5 2019-01-01

Z przyjemnością polecam ten sklep. Niby towar, który zamówiłem musiałem oddać, ale to nie wina sklepu, tylko tego, że okazało się, że nie mi po prostu nie odpowiada. Zwrot odbył się bez najmniejszych problemów. Pieniądze były na moim koncie po paru dniach.

5 / 5 2018-11-26

Zakupiona kosiarka przyszła zgodnie z umową i opisem produktu.Fachowe doradztwo i profesjonalna obsługa .POLECAM

5 / 5 2018-10-05

Wszystko odbyło się bardzo szybko i sprawnie. Dobry kontakt i perfekcyjna szybkość wysyłki. Odebrałem paczkę o 10 rano następnego dnia roboczego, po dniu w którym złożyłem zamówienie. Polecam!

5 / 5 2018-07-23

Kosiarkę zamówiłem w sobotę, a już we wtorek w południe miałem ją u siebie, czyli na drugi dzień roboczy.Uwzględniono moją dodatkową prośbę zamieszczoną w uwagach formularza zamówienia dot. dodatkowego noża.Paczka dobrze zapakowana, dotarła nie naruszona. Trasę przesyłki mogłem śledzić w Internecie. Polecam sklep wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2018-07-22

bardzo dobry kontakt, informacja i nadzwyczaj szybka realizacja, towar zgodny. Ta firma nie pobiera dodatkowej opłaty przy zapłącie za pobraniem! Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-06-07

Pełen profesjonalizm w realizacji zamówienia.Szybka, sprawna obsługa.Towar bez zarzutu.Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-03-05

Kosiarka zakupiona w e-Kosiarki.pl trafiła do mnie bardzo szybko. Szybko zostałem poinformowany o braku danego modelu na magazynie i o terminie realizacji który zamknął się (o ile dobrze pamiętam) w ciągu 4 dni. Duży minus to zapakowanie kosiarki "do góry nogami" mimo widocznych oznaczeń na kartonie. Paragon i gwarancja zostały zalane resztkami oleju. Paragon był nie czytelny, a prośba o wysłanie duplikatu została natychmiast spełniona. Kosiarka lekko porysowana od złego zapakowania. Stosunkowo tani transport jak za paczkę około 40kg (20zł). Ogółem zadowolony z zakupów.

2018-03-02

ocena ogólna

5 / 5 2017-11-13

Zakupiona kosa spalinowa zgodna z ofertą, bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam sklep

5 / 5 2017-11-12

szybko i solidnie, urządzenie było zmontowane, dostawca udzielił instrukcji obsługi łącznie z pierwszą lekcją koszenia.

5 / 5 2017-09-28

Obecnie kupiłem pompkę ręczną do wymiany oleju w kosiarkach a wcześniej kosiąrkę Vari w obu przypadkach jestem zadowolony z towaru ,sklepu oraz z sposobu dostarczenia towaru.

5 / 5 2017-07-31

Świetny model kosiarki, ciężki do znalezienia u oficjalnych partnerów handlowych. Tutaj zamówiłem w sobotę rano w bardzo przystępnej cenie a we wtorek rano był u mnie kurier! Naprawdę szybko. Do tego opłata za wysyłkę niewielka i brak dopłaty z tytułu opłaty za pobraniem - tak się robi dobry interes! Gorąco polecam!

2 / 5 2017-06-30

e-kosiarki czyli również [dane osobowe] - NIE POLECAM. To sklep, który oferuje towar, którego nie ma. Nie odbiera telefonów, nie odpowiada na maile. Dodzwoniłem się po kilkunastu próbach. Obsługa niekompetentna i arogancka

1 / 5 2017-06-28

Sklep beznadziejny! Zamówiłem u nich pompę w niedzielę, licząc, że w poniedziałek ją spakują i dojedzie na wtorek, we wtorek zaniepokojony sam zadzwoniłem! Okazuje się, że oni tej pompy wcale nie mają, ale może będzie we czwartek! we czwartek dzwonię- nie ma i nie wiedzą, kiedy będzie!! Ludzie, czy tak ciężko w XXI wieku zadzwonić do klienta i poinformować go o tym? Co to za system informatyczny, który nie informuje nikogo o braku towaru na magazynie!! Straciłem na zabawę z tą firmą roboczy tydzień! Studnia stoi niewypompowana, kolejne dni po powodzi poszły na marne!! Skandal i żenada, nigdy już nie kupię u nich nawet śrubki!! Ceny dostawy też są wysokie! Obsługa klienta na poziomie godnym krytyki! Kiedy zadzwoniłem i powiedziałem pracownikowi, że oni nie traktują mnie poważnie- powiedział, że taktują, tylko w dostawie nie mieli pomp... No ludzie, jak nie macie, to nie każcie mi czekać, bo to ważna sprawa! Zadzwońcie do mnie, albo napiszcie maila, jak będę miał ochotę poczekać, to poczekam nawet miesiąc, jak nie, to zamówię gdzie indziej i nie wystawiłbym negatywnego komentarza i nie zraził się do waszego sklepu. Straciliście klienta.

5 / 5 2017-05-04

kupiłem sekator elektryczny i kosę.z obu jestem zadowolony,dosyć szybka przesyłka i komunikacja ze sprzedającym,polecam

Rzetelne opinie o e-kosiarki.pl

e-kosiarki.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.e-kosiarki.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie