Kategorie: / Pozostałe

e-lady.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.84
opinie o e-lady.pl
5 / 5 2022-11-09

Wszystko zgodne z opisem, bardzo szybka dostawa!!! Świetne promocje, duży wybór produktów. Już poleciłam koleżankom jest ok

5 / 5 2022-11-09

Dobre ceny. Wszystko w porządku, ciekawa oferta, dużo nowości, promocji, duży wybór modeli w moim rozmiarze. Polecam.

5 / 5 2022-11-09

Szybka wysyłka, bardzo dobrej jakości produkty. Przystępne ceny.

5 / 5 2022-09-29

Bardzo szybka i miła obsługa.

5 / 5 2022-09-29

Profesjonalna, szybką obsługa. Zamawialam że sklepu kilkakrotnie i zawsze Super! Również zwrot towaru i zapłaty sprawnie i w mgnieniu oka. Polecam!

5 / 5 2022-09-28

POlecam

5 / 5 2022-09-28

Jest OK

5 / 5 2022-09-28

Duży rozmiar noszę i nie ma tego w sklepach a tu znalazłam dużo ciekawych produktów. Szybko zamówienie dostałam.

5 / 5 2022-09-28

Koronkeczki! Uwielbiam. Polecam

5 / 5 2022-09-28

W porzaku

5 / 5 2022-09-28

Nie mam uwag.

5 / 5 2022-09-28

Idealnie!

5 / 5 2022-09-28

Polecam

5 / 5 2022-09-28

Wszystko w porządku, ciekawa oferta, dużo nowości, promocji, duży wybór modeli w moim rozmiarze. Kupuję tu od lat. Polecam.

5 / 5 2022-09-26

Dobrze opisane produkty, rozmiary. Zamówiłam 12 produktów, 2 zwróciłam. Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2022-09-26

Polecam. Realizacja bardzo szybka i wszystko zgodne z opisem.

5 / 5 2022-09-26

Zamówienie załatwione pozytywnie,bez zastrzeżeń.

5 / 5 2022-09-26

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2022-09-26

Zasłużone 5+

5 / 5 2022-09-26

sklep godny polecenia cała transakcja przebiegła bardzo szybko i płynnie jestem zadowolona!

5 / 5 2022-09-26

Bardzo dobry kontakt. Fachowa pomoc w doborze odpowiedniego rozmiaru.

5 / 5 2022-09-26

Dodaję sklep do zaufanych :-)

5 / 5 2022-09-26

Jestem bardzo zadowolona z zakupów.. Osoby z którymi kontaktowałam się w sklepie były kompetentne i przyjemne. Biustonosz, który kupiłam otrzymałam w szybkim terminie. Polecam!

5 / 5 2022-09-26

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2022-09-26

Szybko sprawnie bez problemów

5 / 5 2022-09-26

Wyjątkowy sklep. 2 raz tam kupuje i jestem bardzo zadowolona. Sklep naprawde godny polecenia. Zawsze chętna do pomocy obsługa, informują na bieżąco polecam!!!

5 / 5 2022-09-26

Szybko, miło i rzetelnie. Szczerze polecam ten sklep!

5 / 5 2022-09-26

Zamówienie zrealizowane w ekspresowym tempie. Sprawna i miła obsługa. Polecam

5 / 5 2022-09-26

Super szybka obsługa, sklep na 6!

5 / 5 2022-09-26

Polecam

5 / 5 2022-09-26

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, miła oraz fachowa obsługa. Produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2022-09-26

Polecam ten sklep, realizacja mojego zamówienia nastąpiła błyskawicznie. Składałam duże zamówienie i otrzymałam dodatkowy rabat. Na plus także niskie ceny. Polecam 100%

5 / 5 2022-09-26

przesyłka dotarła cała, obsługa bardzo pomocna, polecam ten sklep

5 / 5 2022-09-26

Bardzo miła obsługa, szybkie termin realizacji, jak dla mnie wszystko ok :)

5 / 5 2022-09-26

Polecam sklep, szybka dostawa, miła obsługa :)

5 / 5 2022-09-26

Wszystko w jak najlepszym porządku. Dobry kontakt i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2022-09-26

Polecam.

5 / 5 2022-09-26

profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2022-09-26

Sklep godny polecenia 10/10. Dwie transakcje przebiegły płynnie, bez zastrzeżeń. Przyjacielski stosunek do klienta, uwzględniający jego prośby.

5 / 5 2022-09-26

Transakcja przebiegła pomyślnie. Miła obsługa. Kolejny udany zakup w tym sklepie. Polecam!

5 / 5 2022-09-26

wszystko super!

5 / 5 2022-09-26

Super kontakt, szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2022-09-26

Transakcja przebiegła pomyślnie. POLECAM

5 / 5 2022-09-26

Świetna obsługa i kontakt, sklep godny polecenia!

5 / 5 2022-09-26

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającymi, szybka przesyłka i profesjonalna obsługa. bezpieczne zakupy - polecam.

5 / 5 2022-09-26

Obsługa szybka i sprawna a towar bardzo dobrej jakości. Polecam.

5 / 5 2022-09-26

polecam

5 / 5 2022-09-26

sklep godny polecenia

5 / 5 2022-09-26

Takie zakupy to przyjemność.

5 / 5 2022-09-26

Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja. Polecam!

5 / 5 2022-09-26

polecam, produkt zgodny z opisem

5 / 5 2022-09-26

polecam. wszystko ok

5 / 5 2022-09-26

Wszystko ok, szybka realizacja zamówienia. Polecam sklep i dziękuję za udane zakupy

5 / 5 2022-09-26

Polecam. Realizacja bardzo szybka i wszystko zgodne z opisem.

5 / 5 2022-09-26

Polecam

5 / 5 2022-09-26

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2022-09-26

Rewelacja, super kontakt miła obsługa i fachowa obsługa! Wrócę tutaj na zakupy na pewno!!

5 / 5 2022-09-26

sklep godny polecenia cała transakcja przebiegła bardzo szybko i płynnie jestem zadowolona!

5 / 5 2022-09-26

Na medal! polecam wszystko super

5 / 5 2022-09-26

Ekspresowa wysyłka. Bielizna piękna. Wszystko zgodne z opisem. POLECAM

5 / 5 2022-09-26

Wszystko ok, towar zgodny z opisem. Bielizna buty jak za swoja cene bardzo dobra, polecam

5 / 5 2022-09-26

w porządku sklep

5 / 5 2022-09-26

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie.

5 / 5 2022-09-26

Sklep wart polecenia. Szybko kontakt telefoniczny, obsługa po drugiej stronie słuchawki uprzejma i pomocna.

5 / 5 2022-09-26

Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2022-09-26

świetny sklep

5 / 5 2022-09-26

Polecam 200%

5 / 5 2022-09-26

Sklep posiadał najatrakcyjniejszą ofertę. Bieliznę dostarczyli w terminie zadeklarowanym.

5 / 5 2022-09-26

Polecam pod każdym względem.

5 / 5 2022-09-26

Obsługa była chętna do pomocy, życzliwa i bezproblemowa. Całość 5/5!!

5 / 5 2022-09-26

Polecam w 100%

5 / 5 2022-09-26

Darmowa dostawa i błyskawiczna realizacja!

5 / 5 2022-09-26

Bardzo dobrze. Polecam

5 / 5 2022-09-26

Zasłużona ocena.

5 / 5 2022-09-26

Po tak szybkiej realizacji śmiało mogę sklep polecić!!

5 / 5 2022-09-26

Bardzo szybko wywiązali się z realizacją zamówienia.

5 / 5 2022-09-26

korzystam i będę korzystać, duży wybór rozmiarów, info o wysyłce już przy zamawianiu zawsze wszystko jest super

5 / 5 2022-09-26

Polecam.. Wszystko ok.

5 / 5 2022-09-26

Polecam.

5 / 5 2022-09-26

Wszystko w porządku, brak jakichkolwiek problemów. Kupowałam szlafrok dla męża - bardzo dobra jakość produktu.

5 / 5 2022-09-26

Sklep godny polecenia. Super ceny, piękne zdjęcia. Aż chce się kupować :)

5 / 5 2022-09-26

Wszystko w porządku , brak uwag. Można by jedynie troszkę popracować nad szybkością realizacji zamówień

5 / 5 2022-09-26

Wszystko bez zarzutu. Asortyment bogaty i można łatwo dobrać dodatkowe rzeczy do zamówienia. Już od lat kupuję tam bieliznę żonie na rocznicę ślubu i co roku jest bardzo pikantnie!

5 / 5 2022-09-26

Korzystam od kilku lat, firma wiarygodna.

5 / 5 2022-09-26

Polceam Polecam Polecam.

5 / 5 2022-09-26

Sprawna i kompetentną obsługa. Towar zgodny z oczekiwaniem. Polecam sklep Ja tam wrócę.

5 / 5 2022-09-26

Towar zgodny z oczekiwaniem. Sympatyczna obsługa. Krótki termin realizacji. Od paru lat robię zakupy w tym sklepie. Polecam.

5 / 5 2022-09-26

Polecam.

5 / 5 2022-09-26

Polecam bardzo, Bardzo dobra bielizna w bardzo dobrej cenie.

5 / 5 2022-09-26

Super. więcej więcej promocji!

5 / 5 2022-09-26

Zamówienie szybko zrealizowane. Zawartość zgodna z oczekiwaniem. Warto tu zaglądać.

5 / 5 2022-09-26

Kupiłem i ok, będę tu jeszcze kupował :)

5 / 5 2022-09-26

Tak, polecam. Fajne produkty, fajne promocje

5 / 5 2022-09-26

Produkty w porządku, obsługa też. Dostawa szybka. Polecam.

5 / 5 2022-09-26

Super sklep. Bardzo pomocna obsługa, Zamówiłem prezent dla żony zależało mi żeby paczkę otrzymała w dniu urodzin. Pani z obsługi wszystkim się zajęła żona zadowolona zaskoczona była. Bardzo fajnie że w dniu wysyłki zadzwoniła i potwierdzila że paczkę wysyłają.

5 / 5 2022-09-26

Polecam, Udane zakupy.

5 / 5 2022-09-26

Piięknie. Bielizna cudna, kobieta zachwycona. ja też. Polecam!

5 / 5 2022-09-26

Polecam. Jak ktoś nie jest pewny rozmiaru polecam zadzwonić do pani z obsługi klienta. Bardzo miła pomocna wyjaśniła mi jak mam dobierać bieliznę na podstawie tabelek wymiarów.

5 / 5 2022-09-26

Wszystko ładne, ładnie zapakowane. Szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2022-09-26

Polecam sklep, strój dobrej jakości, rozmiarówka ok. Biustonosze są cudowne mimo ze nie wszystkie na mnie pasuje ale bardzo mi się podobają . Cieszę się ze w końcu mogę dopasować biustonosz ponieważ mogę zamówić kilka i wybrać dopasowany fason dla siebie POLECAM

5 / 5 2022-09-26

Świetny kostium kąpielowy i bielizna. Zakupy w porządku. Polecam

5 / 5 2022-09-26

Bardzo dobra i szybka obsługa. Zakupy, opisane w sklepie jako wysyłane w 24h, dotarły do mnie dokładnie dobę (kurier) po złożeniu zamówienia. Produkt został więc wysłany błyskawicznie. Informacje z potwierdzeniami przychodzą na bieżąco mailem.

5 / 5 2022-09-26

Świetny kostium kąpielowy. Kolor idealny, fason także. Będę tu wracać. Polecam

5 / 5 2022-09-26

Wszystko zgodne z opisem, bardzo szybka dostawa!!! Świetne promocje, duży wybór produktów. Już poleciłam koleżankom jest ok

5 / 5 2022-09-26

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka, to mój kolejny i raczej nie ostatni zakup, z całego serca gorąco polecam :)

5 / 5 2022-09-26

Wszystko w porządku.

5 / 5 2022-09-26

Szybko i sprawnie. Polecam. Produkty dobrej jakości i przystępnych cenach. Wszystko zgodne z opisem, bardzo szybka dostawa!!!

5 / 5 2022-09-26

Tanio, dużo, dobrze. Ale też i niektóre produkty drogo. Za to fajne promocje. Dużo ciekawych porad blogowych.

5 / 5 2022-09-26

Wszystko ok. Świetne produkty, szybka wysyłka. Jeden produkt zwracałem - wszystko ok. P O L E C A M! 5+

5 / 5 2022-09-26

Zgodny z opisem i ze zdjęciem. Bardzo starannie wykończony. Materiał bardzo dobrej jakości. Rozmiar idealnie dopasowany. Po praniu nie kurczy się ani nie deformuje. Jestem bardzo zadowolona. -

5 / 5 2022-09-26

Dobrze opisane produkty, rozmiary. Zamówiłam 4 produkty, 1 zwróciła. Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2022-09-26

Jestem klientką od jakiegoś czasu. Sporo rzeczy kupiłam i to chyba mówi samo za siebie.

5 / 5 2022-09-26

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka, to mój kolejny i raczej nie ostatni zakup, z całego serca gorąco polecam :)

5 / 5 2022-09-26

Polecam sklep, ekspresowa wysyłka, produkty takie jak na zdjęciach, dobra jakość.

2 / 5 2019-02-10

SKLEP TRAGEDIA! NIE POLECAM. NIE PRZYJMUJA ZWROTÓW. OBSŁUGA STRASZNA. PODEJŚCIE DO KLIENTA NA POZIOMIE ZERO. Gdybym wcześniej zobaczyła te opinie nigdy w życiu nie zdecydowalabym się na zakup. Towar niezgodny z opisem. NIE POLECAM. Jest wiele innych sklepów internetowych nastawionych "pro klient" z miłą obsługą, a przede wszystkim z towarem wysokiej jakości zgodnym z opisem.

2 / 5 2019-01-12

Jestem bardzo rozczarowana tym sklepem. Przed złożeniem zamówienia czytałam komentarze i opinie ale nie były to moje pierwsze zakupy. Przy realizacji pierwszego zamówienia, kilka lat temu, ze sklepu nie było żadnych problemów więc pomyślałam, że zaryzykuję. Paczkę zamawiałam 13 lutego. Nadana miała być do 25 lutego dlatego spokojnie czekałam bo zamawiając i robiąc przelew za zakupy od razu wiedziałam, że może tyle to trwać więc nie mogę się tego czepiać. Jednak wczoraj minął 25 luty a wiadomości o nadaniu paczki dalej nie otrzymałam. Napisałam jednego maila do sklepu i zostałam bez żadnej odpowiedzi. Po drugim mailu dostałam odpowiedz, że moje zamówienie się jeszcze doszywa. Na pytanie ile to może jeszcze potrwać nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Przy składaniu zamówienia mamy informację, że w przypadku braku magazynowych ktoś się ze mną skontaktuje i tak się oczywiście nie stało. Zignorowałabym to jednak wzięłam paczkę z przedpłatą i została już opłacona. Jeżeli w najbliższych dniach sprawa się nie wyjaśni skontaktuję się z Rzecznikiem Praw Konsumenta. Nie polecam tego sklepu tym bardziej, że jest wiele innych z takim asortymentem na rynku.

3 / 5 2018-12-28

Sklep porażka oszuści tawar słabej jakości brak kontaktu ze sprzedawcą, odradzam zakupów

3 / 5 2018-10-04

Zdecydowanie odradzam zakupy w sklepie E-Lady!!! Poziom obsługi klienta w tym sklepie odbiega zdecydowanie od dzisiejszych standardów, brak informacji o statusie zamówienia, na wysyłkę trzeba bardzo długo czekać (wysyłają chyba raz na 2 tygodnie...), bardzo niemiła obsługa, niejasne zasady zwrotu/wymiany, nie zwracają pieniędzy w całości. Jest wiele internetowych sklepów, wiec na szczęście jest w czym wybierać i można sklep E-Lady omijać z daleka!

1 / 5 2018-09-16

Szkoda, że nie można dach 0000. Ten sklep to tragedia. Mieści się w Zielonej Górze i jak chciałam podjechać odebrać osobiście Pani powiedziała, że nie ma takiej możliwości. Muszę zamówić i opłacić kuriera, pewnie mają umowę, chociaż mam do nich 400m.

5 / 5 2018-08-21

Wszystko w porządku. Produkty zgodne z opisem, doradztwo też. Polecam!

2018-01-17

Produkty jak produkty - nie można wiele oczekiwać od biustonosza za 30 czy 40 zł, chociaż póki co daje radę. Jednak to, co mnie uderzyło najbardziej, to polityka zwrotów. Nie dość, że musiałam się dodzwonić na infolinię, żeby paczka w ogóle została otwarta i przyjęta na zwrot. To bardzo chamskie podejście, że nie dość, że sklep obraca moimi pieniędzmi tyle ile tylko może, zamiast zwrócić je od razu, to jeszcze na dodatek dostałam je dzień po terminie, który sklep sobie sam wyznaczył. Jest to bardzo słabe podejście, tym bardziej że kwota nie była wcale taka niewielka. Z tego powodu raczej nie zrobię więcej zakupów, wolę zamówić bezpośrednio u producenta.

2018-01-13

Zadałam dość obszerne pytanie na temat produktu mailowo, uprzejma Pani która odpowiada za kontakt z klientem odpowiedziała mi dwoma słowami. Zdecydowanie nie tego się spodziewałam. Dłuższy jej podpis pod wiadomością niż sama odpowiedz na moje pytanie, która nie była satysfakcjonująca.

5 / 5 2017-12-23

Cała przyjemność po mojej stronie! Takie produkty.... Żona zadowolona a ja jeszcze bardziej ;) Wrócę tu nie raz.

2017-10-25

jak juz pisałam jestem bardzo NIEZADOWOLONA stroj kapielowy malinowa wstawka wysłaliscie pomaranczowa. Daltonistka nie jestem odrózniam malinowy od pomaranczowego POZATYM BY DOKONAC ZWROTU POTRZEBA WIELE ZACHODU , NAPEWNO NIC JUZ U WAS NIE KUPIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 / 5 2017-09-03

NIE POLECAM TEGO SKLEPU !!! ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!!!! To jakaś firma garażowa. Mieszkam blisko siedziby i chciałam osobiście odebrać towar. Pani (uprzejma osoba) zdecydowanie poinformowała mnie, że nie ma takiej możliwości. Co prawda zamówienie doszło dość szybko ale niestety kosztami transportu zostałam obciążona. Zamówiony towar to badziewo !!!!!... Oczywiście zrobiłam zwrot znów na mój koszt i mam czekać na zwrot gotówki 14 dni (!!!!!). MASAKRA !!!! Dodam jeszcze, że zamieściłam na stronie e-lady opinię o zamówionym towarze. Oczywiście była negatywna, no i oczywiście nie została zamieszczona. Tak więc następna osoba znów da się nabrać na to badziewo. Nie dajcie się zbajerować ładnymi fotkami...ja się dałam.

5 / 5 2017-07-16

Bardzo jestem usatysfakcjonowana obsługą sklepi i towarem jaki otrzymałam. Wieczorem zamówiłam spóźniony prezent dla siostry a już następnego dnia został wysłany. Nazajutrz otrzymałam opakowany w pięknym pudełku i dobrej jakości . Cóż dodać, polecam z całego serca.

2017-05-05

Nie wysłali mi zamówienie które zamówiłam po 2tygodnich napisali że nie mają na stanie i kolejne 2 tygodnie każą czekać na zwrot pieniędzy....

2 / 5 2017-05-02

Oddawałam do sklepu cały zamówiony towar. Wypełniłam formularz zwrotu dostępny na stronie e-lady. Sklep czekał 14 dni od otrzymania towaru na dokonanie zwrotu pieniędzy. Pieniędzy nie otrzymałam , interweniowałam kolejnego dnia i okazało się , że .... system komputerowy się zawiesił i nie dokonano zwrotu. Sadzę , że bez wykonania telefonu do sklepu jeszcze długo czekałabym na zwrot. Potem okazało się , ze nie dostanę wszystkich kosztów związanych z zakupem , bo czym innym jest zwrot a czym innym odstąpienie od umowy. Dodam, że tylko taki formularz był na stronie sklepu. O odstąpieniu od umowy sklep informuje wyłącznie w regulaminie, na stronie nie ma wzoru formularza odstąpienia od umowy. Za to wprowadzono formularz dotyczący wymiany lub zwrotu. Można wprowadzić klienta w błąd , można. Rzetelny sprzedawca umieszcza wszystkie informacje i zawsze na stronie internetowej umieszcza formularz odstąpienia od umowy. To wszystko (czekanie 14 dni na dokonanie zwrotu pieniędzy, przekraczanie tego terminu, umieszczanie informacji o odstąpieniu od umowy wyłącznie w regulaminie, uwydatnienie informacji wymiana/zwrot - zwrot możne być mylnie postrzegany przez klientów jako odstąpienie od umowy, bo w sumie czym jest zwrot?) wskazuje, że sklep e-lady nie jest godny polecenia. Rzetelny sklep wysyła towar z fakturą i formularzem odstąpienia od umowy - często już wypełnionym). Tu tego nie ma , a wchodząc na stronę sklepu od razy kierujemy się do działu pomocy, gdzie jest wyłącznie wymiana/zwrot. Mam nieodparte wrażenie , ze sklep celowo wprowadza klientów w błąd. NIE POLECAM!!!!

5 / 5 2017-04-25

korzystam i będę korzystać, duży wybór rozmiarów, info o wysyłce już przy zamawianiu zawsze wszystko jest super

Rzetelne opinie o e-lady.pl

e-lady.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie