Kategorie: / Komputery

e-market.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.00
opinie o e-market.pl
2019-02-08

Bardzo długi czas oczekiwania na towar, dobry kontakt za sklepem, ze względu na czas realizacji możliwość rezygnacji z zamówienia.

2018-12-31

Zdecydowanie polecam ten sklep. Towar dostarczony przez firmę kurierską na 2-gi dzień roboczy od zamówienia. Informacje e-mail o stanie zamówienia. Polecam i na pewno skorzystam w przyszłości.

2018-06-14

Po złożeniu zamówienia, upłynęły 3 tygodnie, w związku z czym postanowiłem z niego zrezygnować. Otrzymałem mail z potwierdzeniem anulowania zlecenia, po czym 5 dni poźniej kurier przywiózł mi towar, który nieopatrznie odebrałem (przed Świętami kupowałem więcej rzeczy i myślałem, że to ktoraś z nich). Napisałem do sklepu z prośbą o zwrot pieniędzy i adres, na który mam odesłać towar. Odpowiedzieli, że "uzgodnią" adres do wysyłki, po czym już się nie odezwali. Krótko mówiąc obsługa poniżej krytyki.

5 / 5 2018-06-13

Gorąco polecam, realizacja zakupu w czasie poniżej 72h od momentu zamówienia. Towar zgodny z opisem, bardzo konkurencyjna cena. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-05-31

Super sklep z dobrymi cenami. Kupiłam monitor LG 19" w dobrej cenie. Polecam !!!

5 / 5 2018-04-19

Sprzęt w porządku. Dostarczone bardzo szybko. Dobry kontakt z obsługą

5 / 5 2018-03-01

Bardzo szybka obsługa. 2 dni po przelaniu pieniędzy towar mam już w domu. Bardzo dużym atutempozytywem jest cena. Polecam.

1 / 5 2018-02-08

Sprzęt "niby" na stanie w ogromnych ilościach. Po złożeniu zamówienia zero kontaktu. Po czym mail z informacją "twoje zamówienie zostało zaakceptowane". Znowu oczekiwanie...Po czym dowiaduję się że sprzętu nie ma.Przestrzegam!. Towar to mają wirtualny

2018-01-07

Zamówiłam za pobraniem laptopa ACER 5003. Przesyłka została dostarczona następnego dnia. Żadnych problemów, miła obsługa. Tak trzymać!!!

5 / 5 2017-12-10

blyskawiczna przesylka. goraco polecam sklep!

5 / 5 2017-10-07

Zakupiłem nawigację w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony. Zarówno z tempa wysyłki (zamówiłem w poniedziałek o 11-tej, we wtorek o 12-tej sprzęt był u mnie!), jak i z samego towaru. Sprzęt zgodny z opisem i bardzo profesjonalnie działający. Miły kontakt z właścicielem. Zdecydowanie polecam jeśli komuś zależy na czasie i najniższej cenie na rynku!

2017-09-16

e-market ma dziwny system kontaktu z klientem wysyłam zgłoszenie a oni walidują je z moim mailem bo dopiero wtedy mogą odpowiedzieć! kupuję sporo w sieci ale takiego kuriozum nie spotkałem jeszcze...Druga sprawa - prosiłem aby sklep przy wysyłce podał kurierowi moj tel aby ten zadzwonił do mnie i ustalił dostawę tak, abyśmy się nie mineli. Emarket tego nie zrobił - w efekcie mijamy się z kurierem. Drugi raz u nich nie kupie.Na plus powiem tylko że mają niezłe ceny, ale to im nie pomoże przy takiej obsłudze klienta.

2 / 5 2017-08-22

Nie polecam - w przypadku pytań lub chęci zwrotu (wynikającej w moim przypadku z nieporozumienia przy zamówieniu) TOTALNY BRAK KONTAKTU I IGNOROWANIE KLIENTA! Towar który odesłałem zgodnie z instrukcją na stronie wrócił do mnie ponieważ firma odmówiła przyjęcia go, nawet nie sprawdzając co jest w środku.

5 / 5 2017-07-08

Kupłem notebooka nx6310 w bardzo dobrej cenie. Dostawa w 24h - po prostu rewelacja. Polecam z czystym sumieniem.

2 / 5 2017-07-04

Nie polecam zdecydowanie !!!!! Po raz pierwszy w całej historii moich zakupów przez internet spotykam się z tak nieodpowiedzialnym podejściem do obsługi klienta. Firma nie realizuje zakupu towaru w formie tzw. 'za pobraniem' i niejako wymusza przedpłatę za dokonane zamówienie. Tak też było w moim przypadku . .. po dokonaniu zamówienia dokonałem wpłaty na rachunek wskazany przez dostawcę. Do dnia dzisiejszego tj. ok 50 dni od złożenia zamówienia nie otrzymałem ani towaru ani zwrotu pieniędzy. Brak kontaktu ze sklepem, podany numer nie odpowiada ...... brak odpowiedzi na maila ....

Rzetelne opinie o e-market.pl

e-market.pl

Siedziba
Ostrów Mazowiecka

WWW
http://www.e-market.pl

Email
[email protected]

Telefon
0507 082 352

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie