Kategorie: / Pozostałe

e-naczynia.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.86
opinie o e-naczynia.pl
5 / 5 2019-01-07

Podejcie do reklamacji przefantastyczne!!! Odeslanego towaru nie odbieraja po czym paczka wraca do mnie placac przy cenie chlebaka 105PLN ok. 25PLN za przesylke w 2 strony - ale to poczatek - wysylka kolejny raz kosztuje mnie 15PL LUZ !!! Chelak dociera ale osoby prowadzace sklep dowiaduja sie o tym dopiero po moim telefonie, domniemujac ze tak, chyba dotarl mam tu jakies paczki i ta duzo to pewnie Pani chlebak - GLUPIE TŁUMACZENIE CZAS OCZEKIWANIE NA WIADOMOSC O SPOSOBIE ZALATWIENIA REKLAMACJI - GDYBYM NIE DZWONILA WIELOKROTNIE - TRWALBY W NIESKONCZONOSC. PO KOLEJNEJ PROBIE wreszcie jest wiadomosc - oczywiscie paczke wysle jutro kurierem. Od telefonu mijaja 4 dni - NIE ODBIERAJA MOJEGO TELEFONU - dzwoniac z innego ktos odbiera -TEN SAM PRACOWNIK!!! SLODKIE MYDLENIE OCZU!!!! A NA KONIEC ZASTAWIA SIE REGULAMINEM!!! REKLAMACJE ROZPATRZYLEM MIMO IZ PANI NIE SPORZADZILA PROTOKOLU REKLAMACJI!!! pewnie !!!! NIBY NALEZY WPISAC ZE CO?!?!?! CHLEBAKIEM BAWILY SIE MALE DZIECI I ZEPSULY - WSYPUJAC WIADERKO PIASKU DO SRODKA !!!! GRATULACJE PODEJSCIA W DZISIEJSZYCH CZASACH DO KLIENTA!!! PRZED DOKONANIEM ZAKUPU PROSZE WSZYSTKICH O ZAPOZNANIE SIE Z REGULAMINEM SERWISU WWW.E-NACZYNIA.PL N I E P O L E C A M

5 / 5 2018-10-27

Czajnik Berghoff bardzo szybko wysłany. Bardzo dobra i szybka informacja odnoścnie zamówienia. Towar zgodny z opisem. Atrakcyjna cena. W moim przypadku zakup w sklepie udany

2 / 5 2018-07-04

Spotkałam się z ignorancją , brakiem profesjonalizmu i utrudnionym kontaktem, w momencie chęci zwrotu jednej pozycji ze zrealizowanego zamówienia. Nie odpowiadano na moje maile i rozłączano połączenia telefoniczne. Fatalna obsługa. Nie polecam.

2 / 5 2018-05-02

zamówiłam towar w sklepie 7 września, mimo dostępności pełnej towaru nie otrzymałam wszystkich produktów. Poinformowano mnie o tym przed wysyłką. Dodatkowo nie został dołączony dowód zakupu. jest już po 28 września i nadal nie otrzymałam dowodu na zakupione towary oraz nie dokonano zwrotu za braki w dostawie. zaproponowałam w międzyczasie żeby dosłali mi kolejne produkty za nadpłacone pieniądze, ale nikt nie był do tej pory zainteresowany odpowiedzią na moje maile. fatalna i dramatyczna obsługa, przy takiej konkurencji!! kolejnej dostawy nie odnotowałam, bo po co sprzedawać, sklep e-naczynia jest stworzony do wyższych celów, nie zwrócono mi gotówki! serdecznie nie polecam sklepu ze względu na obsługę! moja historia ze sklepem ciągle trwa, mimo mijających tygodni. mija data 16 października a dowód zakupu ciągle nie dociera. za to zwrócono mi pieniądze, WOW BRAWA, jakiś sukces. otrzymałam również upominek w postaci korkociągu, który nie jest w stanie przysłonić mi dalszego rozczarowania.

2017-12-21

PRZESŁAŁEM PIENIĄDZE NA KONTO A TOWARU ANI WIDU ANI SŁYCHU! MNUSTWO NERWÓW ZJADŁEN! NO ALE NA SZCZĘŚCIE SĄ JESZCZE INSTYTUCJE PRAWNE!! ODPUŚĆIE SOBIE HANDEL Z TYM SKLEPEM

5 / 5 2017-08-20

Szybko i sprawnie. Czego więcej chcieć od sklepu. Bardzo sprawny kontakt. Polecam wahającym się.

5 / 5 2017-07-07

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, w paczce otrzymałam potłuczony jeden z zamówionych szklanych elementów, (paczka musiała być niestarannie przewożona) Dwa dni po wysłaniu reklamacji miałam u siebie paczkę z nowym szklanym naczyniem. Bez zbędnych telefonów przepychanek itp Szczerze polecam.

3 / 5 2017-04-06

Sklep wystawił towar, którego faktycznie nie posiadał, więc transakcja nie doszła do skutku. W dodatku obsługa sklepu strasznie impertynencka. Sklep poniżej krytyki, stanowczo odradzam zakupy.

Rzetelne opinie o e-naczynia.pl

e-naczynia.pl

Siedziba
Legionowo

WWW
http://e-naczynia.pl

Email
[email protected]

Telefon
509 958 944

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie