Kategorie: / Żywność

e-torty.pl Opinie Klientów

4.17/5.00 - ilość ocen: 166
opinie o e-torty.pl
5 / 5 2018-12-23

Bardzo profesjonalna obsluga! Tort pyszny! Piekny! Dostarczony na czas! Kwiaty piekne! Kompozycja zachwycajaca! Bardzo pomocny zespol, zamowienie ekspresowe! Bardzo dziekuje za udana niespodzianke! Polecam goraco!

1 / 5 2018-12-22

Usługa bez zarzutu. Wszystko wykonane na wysoki połysk. Bez problemowy kontakt, szybka realizacja, zgodnie z zamówieniem. Dziękuję i polecam! :D

1 / 5 2018-12-20

Zamówienie odbyło się tak jak oczekiwałem, kilka kliknięć, mail z potwierdzeniem, punktualnie, w dniu realizacji telefon od dostawcy. Jakość ? Zamówiłem pączki i w mojej ocenie były znakomite. Przede wszystkim świeże (przyjechały jeszcze ciepłe), dużo nadzienia, rozeszły się w mgnieniu oka. Pozdrawiam

2 / 5 2018-12-18

zdecydowanie nie polecam,zamowilam tort swiateczny dostalam rozwalony smietankowy z kiwi i owocami totalnie nie zgodny z zamowieniem!!!

3 / 5 2018-12-10

Zamówiłam torta z wysyłka w prezencie tort przyszedł w terminie jednak zupełnie inny niż zamówiony nawet biszkopt się nie zgadzał w smaku sam alkohol a nie krem a nie nutella jak w nazwie torta, nie polecam pierwszy i ostatni raz.. szkoda ze nie ma możliwości dodania zdjęcia bo chętnie bym to zrobiła w celu porównania

4 / 5 2018-12-08

Dobry kontakt i poszanowanie klienta. Tort pyszny , dostarczony na czas.Polecam!

5 / 5 2018-11-26

Na początku chciałbym pochwalić osoby odpowiedzialne za kontakt z klientem. Wysłałem mnóstwo bardzo szczegółowych pytań, wiele wiadomości. Na każdą otrzymałem precyzyjną oraz miłą odpowiedź. Kontaktowałem się także z firmą telefonicznie. W tym przypadku także nie mam nic do zarzucenia. Zawsze otrzymywałem odpowiedzi, nigdy mnie nie zbywano. Coś wspaniałego. Zamówienie zostało dostarczone w wyznaczonym terminie. Dotrzymano wszystkich wcześniejszych ustaleń. Niespodzianka udała się. Wypiek bardzo podobał się wizualnie i jeszcze lepiej smakował. Wszystkim gorąco polecam.

1 / 5 2018-11-24

Nie polecam. Opóźnienie dostawy tortu 2godziny po czasie i nawet nikt nie dzwonil ... Ale najgorsze ze tort byl caly zmoczony deszczem i zniszczony rozszedł sie. Stanowczo nie polecam !

5 / 5 2018-11-19

Wbrew obawom jakie miałam, okazało się, że tort był śliczny, smaczny i dostarczony na czas! Obsługa klienta również na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-11-16

Pyszny tort, miła obsługa!

Rzetelne opinie o e-torty.pl

e-torty.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://e-torty.pl

Email
[email protected]

Telefon
61 871 16 16

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie