Kategorie: / Żywność

e-torty.pl Opinie Klientów

4.22/5.00 - ilość ocen: 161
opinie o e-torty.pl
1 / 5 2021-02-26

Złodzieje, nie oddali do tej pory pieniędzy za niewykonaną "usługę". Bezczelni, aroganccy. PRZESTRZEGAM i odradzam.

1 / 5 2021-02-12

Odradzam zakupy w tej firmie. Zamówiłem torta, a otrzymałem zupełnie coś innego. Kolejna firmą która naciąga klienta na kasę i potem dostarcza badziewie i nie to co się zamówiło. Przestrzegam przed robieniem jakichkolwiek zakupów w tej firmie. Stracilem tylko pieniądze...... Szkoda, że nie można tutaj dodać zdjęcia co bym mógł pokazać co otrzymałem w porównaniu z tym co było reklamowane na stronie. Już nie chodzi o to, że wygląda inaczej, to nie było to co zamówiłem!!!!!!!!!

1 / 5 2021-01-21

Szkoda ze moje zamówienie nie miało tyle szczęścia co pozostałe i kompletnie odbiega od opisu i zdjęcia????????‍♀️ W opisie było napisane "Uwaga, do dekoracji wierzchu tortu cukiernia może użyć dostępnych w danym momencie owoców sezonowych" Niestety nie było żadnych owoców na wierzchu a w środku zamiast owoców leśnych same borówki ????????‍♀️ Porażka???? nie polecam tort zupełnie inny niż w opisie i na zdjęciu????????????‍♀️

1 / 5 2020-12-20

Najgorszy tort w naszym życiu! Nigdy nikomu nie polecam! Szkoda, że ​​nie widzieliśmy negatywnych recenzji i zamówiliśmy tort węgierski (w Krakowie), który został wyrzucony do kosza. Zamówienie zostało złożone w środę, w piątek rano do Krakowa dotarło ciasto, które nie odpowiadało opisowi na stronie. Ciasto było całkowicie nieświeże, biszkopt - absolutnie twardy i suchy. Ten tort był przechowywany przez długi czas. Poniżej opis ze strony e-torty: "Czekoladowa polewa skrywa kremowe czekoladowo-wiśniowe wnętrze z odrobiną alkoholu." - nie ma nut alkoholu, wiśnie są po prostu kwaśne, zamiast krema - suflet i oczywiście nie czekoladowy. Napisaliśmy reklamacje, poprosiliśmy o zabranie tego niejadalnego ciasta i zastąpienie go świeżym tortem, zgodnym z opisem na stronie. Na naszą prośbę otrzymaliśmy odpowiedź, że ciasto jest normalne, ale możemy wysłać zdjęcie (aby sprawdzić świeżość ciasta na podstawie zdjęcia). A kiedy wysłaliśmy zdjęcie, obsługa e-torty napisała, "że zdjęcia nie oddają tego, co Pan opisuję" (czyli nie da się sprawdzić świeżości na zdjęciu?), i zaproponowała rabat na kolejne zamówienie. Rabat w takiej sytuacji to kpina! Nigdy nie będziemy korzystać z usług e-torty i nikomu nie doradzamy.

5 / 5 2020-10-31

Zamowilam tort Lesny na 70te urodziny mojej Mamy. Tort dotarl dokladnie w wybranych godzinach, Mama zachwycona smakiem i wygladem ( wrecz wygladal lepiej niz na zdjeciach....od dolu: biszkopt, konfitura jagodowa z kawalkami jagod, bita smietana o smaku malinowym z kawalkami malin, biszkopt, bita smietana z owocami..oblany czekolada i udekorowany malinami, borowkami i ozdobami z czekolady. Dosc mocno nasaczony i SWIEZY! Dolaczona byla piekna karta z zyczeniami. Napis na torcie dokladnie taki jaki powinien byc. Bardzo dziekuje - niespodzianka sie udala. Zdecydowanie polecam. x

2 / 5 2020-09-20

Z przykrością muszę stwierdzić, że trzy torty/serniki, które zamówiłam były okropny. Bardzo żałuję, że nie mogę dodać zdjęcia. Obsługa klienta jest OK, ale fajnie jakby można było dodać ciasta do istniejącego już zamówienia, a nie musisz płacić podwójnie za przesyłkę. Torty, które przyszły były brzydkie, w dużej mierze odbiegały od zdjęć na stronie. Zdecydowanie nie polecam - dużo mniej owoców na serniki, czekolada na torcie nałożona nierówno z obrzydliwym plastikowym kwiatkiem - jak ktoś to już napisał rodem z lat 80 zeszłego wieku.

1 / 5 2020-08-24

Tort zamówiony z okazji ważnej rocznicy ze świeczkami i bilecikiem, opłacony z góry nie dotarł. Nie na czas nie dotarł. W ogóle nie dotarł! Nie zrealizowano zamówienia i nikt mnie nie raczył o tym poinformować, a przecież cukiernia i kwiaciarnia lokalna dysponowała moim telefonem. Kurier przywiózł tylko kwiaty, w dodatku różniące się od zamawianych. Gdy zaczęłam się upominać o swoje, oczywiście winnych nie ma. Sytuacja nie do naprawienia. W ramach rekompensaty zaproponowano 25 % zniżkę na kolejną usługę, a przecież wiadomo, że już nigdy po czymś takim nie skorzystam z tego sklepu, nie chcąc się narażać na stres. Nie polecam. Odradzam. Ostrzegam. Jeśli komuś z Was zależy na pewnej i rzetelnej obsłudze, czyli na dostarczeniu tortu na czas, niech zdecydowanie wybierze inny sklep. Omijać szerokim łukiem. Pierwszy raz spotkało mnie coś takiego i nie życzę nikomu takiej sytuacji. Stres, bo trzeba było na szybko organiozwać inny tort, rozczarowanie, niesmak i gorycz zamiast słodyczy na urodziny :(

1 / 5 2020-07-01

Firma reklamuje ogólnopolską dostawę. Ode mnie zamówienie potwierdzili, pieniądze zainkasowali, a po kilku godzinach zadzwonili, że nie zrealizują zamówienia bo za daleko! Ale wciąż w Polsce! Ładna , kłamliwa reklama.

5 / 5 2020-06-28

proszę przekazac ze cukiernia realizująca zamówienie nie nadaje się do niczego!!!!!!!!!!!!!! jestem bardzo niezadowolona,tort był na około swojego obwodu nie posmarowany niczym!!!!!!!!!! nawet bitą śmietaną,widac było gołe placki, spód był czarny a owoce do ozdoby w niczym nie przypominały tych ze zdjęcia na Państwa stronie!!!!!!!!!!!!! masakra,bita smietana to ciapa która spływała z tortu!!!!!!! dramat,zmiencie wykonawcę bo to bylo nieporozumienie!!!!!!!!!!! a tort przyjechal prywatnym autem w upale 30stopni,nigdy więcej niczego u Państwa nie zamówię i odradzę każdemu!!!!!!!!!!!!!

2 / 5 2020-05-14

Ostrzegam wszystkich potencjalnych klientów e-tortów!!! Po raz pierwszy (i ostatni!!!) złożyłam na Święta Wielkanocne zamówienie za ponad 400 zł. Pierwszym niedopatrzeniem cukierni była za mała ilość przesłanych babeczek ale to nie był największy problem. Otrzymałam "krzywy" sernik, który na dodatek okazał się zakalcem (nie nadawał się do konsumpcji, obawiałam się o zdrowie rodziny). Estetyka całego zamówienia (rodem z lat 80- tych ubiegłego wieku!!!) w niczym nie przypominała tego co można zobaczyć na stronie internetowej Firmy (!!!). W reklamacji, którą złożyłam (wraz ze zdjęciami produktów, na których te wady są bardzo dobrze widoczne) uwzględniono zwrot pieniędzy za babeczki i rabat na kolejne zakupy...... w tej samej cukierni, która "tworzy" takie "koszmarki"!!!. Jeszcze raz ostrzegam!!! Cena w najmniejszym stopniu nie odzwierciedla jakości produktów !!!

Rzetelne opinie o e-torty.pl

e-torty.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://e-torty.pl

Email
[email protected]

Telefon
61 871 16 16

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie