Kategorie: / Pozostałe

e-vita.istore.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.72
opinie o e-vita.istore.pl
5 / 5 2019-03-24

Transakcja przebiegła prawidłowo i bezproblemowo. Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-03-23

Wszystko ok !

5 / 5 2019-03-20

Dobra obsługa

4 / 5 2019-03-12

bez zastrzeżeń

5 / 5 2019-03-07

Transakcja przebiegła sprawnie. Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2019-02-25

Jak najbardziej polecam

1 / 5 2019-02-25

Realizacja zamówienia trwała 9 dni. Zbyt długo .

5 / 5 2019-02-24

Polecam sklep, dobre ceny!

4 / 5 2019-02-17

zakupy bez żadnych problemów.

5 / 5 2019-01-24

Profesjonalna obsługa. Polecam.

3 / 5 2019-01-23

dsrgfds

5 / 5 2019-01-21

wszystko ok

5 / 5 2019-01-21

zakupy , płatności i odbiór przesyłki , szybko tanio bez powikłań

5 / 5 2019-01-16

Powiadomienia na bieżąco,bardzo miła współpraca-polecam!

5 / 5 2019-01-10

Polecam zdecydowanie

5 / 5 2019-01-01

Szybko i fachowo, serdecznie polecam

5 / 5 2018-12-30

super sklep

5 / 5 2018-12-25

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

5 / 5 2018-12-20

Super sklep.

3 / 5 2018-12-19

Jest ok

5 / 5 2018-12-17

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-12-17

Profesjonalna obsluga ,szybka i przyjemna transakcja

5 / 5 2018-12-14

Bez zastrzezen Polecam

4 / 5 2018-12-14

Dobra obsluga i szybka dostawa

5 / 5 2018-12-10

Wszystko OK

5 / 5 2018-12-05

Profesjonalna obsługa szybko solidnie i z zadowoleniem polecam sklep znajomym.

5 / 5 2018-12-03

Polecam.

4 / 5 2018-11-24

Przesyłka jest trochę za wysoka

5 / 5 2018-11-18

Transakcja szybka, obsługa przyjemna. POLECAM!

1 / 5 2018-11-12

Od 3 tygodni nie została wysłana paczka mimo uiszczenia zapłaty. Firma nie odpowiada na liczne maile.

5 / 5 2018-11-04

super! Pozdrawiam.

5 / 5 2018-10-25

Polecam zakupy

5 / 5 2018-10-23

Bardzo profesjonalne zakupy transakcja przebiegła szybko i bez problemu.

5 / 5 2018-10-06

Polecam

4 / 5 2018-10-06

Ektremalnie szybka realizacja zamowienia. Super!

5 / 5 2018-09-30

Wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2018-09-28

Sprawnie i szybko

5 / 5 2018-09-20

Polecam

5 / 5 2018-09-20

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-09-14

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2018-09-14

Profesjonalna i szybka obsługa.

5 / 5 2018-09-11

bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-09-10

Wszysko super

5 / 5 2018-08-30

SUPER

5 / 5 2018-08-20

Super

4 / 5 2018-08-19

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie. Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bez problemu.

5 / 5 2018-08-15

Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2018-08-13

Polecam bardzo szybka dostawa

4 / 5 2018-08-07

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

4 / 5 2018-08-05

Pozytywna

5 / 5 2018-08-02

Towar właściwie zabezpieczony dotarł szybko i sprawnie, ponadto był też dobry kontakt ze sklepem. Polecam :)

5 / 5 2018-07-31

Wszytko ok.

5 / 5 2018-07-29

OK, polecam

5 / 5 2018-07-28

Polecam zakupy w tym sklepie. !!!

5 / 5 2018-07-22

Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-07-16

Jak najbardziej polecam ten sklep

4 / 5 2018-07-16

Jak najbardziej polecam

4 / 5 2018-07-14

Profesjonalna obsługa transakcja szybka, polecam

5 / 5 2018-07-13

profesjonalna obsluga

4 / 5 2018-07-09

Wszystko przebiegło ok

5 / 5 2018-06-18

Jest ok

5 / 5 2018-06-16

sklep bez zarzutu, polecam sklep każdemu

5 / 5 2018-06-09

wszystko bardzo dobrze

5 / 5 2018-06-08

Polecam, profesjonalna i szybka obsługa

5 / 5 2018-06-03

Wszystko the best

4 / 5 2018-05-18

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-05-12

Pełen profesjonalizm polecam.

4 / 5 2018-05-05

jw. ok.

5 / 5 2018-05-01

Godny polecenia sklep

5 / 5 2018-04-28

Transakcja okazała się szybka i przyjemną

5 / 5 2018-04-26

Wszystko ok

4 / 5 2018-04-25

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2018-04-24

profesjonalna obsługa polecam ten sklep

5 / 5 2018-04-15

Wszystko the best

5 / 5 2018-04-15

Transakcja bez zastrzeżeń Polecam.

5 / 5 2018-04-09

Super obsługa. Szybka dostawa. Profesjonalnie

5 / 5 2018-04-03

Polecam super

5 / 5 2018-04-02

Polecam ten sklep wszystkim zainteresowanym

5 / 5 2018-03-31

ok ok ok

5 / 5 2018-03-26

Dobre ceny, bardzo szybka wysyłka, zakupiony produkt zgodny z opisem. Nie mam żadnych zastrzeżeń i mogę szczerze polecić zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-16

Tym razem szybko, sprawnie , bezproblemowo

5 / 5 2018-03-12

Polecam w

5 / 5 2018-03-10

Super

5 / 5 2018-03-10

Wszystko przebiegło dobrze. Firma godna polecenia.

4 / 5 2018-03-09

Super

5 / 5 2018-03-08

Polecam sklep

2018-03-06

Przesyłka zdecydowanie zbyt długo trwała, mimo że opcja płatności była za pobraniem

5 / 5 2018-03-05

polecam

5 / 5 2018-03-05

Wszystko super

5 / 5 2018-03-03

Dobre suplementy i dobre ceny,polecam

4 / 5 2018-02-21

Dobra obsługa. Transakcja szybka i bezbłędna.

5 / 5 2018-02-21

Jestem bardzo zadowolony. Nic dodać nic ująć.

4 / 5 2018-02-16

bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-02-02

Polecam 5*

5 / 5 2018-01-30

polecam

5 / 5 2018-01-24

Polecam.

5 / 5 2018-01-19

Profesjonalnie, szybka wysyłka, pełna informacja.

5 / 5 2018-01-17

super

5 / 5 2018-01-05

Produkty bardzo dobrej jakości, przejrzysta strona internetowa, szybka realizacja zamówienia. Polecam!

4 / 5 2017-12-31

Wszystko należycie wykonane.

5 / 5 2017-12-29

Sklep przyjazny klientowi.

5 / 5 2017-12-27

Sprawnie i szybko.

5 / 5 2017-12-23

polecam

5 / 5 2017-12-22

Profesjonalna obsługa,. szybka dostawa, towar zgodny z opisem, jak najbardziej polecam.

4 / 5 2017-12-15

Wszystko od początku do końca przebiegło bardzo sprawnie. Jedyna uwaga dotyczy długości przesłania produktu, realizacja zamówienia 9 dni.

4 / 5 2017-12-11

Dobra obsługa. Transakcja szybka i bezbłędna.

5 / 5 2017-12-09

Jestem zadowolony z usług w city polecam wszystim

5 / 5 2017-12-03

Profesjonalny sklep, polecam

5 / 5 2017-11-23

Wszysko super

5 / 5 2017-11-19

polecam

4 / 5 2017-11-09

Polecam

5 / 5 2017-11-07

Polecam Ten sklep. Pozdrawiam ciepło.

5 / 5 2017-11-01

OK OK OK

5 / 5 2017-10-27

wszystko pieknie

5 / 5 2017-10-25

bardzo dobra, szybka obsługa. Polecam.

4 / 5 2017-10-24

Polecam.

5 / 5 2017-10-23

Super polecam

5 / 5 2017-10-22

szybka i sprawna obsługa, zamówienie załatwione profesjonalnie

4 / 5 2017-10-20

Przesyłka dobrze zapakowana. Towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-10-17

Wstąpię jeszcze raz.

5 / 5 2017-10-08

Super

5 / 5 2017-10-08

Szybko i sprawnie

4 / 5 2017-10-04

Polecam zakupy w tym sklepie. Już minęło kilka lat od pierwszych moich zakupów. Srednio składam zamowienia 3 razy w roku na swoje i rodziny potrzeby. Zawsze byłam zadowolona .

5 / 5 2017-09-27

Polecam

4 / 5 2017-09-26

Polecam

5 / 5 2017-09-20

Polecam!!!

5 / 5 2017-09-11

Zadowolony.

5 / 5 2017-09-08

Polecam zakupy.

5 / 5 2017-09-02

Poziom obsługi klienta jest bardzo dobry!

5 / 5 2017-08-29

Polecam

5 / 5 2017-08-29

Szybka realizacja,jestem zadowolona ,uczciwosc

5 / 5 2017-08-28

Polecam w 100%

4 / 5 2017-08-24

Bardzo szybka realizacja, polecam.

5 / 5 2017-08-02

Błyskawiczna dostawa. Towar zgodny z opisem :D

5 / 5 2017-07-28

Super

5 / 5 2017-07-13

Polecam.

5 / 5 2017-07-11

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-07-10

Zadowolona z obsługi. Polecam

5 / 5 2017-07-09

Polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2017-07-08

serdecznie polecam

5 / 5 2017-07-05

Wszystko ok

5 / 5 2017-07-03

super

4 / 5 2017-06-27

Szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-06-27

Wszystko ok

5 / 5 2017-06-21

Wszystko w najlepszym porządku.

2017-06-07

Na plus dobre zabezpieczenie przesyłki, jednak w ogólnej ocenie jestem trochę rozczarowana sklepem Evita. Deklarowany czas wysyłki zakupionych produktów to 48 godzin, a zamówienie zostało wysłane po upływie 5 dni roboczych po dniu złożenia zamówienia. Brak odpowiedzi na mail z zapytaniem, co dzieje się z przesyłką. Telefon również nie został odebrany. Ponadto data produkcji jednego z zakupionych suplementów (Swanson) to rok 2017, a więc zgodnie z założeniami producenta jego stabilność upływa w tym roku.

5 / 5 2017-06-01

Wszystko ok

4 / 5 2017-05-15

Polecam!

5 / 5 2017-05-10

Polecam

5 / 5 2017-05-04

Profesjonalny sklep, godny polecenia

5 / 5 2017-04-28

Polecam

5 / 5 2017-04-25

wszystko wporządku

5 / 5 2017-04-25

Wszystko super

5 / 5 2017-04-25

Bez problemów, zgodnie z opisem.

5 / 5 2017-04-24

Jestem zadowolony z usług w city polecam wszystim

4 / 5 2017-04-19

Opinia dobra.

5 / 5 2017-04-17

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-03-30

Przesyłkę otrzymałam w terminie.

Rzetelne opinie o e-vita.istore.pl

e-vita.istore.pl

Siedziba
Szczecin

WWW
http://www.e-vita.istore.pl

Email
[email protected]

Telefon
91-4840-446

Komórka
668119161

Infolinia
-

Logowanie