Kategorie: / Sport

Easy-surfshop.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.71
opinie o Easy-surfshop.pl
5 / 5 2019-03-01

bardzo szybko, sprawnie i profesjonalnie. goraco polecam

1 / 5 2018-12-13

Tragedia. Zamówiłam Huawei P9 z NFC, dostałam z Dual Sima. Kiedy się zorientowałam i chciałam wymienić, przez miesiąc czekałam na "ustalenie formy wymiany telefonu". Sklep najpierw źle przepisał numer telefonu na list przewozowy, a potem umówił kuriera bez uzgodnienia ze mną (minęłam się z kurierem). Kiedy już telefon dostałam, okazało się, że 1. to znowu dual sim 2. ma rysę 3. jest używany!!!! i to od roku (mój miał 3 miesiące, kiedy w końcu udało się go odesłać)!! bo sprawdziłam gwarancję na stronie Huawei 4. nie działa w nim wifi 5. nie był zrobiony factory reset! Bardzo już wkurzona zadzwoniłam do sklepu i usłyszałam całą masę ciekawych rzeczy na swój temat, łącznie z tym, że wybrzydzam i to ja mam jakiś problem, a gwarancja to jest tylko orientacyjna. To nic, że rok krótsza od mojego własnego telefonu. jeśli w ciągu 3 dni nie dostanę nowego telefonu, który zamówiłam, zgłaszam sprawę do rzecznika praw konsumenta.

5 / 5 2018-12-09

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko.wzorowa obsługa.Wszystko ok, polecam gorąco!!!

2018-10-29

Zamówienie zrealizowane bez żadnych problemów i dlatego wystawiłam dobrą ocenę. Po czym odebrałam SMS z informacją, że za wypełnienie ankiety polecającej sklep, mam sobie wybrać gadżet, który zostanie wysłany na mój adres. Byłam mile zaskoczona, niestety była to obietnica bez pokrycia. Skontaktowałam się ze sklepem i uzyskałam potwierdzenie, że oczywiście upominek zostanie wysłany. Za dwa dni minie miesiąc i.... cisza. Swoim działaniem firma sprawiła, że diametralnie zmieniłam opinię o niej.

5 / 5 2018-08-22

Bom dotarł cały i zdrowy w 20godzin od przelewu wiec transakcja błyskawiczna i w ogóle wzorowa pod każdym względem, godne pochwały jest to jak bardzo Easy idzie klientowi na rękę i nawet nie mówię o super rabacie ale o kurierze którego sam sobie zamówiłem (przez furgonetka.pl) żeby było taniej :) Jeśli są jeszcze jakieś inne dobre sklepy to jest ich bardzo mało w Polsce ja w każdym bądź razie mam złe doświadczenia więc tym bardziej polecam ten sklep :)

5 / 5 2018-07-13

Polecam..... polecam..... polecam innym .... !!!!! Zakupiony telefon otrzymałem fabrycznie zapakowany z kompletnym zestawem. Przesyłka dobrze zabezpieczona na czas transportu. Zakupiony telefon HTC U Ultra otrzymałem w idealnym stanie. Sklep godny polecenia !!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-04-20

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. W przypadku wątpliwości zawsze można zadzwonić bądź wysłać maila a panowie bardzo chętnie udzielają konkretnych odpowiedzi. Sklep bardzo gorąco polecam i z pewnością chętnie jeszcze coś kupię.

5 / 5 2017-12-07

Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Szybki kontakt. Bardzo szybka dostawa. Wymiana lub zwrot towaru bez żadnych problemów. Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-12-02

Witam mam nadzieję że kogoś uswiadomie na temat tego SKLEPU A więc telefon zamówiłem , zapłaciłem przyszedł... z angielską ładowarką... nie robiłem problemu. Po 3 miesiącach zaniemogł przycisk zciszania , więc wysłałem telefon do tego jak ze uczciwego sprzedawcy... Czekałem cierpliwie miesiąc i w końcu dzwonię i pytam co z moim telefonem a tu ''spokojnie juz wysyłam telefon'' no to spokojnie czekałem tydzień i dzwonię znów : ''proszę się nie denerwować już wysyłam" czekałem 5 dni na kuriera i dzwonię... "no niestety serwis części nie posiada" myślę sobie telefon wysłany a serwis części nie posiada niezły magik ten mój sprzedawca... ale nic... Po 7 tygodniach dzwonię ponownie, to telefon za 2500zł nie zostawię tego i słyszę " chce wyjść z twarzą z tej sytuacji i naprawie to na własny koszt" no chwycił mnie za serce... czekam... minęły kolejne 2 tygodnie cisza... w 10-tym tygodniu dzwonię z prośbą o adres tego serwisu w którym jest kuj Caterpillar "ok już wysyłam" po jednym dniu zacząłem wydzwaniać a oni przestali odbierać lecz z wielkim bólem na początku 12 tygodnia uzyskałem adres... lecz numeru imei nie posiadałem dzwonię piszę .... nie odpowiadaja więc z obcego numeru zadzwoniłem;) co usłyszałem szydercze "wiem że to pan" po zbędnej konwersacji dzwonię do serwisu z numerem imei i co ???? TELEFONU TAM NIGDY NIE BYŁO choć pan z easyshopping twierdzi że to oni kłamią... po tym wszystkim jak feniks z popiołu mój telefon się odnalazł u pana właściciela easyshopping... nic nie naprawione wygrany chyba Soft.... Podsumowując macie zbyt nudne życie polecam zakupy w easyshopping;) tyle razy jeszcze nikt mnie nie okłamał

5 / 5 2017-10-15

polecam świetny sklep

5 / 5 2017-09-02

PROFESJONALNIE PRZEPROWADZONA TRANSAKCJA,SUPER ATRAKCYJNA CENA ,SWIETNY KONTAKT ZE SPRZEDAJĄCYM,BARDZO DOBRZE ZABEZPIECZONA PRZESYŁKA-GORĄCO POLECAM.

5 / 5 2017-07-21

Bylo troche przesuniecia z dostawa ale ostatecznie wszystko na miejscu wiec polecam sklep jako dobrego dostawce.

5 / 5 2017-07-12

Kupiłem w Easy dwa żagle windsurfingowe i kilka innych drobniejszych rzeczy. Super sklep, zawsze dobry kontakt, zresztą nigdy nie słyszałem, żeby ktokolwiek na nich narzekał. SZCZERZE POLECAM.

5 / 5 2017-06-15

Zamówiłem smartfona i wszystko było ok. Za kilka dni otrzymałem sms, z prośbą o wypełnienie ankiety za co otrzymam za darmo gadżet. Oczywiście ankietę wypełniłem, same plusy, gadżetu się nie doczekałem. 5 razy kontaktowałem się z nimi i 5 razy obiecywali, że tym razem wysłali. Za ostatnim razem ktoś mi odpisał, żebym podał numer konta a oni mi przeleją 10zł i po sprawie. Żenada totalna jak traktują klientów. Nie chodzi mi o ten gadżet ale o uczciwość sklepu. Skoro obiecują tyle razy to wypada się wywiązać z obietnicy. Ja nigdy więcej nic u nich nie kupię.

5 / 5 2017-05-22

Polecam sklep

Rzetelne opinie o Easy-surfshop.pl

Easy-surfshop.pl

Siedziba
Poznań / Cała Polska

WWW
http://easy-surfshop.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie