Kategorie: / Książki / Gry

Eduarena.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.51
opinie o Eduarena.pl
5 / 5 2019-03-24

Moje wrażenia związane z tym sklepem są bardzo pozytywne. Złożyłam zamówienie na książkę i zostało ono sprawnie zrealizowane. Komunikacja była doskonała, a obsługa bardzo miła. Co więcej, nawet zmieniono sposób dostawy z odbioru osobistego na wysyłkę pocztą, aby książka mogła do mnie trafić szybciej. Dowiedziałam się więc, że nie zawsze można polegać na negatywnych opiniach innych osób. Warto najpierw skontaktować się bezpośrednio i dopiero wtedy wyrazić swoje zdanie. Ja zdecydowanie polecam tę księgarnię.

2 / 5 2019-03-18

Nie mogę zalecić tej firmy, ponieważ nie wykonują zamówień, nawet po upływie terminu, i jest dużo trudności z odzyskaniem swoich pieniędzy. Nie odpowiadają na e-maile ani nie odbierają telefonów. Naprawdę nie mam odpowiednich słów, aby opisać, jak traktują klienta.

2 / 5 2019-03-18

Nie mogę polecić tego miejsca, ponieważ nie wykonują zamówień nawet po upływie terminu, co jest nieakceptowalne. Trudno jest odzyskać pieniądze, ponieważ nie odpowiadają na emaile i nie odbierają telefonów. Nie mam wystarczających słów, aby opisać, jak zaniedbują klientów.

1 / 5 2019-03-17

W sklepie o nazwie Sklep Widmo złożyłam zamówienie na książki dla mojego dziecka. Niestety, ani nie otrzymałam książek, ani nie odzyskałam swoich pieniędzy. Na moje maile nie otrzymuję odpowiedzi, a nie mogę skontaktować się z nimi telefonicznie. To prawdziwa tragedia! Wydaje mi się, że ktoś powinien podjąć działanie w tej sprawie, ponieważ sklep ten wyłudza pieniądze od ludzi.

1 / 5 2019-03-17

Zamówiłam książki dla dziecka w sklepie o nazwie Widmo, ale niestety nie otrzymałam ani książek, ani zwrotu pieniędzy. Nie odpowiadają na moje maile i nie da się z nimi skontaktować telefonicznie. To jest prawdziwa tragedia. Wygląda na to, że ktoś powinien wziąć się za tę sprawę, ponieważ sklep ten wyłudza pieniądze od swoich klientów.

5 / 5 2019-03-05

Wszystko jest świetne i polecam, ale chciałbym przypomnieć, że opóźnienia w wysyłkach nie są winą księgarń, ale nieudolnością wydawnictwa N. To wydawnictwo popsuło sprawy, gdy zapewniało księgarnie o terminowych dostawach. Dlatego powinno się mieć trochę wyrozumiałości w stosunku do księgarń.

5 / 5 2019-03-05

Bardzo polecam wszystko, i przypominam, że opóźnione wysyłki nie są winą księgarń, a niewystarczające przygotowanie wydawnictwa N. To wydawnictwo z góry zapewnia księgarniom o dostawach, ale nie spełniło tych obietnic. Dlatego proszę o wyrozumiałość wobec księgarń.

2 / 5 2019-02-27

Czekam na zamówienie - zero paczki, zero informacji, zero odpowedzi na maile. NIE POLECAM!

5 / 5 2019-02-25

Już drugi raz korzystam z usług księgarni i jak zwykle wszystko sprawnie, szybko bez problemów!!!

2 / 5 2019-01-16

W 18 września 2014 roku zrealizowałam zamówienie na dwie książki, dokonując płatności przelewem. Paczka została dostarczona 8 października 2014 roku za pobraniem. Mój syn nie wiedział o wcześniejszej przedpłacie i zapłacił po raz drugi za dwie książki, zgodnie z kwotą widoczną na paczce. Po otwarciu paczki okazało się, że znajduje się w niej tylko jedna książka oraz faktura dotycząca jednej książki. Zapłaciłam za cztery, a oczekiwałam dwóch książek. Zdecydowanie nie polecam tej usługi.

5 / 5 2019-01-16

BDB - nie mam żadnych zastrzeżeń (profesjonalnie, szybko, bardzo dobry kontakt z klientem). Polecam!

0 / 5 2019-01-09

Zamówiłem i zapłaciłem towar 8.9.18, ale nadal go nie otrzymałem. Jedyne, co mi powiedzieli, to że czekają, aż drukarnia wydrukuje te przedmioty. Kolejną odpowiedzią, którą otrzymałem, była tylko automatyczna wiadomość, że odpowiedzą mi, gdy będą mieli czas.

0 / 5 2019-01-09

Zamówiłem i zapłaciłem towar 8.9.18, ale nadal go nie otrzymałem. Jedyne wyjaśnienie, jakie otrzymuję, to że sklep czeka na wydrukowanie go w drukarni. Ich kolejną odpowiedzią jest jedynie automatyczna wiadomość, że otrzymam informację telefoniczną, gdy tylko będą mieli czas.

5 / 5 2019-01-08

Szybko i bezproblemowo. Polecam

2019-01-04

DRAMAT DRAMAT I JESZCZE RAZ DRAMAT..! jestem w ogromnym szoku ze to wogule funkcjonuje.

2019-01-03

Bardzo dobra i rzetelna obsługa.

0 / 5 2018-12-19

Przedmiot zamówienia jest zgodny z oczekiwaniami. Komunikacja telefoniczna przebiegała bezproblemowo. Jednak termin realizacji zamówienia jest zbyt długi - trzeba czekać 7 dni roboczych od momentu złożenia zamówienia do jego finalizacji. To prawdziwie frustrujące.

0 / 5 2018-12-19

Przesyłka zgadza się z oczekiwaniami. Nie ma żadnych problemów z kontaktem telefonicznym. Jednak czas oczekiwania na dostawę jest nie do zniesienia, bo trwa aż 7 dni roboczych od momentu przyjęcia zamówienia do realizacji - to jest absolutna masakra.

1 / 5 2018-12-18

Oddradzam, brak kontaktu,o braku pozycji mozna dowiedziec sie po paru dniach juz po dokonaniu przelewu.Na maile nie odpowiadają.Jedyn słowem PORAŻKA

1 / 5 2018-12-17

Bardzo ważne! Nie można się skontaktować ze sklepem, nie otrzymuje się odpowiedzi na maila, mimo upływu czasu brak jakiejkolwiek informacji. Szkoda, że nie zapoznałem się wcześniej z opiniami innych, ponieważ wszystko się zgadza - ten sklep absolutnie nie działa!

Rzetelne opinie o Eduarena.pl

Eduarena.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.eduarena.pl

Email
[email protected]

Telefon
81 718 74 87

Komórka
784 992 248

Infolinia
-

Logowanie