Kategorie: / Komputery i Internet / Serwis / Telefony / Usługi

FORTIS Recovery Opinie Klientów

średnia ocen: 4.64
opinie o FORTIS Recovery
5 / 5 2023-04-26

Jestem niezmiernie usatysfakcjonowana. Mój komputer się zepsuł i nikt nie potrafił odzyskać zdjęć moich dzieci z niego. Firma Fortis okazała się niezwykle pomocna, działając szybko i oferując dobrą cenę. Chciałabym serdecznie podziękować i przesyłam pozdrowienia.

5 / 5 2023-04-26

Jestem niezwykle usatysfakcjonowana. Mój komputer uległ uszkodzeniu i nikt nie był w stanie przywrócić mi zdjęć moich dzieci z tego urządzenia. Na szczęście firma Fortis udzieliła mi szybkiej i przystępnej cenowo pomocy. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2022-05-06

Odzyskane dane z telefonu

Bardzo serdecznie dziękuję. Mój telefon po wypadku samochodowym był w opłakanym stanie. Myślałem, że stracę wszystkie moje zdjęcia, ale udało się Wam je odzyskać. Wasze obsługa była niezwykle miła, co jest teraz rzadko spotykane. Dodatkowo, zaskoczyła mnie Wasza uczciwość.

5 / 5 2022-05-06

Odzyskane dane z telefonu

Chciałbym serdecznie podziękować. Po wypadku samochodowym mój telefon był w opłakanym stanie. Uważałem, że stracę wszystkie zdjęcia, jednak dzięki Państwa pomocy udało się je odzyskać. Obsługa była niezwykle przyjemna i rzetelna - co niestety jest obecnie rzadkością.

5 / 5 2022-03-14

Polecam

Korzystałem z odzyskiwania danych w oddziale Warszawskim. Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnego podejścia do tematu. Polecam

5 / 5 2022-02-24

Dla mnie super. Dane mam odzyskane. Dysk rozwalony był konkretnie ale udało się im odzyskać wszystko.

5 / 5 2022-02-22

Jestem bardzo zadowolona. serdecznie polecam

5 / 5 2022-02-21

I'm very pleased. thank you

5 / 5 2022-02-19

Bardzo jestem wdzięczny za pomoc w odzyskaniu plików, które przypadkowo usunąłem i które uważałem za stracone na zawsze. Głównie był to zbiór ważnych dokumentów oraz zdjęć. Na szczęście udało się to zrobić szybko i w dobrej cenie, dzięki czemu jestem zadowolony z usługi. Choć liczę, że już więcej nie będę musiał korzystać z tego typu pomocy, jeśli jednak zachodzi taka potrzeba, z pewnością skorzystam ponownie z usług FORTIS Recovery. Gorąco polecam!

5 / 5 2022-02-18

Polecam specjalistę Pana Michała. Wszystkim zajął się momentalnie i w razie jakiegokolwiek problemu, bądź pytania zawsze jest pod telefonem. Pozdrawiam !

5 / 5 2022-02-17

To jest naprawdę profesjonalne podejście. W dzisiejszych czasach jest coraz trudniej znaleźć takie podejście do klienta, ale tutaj jest ono na najwyższym poziomie. Usługa wykonana została sprawnie i bez zarzutu. Co do cen, są one naprawdę uczciwe, bo sprawdziłam porównywalne usługi w innych miejscach. Jestem zadowolona, że wybrałam właśnie Fortis. Gorąco polecam!

5 / 5 2022-02-17

Najlepsza firma w tej dziedzinie. OGROMNI fachowcy! Ogarniają nawet najtrudniejsze przypadki. Polecam zdecydowanie wszystkim!

5 / 5 2022-02-17

Jestem bardzo zadowolony!!!! super obsługa i bardzo mili ludzie. odzyskali mi dane z dysku. jestem bardzo zadowolony!!!! polecam

Rzetelne opinie o FORTIS Recovery

FORTIS Recovery

Siedziba
-

WWW
https://fortisrecovery.pl/

Email
[email protected]

Telefon
605 882 883

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie