Kategorie: / Komputery i Internet / Serwis / Telefony / Usługi

FORTIS Recovery Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o FORTIS Recovery
5 / 5 2022-05-06

Odzyskane dane z telefonu

Bardzo dziękuję. Telefon w fatalnym stanie po przejechaniu autem. Myślałem że już nie będę miał zdjęć ale Państwu się udało. Bardzo miła obsługa i tak jakoś uczciwie co jest teraz rzadkością.

5 / 5 2022-03-14

Polecam

Korzystałem z odzyskiwania danych w oddziale Warszawskim. Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnego podejścia do tematu. Polecam

5 / 5 2022-02-24

Dla mnie super. Dane mam odzyskane. Dysk rozwalony był konkretnie ale udało się im odzyskać wszystko.

5 / 5 2022-02-22

Jestem bardzo zadowolona. serdecznie polecam

5 / 5 2022-02-21

I'm very pleased. thank you

5 / 5 2022-02-19

Jestem bardzo wdzięczny za pomoc w odzyskaniu przypadkowo skasowanych plików, według mnie nieodwracalnie. Głównie zdjęć i ważnych dokumentów. Na szczęście w dobrej cenie udało się wszystko odzyskać. Szybko i pełna profeska. W sumie życzę sobie bym nie musiał więcej korzystać z tego typu usług, ale jeśli musiałbym - będzie to ponownie FORTIS Recovery. Polecam!

5 / 5 2022-02-18

Polecam specjalistę Pana Michała. Wszystkim zajął się momentalnie i w razie jakiegokolwiek problemu, bądź pytania zawsze jest pod telefonem. Pozdrawiam !

5 / 5 2022-02-17

Najlepsza firma w tej dziedzinie. OGROMNI fachowcy! Ogarniają nawet najtrudniejsze przypadki. Polecam zdecydowanie wszystkim!

5 / 5 2022-02-17

Pełen profesjonalizm. Podejście do klienta na najwyższym poziomie, co w dzisiejszych czasach coraz rzadziej spotykane. Sprawnie wykonana usługa. Jeśli chodzi o ceny to naprawdę nie wygórowane, bo porównywałam w innych miejscach orientacyjnie. Cieszę się, że wybrałam akurat Fortis. Polecam!

5 / 5 2022-02-17

Jestem bardzo zadowolony!!!! super obsługa i bardzo mili ludzie. odzyskali mi dane z dysku. jestem bardzo zadowolony!!!! polecam

Rzetelne opinie o FORTIS Recovery

FORTIS Recovery

Siedziba
-

WWW
https://fortisrecovery.pl/

Email
[email protected]

Telefon
605 882 883

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie