Kategorie: / Komputery i Internet / Serwis / Telefony / Usługi

FORTIS Recovery Opinie Klientów

średnia ocen: 4.64
opinie o FORTIS Recovery
3 / 5 2024-05-15

Nie słowni! Brak kontaktu przez 2 miesiące! Usługa trwała 3 miesiące a i tak brak danych o które chodziło!

5 / 5 2024-05-15

Szybko i sprawnie naprawili mi telefon po zalaniu w bardzo niskiej cenie, jako jedyny serwis podjęli się naprawy, ponieważ każdy serwis mb odmawiał.

5 / 5 2024-04-24

Bardzo dziękuje za odzyskanie danych z zalanego laptopa, nie przypuszczałem że się to uda. Jeszcze raz Wielkie Dzięki za pomoc, szybko ogarnięty temat.

5 / 5 2024-04-19

Polecam, zepsuł się dysk przenośny na którym były ważne prezentacje dla klienta, firma uporała się w mig. Polecamy

5 / 5 2024-04-10

Udało mi się odzyskać dane z mojego dysku SSD, mimo że wcześniej inna firma nie dała sobie rady.

5 / 5 2023-08-28

Bardzo dziękuje FORTIS Recovery za odzyskanie danych z zalanego laptopa, nie przypuszczałem że się to uda. Jeszcze raz Wielkie Dzięki za pomoc, szybko ogarnięty temat.

5 / 5 2023-08-28

Moja wdzięczność dla tej firmy jest ogromna. Dzięki nim odzyskałem wszystkie moje cenne dane. Zdecydowanie polecam ich usługi!

5 / 5 2023-08-24

Fachowo, drogo ale nigdzie nie jest to tanie. Choć i tak mają chyba najniższe ceny.

5 / 5 2023-08-22

Serdecznie polecam. Szybko i profesjonalnie. Bardzo sympatyczna obsługa

5 / 5 2023-08-22

Zlecenie wykonane perfekcyjnie. Rozszyfrowana baza danych w bardzo krótkim czasie. Polecam

5 / 5 2023-08-22

Dziękuję! Polecam! Pełny profesjonalizm. Traktowanie klienta na najwyższym poziomie :)

5 / 5 2023-08-22

Polecam firmę. Odzyskane dane z uszkodzonego dysku ssd z laptopa. Serdecznie dziękuję.

3 / 5 2023-08-22

Bardzo polecam, udało im się odzyskać wszystkie dane z dysku.

3 / 5 2023-08-22

Pełen profesjonalizm oraz szybka i przemiła obsługa. Polecam z czystym sumieniem, bo warto! Napewno tu wrócę :)

3 / 5 2023-08-22

Polecam. Chlopaki pomogli odzyskac dane z dysku ze starego laptopa, ktory przestał być "widziany" przez system.

5 / 5 2023-08-22

Miła obsługa, odzyskiwalem dane z uszkodzonego dysku. Cena porównywalna jak w innych serwisach, ale nie jest to tania usługa.

1 / 5 2023-08-17

Zamówiłem naprawę uszkodzonego dysku w celu odzyskania danych. Po uregulowaniu płatności w wysokości 3,5 tysiąca złotych, straciłem wszelki kontakt z podmiotem wykonującym usługę. Poniosłem stratę zarówno finansową, jak i utratę ważnych informacji. Chciałbym ostrzec innych przed tą oszustwem działającą firmą. Zgłosiłem sprawę na policję.

5 / 5 2023-08-02

Jestem bardzo zadowolony z odzysku danych z dysku. Wszystkie dane uratowane. Bardzo dziękuję

5 / 5 2023-07-06

Bardzo długa realizacja, ale było warto. Otrzymałem wszystkie dane, jakie znajdowały się na dysku twardym.

5 / 5 2023-05-05

Jestem naprawdę zadowolony/a i gorąco polecam usługę w 100%, choć może trochę długo zajęło, aby wszystko zostało wykonane. Jednakże, otrzymałem/a wszystkie potrzebne informacje, na których mi bardzo zależało. Komunikacja była świetna i miłe osoby pomogły mi w każdym kontakcie. Chciałbym podziękować i jeszcze raz gorąco polecić.

Rzetelne opinie o FORTIS Recovery

FORTIS Recovery

Siedziba
-

WWW
https://fortisrecovery.pl/

Email
[email protected]

Telefon
605 882 883

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie