Kategorie: / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci / Zegarki i biżuteria

Gomez.pl Opinie Klientów

4.81/5.00 - ilość ocen: 167
opinie o Gomez.pl
1 / 5 2022-04-04

NIE POLECAM, jawne łamanie praw konsumenta.

NIE POLECAM nikomu, kto choć odrobinę szanuje swój czas i jest świadomym konsumentem. Zareklamowałam torebkę PINKO love classic icon V czarną, gdyż ze wszystkich złotych elementów schodził lakier. Wszystko dokładnie opisałam, wyraźnie zaznaczyłam że żądam naprawy bądź wymiany - sprawdziłam, ta sama torebka tylko z innymi cyferkami w indeksie z racji corocznej zmiany kolekcji pinko, byc może też minimalnych ulepszeń jest cały czas dostępna na stronie. Reklamacja rozpatrzona pozytywnie, a oni proszą mnie o numer konta bo chcą zwrócić moje 990 zł (gdzie torebka obecnie nie wchodzi w promocje i kosztuje 1299!). Świetnie, każdy chce zaoszczędzić, ale sklepy nie mają prawa tego robić bo jest takie coś jak UOKIK i prawa konsumenta, ktore znam świetnie i już dwukrotnie sprawę z ich pomocą wygrałam. Pani szanowna Elżbieta Kuczma - zero kompetencji, w każdym emailu powoływanie się na coś co jest jawnym łamaniem praw konsumenta - np "możemy dokonać wymiany tylko na towar o identycznym indeksie". Nosz ku*** smiech na sali, jest to niezgodne z prawem konsumenta we wszystkich płaszczyznach, jako konsument mam prawo domagać się wymiany również na towar podobny o tej samej wartości (moja torebka przed promocją miała identyczną cenę 1299). Numer indeks uległ zmianie tylko z powodu nowej kolekcji, torebka wygląda identycznie 1 do 1 ale inteligenta Pani Elżbieta wysyła mi zdjęcie z painta gdzie pokazuje że logo w torebce mojej jest jaśniejsze niż w torebce numer dwa. Porównuje dwa różne zdjęcie w różnym oświetleniu - i taka osoba pracuje w sklepie w rzekomo wysokopółkowymi produktami? Dziecinada. Moja torebka ma dokładnie identyczne logo w ciemnozłotym kolorze co na zdjęciu numer dwa, wysłałam zdjęcie sprzed spakowania produktu do wysyłki i nadal jak grochem o ścianę. W tym momencie jestem stratna o mnóstwo czasu, bo kontakt email jest mozolny ana infolinii np kolejna wielmożna Agnieszka Krawiec nie chce nawet słowa udzielić w mojej sprawie - po co zatrudniacie tych słupów skoro infolinia jest kompletnie bezużyteczna? Standardy w innych firmach są zupełnie inne. Oprócz tego chcecie żebym była stratna 300 zł i poniżona bo chcecie żebym nagięła swoje prawa konsumenta. Nie ze mną takie zagrywki, sprawa zostanie zgłoszona do uokik jeśli do końca tygodnia nie otrzymam produktu wolnego od wad bądź mojej poprzedniej torebki w stanie takim jak wysłałam + zwrot 50% ceny którą zapłaciłam, a ja naprawię ją sobie u profesjonalisty. Załosny sklep, nigdy więcej zakupów w tym miejscu.

1 / 5 2021-11-12

Zamowienie wyslane z duzym Opoznienie, slaba oblsuga klienta, zdecydowanie odradzam.

5 / 5 2019-03-25

Polecam. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-03-24

Profesjonalna obsługa towaru w 100% oryginalne najwyższej jakości w najlepszych cenach ! Jak najbardziej polecam

5 / 5 2019-03-20

Wszystko od gomeza kupuje i jest sztosiwo!

5 / 5 2019-03-17

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2019-03-11

Super sklep

5 / 5 2019-03-10

Obsluga na najwyższym poziomie, towar zgodny z opisem

5 / 5 2019-03-10

jak zawsze godny polecenia

5 / 5 2019-03-08

super sklep !!!!!! POLECAM

4 / 5 2019-03-07

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-03-06

Wszystko O.K. Polecam.

5 / 5 2019-02-28

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-02-27

Polecam

5 / 5 2019-02-19

Torebka super, przesyłka błyskawiczna, wszystko zgodbe z opisem. Polecam!

5 / 5 2019-02-18

Najlepiej zorganizowany sklep internetowy jaki znam. Szacunek dla tej firmy!

5 / 5 2019-02-11

Pięknie

5 / 5 2019-02-06

Bardzo fajny sklep. Szybka realizacja. Polecam.

5 / 5 2019-01-26

Mój ulubiony sklep;)

5 / 5 2019-01-25

Świetny produkt,błyskawiczna przesyłka,dobre ceny,duży wybór

5 / 5 2019-01-22

Polecam sklep Gomez , moje zamówienie zostało zrealizowane szybko towar był zgodny z opisem

5 / 5 2019-01-20

Torebka super, przesyłka błyskawiczna, wszystko zgodbe z opisem. Polecam!

5 / 5 2019-01-14

Szybko i według opisu

5 / 5 2019-01-03

Profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-12-29

Czapka świetna. Kolor zgodny ze zdjęciem. Polecam

5 / 5 2018-12-27

Bylo ok

4 / 5 2018-12-20

Bardzo szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem, tylko karton nieco wymęczony podróżą, ale zawartość nie ucierpiała.

5 / 5 2018-12-20

Uwielbiam kupować w Gomez.pl

5 / 5 2018-12-17

Szybkie i sprawne zakupy Kurier dpd fantastyczna dostawa

5 / 5 2018-12-15

Rychlé dodání zboží.

5 / 5 2018-12-10

Profesjonalna obsługa.

3 / 5 2018-12-03

Największą wadą funkcjonowania Waszego sklepu jest nierzetelna firma wysyłkowa DHL. Udzielacie Państwo informacji, że przy odbiorze można zapłacić kartą ale jak się okazuje , Kurier nie ma przy sobie czytników kart, tylko gotówka! :/

5 / 5 2018-11-28

Polecam

5 / 5 2018-11-23

Wszystko super. Doskonały opis rozmiarów.

5 / 5 2018-11-20

Torebka pojemna,super wykonana a do tego bardzo ładna :-)

5 / 5 2018-11-18

Profesjonalna obsługa towaru w 100% oryginalne najwyższej jakości w najlepszych cenach ! Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-11-17

Super

5 / 5 2018-11-14

Jestem bardzo zadowolona

4 / 5 2018-11-13

wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2018-11-13

Super

5 / 5 2018-11-12

Polecam

5 / 5 2018-11-09

Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedawca.

5 / 5 2018-11-08

Zakupy realizowane są bardzo szybko, zamówiony towar jest bardzo ładnie opakowany

5 / 5 2018-11-02

Polecam

5 / 5 2018-10-24

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-10-23

wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2018-10-16

Wszystko super i bez problemòw.

5 / 5 2018-10-09

Szybko i bezproblemowo. I w doskonalej cenie!

5 / 5 2018-10-07

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-10-06

super sprawnie i szybciutko

5 / 5 2018-10-04

Jestem zadowolony z zakupu.

5 / 5 2018-10-02

Jak zawsze 100% zadowolenia.

5 / 5 2018-10-01

Molto soddisfatta

5 / 5 2018-09-24

Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. W razie nie udanego zakupu, nie ma problemu ze zwrotem zakupionego towaru, szybki zwrot pieniążków na konto. Szczerze polecam od dłuższego czasu kupuję w tym sklepie i jestem zawsze bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-09-10

Polecam sklep

5 / 5 2018-09-10

Polecam

5 / 5 2018-09-03

Polecam. Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-08-30

Super sklep, obsługa profesjonalna zarówno na etapie sprzedaży jak i reklamacji

3 / 5 2018-08-22

Obsluga na najwyższym poziomie, towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-08-22

Transakcja szybka i przyjemna. Polecam

5 / 5 2018-08-20

Funkcjonowanie sklepu bez uwag, wzorcowo, korzystam często z Gomez.pl

5 / 5 2018-08-18

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-08-08

Polecam zakupy w Gomez. Wszystko przebiegło sprawnie i produkty super.

5 / 5 2018-08-08

Molto soddisfatta

5 / 5 2018-08-08

Super

5 / 5 2018-08-08

Polecam

5 / 5 2018-08-06

Super!!! Polecam!!!

5 / 5 2018-08-01

Zdecydowanie polecam :)

5 / 5 2018-07-20

Polecam

4 / 5 2018-07-13

Bardzo szybko i sprawnie, paczka już następnego dnia u mnie

5 / 5 2018-07-08

Mój ulubiony sklep;)

4 / 5 2018-07-06

Bardzo polecm sklep jednak przesylka zostala w transporcie zniszczona przez kuriera. I to 2x pod rzad...

5 / 5 2018-07-02

Już nie pierwszy raz zamawiam rzeczy ze strony Gomez.pl. Strona ta oferuje bardzo wiele firm w przystępnych cenach,które inne strony nie posiadają. Przesyłki są zawsze starannie zapakowane,a gdy występuje jakiś problem obsluga klienta zawsze jest w stanie rozwiązać nasz problem. Polecam :)

5 / 5 2018-06-29

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2018-06-27

Szybko i zetelnie

5 / 5 2018-06-23

Wszystko bez zarzutu :)

5 / 5 2018-06-18

Polecam

5 / 5 2018-06-14

super sklep !!!!!! POLECAM

5 / 5 2018-06-09

Zamówiłem produkt o 10, był u mnie już o 20 tego samego dnia przyniesiony przez kuriera

5 / 5 2018-06-08

Polecam

5 / 5 2018-06-03

Super

5 / 5 2018-05-27

Polecam

5 / 5 2018-05-27

Szybko i według opisu

5 / 5 2018-05-22

Profesjonalna obluga - polecam.

5 / 5 2018-05-11

Polecam zakupy w tym sklepie. Profesjonalna obsługa. Wszystko na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-05-04

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-04-28

Wszystko O.K. Polecam.

5 / 5 2018-04-25

Super sklep, obsługa profesjonalna zarówno na etapie sprzedaży jak i reklamacji

5 / 5 2018-04-12

Gicior

5 / 5 2018-04-07

Bardzo dobra

5 / 5 2018-04-01

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-03-26

Niezawodni ,polecam nie ma lepszego sklepu

5 / 5 2018-03-24

Polecam sklep GOMEZ

5 / 5 2018-03-17

Polecam!

5 / 5 2018-03-15

Fantastyczny sklep! Przesyłka dotarła do mnie jeszcze tego samego dnia! Jestem pod wrażeniem:-) Polecam ten sklep z całego serca:-)))

5 / 5 2018-02-28

Profesjonalna obsługa klienta, szybka realizacja i dostawa, polecam

5 / 5 2018-02-26

Jestem zadowolony z zakupu.

5 / 5 2018-02-21

Bardzo dobry sklep, tylko strona internetowa słabo działa.

5 / 5 2018-01-29

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-01-26

wszystko szybko i super

5 / 5 2018-01-17

POLECAM

5 / 5 2018-01-14

Wszystko od gomeza kupuje i jest sztosiwo!

5 / 5 2018-01-10

Wszystko jak trzeba

5 / 5 2017-12-26

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-26

Wszystko sprawnie.

5 / 5 2017-12-23

Jak zawsze wszystko ok

5 / 5 2017-12-22

Szybko i bezproblemowo. I w doskonalej cenie!

5 / 5 2017-12-20

Polecam. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-12-16

Polecam serdecznie zakupy !

5 / 5 2017-12-15

Super sklep

5 / 5 2017-12-02

Polecam

5 / 5 2017-11-14

Dobra obsługa szybko i sprawnie

5 / 5 2017-11-10

Wszystko na 6+

5 / 5 2017-11-06

Wszystko super! Polecam

5 / 5 2017-11-06

Super

5 / 5 2017-11-04

Super

5 / 5 2017-11-03

Polecam

5 / 5 2017-10-26

Profesjonalna obsługa . Bardzo polecam.

5 / 5 2017-10-22

Polecam sklep GOMEZ

5 / 5 2017-10-20

Bardzo dobry sklep, tylko strona internetowa słabo działa.

5 / 5 2017-10-07

profeska

5 / 5 2017-10-03

Profesjonalna obsługa, świetna jakość. Polecam!

5 / 5 2017-09-30

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Polecam sklep każdemu klientowi, który ceni sobie jakość i profesjonalizm.

5 / 5 2017-09-20

Szybko i zetelnie

5 / 5 2017-09-06

Wszystko super.

5 / 5 2017-09-06

Profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2017-08-28

Naprawdę szybko, przyjemnie i towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2017-08-26

Jak zawsze wszystko ok

5 / 5 2017-08-25

Super

5 / 5 2017-08-20

polecam

5 / 5 2017-08-16

Szybko,bezproblemowo.Towar zgodny z opisem oraz rozmiarówka!POLECAM!!!!

5 / 5 2017-08-08

Spokojenost

5 / 5 2017-08-06

Jestem stałą klientką i polecam każdemu zakupy w Gomez.

5 / 5 2017-08-02

Zdecydowanie polecam- swietna obsługa.szkoda,że nie ma dostawy paczkomatem

5 / 5 2017-07-30

ZAWSZE SZYBKA WYSYŁKA PACZKI, ODBIÓR RÓWNIEŻ, TOWARY SĄ PEŁNOWARTOŚCIOWE . POLECAM

5 / 5 2017-07-29

Wszystko zawsze sprawnie i bezproblemowo. Kupuje od kilku lat .polecam!!!!

5 / 5 2017-07-24

Wszystko super!!!!

5 / 5 2017-07-23

Profesjonalna obsługa, dobra jakosc

5 / 5 2017-07-19

Bardzo fajny sklep. Szybka realizacja. Polecam.

5 / 5 2017-07-18

Polecam

5 / 5 2017-07-16

Wszystko ok

5 / 5 2017-07-11

Polecam

5 / 5 2017-07-10

Bardzo dobra

5 / 5 2017-07-03

Szybko i sprawnie. Polecam !

1 / 5 2017-06-26

Jak zawsze wszystko ok

5 / 5 2017-06-14

Profesjonalna obluga - polecam.

4 / 5 2017-06-12

Profesjonalna obsługa, portfel mógłby być lepiej zapakowany. Jednak bardzo polecam!

4 / 5 2017-06-04

szybka obsługa , szybka dostawa ,

4 / 5 2017-06-02

Polecam w 100%

5 / 5 2017-05-27

Super!!!

5 / 5 2017-05-17

Profesjonalna obsługa , polecam wszystkim

5 / 5 2017-05-17

Polecam! Mąż zadowolony z zakupów jak zawsze!

5 / 5 2017-05-10

ZAWSZE SZYBKA WYSYŁKA PACZKI, ODBIÓR RÓWNIEŻ, TOWARY SĄ PEŁNOWARTOŚCIOWE . POLECAM

5 / 5 2017-05-07

Czapka świetna. Kolor zgodny ze zdjęciem. Polecam

5 / 5 2017-05-03

Profesjonalna obsługa.Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-04-29

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie .Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

1 / 5 2017-04-23

Jak zawsze wszystko ok

5 / 5 2017-04-16

Transakcja szybka i przyjemna. Polecam

5 / 5 2017-04-16

Wszystko super!!!!

4 / 5 2017-04-10

Wszystko jest w porządku jedli chodzi o towar zakupiony w sklepie Gomez natomiast nastąpił problem z firmą Kurierską DHL. Pan kurier zostawił przesyłkę pod drzwiami na świeżym powietrzu i nie zawiadomił o doręczenia telefonicznie gdyż nie bylsm obecną a domu tym razem nikt sobie nie wziął przesyłki ale w każdej chwili mógł... a przesyłka kilka godzin leżała na dworzu... Porażka i nieporozumienie. Brak słów za głupotę firmy DHL.... Przyszło tylko powiadomienie że towar doszedł do klienta.... Katastrofa.

5 / 5 2017-04-08

Już nie pierwszy raz zamawiam rzeczy ze strony Gomez.pl. Strona ta oferuje bardzo wiele firm w przystępnych cenach,które inne strony nie posiadają. Przesyłki są zawsze starannie zapakowane,a gdy występuje jakiś problem obsluga klienta zawsze jest w stanie rozwiązać nasz problem. Polecam :)

5 / 5 2017-04-05

Wszystko super! Polecam

5 / 5 2017-04-04

Zdecydowanie polecam- swietna obsługa.szkoda,że nie ma dostawy paczkomatem

5 / 5 2017-04-01

Szybko i sprawnie. Polecam !

4 / 5 2017-03-30

Przesyłka dotarła w opłakanym stanie, z trudem trzymała się całości choć zakładam że to wina raczej firmy kurierskiej

5 / 5 2017-03-27

Wszystko super. Doskonały opis rozmiarów.

5 / 5 2017-03-27

Profesjonalna obsługa , polecam wszystkim

Rzetelne opinie o Gomez.pl

Gomez.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.gomez.pl

Email
[email protected]

Telefon
61 222 91 12

Komórka
509395957

Infolinia
-

Logowanie