Kategorie: / Usługi

GreenMax Opinie Klientów

średnia ocen: 4.73
opinie o GreenMax
5 / 5 2023-09-20

U nas zamonotwali pompe ciepła wszystko poszło dobrze i sprawnie.

3 / 5 2023-09-20

Ja współpracowałem z firmą GrennMax i jestem bardzo niezadowolony ze współpracy.

5 / 5 2023-09-19

Ja mam piec zamontowany i jest ok

5 / 5 2023-09-18

Dziwię się takim opinią. Ja jestem bardzo zadowolony z firmy Green Max. Według mojej oceny jedna z najlepszych firm w Polsce, a mam w tym temacie doświadczenie. Zakup kotła i montaż przebiegł bardzo sprawnie, cena rozsądna. Dofinansowanie też otrzymałem wystarczające. Ja naprawdę polecam tą firmę, solidna i profesjonalna firma.djyiPa

5 / 5 2023-09-18

Następe osoby, działające wbrew prawu, udostępnimy zainteresowanej firmie.

5 / 5 2023-09-18

Osoba pisząca posty sprzeczne z prawdą została ustalona , P. Przemysław k. Sprawa przekazana do wyjaśnienoa.

1 / 5 2023-09-17

A kto to piszę ? Admin ( opiniak ) , że przekazał dane , czyli adresy IP prokuraturze, bez nakazu, czy też prokuratura, że o coś takiego poprosiła ??? Raczej nie, bo prokuratura na forum nie pisze, a adresy IP to jest Rodo I nie można ich udostępniać, a admini sami z siebie tego nie robią i nie informują jeszcze publicznie o tym :) Jednym słowem post poniżej to ściema i nieudolna próba zastraszenia piszących negatywne komentarze. Należy się zastanowić dlaczego firmie Greenmax tak na tym zależy aby były tylko pozytywne, a prawdziwe negatywne nie miały miejsca. I dlaczego firma nie ma wizytówki w Google. Odpowiedź jest prosta - na Google i opiniaku nie może usuwać negatywnych postów ( jak np na gowork ) I jedynie co zostało to zastraszanie tu osób wystawiających negatywne komentarze. Wniosek jest jeden - firma wie , że na w swoich szeregach nieuczciwych ludzi, ale nic z tym nie robi, bo przynoszą sporą kasę. Już kiedyś tak było z np. firmami oferującymi lepsze warunki na dystrybucję prądu. Potem było przepraszanie i zrzucanie winy na nieuczciwych współpracowników, mimo że wszyscy doskonale o tym wiedzieli. Ale czego się nie robi dla zysku... ...jest to niestety smutne.

5 / 5 2023-09-16

INFORMUJEMY - Opiniak ! Wszystkie dane osób przekazujących nieprawdziwe, fałszywe, sprzeczne z prawdą informacje, zostały przekazane do weryfikacji. Wszystkie dane osób zamieszczające swoje posty zostały przekazane do sprawdzenia. Prokuratura Śródmieście Warszawa.

5 / 5 2023-09-16

Popieram. Każdy nieudacznik, może się potknąć.! Ja jestem zadowolony że są tacy nieudacznicy. Dziękuję

5 / 5 2023-09-16

Widzę że co człowiek to inna opinja. My z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni. Kupowaliśmy w tej firmie, to juz nasz drugi piec. Kocioł kupiliśmy taki jak ustaliliśmy, nowocaesny, wszystko fajnie zrobione , zamontowane i rozliczone. Z czego tu mozna nie być niezadowolonym. Jak ktoś się decyduje, kupuje kocioł i myśli że wszystko będzie za darmo i oczernia dobrą firmę, na dodatek twierdz że ma takiego pecha, to nie powinien wychodzić z domu bo się potknie i zabije.. ( przepraszam za takie słowa, ale to trzeba być nieudacznikiem ) Polecam wszystkim Green Max. W pełnk profesjonalna godna zaufania firma. Renata

5 / 5 2023-09-15

Nie polecam usług tej firmy. Banda oszustów i krętaczy

5 / 5 2023-09-15

Zakup i montaż kotła z pompą, wszystko działa poprawnie. Jestem zadowolona i mogę polecić tą firmę Greenmax.

3 / 5 2023-09-15

Polecam Firmę GREENMAX ja zakupiłem kocioł na pellet. Cena wraz z montażem, uważam że w normie. Wszystko przywiezione i zamontowane, miła obsługa. Ja polecam, u mnie wszystko jest ok, jestem zadowolony.

5 / 5 2023-09-14

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą oraz za możliwość wyjaśnienia pewnych kwestii. W GreenMAX priorytetem jest utrzymanie najwyższej jakości usług oraz przejrzystości w kontaktach z naszymi klientami. Chcielibyśmy podkreślić, że podejmujemy wszelkie możliwe działania, aby zapewnić doskonałe doświadczenia naszym klientom. W przypadku wszelkich wątpliwości, prosimy o bezpośredni kontakt z naszą infolinii pod numerem: (22) 602 27 57. Nasz zespół jest gotowy, aby odpowiedzieć na Państwa pytania i rozwiać ewentualne niejasności. Równocześnie, jeżeli ktoś miałby obawy dotyczące informacji krążących na temat naszej firmy, zachęcamy do skontaktowania się z nami. Rozumiemy, że w dzisiejszych czasach różnego rodzaju informacje mogą się szerzyć w Internecie, dlatego jesteśmy tu, aby zapewnić rzetelne informacje i odpowiedzieć na wszelkie pytania.

5 / 5 2023-09-13

Przestrzegam wszystkie osoby przed tą firmą. To zwykli oszuści i naciągacze.

5 / 5 2023-09-11

!! PROSIMY O ZAPRZESTANIE DODAWANIA NIEPRAWDZIWYCH OPINII NA TEMAT NASZEJ FIRMY. WSZYSTKIE NEGATYWNE OPINIE PONIŻEJ, SĄ OPINIAMI DODANYMI PRZEZ NIEUCZCIWĄ KONKURENCJE. Zainteresowane osoby zapraszamy do kontaktu z naszym biurem. Tel: (22) 602 27 57

5 / 5 2023-09-11

UWAGA NA NIEPRAWDZIWE OPINIE W INTERNECIE Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą oraz za możliwość wyjaśnienia pewnych kwestii. W GreenMAX priorytetem jest utrzymanie najwyższej jakości usług oraz przejrzystości w kontaktach z naszymi klientami. Chcielibyśmy podkreślić, że podejmujemy wszelkie możliwe działania, aby zapewnić doskonałe doświadczenia naszym klientom. W przypadku wszelkich wątpliwości, prosimy o bezpośredni kontakt z naszą infolinii pod numerem: (22) 602 27 57. Nasz zespół jest gotowy, aby odpowiedzieć na Państwa pytania i rozwiać ewentualne niejasności. Równocześnie, jeżeli ktoś miałby obawy dotyczące informacji krążących na temat naszej firmy, zachęcamy do skontaktowania się z nami. Rozumiemy, że w dzisiejszych czasach różnego rodzaju informacje mogą się szerzyć w Internecie, dlatego jesteśmy tu, aby zapewnić rzetelne informacje i odpowiedzieć na wszelkie pytania.

1 / 5 2023-09-10

Firma Erdol - weź się pan odpier*ol… Dokładnie tak działają. Wywierają presję, żeby podpisać szybko umowę i wpłacić zaliczkę, a potem kontakt się urywa.

3 / 5 2023-09-09

Piec zamontowany tak, że prawie mi kotłownie zalało, serwis przyjechal niby szybko, ale po dwóch dniach znowu cieknie z rur, tragedia

1 / 5 2023-09-09

Piec zamontowany tak, że prawie mi kotłownie, serwis przyjechal niby szybko, ale po dwóch dniach znowu cieknie z rur, tragedia

3 / 5 2023-09-09

Sprzedali nam piec i mieli pomóc w otrzymaniu dofinansowania, a za pare miesięcy dzwonią, że musimy dokupić zbiornik na wodę, żeby je dostać. Oszuści i krętacze. Cena pieca też zawyżona tak, że taniej by było kupić gdzie indziej bez żadnego dofinansowania, przestrzegam!!!

1 / 5 2023-09-09

Przykre jest to jak traktują ludzi, którzy im zaufali. Wierzyłem, że montaż odbędzie się bez problemu i w obiecanym terminie, niestety bardzo się rozczarowałem. Dodatkowo obiecali dużo wyższy procent dofinansowania niż ten, który dostałem. Na reklamację nie reagują. Straszą prawnikami. Nigdy więcej!!!

5 / 5 2023-09-08

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą oraz za możliwość wyjaśnienia pewnych kwestii. W GreenMAX priorytetem jest utrzymanie najwyższej jakości usług oraz przejrzystości w kontaktach z naszymi klientami. Chcielibyśmy podkreślić, że podejmujemy wszelkie możliwe działania, aby zapewnić doskonałe doświadczenia naszym klientom. W przypadku wszelkich wątpliwości, prosimy o bezpośredni kontakt z naszą infolinii pod numerem: (22) 602 27 57. Nasz zespół jest gotowy, aby odpowiedzieć na Państwa pytania i rozwiać ewentualne niejasności. Równocześnie, jeżeli ktoś miałby obawy dotyczące informacji krążących na temat naszej firmy, zachęcamy do skontaktowania się z nami. Rozumiemy, że w dzisiejszych czasach różnego rodzaju informacje mogą się szerzyć w Internecie, dlatego jesteśmy tu, aby zapewnić rzetelne informacje i odpowiedzieć na wszelkie pytania.

5 / 5 2023-09-07

*** frajerów. Byłam ich klientem i nie polecam ich usług. Przedstawiciele mili do momentu podpisania umowy później to szukaj wiatru w polu, na infolinię to cud żeby się dodzwonić. No i wkoncu po pół roku przyjechała ekipa do montażu pieca. Amatorzy bez pojęcia!!! Przedstawiciel oszukał z kwota dotacji z Czystego Powietrzna.

5 / 5 2023-09-07

Oszuści. Nie dajcie się naciągnąć tym s***lon na hajs????

5 / 5 2023-09-06

Ogólnie rzecz biorąc, nie mam żadnych zastrzeżeń i gorąco polecam tę firmę każdemu zainteresowanemu montażem pompy ciepła.

5 / 5 2023-09-05

Thank you greenmax for the great service of my furnace. I'm very happy.

5 / 5 2023-09-04

Zdecydowałem się skorzystać z usług firmy Green Max i jestem bardzo zadowolony z mojej decyzji. Dowiedziałem się o nich z polecenia kolegów, którym ich usługi bardzo przypadły do gustu. I ja również nie zawiodłem się. Pracownicy są bardzo zorganizowani, pracują z należytą starannością i dbają o każdy szczegół. Gorąco polecam każdemu, kto szuka rzetelnej firmy. 5 gwiazdek!

5 / 5 2023-09-02

Oczywiście miało być 5 gwiazdek. Pplecam wszystkim tą firmę Green Max Arek

3 / 5 2023-09-02

Również polecam firmę GREENMAX. Nie każdemu można dogodzić, zwłaszcza w dzisiejszych czasach. Ja zdecydowałem się na podpisanie umowy i na wymianę starego kotła. Jestem bardzo zadowolony z całej usługi. Kocioł super, montaż 1 dzień, ekipa montażowa rewelacyjna, kotłownia pachnie nowością. Wszystko na 100 % polecam. Arek

3 / 5 2023-09-01

Widać najazd konkurencji i nieprawdziwych opinii. Jako klient powiem krótko, U mnie wszystko ok. Mało która firma działa tak sprawnie z prefinansowaniami. Polecam

5 / 5 2023-08-30

Polecam usługi, właśnie zamontowano mi nowy piec na pellet, nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2023-08-28

Współpracuje z GreenMAX od dawna i nie dam złego słowa powiedzieć. Naszą historią mogę podzielić się od 2021 roku, w którym to zostałem ich klientem, wtedy zamontowali mi 6 paneli fotowoltaicznych. Od tamtego momentu zawsze mogłem liczyć na ich pomoc. Miałem problem z falownikiem, cyk gwaranacja dostałem nowy, rodzice zmieniali piec, 2 tygodnie i w piwnicy stał nowy firemax. Zawsze wszystko było zrobione dobrze, a ja wiem, że tez dobrze ulokowałem kilkadziesiąt tyś zł w naszych transakcjach.

1 / 5 2023-08-27

Oszuści - wyciągają od Skarbu Państwa dotacje z programu "Czyste Powietrze" zawyżając klientom wartość umowy o niewykonane usługi. Dopłaciłem im tym spodobem więcej niż kosztowała instalacja bez dotacji. Proszę uważać na ich przedstawicieli handlowych, są dobrze wyszkoleni i działają bez skrupułów. Ostrzegam - dałem się nabrać.

5 / 5 2023-08-26

Montaż zbiornika buforowego przez firmę GreenMAX był wykonany bardzo szybko i sprawnie

5 / 5 2023-08-26

fantastyczna robota z montażem pompy ciepła.

5 / 5 2023-08-25

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą oraz za możliwość wyjaśnienia pewnych kwestii. W GreenMAX priorytetem jest utrzymanie najwyższej jakości usług oraz przejrzystości w kontaktach z naszymi klientami. Chcielibyśmy podkreślić, że podejmujemy wszelkie możliwe działania, aby zapewnić doskonałe doświadczenia naszym klientom. W przypadku wszelkich wątpliwości, prosimy o bezpośredni kontakt z naszą infolinii pod numerem: (22) 602 27 57. Nasz zespół jest gotowy, aby odpowiedzieć na Państwa pytania i rozwiać ewentualne niejasności. Równocześnie, jeżeli ktoś miałby obawy dotyczące informacji krążących na temat naszej firmy, zachęcamy do skontaktowania się z nami. Rozumiemy, że w dzisiejszych czasach różnego rodzaju informacje mogą się szerzyć w Internecie, dlatego jesteśmy tu, aby zapewnić rzetelne informacje i odpowiedzieć na wszelkie pytania.

5 / 5 2023-08-25

Niezwykle istotne jest, aby zwrócić uwagę na źródło informacji. Rozumiemy, że na rynku istnieje konkurencja, ale zachęcamy do opierania się na sprawdzonych źródłach informacji oraz do kontaktu z naszymi obecnymi klientami. To właśnie nasi klienci są najlepszymi ambasadorami naszej firmy i z pewnością chętnie podzielą się swoimi autentycznymi opiniami. Dla naszej firmy transparentność i zaufanie klientów są kluczowe. Dlatego też, jeśli ktoś miałby wątpliwości lub chciałby uzyskać więcej informacji, jesteśmy dostępni dla Państwa. Wspólnie dążymy do zapewnienia uczciwego i rzetelnego obrazu naszej firmy. W przypadku wszelkich wątpliwości, prosimy o bezpośredni kontakt z naszą infolinii pod numerem: (22) 602 27 57.

4 / 5 2023-08-25

Gonić frajeròw. *** oszuści

5 / 5 2023-08-24

Oszuści i naciagacze. Nie dajcie sie naciagnać tej firmie.

5 / 5 2023-08-24

Banda oszustòw

1 / 5 2023-08-24

3 / 5 2023-08-24

Ta pseudo firma ma gdzieś jakiekolwiek zasady, czy to ustalenia ustne podczas rozmowy o pracę czy nawet sam kodeks pracy. Folwark prowadzony przez bardzo młoda kadrę zarządzająca i osoby bezpośrednio pod nimi.

5 / 5 2023-08-24

ja również polecam GreenMaxa. Sprawe nowego pieca od umowy do montazu załatwiliśmy nie wiem 3 tygodnie, może mniej. Na dofinansowanie poczekałem, z miesiąc, ale je dostałem i to tyle, ile było mówione.

5 / 5 2023-08-24

Zrobiłem piec z dotacją. MOntaż zrobili szybko ale na kasę trzeba było chwile poczekać. Tak czy inaczej ostatnio był przelew i sytuacja zakończyła się pozytywnie. Firemax o dobry piec i działa bez problemów jak narazie grzeje CWU. Zobaczymy jak w okresie zimowym

5 / 5 2023-08-24

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą oraz za możliwość wyjaśnienia pewnych kwestii. W GreenMAX priorytetem jest utrzymanie najwyższej jakości usług oraz przejrzystości w kontaktach z naszymi klientami. Chcielibyśmy podkreślić, że podejmujemy wszelkie możliwe działania, aby zapewnić doskonałe doświadczenia naszym klientom. W przypadku wszelkich wątpliwości, prosimy o bezpośredni kontakt z naszą infolinii pod numerem: (22) 602 27 57. Nasz zespół jest gotowy, aby odpowiedzieć na Państwa pytania i rozwiać ewentualne niejasności. Równocześnie, jeżeli ktoś miałby obawy dotyczące informacji krążących na temat naszej firmy, zachęcamy do skontaktowania się z nami. Rozumiemy, że w dzisiejszych czasach różnego rodzaju informacje mogą się szerzyć w Internecie, dlatego jesteśmy tu, aby zapewnić rzetelne informacje i odpowiedzieć na wszelkie pytania.

3 / 5 2023-08-24

Niezwykle istotne jest, aby zwrócić uwagę na źródło informacji. Rozumiemy, że na rynku istnieje konkurencja, ale zachęcamy do opierania się na sprawdzonych źródłach informacji oraz do kontaktu z naszymi obecnymi klientami. To właśnie nasi klienci są najlepszymi ambasadorami naszej firmy i z pewnością chętnie podzielą się swoimi autentycznymi opiniami. Dla naszej firmy transparentność i zaufanie klientów są kluczowe. Dlatego też, jeśli ktoś miałby wątpliwości lub chciałby uzyskać więcej informacji, jesteśmy dostępni dla Państwa. Wspólnie dążymy do zapewnienia uczciwego i rzetelnego obrazu naszej firmy. W przypadku wszelkich wątpliwości, prosimy o bezpośredni kontakt z naszą infolinii pod numerem: (22) 602 27 57.

1 / 5 2023-08-23

Widoczne jest, że pozytywne rekomendacje pochodzą z jednego źródła i żaden z klientów nie jest ich autorem. Ich grupą docelową są starsze osoby z małych wiosek, ponieważ najłatwiej jest je zwieść i naciągnąć. Obiecują im ogromne korzyści i pomoc, a następnie pozostawiają te starsze, schorowane osoby z wieloma (!) kredytami na głowie i się wycofują. Chodzili po wsi, gdzie mieszka moja mama, od drzwi do drzwi jak członkowie Jehowych i namawiali do podpisywania umów. Teraz handlarz nie odbiera telefonów i wysyła tylko krótkiego SMS-a mówiącego, że nie współpracuje już z firmą, a firma odrzuca odpowiedzialność, twierdząc, że nie współpracuje z tym handlarzem, który podpisał umowę, a 14 dni minęło i nie można już się wycofać. To szaleństwo. Nasze pisemne próby kontaktu są ignorowane przez prawniczy język, który nic nie wyjaśnia. Jesteśmy zmuszeni iść do sądu z tymi ludźmi i ostrzegam wszystkich przed nimi, ponieważ moja mama straciła oszczędności życia i zdrowie. Reklamują się jako firma, która stawia klienta na pierwszym miejscu i tak jest, ale tylko do momentu podpisania umowy. To niemoralne i złe. To oszuści i złodzieje.

1 / 5 2023-08-23

jeśli chcecie utopić ogromne pieniądze w tym syfie to polecam. ostrzeżcie swoich bliskich żeby nie wpuszczali oszustów do domu!

3 / 5 2023-08-23

uwazac na oszustow. oferuja kredyty na wysoki procent, zeruja na niewiedzy konsumenta, oszusci nie otwierac drzwi!!!!!!!!!!

5 / 5 2023-08-17

Nie wyobrażam sobie znalezienia lepszej firmy do instalacji kotłowni niż GreenMAX! Zdecydowaliśmy się na montaż kotłospawu z zbiornikiem o pojemności 200 litrów i mocy 30 kW i jesteśmy zachwyceni. Nie tylko sam produkt spełnia nasze oczekiwania, ale także poziom profesjonalizmu i zaangażowania zespołu GreenMAX. Bardzo gorąco polecamy!

5 / 5 2023-08-17

Doświadczenie z GreenMAX przeszło moje oczekiwania! Polecam firme

3 / 5 2023-08-17

Oszuści nic od nich nie kupujcie

5 / 5 2023-08-14

Kocioł Green Maxa na pellet, który zainstalowałem dla moich rodziców, doskonale się sprawdza. Jest on niesamowicie nowoczesny, więc potrzeba odpowiedniej wiedzy i umiejętności w obsłudze sterownika. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego produktu i gorąco polecam go szczególnie ze względu na profesjonalizm firmy Green Max.

5 / 5 2023-08-14

GreenMax, firma specjalizująca się w profesjonalnych rozwiązaniach, zaproponowała mi rozwiązanie, o którym nawet nie miałem pojęcia. Specjalista, który ze mną współpracował, bardzo dokładnie dobierał odpowiednią pompę i pomógł mi w załatwianiu wszystkich niezbędnych dokumentów. Ważne jest również to, że zawsze był dostępny i odpowiadał na moje telefony, co nie jest często spotykane. Teraz, po zaimplementowaniu pompy, mogę stwierdzić, że działa ona idealnie i jestem bardzo zadowolony z usługi, jaką mi firma GreenMax zapewniła.

5 / 5 2023-08-13

Decyzja o zastąpieniu starego pieca nowym, który jest samowystarczalny, okazała się być bardzo trafna. Wszystko funkcjonuje bez zarzutu, a dodatkowo cieszę się z korzyści wynikających z oszczędności energii i pieniędzy. Nowy piec jest szczególnie użyteczny w moim trzypiętrowym domu, gdzie muszę ogrzać dużą przestrzeń. Szczerze polecam to rozwiązanie każdemu, kto jest zainteresowany oszczędnością.

5 / 5 2023-08-08

Polecam

5 / 5 2023-08-08

Nic nie kupujcie od tych oszustów. Firma Krzak nie polecam ich uslug

5 / 5 2023-07-31

Postanowiłam zainstalować panele fotowoltaiczne u tego konkretnego przedsiębiorstwa i jestem naprawdę usatysfakcjonowana z tej decyzji. Pracownik specjalizujący się w tej dziedzinie był niezwykle pomocny i udzielił odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Montaż przebiegł bezproblemowo i sprawnie, dzięki czemu już po kilku dniach mogłam korzystać z bezpłatnej energii elektrycznej. Zdecydowanie polecam tę firmę wszystkim, którzy chcą zaoszczędzić na opłatach za energię elektryczną.

5 / 5 2023-07-31

Jestem naprawdę zadowolony/a z usług firmy Greenmax i chciałabym polecić ją innym. Ich profesjonalne podejście i wysoka jakość pracy naprawdę mnie zaimponowały. Montaż pieca odbył się szybko i bez żadnych problemów, a urządzenie działa rewelacyjnie. Cały proces został mi również dokładnie wyjaśniony i doradzony przez audytora, co pozwoliło mi na dokonanie świadomej decyzji. Szczerze polecam tę rzetelną i fachową firmę wszystkim, którzy szukają solidnych usług.

1 / 5 2023-07-29

Jeżeli oczekujecie na swoje pieniądze i jesteście klientami, nie otrzymacie ich i oni mają świadomość tego faktu. Jeśli natomiast jesteście pracownikami, wielki Pablo będzie was wykorzystywał i traktował w sposób nieprzyzwoity. Dlatego, jako osoby będące zarówno klientami, jak i pracownikami, zdecydowanie polecam oddalić się od nich w celu własnego dobra. Ja sama pracowałam tam i poznałam ich prawdziwe oblicze.

5 / 5 2023-07-21

Chciałbym gorąco polecić usługi firmy Greenmax. Po dokładnym przeanalizowaniu i rozmowie z przedstawicielem tej marki, zdecydowałem się na zakup pompy ciepła Heatux. Jestem niezwykle zadowolony z jakości i wydajności tego urządzenia, które osiąga imponujący poziom 400% mocy cieplnej. Warto także zaznaczyć, że urządzenie zużywa bardzo niewiele energii elektrycznej, co sprawia, że jest bardzo oszczędne. Gorąco polecam firmę Greenmax wszystkim, którzy poszukują nowoczesnego i efektywnego sposobu ogrzewania domu.

5 / 5 2023-07-21

Montaż pieca na pellet marki Stalmark o mocy 20 kW w miesiącu czerwcu okazał się trafnym wyborem. Dzięki dużej pojemności zbiornika na pellet, zaoszczędziłem wiele czasu i wysiłku, ponieważ nie muszę ciągle uzupełniać paliwa. Pracownicy firmy Greenmax, którzy zajmowali się montażem, byli niezwykle solidni i profesjonalni, zwracając uwagę na każdy detal i doradzając najlepsze rozwiązania dla mojego domu. Gorąco polecam tę wiarygodną i odpowiedzialną firmę wszystkim, którzy szukają wysokiej jakości usług.

5 / 5 2023-07-20

Oszuści i naciągacze. Nic od nich nie kupujcie

5 / 5 2023-07-18

Jakość primasort, fajna robota. Polecam Greenmaxa, Rafał Ożarów Mazowiecki

5 / 5 2023-07-17

Doskonale wykonane, świetnie obsłużone. Kończę właśnie ostatni krok w działaniach mających na celu otrzymanie dofinansowania i jestem pozytywnie zaskoczony. Ogólnie proces montażu przebiegł bardzo dobrze, zespół pracował doskonale. Nie mam pewności co do jakości materiałów, ale to się wyjaśni w praktyce. Pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne.

5 / 5 2023-07-14

Wszystko super, bardzo polecam greenmaxa

5 / 5 2023-07-12

Kupno tego pieca było strzałem w dziesiątkę. Montaż przebiegł bezproblemowo i szybko, a jakość wykonania była bardzo dobra. Piec działa od momentu instalacji bezawaryjnie, a jego obsługa jest prosta i intuicyjna. Dzięki wysokiej wydajności, koszty ogrzewania domu zostały znacznie zmniejszone. Profesjonalni montażyści dokładnie poinformowali mnie o zasadach obsługi pieca, dzięki czemu mogłem w pełni wykorzystać jego możliwości. Śmiało polecam ten produkt każdemu, kto poszukuje ekonomicznego i niezawodnego rozwiązania do ogrzewania swojego domu.

5 / 5 2023-07-11

Z ręką na sercu polecam. Pompa ciepła Heatux działa rewelacyjnie. Jej wykonanie jest absolutnie najwyższej jakości, a to, że serwis fabryczny może w pełni monitorować parametry pracy urządzenia w przypadku jakiejkolwiek awarii, jest dla mnie niezwykle cennym atutem, dającym jej przewagę nad konkurencyjnymi urządzeniami, które rozważałem. Serdecznie pozdrawiam.

5 / 5 2023-07-10

Postanowiłam zamienić mój stary piec na nowy, samowystarczalny model, i jestem niezwykle zadowolona z tej decyzji. Ten piec jest energooszczędny, co oznacza, że mniejsze są moje koszty za ogrzewanie domu. Jestem szczególnie radosna, gdyż posiadam trzykondygnacyjny dom i potrzebuję dużo ciepła dla ogrzania przestronnych powierzchni. Szczerze polecam go każdemu, kto pragnie oszczędzać energię i pieniądze.

5 / 5 2023-07-10

Jeżeli poszukujesz profesjonalnej firmy specjalizującej się w instalacji pomp ciepła, to Greenmax to doskonały wybór. Jesteśmy mile zaskoczeni szybkością i efektywnością, z jaką przeprowadzono montaż. Co więcej, Greenmax posiada departament ds. dofinansowań, który ma bezpośrednią współpracę z organizacją działającą na rzecz ochrony czystego powietrza. Otrzymane wsparcie finansowe zostało przyznane zgodnie z umową, co stanowi kolejny powód, dla którego zdecydowanie polecamy tę firmę.

5 / 5 2023-07-10

Polecam firmę i kotły, dobre wykonanie i kontakt.

5 / 5 2023-07-10

Jestem bardzo zadowolony z pieca na pellet firmy GreenMAX. Montaż przebiegł szybko i bezproblemowo, a jakość wykonania jest imponująca.

1 / 5 2023-07-09

Firma, z którą miałam do czynienia, oszukała mnie! Na początku wyliczyli kwotę dofinansowania, która wydawała się atrakcyjna. Postanowiłam podpisać umowę z nimi, ale po dziesięciu miesiącach otrzymałam tylko połowę obiecanego zwrotu z programu czyste powietrze. Próbuję skontaktować się z przedstawicielem firmy, ale on nie odbiera telefonu. Co więcej, montażysta, który również budzi moje zastrzeżenia, zablokował mój numer. Gdy dzwonię do biura, straszą mnie prawnikiem! Nie polecam nikomu tej firmy, to po prostu banda oszustów!

5 / 5 2023-07-09

Jestem bardzo zadowolony z usług firmy GreenMAX! Zainstalowali u mnie pompę ciepła, co spowodowało, że moje rachunki za ogrzewanie zmniejszyły się o połowę. Teraz mam ciepło w domu i jednocześnie oszczędzam pieniądze. Montaż przeprowadzili bardzo profesjonalnie i sprawnie. Gorąco polecam GreenMAX wszystkim, którzy chcą zmniejszyć koszty ogrzewania i troszczyć się o nasze środowisko!

5 / 5 2023-07-09

Muszę przyznać, że firma GreenMAX wykonała fenomenalną pracę. Instalacja mojego kotła na pellet została przeprowadzona bez żadnych trudności, co sprawiło, że moje miejsce zamieszkania stało się niezwykle przytulne. Jestem zadowolony z decyzji o wyborze tej firmy, ponieważ jej pracownicy okazali się być wyjątkowo profesjonalni i kompetentni. Mimo że mieszkam na wsi, czuję się jakbym miał dostęp do najlepszych rozwiązań możliwych. GreenMAX zdecydowanie zasługuje na najwyższe oceny!

5 / 5 2023-07-09

Jako klientka firmy GreenMAX jestem niezwykle zadowolona z usług, które otrzymałam. Ich podejście do montażu pompy ciepła w moim domu jest wyjątkowo profesjonalne i zaangażowane. Odczuwam wygodę i ciepło, a jednocześnie widzę znaczne oszczędności na rachunkach za energię. GreenMAX to dla mnie synonim nie tylko wysokiej jakości, ale również troski o klienta. Gorąco polecam ich usługi każdemu, kto poszukuje niezawodnego i profesjonalnego partnera w dziedzinie pomp ciepła.

5 / 5 2023-07-07

Greenmax to innowacyjna firma, która wyprzedza konkurencję. Ich pompy ciepła nie tylko oszczędzają energię, ale także są łatwe do obsługi. Jesteśmy niezwykle zadowoleni z jakości ich produktów i usług, które nam oferują.

5 / 5 2023-07-07

Greenmax to firma, która wyróżnia się swoją innowacyjnością. Ich pompy ciepła nie tylko przyczyniają się do oszczędzania energii, ale również są niezwykle wygodne w użytkowaniu. Jesteśmy niezmiernie zadowoleni z jakości produktów oraz usług świadczonych przez tę firmę.

5 / 5 2023-07-07

Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Greenmax. Instalacja pompy ciepła została przeprowadzona sprawnie i zgodnie z ustalonym terminem. Efekty działania urządzenia są doskonałe, a oszczędności energii naprawdę imponujące.

5 / 5 2023-07-07

Jestem bardzo zadowolony z usług świadczonych przez Greenmax. Montaż pompy ciepła został przeprowadzony profesjonalnie i zgodnie z ustalonym terminem. Efekty działania urządzenia są doskonałe, a oszczędności energii są naprawdę imponujące.

5 / 5 2023-07-06

Zamontowanie pieca na pellet marki Stalmark o mocy 20 kW w czerwcu okazało się trafnym wyborem. Dzięki dużemu zbiornikowi na pellet, zaoszczędziłam czas i pracę, nie musząc często dolewać paliwa. Pracownicy firmy Greenmax, którzy przeprowadzili montaż, byli bardzo profesjonalni i starannie dbali o każdy szczegół. Ponadto, doradzali mi najlepsze rozwiązania dostosowane do potrzeb mojego domu. Z całego serca polecam tę solidną i odpowiedzialną firmę wszystkim, którzy szukają wiarygodnych usług.

5 / 5 2023-07-05

Firma Greenmax jest dla mnie symbolem doskonałej jakości i pewności. Zdecydowałam się skorzystać z usług tej firmy i zamówić u nich instalację paneli fotowoltaicznych, a moje doświadczenie przerosło moje oczekiwania. Pracownicy firmy są wyjątkowo wykwalifikowani i zawsze gotowi do pomocy, a ich rozwiązania są dopasowane do moich indywidualnych potrzeb. Efekty ich pracy są zadziwiające, a moje oszczędności na rachunkach za energię stale rosną każdego dnia.

5 / 5 2023-07-05

Zdecydowanie trafiałam z moją decyzją o zmianie na nowy, samowystarczalny piec. Jestem niezwykle szczęśliwa z tego wyboru, ponieważ wszystko działa tak, jak powinno. Piec jest ekonomiczny, co oznacza, że wydaję mniej na ogrzewanie mojego domu. Jest szczególnie przydatny w moim trzykondygnacyjnym domu, gdzie muszę ogrzać dużą przestrzeń. Gorąco polecam to rozwiązanie każdemu, kto poszukuje sposobów na oszczędzanie.

5 / 5 2023-07-04

GreenMax jest absolutnie niesamowitą firmą, z którą miałem niesamowite doświadczenia. Pracownicy są niezwykle zaangażowani w to, co robią i zawsze stara się rozwiązać wszelkie problemy w możliwie najszybszym tempie. Ich usługi są nie tylko bardzo profesjonalne, ale również niezwykle precyzyjne. Gorąco polecam każdemu, kto potrzebuje natychmiastowej i skutecznej pomocy technicznej.

5 / 5 2023-07-01

Jestem bardzo zadowolony/a z profesjonalizmu i solidności firmy GreenMAX. Konsultant był niezwykle kompetentny i wyczerpująco odpowiedział na wszystkie moje pytania, co pomogło mi podjąć właściwą decyzję. Montaż i inne prace zostały przeprowadzone szybko i starannie, a pracownicy dbali o estetykę. Gorąco polecam tę firmę każdemu, kto poszukuje profesjonalnego i solidnego doradztwa oraz wykonania prac.

5 / 5 2023-07-01

Postanowiliśmy skorzystać z oferty firmy GreenMAX, aby zamienić nasz piec i podłączyć zbiornik. Spotkanie z ich przedstawicielem handlowym usunęło nasze wątpliwości. Po 8 miesiącach od instalacji wszystko działa bez zarzutu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z nowego pieca, podłączenia zbiornika i montażu, które firma przeprowadziła. Prace wykonano profesjonalnie i spełniły nasze oczekiwania. Polecamy firmę GreenMAX wszystkim, którzy potrzebują profesjonalnej usługi montażu pieca.

5 / 5 2023-06-30

Banda oszustów i naciągaczy.

1 / 5 2023-06-30

oszuści kłamcy złodziej jakich widziałem obiecoją niskie koszty a w rzeczywistości wychodzą duże koszty

5 / 5 2023-06-28

Chciałbym polecić GreenMAX jako idealny wybór po instalacji pieca pelletowego. Pracownicy tej firmy są niezwykle pomocni i odpowiadają na wszystkie moje pytania. Montaż przebiegł szybko i sprawnie, a piec działa świetnie bez żadnych problemów. Gorąco polecam tę firmę każdemu, kto poszukuje niezawodnego rozwiązania grzewczego.

1 / 5 2023-06-27

Zauważam, że na platformie Gowork pojawiają się różne opinie, więc postanawiam napisać tutaj, że firma oszukuje zarówno pracowników, jak i klientów. Paweł, który działa jak terrorysta, już zwolnił kilka osób i wydaje się, że będą kolejne. Nie polecam tego miejsca pracy.

1 / 5 2023-06-27

Zauważyłem, że na stronie Gowork pojawiają się różne opinie, dlatego postanowiłem napisać tutaj, że firma oszukuje zarówno pracowników, jak i klientów. Paweł (terrorysta) już zwolnił kilka osób i będą kolejne. Nie polecam tego miejsca.

5 / 5 2023-06-27

Jeżeli posiadasz potrzebę zainstalowania pieca pelletowego w profesjonalny sposób, możesz w pełni polegać na GreenMAX. Pracownicy tej firmy są niezwykle życzliwi i chętni do udzielenia odpowiedzi na wszystkie pojawiające się pytania. Montaż urządzenia odbył się szybko i sprawnie, a piec działa bez jakichkolwiek awarii. Gorąco polecam tę firmę każdemu, kto poszukuje niezawodnego i solidnego rozwiązania w dziedzinie ogrzewania.

5 / 5 2023-06-25

Ta firma jest solidna i wykwalifikowana. Jej przedstawiciele zapewniają szybką i profesjonalną obsługę, a także udzielają fachowych porad. Ich sprzęt jest wysokiej jakości i posiada wiele funkcji. Jestem niezwykle zadowolony z moich zakupów i gorąco polecam tę firmę wszystkim, którzy szukają pewnego i godnego zaufania produktu.

5 / 5 2023-06-21

Bez wątpienia zdecydowanie zalecam tę firmę. Bardzo pilnie poszukiwałem usługi serwisowania pompy ciepła, jednak nie mogłem liczyć na renomowaną firmę oznaczoną na pomarańczowo. Na drugi dzień przyjechali mężczyźni, którzy nie mieli wiedzy na ten temat, ale uporali się z wadliwym przyłączem i urządzenie już działa.

5 / 5 2023-06-21

Zdecydowanie popieram tę firmę. Bardzo potrzebowałem naprawy serwisowej pompy ciepła, ale niestety nie mogłem liczyć na pewną firmę o pomarańczowym logo. Na szczęście panowie, którzy nie mieli zbyt dużo wiedzy na ten temat, przyjechali już następnego dnia i naprawili wadliwe połączenie. Teraz urządzenie działa poprawnie.

5 / 5 2023-06-18

Jeżeli poszukujesz godnego zaufania firmy, która lubi się zajmować instalacją paneli słonecznych, to gorąco polecam GreenMAX. Ich zespół składa się z profesjonalistów, którzy starannie doradzili mi w wyborze odpowiednich paneli. Montaż przeprowadzili sprawnie i bez jakichkolwiek trudności.

5 / 5 2023-06-18

Firma, z którą jestem związany, oferuje wyjątkowo wysokiej jakości kotły na pellet. Montaż przebiega niezwykle sprawnie i szybko. Dodatkowo, pracownicy firmy są niezwykle pomocni w doradztwie przy wyborze odpowiedniego modelu oraz w objaśnianiu wszystkich funkcji związanych z kotłem. Szczerze polecam ich usługi każdej osobie, która poszukuje skutecznego oraz efektywnego rozwiązania do ogrzewania swojego domu.

5 / 5 2023-06-18

Jeśli szukasz skutecznych i oszczędnych rozwiązań grzewczych dla swojego domu, firma Greenmax to idealny wybór. Ja osobiście zakupiłem u nich piec na pellet marki Stalmark i jestem w pełni zadowolony z jego działania. Montaż przebiegł sprawnie oraz szybko, a samo urządzenie okazało się bardzo wydajne i łatwe w obsłudze. Pracownicy firmy dokładnie wyjaśnili mi działanie pieca oraz odpowiedzieli na wszystkie moje pytania. Gorąco polecam produkty oferowane przez firmę Greenmax każdemu, kto poszukuje efektywnych rozwiązań grzewczych dla swojego domu.

1 / 5 2023-06-16

To jest straszne, jak tam się pracuje. Wszyscy powinni jak najszybciej odejść z tej firmy. Pablo to niewiarygodnie dziwny człowiek, skąd go wzięli? On powoduje ogromne szkody zarówno dla ludzi, jak i dla przedsiębiorstwa, a nikt nie zauważa, co on właściwie robi. Ja osobiście miałem okazję tam pracować i wiem, jakie tam są problemy.

1 / 5 2023-06-16

Praca w tym miejscu to kompletny horror. Chciałbym, żebyście wszyscy z niej uciekli. Pabloio, ten ogromny mały człowiek, skąd go wzięli? Niszczy zarówno ludzi, jak i firmę, nikt nie zauważa, co on tam robi. Ja osobiście pracowałem tam i mam pełną świadomość tego, co się tam dzieje.

5 / 5 2023-06-12

Jestem bardzo zadowolony z wrażeń, jakie firma Green Max wywarła na mnie. Personel był przyjazny i kompetentny, a sam proces instalacji przebiegł bez problemów. Kocioł został zamontowany solidnie, a cena za usługę była konkurencyjna. W pełni polecam usługi Green Max.

5 / 5 2023-06-12

Jestem pod wrażeniem produktów oferowanych przez Greenmax. Po gruntownym przemyśleniu i rozmowie z przedstawicielem tej marki, zdecydowałem się na zakup pompy ciepła Heatux. To urządzenie o mocy cieplnej 14kW, co z pewnością jest imponujące, szczególnie biorąc pod uwagę jego niskie zużycie energii. Mam nadzieję, że pompa będzie służyć mi przez długi czas. Gorąco polecam firmę Greenmax wszystkim, którzy potrzebują skutecznego i nowoczesnego sposobu na ogrzewanie swojego domu.

5 / 5 2023-06-11

Używaliśmy programu Czyste Powietrze, aby wymienić nasz piec. Jesteśmy teraz o 1500 złotych bogatsi, co dla nas jest naprawdę dużą sumą. Jesteśmy bardzo zadowoleni z całej firmy i zespołu, którzy zajmowali się wymianą pieca. Zdecydowanie polecamy!

5 / 5 2023-06-11

Skorzystaliśmy z programu Czyste powietrze, aby wymienić nasz piec, i teraz mamy oszczędności w wysokości prawie 1500 zł, co jest dla nas dużą sumą. Jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z całej firmy, jak i z zespołu, który przeprowadził dla nas wymianę pieca. Gorąco polecamy ich usługi.

5 / 5 2023-06-11

Zetknęłam się już z kilkoma firmami, które zajmują się dostarczaniem systemów fotowoltaicznych, ale firma Green Max przewyższa wszystkie pozostałe dostawców. Ich profesjonalna obsługa jest zauważalna od samego początku inwestycji. Mają szeroką ofertę i pomagają w załatwianiu formalności, szczególnie dotyczących dofinansowania. Termin montażu był odpowiedni, choć wiem, że inne firmy oferowały szybsze tempo, ale czy były równie dobre? Wątpię. Szczerze polecam.

5 / 5 2023-06-10

Po tym, jak mój stary piec uległ awarii, Greenmax zaproponowało mi świetne rozwiązanie. Instalacja nowego modelu kotła była szybka, a zespół montażowy pracował sprawnie. Nowy piec działa o wiele lepiej niż stary, z automatycznym rozpaleniem i tygodniowym dosypywaniem pelletu. Chciałbym polecić handlowca pana Rafała jako uczciwego i kompetentnego człowieka oraz firmę Greenmax jako profesjonalnego partnera.

5 / 5 2023-06-09

GreenMAX to firma, która działa na najwyższym poziomie profesjonalizmu. Montaż pelletowego pieca odbył się bezproblemowo, a obsługa klienta jest doskonała. Zdecydowanie polecam ją wszystkim!

5 / 5 2023-06-09

Ostatnio dokonałem zakupu pompy ciepła i paneli fotowoltaicznych w Greenmaxie. Choć mam tylko 7 paneli, to jest to wystarczające do zaspokojenia moich potrzeb energii. Gorąco polecam tę firmę oraz takie rozwiązanie - dzięki niemu udało mi się zaoszczędzić, ponieważ rata inwestycji jest niższa niż rachunek za prąd czy ogrzewanie, który i tak musiałbym zapłacić. Warto też zauważyć, że firma oferuje szybki i profesjonalny montaż. Zdecydowanie polecam wszystkim zainteresowanym tymi rozwiązaniami.

5 / 5 2023-06-09

Doradca, który mnie obsługiwał, świetnie wyjaśnił, zajął się formalnościami związanymi z montażem pompy ciepła oraz dofinansowaniem. Dzięki temu nie musiałem włożyć w to dużo wysiłku. Montażyści byli bardzo skuteczni i mimo moich obaw o wystąpienie usterki, nic nie przeszkadzało w ich pracy. Dodatkowo, dokładnie wytłumaczyli mi, co i jak zrobią. Kontakt z serwisem nie stanowił problemu, a jeśli potrzebowałem wydłużyć czas realizacji, to bez problemu na to przystawali. Zdecydowanie polecam Green Max!

5 / 5 2023-06-07

Lepiej unikać tej firmy, ponieważ oszukują swoich pracowników bez podpisywania stosownych dokumentów. Niektórzy klienci nigdy nie dostają obiecanych dofinansowań, co firma wie. Pablito jest słabym i przykrym człowiekiem, który nie ma szacunku wśród swoich podwładnych, jak potwierdzają informacje. Skargi od pracowników i klientów są na porządku dziennym. W mojej opinii, nie polecam!

5 / 5 2023-06-06

Przedstawiony plan nie jest możliwy do realizacji w tej firmie. Jeśli nie dostałeś dotacji, to oznacza, że nie zostałeś zakwalifikowany do programu. Oznacza to również, że fałszujesz swoje dochody, zgłaszając wyższą wartość dochodu netto na jedną osobę w swoim domu. Sam skorzystałem z programu i otrzymałem 50% dotacji na swoją inwestycję. Byłem bardzo zadowolony z pracy zespołu, który był skuteczny i rzetelny.

1 / 5 2023-06-05

Zostaliśmy namawiani do zawarcia umowy, aśmy czuli, że nie możemy już tego dłużej odkładać, gdyż miała ona być niebywale korzystna. W tej chwili żałujemy swojej decyzji, gdyż od roku nie dostaliśmy żadnego wsparcia finansowego, o którym nam obiecywano. Właśnie zwracamy się o pomoc do prawnika, aby rozwiązać tę sprawę. Nie dajcie się zwieść tym kłamstwom.

1 / 5 2023-06-05

Byliśmy zmuszani do złożenia swojego podpisu na umowie. Powtarzano nam, że to absolutnie ostatnia szansa, aby skorzystać z tak zachęcającej oferty. Jednak teraz żałujemy podjętej decyzji. Przez cały rok nie dostaliśmy żadnej formy wsparcia finansowego, którą nam obiecano. W tej chwili jesteśmy zmuszeni skierować tę sprawę do prawnika. Przykro nam, że uwierzyliśmy w te fałszywe obietnice. Nie dajcie się oszukać tym kłamstwom.

5 / 5 2023-06-02

Firma GreenMAX jest godna uznania za swoją profesjonalizm oraz rzetelność. Przedstawiciel, z którym rozmawiałem, był bardzo fachowy i zawsze odpowiadał na moje pytania, co pomogło mi podjąć właściwą decyzję. Montaż oraz pozostałe zadania zostały wykonane szybko i z najwyższą starannością, a pracownicy dbali o estetykę. Polecam tę firmę z całego serca każdemu, kto potrzebuje profesjonalnego i rzetelnego doradztwa oraz solidnej realizacji prac.

5 / 5 2023-05-30

Polecam firmę, wykonali u mnie montaż pompy ciepła w marcu, czekam na dofinansowanie, nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2023-05-24

Green Max jest firmą, która bardzo mi imponuje. Jej pracownicy są niezwykle pomocni i doskonale wykonują swoje zadania. Montaż kotła został przeprowadzony sprawnie i bez żadnych problemów, a cena za tę usługę była odpowiednia w porównaniu do innych na rynku. Gorąco polecam skorzystanie z usług firmy Green Max.

5 / 5 2023-05-24

Green Max sprawił na mnie bardzo pozytywne wrażenie jako firma. Pracownicy okazali się niezwykle pomocni i wykonywali swoje obowiązki bardzo dobrze. Montaż kotła przebiegł szybko i bez żadnych trudności, a cena była konkurencyjna. Gorąco polecam skorzystanie z usług firmy Green Max.

5 / 5 2023-05-24

Jeśli poszukujesz wydajnego i oszczędnego sposobu na ogrzewanie swojego domu, firma Greenmax jest doskonałym wyborem. Ja osobiście zakupiłam u nich piec na pellet marki Stalmark i jestem bardzo zadowolona z jego działania. Montaż przebiegł bez komplikacji, a piec okazał się być nie tylko wydajny, ale również łatwy w obsłudze. Pracownicy firmy dokładnie mi wyjaśnili wszystko, co związane jest z działaniem pieca. Gorąco polecam produkty i usługi oferowane przez Greenmax każdemu, kto chce efektywnie i skutecznie ogrzać swoje mieszkanie.

5 / 5 2023-05-22

W sklepie Stalmark kupiłem piec wraz z usługą montażu. Piec został dostarczony do mnie w terminie 7 dni. Montaż nowego pieca został przeprowadzony w ciągu jednego dnia. Chciałbym bardzo pochwalić ekipę, która zajmowała się montażem. Byli naprawdę profesjonalni, uprzejmi i przyjemni w kontakcie. Serdecznie polecam Green Max. Włodzimierz i moja rodzina są w pełni zadowoleni.

5 / 5 2023-05-22

Nabyłem kocioł marki Stalmark wraz z usługą montażu. Kocioł został dostarczony do mnie w ciągu 7 dni od zamówienia. Montaż nowego kotła zajął tylko jeden dzień. Chciałbym serdecznie pochwalić ekipę, która zajmowała się montażem. Byli naprawdę profesjonalni, uprzejmi i sympatyczni. Szczerze polecam firmę Green Max. Pozdrawiam, Włodzimierz wraz z rodziną.

5 / 5 2023-05-22

Zdecydowaliśmy się na skorzystanie z usług Green Max na podstawie polecenia naszego znajomego, który miał z nimi dobre doświadczenia. Doradca, z którym nawiązaliśmy kontakt, okazał się bardzo kompetentny, a nasz mąż potwierdził jego fachowość. Montaż został wykonany solidnie i bezproblemowo, a usługa serwisowa działa bardzo sprawnie. Mimo to, wolelibyśmy, aby była to wizyta osobista. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Green Max i polecamy je każdemu.

5 / 5 2023-05-21

Firma Greenmax to doskonały wybór, jeśli chodzi o montaż paneli słonecznych i magazynów energii. Osobiście miałam przyjemność skorzystać z ich usług kilka razy i za każdym razem byłam bardzo zadowolona z ostatecznego rezultatu. Pracownicy są niezwykle profesjonalni i oferują innowacyjne rozwiązania, zadając sobie trud dbania o każdy szczegół.

5 / 5 2023-05-21

Miałam okazję współpracować z różnymi firmami oferującymi panele fotowoltaiczne, ale firma Green Max przewyższa wszystkich innych dostawców. Ich profesjonalna obsługa od samego początku inwestycji jest niezrównana. Mają szeroką ofertę i pomagają w załatwianiu formalności, szczególnie jeśli chodzi o otrzymanie dofinansowania. Termin montażu był prawidłowy, choć wiem, że inne firmy proponowały szybsze, ale czy były równie dobre? Mam wątpliwości. Szczerze polecam.

5 / 5 2023-05-21

W związku z uszkodzeniem starego pieca, konieczna była jego wymiana. Przedsiębiorstwo Greenmax zaproponowało natychmiastowy i sprawny montaż nowego modelu, co stanowiło dla mnie kluczową kwestię. Wprawdzie początkowo miałem pewne obawy, jednak firma wykazała się profesjonalizmem i wykonała swoje zadanie szybko. W ciągu 4 dni roboczych dotarła przesyłka z piecem, a po kolejnych 2 dniach pojawiła się ekipa montująca. Ich praca została wykonana sprawnie i bezzwłocznie zaczęliśmy korzystać z nowego urządzenia. Nowy model wykazuje znacznie lepsze właściwości niż poprzedni, między innymi automatycznym rozpalaniem i wyjątkowo wygodnym dosypywaniem pelletu tylko raz w tygodniu. Jednoznacznie polecam tę firmę.

5 / 5 2023-05-19

Odradzam oszusci . Naciagaja . Brak kompetencji.

5 / 5 2023-05-17

Jeżeli poszukujesz rzetelnej i kompetentnej firmy, to gorąco polecam tę konkretną. Osobiście jestem bardzo zadowolony z obsługi, która była szybka i fachowa, a także z dobrze zrównoważonego stosunku jakości produktów oraz montażu do ceny. Serdecznie zachęcam do skorzystania z jej usług.

5 / 5 2023-05-17

Jeżeli poszukujesz rzetelnej i kompetentnej firmy, to gorąco polecam właśnie tę. Jestem bardzo zadowolony z usług, które były szybkie i profesjonalne, a także zbalansowanego stosunku jakości produktów i montażu do ceny. Serdecznie rekomenduję.

5 / 5 2023-05-15

GreenMAX firma z powodzeniem zainstalowała piec na pellet zgodnie z moimi oczekiwaniami. Pracownicy okazali się wyjątkowo kompetentni i sympatyczni, a ich wsparcie i rady były nieocenione. Serdecznie polecam ich usługi każdemu, kto poszukuje pieca na pellet o wysokiej jakości.

5 / 5 2023-05-15

Firma GreenMAX zrealizowała instalację pieca na pellet tak, jak tego oczekiwałem. Pracownicy byli fachowi i przyjazni, a ich rady były bardzo wartościowe. Gorąco polecam ich usługi każdej osobie, która poszukuje wysokiej jakości kotła na pellet.

5 / 5 2023-05-12

Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Greenmax. Moje zamówienie zostało szybko i skutecznie zrealizowane. Montaż nowego kotła odbył się błyskawicznie, jednocześnie stary kocioł został profesjonalnie usunięty. Skutkiem tego kotłownia wygląda teraz jak nowa. Montażyści, którzy wykonali pracę, byli bardzo kompetentni i pracowali na najwyższym poziomie. Gorąco polecam usługi Greenmax wszystkim. - Henryk

5 / 5 2023-05-12

Jestem niezwykle zadowolony z usług firmy Greenmax. Moje zamówienie zostało szybko i sprawnie zrealizowane. Montaż kotła odbył się w niesamowicie szybkim tempie, a stary kocioł został precyzyjnie usunięty. Moja kotłownia wygląda teraz jak nowa. Montażyści pracowali na najwyższym poziomie, co bardzo sobie cenę. Gorąco polecam firmę Greenmax wszystkim potrzebującym profesjonalnych usług. Henryk

5 / 5 2023-05-10

Firma, która zamontowała mi pompę ciepła, była bardzo pomocna i przyjazna. Od samego początku doradzali mi, odpowiadali na pytania i pomogli wybrać najlepszą pompę do potrzeb mojego domu. Montaż przebiegł sprawnie, a teraz mam ciepły dom bez wysokich rachunków za ogrzewanie. Szczerze polecam tę firmę każdemu, kto szuka dobrej pompy ciepła.

5 / 5 2023-05-08

Montaż przebiegł sprawnie, bez żadnych problemów. Z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę innym.

5 / 5 2023-05-04

Nabyłem kocioł na pellet od producenta Stalmark o mocy 35 kW oraz jestem usatysfakcjonowany z mojego zakupu. Urządzenie okazuje się zupełnie praktyczne w obrębie użytkowania oraz działa bez jakichkolwiek awarii. Jest to piec bardzo efektywny, posiadający szereg praktycznych funkcji oraz sprawiający, że codzienne użytkowanie staje się wygodne. W dodatku, wzbogaciłem moją instalację o zbiornik buforowy o pojemności 1500 litrów. Jesteśmy niezwykle usatysfakcjonowani z tego ogółu produktów, które gorąco polecamy każdej osobie szukającej wysoce funkcjonalnego, jak również wytrzymałego kotła na pellet.

5 / 5 2023-05-04

Zakupiłem zbiornik buforowy o pojemności 800l. Jest łatwy w użyciu i bardzo wydajny, a dostęp do gorącej wody jest szybki i bezproblemowy.

5 / 5 2023-05-03

Pompa śmiga, słoneczko prąd produkuje, piwko się chłodzi, *** robota Panowie.

5 / 5 2023-05-02

Moja opinia o Green Max po 4 miesiącach od podpisania umowy jest pozytywna. Handlowiec, Pan Marcin, był bardzo miły i pomocny. Kontakt z biurem nie był łatwy, ale wszystko zostało załatwione profesjonalnie. Nowy kocioł i kotłownia zostały wykonane bardzo dobrze, a monterzy okazali się kompetentni i skuteczni. Otrzymana dotacja była satysfakcjonująca i jestem bardzo zadowolona z efektów. Gorąco polecam tę firmę innym. Pozdrawiam.

5 / 5 2023-05-01

Firma Green Max wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Personel obsługi był szybki i uprzejmy, a cały proces instalacji przebiegł sprawnie i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Kocioł został solidnie zamontowany, a cena usługi była konkurencyjna. Zdecydowanie polecam korzystanie z usług firmy Green Max.

5 / 5 2023-05-01

Green max zainstalował u nas pompę ciepła, co zajęło dwa dni. Obecnie działa bez żadnych problemów. Do całej inwestycji dołożyliśmy 9400 złotych po otrzymaniu dofinansowania. Kotłownia została przerobiona, a pompa ciepła działa rewelacyjnie. Jesteśmy również zadowoleni z otrzymanego wsparcia finansowego. Piszę to trzy miesiące po zainstalowaniu urządzenia. Zdecydowanie polecam współpracę z Green max innymi osobom.

5 / 5 2023-05-01

Ja miałem to samo co Adam, ale otrzymałem nieco mniejsze dofinansowanie i cały proces trwał dwa miesiące zanim pieniądze zostały przelane na moje konto. Jednak otrzymałem dokładnie tyle, ile było zadeklarowane w umowie. Montaż był wykonany profesjonalnie i bardzo dokładnie, a na końcu został sporządzony protokół, który określał miejsce oraz sposób, w jaki został wykonany. Całość była bardzo dobrze wykonana i wykonywana w przyjemnej atmosferze.

5 / 5 2023-04-30

Jeżeli zależy ci na otrzymaniu usługi najwyższej jakości, z pełnym profesjonalizmem, polecam ten konkretny biznes. Jestem w pełni zadowolony zarówno z jakości wyprodukowanych rzeczy, jak i z ich montażu w stosunku do ceny. Dodatkowym atutem jest uczciwe i fachowe podejście personelu obsługującego. Z całego serca polecam!

5 / 5 2023-04-30

Polecam, super firma.

5 / 5 2023-04-30

Ja jestem bardzo zadowolony z doradstwa, oraz montażu kotła. Wszystko działa poprawnie, ekipa monterska pełen szacun. Polecam 100% Greenmax. Andrzej

1 / 5 2023-04-30

Wszystkich, którzy podejrzewają ta firmę o oszustwo zapraszamy do grupy na fb, OSZUKANI PRZEZ FIRMY

5 / 5 2023-04-29

Tekst mówi o tym, że tłumaczenie oferowane przez daną firmę jest bardzo niskiej jakości. Firma straszy ludzi, którzy publikują prawdziwe opinie na temat jej działalności i w ten sposób łamie prawo do wolności słowa i wyrażania własnego zdania. Pracownicy tej firmy również nie są wolni w wyrażaniu swoich opinii. Firma nie jest dobrze pozycjonowana w wyszukiwarkach i nie umożliwia komentowania na swoich profilach na Facebooku i YouTube. Istnieje podejrzenie, że firma miała problemy z wyliczeniem dofinansowania i oszukała wiele osób, co może doprowadzić do zbiorowego pozewu.

5 / 5 2023-04-28

Zdecydowałam się wymienić swój stary piec na nowoczesny, ekologiczny model, który działa samowystarczalnie i bardzo mnie to cieszy. Ten nowy piec jest nie tylko przyjazny dla środowiska, ale także pozwala mi zmniejszyć koszty ogrzewania mojego domu. Szczególnie jestem zadowolona z tego, że mam dwupiętrowy dom i potrzebuję dużo ciepła, aby ogrzać wszystkie powierzchnie. Polecam go każdemu, kto chce oszczędzać energię i pieniądze.

5 / 5 2023-04-28

Miałem bardzo dobre wrażenia po współpracy z firmą Greenmax. Ich pracownicy byli bardzo fachowi i dobrze znali się na tematach związanych z instalacją paneli fotowoltaicznych i pompami ciepła. Pan Adam z Gdańska był bardzo uprzejmy i udzielił mi wyczerpujących odpowiedzi na moje pytania. Montaż przebiegł sprawnie i bez żadnych problemów. Polecam tę firmę innym z czystym sumieniem.

1 / 5 2023-04-27

Proszę uważać na oszustów i mało wiarygodną firmę. Niejedna osoba już padła ofiarą ich oszustw, co skutkuje zbiorowymi pozwami. Dodatkowo, opinie tutaj są często dodawane przez pracowników, aby dezorientować innych i przedstawić swoją firmę w pozytywnym świetle.

5 / 5 2023-04-27

Ostrzegam przed oszustami, którzy prowadzą mało wiarygodną firmę. Nie tylko jednej osobie udało się ich oszukać, ponieważ ludzie składają przeciwko nim zbiorowe pozwy. Dodatkowo, opinie zamieszczane tutaj są tworzone przez samych pracowników, mające na celu wprowadzenie dezorientacji i przedstawienie firmy w jak najlepszym świetle.

1 / 5 2023-04-27

Proszę być czujnym wobec oszustów oraz mało rzetelnej firmy. Istnieje wiele przypadków, w których oszukali już niejedną osobę, co skutkuje zbiorowymi pozewami przeciwko nim. Dodatkowo, opinie tutaj często są publikowane przez pracowników tej firmy w celu wprowadzenia dezorientacji i przedstawienia firmy w lepszym świetle.

5 / 5 2023-04-27

Należy być ostrożnym wobec oszustów oraz mało uczciwej firmy, które oszukują wielu ludzi. Właśnie dlatego kilka osób zbiera się, aby złożyć zbiorowy pozew przeciwko nim. Dodatkowo, opinie na tej stronie są publikowane przez pracowników firmy w celu wprowadzenia dezinformacji i przedstawienia jej w korzystnym świetle.

5 / 5 2023-04-27

Pan Bartosz Sobań jest najbardziej nieuczciwy pracownik tej firmy, który obiecuje wszystko, co chcemy usłyszeć, tylko po to, aby sprzedać swoje produkty. Niestety, na końcu okazuje się, że jego obietnice nie mają zastosowania w praktyce. Pan Bartosz unika kontaktu z ludźmi i pozostawia ich samych sobie, zmuszając ich do radzenia sobie samodzielnie.

5 / 5 2023-04-27

Pan Bartosz Sobań to osoba w tej firmie, która jest nieuczciwa i skłonna mówić to, czego chcemy usłyszeć, tylko po to, aby sprzedać swoje produkty. Jednak na koniec okazuje się, że to wszystko nie ma zastosowania w praktyce, a Pan Bartosz unika kontaktu z ludźmi, którzy muszą radzić sobie sami.

1 / 5 2023-04-27

Pan Bartosz Sobań to największe oszustwo w tej firmie, który wygłasza tylko to, co chcecie usłyszeć, żeby sprzedać swoje produkty. Jednak na koniec okazuje się, że wszystko, co obiecywał, nie ma żadnego przełożenia na praktykę. Pan Bartosz unika kontaktu z ludźmi i zostawia ich samych sobie, aby sobie poradzili.

1 / 5 2023-04-27

Pan Bartosz Sobań jest osobą, która w rzeczywistości jest największym oszustem w tej firmie. Jego jedynym celem jest powiedzenie wszystkiego, czego chcecie usłyszeć, aby sprzedać swoje produkty. Niestety, na koniec okazuje się, że nic z tego nie ma praktycznego odzwierciedlenia. Pan Bartosz całkowicie unika kontaktu z ludźmi i zostawia ich samych sobie.

5 / 5 2023-04-27

Od wielu lat współpracuję z firmą GreenMAX i za każdym razem jestem w pełni zadowolony z ich usług. Ostatnio postanowiłem zakupić zbiornik buforowy z grzałką i jestem naprawdę usatysfakcjonowany z tego rozwiązania. Dzięki temu, że mam panele fotowoltaiczne, w lecie nie muszę już korzystać z pieca do podgrzewania wody, ponieważ energia elektryczna jest dostarczana przez fotowoltaikę, a zbiornik buforowy skutecznie podgrzewa wodę użytkową.

5 / 5 2023-04-27

Zdecydowanie rekomenduję Greenmax za ich profesjonalną obsługę podczas montażu paneli słonecznych u mnie. Cały proces odbył się zgodnie z wyznaczonym harmonogramem, a panele są wyjątkowo efektywne. Ponadto, dzięki temu, że są zamontowane w taki sposób, że nie wymagają odsnieżania zimą, oznacza to oszczędność zarówno czasu, jak i pieniędzy. Zdecydowanie polecam tę firmę każdemu, kto myśli o zainwestowaniu w fotowoltaikę.

5 / 5 2023-04-27

Firma jest oszustwem na rynku. Po ponad roku od montażu, nie otrzymujemy obiecanych dofinansowań po trzech miesiącach. Kocioł, który został przesłany, był zły, a instalacja była fatalnie wykonana. Montażyści zniknęli bez pożegnania. To był nasz najgorszy wybór życiowy, a teraz przygotowujemy się do pozwu zbiorowego. Jeśli firma nie zareaguje, będziemy zmuszeni ujawnić ich działania publicznie. Nie ufaj przedstawicielom tej firmy, ponieważ przepłaciliśmy za montaż o 100%. Oferta, która wydawała się świetna, była kłamstwem.

1 / 5 2023-04-27

Firma jest nieuczciwym podmiotem, który działa na rynku. Od momentu montażu kotła minęło już prawie rok, a obiecane dofinansowanie nie zostało jeszcze wypłacone. Na dodatek, firma przysłała uszkodzony kocioł, a podczas montażu zostawiła ogromną dziurę w wejściu do kotłowni. Montażyści zniknęli znikąd, nie żegnając się. Dokonaliśmy złego wyboru, a firma nie dotrzymała swoich obietnic. Kocioł został zamontowany po upływie umownego terminu. W związku z tym, ludzie rozważają zbiorowy pozew przeciwko firmie. Dajemy jej jeszcze miesiąc na wypłatę dofinansowania, w przeciwnym wypadku nagłośnimy tę sprawę w mediach. Nie warto słuchać obietnic przedstawicieli firmy, ponieważ zostaliśmy zmuszeni do przepłacenia o 100% za montaż kotła. Oferta, która wydawała się świetna, okazała się kompletnie fałszywa.

5 / 5 2023-04-27

Firma jest uważana za największego oszusta na rynku. Po roku od instalacji, obiecane dofinansowanie nie zostało wypłacone. Kocioł został wysłany wadliwy, a montaż był fatalny i skończył się zniknięciem monterów. To był nasz najgorszy wybór w życiu, a umowa na montaż była już dobiegnięta końca przed montażem. Ludzie planują składanie pozewu zbiorowego przeciwko firmie, a jeśli przedsiębiorstwo nie złoży rekompensaty, sprawa zostanie nagłośniona w mediach. Przedstawiciele firmy opowiadają bzdury, a my przepłaciliśmy o 100% za montaż, czując się pod dużą presją. Oferta wydawała się świetna, ale nic z tego nie wyszło.

5 / 5 2023-04-27

GreenMAX informuje, że zauważyli negatywne komentarze o swojej firmie w Internecie, jednak zapewnia, że zawsze stawiają na jakość usług i uwzględniają potrzeby klientów. Firma jest długoletnim doświadczonym graczem na rynku, z pozytywnymi opiniami klientów i otwartością na sugestie klientów. Firma docenia wszelkie opinie, ale odrzuca negatywne opinie, które podejrzewa o nieuczciwą konkurencję. Każda forma rozpowszechniania fałszywych informacji jest karalna i GreenMAX podejmuje działania prawne wobec takich działań. Firma zachęca do kontaktu, aby rozwiązać problemy i podziękowuje klientom za ich zaangażowanie w rozwój firmy.

5 / 5 2023-04-27

Jestem bardzo zadowolona z usług GreenMAX, bardzo cenie sobie to co dla mnie zrobili. /n Nie mam żadnych zastrzeżeń.

1 / 5 2023-04-27

Jesteśmy świadkami, jak naciągnęli członków naszej rodziny i jakie maja przez nich problemy. Nie wierzcie im

1 / 5 2023-04-27

Nie wywiazuja się z umowy. Naciągają ludzi na duże kredyty wysokoprocentowane i karzą kłamać. Maja zmowę z Bankiem Santander.

5 / 5 2023-04-27

Nie wywiazuja się z umowy. Naciągają ludzi na duże kredyty wysokoprocentowane i karzą kłamać. Maja zmowę z Bankiem Santander.

1 / 5 2023-04-27

Firma to oszuści ! Na wielu stronach pozwalają dodawać tylko pozytywne opinie, nie wierzcie w to zakłamanie. Na fb blokują ludzi, którzy pisz prawdę.

5 / 5 2023-04-26

Jeżeli pragniesz mieć pewność, że Twój system grzewczy został zainstalowany w sposób profesjonalny i przez doświadczonych specjalistów, to gorąco polecam firmę GreenMAX. Osobiście skorzystałam z ich usług podczas montażu pieca opalanego pelletami i jestem niezwykle zadowolona z jego efektywności. Dodatkowo, ekipa montażowa okazała się niezwykle pomocna i kompetentna. Z całego serca polecam tę firmę.

5 / 5 2023-04-26

Okazało się, że wybór firmy GreenMax był dobrym rozwiązaniem podczas zakupu pieca. Chociaż nie byli najszybsi, firma regularnie informowała mnie o postępach. Montaż został wykonany starannie i z dbałością o porządek. Chociaż cena pieca była wyższa, obsługa była bez zarzutu. Dodatkowym atutem tej firmy jest dostępne dofinansowanie. Gorąco polecam GreenMax jako godnego zaufania partnera.

5 / 5 2023-04-26

Aby otrzymać fachowe rady, postanowiłem skorzystać z usług firmy GreenMAX. Konultanci byli niezwykle życzliwi i doradzili mi w sposób umożliwiający podjęcie najlepszej decyzji. Wykonana praca była szybka i dokładna, a pracownicy zadbowali o estetyczny wygląd. Jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam firmę GreenMAX wszystkim.

5 / 5 2023-04-26

Po skorzystaniu z usług firmy Greenmax jestem w pełni usatysfakcjonowany i polecam z czystym sumieniem jej produkty. Przeprowadzona analiza oraz rozmowa z przedstawicielem marki przekonały mnie do wyboru pompy ciepła Heatux, która okazała się idealnym rozwiązaniem. Jestem zaskoczony, że urządzenie posiada moc cieplną wynoszącą 400%, a jednocześnie charakteryzuje się niskim zużyciem energii. Jestem przekonany, że wybór tej marki był trafnym krokiem i mam nadzieję, że spełni ona moje oczekiwania przez długi czas. Zdecydowanie polecam Greenmax każdemu, kto poszukuje nowoczesnego sposobu na ogrzewanie swojego domu.

5 / 5 2023-04-26

Gdy mój stary piec przestał działać, firma Greenmax zaproponowała mi nowy model kotła, który został dostarczony w ciągu 2 dni roboczych. Następnego dnia ekipa montażowa przyjechała i skutecznie wykonała swoją pracę. Jestem bardzo zadowolona z efektów - nowy piec jest znacznie lepszy od poprzedniego, ma automatyczne rozpalenie i dosypywanie pelletu raz w tygodniu. Polecam firmę Greenmax jako profesjonalną i sprawdzoną, a w szczególności Pana Rafała jako konkretnego i uczciwego sprzedawcę.

5 / 5 2023-04-26

Ja polecam, wszystko super zrobili.

5 / 5 2023-04-26

Nic nie kupujcie od tych oszustów. Wszystkie pozytywne opinie piszą sobie sami

5 / 5 2023-04-24

Jestem bardzo zadowolony z usług GreenMax. Zainstalowali u mnie pompę ciepła i już po pół roku zauważyłem znaczne oszczędności na rachunkach za ogrzewanie. Teraz myślę nad zamontowaniem paneli fotowoltaicznych, by jeszcze bardziej obniżyć koszty. Obsługa firmy działa bardzo profesjonalnie i szybko wykonują swoją pracę. Zdecydowanie polecam GreenMax wszystkim, którzy szukają dobrego wykonawcy.

5 / 5 2023-04-24

Zakupiłem ten piec i jestem bardzo zadowolony z jego działania. Montaż przebiegł sprawnie i bez problemów, a jakość wykonania jest bez zarzutu. Piec działa bezawaryjnie od jego instalacji i jest bardzo efektywny, co pozwala na spore oszczędności w kosztach ogrzewania mieszkania. Obsługa jest łatwa i intuicyjna, a specjaliści, którzy go montowali, dokładnie wyjaśnili mi, jak działa i jak go obsługiwać. Z czystym sumieniem polecam ten produkt każdemu, kto szuka ekonomicznego i niezawodnego systemu ogrzewania domu.

5 / 5 2023-04-22

Firma GreenMax to firma, która ma doskonałą komunikację telefoniczną. Pomogą i oszacują projekt według Twoich potrzeb. Jestem niezwykle zadowolony z ich usług i gorąco polecam tę firmę innym. Życzę im dużo zadowolonych klientów, takich jak ja.

5 / 5 2023-04-20

Wydając pieniądze na zbiornik buforowy o pojemności 800l, mogę stwierdzić, że podjąłem właściwą decyzję. Teraz mam szybki dostęp do gorącej wody i mieszkanie jest zawsze ciepłe. Nie marnuję już czasu na rozpalanie i oczekiwanie, a wszystko to dzięki temu urządzeniu. To naprawdę wartościowy produkt, który powinien być w posiadaniu każdego.

5 / 5 2023-04-20

Jestem niezwykle zadowolony z usług świadczonych przez GreenMax. Konsultant, który odwiedził moje mieszkanie, był niezwykle kompetentny i dokładnie wyjaśnił mi wszystkie kwestie dotyczące instalacji pompy ciepła. Montaż przebiegł sprawnie i szybko, a pracownicy odpowiedzialni za to byli bardzo precyzyjni i pilni. Wszystko działa bez zarzutu, dlatego jestem tak zadowolony z wyboru tej firmy.

5 / 5 2023-04-20

Korzystanie z usług przedsiębiorstwa Greenmax okazało się świetnym rozwiązaniem po awarii starego pieca. Nowy model kotła został dostarczony w ciągu dwóch dni roboczych, a ekipa montażowa wykonała swoją pracę sprawnie i szybko. Jestem bardzo usatysfakcjonowana wynikiem, ponieważ nowy piec jest znacznie lepszy od poprzedniego - posiada automatyczne rozpalanie oraz mozliwość dosypywania pelletu raz na tydzień. Gorąco polecam handlowca pana Rafała jako uczciwą i kompetentną osobę oraz firmę Greenmax jako profesjonalnego partnera.

5 / 5 2023-04-20

OSZUŚCI, nie polecam!!!

5 / 5 2023-04-19

Kocioł Green Maxa na pellet, który zainstalowałem dla moich rodziców, działa doskonale. Jest to zaawansowane urządzenie, które wymaga odpowiedniej wiedzy i umiejętności w obsłudze sterownika. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego produktu i gorąco go polecam, zwłaszcza ze względu na profesjonalizm marki Green Maxa.

5 / 5 2023-04-19

Gdy potrzebowałem fachowej instalacji, zdecydowałem się skorzystać z pomocy firmy GreenMAX. Wybrałem ich usługi, ponieważ kompetentni doradcy udzielili mi odpowiedzi na wszystkie moje pytania i przygotowali dla mnie odpowiednie rozwiązanie. Jestem bardzo zadowolony z wykonanej pracy i szczerze polecam firmę GreenMAX wszystkim.

5 / 5 2023-04-19

Jeżeli masz zamiar zainstalować panel słoneczny lub pojemnik buforowy, firma Greenmax jest doskonałym wyborem. Osobiście kilkakrotnie skorzystałem z ich usług i za każdym razem byłem niezwykle zadowolony z rezultatu. Pracownicy są doskonale wykształceni i oferują rzetelne, oryginalne rozwiązania, które gwarantują bezproblemową pracę instalacji.

5 / 5 2023-04-19

Nabyłem piec na pellet STALMARK o potędze 20 kW oraz jestem bardzo zadowolony z podjętej decyzji zakupowej. Urządzenie okazało się być niezwykle wydajne, co zaowocowało mniejszymi rachunkami za ogrzewanie. Ponadto, cechuje się prostą obsługą, dostępnością wielu funkcji oraz bezawaryjnością. W celu dalszej optymalizacji systemu, dołączyłem pojemny zbiornik buforowy. Produkt ten okazał się niezwykle wytrzymały oraz posiada wysoką jakość wykonania. Gorąco polecam go wszystkim ludziom, którzy poszukują efektywnego i wytrzymałego pieca opalanego pelletami.

5 / 5 2023-04-19

Mój znajomy z pracy polecił mi firmę Green Max, ponieważ miał pozytywną opinię o ich usługach, a sam z nich korzystał. Ja również skorzystałem i nie zostałem rozczarowany. Pan Mateusz, specjalista, przeprowadził mnie przez cały proces, począwszy od zaprezentowania oferty, aż po podpisanie umowy i złożenie wniosku o wymianę licznika na dwukierunkowy oraz otrzymanie dofinansowania. Wszystko odbyło się precyzyjnie i na najwyższym poziomie. Chętnie polecam tę firmę.

5 / 5 2023-04-19

Kupiłem ten piec i jestem z niego bardzo zadowolony. Montaż przebiegł szybko i bezproblemowo, a jego jakość jest bardzo dobra. Piec działa bezawaryjnie od momentu jego instalacji i jest bardzo wydajny, co pozwala na znaczne oszczędności w kosztach ogrzewania domu. Fachowcy, którzy go zainstalowali, dokładnie wyjaśnili mi, jak działa i jak go obsługiwać, co pozwala na pełne wykorzystanie jego możliwości. Produkt ten jest godny polecenia każdemu, kto chce znaleźć ekonomiczne i niezawodne rozwiązanie dla swojego domu.

1 / 5 2023-04-18

Po spędzeniu dłuższego okresu czasu w pracy, podjąłem decyzję o odejściu. Początkowo było dobrze, jednak z każdym miesiącem coraz gorzej. Aktualnie zarabiamy tylko 30zł dziennie, mimo że firma obiecuje wiele w swoich ogłoszeniach. Nie otrzymujemy samochodów do użytku własnego, tylko musimy je myć i uzupełniać płyny za własne pieniądze. Nie ma również żadnych premii, wsparcia ani szkoleń, a także nie ma możliwości sprzedaży produktów. Dodatkowo, musimy być pod całodobowym nadzorem GPS i tłumaczyć się z przystanków w lesie na potrzeby fizjologiczne. Nie polecam tej pracy, lepiej zająć się np. zamiataniem ulic. Dodam jeszcze, że firma nie ma zadowolonych klientów, a to, co mówią o sobie na stronach internetowych, to jedynie ustawki.

5 / 5 2023-04-17

Firma GreenMax osadziła piec u mnie, ale cała procedura zajęła dłużej niż przypuszczałem - trzeba było czekać aż 2 miesiące na jego montaż. Chociaż było to trudne do zniesienia, jestem zadowolony z końcowego rezultatu. Gdyby nie dotarli do mnie w końcu, prawdopodobnie nie zdecydowałbym się na zakup.

5 / 5 2023-04-17

Jestem niezwykle zadowolony z usług firmy GreenMAX. Otrzymałem doskonałe wsparcie i poradę dotyczącą wyboru pieca na pellet, a proces instalacji został przeprowadzony sprawnie i z pełnym profesjonalizmem. Obsługa klienta jest niezwykle rzetelna i uczciwa. Gorąco polecam GreenMAX każdemu, kto poszukuje pieca na pellet o wysokiej jakości.

5 / 5 2023-04-17

Dla moich rodziców zakupiłem między innymi kocioł na drewno marki Green Max. Ten nowoczesny produkt wymaga pewnej wiedzy w obsłudze sterownika, ale wszystko działa bez żadnych problemów. Jestem naprawdę zadowolony z tej propozycji i bardzo polecam, zwłaszcza ze względu na profesjonalizm firmy Green Max.

5 / 5 2023-04-17

Decyzja o wyborze Greenmaxa jako wykonawcy instalacji paneli fotowoltaicznych okazała się trafnym wyborem. Firma wykazała się nie tylko wysokim stopniem profesjonalizmu, ale także elastycznością i pełnym zaangażowaniem. Dzięki ich pracy, oszczędności na rachunkach za prąd są naprawdę imponujące, a ja mogę poczuć się lepiej, mając świadomość, że przyczyniam się do ochrony środowiska.

5 / 5 2023-04-16

Firma Greenmax jest bardzo kompetentna w wykonywaniu swoich zadań. Ich zespół montażowy zamontował u mnie nowoczesny piec opalany drewnem, a jego skutki przerosły moje oczekiwania. Ta firma oferuje najlepsze rozwiązanie dostępne na rynku i polecam je każdemu.

5 / 5 2023-04-16

Greenmax jest przedsiębiorstwem, które posiada duże doświadczenie w wykonywaniu swojej pracy. Ich zespół montażowy zamontował w moim domu nowoczesny piec opalany drewnem, a rezultaty przerosły moje oczekiwania. Uważam, że jest to najwyższej jakości rozwiązanie dostępne na rynku i zdecydowanie polecam je każdej osobie.

5 / 5 2023-04-14

Postanowienie zastąpienia starego pieca nowym, autonomicznym modelem okazało się strzałem w dziesiątkę. Wszystko działa idealnie, a ja korzystam z korzyści wynikających z oszczędności energii i pieniędzy. Nowy piec jest szczególnie przydatny w moim trzypiętrowym domu, gdyż muszę ogrzać sporą powierzchnię. Gorąco polecam takie rozwiązanie każdemu, kto chce oszczędzać.

5 / 5 2023-04-14

Zdecydowaliśmy się na skorzystanie z firmy Green Max, która spełniła nasze oczekiwania w pełni. Proces związany z uregulowaniem formalności i papierkowej roboty przy instalacji był bezproblemowy. Usługi zespołu, z którym mieliśmy do czynienia były szybkie i profesjonalne, dzięki czemu nie musieliśmy się martwić o nic. Instalatorzy, którzy przeprowadzali montaż, są prawdziwymi profesjonalistami. Pracowali z precyzją i wysokim poziomem zawodowej wiedzy.

5 / 5 2023-04-13

GreenMAX wykonuje świetną pracę w zakresie wymiany pieca, podłączenia zbiornika oraz usługi montażu. Na początku byliśmy nieco niepewni, biorąc pod uwagę nasze wcześniejsze doświadczenia z innymi firmami. Jednak spotkanie z przedstawicielem handlowym GreenMAX rozwiązało nasze obawy. Po 8 miesiącach od instalacji wszystko działa bez zarzutu i jesteśmy bardzo zadowoleni.

5 / 5 2023-04-13

Moje spotkanie z Greenmax wywarło na mnie bardzo korzystne wrażenie. Pracownicy okazali się nie tylko profesjonalni, ale również posiadali głęboką wiedzę dotyczącą instalacji fotowoltaicznych czy pomp ciepła. Pan Marek z Białegostoku bardzo mi pomógł, a jego odpowiedzi na moje pytania były szczegółowe i wyjaśniające. Montaż przeprowadzony był sprawnie i bezproblemowo. Nie mam wątpliwości w poleceniu tej firmy innym.

5 / 5 2023-04-13

Zbiornik buforowy od GreenMAX to doskonały dodatek do mojego systemu grzewczego. Teraz mam stałą i wydajną dostawę ciepłej wody do mojego domu.

5 / 5 2023-04-11

Mój wybór zainstalowania zbiornika buforowego okazał się jednym z najlepszych. Dzięki systemowi GreenMAX, teraz mam ciągły dostęp do ciepłej wody, wtedy kiedy i ilekroć jej potrzebuję.

Rzetelne opinie o GreenMax

GreenMax

Siedziba
Radom

WWW
https://www.green-max.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 516 503 888

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie