Kategorie: / Usługi

GreenMax Opinie Klientów

4.66/5.00 - ilość ocen: 100
opinie o GreenMax
5 / 5 2022-05-16

Pompa ciepła

Polecam. Zgadzam się z opiniami poniżej. Pompa Ciepla Kołton. Ps. Wykorzystałem program lojalnościowy :)

5 / 5 2022-05-16

Pozytywne opinie nie dziwią

Obsługa na 5 + Specjalista Pan Mateusz posiada ogromną wiedzę odnośnie piecy. Podczas montażu wyszły małe kwiatki ale firma stanęła na wysokości zadania i wszystko zakończyło sie szczęśliwie. Jestem zaskoczony mocno obsługą i panią Kasią z dofinansowań. Wszystko profesjonalnie załatwione. W ciągu 3 tyg była decyzja o dofinansowaniu. Polecam firmę GreenMax

5 / 5 2022-05-13

Polecam

Wszystko ok, Brawo. Otrzymałem Dofinansowanie 90%

5 / 5 2022-05-10

Piec

Zostawili porządek. Piec na drewno działa jak należy. Na plus kontakt z przedstawicielem i panią z działu dofinansowań.

5 / 5 2022-05-06

Brawo Greenmax Szczęśliwa

Brawo Brawo dla Tej firmy. Wszystko zrobili Wzorowo. Dofinansowanie też otrzymaliśmy Gorąco wszystkim polecam.

5 / 5 2022-05-02

Pompa Ciepła

Jesteśmy po montażu, wszystko przebiegło poprawnie. Otrzymaliśmy bardzo duże dofinansowanie.

5 / 5 2022-05-02

Polecam

Organizują 90% dofinansowania. Polecam

4 / 5 2022-04-29

Drewno/pellet

Trochę długo czekałem na dostawę pieca, firma tłumaczy ze to przez sytuację która jest na świecie. Ekipa Monterska przyjechała następnego dnia. Wszystko szybko, czysto, sprawnie. Dofinansowanie zorganizowali mi w 2 tygodnie. Jestem Zadowolony z usług firmy. Polecam Darek Łowicz

5 / 5 2022-04-29

Bardzo Zadowolona

Jesteśmy bardzo zadowoleni z firmy Greenmax. Montaż pompy ciepła w 1 dzień. Mają dział dofinansowań bezpośrednio z czystym powietrzem współpracują. Zorganizowali dofinansowani zgodnie z umową. Polecam

5 / 5 2022-04-23

Ok Zadowolona

Całkiem sprawnie i bezproblemowo. Rzeczywiście załatwiają wszystko od A do Z. Dofinansowanie otrzymałam w po 20 dniach. Poleciłam Sąsiadom Oby więcej takich firm.

5 / 5 2022-04-22

Polecam

Jestem Zadowolony polecam. Dofinansowanie załatwili duże.

5 / 5 2022-04-22

DDD

Wszystko fajnie dobra firma

5 / 5 2022-04-21

Ok Polecam

Wszystko zrobione poprawnie nie ma sie do czego czepiać. Zorganizowali dofinansowanie zgodni z umową. Polecam

5 / 5 2022-04-20

Brawo Polecam ! Pompa Ciepła

Wszystko przebiegło sprawnie i bez problemu, dostaliśmy bardzo duże dofinansowanie. Polecam firmę Greenmax

5 / 5 2022-04-19

Piec polecam

Montaz w jeden dzień. Dofinansowanie 90% polecam

5 / 5 2022-04-14

Wszystko ok

Bardzo zadowolony jestem piec Atmos zagazowujący drewno mam swój las i mam czym palić nawet nie wiedziałem że taka technologia istnieje a tu jeszcze dofinansowanie na to dostałem

5 / 5 2022-04-13

Pompa Ciepła Super

Ekipa przyjechała po kilku dniach od podpisania umowy. Montaż w jeden dzień, wszystko super. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam z całego serca

5 / 5 2022-04-12

Piec na Drewno

Polecam ! Wszystko extra, otrzymałem dofinansowanie. Jestem Zadowolony z montażu i obsługi.

5 / 5 2022-04-11

Polecam Wszystko OK

Jesteśmy Bardzo Zadowoleni Polecam 100% , Dostaliśmy 90% dofinansowania. Super !

5 / 5 2022-04-10

Montaż Pompa Ciepła

Rewelacja ! Wszytsko działa, nie muszę już chodzić do kotłowni, pompa Ciepła to był idealny wybór. Zajęli się dofinansowaniem

5 / 5 2022-04-09

Super Polecam

Wszytsko super. Dostałem 90% dofinansowania. Montaz bez zastrzeżeń! Polecam.

3 / 5 2022-04-09

Przeciętnie

W miarę ok.

5 / 5 2022-04-09

Ok

Handlowiec rzetelny. Wszystko wytłumaczył i krok po kroku pokazał. Zamontowane, działa… i tyle. Oby jak najdłużej.

5 / 5 2022-04-08

Polecam !! Piec na Pellet

Jestem po montażu. Wszytsko poszło zgodnie z planem. Jestem bardzo zadowolony. Otrzymałem dofinansowanie 26.000 zł ???? Poleciłem sąsiadowi też skorzystał i jest zadowolony.

4 / 5 2022-04-07

Pellet

Trochę opóźniona dostawa kotła na drewno, ale rozumiemy to biorąc pod uwagę obecna sytuacje na świecie. W innych firmach i tak zapowiadali dwukrotnie dłuższe terminy. Montaż sprawny, ekipa zostawiła porządek wiec jesteśmy zadowoleni. Pozdrawiamy Pana Łukasza.

4 / 5 2022-04-06

K

Nawet ok nie skorzystałem bo nie dostałem dofinansowania a szkoda :-(

5 / 5 2022-04-05

Polecam Firme

Jestem bardzo zadowolony, dostałem bardzo duże dofinansowanie. Montaz w przeciągu 10 dni. Wszystko działa Polecam

5 / 5 2022-04-05

Kocioł na drewno

Uznanie dla firmy za obsługę i szybkie załatwienie dofinansowania

5 / 5 2022-04-04

Piec

Pan Rafał wszystko jasno przedstawił na spotkaniu. Zdecydowałem się na wymianę z dofinansowaniem i było warto.

5 / 5 2022-04-04

Piec pellet

Kompleksowa obsługa i nawet sprawny montaż.

5 / 5 2022-04-04

Pompa Ciepła

Wszystko ok Polecam !

5 / 5 2022-04-04

Piec

Długo się z żoną zastanawialiśmy ale koniec końców zmieniliśmy piec przez greenmax, jesteśmy bardzo zadowoleni pomogli szybko załatwić wszystkie formalności na montaż też nie czekaliśmy długo. Polecam :)

5 / 5 2022-04-01

Piec na Pellet

Widząc te opinie, potwierdziło sie że dobrze zdecydowaliśmy z Żoną. Zakup trochę na szybko ale, Jesteśmy po montażu, wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Dział dofinansowań firmy greenmax zorganizował dofinansowanie zgodne z umową. Polecam Mikołaj z Kielc

5 / 5 2022-04-01

Piec

Zdecydowanie polecam, po długiej rozmowie ze specjalistą zdecydowaliśmy się na piec, wszystko jest tak jak mieliśmy mówione, łącznie z dofinansowaniem

5 / 5 2022-04-01

Pompa ciepła

Wszystko elegancko zrobione. Zorganizowali 28 tys dofinansowania. Polecam w 100%

5 / 5 2022-03-31

Pełna obsługa

Zdecydowałem się na wymianę pieca przez tą firmę, wybór padł na piec zgazowujący drewno. Zaskoczyło mnie pozytywnie, że wszystkim zajęła się firma począwszy od pomiarów, przez dofinansowanie, a na montażu kończąc. Polecam.

5 / 5 2022-03-31

To nie Krzak to Solidna firma

Na początku jak umówiono mnie ze specjalistą to miałem wątpliwości ale jak dostałem nowy piec na który mam 90 proc dofinansowania a na dodatek stały kontakt z panem Łukaszem specjalistą to jestem zadowolony

5 / 5 2022-03-31

Poleam

Wszystko przebiegło sprawnie zamontowany piec działa bardzo dobrze, polecam :)

5 / 5 2022-03-31

Pompa

Wszystko super, szybko i dokładnie, w domu ciepło prawie za darmo

5 / 5 2022-03-31

Piec

Wszytsko Super. Otrzymaliśmy Dofinansowanie, montaż też Ok. Dziękujemy

5 / 5 2022-03-28

Oszuści

Złodzieje oszuści kłamcy zero kontaktu po podpisaniu umowy tylko wyciąganie kasy nagram niedługo opinie na YouTube

5 / 5 2022-03-27

Piec na Pellet

Jestem bardzo zadowolona z montażu. Przyjechała ekipa w 1 dzien załatwili sprawę. Jestem w szoku bo po 3 tychodniach otrzymałam 26.000 zł zwrotu z programu Czyste Powietrze. Polecam, załatwili wszystko kompleksowo

5 / 5 2022-03-22

Piec na Drewno

Na początku się wahaliśmy z Żoną. Ale rzeczywiście płaci się za jakość i bezobsługowość. Fajnie wszystko zamonotwane, działa poprawnie. Po montażu skontaktowała się Pani z firmy greenmax i załatwiła kompleksowo dofinansowanie. jestem w szoku bo po 2 tygodniach otrzymaliśmy zwrot z dofinansowania. Szczerze Polecam

5 / 5 2022-03-19

Piec na pellet

Witam Piec zamontowany wzorowo, dofinansowanie dostaliśmy po 3 tygodniach. Poleciłem sąsiadom

5 / 5 2022-03-19

Greenmax to dobry wybór!

POLECAM ZAKUP I MONTAŻ POMPY CIEPŁA Wzorowy kontakt i świetne ceny

5 / 5 2022-03-18

Drewno

Miałem montaż pieca na drewno 5 klasy. Załatwili dofinansowanie 90%. Nie wierzyłem że to załatwią ale spisali się na 5+. Montaz i obsługa wszystko poprawnie. Oczywiście było kilka chwil nerwowych ale to jął zawsze przy takich inwestycjach. Polecam firmę

4 / 5 2022-03-16

Polecam Firmę GreenMax

Zalety współpracy: - Szybka dostawa - Sprawny montaż (wyrobili się w jeden dzień) - Organizacja dofinansowania (w 2 tyg miałem już informację o przyznanej dotacji) Wady: - Infolinia bywa zatkana, raz próbowałem się dodzwonić i nie szło ale oddzwonili - Dostawca zadzwonił niecałą godzinę przed dostawą i musiałem wracać z pracy Mankamenty małe są ale koniec końców jestem zadowolony. Piec działa jak trzeba i zgodnie z ustaleniami

5 / 5 2022-03-14

Świetne wykonanie pieca i nienaganna obsługa

Umowę podpisałem po wizycie specjalisty. Pomierzył, posprawdzał i dobrał urządzenie. Sprawa nie była prosta ze względu na małą kotłownie. Piec przyszedł po +/- tygodniu a ekipa 2-3 dni od podpisania umowy. Montaż przebiegł sprawnie a panowie zostawili po sobie porządek. Nie mam zastrzeżeń co do pracy firmy greenmax. Nawet wniosek o czyste powietrze został już złożony. Teraz tylko czekać na dofinansowanie. Z czystym sumieniem polecam współpracę

5 / 5 2022-03-13

Piec

Wszystko ok. Dostałem dofinansowanie

5 / 5 2022-03-13

Pompa ciepła

Temat Pompy Ciepła załatwili szybko i sprawnie. Montaż bez zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2022-03-12

Pellkompakt

Szybko i sprawnie. Fajna sprawa z finansowaniem na raty.

5 / 5 2022-03-10

.

Jako że niezbyt znałam się w temacie, Pan który przyszedł bardzo dobrze mi wytłumaczył, z efektu końcowego i montażu jestem zadowolona mogę śmiało polecić firmę, w sprawach zmiany ogrzewania w domu.

5 / 5 2022-03-10

Moja opinia

Wszystko przebiegło sprawnie zamontowany piec działa bardzo dobrze. Polecam

5 / 5 2022-03-09

Wszystko przebiegło na 5+ Załatwili formalności z Czystym Powietrzem, dostałem 90% dofinansowania. Więc jak dla mnie firma warta Polecenia. Tomek Kwiecień Kielce

5 / 5 2022-03-08

Montaż w trzecim tygodniu od podpisania umowy a ekipa Ok.

5 / 5 2022-03-08

Wszystko ok. Montaż w jeden dzień, wszystko poprawnie ekipa zrobiła. Dofinansowanie dostaliśmy w przeciągu 3 tygodni. Dałem kontakt sąsiadowi też ma skorzystać.

5 / 5 2022-03-08

Panowie sprawnie zamontowali piec. Działa, grzeje a Pan Rafał bardzo sprawnie pomógł załatwić wszystkie formalności

5 / 5 2022-03-08

Firma Zamontowała u nas piec wraz z buforem, Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Piec działa jak należy. Otrzymaliśmy dofinansowanie, Pani Kasia z działu dofinansowań załatwiła temat kompleksowo. Polecam Honorata

1 / 5 2022-03-05

Ta firma to jakiś żart, handlowiec oszukał nas co do wielkości dofinansowania, montaż wyjmij-włóż po kosztach… ekipa rozkładała ręce. Ja sam rozkładam ręce, brak kontaktu z biurem, nikt niczym się nie interesuje!!! NIE POLECAM !!!!

5 / 5 2022-03-04

Zamontowana Pompa Ciepła pracowała bez problemu cały sezon. Aktualnie otrzymaliśmy rachunki za prąd. Biorąc pod uwagę podwyżki to wyszło finansowo nawet lepiej niż zakładaliśmy. Montaż urządzenia i współpraca z firmą bez większych zarzutów. Wniosek o dofinansowanie został złożony przez firmę. Teraz zostało tylko czekać na zwrot. Serdecznie polecam, jestem zadowolony ze współpracy.

1 / 5 2022-03-01

Ta firma i jej obsługa posprzedażowa to jakaś kpina. Ciągłe zbywanie klienta, podpisałem umowę z bardzo rzetelnym handlowcem, który jak się po czasie okazało sam zrezygnował z pracy w takim cyrku, bo miał dość ciągłych niepowodzeń tej firmy i traktowania swoich klientów. Zamówiony piec sam z siebie jest w porządku natomiast jego montaż na zasadzie wyjmij i włóż nowy oby działał nie spełnia podstawowych zasad bezpieczeństwa. Jednym słowem: piękna bańka mydlana pękła tak szybko jak podpisałem umowe z firmą GreenMax, tam nikt nie wie co się dzieje. NIEPOLECAM

5 / 5 2022-02-28

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Handlowiec zaoferował mi piec znacznie tańszy niż konkurencja. Kupiłem

1 / 5 2022-02-11

Nie polecam .Firma dba o klienta do podpisania umowy i przelania pieniędzy a później radź sobie sam .Przedstawiciel ma cię w d.......nawet telefonów nie odbiera!Usterka?Radź sobie sam....

1 / 5 2022-02-08

Złodzieje,oszuści i naciągacze te trzy słowa odzwierciedlają cała firmę nic dodać nic ująć!!!

1 / 5 2022-02-07

Nie polecam ,zatrudniają podwykonawców, brak kontaktu po przelaniu pieniędzy!Klient pozostaje sam z problemami, zero konkretnych wyjaśnień!Przedstawiciele obiecują złożenie wniosku o dotację ,po wypełnieniu przez nich okazuje się że wniosek w ogóle nie został złożony.Pani od przelewów ciągle jest na urlopie.Infolinia nie potrafi nic wyjaśnić!!

5 / 5 2022-02-05

Nie polecam piec wstawiony z opóźnieniem oraz piec nie ustawiony jak należy przez co pali dużo opału

5 / 5 2022-01-24

polecam firmę

5 / 5 2022-01-17

Zamontowałem zestaw fotowoltaika (huawei+hyundai) oraz pompę ciepła split (dimplex 14kW) montaż zakończony na początku grudnia. Pompa uruchomiona od razu i od razu miała możliwość się sprawdzić. Fotowoltaika podłączona do sieci została kilka dni temu. Zestaw działa świetnie. Pompa pracuje zupełnie bez obsługowo. Fotowoltaika zapewnia praktycznie bez kosztowe działanie pompy a przy dzisiejszych cenach prądu i podwyżkach gazu to zdecydowanie najlepsze rozwiązanie. Na montażach ja się nie znam ale pompa została odebrana przez serwis i nie mieli żadnych zastrzeżeń. Planuję sprawdzenie pompy na wiosnę aby po sezonie grzewczym sprawdzić czy wszystko jest ok. Greenmax nie był najtańszą z ofert które byly na stole ale kontakt z przedstawicielem oraz jego wiedza przekonały mnie że warto zainwestować te parę groszy więcej. Polecam firmę greenmax

5 / 5 2022-01-13

Kupiłem piec na pellet od greenmax. Dostarczyli tak jak się umawialiśmy. Mam zaufanie do tej firmy i polecam piece

5 / 5 2022-01-12

Miła obsługa :) polecam

5 / 5 2022-01-10

Montaż pieca zgodnie z ustaleniami przebiegł bardzo szybko i sprawnie. Zdecydowałem się na nowy model kotła ze względu na awarię starego dlatego zależało mi na montażu. Nie ukrywam, że miałem wątpliwości na początku ale firma wywiązała się wzorowo z powierzonego zadania. Piec dotarł w około 4 dni robocze a po koljnych 2 pojawiła się ekipa do połączenia. Zrobili swoją robotę posprzątali i w ciągu kilku godzin nowy piec już działał. Co do samego urządzenia to nie mogę narzekać. W porównaniu do starego to niebo a ziemia. Automatyczne rozpalanie i dosypywanie pelletu raz w tygodniu to coś czego w zwykłym kotle nie miałem. Firma Greenmax to rozsądne rozwiązanie nawet w trudnych okolicznościach. Polecam handlowca pana Rafała. Konkretny gość, bez owijania w bawełnę mówi jak jest.

5 / 5 2022-01-06

Witam Wszystkich czytających ten tekst! Pragnę osoby które chcą montować panele u siebie żeby nie robiły tego po przez firmę Green Max bo jest to tylko łapanie klientów i nikomu nie zależy czy instalacją będzie działać. Wystarczy podpisać umowę jak firma wie że już ma zysk zapewniony to ma w nosie czy to będzie działać czy nie. Montaż wykonuje pod wykonawca z Białorusi który przyjechał na miejsce nie mając żadnej wiedzy gdzie to robi jaki system uchwytów jest do danego miejsca przeznaczony. Nie posiada żadnych części zapasowych do montażu w razie potrzeby ,jest to też dla nich niespodzianka gdzie jada i gdzie będą montować panele bo żadne plany instalacji nie są wykonywane przez Pana co spisuje umowę. Pan ten pierwszego kontaktu obiecał ze przyjedzie technik ustalić gdzie i jak montaż będzie robiony, nikt nie przyjechał. Pan pierwszego kontaktu mierzył rozstaw krokwi żeby przykręcić panele a przykręciła ekipa do blachy ,gdzie w momencie dużego wiatru grozi to zerwaniem pokrycia z dachu. Panele są pod kontem 7 stopni pochylone tylko i teraz śnieg zalega na nich,prądu nie produkują. Firma po zgłoszeniu telefonicznym nie myśli nic zrobić bo nikt nie kontaktuję się ze mną żeby te usterki usunąć. Protokół odbioru z uwagami moimi nie został dołączony do uzyskania zmiany licznika w elektrowni żeby nie było problemu z elektrownią. Jeżeli ktoś chce więcej informacji o nie rzetelności tej firmy proszę pisać na adres [email protected] Jeżeli chcecie mieć pożytek z paneli to nie z montażem robionym przez Green Max

5 / 5 2022-01-05

Konkretny i solidny montaż pompy ciepła. Nie było łatwo gdyż musieliśmy przenieść nowy zbiornik CWU do innego pomieszczenia ale ekipa monterska bez problemu załatwiła sprawę. Wywiązali się z ustaleń. W dniu podpisania umowy zostało założone konto w sprawie dotacji a resztę formalności już sami załatwili. Zawsze znajdzie się coś do czego można byłoby się przyczepić ale nie ma co narzekać. Robota wykonana jak należy. Pompa działa bez zarzutu.

5 / 5 2022-01-05

Nie polecam konsultan GREEM MAX Arkadiusz Brzyski który podpisywaław z nami umowę zrobił błędy i zamias pierwszą ratę płacić w marcu o wysokość 130 zł mamy do zapłaty już teraz ponad 500 zł na miesiąc. On powiedziała że sam przelej nam te pieniądze za 3 miesiące ze względu że to jego błąd ale skończyło się tylko na obietnicach teraz nawet nie odbiera telefonów a bana domaga się zapłaty. Dodatkowo piec mał być zamontowany do świąt co oczywiście nie zostało zrobione a sam piec który miał byś na drzewo i pelet bo tak na było mówione okazuje się byś tylko na pelet. Nawet producenci pieca zastanawiają się co taka niekompetentna osoba robi w tej firmie.

1 / 5 2021-12-22

OSZUŚCI !!! Zatrudniają podwykonawców i nie wypłacają im pieniędzy a później brak kontaktu ! Tylko żerują na innych !

5 / 5 2021-12-13

Oszuści i naciągacze dbają o klientów do podpisania umowy. Instalacja tak jak pisał poprzednik byle jak aby po kosztach. Łączą główny kabel prowadzący napięcie chowają w peszel i poszło. Montaż zaczol się po niespełna 2 miesiącach a nie tak jak mówią że 2 dni. Do dzisiaj nie mam dokumentów do elektrowni. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem.

5 / 5 2021-11-16

Pompa Ciepła sprawdza się doskonale. Wreszcie nie muszę bawić się z tym kotłem.

5 / 5 2021-11-13

Witam te opinie to chyba jakiś żart domokrążca to nie ma pojęcia tym co mówi montaż byle jak aby po kosztach , a po podpisaniu umowy i wzięciu kasy to już bd wasz problem u mnie instalacja stojąca na gruncie zmienia kąt nachylenia od byle powiewu wiatru kabel wkopany w ziemię bez zabezpieczenia i jeszcze biały no super fachowcy w super cenie brak słów

5 / 5 2021-10-07

Kocioł działa zgodnie z opisem handlowca. Zamontowali w dwa tygodnie od podpisania umowy. Wreszcie nie trzeba łopatować

5 / 5 2021-09-20

Znakomita obsługa, przystępne ceny no i można skorzystać z programu lojalnościowego. Nie ma na co narzekać.

5 / 5 2021-09-13

polecam

5 / 5 2021-09-08

polecam firme greenmax

5 / 5 2021-09-03

Najlepsze doradztwo na jakie można liczyć Nie polecam wycen online czy przez telefon. Zdecydowanie lepiej jest się spotkać wszystko wspólnie wyliczyć Instalacja fotowoltaiczna z dobrym finansowaniem i odroczeniem płatności Montaż wykonali w jeden dzien jakies 2 tygodnie od podpisania umowy

1 / 5 2021-09-02

Firma dziad umawiają się na spotkanie na konkretną godzinę i nie przychodzą. Nie szanują naszego czasu (czekałem prze całą godzinę, nie powiadomiono mnie o odwołaniu spotkania) Nie polecam Franciszek.

5 / 5 2021-08-31

firma godna zaufania

5 / 5 2021-08-30

Kontakt z firmą jest bardzo przyjemny. Bez problemu udzielają wszystkich informacji. Współpracę oceniam bardzo wysoko.

5 / 5 2021-07-14

Pompa Ciepła zamontowana wzorowo. Udało się nawiązać współpracę w idealnym momencie. Panowie nie mieli dużo przebudowy. Wszystko najwyższej klasy, dofinansowanie załatwiają.

5 / 5 2021-07-08

Polecam bez dwóch zdań!

5 / 5 2021-06-24

Firma GreenMAX to dobry wybór. Mam od nich pompę ciepła i fotowoltaikę. Polecam!

5 / 5 2021-06-20

bardzo polecam firmę, bardzo rzetelna, miła obsługa, szybki montaż, długie gwarancje! :)

5 / 5 2021-06-17

Polecam

5 / 5 2021-06-15

Racjonale rozwiązanie w czasach kiedy na rynku jest mnóstwo firm w tej branży. Fachowa i solidna obsługa! Pewne dofinansowanie i najdłuższe gwarancje!

5 / 5 2021-05-27

Polecam firmę greenmax

5 / 5 2021-05-11

Instalacja 4,3 na Huaweiu i Hyundaiach wykonany perfekcyjnie! Monterzy wyrobili się sprawni i zostawili należyty prządek. Czekam na dofinansowanie Mój Prąd.

5 / 5 2021-04-27

ok

5 / 5 2021-04-27

GreenMax to dobry wybór! Na rynku jest ogromna ilość firm oferująca instalacje fotowoltaiczne o różnym spektrum cenowym. Warto wybrać firmę za którą idą konkretne podzespoły i gwarancja. Foto to inwestycja raz w życiu więc nie warto oszczędzać na sofary i panele sprzed 10 lat ;)

5 / 5 2021-04-19

polecam

5 / 5 2021-03-28

Polecam greenmax! Dobre podzespoły i kompleksowa usluga

5 / 5 2021-02-26

Spotkanie z handlowcem oceniam na bardzo udane. Wszystko świetnie wytłumaczył na spokojnie w domu. U nas fotowoltanika wyszła deko ponad 6 kwp ale po dodaniu 2 paneli wszyło 7 a to dobrze bo mam zamiar zamontoweać klime. Montaż w jeden dzień tak jak mówili przy umowie. Dokumenty wysłane przez firme. Nie ma wątpliwości że firma jest godna polecenia

5 / 5 2020-08-06

Miałem przyjemność zakupić od firmy GreenMax instalację fotowoltaiczną na początku lipca 2020 roku. Sama instalacja nie wielka bo 3,2 kW jednak warto wspomnieć o tym w jaki sposób firma podchodzi do klienta. Wszystkie formalność w związku z odłączeniem instalacji zostały wykonane bez mojego udziału. Licznik wymieniony, instalacja w bardzo prosty sposób usuchomiona - z resztą otrzymałem mini szkolenie od instalatorów. Jeżeli chodzi o czas realizacji to +/- 9 dni od podpisania umowy panele był na dachu. Uzysk z paneli jest dokładnie taki jak było zaplanowane. Polecam firmę GreenMax

Rzetelne opinie o GreenMax

GreenMax

Siedziba
Radom

WWW
www.green-max.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 516 503 888

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie