Kategorie: / Usługi

GreenMax Opinie Klientów

średnia ocen: 4.65
opinie o GreenMax
5 / 5 2023-10-02

Wszystko działa jak należy, jeszcze raz dzieki za dobór i montaż pieca

5 / 5 2023-10-02

Oszczędność i wygoda mogą iść w parze, dzięki za doractwo i sprawną instalacje. Polecę firmę innym

5 / 5 2023-10-02

Pewnie gdyby nie dofinansowanie to bym się nie zdecydował na nowy piec, ale żebym wiedział ile łatwiejsze jest życie kiedy nie trzeba jechać do lasu po drewno, potem je ciąć rąbać itd to zrobiłbym to szybciej. Tonę pelletu wrzucam samemu do piwnicy w 10 minut

5 / 5 2023-10-02

Profesjonaliści w montażu i skuteczni w doradztwie. Jeśli ktoś ma wątpliwości to ze swojej strony polecam dać im szanse. Sprzęt solidny, ludzie rzeczowi.

5 / 5 2023-10-02

Pompa ciepła od greenmax to nie przesadzając, prawdziwa rewolucja w moim domu. Zdecydowanie polecam jeśli męczy kogoś klasyczne ogrzewanie, wygoda nie do opisania.

5 / 5 2023-10-02

Fajne doświadczenie, w końcu firma która chce zrobić coś dobrze a nie tylko naciągnąć na jak największą kwotę. U mnie pompa z buforem, jasne instrukcje co gdzie i jak, porady jak dbać o produkt żeby służył na lata i taka wyczuwalna pewność pracowników co do sprzętu dają mi poczucie że to był bardzo dobry wybór.

5 / 5 2023-10-02

Jestem zaskoczony wydajnością pieca Stalmark, słyszałem różne opinie, że niby nie jest tak kolorowo jak się to opisuje, ale u mnie rachunki spadły a obsługa jest śmiesznie prosta i wygodna. Nie występują u mnie problemy jak u znajomych którzy kupili piece przy pierwszej fali ich popularności. Warto się zdecydować na greenmax, bo jak widać mają jakościowe produkty.

5 / 5 2023-10-02

Szybko załatwione dokumenty, dostawa bufora i profesjonalny montaż. Cały proces zakupu i instalacji przebiegł bez zarzutu.

5 / 5 2023-10-02

Bardzo efektywne i ekologiczne pompy ciepła - rachunki za ogrzewanie znacznie się zmniejszyły, moc jest zdecydowanie wystarczająca. Do tego niemal wszystko dzieje się automatycznie a ja dbam o środowisko! Polecam greenmax

5 / 5 2023-10-02

Doskonała obsługa klienta - zawsze gotowi pomóc i udzielić fachowej i indywidualnej porady dotyczącej wyboru pieca a później jego obsługi. Póki co sprzęt działa bez zarzutu

1 / 5 2023-10-01

Opinii pozytywnych więcej niż samych klientów, bardzo ciekawe, że tyle się ich pojawiło w ciągu kilku dni tuż po kilku wcześniejszych negatywnych opiniach… Ta firma to banda oszustów i złodziei.

5 / 5 2023-09-29

GreenMax zasługuje na pochwałę. Stały kontakt, szybka reakcja na pytania, proponowanie rozwiązań które najbardziej odpowiadały moim warunkom w domu. Piec też wydaje się być sprzętem na wiele wiele lat. Jednym słowem POLECAM!

5 / 5 2023-09-29

Jestem zadowolony. Trochę się ciągneło w kwestii dofinansowania, ale nie było w tym grama winy firmy. Tak czy inaczej warto było poczekać, bo teraz mając pompę ciepła z zbiornikiem 800l patrze zupełnie inaczej na kwestie ogrzewania. Nie musze pilnować gotującego się pieca, nie muszę ciąć rąbać ani układać drewna a wisienką na torcie jest to, że koszty spadły. Zdecydowanie polecam, warto sie przekonać na własnej skórze.

5 / 5 2023-09-29

Nie wiem czy mogliśmy trafić lepiej. Porządny sprzęt i fajni ludzie

5 / 5 2023-09-29

Poczytałem o dofinansowaniu i namówiłem rodziców na wymianę pieca z tradycyjnego na taki opalany pelletem. Polecam każdemu kto ceni sobie spokój i wygodę. Obsługa też super

5 / 5 2023-09-29

Znają się na swojej robocie. Montaż zbiornika buforowego przebiegł z ostrożnością i mistrzowską precyzją

5 / 5 2023-09-28

Nie wiem skąd się biorą te pojedyncze negatywne komentarze, u nas był montaż tydzień temu i wszystko dobrze

3 / 5 2023-09-28

Oszuści i krętacze. Nic od nich nie kupujcie

5 / 5 2023-09-28

Namawiałem ojca na wymianę pieca - dla wygody i oszczędności. Wybraliśmy z przedstawicielem Stalmark 25kW i taki też został zamontowany. I co? Ojciec teraz nie wyobraża sobie funkcjonowania na co dzień bez niego. W porównaniu z ogrzewaniem tylko drewnem jest niemal bezobsługowy. Zobaczymy jeszcze jak w zimę, ale jestem dobrej myśli.

5 / 5 2023-09-28

dobry sprzęt. Pompa już prawie 8 miesięcy chodzi i jeszcze nigdy nie zawiodła

5 / 5 2023-09-28

Wybór tej firmy to strzał w dziesiątkę. Miła obsługa, duży wybór, doradztwo i pomoc.

5 / 5 2023-09-28

Greenmax wykonał bardzo dobrą robotę. Poprzednie doświadczenia z konsultantami konkurencji nie były przekonujące, ale w tym przypadku czułam (słusznie z resztą), że chcą dla mnie jak najlepiej. Zero stresu, papierków tylko tyle co niezbędne i już mogę się cieszyć niższymi rachunkami.

5 / 5 2023-09-27

Wszystko wykonane zgodnie z umową, monterzy kulturalni i sprawni

5 / 5 2023-09-27

Sprzęt sprawuje sie dobrze, małżonka również zadowolona

1 / 5 2023-09-27

Firma dużo obiecuje małp realizuje.....

5 / 5 2023-09-27

Jestem na tyle zadowolony ze poleciłem znajomym

5 / 5 2023-09-27

Cieszę się ze wybrałem greenmax, dobrze wiedzieć ze istnieją jeszcze firmy które na pierwszym miejscu stawiają klienta

5 / 5 2023-09-27

Obsługa na najwyższym poziomie! Niezbyt się znam na nowoczesnych rozwiązaniach w kwestii ogrzewania, ale okazało się że konsultant przeprowadził mnie przez cały proces i wytłumaczył działanie każdej pozycji z oferty. Co prawda przez sytuację losową musiałem odłożyć montaż w czasie, ale na pewno skorzystam z ich usług.

5 / 5 2023-09-27

Długo szukałem firmy, która zamontuje u mnie panele, wybrałem GreenMax bo w przeciwieństwie do innych, nie chciała mnie naciągnąć na jak największą inwestycje, która nie jest mi potrzebna. Dostałem wyliczenia i informacje o sugerowanej wielkości instalacji i z perspektywy czasu została dobrana idealnie. Wszystko sprawuje się dobrze, indywidualne podejście, montaż w terminie. polecam.

5 / 5 2023-09-27

Zleciłem montaż pompy i zbiornika w domu moich rodziców, są już starszymi ludźmi i wożenie drewna było zbyt dużym wysiłkiem. Teraz mogą skupić się na spacerach i odpoczynku, wstępuje w nich druga młodość :) Polecam

5 / 5 2023-09-26

Serdecznie polecam pompę ciepła Heatux ze zbiornikiem. Często jestem poza domem ze względu na delegacje i tradycyjne ogrzewanie nie spełniało swojego zadania, teraz nie muszę prosić nikogo o pomoc bo proces odbywa się sam. Jeszcze raz dziękuje firmie za pomoc i jakość nie do przebicia.

5 / 5 2023-09-26

Polecam piece Stalmark, kupiłem i jestem zachwycony, montaż sprawny, szkolenie z obsługi na takim poziomie, ze dziecko by zrozumiało. Ale co najważniejsze - niesamowita wygoda i oszczędność na rachunkach. Jeśli szukasz rozwiązania które zaoszczędzi Ci czas i pieniądze to wiadomo do kogo dzwonić ;)

5 / 5 2023-09-26

Kwestie nowych rozwiązań, jak panele czy pompa ciepła to dla mnie całkiem obcy temat, cieszę się ze wybrałem greenmax bo podeszli do mojej sytuacji indywidualnie, zamiast wysłać ofertę na maila i uznać ze jest po sprawie

5 / 5 2023-09-26

Proces od pierwszego kontaktu po uruchomienie załatwiony w najprostszy i najprzyjemniejszy sposób. Firma która ceni sobie bycie słownym a dziś to już rzadkość..

5 / 5 2023-09-26

Polecam, od a do z najwyższy poziom usług

5 / 5 2023-09-25

Ludzie którzy rozwiązują każdy problem, myślałam ze względnie niski sufit w piwnicy uniemożliwi mi skorzystanie z oferty, ale poradzono sobie po mistrzowsku. Dziękuje.

5 / 5 2023-09-25

Jestem bardzo zadowolona z wyboru firmy, indywidualne podejście zarówno przy doborze produktu jak i późniejszych pytaniach, ekstra podejście, warci zaufania

5 / 5 2023-09-25

Cenię firmę ze ekologiczne podejście, rozwiązania służące środowisku i moim rachunkom. Maksymalizacja wykorzystania słonecznej energii to kierunek którym powinnismy podążać.

5 / 5 2023-09-25

Profesjonaliści od konsultacji po montaż, jestem bardzo zadowolona z greenmax.

5 / 5 2023-09-25

Jakość i cena to atuty nie do przebicia, pompa z najnowszymi rozwiązaniami zaskakuje wydajnością, zdecydowanie najlepsze rozwiazanie dla mojego domu. Nie można tez zapomnieć o oszczędnościach i komforcie użytkowania, polecam.

5 / 5 2023-09-25

Dobra firma, konkurencyjne ceny, pomoc w dofinansowaniu a w efekcie funkcjonalny i niezawodny piec, zdecydowanie polecam.

5 / 5 2023-09-24

Przekonała mnie wizytacja doradcy, przekazał ogrom wiedzy i nakierował w wyborze, ale nie narzucał się i dał mi tyle czasu na decyzje ile potrzebowałem. Koniec końców odczucia z firmy greenmax są nadwyraz pozytywne, wszystko działa jak należy.

5 / 5 2023-09-24

Założyłem zbiornik buforowy 500l bo mieliśmy dość czekania „aż woda się nagrzeje” i to jak szybko ona znikała, teraz mając do niej stały dostęp niezależnie od pory dnia, nie wiem jak wcześniej mogliśmy tak funkcjonować. Dobre rozwiązanie które przyda się w każdym domu.

5 / 5 2023-09-24

Polecam, papierologia przebiegła szybko i bezbolesnie. Tak naprawdę, nie musieliśmy się o nic matrwić od początku po sam koniec bo byliśmy na stałym łączu z firmą. A fachowców od montażu to nawet nie pilnowałem bo odrazu widać ze to profesjonaliści którzy chcą wykonać swoją robotę jak najlepiej.

5 / 5 2023-09-24

Nawiazując do poprzednich opinii, obsługa faktycznie była super i nie mogę się do niczego przyczepić ale to co się liczy na koniec dnia to działanie sprzętu i bez zaskoczenia, działa swietnie. Lekko ponad 6 miesięcy od montażu pieca - w końcu nie potrzebuje pomocy żeby sobie poradzić z nużącym procesem rąbania rozpałki, podpalania i nadziei ze się uda rozpalić, teraz wystarczy jedno kliknięcie, a z uzupełnieniem zbiornika radzi sobie nawet 14 letni syn. Komfort jest niesamowity.

5 / 5 2023-09-24

Zakup w greenmax był bardzo przyjemnym doświadczeniem. Zakup był świadomy, bo pracownicy mnie o wszystkim informowali. Dostępne modele, czas realizacji, termin montażu i obsługa z wytłumaczeniem wszystkich funkcji, jeśli ktoś się wacha, to naprawdę nie ma się nad czym zastanawiać, 10/10.

5 / 5 2023-09-24

Polecam, super obsługa

5 / 5 2023-09-24

Cenie sobie wygodę i spokój, dlatego przy budowie wybrałem zarówno piec na pellet firmy Kotłospaw jak i pompę ciepła Heatux. Teraz po kilku miesiącach nie wyobrażam sobie wrócić do opalania węglem i drewnem. Mimo ze prosiłem o wybór sprzętu za mnie, to byłem na bierząco informowany co będzie odpowiednim wyborem i pytano mnie o decyzje, montaż bez zarzutu, kontakt z firmą super. Naprawdę polecam :)

5 / 5 2023-09-23

Zważywszy ze mam swój las, szukałem nowego pieca na drewno. Chciałem polecić Greenmax za ich dostępność i otwartość, byłem informowany co będzie najlepsze dla moich potrzeb i w efekcie niedużym kosztem znacząco zwiększyłem wydajność swojego ogrzewania. Firma godna zaufania

5 / 5 2023-09-23

Chciałbym pochwalić za duży wybór produktów, wraz z konsultantem dobieraliśmy idealny piec dla mojego domu, według wyliczeń wyszedł stalmark 25kW i sprawuje się super. Dopiero po montażu doceniłem wygodę która daje takie rozwiązanie, nie wspominając o oszczędności czasu i pieniędzy.

5 / 5 2023-09-23

Zdecydowanie polecam, rozsądne ceny, pomoc z dofinansowaniem, sprawna instalacja a na koniec pięknie działające połączenie pompy ciepła i bufora.

5 / 5 2023-09-23

Cały proces przebiegł tak jakbym sobie tego życzyła. Pełna profeska :)

5 / 5 2023-09-23

Ludzie z duża wiedza, rzetelni i terminowi. U mnie zbiornik buforowy, założyłem żeby odblokować pełny potencjał pompy. Różnica w montażu względem poprzedniej firmy która instalowała pompę jest ogromna. Chłopaki są sprawni, kulturalni i pomocni. Polecam

5 / 5 2023-09-23

Polecam firmę każdemu kto szuka efektywnego i oszczędnego sposobu na ogrzewanie. Profesjonalizm to jedno, ale zaangażowanie żeby Ci pomóc, doradzić i odpowiedzieć na każde pytanie jest u nich naprawdę godne podziwu. Polecam, Marcin.

5 / 5 2023-09-23

Jestem zadowolony, dobra robota ???????? Widać ze piec jest porządny

5 / 5 2023-09-22

Ciężko trafić na dobrą firmę w czasach tylu telefonicznych naciągaczy, na szczęście odkryłem greenmax przez polecenie sąsiada. Tak jak u niego tak i u mnie, fachowo wykonany montaż i do tego ogarnięte dofinansowanie, polecam przekonać się u siebie jak wyglada prawdziwa jakość.

5 / 5 2023-09-22

Co tu dużo mówić, robota wykonana tak jak się spodziewałem patrząc na zdecydowaną większość opinii. Sprawnie i porządnie, piec działa jak w zegarku, polecam :D

5 / 5 2023-09-22

Dużo słyszałam o połączeniu zbiornika buforowego z pompą ciepła, ale zdecydowaliśmy się z mężem dopiero w tym roku. Jestem w szoku jak bardzo ułatwia to codzienne życie i jakie oszczędności za tym idą. Nie dość że oszczędzamy pieniądze, to jeszcze mamy więcej czasu. Firma przeprowadziła nas przez cały proces w prosty i zrozumiały sposób, ceny były rozsądne a do fachowców nie miałam żadnych zastrzeżeń, zrobili nam małe szkolenie z obsługi sprzętu i ładnie po sobie posprzątali, super! Z pełną odpowiedzialnością 5/5.

5 / 5 2023-09-22

Przeglądałem wiele ofert ale wybrałem greenmax, oferta jasna, ludzie pomocni ale przede wszystkim rzeczowi. Dotrzymują słowa - zrobili dokładnie tak jak się umówiliśmy (wliczając w to termin realizacji). Piec sprawuje się super, jestem bardzo zadowolony. Warto im zaufać.

5 / 5 2023-09-22

Bezapelacyjni eksperci w swojej dziedzinie. Konsultanci posiadają niesamowitą wiedzę - wybraliśmy pompę ciepła 20kW, idealnie dobraną dla mojego metrażu. Dostarczyli mi nie tylko efektywną pompę ale i profesjonalnie przeprowadziła instalacje. Nie mogę się już doczekać ochłodzenia :) Jak zdecyduje się na panele to na pewno znów wybiorę GreenMax.

5 / 5 2023-09-22

Piece są genialne. Mój działa cicho, niemalże bezobsługowo a wygoda z użytkowania pelletu to niebo a ziemia w porównaniu z drewnem. Polecam firmę

5 / 5 2023-09-22

GreenMax to nie tylko sprzęt, ale także wsparcie. Obsługa klienta niesamowita, zawsze są gotowi pomóc i doradzić. Można na nich polegać.

5 / 5 2023-09-21

Prawdziwi fachowcy, od konsultacji po realizacje. Nic dodać nic ująć, zdecydowanie polecam.

5 / 5 2023-09-21

Super kontakt, szybka kalkulacja, pomoc z dofinansowaniem i bezproblemowy montaż. Z czystym sumieniem zachęcam do wyboru GreenMax.

5 / 5 2023-09-21

Klimatyzacja w moim lokalu całe lato dawała nam komfort podczas pracy. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i wyboru firmy :)

5 / 5 2023-09-21

Fotowoltaika i pompa ciepła założona pół roku temu, wszystko działa idealnie.

5 / 5 2023-09-21

Przymierzałem się do wymiany pieca i postawiłem na Kotłospaw z Greenmax'a. Załatwiono mi dofinansowanie a montaż był sprawny mimo trudnych warunków w piwnicy. Wygoda jest niesamowita, uzupełniam pellet co kilka dni a rozpalam jednym przyciskiem. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2023-09-21

Chciałem zamontować panele fotowoltaiczne ze względu na coraz wyższe koszty za prąd i zakupiony niedawno samochód elektryczny. Konsultant świetnie mi pomógł w doborze mocy instalacji i zdecydowałem się na wybór GreenMax. Montaż szybki i przede wszystkim porządny. Instalacja działa idealnie. Polecam.

5 / 5 2023-09-21

Załatwili prefinansowanie, montaż też ogarnięty poprawnie. Zostawili po sobie porządek wszystko działa

5 / 5 2023-09-21

u Nas piec i Bufor, polecamy

5 / 5 2023-09-20

U nas zamonotwali pompe ciepła wszystko poszło dobrze i sprawnie.

3 / 5 2023-09-20

Ja współpracowałem z firmą GrennMax i jestem bardzo niezadowolony ze współpracy.

5 / 5 2023-09-19

Ja mam piec zamontowany i jest ok

5 / 5 2023-09-18

Dziwię się takim opinią. Ja jestem bardzo zadowolony z firmy Green Max. Według mojej oceny jedna z najlepszych firm w Polsce, a mam w tym temacie doświadczenie. Zakup kotła i montaż przebiegł bardzo sprawnie, cena rozsądna. Dofinansowanie też otrzymałem wystarczające. Ja naprawdę polecam tą firmę, solidna i profesjonalna firma.djyiPa

5 / 5 2023-09-18

Następe osoby, działające wbrew prawu, udostępnimy zainteresowanej firmie.

5 / 5 2023-09-18

Osoba pisząca posty sprzeczne z prawdą została ustalona , P. Przemysław k. Sprawa przekazana do wyjaśnienoa.

1 / 5 2023-09-17

A kto to piszę ? Admin ( opiniak ) , że przekazał dane , czyli adresy IP prokuraturze, bez nakazu, czy też prokuratura, że o coś takiego poprosiła ??? Raczej nie, bo prokuratura na forum nie pisze, a adresy IP to jest Rodo I nie można ich udostępniać, a admini sami z siebie tego nie robią i nie informują jeszcze publicznie o tym :) Jednym słowem post poniżej to ściema i nieudolna próba zastraszenia piszących negatywne komentarze. Należy się zastanowić dlaczego firmie Greenmax tak na tym zależy aby były tylko pozytywne, a prawdziwe negatywne nie miały miejsca. I dlaczego firma nie ma wizytówki w Google. Odpowiedź jest prosta - na Google i opiniaku nie może usuwać negatywnych postów ( jak np na gowork ) I jedynie co zostało to zastraszanie tu osób wystawiających negatywne komentarze. Wniosek jest jeden - firma wie , że na w swoich szeregach nieuczciwych ludzi, ale nic z tym nie robi, bo przynoszą sporą kasę. Już kiedyś tak było z np. firmami oferującymi lepsze warunki na dystrybucję prądu. Potem było przepraszanie i zrzucanie winy na nieuczciwych współpracowników, mimo że wszyscy doskonale o tym wiedzieli. Ale czego się nie robi dla zysku... ...jest to niestety smutne.

5 / 5 2023-09-16

INFORMUJEMY - Opiniak ! Wszystkie dane osób przekazujących nieprawdziwe, fałszywe, sprzeczne z prawdą informacje, zostały przekazane do weryfikacji. Wszystkie dane osób zamieszczające swoje posty zostały przekazane do sprawdzenia. Prokuratura Śródmieście Warszawa.

5 / 5 2023-09-16

Popieram. Każdy nieudacznik, może się potknąć.! Ja jestem zadowolony że są tacy nieudacznicy. Dziękuję

5 / 5 2023-09-16

Widzę że co człowiek to inna opinja. My z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni. Kupowaliśmy w tej firmie, to juz nasz drugi piec. Kocioł kupiliśmy taki jak ustaliliśmy, nowocaesny, wszystko fajnie zrobione , zamontowane i rozliczone. Z czego tu mozna nie być niezadowolonym. Jak ktoś się decyduje, kupuje kocioł i myśli że wszystko będzie za darmo i oczernia dobrą firmę, na dodatek twierdz że ma takiego pecha, to nie powinien wychodzić z domu bo się potknie i zabije.. ( przepraszam za takie słowa, ale to trzeba być nieudacznikiem ) Polecam wszystkim Green Max. W pełnk profesjonalna godna zaufania firma. Renata

5 / 5 2023-09-15

Nie polecam usług tej firmy. Banda oszustów i krętaczy

5 / 5 2023-09-15

Zakup i montaż kotła z pompą, wszystko działa poprawnie. Jestem zadowolona i mogę polecić tą firmę Greenmax.

3 / 5 2023-09-15

Polecam Firmę GREENMAX ja zakupiłem kocioł na pellet. Cena wraz z montażem, uważam że w normie. Wszystko przywiezione i zamontowane, miła obsługa. Ja polecam, u mnie wszystko jest ok, jestem zadowolony.

5 / 5 2023-09-14

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą oraz za możliwość wyjaśnienia pewnych kwestii. W GreenMAX priorytetem jest utrzymanie najwyższej jakości usług oraz przejrzystości w kontaktach z naszymi klientami. Chcielibyśmy podkreślić, że podejmujemy wszelkie możliwe działania, aby zapewnić doskonałe doświadczenia naszym klientom. W przypadku wszelkich wątpliwości, prosimy o bezpośredni kontakt z naszą infolinii pod numerem: (22) 602 27 57. Nasz zespół jest gotowy, aby odpowiedzieć na Państwa pytania i rozwiać ewentualne niejasności. Równocześnie, jeżeli ktoś miałby obawy dotyczące informacji krążących na temat naszej firmy, zachęcamy do skontaktowania się z nami. Rozumiemy, że w dzisiejszych czasach różnego rodzaju informacje mogą się szerzyć w Internecie, dlatego jesteśmy tu, aby zapewnić rzetelne informacje i odpowiedzieć na wszelkie pytania.

5 / 5 2023-09-13

Przestrzegam wszystkie osoby przed tą firmą. To zwykli oszuści i naciągacze.

5 / 5 2023-09-11

!! PROSIMY O ZAPRZESTANIE DODAWANIA NIEPRAWDZIWYCH OPINII NA TEMAT NASZEJ FIRMY. WSZYSTKIE NEGATYWNE OPINIE PONIŻEJ, SĄ OPINIAMI DODANYMI PRZEZ NIEUCZCIWĄ KONKURENCJE. Zainteresowane osoby zapraszamy do kontaktu z naszym biurem. Tel: (22) 602 27 57

5 / 5 2023-09-11

UWAGA NA NIEPRAWDZIWE OPINIE W INTERNECIE Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą oraz za możliwość wyjaśnienia pewnych kwestii. W GreenMAX priorytetem jest utrzymanie najwyższej jakości usług oraz przejrzystości w kontaktach z naszymi klientami. Chcielibyśmy podkreślić, że podejmujemy wszelkie możliwe działania, aby zapewnić doskonałe doświadczenia naszym klientom. W przypadku wszelkich wątpliwości, prosimy o bezpośredni kontakt z naszą infolinii pod numerem: (22) 602 27 57. Nasz zespół jest gotowy, aby odpowiedzieć na Państwa pytania i rozwiać ewentualne niejasności. Równocześnie, jeżeli ktoś miałby obawy dotyczące informacji krążących na temat naszej firmy, zachęcamy do skontaktowania się z nami. Rozumiemy, że w dzisiejszych czasach różnego rodzaju informacje mogą się szerzyć w Internecie, dlatego jesteśmy tu, aby zapewnić rzetelne informacje i odpowiedzieć na wszelkie pytania.

1 / 5 2023-09-10

Firma Erdol - weź się pan odpier*ol… Dokładnie tak działają. Wywierają presję, żeby podpisać szybko umowę i wpłacić zaliczkę, a potem kontakt się urywa.

3 / 5 2023-09-09

Piec zamontowany tak, że prawie mi kotłownie zalało, serwis przyjechal niby szybko, ale po dwóch dniach znowu cieknie z rur, tragedia

1 / 5 2023-09-09

Piec zamontowany tak, że prawie mi kotłownie, serwis przyjechal niby szybko, ale po dwóch dniach znowu cieknie z rur, tragedia

3 / 5 2023-09-09

Sprzedali nam piec i mieli pomóc w otrzymaniu dofinansowania, a za pare miesięcy dzwonią, że musimy dokupić zbiornik na wodę, żeby je dostać. Oszuści i krętacze. Cena pieca też zawyżona tak, że taniej by było kupić gdzie indziej bez żadnego dofinansowania, przestrzegam!!!

1 / 5 2023-09-09

Przykre jest to jak traktują ludzi, którzy im zaufali. Wierzyłem, że montaż odbędzie się bez problemu i w obiecanym terminie, niestety bardzo się rozczarowałem. Dodatkowo obiecali dużo wyższy procent dofinansowania niż ten, który dostałem. Na reklamację nie reagują. Straszą prawnikami. Nigdy więcej!!!

5 / 5 2023-09-08

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą oraz za możliwość wyjaśnienia pewnych kwestii. W GreenMAX priorytetem jest utrzymanie najwyższej jakości usług oraz przejrzystości w kontaktach z naszymi klientami. Chcielibyśmy podkreślić, że podejmujemy wszelkie możliwe działania, aby zapewnić doskonałe doświadczenia naszym klientom. W przypadku wszelkich wątpliwości, prosimy o bezpośredni kontakt z naszą infolinii pod numerem: (22) 602 27 57. Nasz zespół jest gotowy, aby odpowiedzieć na Państwa pytania i rozwiać ewentualne niejasności. Równocześnie, jeżeli ktoś miałby obawy dotyczące informacji krążących na temat naszej firmy, zachęcamy do skontaktowania się z nami. Rozumiemy, że w dzisiejszych czasach różnego rodzaju informacje mogą się szerzyć w Internecie, dlatego jesteśmy tu, aby zapewnić rzetelne informacje i odpowiedzieć na wszelkie pytania.

5 / 5 2023-09-07

*** frajerów. Byłam ich klientem i nie polecam ich usług. Przedstawiciele mili do momentu podpisania umowy później to szukaj wiatru w polu, na infolinię to cud żeby się dodzwonić. No i wkoncu po pół roku przyjechała ekipa do montażu pieca. Amatorzy bez pojęcia!!! Przedstawiciel oszukał z kwota dotacji z Czystego Powietrzna.

5 / 5 2023-09-07

Oszuści. Nie dajcie się naciągnąć tym s***lon na hajs????

5 / 5 2023-09-06

Ogólnie rzecz biorąc, nie mam żadnych zastrzeżeń i gorąco polecam tę firmę każdemu zainteresowanemu montażem pompy ciepła.

5 / 5 2023-09-05

Thank you greenmax for the great service of my furnace. I'm very happy.

5 / 5 2023-09-04

Zdecydowałem się skorzystać z usług firmy Green Max i jestem bardzo zadowolony z mojej decyzji. Dowiedziałem się o nich z polecenia kolegów, którym ich usługi bardzo przypadły do gustu. I ja również nie zawiodłem się. Pracownicy są bardzo zorganizowani, pracują z należytą starannością i dbają o każdy szczegół. Gorąco polecam każdemu, kto szuka rzetelnej firmy. 5 gwiazdek!

5 / 5 2023-09-02

Oczywiście miało być 5 gwiazdek. Pplecam wszystkim tą firmę Green Max Arek

3 / 5 2023-09-02

Również polecam firmę GREENMAX. Nie każdemu można dogodzić, zwłaszcza w dzisiejszych czasach. Ja zdecydowałem się na podpisanie umowy i na wymianę starego kotła. Jestem bardzo zadowolony z całej usługi. Kocioł super, montaż 1 dzień, ekipa montażowa rewelacyjna, kotłownia pachnie nowością. Wszystko na 100 % polecam. Arek

3 / 5 2023-09-01

Widać najazd konkurencji i nieprawdziwych opinii. Jako klient powiem krótko, U mnie wszystko ok. Mało która firma działa tak sprawnie z prefinansowaniami. Polecam

5 / 5 2023-08-30

Polecam usługi, właśnie zamontowano mi nowy piec na pellet, nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2023-08-28

Współpracuje z GreenMAX od dawna i nie dam złego słowa powiedzieć. Naszą historią mogę podzielić się od 2021 roku, w którym to zostałem ich klientem, wtedy zamontowali mi 6 paneli fotowoltaicznych. Od tamtego momentu zawsze mogłem liczyć na ich pomoc. Miałem problem z falownikiem, cyk gwaranacja dostałem nowy, rodzice zmieniali piec, 2 tygodnie i w piwnicy stał nowy firemax. Zawsze wszystko było zrobione dobrze, a ja wiem, że tez dobrze ulokowałem kilkadziesiąt tyś zł w naszych transakcjach.

1 / 5 2023-08-27

Oszuści - wyciągają od Skarbu Państwa dotacje z programu "Czyste Powietrze" zawyżając klientom wartość umowy o niewykonane usługi. Dopłaciłem im tym spodobem więcej niż kosztowała instalacja bez dotacji. Proszę uważać na ich przedstawicieli handlowych, są dobrze wyszkoleni i działają bez skrupułów. Ostrzegam - dałem się nabrać.

5 / 5 2023-08-26

Montaż zbiornika buforowego przez firmę GreenMAX był wykonany bardzo szybko i sprawnie

5 / 5 2023-08-26

fantastyczna robota z montażem pompy ciepła.

5 / 5 2023-08-25

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą oraz za możliwość wyjaśnienia pewnych kwestii. W GreenMAX priorytetem jest utrzymanie najwyższej jakości usług oraz przejrzystości w kontaktach z naszymi klientami. Chcielibyśmy podkreślić, że podejmujemy wszelkie możliwe działania, aby zapewnić doskonałe doświadczenia naszym klientom. W przypadku wszelkich wątpliwości, prosimy o bezpośredni kontakt z naszą infolinii pod numerem: (22) 602 27 57. Nasz zespół jest gotowy, aby odpowiedzieć na Państwa pytania i rozwiać ewentualne niejasności. Równocześnie, jeżeli ktoś miałby obawy dotyczące informacji krążących na temat naszej firmy, zachęcamy do skontaktowania się z nami. Rozumiemy, że w dzisiejszych czasach różnego rodzaju informacje mogą się szerzyć w Internecie, dlatego jesteśmy tu, aby zapewnić rzetelne informacje i odpowiedzieć na wszelkie pytania.

5 / 5 2023-08-25

Niezwykle istotne jest, aby zwrócić uwagę na źródło informacji. Rozumiemy, że na rynku istnieje konkurencja, ale zachęcamy do opierania się na sprawdzonych źródłach informacji oraz do kontaktu z naszymi obecnymi klientami. To właśnie nasi klienci są najlepszymi ambasadorami naszej firmy i z pewnością chętnie podzielą się swoimi autentycznymi opiniami. Dla naszej firmy transparentność i zaufanie klientów są kluczowe. Dlatego też, jeśli ktoś miałby wątpliwości lub chciałby uzyskać więcej informacji, jesteśmy dostępni dla Państwa. Wspólnie dążymy do zapewnienia uczciwego i rzetelnego obrazu naszej firmy. W przypadku wszelkich wątpliwości, prosimy o bezpośredni kontakt z naszą infolinii pod numerem: (22) 602 27 57.

4 / 5 2023-08-25

Gonić frajeròw. *** oszuści

5 / 5 2023-08-24

Oszuści i naciagacze. Nie dajcie sie naciagnać tej firmie.

5 / 5 2023-08-24

Banda oszustòw

1 / 5 2023-08-24

3 / 5 2023-08-24

Ta pseudo firma ma gdzieś jakiekolwiek zasady, czy to ustalenia ustne podczas rozmowy o pracę czy nawet sam kodeks pracy. Folwark prowadzony przez bardzo młoda kadrę zarządzająca i osoby bezpośrednio pod nimi.

5 / 5 2023-08-24

ja również polecam GreenMaxa. Sprawe nowego pieca od umowy do montazu załatwiliśmy nie wiem 3 tygodnie, może mniej. Na dofinansowanie poczekałem, z miesiąc, ale je dostałem i to tyle, ile było mówione.

5 / 5 2023-08-24

Zrobiłem piec z dotacją. MOntaż zrobili szybko ale na kasę trzeba było chwile poczekać. Tak czy inaczej ostatnio był przelew i sytuacja zakończyła się pozytywnie. Firemax o dobry piec i działa bez problemów jak narazie grzeje CWU. Zobaczymy jak w okresie zimowym

5 / 5 2023-08-24

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą oraz za możliwość wyjaśnienia pewnych kwestii. W GreenMAX priorytetem jest utrzymanie najwyższej jakości usług oraz przejrzystości w kontaktach z naszymi klientami. Chcielibyśmy podkreślić, że podejmujemy wszelkie możliwe działania, aby zapewnić doskonałe doświadczenia naszym klientom. W przypadku wszelkich wątpliwości, prosimy o bezpośredni kontakt z naszą infolinii pod numerem: (22) 602 27 57. Nasz zespół jest gotowy, aby odpowiedzieć na Państwa pytania i rozwiać ewentualne niejasności. Równocześnie, jeżeli ktoś miałby obawy dotyczące informacji krążących na temat naszej firmy, zachęcamy do skontaktowania się z nami. Rozumiemy, że w dzisiejszych czasach różnego rodzaju informacje mogą się szerzyć w Internecie, dlatego jesteśmy tu, aby zapewnić rzetelne informacje i odpowiedzieć na wszelkie pytania.

3 / 5 2023-08-24

Niezwykle istotne jest, aby zwrócić uwagę na źródło informacji. Rozumiemy, że na rynku istnieje konkurencja, ale zachęcamy do opierania się na sprawdzonych źródłach informacji oraz do kontaktu z naszymi obecnymi klientami. To właśnie nasi klienci są najlepszymi ambasadorami naszej firmy i z pewnością chętnie podzielą się swoimi autentycznymi opiniami. Dla naszej firmy transparentność i zaufanie klientów są kluczowe. Dlatego też, jeśli ktoś miałby wątpliwości lub chciałby uzyskać więcej informacji, jesteśmy dostępni dla Państwa. Wspólnie dążymy do zapewnienia uczciwego i rzetelnego obrazu naszej firmy. W przypadku wszelkich wątpliwości, prosimy o bezpośredni kontakt z naszą infolinii pod numerem: (22) 602 27 57.

1 / 5 2023-08-23

Widoczne jest, że pozytywne rekomendacje pochodzą z jednego źródła i żaden z klientów nie jest ich autorem. Ich grupą docelową są starsze osoby z małych wiosek, ponieważ najłatwiej jest je zwieść i naciągnąć. Obiecują im ogromne korzyści i pomoc, a następnie pozostawiają te starsze, schorowane osoby z wieloma (!) kredytami na głowie i się wycofują. Chodzili po wsi, gdzie mieszka moja mama, od drzwi do drzwi jak członkowie Jehowych i namawiali do podpisywania umów. Teraz handlarz nie odbiera telefonów i wysyła tylko krótkiego SMS-a mówiącego, że nie współpracuje już z firmą, a firma odrzuca odpowiedzialność, twierdząc, że nie współpracuje z tym handlarzem, który podpisał umowę, a 14 dni minęło i nie można już się wycofać. To szaleństwo. Nasze pisemne próby kontaktu są ignorowane przez prawniczy język, który nic nie wyjaśnia. Jesteśmy zmuszeni iść do sądu z tymi ludźmi i ostrzegam wszystkich przed nimi, ponieważ moja mama straciła oszczędności życia i zdrowie. Reklamują się jako firma, która stawia klienta na pierwszym miejscu i tak jest, ale tylko do momentu podpisania umowy. To niemoralne i złe. To oszuści i złodzieje.

1 / 5 2023-08-23

jeśli chcecie utopić ogromne pieniądze w tym syfie to polecam. ostrzeżcie swoich bliskich żeby nie wpuszczali oszustów do domu!

3 / 5 2023-08-23

uwazac na oszustow. oferuja kredyty na wysoki procent, zeruja na niewiedzy konsumenta, oszusci nie otwierac drzwi!!!!!!!!!!

5 / 5 2023-08-17

Nie wyobrażam sobie znalezienia lepszej firmy do instalacji kotłowni niż GreenMAX! Zdecydowaliśmy się na montaż kotłospawu z zbiornikiem o pojemności 200 litrów i mocy 30 kW i jesteśmy zachwyceni. Nie tylko sam produkt spełnia nasze oczekiwania, ale także poziom profesjonalizmu i zaangażowania zespołu GreenMAX. Bardzo gorąco polecamy!

5 / 5 2023-08-17

Doświadczenie z GreenMAX przeszło moje oczekiwania! Polecam firme

3 / 5 2023-08-17

Oszuści nic od nich nie kupujcie

5 / 5 2023-08-14

Kocioł Green Maxa na pellet, który zainstalowałem dla moich rodziców, doskonale się sprawdza. Jest on niesamowicie nowoczesny, więc potrzeba odpowiedniej wiedzy i umiejętności w obsłudze sterownika. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego produktu i gorąco polecam go szczególnie ze względu na profesjonalizm firmy Green Max.

5 / 5 2023-08-14

GreenMax, firma specjalizująca się w profesjonalnych rozwiązaniach, zaproponowała mi rozwiązanie, o którym nawet nie miałem pojęcia. Specjalista, który ze mną współpracował, bardzo dokładnie dobierał odpowiednią pompę i pomógł mi w załatwianiu wszystkich niezbędnych dokumentów. Ważne jest również to, że zawsze był dostępny i odpowiadał na moje telefony, co nie jest często spotykane. Teraz, po zaimplementowaniu pompy, mogę stwierdzić, że działa ona idealnie i jestem bardzo zadowolony z usługi, jaką mi firma GreenMax zapewniła.

5 / 5 2023-08-13

Decyzja o zastąpieniu starego pieca nowym, który jest samowystarczalny, okazała się być bardzo trafna. Wszystko funkcjonuje bez zarzutu, a dodatkowo cieszę się z korzyści wynikających z oszczędności energii i pieniędzy. Nowy piec jest szczególnie użyteczny w moim trzypiętrowym domu, gdzie muszę ogrzać dużą przestrzeń. Szczerze polecam to rozwiązanie każdemu, kto jest zainteresowany oszczędnością.

5 / 5 2023-08-08

Polecam

5 / 5 2023-08-08

Nic nie kupujcie od tych oszustów. Firma Krzak nie polecam ich uslug

5 / 5 2023-07-31

Postanowiłam zainstalować panele fotowoltaiczne u tego konkretnego przedsiębiorstwa i jestem naprawdę usatysfakcjonowana z tej decyzji. Pracownik specjalizujący się w tej dziedzinie był niezwykle pomocny i udzielił odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Montaż przebiegł bezproblemowo i sprawnie, dzięki czemu już po kilku dniach mogłam korzystać z bezpłatnej energii elektrycznej. Zdecydowanie polecam tę firmę wszystkim, którzy chcą zaoszczędzić na opłatach za energię elektryczną.

5 / 5 2023-07-31

Jestem naprawdę zadowolony/a z usług firmy Greenmax i chciałabym polecić ją innym. Ich profesjonalne podejście i wysoka jakość pracy naprawdę mnie zaimponowały. Montaż pieca odbył się szybko i bez żadnych problemów, a urządzenie działa rewelacyjnie. Cały proces został mi również dokładnie wyjaśniony i doradzony przez audytora, co pozwoliło mi na dokonanie świadomej decyzji. Szczerze polecam tę rzetelną i fachową firmę wszystkim, którzy szukają solidnych usług.

1 / 5 2023-07-29

Jeżeli oczekujecie na swoje pieniądze i jesteście klientami, nie otrzymacie ich i oni mają świadomość tego faktu. Jeśli natomiast jesteście pracownikami, wielki Pablo będzie was wykorzystywał i traktował w sposób nieprzyzwoity. Dlatego, jako osoby będące zarówno klientami, jak i pracownikami, zdecydowanie polecam oddalić się od nich w celu własnego dobra. Ja sama pracowałam tam i poznałam ich prawdziwe oblicze.

5 / 5 2023-07-21

Chciałbym gorąco polecić usługi firmy Greenmax. Po dokładnym przeanalizowaniu i rozmowie z przedstawicielem tej marki, zdecydowałem się na zakup pompy ciepła Heatux. Jestem niezwykle zadowolony z jakości i wydajności tego urządzenia, które osiąga imponujący poziom 400% mocy cieplnej. Warto także zaznaczyć, że urządzenie zużywa bardzo niewiele energii elektrycznej, co sprawia, że jest bardzo oszczędne. Gorąco polecam firmę Greenmax wszystkim, którzy poszukują nowoczesnego i efektywnego sposobu ogrzewania domu.

5 / 5 2023-07-21

Montaż pieca na pellet marki Stalmark o mocy 20 kW w miesiącu czerwcu okazał się trafnym wyborem. Dzięki dużej pojemności zbiornika na pellet, zaoszczędziłem wiele czasu i wysiłku, ponieważ nie muszę ciągle uzupełniać paliwa. Pracownicy firmy Greenmax, którzy zajmowali się montażem, byli niezwykle solidni i profesjonalni, zwracając uwagę na każdy detal i doradzając najlepsze rozwiązania dla mojego domu. Gorąco polecam tę wiarygodną i odpowiedzialną firmę wszystkim, którzy szukają wysokiej jakości usług.

5 / 5 2023-07-20

Oszuści i naciągacze. Nic od nich nie kupujcie

5 / 5 2023-07-18

Jakość primasort, fajna robota. Polecam Greenmaxa, Rafał Ożarów Mazowiecki

5 / 5 2023-07-17

Doskonale wykonane, świetnie obsłużone. Kończę właśnie ostatni krok w działaniach mających na celu otrzymanie dofinansowania i jestem pozytywnie zaskoczony. Ogólnie proces montażu przebiegł bardzo dobrze, zespół pracował doskonale. Nie mam pewności co do jakości materiałów, ale to się wyjaśni w praktyce. Pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne.

5 / 5 2023-07-14

Wszystko super, bardzo polecam greenmaxa

5 / 5 2023-07-12

Kupno tego pieca było strzałem w dziesiątkę. Montaż przebiegł bezproblemowo i szybko, a jakość wykonania była bardzo dobra. Piec działa od momentu instalacji bezawaryjnie, a jego obsługa jest prosta i intuicyjna. Dzięki wysokiej wydajności, koszty ogrzewania domu zostały znacznie zmniejszone. Profesjonalni montażyści dokładnie poinformowali mnie o zasadach obsługi pieca, dzięki czemu mogłem w pełni wykorzystać jego możliwości. Śmiało polecam ten produkt każdemu, kto poszukuje ekonomicznego i niezawodnego rozwiązania do ogrzewania swojego domu.

5 / 5 2023-07-11

Z ręką na sercu polecam. Pompa ciepła Heatux działa rewelacyjnie. Jej wykonanie jest absolutnie najwyższej jakości, a to, że serwis fabryczny może w pełni monitorować parametry pracy urządzenia w przypadku jakiejkolwiek awarii, jest dla mnie niezwykle cennym atutem, dającym jej przewagę nad konkurencyjnymi urządzeniami, które rozważałem. Serdecznie pozdrawiam.

5 / 5 2023-07-10

Postanowiłam zamienić mój stary piec na nowy, samowystarczalny model, i jestem niezwykle zadowolona z tej decyzji. Ten piec jest energooszczędny, co oznacza, że mniejsze są moje koszty za ogrzewanie domu. Jestem szczególnie radosna, gdyż posiadam trzykondygnacyjny dom i potrzebuję dużo ciepła dla ogrzania przestronnych powierzchni. Szczerze polecam go każdemu, kto pragnie oszczędzać energię i pieniądze.

5 / 5 2023-07-10

Jeżeli poszukujesz profesjonalnej firmy specjalizującej się w instalacji pomp ciepła, to Greenmax to doskonały wybór. Jesteśmy mile zaskoczeni szybkością i efektywnością, z jaką przeprowadzono montaż. Co więcej, Greenmax posiada departament ds. dofinansowań, który ma bezpośrednią współpracę z organizacją działającą na rzecz ochrony czystego powietrza. Otrzymane wsparcie finansowe zostało przyznane zgodnie z umową, co stanowi kolejny powód, dla którego zdecydowanie polecamy tę firmę.

5 / 5 2023-07-10

Polecam firmę i kotły, dobre wykonanie i kontakt.

5 / 5 2023-07-10

Jestem bardzo zadowolony z pieca na pellet firmy GreenMAX. Montaż przebiegł szybko i bezproblemowo, a jakość wykonania jest imponująca.

1 / 5 2023-07-09

Firma, z którą miałam do czynienia, oszukała mnie! Na początku wyliczyli kwotę dofinansowania, która wydawała się atrakcyjna. Postanowiłam podpisać umowę z nimi, ale po dziesięciu miesiącach otrzymałam tylko połowę obiecanego zwrotu z programu czyste powietrze. Próbuję skontaktować się z przedstawicielem firmy, ale on nie odbiera telefonu. Co więcej, montażysta, który również budzi moje zastrzeżenia, zablokował mój numer. Gdy dzwonię do biura, straszą mnie prawnikiem! Nie polecam nikomu tej firmy, to po prostu banda oszustów!

5 / 5 2023-07-09

Jestem bardzo zadowolony z usług firmy GreenMAX! Zainstalowali u mnie pompę ciepła, co spowodowało, że moje rachunki za ogrzewanie zmniejszyły się o połowę. Teraz mam ciepło w domu i jednocześnie oszczędzam pieniądze. Montaż przeprowadzili bardzo profesjonalnie i sprawnie. Gorąco polecam GreenMAX wszystkim, którzy chcą zmniejszyć koszty ogrzewania i troszczyć się o nasze środowisko!

5 / 5 2023-07-09

Muszę przyznać, że firma GreenMAX wykonała fenomenalną pracę. Instalacja mojego kotła na pellet została przeprowadzona bez żadnych trudności, co sprawiło, że moje miejsce zamieszkania stało się niezwykle przytulne. Jestem zadowolony z decyzji o wyborze tej firmy, ponieważ jej pracownicy okazali się być wyjątkowo profesjonalni i kompetentni. Mimo że mieszkam na wsi, czuję się jakbym miał dostęp do najlepszych rozwiązań możliwych. GreenMAX zdecydowanie zasługuje na najwyższe oceny!

5 / 5 2023-07-09

Jako klientka firmy GreenMAX jestem niezwykle zadowolona z usług, które otrzymałam. Ich podejście do montażu pompy ciepła w moim domu jest wyjątkowo profesjonalne i zaangażowane. Odczuwam wygodę i ciepło, a jednocześnie widzę znaczne oszczędności na rachunkach za energię. GreenMAX to dla mnie synonim nie tylko wysokiej jakości, ale również troski o klienta. Gorąco polecam ich usługi każdemu, kto poszukuje niezawodnego i profesjonalnego partnera w dziedzinie pomp ciepła.

5 / 5 2023-07-07

Greenmax to innowacyjna firma, która wyprzedza konkurencję. Ich pompy ciepła nie tylko oszczędzają energię, ale także są łatwe do obsługi. Jesteśmy niezwykle zadowoleni z jakości ich produktów i usług, które nam oferują.

5 / 5 2023-07-07

Greenmax to firma, która wyróżnia się swoją innowacyjnością. Ich pompy ciepła nie tylko przyczyniają się do oszczędzania energii, ale również są niezwykle wygodne w użytkowaniu. Jesteśmy niezmiernie zadowoleni z jakości produktów oraz usług świadczonych przez tę firmę.

5 / 5 2023-07-07

Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Greenmax. Instalacja pompy ciepła została przeprowadzona sprawnie i zgodnie z ustalonym terminem. Efekty działania urządzenia są doskonałe, a oszczędności energii naprawdę imponujące.

5 / 5 2023-07-07

Jestem bardzo zadowolony z usług świadczonych przez Greenmax. Montaż pompy ciepła został przeprowadzony profesjonalnie i zgodnie z ustalonym terminem. Efekty działania urządzenia są doskonałe, a oszczędności energii są naprawdę imponujące.

5 / 5 2023-07-06

Zamontowanie pieca na pellet marki Stalmark o mocy 20 kW w czerwcu okazało się trafnym wyborem. Dzięki dużemu zbiornikowi na pellet, zaoszczędziłam czas i pracę, nie musząc często dolewać paliwa. Pracownicy firmy Greenmax, którzy przeprowadzili montaż, byli bardzo profesjonalni i starannie dbali o każdy szczegół. Ponadto, doradzali mi najlepsze rozwiązania dostosowane do potrzeb mojego domu. Z całego serca polecam tę solidną i odpowiedzialną firmę wszystkim, którzy szukają wiarygodnych usług.

5 / 5 2023-07-05

Firma Greenmax jest dla mnie symbolem doskonałej jakości i pewności. Zdecydowałam się skorzystać z usług tej firmy i zamówić u nich instalację paneli fotowoltaicznych, a moje doświadczenie przerosło moje oczekiwania. Pracownicy firmy są wyjątkowo wykwalifikowani i zawsze gotowi do pomocy, a ich rozwiązania są dopasowane do moich indywidualnych potrzeb. Efekty ich pracy są zadziwiające, a moje oszczędności na rachunkach za energię stale rosną każdego dnia.

5 / 5 2023-07-05

Zdecydowanie trafiałam z moją decyzją o zmianie na nowy, samowystarczalny piec. Jestem niezwykle szczęśliwa z tego wyboru, ponieważ wszystko działa tak, jak powinno. Piec jest ekonomiczny, co oznacza, że wydaję mniej na ogrzewanie mojego domu. Jest szczególnie przydatny w moim trzykondygnacyjnym domu, gdzie muszę ogrzać dużą przestrzeń. Gorąco polecam to rozwiązanie każdemu, kto poszukuje sposobów na oszczędzanie.

5 / 5 2023-07-04

GreenMax jest absolutnie niesamowitą firmą, z którą miałem niesamowite doświadczenia. Pracownicy są niezwykle zaangażowani w to, co robią i zawsze stara się rozwiązać wszelkie problemy w możliwie najszybszym tempie. Ich usługi są nie tylko bardzo profesjonalne, ale również niezwykle precyzyjne. Gorąco polecam każdemu, kto potrzebuje natychmiastowej i skutecznej pomocy technicznej.

5 / 5 2023-07-01

Jestem bardzo zadowolony/a z profesjonalizmu i solidności firmy GreenMAX. Konsultant był niezwykle kompetentny i wyczerpująco odpowiedział na wszystkie moje pytania, co pomogło mi podjąć właściwą decyzję. Montaż i inne prace zostały przeprowadzone szybko i starannie, a pracownicy dbali o estetykę. Gorąco polecam tę firmę każdemu, kto poszukuje profesjonalnego i solidnego doradztwa oraz wykonania prac.

5 / 5 2023-07-01

Postanowiliśmy skorzystać z oferty firmy GreenMAX, aby zamienić nasz piec i podłączyć zbiornik. Spotkanie z ich przedstawicielem handlowym usunęło nasze wątpliwości. Po 8 miesiącach od instalacji wszystko działa bez zarzutu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z nowego pieca, podłączenia zbiornika i montażu, które firma przeprowadziła. Prace wykonano profesjonalnie i spełniły nasze oczekiwania. Polecamy firmę GreenMAX wszystkim, którzy potrzebują profesjonalnej usługi montażu pieca.

5 / 5 2023-06-30

Banda oszustów i naciągaczy.

1 / 5 2023-06-30

oszuści kłamcy złodziej jakich widziałem obiecoją niskie koszty a w rzeczywistości wychodzą duże koszty

5 / 5 2023-06-28

Chciałbym polecić GreenMAX jako idealny wybór po instalacji pieca pelletowego. Pracownicy tej firmy są niezwykle pomocni i odpowiadają na wszystkie moje pytania. Montaż przebiegł szybko i sprawnie, a piec działa świetnie bez żadnych problemów. Gorąco polecam tę firmę każdemu, kto poszukuje niezawodnego rozwiązania grzewczego.

1 / 5 2023-06-27

Zauważam, że na platformie Gowork pojawiają się różne opinie, więc postanawiam napisać tutaj, że firma oszukuje zarówno pracowników, jak i klientów. Paweł, który działa jak terrorysta, już zwolnił kilka osób i wydaje się, że będą kolejne. Nie polecam tego miejsca pracy.

1 / 5 2023-06-27

Zauważyłem, że na stronie Gowork pojawiają się różne opinie, dlatego postanowiłem napisać tutaj, że firma oszukuje zarówno pracowników, jak i klientów. Paweł (terrorysta) już zwolnił kilka osób i będą kolejne. Nie polecam tego miejsca.

5 / 5 2023-06-27

Jeżeli posiadasz potrzebę zainstalowania pieca pelletowego w profesjonalny sposób, możesz w pełni polegać na GreenMAX. Pracownicy tej firmy są niezwykle życzliwi i chętni do udzielenia odpowiedzi na wszystkie pojawiające się pytania. Montaż urządzenia odbył się szybko i sprawnie, a piec działa bez jakichkolwiek awarii. Gorąco polecam tę firmę każdemu, kto poszukuje niezawodnego i solidnego rozwiązania w dziedzinie ogrzewania.

5 / 5 2023-06-25

Ta firma jest solidna i wykwalifikowana. Jej przedstawiciele zapewniają szybką i profesjonalną obsługę, a także udzielają fachowych porad. Ich sprzęt jest wysokiej jakości i posiada wiele funkcji. Jestem niezwykle zadowolony z moich zakupów i gorąco polecam tę firmę wszystkim, którzy szukają pewnego i godnego zaufania produktu.

5 / 5 2023-06-21

Bez wątpienia zdecydowanie zalecam tę firmę. Bardzo pilnie poszukiwałem usługi serwisowania pompy ciepła, jednak nie mogłem liczyć na renomowaną firmę oznaczoną na pomarańczowo. Na drugi dzień przyjechali mężczyźni, którzy nie mieli wiedzy na ten temat, ale uporali się z wadliwym przyłączem i urządzenie już działa.

5 / 5 2023-06-21

Zdecydowanie popieram tę firmę. Bardzo potrzebowałem naprawy serwisowej pompy ciepła, ale niestety nie mogłem liczyć na pewną firmę o pomarańczowym logo. Na szczęście panowie, którzy nie mieli zbyt dużo wiedzy na ten temat, przyjechali już następnego dnia i naprawili wadliwe połączenie. Teraz urządzenie działa poprawnie.

5 / 5 2023-06-18

Jeżeli poszukujesz godnego zaufania firmy, która lubi się zajmować instalacją paneli słonecznych, to gorąco polecam GreenMAX. Ich zespół składa się z profesjonalistów, którzy starannie doradzili mi w wyborze odpowiednich paneli. Montaż przeprowadzili sprawnie i bez jakichkolwiek trudności.

5 / 5 2023-06-18

Firma, z którą jestem związany, oferuje wyjątkowo wysokiej jakości kotły na pellet. Montaż przebiega niezwykle sprawnie i szybko. Dodatkowo, pracownicy firmy są niezwykle pomocni w doradztwie przy wyborze odpowiedniego modelu oraz w objaśnianiu wszystkich funkcji związanych z kotłem. Szczerze polecam ich usługi każdej osobie, która poszukuje skutecznego oraz efektywnego rozwiązania do ogrzewania swojego domu.

5 / 5 2023-06-18

Jeśli szukasz skutecznych i oszczędnych rozwiązań grzewczych dla swojego domu, firma Greenmax to idealny wybór. Ja osobiście zakupiłem u nich piec na pellet marki Stalmark i jestem w pełni zadowolony z jego działania. Montaż przebiegł sprawnie oraz szybko, a samo urządzenie okazało się bardzo wydajne i łatwe w obsłudze. Pracownicy firmy dokładnie wyjaśnili mi działanie pieca oraz odpowiedzieli na wszystkie moje pytania. Gorąco polecam produkty oferowane przez firmę Greenmax każdemu, kto poszukuje efektywnych rozwiązań grzewczych dla swojego domu.

1 / 5 2023-06-16

To jest straszne, jak tam się pracuje. Wszyscy powinni jak najszybciej odejść z tej firmy. Pablo to niewiarygodnie dziwny człowiek, skąd go wzięli? On powoduje ogromne szkody zarówno dla ludzi, jak i dla przedsiębiorstwa, a nikt nie zauważa, co on właściwie robi. Ja osobiście miałem okazję tam pracować i wiem, jakie tam są problemy.

1 / 5 2023-06-16

Praca w tym miejscu to kompletny horror. Chciałbym, żebyście wszyscy z niej uciekli. Pabloio, ten ogromny mały człowiek, skąd go wzięli? Niszczy zarówno ludzi, jak i firmę, nikt nie zauważa, co on tam robi. Ja osobiście pracowałem tam i mam pełną świadomość tego, co się tam dzieje.

5 / 5 2023-06-12

Jestem bardzo zadowolony z wrażeń, jakie firma Green Max wywarła na mnie. Personel był przyjazny i kompetentny, a sam proces instalacji przebiegł bez problemów. Kocioł został zamontowany solidnie, a cena za usługę była konkurencyjna. W pełni polecam usługi Green Max.

5 / 5 2023-06-12

Jestem pod wrażeniem produktów oferowanych przez Greenmax. Po gruntownym przemyśleniu i rozmowie z przedstawicielem tej marki, zdecydowałem się na zakup pompy ciepła Heatux. To urządzenie o mocy cieplnej 14kW, co z pewnością jest imponujące, szczególnie biorąc pod uwagę jego niskie zużycie energii. Mam nadzieję, że pompa będzie służyć mi przez długi czas. Gorąco polecam firmę Greenmax wszystkim, którzy potrzebują skutecznego i nowoczesnego sposobu na ogrzewanie swojego domu.

5 / 5 2023-06-11

Używaliśmy programu Czyste Powietrze, aby wymienić nasz piec. Jesteśmy teraz o 1500 złotych bogatsi, co dla nas jest naprawdę dużą sumą. Jesteśmy bardzo zadowoleni z całej firmy i zespołu, którzy zajmowali się wymianą pieca. Zdecydowanie polecamy!

5 / 5 2023-06-11

Skorzystaliśmy z programu Czyste powietrze, aby wymienić nasz piec, i teraz mamy oszczędności w wysokości prawie 1500 zł, co jest dla nas dużą sumą. Jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z całej firmy, jak i z zespołu, który przeprowadził dla nas wymianę pieca. Gorąco polecamy ich usługi.

5 / 5 2023-06-11

Zetknęłam się już z kilkoma firmami, które zajmują się dostarczaniem systemów fotowoltaicznych, ale firma Green Max przewyższa wszystkie pozostałe dostawców. Ich profesjonalna obsługa jest zauważalna od samego początku inwestycji. Mają szeroką ofertę i pomagają w załatwianiu formalności, szczególnie dotyczących dofinansowania. Termin montażu był odpowiedni, choć wiem, że inne firmy oferowały szybsze tempo, ale czy były równie dobre? Wątpię. Szczerze polecam.

5 / 5 2023-06-10

Po tym, jak mój stary piec uległ awarii, Greenmax zaproponowało mi świetne rozwiązanie. Instalacja nowego modelu kotła była szybka, a zespół montażowy pracował sprawnie. Nowy piec działa o wiele lepiej niż stary, z automatycznym rozpaleniem i tygodniowym dosypywaniem pelletu. Chciałbym polecić handlowca pana Rafała jako uczciwego i kompetentnego człowieka oraz firmę Greenmax jako profesjonalnego partnera.

5 / 5 2023-06-09

GreenMAX to firma, która działa na najwyższym poziomie profesjonalizmu. Montaż pelletowego pieca odbył się bezproblemowo, a obsługa klienta jest doskonała. Zdecydowanie polecam ją wszystkim!

5 / 5 2023-06-09

Ostatnio dokonałem zakupu pompy ciepła i paneli fotowoltaicznych w Greenmaxie. Choć mam tylko 7 paneli, to jest to wystarczające do zaspokojenia moich potrzeb energii. Gorąco polecam tę firmę oraz takie rozwiązanie - dzięki niemu udało mi się zaoszczędzić, ponieważ rata inwestycji jest niższa niż rachunek za prąd czy ogrzewanie, który i tak musiałbym zapłacić. Warto też zauważyć, że firma oferuje szybki i profesjonalny montaż. Zdecydowanie polecam wszystkim zainteresowanym tymi rozwiązaniami.

5 / 5 2023-06-09

Doradca, który mnie obsługiwał, świetnie wyjaśnił, zajął się formalnościami związanymi z montażem pompy ciepła oraz dofinansowaniem. Dzięki temu nie musiałem włożyć w to dużo wysiłku. Montażyści byli bardzo skuteczni i mimo moich obaw o wystąpienie usterki, nic nie przeszkadzało w ich pracy. Dodatkowo, dokładnie wytłumaczyli mi, co i jak zrobią. Kontakt z serwisem nie stanowił problemu, a jeśli potrzebowałem wydłużyć czas realizacji, to bez problemu na to przystawali. Zdecydowanie polecam Green Max!

5 / 5 2023-06-07

Lepiej unikać tej firmy, ponieważ oszukują swoich pracowników bez podpisywania stosownych dokumentów. Niektórzy klienci nigdy nie dostają obiecanych dofinansowań, co firma wie. Pablito jest słabym i przykrym człowiekiem, który nie ma szacunku wśród swoich podwładnych, jak potwierdzają informacje. Skargi od pracowników i klientów są na porządku dziennym. W mojej opinii, nie polecam!

5 / 5 2023-06-06

Przedstawiony plan nie jest możliwy do realizacji w tej firmie. Jeśli nie dostałeś dotacji, to oznacza, że nie zostałeś zakwalifikowany do programu. Oznacza to również, że fałszujesz swoje dochody, zgłaszając wyższą wartość dochodu netto na jedną osobę w swoim domu. Sam skorzystałem z programu i otrzymałem 50% dotacji na swoją inwestycję. Byłem bardzo zadowolony z pracy zespołu, który był skuteczny i rzetelny.

1 / 5 2023-06-05

Zostaliśmy namawiani do zawarcia umowy, aśmy czuli, że nie możemy już tego dłużej odkładać, gdyż miała ona być niebywale korzystna. W tej chwili żałujemy swojej decyzji, gdyż od roku nie dostaliśmy żadnego wsparcia finansowego, o którym nam obiecywano. Właśnie zwracamy się o pomoc do prawnika, aby rozwiązać tę sprawę. Nie dajcie się zwieść tym kłamstwom.

1 / 5 2023-06-05

Byliśmy zmuszani do złożenia swojego podpisu na umowie. Powtarzano nam, że to absolutnie ostatnia szansa, aby skorzystać z tak zachęcającej oferty. Jednak teraz żałujemy podjętej decyzji. Przez cały rok nie dostaliśmy żadnej formy wsparcia finansowego, którą nam obiecano. W tej chwili jesteśmy zmuszeni skierować tę sprawę do prawnika. Przykro nam, że uwierzyliśmy w te fałszywe obietnice. Nie dajcie się oszukać tym kłamstwom.

5 / 5 2023-06-02

Firma GreenMAX jest godna uznania za swoją profesjonalizm oraz rzetelność. Przedstawiciel, z którym rozmawiałem, był bardzo fachowy i zawsze odpowiadał na moje pytania, co pomogło mi podjąć właściwą decyzję. Montaż oraz pozostałe zadania zostały wykonane szybko i z najwyższą starannością, a pracownicy dbali o estetykę. Polecam tę firmę z całego serca każdemu, kto potrzebuje profesjonalnego i rzetelnego doradztwa oraz solidnej realizacji prac.

5 / 5 2023-05-30

Polecam firmę, wykonali u mnie montaż pompy ciepła w marcu, czekam na dofinansowanie, nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2023-05-24

Green Max jest firmą, która bardzo mi imponuje. Jej pracownicy są niezwykle pomocni i doskonale wykonują swoje zadania. Montaż kotła został przeprowadzony sprawnie i bez żadnych problemów, a cena za tę usługę była odpowiednia w porównaniu do innych na rynku. Gorąco polecam skorzystanie z usług firmy Green Max.

5 / 5 2023-05-24

Green Max sprawił na mnie bardzo pozytywne wrażenie jako firma. Pracownicy okazali się niezwykle pomocni i wykonywali swoje obowiązki bardzo dobrze. Montaż kotła przebiegł szybko i bez żadnych trudności, a cena była konkurencyjna. Gorąco polecam skorzystanie z usług firmy Green Max.

5 / 5 2023-05-24

Jeśli poszukujesz wydajnego i oszczędnego sposobu na ogrzewanie swojego domu, firma Greenmax jest doskonałym wyborem. Ja osobiście zakupiłam u nich piec na pellet marki Stalmark i jestem bardzo zadowolona z jego działania. Montaż przebiegł bez komplikacji, a piec okazał się być nie tylko wydajny, ale również łatwy w obsłudze. Pracownicy firmy dokładnie mi wyjaśnili wszystko, co związane jest z działaniem pieca. Gorąco polecam produkty i usługi oferowane przez Greenmax każdemu, kto chce efektywnie i skutecznie ogrzać swoje mieszkanie.

5 / 5 2023-05-22

W sklepie Stalmark kupiłem piec wraz z usługą montażu. Piec został dostarczony do mnie w terminie 7 dni. Montaż nowego pieca został przeprowadzony w ciągu jednego dnia. Chciałbym bardzo pochwalić ekipę, która zajmowała się montażem. Byli naprawdę profesjonalni, uprzejmi i przyjemni w kontakcie. Serdecznie polecam Green Max. Włodzimierz i moja rodzina są w pełni zadowoleni.

5 / 5 2023-05-22

Nabyłem kocioł marki Stalmark wraz z usługą montażu. Kocioł został dostarczony do mnie w ciągu 7 dni od zamówienia. Montaż nowego kotła zajął tylko jeden dzień. Chciałbym serdecznie pochwalić ekipę, która zajmowała się montażem. Byli naprawdę profesjonalni, uprzejmi i sympatyczni. Szczerze polecam firmę Green Max. Pozdrawiam, Włodzimierz wraz z rodziną.

5 / 5 2023-05-22

Zdecydowaliśmy się na skorzystanie z usług Green Max na podstawie polecenia naszego znajomego, który miał z nimi dobre doświadczenia. Doradca, z którym nawiązaliśmy kontakt, okazał się bardzo kompetentny, a nasz mąż potwierdził jego fachowość. Montaż został wykonany solidnie i bezproblemowo, a usługa serwisowa działa bardzo sprawnie. Mimo to, wolelibyśmy, aby była to wizyta osobista. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Green Max i polecamy je każdemu.

5 / 5 2023-05-21

Firma Greenmax to doskonały wybór, jeśli chodzi o montaż paneli słonecznych i magazynów energii. Osobiście miałam przyjemność skorzystać z ich usług kilka razy i za każdym razem byłam bardzo zadowolona z ostatecznego rezultatu. Pracownicy są niezwykle profesjonalni i oferują innowacyjne rozwiązania, zadając sobie trud dbania o każdy szczegół.

5 / 5 2023-05-21

Miałam okazję współpracować z różnymi firmami oferującymi panele fotowoltaiczne, ale firma Green Max przewyższa wszystkich innych dostawców. Ich profesjonalna obsługa od samego początku inwestycji jest niezrównana. Mają szeroką ofertę i pomagają w załatwianiu formalności, szczególnie jeśli chodzi o otrzymanie dofinansowania. Termin montażu był prawidłowy, choć wiem, że inne firmy proponowały szybsze, ale czy były równie dobre? Mam wątpliwości. Szczerze polecam.

5 / 5 2023-05-21

W związku z uszkodzeniem starego pieca, konieczna była jego wymiana. Przedsiębiorstwo Greenmax zaproponowało natychmiastowy i sprawny montaż nowego modelu, co stanowiło dla mnie kluczową kwestię. Wprawdzie początkowo miałem pewne obawy, jednak firma wykazała się profesjonalizmem i wykonała swoje zadanie szybko. W ciągu 4 dni roboczych dotarła przesyłka z piecem, a po kolejnych 2 dniach pojawiła się ekipa montująca. Ich praca została wykonana sprawnie i bezzwłocznie zaczęliśmy korzystać z nowego urządzenia. Nowy model wykazuje znacznie lepsze właściwości niż poprzedni, między innymi automatycznym rozpalaniem i wyjątkowo wygodnym dosypywaniem pelletu tylko raz w tygodniu. Jednoznacznie polecam tę firmę.

5 / 5 2023-05-19

Odradzam oszusci . Naciagaja . Brak kompetencji.

5 / 5 2023-05-17

Jeżeli poszukujesz rzetelnej i kompetentnej firmy, to gorąco polecam tę konkretną. Osobiście jestem bardzo zadowolony z obsługi, która była szybka i fachowa, a także z dobrze zrównoważonego stosunku jakości produktów oraz montażu do ceny. Serdecznie zachęcam do skorzystania z jej usług.

5 / 5 2023-05-17

Jeżeli poszukujesz rzetelnej i kompetentnej firmy, to gorąco polecam właśnie tę. Jestem bardzo zadowolony z usług, które były szybkie i profesjonalne, a także zbalansowanego stosunku jakości produktów i montażu do ceny. Serdecznie rekomenduję.

5 / 5 2023-05-15

GreenMAX firma z powodzeniem zainstalowała piec na pellet zgodnie z moimi oczekiwaniami. Pracownicy okazali się wyjątkowo kompetentni i sympatyczni, a ich wsparcie i rady były nieocenione. Serdecznie polecam ich usługi każdemu, kto poszukuje pieca na pellet o wysokiej jakości.

5 / 5 2023-05-15

Firma GreenMAX zrealizowała instalację pieca na pellet tak, jak tego oczekiwałem. Pracownicy byli fachowi i przyjazni, a ich rady były bardzo wartościowe. Gorąco polecam ich usługi każdej osobie, która poszukuje wysokiej jakości kotła na pellet.

Rzetelne opinie o GreenMax

GreenMax

Siedziba
Radom

WWW
https://www.green-max.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 516 503 888

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie