Kategorie: / Usługi

GreenMax Opinie Klientów

4.62/5.00 - ilość ocen: 130
opinie o GreenMax
5 / 5 2022-09-28

Oszuści i złodzieje nie potrafią dotrzymywać terminów i nie odbierają telefonów a z pieniądze wzięli z góry

5 / 5 2022-09-25

Witam Jesteśmy już po montażu, czekaliśmy na Pompę ok miesiąca czasu. Ekipa przyjechała, montaż w jeden dzień. Wszystko zrobili ładnie i zgodnie ze sztuką. Dofinansowanie załatwili. Jesteśmy zadowoleni i polecamy Firmę Greenmax

5 / 5 2022-09-24

Wszytsko zgodnie z umową. Nie mam się do czego doczepić, montaz w 3 tygodnie od podpisania umowy i dofinansowanie dostaliśmy 60% Ela Koszalin.

5 / 5 2022-09-24

Kochani, czekaliśmy trochę długo na sprzęt ale finalnie jesteśmy już po montażu i szczerze Bardzo polecamy. Rynek zwariował, sąsiedzi kupili usługę u innej firmy, czekają już pół roku I powiedzieli ze jeszcze muszą czekać Ok 3 miesięcy. Bardzo Polecamy GreenMax Ps. Dofinansowanie też załatwili w całości, nic nie musieliśmy robić.

5 / 5 2022-09-24

Wszystko poszło zgodnie z planem, jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy Greenax. Otrzymaliśmy dofinansowanie 90% Polecam

1 / 5 2022-09-22

Nie dotrzymują terminów 21 tysięcy wpłacone pieca nie ma i nie wiadomo kiedy będzie oszustwo

5 / 5 2022-09-22

Powyższe pozytywnie komentarze piszą chyba sami pracownicy. Pieniądze pobierają przed robotą wszystko pięknie przedstawiciel przedstawia ile to zyska się na programie czyste powietrze ale później bańka pęka. Monterzy przyjeżdżają i montaż pieca ,,wyjmij- włóż'' tylko dają co producent dołączył a miała być modernizacja kotłowni straciłem na tym z 15 00 zł. Zwykły hydraulik zrobi lepiej i chociaż wiadomo za co.

5 / 5 2022-09-22

Ogólnie firmę polecam. Nie rozumiem negatywnej opinii o brak dostawy o czasie. Z jednej strony to nie wina firmy. Ja dostałam o czasie, sąsiad czeka bo zamówił inny sprzęt, który jest ciężko dostępny. Fakt faktem firma wtedy powinna zaproponować rozwiązanie umowy, rekompensatę za stracony czas oczekiwania. W tym przypadku sąsiada tak było.

5 / 5 2022-09-21

Napotkał przedstawiciela tej firmy na swojej wsi. Przedstawił mi program czyste powietrze, a co więcej uświadomił mnie o konieczności wymiany pieca. Przyjechał specjalista, wszystko przedstawił i wyliczył dofinansowanie. Zaskoczył mnie profesjonalizm pracowników i zostałem ich klientem. To był bardzo dobry wybór - mogę spać w zimę spokojnie.

5 / 5 2022-09-21

Serdecznie polecam. Fachowa obsługa, doradca doskonale przedstawił ofertę firmy jak również wyjaśnił wszelkie nurtujące mnie pytania. Montaż oraz instalacja przebiegła bezproblemowo, zgodnie z ustaleniami. Firma godna polecenia.

5 / 5 2022-09-21

Firma GreenMax zajęła się kompleksowo wymianą mojego starego piec. Od doradztwa przez montaż i dofinansowanie. Wybór padł na piec zgazowujący drewno z buforem. Serdecznie polecam!

5 / 5 2022-09-21

Witam, firmę Greenmax znalazłem w „sieci”. Pomimo mojego początkowo sceptycznego nastawienia, z czystym sumieniem mogę polecić. Nie przedstawiciel jak się spodziewałem, a doradca z ogromną wiedzą techniczną doradził co dla Mnie będzie najlepszym wyborem. Montaż w niecałe 3 tygodnie, a dofinansowanie dawno na koncie w kwocie wyliczonej przez doradce.

5 / 5 2022-09-21

Specjalista z firmy GreenMax zaproponował mi rozwiązanie o którym nawet nie myślałem , dobrał odpowiedni rozwiązanie , pomógł z dokumentami i odbiera telefon (co jest mało spotykane). Polecam pompa działa i jestem zadowolony.

5 / 5 2022-09-21

Wszytsko Super ! Polecam

1 / 5 2022-09-20

niestety usługi tej firmy to jedna wielka bujda na resorach. Oczywiście przedstawiciele wszystko przedstawili z najlepszej strony, ale to nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia. Zaczynaja z cała dokumentacja to dofinansowania, a kończąć po dofinasowanie. Bujam sie z tym wszystkim od marca i końca nie widać. Nie polecam tej firmy nikomu z całego serca to są oszuśći jakich mało. Na dodatek manipuluja komentarzami. trzeba się 500 razy zastanowić a dopiero pójsc po rozum do głowy zeby współracowac z tą firma. Nie polecam.

5 / 5 2022-09-20

Firma GreenMax zamontowała u mnie piec Firemax. Sprzęt doszedł po około 2 tygodniach, ekipa przyjechała tydzień po piecu. Panowie bardzo mili i dobrze przygotowani do montażu. Wszystko zrobili w jeden dzień i zostawili po sobie porządek. Nie mam zastrzeżeń i bardzo polecam :)

1 / 5 2022-09-19

Nie polecam, 16 lipca podpisalem umowe, piec mial byc do 6 tygodni, nie ma do tej pory, a jest juz 19 wrzesnia. Polowa pieniedzy wplacona. Na infolinii mowia, ze oddzwonia jak tylko beda wiedzieli co z zamowieniem, ale informacji zwrotnej brak. Szczerze nie polecam

1 / 5 2022-09-02

Piec na drewno

Podpisałem umowe na zakup i montaż pieca firma nie wywiozała sie z ustalonego terminu nie jest w stanie określić sie kiedy nastopi montaż i dostawa pieca pomimo że już cześciowo zapłacono za piec

5 / 5 2022-09-02

Piec na drewno

Podpisałem umowe na zakup i montaż pieca firma nie wywiozała sie z ustalonego terminu nie jest w stanie określić sie kiedy nastopi montaż i dostawa pieca pomimo że już cześciowo zapłacono za piec

5 / 5 2022-08-17

Pompa Ciepła Heatux 15 Kw

Działa wszystko super, cichutko nic nie słychać, Ciepło w dom. Jesteśmy już po pierwszej zimie i jesteśmy bardzo zadowoleni. Organizacja dofinansowania przebiegła w w kila tygodni. Zwrot 90% z inwestycji. :) Pozdrawiam Bartek i rodzina

5 / 5 2022-08-02

Piec zgazowujący drewno

Na piec trzeba było poczekać dłużej niż firma zakładała. Jednocześnie był kontakt i informacja ze strony firmy więc czekałem. Montaż przebiegł bez problemu. Panowie zrobili wszystko bardzo estetycznie, zostawili po sobie porządek. Cena, którą zapłaciłem nie była najniższa na rynku ale jakość obsługi jaką otrzymałem była zdecydowanie na najwyższym poziomie. Teraz tylko czekać na dofinansowanie, które organizowane w pełni jest przez GreenMax. Polecam!

5 / 5 2022-07-28

Wymiana pieca

Witam, Już byłem wściekły na tę firmę bo przecież ile można czekać na piec i chciałem zrywać umowę ale uratowali honor. Zadzwonili i zamienili mi piec na lepszy i jeszcze dopłacili kasę za to że czekałem na poprzedni. Bądź co bądź firma solidna.

5 / 5 2022-07-25

Pracownik

Super pracodawca, pracowałem tam trochę i wiem co mówię. Dobra i solidna firma.

5 / 5 2022-07-07

Piec

Firma zamontowała mi piec pomimo tego że musiałem czekać 2 miesiące co trochę mnie frustrowało. Ogromny plus że już jestem po montażu i wszystko gra. Pewnie gdyby do mnie nie dotarli to raczej bym się nie zdecydował na zakup.

5 / 5 2022-06-21

Piec

Trochę czekałem ale piec mi w końcu zamontowali wszystko ok

5 / 5 2022-06-06

Pompa Ciepla DIMPLEX 9 KW

Wszystko przebiegło śwetnie, jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy. Mam 70% dofinansowania czekałem 4 tygodnie na zwrot. Poleciłem sąsiadom !

5 / 5 2022-05-31

Kocioł

Polecam jestem Zadowolony z dofinansowania.

5 / 5 2022-05-30

klimatyzacja

Super kontakt nawet po montażu - dziękuję

5 / 5 2022-05-24

Pellet piec

Polecam, Otrzymaliśmy 90% dofinansowania, wszystko przebiegło zgodnie z umową. Polecam

5 / 5 2022-05-22

Pompa

Polecam w 100%

5 / 5 2022-05-16

Pompa ciepła

Polecam. Zgadzam się z opiniami poniżej. Pompa Ciepla Kołton. Ps. Wykorzystałem program lojalnościowy :)

5 / 5 2022-05-16

Pozytywne opinie nie dziwią

Obsługa na 5 + Specjalista Pan Mateusz posiada ogromną wiedzę odnośnie piecy. Podczas montażu wyszły małe kwiatki ale firma stanęła na wysokości zadania i wszystko zakończyło sie szczęśliwie. Jestem zaskoczony mocno obsługą i panią Kasią z dofinansowań. Wszystko profesjonalnie załatwione. W ciągu 3 tyg była decyzja o dofinansowaniu. Polecam firmę GreenMax

5 / 5 2022-05-13

Polecam

Wszystko ok, Brawo. Otrzymałem Dofinansowanie 90%

5 / 5 2022-05-10

Piec

Zostawili porządek. Piec na drewno działa jak należy. Na plus kontakt z przedstawicielem i panią z działu dofinansowań.

5 / 5 2022-05-06

Brawo Greenmax Szczęśliwa

Brawo Brawo dla Tej firmy. Wszystko zrobili Wzorowo. Dofinansowanie też otrzymaliśmy Gorąco wszystkim polecam.

5 / 5 2022-05-02

Pompa Ciepła

Jesteśmy po montażu, wszystko przebiegło poprawnie. Otrzymaliśmy bardzo duże dofinansowanie.

5 / 5 2022-05-02

Polecam

Organizują 90% dofinansowania. Polecam

4 / 5 2022-04-29

Drewno/pellet

Trochę długo czekałem na dostawę pieca, firma tłumaczy ze to przez sytuację która jest na świecie. Ekipa Monterska przyjechała następnego dnia. Wszystko szybko, czysto, sprawnie. Dofinansowanie zorganizowali mi w 2 tygodnie. Jestem Zadowolony z usług firmy. Polecam Darek Łowicz

5 / 5 2022-04-29

Bardzo Zadowolona

Jesteśmy bardzo zadowoleni z firmy Greenmax. Montaż pompy ciepła w 1 dzień. Mają dział dofinansowań bezpośrednio z czystym powietrzem współpracują. Zorganizowali dofinansowani zgodnie z umową. Polecam

5 / 5 2022-04-23

Ok Zadowolona

Całkiem sprawnie i bezproblemowo. Rzeczywiście załatwiają wszystko od A do Z. Dofinansowanie otrzymałam w po 20 dniach. Poleciłam Sąsiadom Oby więcej takich firm.

5 / 5 2022-04-22

Polecam

Jestem Zadowolony polecam. Dofinansowanie załatwili duże.

5 / 5 2022-04-22

DDD

Wszystko fajnie dobra firma

5 / 5 2022-04-21

Ok Polecam

Wszystko zrobione poprawnie nie ma sie do czego czepiać. Zorganizowali dofinansowanie zgodni z umową. Polecam

5 / 5 2022-04-20

Brawo Polecam ! Pompa Ciepła

Wszystko przebiegło sprawnie i bez problemu, dostaliśmy bardzo duże dofinansowanie. Polecam firmę Greenmax

5 / 5 2022-04-19

Piec polecam

Montaz w jeden dzień. Dofinansowanie 90% polecam

5 / 5 2022-04-14

Wszystko ok

Bardzo zadowolony jestem piec Atmos zagazowujący drewno mam swój las i mam czym palić nawet nie wiedziałem że taka technologia istnieje a tu jeszcze dofinansowanie na to dostałem

5 / 5 2022-04-13

Pompa Ciepła Super

Ekipa przyjechała po kilku dniach od podpisania umowy. Montaż w jeden dzień, wszystko super. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam z całego serca

5 / 5 2022-04-12

Piec na Drewno

Polecam ! Wszystko extra, otrzymałem dofinansowanie. Jestem Zadowolony z montażu i obsługi.

5 / 5 2022-04-11

Polecam Wszystko OK

Jesteśmy Bardzo Zadowoleni Polecam 100% , Dostaliśmy 90% dofinansowania. Super !

5 / 5 2022-04-10

Montaż Pompa Ciepła

Rewelacja ! Wszytsko działa, nie muszę już chodzić do kotłowni, pompa Ciepła to był idealny wybór. Zajęli się dofinansowaniem

5 / 5 2022-04-09

Super Polecam

Wszytsko super. Dostałem 90% dofinansowania. Montaz bez zastrzeżeń! Polecam.

3 / 5 2022-04-09

Przeciętnie

W miarę ok.

5 / 5 2022-04-09

Ok

Handlowiec rzetelny. Wszystko wytłumaczył i krok po kroku pokazał. Zamontowane, działa… i tyle. Oby jak najdłużej.

5 / 5 2022-04-08

Polecam !! Piec na Pellet

Jestem po montażu. Wszytsko poszło zgodnie z planem. Jestem bardzo zadowolony. Otrzymałem dofinansowanie 26.000 zł ???? Poleciłem sąsiadowi też skorzystał i jest zadowolony.

4 / 5 2022-04-07

Pellet

Trochę opóźniona dostawa kotła na drewno, ale rozumiemy to biorąc pod uwagę obecna sytuacje na świecie. W innych firmach i tak zapowiadali dwukrotnie dłuższe terminy. Montaż sprawny, ekipa zostawiła porządek wiec jesteśmy zadowoleni. Pozdrawiamy Pana Łukasza.

4 / 5 2022-04-06

K

Nawet ok nie skorzystałem bo nie dostałem dofinansowania a szkoda :-(

5 / 5 2022-04-05

Polecam Firme

Jestem bardzo zadowolony, dostałem bardzo duże dofinansowanie. Montaz w przeciągu 10 dni. Wszystko działa Polecam

5 / 5 2022-04-05

Kocioł na drewno

Uznanie dla firmy za obsługę i szybkie załatwienie dofinansowania

5 / 5 2022-04-04

Piec

Pan Rafał wszystko jasno przedstawił na spotkaniu. Zdecydowałem się na wymianę z dofinansowaniem i było warto.

5 / 5 2022-04-04

Piec pellet

Kompleksowa obsługa i nawet sprawny montaż.

5 / 5 2022-04-04

Pompa Ciepła

Wszystko ok Polecam !

5 / 5 2022-04-04

Piec

Długo się z żoną zastanawialiśmy ale koniec końców zmieniliśmy piec przez greenmax, jesteśmy bardzo zadowoleni pomogli szybko załatwić wszystkie formalności na montaż też nie czekaliśmy długo. Polecam :)

5 / 5 2022-04-01

Piec na Pellet

Widząc te opinie, potwierdziło sie że dobrze zdecydowaliśmy z Żoną. Zakup trochę na szybko ale, Jesteśmy po montażu, wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Dział dofinansowań firmy greenmax zorganizował dofinansowanie zgodne z umową. Polecam Mikołaj z Kielc

5 / 5 2022-04-01

Piec

Zdecydowanie polecam, po długiej rozmowie ze specjalistą zdecydowaliśmy się na piec, wszystko jest tak jak mieliśmy mówione, łącznie z dofinansowaniem

5 / 5 2022-04-01

Pompa ciepła

Wszystko elegancko zrobione. Zorganizowali 28 tys dofinansowania. Polecam w 100%

5 / 5 2022-03-31

Pełna obsługa

Zdecydowałem się na wymianę pieca przez tą firmę, wybór padł na piec zgazowujący drewno. Zaskoczyło mnie pozytywnie, że wszystkim zajęła się firma począwszy od pomiarów, przez dofinansowanie, a na montażu kończąc. Polecam.

5 / 5 2022-03-31

To nie Krzak to Solidna firma

Na początku jak umówiono mnie ze specjalistą to miałem wątpliwości ale jak dostałem nowy piec na który mam 90 proc dofinansowania a na dodatek stały kontakt z panem Łukaszem specjalistą to jestem zadowolony

5 / 5 2022-03-31

Poleam

Wszystko przebiegło sprawnie zamontowany piec działa bardzo dobrze, polecam :)

5 / 5 2022-03-31

Pompa

Wszystko super, szybko i dokładnie, w domu ciepło prawie za darmo

5 / 5 2022-03-31

Piec

Wszytsko Super. Otrzymaliśmy Dofinansowanie, montaż też Ok. Dziękujemy

5 / 5 2022-03-28

Oszuści

Złodzieje oszuści kłamcy zero kontaktu po podpisaniu umowy tylko wyciąganie kasy nagram niedługo opinie na YouTube

5 / 5 2022-03-27

Piec na Pellet

Jestem bardzo zadowolona z montażu. Przyjechała ekipa w 1 dzien załatwili sprawę. Jestem w szoku bo po 3 tychodniach otrzymałam 26.000 zł zwrotu z programu Czyste Powietrze. Polecam, załatwili wszystko kompleksowo

5 / 5 2022-03-22

Piec na Drewno

Na początku się wahaliśmy z Żoną. Ale rzeczywiście płaci się za jakość i bezobsługowość. Fajnie wszystko zamonotwane, działa poprawnie. Po montażu skontaktowała się Pani z firmy greenmax i załatwiła kompleksowo dofinansowanie. jestem w szoku bo po 2 tygodniach otrzymaliśmy zwrot z dofinansowania. Szczerze Polecam

5 / 5 2022-03-19

Piec na pellet

Witam Piec zamontowany wzorowo, dofinansowanie dostaliśmy po 3 tygodniach. Poleciłem sąsiadom

5 / 5 2022-03-19

Greenmax to dobry wybór!

POLECAM ZAKUP I MONTAŻ POMPY CIEPŁA Wzorowy kontakt i świetne ceny

5 / 5 2022-03-18

Drewno

Miałem montaż pieca na drewno 5 klasy. Załatwili dofinansowanie 90%. Nie wierzyłem że to załatwią ale spisali się na 5+. Montaz i obsługa wszystko poprawnie. Oczywiście było kilka chwil nerwowych ale to jął zawsze przy takich inwestycjach. Polecam firmę

4 / 5 2022-03-16

Polecam Firmę GreenMax

Zalety współpracy: - Szybka dostawa - Sprawny montaż (wyrobili się w jeden dzień) - Organizacja dofinansowania (w 2 tyg miałem już informację o przyznanej dotacji) Wady: - Infolinia bywa zatkana, raz próbowałem się dodzwonić i nie szło ale oddzwonili - Dostawca zadzwonił niecałą godzinę przed dostawą i musiałem wracać z pracy Mankamenty małe są ale koniec końców jestem zadowolony. Piec działa jak trzeba i zgodnie z ustaleniami

5 / 5 2022-03-14

Świetne wykonanie pieca i nienaganna obsługa

Umowę podpisałem po wizycie specjalisty. Pomierzył, posprawdzał i dobrał urządzenie. Sprawa nie była prosta ze względu na małą kotłownie. Piec przyszedł po +/- tygodniu a ekipa 2-3 dni od podpisania umowy. Montaż przebiegł sprawnie a panowie zostawili po sobie porządek. Nie mam zastrzeżeń co do pracy firmy greenmax. Nawet wniosek o czyste powietrze został już złożony. Teraz tylko czekać na dofinansowanie. Z czystym sumieniem polecam współpracę

5 / 5 2022-03-13

Piec

Wszystko ok. Dostałem dofinansowanie

5 / 5 2022-03-13

Pompa ciepła

Temat Pompy Ciepła załatwili szybko i sprawnie. Montaż bez zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2022-03-12

Pellkompakt

Szybko i sprawnie. Fajna sprawa z finansowaniem na raty.

5 / 5 2022-03-10

.

Jako że niezbyt znałam się w temacie, Pan który przyszedł bardzo dobrze mi wytłumaczył, z efektu końcowego i montażu jestem zadowolona mogę śmiało polecić firmę, w sprawach zmiany ogrzewania w domu.

5 / 5 2022-03-10

Moja opinia

Wszystko przebiegło sprawnie zamontowany piec działa bardzo dobrze. Polecam

5 / 5 2022-03-09

Wszystko przebiegło na 5+ Załatwili formalności z Czystym Powietrzem, dostałem 90% dofinansowania. Więc jak dla mnie firma warta Polecenia. Tomek Kwiecień Kielce

5 / 5 2022-03-08

Montaż w trzecim tygodniu od podpisania umowy a ekipa Ok.

5 / 5 2022-03-08

Wszystko ok. Montaż w jeden dzień, wszystko poprawnie ekipa zrobiła. Dofinansowanie dostaliśmy w przeciągu 3 tygodni. Dałem kontakt sąsiadowi też ma skorzystać.

5 / 5 2022-03-08

Panowie sprawnie zamontowali piec. Działa, grzeje a Pan Rafał bardzo sprawnie pomógł załatwić wszystkie formalności

5 / 5 2022-03-08

Firma Zamontowała u nas piec wraz z buforem, Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Piec działa jak należy. Otrzymaliśmy dofinansowanie, Pani Kasia z działu dofinansowań załatwiła temat kompleksowo. Polecam Honorata

1 / 5 2022-03-05

Ta firma to jakiś żart, handlowiec oszukał nas co do wielkości dofinansowania, montaż wyjmij-włóż po kosztach… ekipa rozkładała ręce. Ja sam rozkładam ręce, brak kontaktu z biurem, nikt niczym się nie interesuje!!! NIE POLECAM !!!!

5 / 5 2022-03-04

Zamontowana Pompa Ciepła pracowała bez problemu cały sezon. Aktualnie otrzymaliśmy rachunki za prąd. Biorąc pod uwagę podwyżki to wyszło finansowo nawet lepiej niż zakładaliśmy. Montaż urządzenia i współpraca z firmą bez większych zarzutów. Wniosek o dofinansowanie został złożony przez firmę. Teraz zostało tylko czekać na zwrot. Serdecznie polecam, jestem zadowolony ze współpracy.

1 / 5 2022-03-01

Ta firma i jej obsługa posprzedażowa to jakaś kpina. Ciągłe zbywanie klienta, podpisałem umowę z bardzo rzetelnym handlowcem, który jak się po czasie okazało sam zrezygnował z pracy w takim cyrku, bo miał dość ciągłych niepowodzeń tej firmy i traktowania swoich klientów. Zamówiony piec sam z siebie jest w porządku natomiast jego montaż na zasadzie wyjmij i włóż nowy oby działał nie spełnia podstawowych zasad bezpieczeństwa. Jednym słowem: piękna bańka mydlana pękła tak szybko jak podpisałem umowe z firmą GreenMax, tam nikt nie wie co się dzieje. NIEPOLECAM

5 / 5 2022-02-28

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Handlowiec zaoferował mi piec znacznie tańszy niż konkurencja. Kupiłem

1 / 5 2022-02-11

Nie polecam .Firma dba o klienta do podpisania umowy i przelania pieniędzy a później radź sobie sam .Przedstawiciel ma cię w d.......nawet telefonów nie odbiera!Usterka?Radź sobie sam....

1 / 5 2022-02-08

Złodzieje,oszuści i naciągacze te trzy słowa odzwierciedlają cała firmę nic dodać nic ująć!!!

1 / 5 2022-02-07

Nie polecam ,zatrudniają podwykonawców, brak kontaktu po przelaniu pieniędzy!Klient pozostaje sam z problemami, zero konkretnych wyjaśnień!Przedstawiciele obiecują złożenie wniosku o dotację ,po wypełnieniu przez nich okazuje się że wniosek w ogóle nie został złożony.Pani od przelewów ciągle jest na urlopie.Infolinia nie potrafi nic wyjaśnić!!

5 / 5 2022-02-05

Nie polecam piec wstawiony z opóźnieniem oraz piec nie ustawiony jak należy przez co pali dużo opału

5 / 5 2022-01-24

polecam firmę

5 / 5 2022-01-17

Zamontowałem zestaw fotowoltaika (huawei+hyundai) oraz pompę ciepła split (dimplex 14kW) montaż zakończony na początku grudnia. Pompa uruchomiona od razu i od razu miała możliwość się sprawdzić. Fotowoltaika podłączona do sieci została kilka dni temu. Zestaw działa świetnie. Pompa pracuje zupełnie bez obsługowo. Fotowoltaika zapewnia praktycznie bez kosztowe działanie pompy a przy dzisiejszych cenach prądu i podwyżkach gazu to zdecydowanie najlepsze rozwiązanie. Na montażach ja się nie znam ale pompa została odebrana przez serwis i nie mieli żadnych zastrzeżeń. Planuję sprawdzenie pompy na wiosnę aby po sezonie grzewczym sprawdzić czy wszystko jest ok. Greenmax nie był najtańszą z ofert które byly na stole ale kontakt z przedstawicielem oraz jego wiedza przekonały mnie że warto zainwestować te parę groszy więcej. Polecam firmę greenmax

5 / 5 2022-01-13

Kupiłem piec na pellet od greenmax. Dostarczyli tak jak się umawialiśmy. Mam zaufanie do tej firmy i polecam piece

5 / 5 2022-01-12

Miła obsługa :) polecam

5 / 5 2022-01-10

Montaż pieca zgodnie z ustaleniami przebiegł bardzo szybko i sprawnie. Zdecydowałem się na nowy model kotła ze względu na awarię starego dlatego zależało mi na montażu. Nie ukrywam, że miałem wątpliwości na początku ale firma wywiązała się wzorowo z powierzonego zadania. Piec dotarł w około 4 dni robocze a po koljnych 2 pojawiła się ekipa do połączenia. Zrobili swoją robotę posprzątali i w ciągu kilku godzin nowy piec już działał. Co do samego urządzenia to nie mogę narzekać. W porównaniu do starego to niebo a ziemia. Automatyczne rozpalanie i dosypywanie pelletu raz w tygodniu to coś czego w zwykłym kotle nie miałem. Firma Greenmax to rozsądne rozwiązanie nawet w trudnych okolicznościach. Polecam handlowca pana Rafała. Konkretny gość, bez owijania w bawełnę mówi jak jest.

5 / 5 2022-01-06

Witam Wszystkich czytających ten tekst! Pragnę osoby które chcą montować panele u siebie żeby nie robiły tego po przez firmę Green Max bo jest to tylko łapanie klientów i nikomu nie zależy czy instalacją będzie działać. Wystarczy podpisać umowę jak firma wie że już ma zysk zapewniony to ma w nosie czy to będzie działać czy nie. Montaż wykonuje pod wykonawca z Białorusi który przyjechał na miejsce nie mając żadnej wiedzy gdzie to robi jaki system uchwytów jest do danego miejsca przeznaczony. Nie posiada żadnych części zapasowych do montażu w razie potrzeby ,jest to też dla nich niespodzianka gdzie jada i gdzie będą montować panele bo żadne plany instalacji nie są wykonywane przez Pana co spisuje umowę. Pan ten pierwszego kontaktu obiecał ze przyjedzie technik ustalić gdzie i jak montaż będzie robiony, nikt nie przyjechał. Pan pierwszego kontaktu mierzył rozstaw krokwi żeby przykręcić panele a przykręciła ekipa do blachy ,gdzie w momencie dużego wiatru grozi to zerwaniem pokrycia z dachu. Panele są pod kontem 7 stopni pochylone tylko i teraz śnieg zalega na nich,prądu nie produkują. Firma po zgłoszeniu telefonicznym nie myśli nic zrobić bo nikt nie kontaktuję się ze mną żeby te usterki usunąć. Protokół odbioru z uwagami moimi nie został dołączony do uzyskania zmiany licznika w elektrowni żeby nie było problemu z elektrownią. Jeżeli ktoś chce więcej informacji o nie rzetelności tej firmy proszę pisać na adres [email protected] Jeżeli chcecie mieć pożytek z paneli to nie z montażem robionym przez Green Max

5 / 5 2022-01-05

Konkretny i solidny montaż pompy ciepła. Nie było łatwo gdyż musieliśmy przenieść nowy zbiornik CWU do innego pomieszczenia ale ekipa monterska bez problemu załatwiła sprawę. Wywiązali się z ustaleń. W dniu podpisania umowy zostało założone konto w sprawie dotacji a resztę formalności już sami załatwili. Zawsze znajdzie się coś do czego można byłoby się przyczepić ale nie ma co narzekać. Robota wykonana jak należy. Pompa działa bez zarzutu.

5 / 5 2022-01-05

Nie polecam konsultan GREEM MAX Arkadiusz Brzyski który podpisywaław z nami umowę zrobił błędy i zamias pierwszą ratę płacić w marcu o wysokość 130 zł mamy do zapłaty już teraz ponad 500 zł na miesiąc. On powiedziała że sam przelej nam te pieniądze za 3 miesiące ze względu że to jego błąd ale skończyło się tylko na obietnicach teraz nawet nie odbiera telefonów a bana domaga się zapłaty. Dodatkowo piec mał być zamontowany do świąt co oczywiście nie zostało zrobione a sam piec który miał byś na drzewo i pelet bo tak na było mówione okazuje się byś tylko na pelet. Nawet producenci pieca zastanawiają się co taka niekompetentna osoba robi w tej firmie.

1 / 5 2021-12-22

OSZUŚCI !!! Zatrudniają podwykonawców i nie wypłacają im pieniędzy a później brak kontaktu ! Tylko żerują na innych !

5 / 5 2021-12-13

Oszuści i naciągacze dbają o klientów do podpisania umowy. Instalacja tak jak pisał poprzednik byle jak aby po kosztach. Łączą główny kabel prowadzący napięcie chowają w peszel i poszło. Montaż zaczol się po niespełna 2 miesiącach a nie tak jak mówią że 2 dni. Do dzisiaj nie mam dokumentów do elektrowni. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem.

5 / 5 2021-11-16

Pompa Ciepła sprawdza się doskonale. Wreszcie nie muszę bawić się z tym kotłem.

5 / 5 2021-11-13

Witam te opinie to chyba jakiś żart domokrążca to nie ma pojęcia tym co mówi montaż byle jak aby po kosztach , a po podpisaniu umowy i wzięciu kasy to już bd wasz problem u mnie instalacja stojąca na gruncie zmienia kąt nachylenia od byle powiewu wiatru kabel wkopany w ziemię bez zabezpieczenia i jeszcze biały no super fachowcy w super cenie brak słów

5 / 5 2021-10-07

Kocioł działa zgodnie z opisem handlowca. Zamontowali w dwa tygodnie od podpisania umowy. Wreszcie nie trzeba łopatować

5 / 5 2021-09-20

Znakomita obsługa, przystępne ceny no i można skorzystać z programu lojalnościowego. Nie ma na co narzekać.

5 / 5 2021-09-13

polecam

5 / 5 2021-09-08

polecam firme greenmax

5 / 5 2021-09-03

Najlepsze doradztwo na jakie można liczyć Nie polecam wycen online czy przez telefon. Zdecydowanie lepiej jest się spotkać wszystko wspólnie wyliczyć Instalacja fotowoltaiczna z dobrym finansowaniem i odroczeniem płatności Montaż wykonali w jeden dzien jakies 2 tygodnie od podpisania umowy

1 / 5 2021-09-02

Firma dziad umawiają się na spotkanie na konkretną godzinę i nie przychodzą. Nie szanują naszego czasu (czekałem prze całą godzinę, nie powiadomiono mnie o odwołaniu spotkania) Nie polecam Franciszek.

5 / 5 2021-08-31

firma godna zaufania

5 / 5 2021-08-30

Kontakt z firmą jest bardzo przyjemny. Bez problemu udzielają wszystkich informacji. Współpracę oceniam bardzo wysoko.

5 / 5 2021-07-14

Pompa Ciepła zamontowana wzorowo. Udało się nawiązać współpracę w idealnym momencie. Panowie nie mieli dużo przebudowy. Wszystko najwyższej klasy, dofinansowanie załatwiają.

5 / 5 2021-07-08

Polecam bez dwóch zdań!

5 / 5 2021-06-24

Firma GreenMAX to dobry wybór. Mam od nich pompę ciepła i fotowoltaikę. Polecam!

5 / 5 2021-06-20

bardzo polecam firmę, bardzo rzetelna, miła obsługa, szybki montaż, długie gwarancje! :)

5 / 5 2021-06-17

Polecam

5 / 5 2021-06-15

Racjonale rozwiązanie w czasach kiedy na rynku jest mnóstwo firm w tej branży. Fachowa i solidna obsługa! Pewne dofinansowanie i najdłuższe gwarancje!

5 / 5 2021-05-27

Polecam firmę greenmax

5 / 5 2021-05-11

Instalacja 4,3 na Huaweiu i Hyundaiach wykonany perfekcyjnie! Monterzy wyrobili się sprawni i zostawili należyty prządek. Czekam na dofinansowanie Mój Prąd.

5 / 5 2021-04-27

ok

5 / 5 2021-04-27

GreenMax to dobry wybór! Na rynku jest ogromna ilość firm oferująca instalacje fotowoltaiczne o różnym spektrum cenowym. Warto wybrać firmę za którą idą konkretne podzespoły i gwarancja. Foto to inwestycja raz w życiu więc nie warto oszczędzać na sofary i panele sprzed 10 lat ;)

5 / 5 2021-04-19

polecam

5 / 5 2021-03-28

Polecam greenmax! Dobre podzespoły i kompleksowa usluga

5 / 5 2021-02-26

Spotkanie z handlowcem oceniam na bardzo udane. Wszystko świetnie wytłumaczył na spokojnie w domu. U nas fotowoltanika wyszła deko ponad 6 kwp ale po dodaniu 2 paneli wszyło 7 a to dobrze bo mam zamiar zamontoweać klime. Montaż w jeden dzień tak jak mówili przy umowie. Dokumenty wysłane przez firme. Nie ma wątpliwości że firma jest godna polecenia

5 / 5 2020-08-06

Miałem przyjemność zakupić od firmy GreenMax instalację fotowoltaiczną na początku lipca 2020 roku. Sama instalacja nie wielka bo 3,2 kW jednak warto wspomnieć o tym w jaki sposób firma podchodzi do klienta. Wszystkie formalność w związku z odłączeniem instalacji zostały wykonane bez mojego udziału. Licznik wymieniony, instalacja w bardzo prosty sposób usuchomiona - z resztą otrzymałem mini szkolenie od instalatorów. Jeżeli chodzi o czas realizacji to +/- 9 dni od podpisania umowy panele był na dachu. Uzysk z paneli jest dokładnie taki jak było zaplanowane. Polecam firmę GreenMax

Rzetelne opinie o GreenMax

GreenMax

Siedziba
Radom

WWW
www.green-max.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 516 503 888

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie