Kategorie: / Usługi

GreenMax Opinie Klientów

4.76/5.00 - ilość ocen: 33
opinie o GreenMax
5 / 5 2022-01-17

Zamontowałem zestaw fotowoltaika (huawei+hyundai) oraz pompę ciepła split (dimplex 14kW) montaż zakończony na początku grudnia. Pompa uruchomiona od razu i od razu miała możliwość się sprawdzić. Fotowoltaika podłączona do sieci została kilka dni temu. Zestaw działa świetnie. Pompa pracuje zupełnie bez obsługowo. Fotowoltaika zapewnia praktycznie bez kosztowe działanie pompy a przy dzisiejszych cenach prądu i podwyżkach gazu to zdecydowanie najlepsze rozwiązanie. Na montażach ja się nie znam ale pompa została odebrana przez serwis i nie mieli żadnych zastrzeżeń. Planuję sprawdzenie pompy na wiosnę aby po sezonie grzewczym sprawdzić czy wszystko jest ok. Greenmax nie był najtańszą z ofert które byly na stole ale kontakt z przedstawicielem oraz jego wiedza przekonały mnie że warto zainwestować te parę groszy więcej. Polecam firmę greenmax

5 / 5 2022-01-13

Kupiłem piec na pellet od greenmax. Dostarczyli tak jak się umawialiśmy. Mam zaufanie do tej firmy i polecam piece

5 / 5 2022-01-12

Miła obsługa :) polecam

5 / 5 2022-01-10

Montaż pieca zgodnie z ustaleniami przebiegł bardzo szybko i sprawnie. Zdecydowałem się na nowy model kotła ze względu na awarię starego dlatego zależało mi na montażu. Nie ukrywam, że miałem wątpliwości na początku ale firma wywiązała się wzorowo z powierzonego zadania. Piec dotarł w około 4 dni robocze a po koljnych 2 pojawiła się ekipa do połączenia. Zrobili swoją robotę posprzątali i w ciągu kilku godzin nowy piec już działał. Co do samego urządzenia to nie mogę narzekać. W porównaniu do starego to niebo a ziemia. Automatyczne rozpalanie i dosypywanie pelletu raz w tygodniu to coś czego w zwykłym kotle nie miałem. Firma Greenmax to rozsądne rozwiązanie nawet w trudnych okolicznościach. Polecam handlowca pana Rafała. Konkretny gość, bez owijania w bawełnę mówi jak jest.

5 / 5 2022-01-06

Witam Wszystkich czytających ten tekst! Pragnę osoby które chcą montować panele u siebie żeby nie robiły tego po przez firmę Green Max bo jest to tylko łapanie klientów i nikomu nie zależy czy instalacją będzie działać. Wystarczy podpisać umowę jak firma wie że już ma zysk zapewniony to ma w nosie czy to będzie działać czy nie. Montaż wykonuje pod wykonawca z Białorusi który przyjechał na miejsce nie mając żadnej wiedzy gdzie to robi jaki system uchwytów jest do danego miejsca przeznaczony. Nie posiada żadnych części zapasowych do montażu w razie potrzeby ,jest to też dla nich niespodzianka gdzie jada i gdzie będą montować panele bo żadne plany instalacji nie są wykonywane przez Pana co spisuje umowę. Pan ten pierwszego kontaktu obiecał ze przyjedzie technik ustalić gdzie i jak montaż będzie robiony, nikt nie przyjechał. Pan pierwszego kontaktu mierzył rozstaw krokwi żeby przykręcić panele a przykręciła ekipa do blachy ,gdzie w momencie dużego wiatru grozi to zerwaniem pokrycia z dachu. Panele są pod kontem 7 stopni pochylone tylko i teraz śnieg zalega na nich,prądu nie produkują. Firma po zgłoszeniu telefonicznym nie myśli nic zrobić bo nikt nie kontaktuję się ze mną żeby te usterki usunąć. Protokół odbioru z uwagami moimi nie został dołączony do uzyskania zmiany licznika w elektrowni żeby nie było problemu z elektrownią. Jeżeli ktoś chce więcej informacji o nie rzetelności tej firmy proszę pisać na adres [email protected] Jeżeli chcecie mieć pożytek z paneli to nie z montażem robionym przez Green Max

5 / 5 2022-01-05

Konkretny i solidny montaż pompy ciepła. Nie było łatwo gdyż musieliśmy przenieść nowy zbiornik CWU do innego pomieszczenia ale ekipa monterska bez problemu załatwiła sprawę. Wywiązali się z ustaleń. W dniu podpisania umowy zostało założone konto w sprawie dotacji a resztę formalności już sami załatwili. Zawsze znajdzie się coś do czego można byłoby się przyczepić ale nie ma co narzekać. Robota wykonana jak należy. Pompa działa bez zarzutu.

5 / 5 2022-01-05

Nie polecam konsultan GREEM MAX Arkadiusz Brzyski który podpisywaław z nami umowę zrobił błędy i zamias pierwszą ratę płacić w marcu o wysokość 130 zł mamy do zapłaty już teraz ponad 500 zł na miesiąc. On powiedziała że sam przelej nam te pieniądze za 3 miesiące ze względu że to jego błąd ale skończyło się tylko na obietnicach teraz nawet nie odbiera telefonów a bana domaga się zapłaty. Dodatkowo piec mał być zamontowany do świąt co oczywiście nie zostało zrobione a sam piec który miał byś na drzewo i pelet bo tak na było mówione okazuje się byś tylko na pelet. Nawet producenci pieca zastanawiają się co taka niekompetentna osoba robi w tej firmie.

1 / 5 2021-12-22

OSZUŚCI !!! Zatrudniają podwykonawców i nie wypłacają im pieniędzy a później brak kontaktu ! Tylko żerują na innych !

5 / 5 2021-12-13

Oszuści i naciągacze dbają o klientów do podpisania umowy. Instalacja tak jak pisał poprzednik byle jak aby po kosztach. Łączą główny kabel prowadzący napięcie chowają w peszel i poszło. Montaż zaczol się po niespełna 2 miesiącach a nie tak jak mówią że 2 dni. Do dzisiaj nie mam dokumentów do elektrowni. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem.

5 / 5 2021-11-16

Pompa Ciepła sprawdza się doskonale. Wreszcie nie muszę bawić się z tym kotłem.

Rzetelne opinie o GreenMax

GreenMax

Siedziba
Radom

WWW
www.green-max.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 516 503 888

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie