Kategorie: / Usługi

GreenMax Opinie Klientów

średnia ocen: 4.31
opinie o GreenMax
5 / 5 2022-12-08

Podłączyliście mi Panowie 3 tyg. temu pompę i z jednej strony cieszę się, że ją, z 2giej muszę się do Was zgłosić po panele :). Jestem bardzo zadowolony z naszej współpracy. Wszystko działa jak powinno.

5 / 5 2022-12-08

brak zastrzezen, moge dac 5 gwiazdek

5 / 5 2022-12-08

Fajnie, że ekipa pojawiła się zgodnie z ustaleniami, w tej branży wiem, że to nie jest oczywiste. Panowie dzielnie walczyli z zabetonowanym gruntem, żeby postawić maszt pod instalację, przyjemnie się to oglądało. Wyposażenie oceniam na 5+, świder zrobił robotę.

5 / 5 2022-12-08

Bardzo dziękuje za zrealizowany montaż, moim zdaniem wszystko zostało poprawnie zamontowane. Urządzenie działa i to jest najważniejsze. Czekam na dofinansowanie :)

5 / 5 2022-12-07

Wszystko działa bardzo dobrze

5 / 5 2022-12-07

Mieliśmy rozmowy z kilkom innymi firmami, które też wszystko fajnie przedstawili, jednak nie zdecydowaliśmy się na nich. Wybraliśmy Was, bo jako jedyni nie nękaliście nas telefonami po przedstawionej ofercie. Umówiliśmy się na czas do przemyślenia, i że sami się do Was zwrócimy. Jak widać słowa dotrzymaliśmy i za to dziękujemy. Co do montażu prace zostały wykonane w terminach. Piec działa jak należy.

5 / 5 2022-12-07

Wszystko zgodne z ustaleniami bez żadnego problemu.

5 / 5 2022-12-07

Od kilku tygodni myślałem nad założeniem paneli słonecznych w moim domu. Ze względu na wyświetlane reklamy oraz polecenia znajomych zacząłem zastanawiać się nad wyborem odpowiedniej firmy, wiele z nich oferowało różne opcje, jednak to oferta Greenmax przykuła moją uwagę najbardziej. Po kilku telefonach i uzgodnieniem warunków umówiłem się na założenie paneli słonecznych. Wszystko odbyło się zgodnie z terminem, ekipa świetnie wykonała swoją robotę, wszystko wygląda profesjonalnie.

5 / 5 2022-12-07

Mogę polecić tę firmę każdemu niezdecydowanemu. Pompa ciepła podłączona poprawnie, sprawnie i bez większego wydziwiania, choć miejsce montażu z racji na nowo powstały budynek dość problematyczne i wymagające przemyślenia.

5 / 5 2022-12-05

Odwdzięczam się za dobry montaż, pozytywną opinią.

5 / 5 2022-12-05

Jestem zaskoczony mocno obsługą i pod wrażeniem kompetencji Pani Angeliki z biura. Wszystko profesjonalnie załatwione.

5 / 5 2022-12-05

Kocioł na pellet stalmark z buforem 800 litrów zamontowany, ekipa zgrana. Ja osobiście polecam, nei mam zastrzeżeń co do firmy. Robota udana.

5 / 5 2022-12-05

Wszystko sprawnie, montaż jak i cała sprawa z tym dofinansowaniem. Pompa działa jak powinna, miejsca wierceń zaizolowane, elewacja połatana.

5 / 5 2022-12-05

Współpraca udana.

5 / 5 2022-12-05

Wszystko ok, jestem bardzo zadowolony, mogę polecić z czystym sumieniem.

1 / 5 2022-12-05

Firma kant. Wystawia faktury mimo, że Października 2022 jest wykreślona z rejestru podatników Vat. Nie da się zaksięgować takiej faktury. Ponadto kupiony towar nijak ma się do oferowanego produktu. Naciągacze i oszuści.

5 / 5 2022-12-05

Sprawny montaż, bez problemu udzielają wszystkich informacji. Jestem zadowolona

5 / 5 2022-12-05

Przedstawiciel firmy był bardzo rzeczowy, przekonał mnie do zakupu instalacji fotowoltaicznej. Pracę monterów oceniam na bardzo sprawną i szybką. Zamontowali mi panele i falownik. Jestem pod wrażeniem zwinności poruszania się po dachu.

5 / 5 2022-12-05

Bardzo gorąco polecam firmę greenmax. Nigdy wcześniej nie miałem styczności z tą firmą jednak w 100% jestem z niej zadowolony. Wszystko działa jak powinno. Jeszcze raz polecam firmę GreenMAX.

5 / 5 2022-12-04

Jestem bardzo wymagającym klientem. Wymagam profesjonalizmu, który GreenMAX spełnił. Jestem zadowolony.

5 / 5 2022-12-04

Czy w ofercie planujecie mieć ładowarki elektryczne?

5 / 5 2022-12-04

Miałam obawy przed inwestycją w panele fotowoltaiczne, teraz wiem, że to była dobra inwestycja. Wszystko działa, wraz z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z Waszych usług.

5 / 5 2022-12-04

Polecam chłopaków, fajna oferta, ciekawa sprawa z tymi bonami. Sam zdecydowałem się na pompę ciepła Modena, działa 2gi miesiąc, jak na razie bez zastrzeżeń. Jestem na tak, i polecam dalej. Dzięki.

5 / 5 2022-12-04

Jestem zadowolony z firmy, skutecznie przekonali mnie do wymiany pieca, zaufałem nie żałuję. Czekam tylko na dofinansowanie.

5 / 5 2022-12-03

Kocioł zamontowany, wszystko działa, czekałem 2 tygodnie na realizację, ale w tym gorącym okresie to zrozumiałe. Polecam ...

5 / 5 2022-12-02

Czy jestem zadowolona z firmy, raczej tak i poleciłabym ją innym. Jedyna rzecz do której mogę się doczepić, to czas oczekiwania na przyjazd ekipy z piecem. Czekałam około 20 dni, co prawda Panowie usprawiedliwiali się przyjeżdżając, jednak handlowiec, czy nawet ktoś z biura, mógłby napomknąć, że ten czas oczekiwania na urządzenie jest jaki jest.

5 / 5 2022-12-01

Wszystko ok. Montaż w jeden dzień, wszystko poprawnie ekipa zrobiła.

5 / 5 2022-12-01

Brak zastrzeżeń

5 / 5 2022-12-01

Od dłuższego czasu szukałem monterów do realizacji zlecenia montażu pieca na pellet, padło na Kotłospaw, wybrałem greenmax. Jestem zadowolony z urządzenia, jestem zadowolony z montażu. Piec pracuje poprawnie, pewnie zamówię jeszcze bufor, ale na razie czekam na kolejny przypływ gotówki by to sfinalizować. Dzięki wielkie Panowie. Pozdrawiam Jarosław Pabianice

5 / 5 2022-12-01

polecam

5 / 5 2022-12-01

Fajna ekipa, nowy piec zamontowany. Czekałem - nie wiem, 2 tygodnie moze. Jestem zadowolony, fajna współpraca.

5 / 5 2022-11-30

Witam. Ogólnie jesteśmy zadowoleni, pompa ciepła działa poprawnie od 2 miesięcy. Jeżeli chodzi o zużycie energii wygląda nieźle , zobaczymy jak przyjdzie rozliczenie prądu. Dostałem dotację w poniedziałek, tlatego czekałem z komentarzem. Dla mnie super firma, montaż też sprawny i fachowy, dotacja liczyłem na wyższą, ale jest ok. Polecam.:)

5 / 5 2022-11-30

Montaż pieca zgodnie z ustaleniami przebiegł bardzo szybko i sprawnie. Zdecydowałem się na nowy model kotła ze względu na awarię starego dlatego zależało mi na montażu. Nie ukrywam, że miałem wątpliwości na początku ale firma wywiązała się wzorowo z powierzonego zadania. Piec dotarł w około 4 dni robocze a po kolejnych 2 pojawiła się ekipa do połączenia. Zrobili swoją robotę posprzątali i w ciągu kilku godzin nowy piec już działał. Co do samego urządzenia to nie mogę narzekać. W porównaniu do starego to niebo a ziemia. Automatyczne rozpalanie i dosypywanie pelletu raz w tygodniu to coś czego w zwykłym kotle nie miałem. Firma Greenmax to rozsądne rozwiązanie nawet w trudnych okolicznościach. Polecam handlowca pana Rafała. Konkretny gość, bez owijania w bawełnę mówi jak jest.

5 / 5 2022-11-30

Polecam firme, jest ok

5 / 5 2022-11-30

Jestem zadowolony z nowego pieca, wszystko działa jak należy, tak trzymać chłopaki.

5 / 5 2022-11-29

Wielkie podziękowania dla Pana Mateusza, człowiek o wielkiej wiedzy i kulturze osobistej problem z regulatorem pokojowym rozwiązał podczas rozmowy telefonicznej w niecałe 30min, Życzę każdemu spotkać takiego serwisanta ,z takim podejściem i cierpliwością

5 / 5 2022-11-29

Piecyk super pali. Zdarzyła się usterka silnika podajnika ale zaistniały problem został szybko rozwiązany. Jestem zadowolona

5 / 5 2022-11-29

Miła i sprawna obsługa, fajne urządzenie. Jestem zadowolona.

5 / 5 2022-11-29

Polecam firmę, jestem zadowolony.

1 / 5 2022-11-28

Omijać szerokim łukiem. Oszukują.

5 / 5 2022-11-28

Omijać szerokim łukiem. Oszukują.

5 / 5 2022-11-27

Rzetelna i profesjonalna obsługa. Panowie znają się na rzeczy i proponują rozwiązania indywidualnie dobrane do problemu. Polecam serdecznie!

5 / 5 2022-11-27

Serdecznie polecam kontakt z Panem Mateuszem. Wszystko zgodne z ustaleniami bez żadnego problemu i najważniejsze gość odbiera telefon w razie pytań o każdej porze dosłownie. Wielokrotnie dzwoniłem z pewnymi wątpliwościami i zawsze otrzymywałem odpowiedź. Co do samego montażu całej instalacji wszystko okej jednak termin mógłby byc odrobinę szybszy. Instalacja jak na razie działa. Nie miałem jeszcze okazji wzywać serwisu.

5 / 5 2022-11-27

Firma w 100% profesjonalna. Obsługa tej całej papierologii doskonała, nie musieliśmy się niczym martwić wszelkie wnioski, formalności, kredyt do instalacji załatwione expresowo. Instalatorzy doskonali fachowcy robota paliła im się w rękach i wszystko zrobione dokładnie i porządnie.

5 / 5 2022-11-22

Kocioł Slimko 12kW od roku, super działanie, super spalanie. Patent z dodatkowym zbiornikiem zewnętrznym 820 litrów (ok 500kg) na pellet, który uzupełnia zbiornik w kotle (czujnik poziomu paliwa) działa rewelacyjnie.

5 / 5 2022-11-22

Profesjonalna firma począwszy od spotkania z konsultantem, poprzez montaż instalacji aż po załatwianie wszelkich formalności. Szybki kontakt miła obsługa klienta. Nowoczesny sprzęt, gwarancja jakości.

5 / 5 2022-11-21

Przeglądając oferty w internecie natrafiłem na firmę Green Max. Postanowiłem zadzwonić. Przyjechał przedstawiciel. Wysłuchał, doradził po prostu zdobył moje zaufanie. To taki prawdziwy fachowiec. Otrzymałem ofertę odpowiadającą na moje potrzeby w dobrej myślę, że cenie. Jednak najlepszą wizytówką firmy była ekipa montażowa z odpowiednim sprzętem. Miałem jedną usterkę od czasu instalacji ale serwis się z tym szybko uporał. Instalacja działa bez zarzutu od ponad roku.

5 / 5 2022-11-21

Piec na pellet zamówiłem w piątek dostawa była w środę, czyli terminowo ok. Cena podoba do innych sklepów internetowych, jednak wiadomo montaż, dostawa – to kosztuje. W moim przypadku wszystko było ok, polecam.

5 / 5 2022-11-21

Bardzo rzeczowe podejście. Pan Mateusz profesjonalnie dobrał dla Nas odpowiednią pompę, wyjaśnił co z czego wynika. Przeprowadził oględziny u Nas na miejscu i był z nami w stałym kontakcie. Montaż sprawny i czysty zgodny z terminem. Panowie w pełni ogarnęli kotłownię i stary piec po wszystkim, co bardzo miło Nas zaskoczyło. Wszystko ok.

5 / 5 2022-11-21

Miałam już do czynienia z kilkoma firmami dostarczającymi fotowoltaikę, firma Green Max bije na głowę innych dostawców. Fachowa obsługa od samego początku inwestycji. Szeroka oferta, pomoc przy formalnościach szczególnie tych na dofinansowanie. Termin montażu poprawny jednak wiem, że inne firmy proponowali szybciej- ale czy lepiej? Wątpię. Polecam

1 / 5 2022-11-21

Jestem rozczarowana firma piec od początku nie dziala jak powinien reklamacja złożona ponad dwa tygodnie temu zero zainteresowania

5 / 5 2022-11-21

Firma w 100% profesjonalna. Obsługa tej całej papierologii doskonała, nie musieliśmy się niczym martwić wszelkie wnioski, formalności, kredyt do instalacji załatwione expresowo. Instalatorzy doskonali fachowcy robota paliła im się w rękach i wszystko zrobione dokładnie i porządnie.

5 / 5 2022-11-21

Kategorycznie tak dla tej firmy. Szukałem desperacko serwisu pompy ciepła, niestety nie można było liczyć na pewną “pomarańczową” firmę. Panowie bez znajomości tematu przyjechali na 2gi dzień, naprawili wadliwe przyłącze, urządzenie działa.

5 / 5 2022-11-21

Chciałbym polecić firmę Green Max. Instalacja fotowoltaiczna w bardzo dobrej cenie. W dobrych warunkach finansowania również. Wykonanie niezwykle szybko bo tylko 8 dni. Panowie zaskoczyli mnie tym, że po zakończeniu pracy jak i na bieżąco zbierali wszelkie pozostałe materiały po montażu, jednym słowem zostawili porządek. Wielki szacunek za to. Instalacja działa. Jesteśmy zadowoleni.

5 / 5 2022-11-19

Bardzo rzeczowe podejście. Pan Mateusz profesjonalnie dobrał dla Nas odpowiednią pompę, wyjaśnił co z czego wynika. Przeprowadził oględziny u Nas na miejscu i był z nami w stałym kontakcie. Montaż sprawny i czysty zgodny z terminem. Panowie w pełni ogarnęli kotłownię i stary piec po wszystkim, co bardzo miło Nas zaskoczyło. Wszystko ok.

5 / 5 2022-11-19

Przedstawili bardzo atrakcyjną ofertę, tańszą niż pozostali oferenci z tymi samymi składowymi. Pan Mateusz super doradzał i zagłębiał nas w temat fotowoltaiki, bo szczerze mówiąc nie do końca wiedzieliśmy jak to funkcjonuje w praktyce. W pewnym sensie nas uświadomił. Wcześniejsza firma, która przedstawiała ofertę, nie wzbudziła w nas zaufania. Naprawdę trzeba być czujnym. Panowie instalatorzy w pełni profesjonalni i sympatyczni. Wszystko w terminie dwóch tygodni, a montaż w jeden dzień. Jesteśmy bardzo zadowoleni i wszystkim bardzo polecamy.

5 / 5 2022-11-18

Firma GreenMAX pozytywnie mnie zaskoczyła. Ale od początku, piec zamówiony został jakoś w lipcu tego roku był to EKO WOOD od STALMARKA, zamówiłem razem z montażem, wymagane było obniżenie podłogi pod piecem w kotłowni. Realizacja usługi trwała, 2/3tyg. Domówiłem zbiornik buforowy, 500l, też nie było problemu z montażem. Wiadomo, lato ma do do siebie, że z pieca nie korzysta się codziennie. Wstępnie zostało wszystko przepalone, fotowoltaikę mam, więc na brak ciepłej wody nie narzekałem. Niestety przyszły zimniejsze październikowe dni, i regularność ogrzewania była już konieczna, tak więc piec zaczął pracować. Osobiście, zadowolony jestem z urządzenia, z firmy również. Miałem problemy z obsługą, zbiornik buforowy doposażyłem o grzałkę wody. wszystko załatwiłem na telefon. Z terminami różnie od 2dni do 3 tygodni, ale takie czasy, że trzeba poczekać, no ale bez przesady. A co do samej firmy, nie wierze w opinie negatywne. Piec 35tyś, przelew 50% 50%, urządzenie zamontowane z planowanym terminem, wiadomo były komplikacje, ale po mojej stronie kotłowni. Papiery do rozliczenia ulgi termomodernizacyjnej są, gwarancję mam na 10 lat, wszystko działa i super pracuje.

5 / 5 2022-11-18

Kupiłem piec na pellet. Ładny i zgrabny piecyk. Pracuje cicho w porównaniu do poprzedniego i nie śmierdzi. Schodzi mało pelletu. Dużo wchodzi pelletu i nie trzeba co chwile dosypywać Na uwagę zasługuje kontakt z serwisem i przedłużona gwarancja. Dofinansowanie otrzymaliśmy to i 5 gwiazdek zostawiam. Dobry stosunek jakości do ceny! Warto

5 / 5 2022-11-18

Przeglądając oferty w internecie natrafiłem na firmę Green Max. Postanowiłem zadzwonić. Przyjechał przedstawiciel. Wysłuchał, doradził po prostu zdobył moje zaufanie. To taki prawdziwy fachowiec. Otrzymałem ofertę odpowiadającą na moje potrzeby w dobrej myślę, że cenie. Jednak najlepszą wizytówką firmy była ekipa montażowa z odpowiednim sprzętem. Miałem jedną usterkę od czasu instalacji ale serwis się z tym szybko uporał. Instalacja działa bez zarzutu od ponad roku.

5 / 5 2022-11-18

Ekipa, obsługa, specjalista-handlowiec 10/10

5 / 5 2022-11-18

Pompa ciepła zrobiona zgodnie ze sztuką. Sam jestem hydraulik więc chłopaków co robili obserwowałem. Użyte materiały do hydrauliki to wyższa półka. Wniosek na dofinansowanie złożony przez firmę. Szybko i bez problemów

5 / 5 2022-11-18

Widać że negatywne opinie pisane przez konkurencje. Montaż zrealizowany w 3 tygodnie od podpisania umowy. Piec na pellet i wymiennik CWU. Na każdym etapie otrzymałem informację. Ekipa była z rana i zrobili montaż w jeden dzień. Jestem bardzo zadowolony i zdecydowanie polecam

1 / 5 2022-11-18

OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!! Po podpisaniu umowy (koniec września b.r.)na zakup i montaż pieca i mojej błyskawicznej wpłacie na konto Greenmax całości kwoty (prawie 40 000 zł),po kilku dniach otrzymałam informację,że firma nie posiada sprzętu,na który była podpisana umowa.W związku z tym odstąpiłam od umowy zachowując przepisowy termin wypowiedzenia.Na infolinii otrzymałam informację,iż na zwrot pieniędzy będę czekać ok.3 tygodni-zdziwiło mnie to,zwyczajowo po odstąpieniu od umowy klient dostaje zwrot kasy maksymalnie do 14 dni.Nie pozostało mi więc innego jak cierpliwie czekać.Po upływie MIESIĄCA od wypowiedzenia zaczęłam się niecierpliwić i niepokoić,wykonałam dziesiątki telefonów na infolinię,do biura obsługi klienta,a nawet samego,pożal się Boże,dyrektora tzw."wykonawczego" i za każdym razem byłam oszukiwana,że przelew zlecony,że wyjdzie dziś,jutro,pojutrze,po niedzieli itp.itd.Szczytem tupetu i bezczelności był telefon do mnie od wyżej wspomnianego "dyrektora",że właśnie "przed chwilą"wyszedł do mnie przelew i na pewno najpóźniej jutro będzie na moim koncie.Jak łatwo się domyśleć,przelew jakiś może i wyszedł,ale na pewno nie do mnie,bo pieniędzy nie było ani następnego dnia ani później..... Doprowadzona na skraj wytrzymałości,napisałam gdzie tylko mogłam do Greenmaxu,że jeśli w ciągu dwóch dni nie będę miała kasy na koncie,podaję sprawę do sądu.I stał się cud......pieniądze jeszcze tego samego dnia znalazły się na moim koncie. Bardzo przykre było to dla mnie doświadczenie,bo byłam przekonana,że mam do czynienia z poważną,szanującą się firmą,a okazało się,że to grupa kłamców,którzy przez ponad miesiąc obracali sobie moimi pieniędzmi.... Na pewno nigdy nie skorzystam już z jakichkolwiek usług tej firmy,jak również nie polecę jej innym.....:( Napisałam tą opinię na innym portalu,jednak została ona bardzo szybko usunięta.

1 / 5 2022-11-17

Nie polecam . Czekam na piec od sierpnia . Kontakt z firmą to wgl beznadzieja . Mówią że sprawdza i oddzwonią i tak za każdym razem nie oddzwaniają a potem nie odbierają telefonu . Pieniądze wpłacone ponad 30 tys a pieca jak nie było tak nie ma . Jedynie tylko zbiornik przywieźli . Najgorsza firma jaka mogła mi się trafić.

1 / 5 2022-11-17

zasłużona jedna gwiazda dla tej nierzetelnej firmy. Zobaczcie że nigdzie w internecie nie ma o nich nic. Tylko tutaj. Pousuwali swoje wizytówki wszędzie gdzie nie mogą usunąć negatywnych komentarzy, pozostała tylko ta strona.

1 / 5 2022-11-17

wciskajom starszym i zchorowanym osobom kredyty na piece skladajonc obietnice bez pokrycia.

1 / 5 2022-11-17

Nabrałem się na opinie. Niestety okazało się, że te pozytywne są pisane przez pracowników firmy. Wizytówka na Google została skasowana ze względu na fejkowe komentarze. Pracownicy tej firmy przedstawiają się jako "osoby z programu Czyste Powietrze", żeby wpływać na podświadomość ludzi i nimi manipulować. Omijajcie szerokim łukiem.

5 / 5 2022-11-17

Nabrałem się na opinie. Niestety okazało się, że te pozytywne są pisane przez pracowników firmy. Wizytówka na Google została skasowana ze względu na fejkowe komentarze. Pracownicy tej firmy przedstawiają się jako "osoby z programu Czyste Powietrze", żeby wpływać na podświadomość ludzi i nimi manipulować. Omijajcie szerokim łukiem.

1 / 5 2022-11-17

Wszystkie pozytywne opinie o tej firmie pisane są przez jej pracowników. Greenmax to naciągacze, a ich pracownicy dla niepoznaki podają się za specjalistów z programu Czyste Powietrze. Nie dajcie się im nabrać.

5 / 5 2022-11-17

Pompa ciepła 10 kW montowana była przed odbiorem budynku. Proces montażu firma uzgodniła precyzyjnie z ekipą, która kończyła hydraulikę. Pompa podłączona i odebrana. Cała współpraca bez zarzutu. Mam zamiar zamówić również fotowoltaikę żeby obniżyć przyszłe rachunki za prąd i przypoadku montażu foto napewno nie będę szukał innej firmy.

5 / 5 2022-11-17

Doradca - dobrze wytłumaczył, przejął oraz załatwił wszystkie formalności związane z pompą ciepła, te z dofinansowaniem również - minimalny wysiłek z mojej strony. Montażyści sprawni, pomimo moich obaw przed usterkami wszystko przebiegło bez zakłóceń, potem fachowo objaśnili co i jak. Kontakt z serwisem nie jest utrudniony. Wyrozumiałość i elastyczność jeżeli chodzi o terminowość. Na moją prośbę wydłużony czas realizacji, więc mamy do czynienia z indywidualnym podejściem do klienta. Jestem na TAK dla Green Max

5 / 5 2022-11-17

Ocena 5/5 Najważniejsze zalety: - montaż w 2 tygodnie - obsługa działu dofinansowań (pani miła wszystko tłumaczy) - przejrzyste warunki

5 / 5 2022-11-17

Tak jak się umówiliśmy tak zrobili. Piec wymieniony i a dofinansowanie przyznane. Polecam

5 / 5 2022-11-17

GreenMax znam od ponad 4 lat. Zakładali u mnie fotowoltaikę 10 kW właśnie około 4 lata temu a niedawno zakończyli montaż pompy ciepła KAISAI. Firma przez te lata mocno się rozwinęła. Bardzo fajnie rozwiązany system przekazywania informacji klientowi. Instalacja działa bez zarzutu. Nawet w czasie gdy sąsiadom rozłączały falowniki u nas pracowało wszystko jak należy. Pompa Ciepła uruchomiona przed sezonem grzewczym tak jak się umówiliśmy. Praca wykonana przez ekipę wzorowo. Ładnie, czysto i solidnie. Z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę. Tomasz

5 / 5 2022-11-17

Polecam firmę GreenMax, ponieważ w moim odczuciu robią dobrą robotę. Nie jest to może duża firma, ale jakość jaką stawiają na dopieszczenie instalacji jak dla mnie jest aż nieoczekiwana. Naprawdę Panowie zrobili więcej niż powinni, odpowiednio uszczelnili nawet przewiercane przez elewacje otwory, a po skończonej pracy posprzątali po sobie, co jest nie zawsze standardem, a miałem do czynienia z innymi “fachowcami”

5 / 5 2022-11-17

Montaż pompy ciepła na istniejącej instalacji. Pełen profesjonalizm, montaż wykonany sprawnie i fachowo w terminie. Z pewnością mogę polecić tę firmę każdemu niezdecydowanemu. Wszystko konkretnie wytłumaczą, doradzą oraz pomogą w wyborze systemu jak i producenta pompy. Jeżeli chodzi o dofinansowanie również możecie liczyć na tę firmę.

5 / 5 2022-11-16

Brawo że wreszcie ktoś napisał prawdę o tej firmie OSZUSCI.klamcy,piece zakupione są okradane z elementów zakupionych wraz z piecem.ja obecnie składam pozew do sądu.zemna kontaktował się sam Pan prezes śmiechu wartej firmy Pan Patryk Grabik.zycze powodzenia dość już ludzi zostało oszukanych.Uwazajcie na tą firmę

5 / 5 2022-11-16

Panowie pomogli mi z dofinansowaniem, urządzenie działa, jestem zadowolony.

5 / 5 2022-11-16

Od pierwszego kontaktu z Panem Mateuszem do ostatniego dnia realizacji inwestycji byliśmy pod wrażeniem. Oferta obejmowała fachowe doradztwo i wycenę inwestycji, opinię kominiarską, usługi projektowe oraz montaż i uruchomienie instalacji pieca. Green Max przekonał nas do wybrania swojej oferty. Mieliśmy oczywiście rozmowy z dwoma innymi firmami, które też wszystko fajnie przedstawili ale zabrakło zaufania. Co do montażu prace zostały wykonane w terminach. Było staranni, mogło by być odrobinę więcej porządku jeżeli miałbym się do czegoś przyczepić. Serdeczne pozdrowienia dla całego zespołu firmy

5 / 5 2022-11-16

Bardzo przyjemna rozmowa z przedstawicielem GreenMAX, który przekonał mnie do prądu z energii słonecznej. Panowie monterzy pełen profesjonalizm , szybka sprawna praca . Służyli doradztwem technicznym co do miejsca montażu oraz objaśnieniem funkcjonowania falownika i jego obsług. Polecam Każdemu firmę

5 / 5 2022-11-15

Znajomy polecił firmę Green Max bo montowała mu panele fotowoltaiczne. Doradca raczej fachowy, mąż zna się na rzeczy więc mógł to zweryfikować. Zdecydowaliśmy się na pompę ciepła i mamy ją od trzech miesięcy. Montaż trwał 7 dni ale za to wykonany solidnie. W domu ciepło i nie muszę martwić się o opał. Raz dzwoniliśmy na serwis ale była to drobna usterka. Została załatwiona telefonicznie, jednak ja wolałabym osobiście to tu taki mały minusik. Patrząc na całokształt polecam.

5 / 5 2022-11-15

Jestem związany z firmą i wiem, że konkurencja wypisuje brednie, ale to wielki plus dla nas. Wiemy, że to co robimy, robimy dobrze.

5 / 5 2022-11-15

Naprawdę gorąco polecam. Kontakt z przedstawicielem firmy bez problemu. Jak nie mógł odebrać telefonu to zawsze później zadzwonił. Wszelka pomoc nie tylko do czasu podpisania umowy ale i po uruchomieniu instalacji. Czas instalacji od momentu podpisania umowy myślę, że prawidłowy ale u znajomego trwało to krócej. Jeżeli chodzi o serwis pamiętają o kliencie. Znają się na rzeczy. Polecam.

5 / 5 2022-11-15

Firmę Green Max polecił mi znajomy z pracy, który wcześniej sama skorzystał z usług akurat tej firmy i był bardzo zadowolony. Ja także się nie zawiodłem. Ja także się nie rozczarowałem. Fachowiec ( Pan Mateusz ) przeprowadził mnie przez cały proces. Od przedstawienia oferty, podpisania umowy po złożenie wniosku o wymianę licznika na dwukierunkowy do złożenia wniosku na dofinansowanie. Wszystko dokładnie pomierzone i sprawdzone. Szczerze polecam.

1 / 5 2022-11-14

Przedstawiciel tej firmy wcisnął moim rodzicom piec na kredyt po cenach znacznie wyższych od rynkowych. Rodzice to starsi, schorowani ludzie. Nabrali się bo handlowiec podawał się za pracownika programu Czyste Powietrze. Ludzie bez sumienia i klasy.

1 / 5 2022-11-14

Wszystkie pozytywne komentarze pisane są przez pracowników firmy którzy są do tego nakłaniani na firmowych kanałach komunikacji. Ta firma to jedna wielka ściema.

5 / 5 2022-11-14

Wszystkie pozytywne komentarze pisane są przez pracowników firmy którzy są do tego nakłaniani na firmowych kanałach komunikacji. Ta firma to jedna wielka ściema.

1 / 5 2022-11-14

Brak reakcji na telefoniczne reklamacje. Piec niewłaściwie zamontowany. Opiekun już nie pracuje. Jak na razie dramat, nie możemy doczekać się na przyjazd ekipy aby poprawnie zamontowali piec.

5 / 5 2022-11-13

Usługa zamontowania paneli na moim dachu i w budynku wykonali bardzo profesjonalnie, poradzili sobie i dokładnie posprzątali po sobie, pracowali z pełnym zaangażowaniem i w ustalonym terminie. Polecam za kompleksową obsługę. Załatwiają papierkową robotę montaż i zwroty z dotacji od A do Z

5 / 5 2022-11-13

Polecam firmę Greenmax, z faktu na rzetelność, Panowie, wykonywali u mnie instalację na gruncie, były przeszkody z gruntem, nie mogli tego zrobić od razu, nie poddali się, przyjechali za kilka dni z ciężkim świdrem, I do skutku zgodnie z planem zrealizowali instalacje 18 kW. Osobiście bardzo dobrze patrzy się na ich robotę. Instalacja działa, mogę naprawdę polecić.

5 / 5 2022-11-13

Byłam bardzo miło zaskoczona. Obsługa szybka a panowie mili, zarówno podczas rozmowy telefonicznej jak i wizyty. Kocioł solidnie wykonany. W 100% fachowe podejście do klienta. Zastanawiam się nad kotłem w drugim domu, więc gdy podejmę decyzję też wybiorę Green Max. Cena jak wszędzie myślę. Jedyne zastrzeżenia do serwisu, czasami ciężko się dodzwonić. Pozdrawiam

1 / 5 2022-11-13

Przedstawiciel handlowy to niezły czarodziej,pięknie mówił(z tego co wiem to już nie pracuje).Monterzy przyjechali ale materiał nie dotarł więc przyjechali drugi raz.Kontakt z nimi był ograniczony(obcokrajowcy),zachowywali się jakby nie byli zadowoleni ze swojej pracy.Na zmianę licznika jednofazowy czekałem 30 dni.Instalacja nie chciała działać,ale po kilku dniach wydzwaniania została zdalnie uruchomiona.Nie zaproponowano mi możliwości zdalnego kontrolowania przebiegu pracy paneli .Fotowoltaika latem się wyłączała w sposób niekontrolowany.Na dopłatę z programu mój prąd się nie załapałem.Gdy wydzwaniam odsyłają mnie do PGE.Po roku od zamontowania żadnego zainteresowania,a czekałem tyle z opinią z nadzieją że to się zmieni.

5 / 5 2022-11-09

Kupiłem piec Firemax 20 kW. Cena wydawała się zawyżona ale sprawdziłem wszystkie części hydrauliczne i cena wyszła kosmos żeby zrobić to samemu bez zniżek. Piec przyszedł po około dwóch tygodniach od podpisania umowy. W miedzy czasie były 2 teledony z firmy więc to na plus. Po dostawie czekałem około półtora tygodnia na montaż. Ekipa (3 ludzi) przyjechała przygotowana ale zeszło im dłużej niż planowali i za to mały minus bo wziąłem tylko jeden dzień urlopu. Tak czy inaczej wytłumaczyli żonie co i jak po podłączeniu i mi później jeszcze przez telefon. Cieszę się że udalo się wykonac wymianę przed mocnym ochłodzeniem. Polecam firmę greenmax.

5 / 5 2022-11-08

Polecam firmę GreenMAX, jestem zadowolony z jej usług.

5 / 5 2022-11-07

Polecam firme

5 / 5 2022-11-07

Chciałbym przesłać bardzo pozytywną opinię odnośnie Państwa procedur i sposobu załatwienia mojej prośby. Prosiłem mailowo o rezerwację towaru, dostałem szybką informację zwrotną na maila i potwierdzenie sms. Co więcej, Pan Rafał na miejscu odpowiedział na dodatkowe pytania, m. in. o przedłużoną gwarancję, z czego skorzystałem

5 / 5 2022-11-07

Jestem zadowolona

4 / 5 2022-11-07

Firma rzetelnie choć z dużym opóźnieniem wykonała instalację fotowoltaiczną.

5 / 5 2022-11-07

Nie mam zastrzeżeń do firmy, dziwią mnie negatywne opinie, naprawdę mogę polecić firmę.

5 / 5 2022-11-07

Kupiłem piec na pellet Rakoczy. Ładny i zgrabny piecyk. Pracuje cicho w porównaniu do poprzedniego i nie śmierdzi. Dużo wchodzi pelletu i nie trzeba co chwile dosypywać. Dofinansowanie otrzymaliśmy to i 5 gwiazdek zostawiam

5 / 5 2022-11-07

Pompa ciepła zrobiona zgodnie ze sztuką. Sam jestem hydraulik więc chłopaków co robili obserwowałem. Wniosek na dofinansowanie złożony przez firmę

5 / 5 2022-11-07

Piec zgazowujący ecowood sprawuje się świetnie jak na razie. Bufor 1000l i nie trzeba palić co chwilę ????

5 / 5 2022-11-07

Montaż się przeciągnął chwilę ale na plus na pewno kontakt z firmą. Wszystko wytłumaczyli i przekazali. Każdemu zdarzają się wpadki a grunt to umieć sprawę załatwić.

5 / 5 2022-11-07

Doradca ładnie wszystko wytłumaczył i wyliczył. Zorganizował finansowanie i mamy nowy piec bez wychodzenia z domu i wydawania gotówki. Jesteśmy z zadowoleni z obsługi.

5 / 5 2022-11-07

Polecam firmę GreeMax. Piec wykonany po nieco miesiącu od podpisania umowy. Ekipa sprawna, zostawili porządek.

1 / 5 2022-11-06

Żerują na ludzkiej niewiedzy i nieznajomości cen sprzedając po znacznie zawyżonych cenach i manipulacjami namawiają biednych ludzi na branie kredytów.

1 / 5 2022-11-06

Brak kontaktu brak odpowiedzi na pytania ze strony tej firmy. Ale nacaganie maja naprawde dobre.

1 / 5 2022-11-05

Zdecydowanie odradzam tę firmę.

1 / 5 2022-11-05

Prawie anonimowa firma ma tu prawie trzysta niemal identycznie brzmiących pozytywnych komentarzy. A wizytówka z Google, gdzie trudniej o fejkowe komentarze nagle zniknęła xD Zgadnijcie dlaczego?

5 / 5 2022-11-05

Prawie anonimowa firma ma tu prawie trzysta niemal identycznie brzmiących pozytywnych komentarzy. A wizytówka z Google, gdzie trudniej o fejkowe komentarze nagle zniknęła xD Zgadnijcie dlaczego?

5 / 5 2022-11-05

Witam drodzy Kilka dni temu miałam montaż. Nie powiem, trochę czekałam na dostawę Ok 3 tygodnie. Ale montaz był umówiony 4 dni później. Jestem zadowolona. Pozdrawiam i polecam

5 / 5 2022-11-05

U mnie wszystko zrobili dobrze, dofinansowanie otrzymaliśmy. Jest ok polecamy

5 / 5 2022-11-04

Witam .Jak najbardziej polecam firmę GreenMax .Zdecydowałem się na Rakoczego 15 kw .Jestem bardzo zadowolony z pieca oraz montażu .Polecam Krystian

1 / 5 2022-11-04

Uwaga naciągacze!!! Żerują na niewiedzy głównie starszych osób naciągając na kredyty na piece po znacznie zawyżonych kosztach.

1 / 5 2022-11-04

Nabrałem się na opinie. Niestety okazało się, że te pozytywne są pisane przez pracowników firmy. Wizytówka na Google została skasowana ze względu na fejkowe komentarze. Pracownicy tej firmy przedstawiają się jako "osoby z programu Czyste Powietrze", żeby wpływać na podświadomość ludzi i nimi manipulować. Omijajcie szerokim łukiem.

1 / 5 2022-11-04

Pozytywne komentarze dodaje ta sama osoba lub bot. Starczy spojrzeć na to co ile są dodawane i że wszystkie są pisane w podobnym tonie. Uważajcie na tą firmą moi drodzy!!!

5 / 5 2022-11-04

Jestem Zadowolony, trochę czekałem na Dostawę pompy ciepła ale finalnie jestem bardzo zadowolony z montażu.

5 / 5 2022-11-04

Jesteśmy po montażu, wraz z mężem zdecydowaliśmy sie na firmę Greenmax. Polecamy

5 / 5 2022-11-04

Polecam, zorganizowali dofinansowanie.

5 / 5 2022-11-04

O czym wy tu piszecie ! Mega firma, wszystko zrobione na czas, i działa bez żadnych zastrzeżeń. Dostałem bardzo duże dofinansowanie

5 / 5 2022-11-04

Bardzo konkretna firma, zostałem o wszystkim poinformowany przed montażem. Pompę Ciepła otrzymałem po dwóch tygodniach, montaż po 3 dniach. Polecam

5 / 5 2022-11-04

Wszystko zrobione poprawnie, polecam

1 / 5 2022-11-04

Na tej stronie macie całą masę fejkowych komentarzy pisanych przez pracowników. Omijajcie szerokim łukiem.

1 / 5 2022-11-04

Nabrałem się na opinie. Niestety okazało się, że te pozytywne są pisane przez pracowników firmy. Wizytówka na Google została skasowana ze względu na fejkowe komentarze. Pracownicy tej firmy przedstawiają się jako "osoby z programu Czyste Powietrze", żeby wpływać na podświadomość ludzi i nimi manipulować. Omijajcie szerokim łukiem.

5 / 5 2022-11-04

Historia współpracy z GreenMax w moim wypadku dotyczy początku 2021 roku, od tamtej pory, zamontowana instalacja fotowoltaiczną przez tą firmę sprawuje się świetnie. Co prawda były pewne problemy z Inwerterem, aczkolwiek wystarczył jeden telefon, zgłoszenie, by w ciągu bodajże następnego dnia, moja usterka została rozwiązana. Jestem bardzo zadowolony i ponie-kont szczęśliwy, że w odpowiednim czasie zainwestowałem w panele i zmieściłem się w dobrym czasie na dofinansowania. A greenmax, naprawdę polecam.

5 / 5 2022-11-04

Jestem zadowolona, co prawda boje się tej technologii, ale realny brak koszów za prąd przekonał mnie do fotowoltaiki.

5 / 5 2022-11-04

spoko

5 / 5 2022-11-04

Instalacja 4,2kW, bez większych przeszkód została zamontowana. J***ć PIS! Jak sami o siebie nie zadbamy nikt o nas nie zadba!

5 / 5 2022-11-04

Nowy piec wraz ze zbiornikiem świetnie się sprawują!

5 / 5 2022-11-04

Na realizację montażu pompę ciepła czekałam około 3 tygodni. Ekipa montażowa wszystko podłączyła, oraz pokazała mi jak tym sterować, jestem zadowolona.

5 / 5 2022-11-04

Świetna robota

5 / 5 2022-11-04

Czarujecie Panowie, ale jestem bardzo zadowolona z nowego pieca :)

5 / 5 2022-11-04

Jakoś usług jak dla mnie na najwyższym poziomie, aczkolwiek termin realizacji wydłużył się o tydzień.

5 / 5 2022-11-04

Jestem zadowolony.

5 / 5 2022-11-03

Poolecam firmę GreenMAX

5 / 5 2022-11-03

Fotowoltaika zamontowana, czekam na dofinansowanie. Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2022-11-03

Panowie spóźnili się z montażem o 2 dni, jednak nie mogę nie dać 5 gwiazdek. Wszystko działa poprawnie, po skończonej robocie zostawili stosowny porządek

5 / 5 2022-11-03

Super sprawa ten zbiornik buforowy

5 / 5 2022-11-03

Piec działa, sprawny montaż, zbiornik buforowy świetnie się spisuje.

5 / 5 2022-11-03

Polecam usługi GreenMAX, jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2022-11-03

Polecam, fajnie sprawnie, działa.

5 / 5 2022-11-03

Wszystko ok, jestem zadowolony

1 / 5 2022-11-01

Totalni oszuści . Kłamstwa to ich podstawa wciskania kitu ludziom.

5 / 5 2022-10-31

Mogło by być trochę szybciej bo piec nam zaczal przeciekać, ale wywiązali się z umowy i nie mam żadnych zastrzeżeń. W kwietniu montują mi też fotowoltaike. Ps. Dofinansowanie też załatwili. Polecam śmiało.

5 / 5 2022-10-31

Witam Jesteśmy miesiac po montażu, wszytsko działa jak należy. Dofinansowanie również zorganizowali. Polecam

5 / 5 2022-10-31

Był u nas przedsawiciel, wytłumaczył wszystko. Pozdrawiamy Pana Mateusza. I polecamy Greenmax

5 / 5 2022-10-31

Pompę dostałem po miesiącu od podpisania umowy. Montaz sprawnie i dokładnie. Szwagier Hydraulik wpadł dzień po montażu I nie doczepił się do niczego. Jestem zadowolony więc postanowiłem dać 5 gwiazdek ode mnie.

5 / 5 2022-10-31

Witam Firmę GreenMax poleciła mi sąsiadka, wymienili u nich piec pół roku temu, sąsiadka zadowolona dostała dofinansowanie więc i my skorzystaliśmy. Szczerze polecam, wszytsko zgodnie z umową, montaż w jeden dzień działa wszytsko super, do kotłowni już nie zaglądamy z mężem. Polecamy w 100%

5 / 5 2022-10-31

U nas wszytsko przebiegło sprawnie i bez problemu. Dofinansowaniem też sie zajęli Polecam

5 / 5 2022-10-30

Polecamy z całego serca ! Mamy 90% dofinansowania. Jestemy po wszytskim

5 / 5 2022-10-30

Zadowoleni jesteśmy

5 / 5 2022-10-30

Polecamy, obawiałam się czy dostaniemy obiecane dofinansowanie. I powiem tak, mieliśmy dostać 60% a załatwili 90%. Jestem przeszczesliwa, piec z buforem i montażem wyszedł mnie ok 4000 zł Polecam, oby więcej takich firm

5 / 5 2022-10-30

Jesteśmy Bardzo zadowoleni z montażu i obsługi. Piec przyjechał tydzień po podpisaniu umowy a po kilku dniach dzwoni ekipa że może wpadać na montaz. Jestem w pozytywnym szoku szybkości działania. Dofinansowanie już załatwili.

5 / 5 2022-10-30

Polecamy. Dofinansowanie dostaliśmy 1 miesiąc po montażu, 90% ???? Polecamy

5 / 5 2022-10-30

Witam Jesteśmy po montażu pompy ciepła. Ekipa wpadła, jeden dzień i po temacie. Polecam wszytsko dziala bez problemu

5 / 5 2022-10-30

Halo Jesteśmy po montażu kotła na drewno z buforem. Wszystko świetnie działa, dofinansowanie otrzymaliśmy po 2 tygodniach od montażu. Polecamy z całego serca

5 / 5 2022-10-30

Jesteśmy po Montażu Pompy Ciepła. Polecam

5 / 5 2022-10-30

Jesteśmy po montażu Rakoczy. Czekaliśmy 3 tygodnie na zwrot dofinansowania. Otrzymaliśmy 90% Polecam

5 / 5 2022-10-30

Wszytsko ok

5 / 5 2022-10-30

Witam Firma GreenMax wykonała montaż pieca z buforem. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Bardzo polecam

1 / 5 2022-10-29

Naciągacze! To co obiecują z dofinansowania już w znacznej części sobie pobrali zawyżając cenę. A ja wciąż czekam na pieniądze ponad 3 miesiące i ciągle są jakieś problemy. Poza tym źle dobrali mi moc kotła i nie zamontowali niezbędnego oprzyrządowania. Modernizacja kotłowni wyceniona została na ponad 10 tys. a ja nie mogę nic ustawić ani temperatury w domu ani wody w bojlerze. Gwarancję przedłużają ale nie wspominają wcześniej o płatnych przeglądach co dwa lata Zdecydowanie nie polecam tej firmy!

5 / 5 2022-10-29

Naciągacze! To co obiecują z dofinansowania już w znacznej części sobie pobrali zawyżając cenę. A ja wciąż czekam na pieniądze ponad 3 miesiące i ciągle są jakieś problemy. Poza tym źle dobrali mi moc kotła i nie zamontowali niezbędnego oprzyrządowania. Modernizacja kotłowni wyceniona została na ponad 10 tys. a ja nie mogę nic ustawić ani temperatury w domu ani wody w bojlerze. Gwarancję przedłużają ale nie wspominają wcześniej o płatnych przeglądach co dwa lata Zdecydowanie nie polecam tej firmy! rDg

2 / 5 2022-10-29

Uważajcie, firma strasznie zawyża koszty kotła, montażu i obsługi dofinansowania. Na pewno przepłaciłam jakieś 10 tys. zł w porównaniu do faktycznych nakładów ze strony tej firmy. Jedyny plus to ekipa montująca, Panowie sympatyczni i rzetelni. Ale oni też są wykorzystywani i robią więcej niż jest w ich obowiązkach.

5 / 5 2022-10-28

Jestem po montażu pompy ciepła. Powiem tak, czekaliśmy trochę czasu na samą pompę, ale sam montaz przebiegł sprawnie i bezproblemowo. 2 dni po montażu przejęła naszą sprawę pani od dofinansowań. Jesteśmy w trakcie procesu otrzymania zwrotu z CZP ale dostaliśmy już przyznane 90% jestem w szoku, że aż taki zwrot z inwestycji zorganizowali. Poleciłem bratu, też montalowali mu Pompę również jest zadowolony. Wiec powiem szczerze, firma godna polecenia.

5 / 5 2022-10-27

Polecam. Współpraca na najwyższym poziomie.

5 / 5 2022-10-27

Montaż w jeden dzień, dofinansowanie otrzymaliśmy w przeciągu 1 miesiąca. Wszystko zgodnie z umową. Polecamy

5 / 5 2022-10-26

Jesteśmy po montażu pompy Ciepła. Wszystko działa jak należy. Polecam

5 / 5 2022-10-26

Dla mnie Bomba, wszytsko zrobili, załatwili bezobsługowo. Dofinansowanie otrzymałem 3 tygodnie po montażu.

5 / 5 2022-10-25

Kocioł zgazowujący drewno działa mi od kilku dni i na razie wszystko fajnie, jestem zadowolony. Kontakt z przedstawicielem i firmą mam także polecam.

5 / 5 2022-10-25

Ok polecam w 100%

5 / 5 2022-10-25

U nas wszytsko zrobione na czas i eleganckie wykonanie.

5 / 5 2022-10-25

Czytam komentarze i widzę, że jakiś jeden klient wylewa swoją frustrację na firmę. Korzystamy z pompy ciepła zamontowanej przez GreenMax od 2 lat. Otrzymaliśmy dofinansowanie 60% inwestycji. Przegląd serwisowy pompa przeszła wzorowo. Połączenie pompy z fotowoltaiką daje świetne rezultaty w postaci niskich rachunków nawet w zimę. Z całego serdeca polecam współpracę

5 / 5 2022-10-25

Polecam wszystko zrobione zgodnie z umową i na czas

1 / 5 2022-10-25

Nie polecam

5 / 5 2022-10-25

Wszystko ok. Razem z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni. Zarówno obsługa jak i montaż na najwyższym poziomie. Polecam.

5 / 5 2022-10-25

Zamontowali wszystko ok. Dofinansowanie mam

5 / 5 2022-10-25

Długo czekaliśmy na pompe ale montaż wszystko świetnie

5 / 5 2022-10-25

Wszystko Super, Polecamy

5 / 5 2022-10-25

Zamonotwali mi Pompe Ciepła. Spedzili 2 dni ale zrobili ładnie i staranie. Wszystko działa

5 / 5 2022-10-25

Jesteśmy po montażu, wszystko przebiegło pomyślnie. Polecamy Firmę Greenmax

5 / 5 2022-10-25

Jesteśmy po montażu, wszystko przebiegło pomyślnie. Polecamy Firmę Greenmax

5 / 5 2022-10-25

Cześć Wszystko zamontowane zgodnie z umową. Polecam

5 / 5 2022-10-25

Witam Zakupiliśmy Pompę ciepła, wszystko zamontowane zgodnie z umową. dofinansowanie również otrzymaliśmy. Polecam

5 / 5 2022-10-24

Kupiłem piec na pellet Rakoczy. Ładny i zgrabny piecyk. Pracuje cicho w porównaniu do poprzedniego i nie śmierdzi. Dużo wchodzi pelletu i nie trzeba co chwile dosypywać. Dofinansowanie otrzymaliśmy to i 5 gwiazdek zostawiam

5 / 5 2022-10-24

brak zastrzeżeń do wykonanego montażu

5 / 5 2022-10-24

Miła i rzetelna usługa za dobre pieniądze. Piec zamontowany i działa jak należy. Dofinansowanie 90% przyznane. Serdecznie polecam wszystkim zastanawiającym się

5 / 5 2022-10-24

Polecam serdecznie firmę GreenMax

1 / 5 2022-10-24

Przyszło dwóch takich , dobrze że rodzice powiedzieli że się zastanowią. Cena zawyżona o 8000 zł. Lubelskie uważajcie na krętaczy.

1 / 5 2022-10-24

Specjaliści mają być a nie naciągacze.

1 / 5 2022-10-24

Nie polecam w żadnym wypadku

1 / 5 2022-10-24

Uwaga na przedstawicieli na Mazowieckim

1 / 5 2022-10-24

Patrzę na opinie i nie wierzę widać które sami piszą np. Podają imię męskie a pisze kobieta ciekawe. Nic więcej nie trzeba dodawać.

1 / 5 2022-10-24

Uwaga na firmę.

1 / 5 2022-10-24

Nierzetelni.

1 / 5 2022-10-24

Widzę że kolega z mazowieckie pisał to ja coś od siebie. Panie Patryku M. nie wstyd wciskać ciemnotę o kredytach ja wiem ze starsi ludzie i ogólnie , ale wiedza to podstawa. Kredyt rodzicom pomogę spłacić ale na przyszłość pamiętaj jest akcja to musi być reakcja. W tym przypadku będą to opinie , a mam wielu znajomych.

1 / 5 2022-10-24

Jestem z mazowieckie przyszedł taki młody , wyszczekany , ściemnił i starsi rodzice wzięli , odkręcę kredyt będzie ciężko ale dam radę. Pilnujcie się klienci , nie dajcie się zrobić w balona.

1 / 5 2022-10-24

Nie polecam manipulują i kręcą. Białystok pilnuj się tam grasują.

1 / 5 2022-10-24

Żenada

5 / 5 2022-10-24

konkretny piec za dobrą kasę! polecam

5 / 5 2022-10-24

Rzetelna firma z bardzo fajnym zapleczem i wsparciem. Infolinia zdarza się zapchana

Rzetelne opinie o GreenMax

GreenMax

Siedziba
Radom

WWW
www.green-max.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 516 503 888

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie