Kategorie: / Usługi

GreenMax Opinie Klientów

średnia ocen: 4.73
opinie o GreenMax
3 / 5 2024-06-06

polecam

5 / 5 2024-05-29

Wszystko w porządku, polecam. Rzetelna firma

5 / 5 2024-05-17

Doskonały proces wymiany, od wymontowania starego pieca po zamontowanie pompy ciepła. Polecam

5 / 5 2024-05-06

Bardzo fajne dorawdztwo. Panowie doradzili jaki piec do ogrzania 85m domu, aby nie przepłacać i nie przepalać. Polecam

5 / 5 2024-05-06

Pompa ciepłą heautux to rewelacja. Totalna zmiana wydajności oraz kwot na rachunkach.

5 / 5 2024-04-25

Piec Stalmark 20kW to klasa sama w sobie. Wysoka wydajność, niskie zanieczyszczenie. Dziękuję za sprawny montaż.

5 / 5 2024-04-25

Bardzo pomocni specjaliści. Sprawna wymiana pieca, szybkie ocieplenie domu polecam

5 / 5 2024-04-23

Znają się na robocie. Takich fachowców to ze świecą szukać. Polecam!

5 / 5 2024-04-23

Wszsytko okej.Udalo sie skorzystac z dofinansowania z programu Czyste Powietrze. Szybka wyplata. Szybka termomodernizacja i montaz pompy. Polecam Kasia

5 / 5 2024-04-23

Ekipa monterow to nie profesjonalisci - to prawdziwi pasjonaci! Widac, ze kochaja swoja robote, moga opowiadac o piecach godzinami! Mega ludzie!

5 / 5 2024-04-23

Wszystko ok. Ekipa prodesjonalna, Pani zdofinansowan bardzo pomocna. Polecam.

3 / 5 2024-04-22

Omijać szerokim łukiem. Oszuści i naciągacze

1 / 5 2024-04-12

Nie jestem zadowolony z tej firmy bo tylko wprowadzają w błąd ludzi którzy nie mają pojęcia o ich przekrętach,dałem tak się nabrać dla jednego z ich przedstawicieli takie miało być dofinansowanie a jest nic a teraz to jest spłacanie kredytu na który mnie nie stać wraz z żoną mamy do spłacenia za głupi piec ,50 tys i co to za dofinansowanie z czyste powietrze.Miałem piec a teraz mam sznur na gardle .

5 / 5 2024-03-18

Pompa heatux to jest to!

5 / 5 2024-03-18

Bardzo pomocna firma, cieszymy się ze zdecydowaliśmy się skorzystać z usług akurat firmy greenmax , profesjonalnie, szypko, tak jak trzeba.

5 / 5 2024-03-18

Wszystko okej. polecam

5 / 5 2024-03-18

Dosłownie jestem zafascynowana profesjonalizmem firmy. Proces uzyskania dofinansowania szybki, rzetelny i transparentny. Szybka wymiana sprzętu. No porostu wow. polecam

5 / 5 2024-03-18

Fajnie, sprawnie, pompa - rewelacja. polecam jeśli szukacie oszczędności na ogrzewaniu

5 / 5 2024-03-12

Pompa działa, grzeje, rachunki spadają. Pełne wsparcie od procesu dofinansowania po montaż. polecam

5 / 5 2024-02-26

Pompa ciepła to rozwiązania, do którego przekonała mnie przyjaciółka. I ciesze się, ze jej się udało. Pompy heatux montowane przez firmę Green Max to strzał w dziesiątkę.

Rzetelne opinie o GreenMax

GreenMax

Siedziba
Radom

WWW
https://www.green-max.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 516 503 888

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie