Kategorie: / Usługi

Heat energy Opinie Klientów

średnia ocen: 4.32
opinie o Heat energy
5 / 5 2023-08-28

Wszystko się zgadza, dotacja, montaż i obsługa. Byłam nie ufna bo dużo się słyszy ale firma na dobre podejście i zabiera klientów na swoje realizację tam na miejscu ludzie pokazują ile dostali dotacji i jak wygląda montaż, to bardzo uwiarygodniło tą firmę. Polecam

5 / 5 2023-08-24

Rzetelni, słowni, solidni. Polecam i ściskam mocno !

5 / 5 2023-08-14

Polecam bez dwóch zdań. Pozdrawiam

5 / 5 2023-08-12

Chciałbym przekazać pozdrowienia dla zespołu pracowników pana Kamila, którzy poradzili sobie z moją problematyczną kotłownią. Również pragnę pozdrowić całe biuro za załatwienie wszystkich formalności. Chcę gorąco polecić usługi Romana.

5 / 5 2023-08-11

Firma Heat Energy zamontowała pompę ciepła, o czym powiedziałem, że napiszę opinię po roku jej działania, i teraz to robię. Po tym okresie mogę stwierdzić, że pompa ciepła Kaisai działa doskonale, jest oszczędna pod względem energii i bardzo cicha. To wspaniałe rozwiązanie pozwoliło mi zaoszczędzić wiele pieniędzy i czasu, ponieważ pompę można obsługiwać bez udziału osób trzecich. Budynek jest dobrze rozgrzewany nawet w najmroźniejsze dni. Jestem zadowolonym użytkownikiem pompy ciepła Kaisai oraz klientem firmy Heat Energy SC. Chciałbym podziękować im za wszystko. Gorąco polecam.

5 / 5 2023-08-11

Pozdrawiam specjalistę p. Łukasza, bardzo dobrze mi doradził z wyborem źródła ciepła, firma wykonała wszystko zgodnie z umową w 100%.

5 / 5 2023-08-11

Polecam tą firmę, szkoda że nie można wstawiać tu zdjęć wstawił bym pracę jaką wykonali. Jestem bardzo zadowolony, pozdrawiam!

5 / 5 2023-08-10

Jestem bardzo zadowolony z obsługi firmy oraz z montażu kotła na pellet. Polecam w 100%

5 / 5 2023-08-09

Konkretna firma, polecam.

5 / 5 2023-08-08

Polecam

5 / 5 2023-08-08

Wszystko w najlepszym porządku, pozdrawiam całą firmę ????

5 / 5 2023-08-08

Super, super, super!

5 / 5 2023-08-07

Polecam tą firmę, wszystko zgodnie z umową. Jestem zadowolony pozdrawiam Leszek

5 / 5 2023-08-06

Montaż pompy ciepła marki Kaisai został wykonany w profesjonalny sposób przez autoryzowanych serwisantów firmy Heat Energy. Po zakończeniu prac przeprowadzony został natychmiastowy odbiór, co stanowi duży atut zapewniający właściwe zamontowanie urządzenia. Dodatkowo, otrzymałem dotację na moje konto w ciągu zaledwie dwóch miesięcy. Serdecznie pozdrawiam, Tomek z Warmińsko-mazurskiego.

5 / 5 2023-08-05

Jeśli szukacie specjalisty do instalacji pieca zgazowującego Atmos, polecam ich z pełnym przekonaniem. Montaż tego kotła nie jest prosty, a oni posiadają bardzo kompetentnych fachowców - są rekomendowani przez firmę Atmos w całej Polsce. Firma oceniana jest na 6+ poziomie.

5 / 5 2023-08-05

Serdecznie polecam tą firmę, są bardzo odpowiedzialni i uczciwi w tym czym się zajmują.

5 / 5 2023-08-04

Firma wykazała się rzetelnością podczas montażu kotła, który zgazowuje drewno. Przebieg całego procesu był bardzo sprawny, a panowie zajmujący się montażem postępowali zgodnie z instrukcjami producenta i wykonali pracę w bardzo estetyczny sposób. Dodatkowo, firma pomogła mi w załatwieniu dotacji, która jest obecnie na etapie wniosku o płatność. Z czystym sumieniem polecam usługi tej firmy. - Sylwek.

5 / 5 2023-08-04

Nigdy nie ufam firmom bez dostatecznego potwierdzenia ich wiarygodności, dlatego przed podejmowaniem jakichkolwiek działań szukałem profesjonalnej firmy, która zainstaluje mi piec zgazowujący drewno marki Atmos. Skontaktowałem się z główną siedzibą Atmosa, gdzie polecono mi firmę Heat Energy - Twoje własne ciepło jako wykonawcę. Specjalista od firmy Heat Energy zabrał mnie najpierw do jednego z ich klientów, który miał już piec zamontowany i otrzymał dotację. Miałem czas, by spokojnie przyjrzeć się ich pracy i podjąć decyzję na tej podstawie. Doszedłem do wniosku, że firma nie musi się wstydzić swojej pracy, wykonali ją solidnie i estetycznie. Postanowiłem, że również oni przeprowadzą prace u mnie - solidnie i według moich oczekiwań. Taka powinna być obsługa klienta, jeśli firma nie ma nic do ukrycia, bez problemu zabierze klienta na miejsce, gdzie można dowiedzieć się opinii na temat ich usług. Jestem wymagający, ale również zadowolony klient. Polecam tę sprawdzoną firmę.

5 / 5 2023-08-04

Super obsługa, polecam !

5 / 5 2023-08-04

Firma podchodzi do klienta bardzo profesjonalnie i ludzko nie zachowują się korporacyjnie co jest bardzo dużym plusem. Polecam i Pozdrawiam

Rzetelne opinie o Heat energy

Heat energy

Siedziba
Radzymińska 326/401, 05-091 Ząbki

WWW
https://heat-energy.pl/

Email
[email protected]

Telefon
[email protected]

Komórka
+48 692972803

Infolinia
+48 692972803

Logowanie